Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įveriami auskarai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
MELDA
Mano dukrai 7 metai, nori įveriamų auskariukų, nežinau ar pritarti, kur įverti, kad pataikytų į reikiamus taškus, kaip po to Gal turite patirties? g.gif
Rasukas
QUOTE(MELDA @ 2006 02 22, 07:52)
Mano dukrai 7 metai, nori įveriamų auskariukų, nežinau ar pritarti, kur įverti, kad pataikytų į reikiamus taškus, kaip po to Gal turite patirties? g.gif
*

mano dukrai auskariukus iverem,kai jai buvo 2 paros,o priziureti paprastai,as kelis kartus per diena pavalydavau spirituku,o del tasku tai net nzn,man paciai,kai vere,atseit,taike i taskus,bet visiskai nieko,manau tai didziausia nesamone.
*jurgita*
QUOTE(Rasukas @ 2006 02 24, 19:50)
mano dukrai auskariukus iverem,kai jai buvo 2 paros,o priziureti paprastai,as kelis kartus per diena pavalydavau spirituku,o del tasku tai net nzn,man paciai,kai vere,atseit,taike i taskus,bet visiskai nieko,manau tai didziausia nesamone.
*

savo panelei pradureme ausytes kai jai buvo septyni men.
o piziureti tai paprasta su spirituku ar peroksidu pora kart per diena.Viena ausyte visai nepuliavo o kita tai truputi.Bet tai dideliu problemu neturejome.
Uzauges vaikas nores prasidurti blush2.gif
TIKESIU
MES IR PRADUREME 4MEN,JOKIU PROBLEMU NEBU,NEI PARAUDO,NEI PULIAVO,PROBLEMA BUVO TIK APLINKINIU REPLIKOS,NUEJOM I POLIKLINIKA TAI VIENA BOBELKA TOKIUS PAMOKSLUS ATSKAITE TIPO JEI DABAR IVEREI I AUSIS TAI PO METU IR I BAMBA VERSI,TAI AS JAI ATSAKIAU MANO VAIKAS AS JA PAGIMDZIAU IR SU JA DARAU KA NORIU,TAI VIENINTELIS KARTAAS KAI UZKLIUVO AUSKARIUKAI lotuliukas.gif
Indriuske
Man mazos paneles su auskariukai labai grazu wub.gif As savo panelei auskariukus iveriau 9 men. smile.gif kaip dauguma valiau su peroksidu kokia savaite,nepuliavo ir kuo puikiausiai uzgijo thumbup.gif repliku taip pat susilaukus is bobuciu lotuliukas.gif
Džiuga+
Mano panelei 2 metai ir 2 menesiai...as tai noriu pradurti, bet jai turbut skaudes, ji nesileis...Ka cia galetumete patarti?O panelytes su jais visa laika vaiksto?Neisveriate nakciai?
TIKESIU
nu gal ir leisis ka gali zinot,o tas skausmas nu kaip skiepas bakst ir viskas,o kam juos isimineti? nereikia,nu kartais kad pavalyti skylutes ir visas rupinimasis ausytemis mirksiukas.gif
Indriuske
QUOTE(Džiuga+ @ 2006 03 03, 10:26)
Mano panelei 2 metai ir 2 menesiai...as tai noriu pradurti, bet jai turbut skaudes, ji nesileis...Ka cia galetumete patarti?O panelytes su jais visa laika vaiksto?Neisveriate nakciai?
*

pazystamos panelei irgi 2 metuku norejo pradurti ausytes tai nuejo i kosmetolos kabineta pasodino, ir pamacius pradejo verktis, nesileido net priliest , tai mama gedos pasidare ir isejo is kabineto, sako reik verti kuo anksciau kol vaikas dar nesupranta, bet tu bandyk laime gal tavo mazei patiks ir leisis durti ausytes g.gif
skausmo labai didelio nera kaip rase toks skausmas kaip neskausmingas skiepas,mano maze tik truputeli suverke,bet labai greitai aprimo mirksiukas.gif
mes buvom auskariukus iseme kaip keitem juo i kitus ir kelis kartus kaip valem ausytes smile.gif
*jurgita*
QUOTE(Indriuske @ 2006 03 03, 23:21)
pazystamos panelei irgi 2 metuku norejo pradurti ausytes tai nuejo i kosmetolos kabineta pasodino, ir pamacius pradejo verktis, nesileido net priliest , tai mama gedos pasidare ir isejo is kabineto, sako reik verti kuo anksciau kol vaikas dar nesupranta, bet tu bandyk laime gal tavo mazei patiks ir leisis durti ausytes  g.gif
skausmo labai didelio nera kaip rase toks skausmas kaip neskausmingas skiepas,mano maze tik truputeli suverke,bet labai greitai aprimo  mirksiukas.gif
mes buvom auskariukus iseme kaip keitem juo i kitus ir kelis kartus kaip valem ausytes  smile.gif
*

