Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 8 metų, bet miega su mama
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2
cukrinevarlyte
Ką manote apie tokią situaciją- 8 metų vaikas miega kartu su mama vienoje lovoje. Vyro šeimoje nėra. Tačiau tame pačiame kambaryje yra dvi lovos..
Mama visiškai nerodo iniciatyvos ką keisti. Į pastebėjimus, kad taip negalima, kad jau laikas vaikui atskirai miegoti atšauna, kad jis taip yra pripratęs.
Kur yra riba? Kaip galima pakeisti motinos požiūrį ir padėti greičiau imtis veiksmų?
Bishojo
O tai vaikas - sūnus?
Maniškė irgi mėgsta miegoti pas mane lovoje, ne visada, bet šiaip nieko labai baisaus aš tame nematau smile.gif
Jei sūnus - ta taip, kažkaip keistokai atrodo ax.gif
sena niekšė
mamelė turi ryškių psichologinių problemų. reiktų ją paprotint, kad vaikas ateity gali pasinešt į visokias nesąmones seksualine prasme. ar jinai norėtų, kas sūnus taptų pvz. gėjus?
cukrinevarlyte
Sūnus. Na aš ir nematau didelio blogio, jei taip būna retkarčiais (jei yra svečių ir nėra vietos ar šiaip retkarčiais). Nesenai buvo proga šį reikalą sutvarkyti- atsirado nauja lova, pirkta būtent sūnui. Jis labai noriai tą priėmė, kad miegos atskirai. Bet. Motina įsigudrino, su sūnumi miegoti savaitgaliais. Jis sutiko. Dabar miega vėl kartu visada.
Tai nėra labai artimas žmogus emociškai ir aš neesu tas žmogus kuris galėtų kategoriškai ir tiesiai pasakyti, kad tai yra tikra problema, todėl prašau jūsų patarimo, kaip taktiškai ir argumentotai motinai parodyti, kad tai nėra normalu..
O dėl vaiko, kaip bus jam užaugus, tai tą patį galvoju..
Bandžiau ir su mama užuomenom pasikalbėt: "ale XY mama, jau savo vaikus nuo 3 metų bando pratint miegoti kitame kambaryje" ir panašiai..
ir su vaiku gražiai pašnekėt (žaidžiant ir nekvočiant, draugiškai), kad- "na tu jau didelis, tau jau laikas būtų miegoti atskirai;"
Niekas nepadeda..
sena niekšė
o kas jinai tokia jums? jeigu draugė, gal išsitempkit ją kur nors pasiganyt, kur galima būtų su kokiais vyrukais susipažint. nes akivaizdu, kad moteriškė blūsta be sekso blush2.gif
cukrinevarlyte
Na, ne draugė, ir ne toks žmogus (padėtis mūsų skiriasi ir amžius), kuriam galėčiau tą rekomenduoti biggrin.gif
fillipa
QUOTE(sena niekšė @ 2011 03 17, 17:29)
mamelė turi ryškių psichologinių problemų. reiktų ją paprotint, kad vaikas ateity gali pasinešt į visokias nesąmones seksualine prasme. ar jinai norėtų, kas sūnus taptų pvz. gėjus?
*

Nuo miegojimo kartu su mama berniukai gejais netampa biggrin.gif
Gejai nuo gimimo gejai smile.gif
Berniukas uzauges gali turieti dideliu problemu bendraujant su moterimis.
sena niekšė
nu, nesu gėjų ekspertė, bet teko girdėt/skaityt, kad į homoseksualumą pastumia tėvo nebuvimas PLIUS baisiai dominuojančios moteriškės.

autorės vietoj -- jeigu ta žmogė nėra baisiai artima, kad reiktų bijot jos neužgaut -- reiktų taip ir pasakyt -- šitaip yra NESVEIKA ir pasibjaurėtina. (jeigu tėvas su tokio amžiaus dukra miegotų kartu, ryškiai būtų NENORMALU, netgi teisėsauga susidomėtų).

