Sveikos mielosios... nebesuprantu kas darosi, jau apie pora mėnesių vėluoja mėnesinės, esu turėjusi beveik 5cm kiaušidės cistą, bet praeitais metais... o va sausio pabaigoje turėjau manomai nesaugų lytinį aktą, išgėriau kitą dieną skubiąją kontraceptinę tabletę. paskutinėmis dienomis jaučiu nuovargį, silpnumą, nakty lengvą pykinimą, bet testas neigiamas... kreipiaus i ginę, bet eisiu tik penktadienį. Iki tol noriu pasidalinti išgyvenimais.. gal kažkam kažkas panašaus yra buvę?
QUOTE(Erikyteee @ 2011 03 22, 12:13) Sveikos mielosios... nebesuprantu kas darosi, jau apie pora mėnesių vėluoja mėnesinės, esu turėjusi beveik 5cm kiaušidės cistą, bet praeitais metais... o va sausio pabaigoje turėjau manomai nesaugų lytinį aktą, išgėriau kitą dieną skubiąją kontraceptinę tabletę. paskutinėmis dienomis jaučiu nuovargį, silpnumą, nakty lengvą pykinimą, bet testas neigiamas... kreipiaus i ginę, bet eisiu tik penktadienį. Iki tol noriu pasidalinti išgyvenimais.. gal kažkam kažkas panašaus yra buvę? na pradziai nusiramink, jeigu ir butum sausi pastojus testukas jau kazka rodyt turetu QUOTE(Erikyteee @ 2011 03 22, 11:13) Sveikos mielosios... nebesuprantu kas darosi, jau apie pora mėnesių vėluoja mėnesinės, esu turėjusi beveik 5cm kiaušidės cistą, bet praeitais metais... o va sausio pabaigoje turėjau manomai nesaugų lytinį aktą, išgėriau kitą dieną skubiąją kontraceptinę tabletę. paskutinėmis dienomis jaučiu nuovargį, silpnumą, nakty lengvą pykinimą, bet testas neigiamas... kreipiaus i ginę, bet eisiu tik penktadienį. Iki tol noriu pasidalinti išgyvenimais.. gal kažkam kažkas panašaus yra buvę? Va su tom cistom ir man bedu buvo,as net neitariau kad laukiuosi,bet menesiniu nebuvo,nuejau pas gyditoja ,atrado didziule cista,pradejom gyditma,KT menesinem isaukti,nepadejo antibijotikai ir visa kita,o NT rode tik neigema,kol galiausiai menesiniu neisauke cista nesumazejo,ir Klinikose atlikus tyrimus nustate 15 sav.nestuma,testas nerode nes buvo mazai nestumo hormonu,jai jau is gyditojus isejus taves netenkins rezultatai pasidaryk kraujo tyrima QUOTE(Erikyteee @ 2011 03 22, 11:13) Sveikos mielosios... nebesuprantu kas darosi, jau apie pora mėnesių vėluoja mėnesinės, esu turėjusi beveik 5cm kiaušidės cistą, bet praeitais metais... o va sausio pabaigoje turėjau manomai nesaugų lytinį aktą, išgėriau kitą dieną skubiąją kontraceptinę tabletę. paskutinėmis dienomis jaučiu nuovargį, silpnumą, nakty lengvą pykinimą, bet testas neigiamas... kreipiaus i ginę, bet eisiu tik penktadienį. Iki tol noriu pasidalinti išgyvenimais.. gal kažkam kažkas panašaus yra buvę? Pas gydytoją keliauk, mes tavęs čia neapžiūrėsim nuotoliniu būdu. |