draugu mergaitei jau septyni metai tai ir uzsimane prasidurti ausytes,pradure viena, antros nenorejo durti.Mama sako :nori buti grazi,ji noriu tai mergaite kentejo.Bet dabar labai patenkinta biggrin.gif
fleita
Mano panelytei 1,3 mėn, tai ir norėčiau pradurti ausytes wub.gif . O noriu paklausti dėl auskariukų, kokius verti. Krikštynų proga gavom tokias mažas auksines širdutes, bet kad tie galai man labai ilgi atrodo g.gif
TIKESIU
QUOTE(fleita @ 2006 03 04, 13:15)
Mano panelytei 1,3 mėn, tai ir norėčiau pradurti ausytes wub.gif . O noriu paklausti dėl auskariukų, kokius verti. Krikštynų proga gavom tokias mažas auksines širdutes, bet kad tie galai man labai ilgi atrodo g.gif
*

Mes ir turejom mazas auksines sirdutes,bet kazkodel labai daznai nukrisdavo galiukai,tai paskui iverem apvalius su kitokiu uzsegimu
MELDA
O gal žinote, kur veria auskariukus į akupunktūrinius taškus.
Ar būtinai po gydomųjų reikia nešioti rinkutes, kad nekitų prie rūbų ir pan. smile.gif
TIKESIU
QUOTE(MELDA @ 2006 03 05, 00:13)
O gal žinote, kur veria auskariukus į  akupunktūrinius taškus.
Ar būtinai po gydomųjų reikia nešioti rinkutes, kad nekitų prie rūbų ir pan. smile.gif
*

mano nuomone nelabai ten ir pataiko i tuos taskus,nes duriausi pries 20 metu,aisku gal jau viskas tobuliau,bet i akiu taskus man taip ir nepataike,o su laiku rega silpneja,nu nezinau cia jums spresti,as duriau grozio salone ir visai patenkinta,o auskariukus gali vert ne butinai rinkutes,mums nkibo tik paprasciausiai pradejo krapstineti ir nukrisdavo galiukas uztat ir pakeitem,gal jum viskas bus gerai.Man asmeniskai buvo graziau mano mergytei kai buvo su gydomaisiais,nes jie tamsiai bordo o jos akytes rudos,bet ka padarysi jei krapsto,bet tai nereiskia kad ir jums gali kas nors panasiai but,bet jei nori tai siuliciau kuo anksciau verti,nes kai bus 2 ar 3 metu tai jau bus sunkiau
*jurgita*
QUOTE(MELDA @ 2006 03 05, 01:13)
O gal žinote, kur veria auskariukus į  akupunktūrinius taškus.
*

Mes ir gi duremes ausytes grozio salone.
Man ir auskariukai gydomieji labai grazus.
Buna auskariuku gi visokiu ,svarbu kad vaikas nepamestu.
fleita
O nakčiai auskariukus išimat? Kokia pradurtų ausyčių priežiūra? Ir kokiu metų laiku kažin geriau durti? Norėčiau dabar, bet, galvoju, gal negerai bus kai kepurytę vis dėsiu, vis dirginsiu skylutes g.gif
*jurgita*
QUOTE(fleita @ 2006 03 07, 12:22)
O nakčiai auskariukus išimat? Kokia pradurtų ausyčių priežiūra? Ir kokiu metų laiku kažin geriau durti? Norėčiau dabar, bet, galvoju, gal negerai bus kai kepurytę vis dėsiu, vis dirginsiu skylutes g.gif
*

mes dukriukui valentino dienos proga pradureme ausytes,nors norejome pavasari galvojau atsils nereiks kepurytes deti.O priziureti tai labai paprasta pora kartu pravalyti su spiritu,nelabai cia sudetinga.O auskariuku mes neisimame.Ji labai megsta miegoti ant sonelio galvojau bus tragedija,bet gerai nakti ismiegojo.
Marile
Man labai grazu auskariukai mazoms panelytems wub.gif