kita vertus, gali būti, kad motina taip elgiasi sąmoningai. nemažai motinų laikosi principo "vaikus prie savęs pririšti", kad jie niekad netaptų nepriklausomi, kad nesusirastų partnerių, nesukurtų šeimos, ir mamyčių nepaliktų. ir būna kad motinos su paaugliais sūnimis mylisi. tik apie tai niekas garsiai nekalba.
cukrinevarlyte
Na, pagal mūsų padėtį, ji už mane kaip ir (sunku paaiškint neišsiduodant) vyresnė, viršesnė, todėl tiesmukas pasakymas oi kaip man pakenktų biggrin.gif
Na, aš ir manau, kad augant be tėvo, patėvio ar vyresnio brolio (be vyro pavyzdžio) ir dar pridedant tokią mamą, jos auklėjimą, galima tikėtis kažkokių psichologinių bėdų. Na, nebūtinai jis bus gėjus, bet, kad bus sunku bendrauti su merginomis, šeimos modelis bus iškreiptas.
sena niekšė
QUOTE(cukrinevarlyte @ 2011 03 18, 20:29)
Na, pagal mūsų padėtį, ji už mane kaip ir (sunku paaiškint neišsiduodant) vyresnė, viršesnė, todėl tiesmukas pasakymas oi kaip man pakenktų  biggrin.gif
*

jinai jūsų viršininkė darbe? g.gif
cukrinevarlyte
QUOTE(sena niekšė @ 2011 03 18, 20:39)
jinai jūsų viršininkė darbe?  g.gif
*

Ne. tiesiog tenka dažnai bendrauti, nors mūsų santykiai greičiau oficialūs nei artimi.
Nireglina
Aš manyčiau, kad neverta kištis į kolegės gyvenimą. Suprasčiau, jei tai būtų artimas žmogus. Vis tik taip nėra. Pvz, aš nenorėčiau, kad man kažkas aiškintų kaip reikia gyventi. Tuo labiau, kad tas kažkas tik kolega, su kuriuo nesieja artimi santykiai.

cukrinevarlyte
Na, man tiesiog įdomi kitų žmonių nuomonė, susijusi su šia situacija. Galbūt be reikalo blogai apie tai galvoju. blush2.gif tiesiog įdomu, kaip jūs elgtumėtės tokioje situacijoje (nesvarbu ar tai būtų giminaitis ar kolega ar draugė). mirksiukas.gif
*Viskasgerai*
QUOTE(cukrinevarlyte @ 2011 03 19, 14:22)
Na, man tiesiog įdomi kitų žmonių nuomonė, susijusi su šia situacija. Galbūt be reikalo blogai apie tai galvoju.  blush2.gif  tiesiog įdomu, kaip jūs elgtumėtės tokioje situacijoje (nesvarbu ar tai būtų giminaitis ar kolega ar draugė).  mirksiukas.gif
*

ax.gif esu vienoje knygoje skaicius- nu nepamenu pavadinimo, bet lyg ''ypatingi tevai-ypatingi vaikai''- kad nereikia labai sureiksminti to, ten parasyta,kad ne vienas paauglys nemiega su tevais, ir ateis laikas, vaikas nebenores miegot.

visiskai nematau problemos ax.gif

mano brolis ilgai miegojo su mama (tikrai ne gejus doh.gif ) miegojo, nes salygu nebuvo.

sena niekšė
QUOTE(cukrinevarlyte @ 2011 03 19, 14:22)
Na, man tiesiog įdomi kitų žmonių nuomonė, susijusi su šia situacija. Galbūt be reikalo blogai apie tai galvoju.  blush2.gif  tiesiog įdomu, kaip jūs elgtumėtės tokioje situacijoje (nesvarbu ar tai būtų giminaitis ar kolega ar draugė).  mirksiukas.gif
*

jei tai ne viršininkė, kuri supykus galėtų man kaip nors pašikt, tai taip ir pasakyčiau -- tu ką visai? blink.gif nori iškrypėlį užaugint? stupid.gif
o paskui tegu atrajoja.
jeigu nepatinka, kad kažkas kišasi į "lovos reikalus", tegu jais ir nesigiria. dry.gif

