Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar esate patenkintos "Skelbimo lentos"
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Morocco
Sveikos, žinau kad čia ne visai į temą parašysiu, bet noriu pasidomaut ar aš vienintelė čia bėsinuos dėl temų išdėstymo tvarkos? Man labai nepatinka, kad forumo viršuje visada skelbiama tema, kurioje yra naujausia žinutė. Mano galva, forumo viršuje turėtų būti naujausia, t.y. naujausiai paskelbta nauja tema. Aš žinau, kad yra filtras ir prenumeratos galimybė, kurių pagalba aš visad galiu gauti naujas temas el.paštu ir pasifiltruoti pagal temų naujumą, tačiau man regis iš esmės tai yra neteisinga. Manyčiau, kaip tik, filtras galėtų leisti filtruoti pagal paskutinės žinutės datą, jei būtų norinčių, o "by default" temos būtų dedamos į forumą eilės tvarka-pagal paskelbimo laiką, datą ir t.t. Dabar mane, atsiprašau, užknisa, kad atsidarai temą, kurioje matai 18 atsakymų, ir paaiškėja, kad visi atsakymai yra pačios pardavėjos šypsenėlės ir pan., norint temą nukelti į forumo priekį. Neneigsiu, pati kartais taip darau, norėdama, kad daugiau pirkėjų ar pardavėjų pamatytų mano skelbimą ir žinodama, kad toliau 2 lapo nė viena matyt nenueina. Todėl, dalis skelbimų, iškart nueina užmarštin niekieno nepastebėti, nes krūva pardavėjų po darbo namie nusprendžia atnaujinti savo temas eilinėm šypsenėlėm, o skelbimų lentos 1 lape nuolat tie patys skelbimai:-(((

Beje, čia aš "nevažiuoju" ant mamų pardavėjų, ne apie tai kalbu. Kalbu apie, mano akim ziurint, ydingą tvarką. O mamos tik prisitaiko prie situacijos:-)) Moderatorės kažkaip ignoruoja mano skundus, todėl galvoju susižinosiu ar verta plėšytis, ar yra pritariančių drinks_cheers.gif
Papildyta:
+ pamiršau paminėti - manau, kad skelbimų lenta galėtų būti ne puslapiuojama kaip knyga, o ilgas ištisinis sąrašas-vienas lapas kitaip tariant. Na čia šiaip, mintis. O kita mintis ta, kad temų paskelbėjos galėtų įgauti teisę SAVO temą trinti, pvz. pardavusi ar nusipirkusi pageidaujamą prekę.
AŠA
Man tai tokia tvarka ir išdėstymas labai patinka. Lankausi kitame forume, kur temos pagal jų paskelbimo, o ne komentarų paskelbimo laiką - be ryšio sad.gif Bet vat tos šypsenėlės... kai viena kita, tai nieko, bet kai jų keli puslapiai iš eilės - nea
Papildyta:
Tiesa, yra tema kažkur pradžioje "pasiūlymai forumui" vadinasi ar pan., gal ši diskusija ten labiau tiktų...
LT saulele
QUOTE(Triušis Rodžeris @ 2006 02 22, 15:21)
+ pamiršau paminėti - manau, kad skelbimų lenta galėtų būti ne puslapiuojama kaip knyga, o ilgas ištisinis sąrašas-vienas lapas kitaip tariant.
*

tai gal galima pasirinkt ne standartinį supermamos nustatymą, o kad rodytų po daugiau, kaip kad galima matyti 50 žinučių viename lange g.gif