Bet savo dukrytei nedursiu, nes turiu keleta priezasciu, kodel manau kad nereik. Pasidalinsiu ir su jumis savo pamastymais:

- vaikai yra neatsargus. Labai bijau, kad kada kur besikarstydama neuzkabintu savo auskariuko ir neissiluptu, ypac jei tai rinkute. Mergaites irgi buna geros "pajodzergos" biggrin.gif , turbut ne viena is musu neuzaugo nesikarstydama po medzius, tvoras ir pan. biggrin.gif

- vaikai buna ziaurus. Turbut irgi ne paslaptis, kad jaunos panelytes, na kad ir tokios jau mokyklinio amziaus, musasi. ax.gif Pati prisismenu, kad su sese ar draugem kartais prieidavom iki mustyniu, kaip kibdavom i plaukus ir pan. Tokia minute galima ir i auskara isikibt ( tycia ar netycia). Be to, esu maciusi kaip atrodo ausis, is kurios buvo isluptas auskaras wink.gif

Labai linkiu jaunoms panelytems grazioms vaiksciot, ir nepakliut i mano aprasytas situacijas 4u.gif
sssaule
Aš gailiuosiu kad neįveriau mergaitėms auskariukų kai gimė, nes tada atrodytų joms kad taip turi būti. Dabar joms 1.4 metų , kažin jei dabar įverčiau jos neplėštų jų iš ausyčių, ar geriau palaukt iki kol supras kas tai per daiktas? Noriu pradūrti ir nesiryžtu.
fleita
Mūsų dukrytei 1,3 m, tai preitą savaitę pradūrėm ausytes. Labai bijojau ar leisis ir kad nesidraskytų ir kad leistų prižiūrėti. Nei viena baimė nepasiteisino, nes praduriant beveik neverkė, pirmą vakarą čiupinėjo, bet netempė, valyti ausyčių neleido tik pirmą vakarą, o dabar jau pati buteliuką su vandenilio peroksidu atneša smile.gif . Tikuosi, kad visas traumas, susijusis su auskariukais aplenksim, nors ji pas mus ir labai judri yahoo.gif
Erta
As praduriau savo panai ausytes,ir jokios cia baimes aisku kaip dure tai ziaurei reke,bet labai greitai ir pamirso.Labai graziai uzgijo ir greitai.Taip kad drasiau thumbup.gif
H&M
As savo dukriukui auskariukus yveriau 10men. Ausytes uzgijo labai lengvai ir greitai. Jau beveik 3m. kaip su auskariukais ir kolkas tfiu tfiu tfiu, kad neprisisnekejus jokiu traumu su auskarais neturejom schmoll.gif Gydomuosius auskariukus pakeitem y rinkutes po poros menesiu po iverimo.
Gidrute
aš net nebuvau apie tai pagalvojus ax.gif , gal dėl to, kad mano dukrytė dar labai maža 2.gif
bet vistiek manau, kad nedursiu nes pavyzdžiui aš ausis prasidūriau jau suaugus, bet vistiek buvo didelis dziaugsmas - prisimenu ta dieną ir aplinkybes, kuriomis ryžausi bigsmile.gif - tai buvo tarsi kažkoks ypatingas įvykis po kurio negalėjau kurį laiką nuo veidrodžio atsitraukt ir savim atsidžiaugt blush-anim-cl.gif ...ai, gal neatimsiu iš mažylės to malonumo, pačiai spręsti kada ir kaip tongue.gif
Laimuška
QUOTE(Gidrute @ 2006 03 21, 00:04)
aš net nebuvau apie tai pagalvojus ax.gif  , gal dėl to, kad mano dukrytė dar labai maža 2.gif
bet vistiek manau, kad nedursiu nes pavyzdžiui aš ausis prasidūriau jau suaugus, bet vistiek buvo didelis dziaugsmas - prisimenu ta dieną ir aplinkybes, kuriomis ryžausi  bigsmile.gif - tai buvo tarsi kažkoks ypatingas įvykis po kurio negalėjau kurį laiką nuo veidrodžio atsitraukt ir savim atsidžiaugt blush-anim-cl.gif ...ai, gal neatimsiu iš mažylės to malonumo, pačiai spręsti kada ir kaip tongue.gif
*