QUOTE(*Viskasgerai* @ 2011 03 20, 09:37)
mano brolis ilgai miegojo su mama (tikrai ne gejus  doh.gif ) miegojo, nes salygu nebuvo.
*

kai žmonės gyvena skurde, susigrūdę, susikimšę, tai kitas reikalas. bet čia tai ne taip.
Noriu_padovanoti
Labą vakarą, atsiprašau, kad įsiterpsiu.
Pirma, keistoka, kad su ta moterimi jus sieja labiau oficialūs santykiai, bet žinote tokius asmeniškus dalykus, o dar labiau keista, kad sukate dėl to galvą. Visgi tai kažkaip emociški artimi žmonės, bet nesvarbu. Kalbant į temą - siūlau nusiraminti, pašalinių žmonių vaizduotė kartais per daug laki, neva vaikas užaugs iškrypėlis, gėjus, bet greičiau jau taip mąstantieji yra didesni iškrypėliai nei ta moteris su vaiku. Jis jai tik vaikelis, ji jam - mama, šiluma, saugumas, tikrai ne sekso objektas. Jei moteris gyvena be vyro, natūralu, kad daugiau meilės ir lipšnumo atitenka vaikui, be to, žmonės išgyvena ir be sekso, fiziškai nejausdami jokio diskomforto, taip kad nepervertinkim sekso labiau, nei jis vertas smile.gif Gal yra lb paprastų praktinių priežasčių, pvz., naktį vaikas per miegus nusimeta antklodę, bet neatsibunda užsikloti, mama pajunta, pabunda ir užkloja, paskui, aišku, vaikas išmoks pats. Neabejoju, kad jie miega po skirtingomis antklodėmis ir nesiglausto vienas prie kito kaip nors intymiai. Kiekvienas sprendžiam pagal savo sugedimo laipsnį. Sakyti, kad vaikas užaugs nenormalus, dar nėra pagrindo. Manyčiau, kaip tik artimesnis mamai, pačia normaliausia prasme.
Sako, Elvis Preslis irgi miegojo su mama iki 14 ar 16 metų. Aišku, gal tai jau per daug, bet tai ne mūsų reikalas, ar ne? mirksiukas.gif Užtat jis pirmą savo plokštelę dedikavo mamai...
*Viskasgerai*
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 03 21, 01:31)
labiau keista, kad sukate dėl to galvą
*

wub.gif drinks_cheers.gif pritariu visam siam pasisakymui.

Viktoosia
Nematau cia jokiu problemu.Vaikas turi isaugti.Pas mus buvo panasiai gyvenom vieno kambario bute vaikas buvo tik gimes,galiausiai buvo neramus todel su vyru guldydavom per viduriuka.paskui buvo taip sunkiai atpratinti karts nuo karto atskirai miegojo bet jau mokejo apsukti kad tik miegoti pas mus.Ir tai tesesi iki kokiu 6metu.O dabar pats jau supranta kad tai negrazu,kad juoksis is jo visi.miega atskirai.Aiskus turi savo kambari ir jokiu problemu.
Paprasciausiai vaikui reikia aiskinti pasakoti kad taip negalima.O ir visi vaikai skirtingi.
O kad gejus bus-nesamone,reikia kalbeti su vaiku.
Noriu_padovanoti
QUOTE(Viktoosia @ 2011 03 22, 11:08)
Paprasciausiai vaikui reikia aiskinti pasakoti kad taip negalima.

Aš tik nelabai sutinku, kad reikia vaikui aiškint, jog negalima. Juolab tyčiotis. Man priimtinesnis variantas (apskritai auklėjime), kai viskas vyksta tarsi natūraliai - pvz., galima pradėti lyg juokais sakyti - oi, nebetelpam, oi, koks tu dičkis meškinas, tuoj mane (mus) išversi iš lovos ir t.t. Kad vaikas pats judintų smegenėles ir jam "eitų" informacija, kad turi būti kažkaip kitaip. Daugelyje šeimų tikrai padeda naujos lovos pirkimas - ypač kai apie tai pradedama kalbėti pamažu, o gal net važinėjama su vaiku rinktis į parduotuves ar vartomi katalogai. Aš už tai, kad vaikas būtų pamažu pratinamas prie tos minties, jog reiks pereit į savo lovą, o ne kad staigiai būtų nukertama - vakar dar buvo galima su mama (tėvais), o šiandien jau staiga nebegražu.
mamymamy
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 03 22, 10:25)
Aš tik nelabai sutinku, kad reikia vaikui aiškint, jog negalima. Juolab tyčiotis. Man priimtinesnis variantas (apskritai auklėjime), kai viskas vyksta tarsi natūraliai - pvz., galima pradėti lyg juokais sakyti - oi, nebetelpam, oi, koks tu dičkis meškinas, tuoj mane (mus) išversi iš lovos ir t.t. Kad vaikas pats judintų smegenėles ir jam "eitų" informacija, kad turi būti kažkaip kitaip. Daugelyje šeimų tikrai padeda naujos lovos pirkimas - ypač kai apie tai pradedama kalbėti pamažu, o gal net važinėjama su vaiku rinktis į parduotuves ar vartomi katalogai. Aš už tai, kad vaikas būtų pamažu pratinamas prie tos minties, jog reiks pereit į savo lovą, o ne kad staigiai būtų nukertama - vakar dar buvo galima su mama (tėvais), o šiandien jau staiga nebegražu.
*

