Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip išsiskirti?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
ciburaska
Mano mama nori skirtis... Su teciu jie susituoke jau 26 metai, is kuriu paskutinius 8 metus tevas tai gyvena su kita moterim, tai parsivelka namo kai antram fronte kazkas netaip klostosi ir siaip patikrinti ar jo "valdos" tinkamai uzlaikomos. Kai grizta kelia skandalus ir siaip visokias nesamones krecia... Apie skyrybas jis nesneka, nes jam ir taip gerai... Grasina, kad turtas jo (3 k. butas, sodas su nameliu, kuriuos mes priziurime ir uz juos mokame), o jei kas nepatinka - nesdinkites kur tik norite. Man tai kas - as istekejusi, o su mama gyvena mano invalidas brolis, kuris serga celebraliniu paralyziumi nuo gimimo.
Zinau, kad dabar turtas dalinamas 50/50. Taciau graziuoju issiskirti ir del turto susitarti jauciu neiseis... Tai jei teismas dalins turta ar mano mama (jei ji paduos pareiskima skyryboms) tures sumoketi tuos 3 proc nuo dalinamo turto vertes? Ka daryti? Nuo ko pradeti? Labai prasau patarkite, nes taip toliau gyventi jau darosi nebeimanoma ir pavojinga... unsure.gif
Aciu 4u.gif
Viktorija Civilyte - Gyliene
...jau atsakiau anksciau
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.