O aš kai dūriausi ausis labai bijojau ir tuo pačiu norėjau ir pavydėjau toms mergairėms, kurioms ausis išdūrė mažoms ir jos to skausmo net neprisimena. Savo dukrytei ausytes greitai dursime, dabar laukiame kol baigs sloguoti. O kaip darėte su maudymu po išdurimo, po kiek laiko šlapinote ausytes? Ir kokius auskariukus veriate po gydomųjų - auksinius? Nes aš kažkaip pagalvojau, kad galėtų juos pakeisti ir į sidabrinius, man visai gražu
daivaV
Sveikutės mamytės. 4u.gif
mano dukrytei 6 metai ir ji pati paprašė pradurti ausytes ax.gif
visą temą perskaičiau, tačiau kur geriausia durti ausytes neradau doh.gif
gal galėtumėt pasidalinti patirtimi ir pasakytumėt kur dūrėt ausytes? blink.gif
dar labai norėčiau sužinoti kokius auskariukus geriausia pirkti ir ar tuos gydomuosius pirkti reikia ten kur duria? wub.gif

Tiesa doh.gif kalbu apie Vilnių..
ir iš anksto labai jums ačiū biggrin.gif
*jurgita*
Mes tai kosmetikos kabinete dureme ,o kainavo 25lt. smile.gif
fleita
QUOTE(JurgaA @ 2006 03 31, 14:47)
Kokiame kosmetikos kabinete dūrei?Noriu mažajai pradurt,bet va nežinau į kokį vest g.gif Kur kokia kosmetologė daugiau patyrusi,o tai mergina dar mažutė g.gif
*

Mes dūrėm Big'e, "Abrakadabros" grožio salone. Ten dirbanti kosmetologė labai maloni ir sakė, kad nei vienam jos durtam leliukui dar nėra supuliavę ausytės g.gif . Nežinau kaip kitiems, bet mano dukrytei nepūliavo ax.gif
fleita
QUOTE(daivaV @ 2006 03 31, 16:34)
Aš tai dar bijau todėl, kad vieną ausį pradurs ax.gif , o kitos nebeduos durti... unsure.gif
ir vaikščios nei skusta nei lupta... lotuliukas.gif

Fleita kokio amžiaus jūs dūrėte ausytes? ar nebuvo problemų su antra ausyte? blush2.gif
*

Aš dūriau, kai dukrytei buvo 1,2m. Aš taip pat labai to bijojau, nes manoji tokia labai baukšti ir aktyvi, nieko neprisileidžia ir vienoj vietoj nenusėdi. Bet buvo geriau nei tikėjausi. Davėm su vyru savo mobiliakus ir dar kosmetologė savo (nematytą), tai dukra buvo labai patenkinta, mygtukus spaudinėjo... iki tol kol pradūrė pirmą skylutę, tik tada sureagavo ir pradėjo po kelių sek verkti. Bet panešiojom truputį, pašnekinom, po to vėl kosmetologė davė kažkokį nematytą daiktą ir ši vėl užsižaidė, taip pradūrė antrą skylutę mirksiukas.gif . Tada vėl truputis ašarų, palyginimui, kai skiepyjamės, tai dukra daugiau verkia. Na, beduriant aš galvytę truputį prilaikiau (sėdėjo ji ant tėčio kelių), bet ji to nejuto ax.gif .
Špoka
Va,va ir man idomu kaip ten su taskais yra... mastau.gif Teisybe,ar tik gossip.gif ...
Mes dukrytei iverem auskariukus kai jai 2 metukai suejo,viskas gerai buvo,labai dziaugesi,visiem sutiktiem pazistamiem ir nelabai,ausytes rode didis.gif lotuliukas.gif
O va po metu pielonefritu susirgo unsure.gif Anyta dar rado apie taskus straipsni,tai isaiskino man,kad "sugadinau" vaikui inkstus umn.gif oj,tiurejau vargelio... angel_sadangel.gif
SANTA
QUOTE(daivaV @ 2006 03 31, 15:34)
Aš tai dar bijau todėl, kad vieną ausį pradurs ax.gif , o kitos nebeduos durti... unsure.gif
ir vaikščios nei skusta nei lupta... lotuliukas.gif