Tik taip darėm su saviškiu, visais atvejais: čiulptukas, pampersai ir kiti svarbūs vaiko gyvenimo įvykiai thumbup.gif , tame tarpe ir miegojimas su tėvais.
Aimeja
Neabejoju, kad jie miega po skirtingomis antklodėmis ir nesiglausto vienas prie kito kaip nors intymiai.
*

Pavyzdžiui aš turiu pažystamų tarpe tokią pačią situaciją, taigi mama su vaiku gulėdavo dvigulėje lovoje ir po viena anklode, iki kokių 12 m., kaip dabar nežinau ar miega kartu, dabar jam jau 14 m.
Noriu_padovanoti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 22, 11:48)
Pavyzdžiui aš turiu pažystamų tarpe tokią pačią situaciją, taigi mama su vaiku gulėdavo dvigulėje lovoje ir po viena anklode,  iki kokių 12 m.,
*

Aišku, čia jau kitas klausimas - koks suvokimas apie higieną, gal pati motina buvo taip auklėta, o gal nepriteklius. Vis tiek nemanau, kad tai daroma su seksualine potekste (jei autorė būtent to baiminasi).
Aimeja
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 03 22, 11:08)
Aišku, čia jau kitas klausimas - koks suvokimas apie higieną, gal pati motina buvo taip auklėta, o gal nepriteklius. Vis tiek nemanau, kad tai daroma su seksualine potekste (jei autorė būtent to baiminasi).
*

Motina tikrai taip auklėta nebuvo.
Nepritekliaus nėra, netgi sakyčiau gerai gyvena, bute du kambariai.
Aš nežinau su kokia potekste tai buvo daroma, net nesvarsčiau, bet jau būdamas 6 m. vaikas kalbėjo tokius dalykus, kurie sakykim mano vaikams, kitiems mano sutiktiems vaikams na būdavo nelabai įdomūs, kaip oi žiūrėk kokie papai pas šitą mergą (kalba eina apie kokių 30 m. praeivę) , kokia šikna ir t.t., dėl šito dalyko daugelis tėvų buvo uždraudę draugauti su juo savo vaikus. Šiuo metu tas vaikas lygiai taip pat negražiai, paniekinančiai, žeminančiai atsiliepia apie moteris, mergaites.
S i m o n a
Nenormalu, kad vaikas miega su tėvais. Pirmai galimybei esant vaikutis privalo turėti savo lovą ir geriausia - savo kambarį. Dėmesį atžalai reikia skirti dieną, o ne naktiniu glaustymųsi... šiaip jau mirksiukas.gif

O kas kalbėjo apie sekso pervertinimą, tas nusišnekėjo totaliai. tongue.gif Tai vienas iš žmogaus instinktų - kaip valgyti, miegoti, visi kiti gamtiniai reikalai, tai vienas iš pagrindinių dalykų, kas suveda būtent moterį ir vyrą būti kartu... Vaikui tėvų lovoje tikrai ne vieta, o seksui - būtent. Jau vien dėl to vaikutis neturi gulėti tarp tėvų. Jei neramu, kaip vaikutis miega, kaip jaučiasi, visada galima atsikelti ir nueiti pasižiūrėti, pasėdėti prie lovelės, galvą paglostyti. Tik nereikia tingėti. O, jei mama yra vieniša, privalo suvokti, kad vaikas neatstos jai vyro niekada!!!
Noriu_padovanoti
QUOTE(S i m o n a @ 2011 03 22, 13:26)
O kas kalbėjo apie sekso pervertinimą, tas nusišnekėjo totaliai.  tongue.gif Tai vienas iš žmogaus instinktų - kaip valgyti, miegoti, visi kiti gamtiniai reikalai, tai vienas iš pagrindinių dalykų, kas suveda būtent moterį ir vyrą būti kartu... Vaikui tėvų lovoje tikrai ne vieta, o seksui - būtent. 
*

Super, dabar žinosiu thumbup.gif
Jaučiasi dar mažas gyvenimo patyrimas, gal vaikas dar mažas, pats į lovą pas jus nelipa, palaukit, paaugs arba paauginkit viena, tada ateikit ir pakalbėkit, kokių situacijų būna, o ne vadovėlines tiesas perrašinėkit.
Dėl sekso reikšmės nediskutuoju, kalbėjau apie pervertinimą. Girdėjote tokį žodį?
rolleyes.gif
Viktoosia
*

Pilnai sutinku su tavo nuomone.Teisingai zodis negalima gal per griestas.O tyciotis niekada givenime juk tai tavo vaikas.(gal ne taip issireiskiau su zodziu negalima). smile.gif
sena niekšė
Gal yra lb paprastų praktinių priežasčių, pvz., naktį vaikas per miegus nusimeta antklodę, bet neatsibunda užsikloti, mama pajunta, pabunda ir užkloja, paskui, aišku, vaikas išmoks pats.
*

nu bet vaikas ne leliukas, kad mama kaldrytę kilnotų kiekvienąkart nusispardžius.

Aš tik nelabai sutinku, kad reikia vaikui aiškint, jog negalima. Juolab tyčiotis.
*

manau kad čia ne vaikui aiškint reikia, o mamai.
aišku kad tyčiotis yra blogai. bet jeigu apie šitą reikalą detaliai informuota kažkokia oficiali tetulė, tai gali būti kad sužinos ir bendraamžiai. o jie ne tokie tolerantiški. unsure.gif

o dėl sekso, tai ašku, niekas be sekso nenumirė. bet kai jo trūksta, žmonės pradeda visaip keistai elgtis. pvz. tempti į lovą vaikus ar naminius gyvūnus.
S i m o n a
Papildyta:
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 03 22, 13:33)
Super, dabar žinosiu  thumbup.gif
Jaučiasi dar mažas gyvenimo patyrimas, gal vaikas dar mažas, pats į lovą pas jus nelipa, palaukit, paaugs arba paauginkit viena, tada ateikit ir pakalbėkit, kokių situacijų būna, o ne vadovėlines tiesas perrašinėkit.
Dėl sekso reikšmės nediskutuoju, kalbėjau apie pervertinimą. Girdėjote tokį žodį?
rolleyes.gif
*

Apie mano gyvenimišką patirtį ir vaikų kiekį bei jų amžių prašyčiau nediskutuoti, kai nieko apie tai net nenutuokiate tongue.gif nes spėliodama, mieloji noriu_padovanoti, labai prašovėte biggrin.gif Ir net LABAI LABAI lotuliukas.gif
Vadovėlių, beje, neperrašinėju, o, jei mano rašymo stilius toks mokslinis, tai reiškia tik viena, kad esu labai protinga būtybė tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(sena niekšė @ 2011 03 22, 17:30)
o dėl sekso, tai ašku, niekas be sekso nenumirė. bet kai jo trūksta, žmonės pradeda visaip keistai elgtis. pvz. tempti į lovą vaikus ar naminius gyvūnus.
*

Būtent mirksiukas.gif

Ir ką norite sakykite, bet vis tiek man atrodo beveik ištvirkėliška didesnį nei 4/5 metų vaiką guldyti pas save į lovą, kai šeimos buitinės sąlygos leidžia miegoti atskirai. Nebent mama su dukra ar tėvas su sūnumi, bet ir tai ne pastoviam miegojimui, o kai aplinkybės priverčia. Tiesiog taip higieniškiau ir padoriau.
cukrinevarlyte
ačiū už pasisakymus mirksiukas.gif
BET. smile.gif mielosios, įsiskaitykit į tai, ką parašiau-
jog atskirai miegoti yra sąlygos, kambaryje- dvi miegojimui skirtos lovos.
Motina su vyru negyvena, vaikas neturi jokio vyro pavyzdžio aplinkoje.Vaikui jau NET 8 metai.
Be to, aš nesakiau, kad jie ten kaip nors myluojasi ar panašiai schmoll.gif
Kviečiu diskusijai, nuomonės išsakymui- šiuo konkrečiu atveju, galbūt iš savo patirties mirksiukas.gif
ernoja
QUOTE(cukrinevarlyte @ 2011 03 24, 17:20)
ačiū už pasisakymus  mirksiukas.gif
BET. smile.gif  mielosios, įsiskaitykit į tai, ką parašiau-
jog atskirai miegoti yra sąlygos, kambaryje- dvi miegojimui skirtos lovos.
Motina su vyru negyvena, vaikas neturi jokio vyro pavyzdžio aplinkoje.Vaikui jau NET 8 metai.
Be to, aš nesakiau, kad jie ten kaip nors myluojasi ar panašiai schmoll.gif
Kviečiu diskusijai, nuomonės išsakymui- šiuo konkrečiu atveju, galbūt iš savo patirties mirksiukas.gif
*