*

...as irgi bijojau kad neliktume su viena nepradurta ausyte,bet nieko abi pradure biggrin.gif .Jinai net sureguot normaliai nespejo ,viskas vyko greit .O kaip pradure abi, tik tada turbut suprato ir pradejo verkt,bet kaip kosmetologe atnese veidrodi ir parode ausytese auskariukus asarytes iskart dingo biggrin.gif ... ir veidrodis is rankyciu ilgam nedingo ,ejo ir visiem rode savo auskariukus ir labai buvo patenkinta ,ausytes greit uzgijo thumbup.gif ,o durem pries dveju metuku gimtadieni .Sese buvo su auskariukais ,tai ir mazajai reikejo rolleyes.gif
Man nepasitaike kad kokia bobulka skaitytu moralus ,o tik butu pabandzius ...tuoj i vieta butu pastatyta tongue.gif
O del tu tasku ,tai niekas ten neziurejo .
devil
as tai manau kad mazoms mergaitems dar per anksti pradurti ausytes...gal as kiek senamadiska, na, bet cia tik mano nuomone... blush2.gif kiek pamenu, pati auskariukus turiu nuo 4 klases... flirt.gif
gozė
Pas abejas dukras auskariukai įverti 2metuku,tik todel kad vyro klausiau doh.gif Vis -peranksti,peranksti g.gif labai gražu mažos panelytės su auskariukais thumbup.gif ,reikejo dar anksčiau vert thumbup.gif
gabyte00
QUOTE(devil @ 2006 04 05, 16:08)
as tai manau kad mazoms mergaitems dar per anksti pradurti ausytes...gal as kiek senamadiska, na, bet cia tik mano nuomone... blush2.gif  kiek pamenu, pati auskariukus turiu nuo 4 klases... flirt.gif
*

sutinku kad mazoms mergaitems visai netinka auskariukai,gali ir palaukt schmoll.gif
Picine
QUOTE(gabyte00 @ 2006 05 01, 23:44)
sutinku kad mazoms mergaitems visai netinka auskariukai,gali ir palaukt  schmoll.gif
*

Mano 6-iu metu mergina irgi labai uzsidegusi auskariukus tureti. Nematau as cia nei jokio didelio grozio, nei naudos. Duodasi vaikai, dar uzkabins kas netycia, isples...
Tai sutarem, kad kai tik bus 12 metu ir labai vis dar didelis noras, tada ir versim. Turiu dar laiko biggrin.gif
Joliaa
Mes savo mergytei įvėrėme kai jai buvo 4,5m. Ji labai norėjo. Tikrai gražu kai mažos mergytės su auskariukais. biggrin.gif Nebuvo jokių užkabinimų ar išplėšimų, nors niekada nevėriau į ausytes kabančių ar užsikabinančių auskariukų, tik ypatingomis progomis biggrin.gif
gudrene
NU as gal labiausiai senamadiska busiu ax.gif Galvoju, kad visiskai nereikia mazom mergytem verti auskaru. Man tikrai rusiskas iprotis atrodo g.gif . Aishku cia tik mano nuomone, bet...
Manau, kad cia visiskai pacios jau uzaugusios paneles reikalas. Gal ji visai nenores tu skyliu uzaugus schmoll.gif
saldainia
Mano Saulytei šinadien suėjo 7 mėnesiukai, p galiau tvirtai apsisprendžiau jai įverti auskariukus, tai šiandien vešiu. Jau seniai tai norėjau padaryti, tik va vyras: dar maža, dar nereikia ir t.t. O mano mama, tai net iškart po dvi skylutes kiekvienoje ausytėje siūlo iškart pradūrti, jai labai gražu. Tai kaip seksis pranešiu.
kandidate
Labutis,
Mano nuomonė, gal ir gražu mažom mergaitėms auskariukai bet jau manyčiui čia būtų kaip ir savo nuomonės pripiršimas kitai asmenybei, nes nežinai gal ji užaugusi jų visai nenorės. Mano dukrytė labai nori yra jau 8 metų greitai bus 9. Aš manau jei iki 10 metų nepraeis noras tai tikrai galėsime išdurti ausytes.
gedra
Aš auginu dvi dukrytės, ir abejoms pradūrėme ausis vyresnejiai ,kai buvo vieneri metukai,o mažei kai buvo 6 menesiai .Dabar jau vyresniai 6 metai ir ji labai patenkinta, thumbup.gif na mažei, tai dar tas pats smile.gif ir jokiu problemu neturėjom nepuliavo nieko panašaus nebuvo schmoll.gif ir labai gražu thumbup.gif
saldainia
va kaip ir žadėjau tai mergytei savo pradūriau ausytes. Verkė po pirmos ausytės keletą minučių, na o po antros šiek tiek ilgiau. tas verksmas buvo ne iš skausmo , o iš išgasčio, bet po valandos jau viską pamiršo. Naktį labai gerai miegojo, o ir dabar net patepti vaistukais ausytę duoda, jai labai patika. Už auskariuko niekaid pirštukais nepaima.o įvertinimui įdedu nuotraukytę. Dabar kas tik pamato mūsų mergytę tai ir klausia kaip viskas praėjo. Visdėlto žmonės nori tu auskariukų mergytėms, bet kaip suprantu bijo aplinkinių reakcijos. Gaila, kad taip yra, o visdėlto gyveni sau . Na o dabar įvertinkit.
user posted image
user posted image
Vladislava
Manau, kad cia visiskai pacios jau uzaugusios paneles reikalas. Gal ji visai nenores tu skyliu uzaugus