O kodėl jums taip rūpi kito žmogaus gyvenimas, kad net forume apie tai reikai diskutuoti? Na man mano viršininkės, net geros bendradarbės, nepasakoja, su vaiku vaiku miega ar su kuo. Iš kur žinot, kad nesimyluoja, jei nesat tokios artimos?
Kažkokia neaiški tema, ypač tas vis priminimas "kviečiu diskusijai" . Tyrimą atliekat? biggrin.gif Laidą rengiat? biggrin.gif Daugybė jau tokiu tikslu sukurtų temų forume buvo, nenustebintumėt.
cukrinevarlyte
Mane domina kitų žmonių nuomonė apie tokią situaciją. Man asmeniškai tai atrodo nelabai normalu ir nepriimtina. Norėtųsi suprasti, ką apie tai galvoja kiti žmonės, galbūt jų nuomonė kitokia nei mano.
O mano santykiai su šios istorijos herojais tegul ir būna mano reikalas. smile.gif
Nejau diskutuoti galima tik rengiant laidą ar vykdant tyrimus? biggrin.gif
Nireglina
QUOTE(ernoja @ 2011 03 24, 17:30)
O kodėl jums taip rūpi kito žmogaus gyvenimas, kad net forume apie tai reikai diskutuoti? Na man mano viršininkės, net geros bendradarbės, nepasakoja, su vaiku vaiku miega ar su kuo. Iš kur žinot, kad nesimyluoja, jei nesat tokios artimos?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Cukrinevarlyte, taip ir neatsakėt į šį klausimą.
cukrinevarlyte
Kažkaip norisi tuo tikėt. smile.gif
Blyksnis
Musu draugu seimoj taippat vaikai megsta kartu su tevais megoti,taippat jau ne maziukai(vienas mokyklinio amziaus),bet kazkaip iki siol tame neizvelgiau nieko blogo,gal tiesiog tai ne mano reikalas. O mano pirmokas iki siol miega su meskinu,gal cia irgi blogai?O siaip su mumis jis niekad kartu nemiegojo,o dabar tai ir nepriverstume jo tai daryt.Kartais as pajuokauju,nu sakau eisiu sianakt i tavo lova ir miegosim kartu,tai jis grieztai ne ne,sako mano lova per maza ir abiems vietos neuzteks. biggrin.gif Ir siaip brangina savo lova ir net atsisest ne visiems ant jos leidzia.
Kolekcionierė
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 03 22, 09:25)
*

o kodel negalima kartu miegoti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(cukrinevarlyte @ 2011 03 24, 17:45)
Mane domina kitų žmonių nuomonė apie tokią situaciją. Man asmeniškai tai atrodo nelabai normalu ir nepriimtina. Norėtųsi suprasti, ką apie tai galvoja kiti žmonės, galbūt jų nuomonė kitokia nei mano.
O mano santykiai su šios istorijos herojais tegul ir būna mano reikalas. smile.gif
Nejau diskutuoti galima tik rengiant laidą ar vykdant tyrimus?  biggrin.gif
*

mes miegam tryse( dvi dukros ir as) mums labai smagu drauge, nors kartais problemos kyla , bandžiau kelis kartus tai keisti, naujos lovos pirkimas nepadejo, galiausia vyresnioji tiek isibaimino kad dabar naktimis soksta is lovos ir rekia matanti baubus, vien pasakymas kad kraustykis iki kita lova sukelia stersa su asaromis ir drebuliu, todel nematau nieko blogo kad vaikas miega kartu , naktimis daznai iesko kojomis ar rankomis ar yra suauges salia, radusi nusiramina ir miega toliau, jei neranda pradeda verkt , stengiasi neuzmigt iki kol prasvinta

taigi jus nezinote kaip tas vaikas miega su ta mama ir kokios priezastys ,as aprasiau tik savaja situacija, o ju gali but begales ir nevisos jau tokios blogos kad tave izvelgt kažką neigiamo.

nors as tap pasiilgau ramaus miego kai niekas nakti nezadina, nestumdo ir nieko neiesko lovoje
Kadar
Mano devyneriu metu dukra miega tik su manimi, mano lovoje, nors turi ir atskira savo kambari.Nematau tame nieko blogo, mums smagu vakarais ziureti lovoje filmus,kalbetis, dukti. Leisiu miegoti su manimi tiek, kiek ji pati nores tongue.gif .