Žemuogė
Mes irgi savo mazei pries keleta dienu pradureme ausytes biggrin.gif Na man tai pasakiskai grazu, o ka kiti sneka tai ju reikalas mirksiukas.gif
Surfinija
Mano devynmetė prašo auskarų. Veria auskarus daugelyje kirpyklų, grožio salonų. Man ramybės neduoda saugumo klausimas: krauju plintančios ligos - hepatitas B, C, AIDS. Matau, kaip kirpėjos "sterilizuoja" savo darbo įrankius. Bijau, ar ne panašiai "steriliai" dirba ir tos, kurios veria auskarus. g.gif Labai nesinorėtų būti ta viena, kad ir iš tūkstančio schmoll.gif ... Anksčiau verdavo kai kurios medicinos įstaigos. Man kažkada vėrė Kauno Dainavos poliklinikoje, ir taškų aparatuku ieškojo. Dabar ten jau tokių paslaugų nebeteikia. Gal kas žinot kokią medicinos įstaigą, kur veria auskarus? unsure.gif 4u.gif
kravciuska
Sveiki!
Mes pradurem kada mums buvo 2 men.jokiu problemu.Seimyna aimanavo savaite o dabar visi negali atsidziaugti.
Martita
QUOTE(kravciuska @ 2006 10 24, 17:15)
Sveiki!
Mes pradurem kada mums buvo 2 men.jokiu problemu.Seimyna aimanavo savaite o dabar visi negali atsidziaugti.
*