Ruby Tuesday
Visos teigiancios, kad miega su vaikais, miega arba su mazais vaikais, arba su dukromis. Dar ne viena nepasisake, kad miega su astuonmeciu sunum, o bando irodyti, kad viskas gerai tokioje situacijoje g.gif
arune
QUOTE(Kadar @ 2011 03 26, 17:46)
Mano devyneriu metu dukra miega tik su manimi, mano lovoje, nors turi ir atskira savo kambari.Nematau tame nieko blogo, mums smagu vakarais ziureti lovoje filmus,kalbetis, dukti. Leisiu miegoti su manimi tiek, kiek ji pati nores  tongue.gif .
*

thumbup.gif Super! Mano situacija. Miegame kartu su 9 metų dukra, nes abi to norim, tai šiluma, jaukumas, bendras knygos skaitymas, jai padėjus galvą man ant peties, tai filmo žiūrėjimas kartu... ir nereikia gąsdinti. Elgiamės natūraliai, kaip mums abiems norisi!
Kolekcionierė
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 26, 20:14)
Visos teigiancios, kad miega su vaikais, miega arba su mazais vaikais, arba su dukromis. Dar ne viena nepasisake, kad miega su astuonmeciu sunum, o bando irodyti, kad viskas gerai tokioje situacijoje g.gif
*

o tai sunus ne vaikas? g.gif
mijaxxx
Butent man tai juokinga, su dukra tai gali filmus ziureti ir knygas skaityti, o su sunum jau negali nesamone, kiek tik nores mano mazius miegot su manim tiek ir miegosiu.
*Viskasgerai*
QUOTE(Kolekcionierė @ 2011 03 26, 23:13)
o tai sunus ne vaikas?  g.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

tai sunaus ir pabuciuot negalima doh.gif , o jei jam NET 8 METAI tai butu jau tragedija???

pokatak
Mano 8 metu sunus labai daznai nakti ateina miegot pas musu.Tai apsisapnuoja,tai dar kas nors.Jam 8 metai.Ir man jis visada bus mano mazeliukas.Labai gaila,kad musu visuomeneje yra zmoniu su tokia iskripusia fantazija.
Nesvarbu,ar jus turite berniuka ar mergaite.Vaikui reikia lygiai tiek pat silumos ir meiles.Ir mano vaikas iki dabar megsta mums su vyru uzsilipt ant keliu,megsta jaustis maziukas.Megsta kai ji nesioja.Nors as ir seniai jo nepakeliu.
due drops
Ar tos mamos,kurios miega su vaikais,turi koki asmenini gyvenima?Man toks asmenines erdves neatskyrimas nepriimtinas schmoll.gif .Priimdavom vaika,kai ko nors išsigasdavo susapnavus 2-3 kart metuose.Bet pastoviai...man tai vis tik atrodo iskreiptai.Mama,kuri neturi jokio lytinio gyvenimo ir lovon guldosi vaika...
*Viskasgerai*
QUOTE(due drops @ 2011 03 27, 03:33)
Mama,kuri neturi jokio lytinio gyvenimo ir lovon guldosi vaika...
*

Ar jei mama neturi vyro, ji negali tureti lytinio gyvenimo?? Ar autore net zino, ka ji veikia naktimis bigsmile.gif
Baisiai daug interpretuojama, nors realiai greiciausiai si situacija tokia nekalta rolleyes.gif
pokatak
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2011 03 27, 08:00)
Ar jei mama neturi vyro, ji negali tureti lytinio gyvenimo?? Ar autore net zino, ka ji veikia naktimis  bigsmile.gif
Baisiai daug interpretuojama, nors realiai greiciausiai si situacija tokia nekalta  rolleyes.gif
*