Norejau paklausti, kur konkreciai duretes ausytes?
Nes mano dukrytei dabar 2men ir noreciau jai iverti auskariukus. Kaip sekasi tvarkytis ir ar jokiu problemu neiskilo? As esu tvirtai apsisprendusi, bet paniskai bijau savo anytos:) net geda...
daivaV
ax.gif mes jau pradurem ausytes biggrin.gif , dabar galvoju truputi kitaip nei anksciau... manau kad reikejo palaukti kol truputi paaugs ax.gif
galvojau kad bus problemu... tai ju ir buvo doh.gif viena ausyte pradure o kita tai sunkiai su ikalbinejimais jau durem... nevaikscios juk su vienu auskariuku, ivere praduriant gydomuosius auskariukus, kuriuos pasake turim nesioti ir ausytes dezinfekuoti ~ menesi... sunkiai is pradziu prisileido valyti doh.gif veliau, dar menesiui nesibaigus, pamete viena auskariuka... gerai kad ta pacia diena nuvaziavom i kosmetologini tai siaip ne taip ivere nauja gydomaji auskariuka, o jei butumem uzdelse sake kad butu reikeje durti is naujo doh.gif
uzgijo pradurtos ausytes ax.gif taciau sunkiai leidosi ikalbama pakeisti gydomuosius auskariukus i kitus verysad.gif
tiesa... kas neskaitet visos temos, pasakysiu kad mano dukrytei, kuriai durem ausytes, 7 metai ax.gif
gal cia tik mums taip nepasiseke... nezinau g.gif , bet manau mazylei tikrai nedursiu ausyciu anksti... kai paaugs ir labai labai nores tada, bet neanksciau schmoll.gif
Niurzga
Labas,
Idomi tema, mielai prisijungčiau.
Dėl auskariukų jums paprasčiausiai nepasisekė.
Ausytes vėrėm abiem dukrytėm kartu. Vaidai buvo 4 m., Aiste 5,5 m.
Pas kosmetologę vedė mažosios krikšto mama. Ji ausytes norėjo pradurti krikštynų proga (maždaug kai buvo 1,5 m) bet aš griežtai pasipriešinau, sakiau kai pati paprašys, galėsi verti. Ir paprašė mažoji kaip tik ant ketvirto gimtadienio. Buvo kaip dovana. Kai pati prašė tai ir kentėti buvo lengviau. Vyresnėlei pradūrė irgi tą pačią dieną, kad neverktų iš pavydo. Ausytės gijo gerai, bet kai maždaug po 3 savaičių įvėrėm sidabrinius auskariukus Vaidai pradėjo kraujuoti ausytė. Gydėm iš naujo.
O kai dėl taškų tai gaavom velnių nuo reabilitologės. Nuėjom po ūmaus bronchito su dičke pas reabilitologę, o ši pasirodo ir akupunktūra užsiiminėja. Tai gavom velnių už pradurtas ausis, sakė, kad per anksti, nes tokiems vaikams dar nesusiformavę taškai. O kada jie susiformuoja taip ir neišdrįsau paklausti.
Dėl auskariukų pakeitimo kitais - negydomaisiais, gal padės nedidelė gudrybė - pabandykit leisti auskariukus išsirinkti pačiai - juk dabar tiek visokių vaikiškų yra pirkti. Gal pačios išsirinktus veriant bus lengviau pakentėti? smile.gif
Papildyta:
Ausytės pradūrėm kosmetologijos kabinete. manau ten švariau nei kirpykloje.
daivaV
Na... auskariukus vyresnele pati issirinko ir vistiek bijojo keisti, taip kad si siuloma gudrybe visai nieko nepadejo, o ka ausytes duria kirpyklose???????????? mes dureme kosmetologiniame kabinete mirksiukas.gif ir rinkausi normalia i kaina nelabai kreipdama demesi.
MELDA
QUOTE(Surfinija @ 2006 09 28, 20:00)
Mano devynmetė prašo auskarų. Veria auskarus daugelyje kirpyklų, grožio salonų. Man ramybės neduoda saugumo klausimas: krauju plintančios ligos - hepatitas B, C, AIDS. Matau, kaip kirpėjos "sterilizuoja" savo darbo įrankius. Bijau, ar ne panašiai "steriliai" dirba ir tos, kurios veria auskarus.  g.gif Labai nesinorėtų būti ta viena, kad ir iš tūkstančio schmoll.gif ... Anksčiau verdavo kai kurios medicinos įstaigos. Man kažkada vėrė Kauno Dainavos poliklinikoje, ir taškų aparatuku ieškojo. Dabar ten jau tokių paslaugų nebeteikia. Gal kas žinot kokią medicinos įstaigą, kur veria auskarus? unsure.gif  4u.gif
*

man iškilo tas pats klausimas, o kas dūrėtės, ar dabar tos adatos nevienkartinės g.gif
Onora
QUOTE(MELDA @ 2006 11 10, 13:41)
man iškilo tas pats klausimas, o kas dūrėtės, ar dabar tos adatos nevienkartinės g.gif
*

taigi iskart auskara isauna- jis kaip adata naudojamas
modestasta
As kazkaip irgi nenoriu dabar durti ausyciu , nors ir prinese dovanu auskariuku, bet mano nuomone padarysiu kokio desimto gimtadienio dovana. Man kazkaip nesiziuri mergyte dar nevaiksto o jau su auskariukais truksta kad dar ir lupas padazyt schmoll.gif man tai neee schmoll.gif
P.S tikiuosi mamytes neuzpyks, kuriu dukrytes su auskariukais , bet cia tik mano nuomone 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.