Visiskai pritariu.Ir visdelto manau,kad didziausiausias iskripimas,matyt siuoje situacijoje iskripima.
Kolekcionierė
QUOTE(due drops @ 2011 03 27, 02:33)
Ar tos mamos,kurios miega su vaikais,turi koki asmenini gyvenima?Man toks asmenines erdves neatskyrimas nepriimtinas schmoll.gif .Priimdavom vaika,kai ko nors išsigasdavo susapnavus 2-3 kart metuose.Bet pastoviai...man tai vis tik atrodo iskreiptai.Mama,kuri neturi jokio lytinio gyvenimo ir lovon guldosi vaika...
*

o ką darytumėt jei kas nakt vaikas sapnuotu kaip mano atveju buvo? mes bandem atskirai miegot, jai tai sukele dideli stresa, kiekviena vakara eidama i lova gulasi ir dreba, kunas virpa, tada dar mazaja prigasdina, galiausia abi verkia, sviesos palikimas nepadeda,ar mano vaikas nusipelne tokio streso?
o del asmeninio gyvenimo tai vaikui gimus jis jau pasibaigia, jo niekada neturesiu, visada galvosiu apie vaikus

o jei jus kalbat apie lytinius santykius taigi nereiskia kad as su teciu myliuosi toje pacioje lovoje kur miegu su vaikais, netgi ne tame paciame kambaryje, juk yra ir kolidorius, virtuve, dusas,masina, gamta ir visa para kai galima tam laika isnaudot

o va tas jusu paskutinis sakinys tai man neaiskus, ka jus juo norejote pasakyt, taip iseina jei mama gulasi su sunumi tai galvoja apie lytinius santykius, graibo ta vaikeli?

o as miegodama su dviem dukromis ka jusu manymu naktimis su jomis veikiu? g.gif

galiu pasufleruot, apkloju kai nusispardo, pataisau pagalve, plaukucius patraukiu nuo akiu, pabuciuoju,palaikau uz rankytes, paglostau kai per miegus ko issigasta, nuraminu kai saukiasi manes ir t.t
Ruby Tuesday
QUOTE(Kolekcionierė @ 2011 03 27, 01:13)
o tai sunus ne vaikas?  g.gif
*

Niekur neteigiau, kad sunus nera vaikas. Tiesiog dar neatsirado mamytes, kuri pasisakytu, kad visada miega kartu su astuonmeciu ar vyresniu sunum vienoje lovoje. Jeigu vaikui kas prisisapnuoja, jis issigasta ir i tevu lova prasosi, nieko cia tokio. Bet jeigu daznai taip jam sapnuojasi, gal jau reiketu problemos priezasciu ieskoti?

Kolekcionierė
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 27, 11:47)
Niekur neteigiau, kad sunus nera vaikas. Tiesiog dar neatsirado mamytes, kuri pasisakytu, kad visada miega kartu su astuonmeciu ar vyresniu sunum vienoje lovoje. Jeigu vaikui kas prisisapnuoja, jis issigasta ir i tevu lova prasosi, nieko cia tokio. Bet jeigu daznai taip jam sapnuojasi, gal jau reiketu problemos priezasciu ieskoti?
*

kame jus matote problema kad mama miega su sunumi? konkretizuokit galimus pavojus, neigamas pasekmes

jei neatsirado tokia mama cia forume, tai dar nereiskia kad tokiu nera
Ramunita
kai paskaitai tai... juk 8 metis vaikas,nesvarbu,kas jis bebūtų,mergytė ar berniukas,dar vaikas...jis tiki pasakomis,tiki,kad kalba gyvūnai,kad jie jaučia,liūdi (jie tuos gyvūnų jausmus supranta šiek tiek kitaip nei suaugę),tiki Kalėdų seneliu ir t.t. Kai žaidžia jo žaislai atgyja,jis myli tuos žaislus ir t.t. 8mečiui mama (arba tėtis) yra saugumo garantas.
aišku,visur yra išimčių,yra ir tokių 8mečių,kurie dūmelį patraukia kur už kampo,bet...aš nenorėčiau,kad mano vaikas būtų išimtis. ax.gif
Taip pat yra vaikų,kurie nuo mažų dienų nori turėti savo erdvę (tokia buvau aš), o kiti nori būt šalia mamos (toks buvo mano brolis), bet abu užaugom normalūs žmonės,vat rolleyes.gif
pokatak
Nuostabus zodziai Ramunita! 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.