QUOTE(Triušis Rodžeris @ 2006 02 22, 15:21)
O kita mintis ta, kad temų paskelbėjos galėtų įgauti teisę SAVO temą trinti, pvz. pardavusi ar nusipirkusi pageidaujamą prekę.
*

pardavėjos - pirkėjos pačios kaltos dėl tokių užsilikusių skelbimų mad.gif ph34r.gif , nervuoja, kai tik parašoma temos pabaigoje "temą galima trinti" ir akivaizdu, kad ne visos moderatorėms praneša apie tai su nuoroda, nors yra toks reikalavimas doh.gif , juk moderatorės irgi turi savo gyvenimą ir negali skaityt tiek skelbimų... "Apsišluot" reiktų kiekvienai nuo savęs pradedant smile.gif
Sapokliaka
QUOTE(Triušis Rodžeris @ 2006 02 22, 16:21)
Mano galva, forumo viršuje turėtų būti naujausia, t.y. naujausiai paskelbta nauja tema.

O kita mintis ta, kad temų paskelbėjos galėtų įgauti teisę SAVO temą trinti, pvz. pardavusi ar nusipirkusi pageidaujamą prekę.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Ir dar toks pastebejimas.. Nauja kvaila mada - temoje nenurodyti parduodamo daikto kainos... Tas prierasas "Kaina per AZ" tiesiog siutina.... Taisyklese yra nurodyta : " temos apraše būtinai nurodote miestą ir parduodamo daikto kainą ir dydį."

Neskelbiama kaina, nes norima isvengti apkalbu... Kokiu apkalbu??
Jei zmogus parduoda tarkim naudota vezimeli uz tokia pacia kaina, uz kuria galima nusipirkti parduotuvej nauja, ir taip stengiasi isvengti komentaru, tai mazu maziausiai nesazininga pirkejo atzvilgiu... Tikrai gali atsirasti zmogus is mazesnio miesto, arba nezinantis apie kainas parduotuvej...
( Man viena karta taip buvo, kai naudoto vezimelio kaina per AZ buvo didesne, negu pirkciau KOtrynoj su 15 % nuolaida, kuria gauna kiekvienas pirkejas pirmam vaikucio apipirkimui.... )

dontstop
Visiškai pritariu Triušiui Rodžeriui drinks_cheers.gif
Aš už tai, kad skelbimai būtų deliojami pagal senumą 4u.gif
Scarlett_MaMa
reikėtų daugiau tvarkos rašant naują skelbimą.
nes dažnai atsiranda tokie kaip "Parduodu batus" , kodėl neparašius jų dydį, miestą??? kam man atidarinėti kiekvieną tokią temą, jei paprasčiausiai tai ne mano dydis? unsure.gif
success
[quote=Sapokliaka,2006 02 22, 16:37]

Ir dar toks pastebejimas.. Nauja kvaila mada - temoje nenurodyti parduodamo daikto kainos... Tas prierasas "Kaina per AZ" tiesiog siutina.... Taisyklese yra nurodyta : " temos apraše būtinai nurodote miestą ir parduodamo daikto kainą ir dydį."

drinks_cheers.gif O dar kiečiau, kai kažkada viena buvo parašiusi (neminėsim), kad kainą sužinosime tik atvažiavę ir pasimatavę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Morocco
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 02 22, 15:32)
pardavėjos - pirkėjos pačios kaltos dėl tokių užsilikusių skelbimų  mad.gif  ph34r.gif , nervuoja, kai tik parašoma temos pabaigoje "temą galima trinti" ir akivaizdu, kad ne visos moderatorėms praneša apie tai su nuoroda, nors yra toks reikalavimas  doh.gif , juk moderatorės irgi turi savo gyvenimą ir negali skaityt tiek skelbimų... "Apsišluot" reiktų kiekvienai nuo savęs pradedant  smile.gif
*

Aš irgi taip darau, kaip Lietuvos saulelė rašo. Kaip reikia informuoti moderatores, kad jos savalaikiškai sureaguotų?

RUDOJI
Labai jums pritariu, mamytės drinks_cheers.gif biggrin.gif Nes ir pati žaidžiu su tomis šypsenėlėmis ax.gif vien tik dėl kvailokos tvarkos doh.gif
Morocco
[quote=peliukas77,2006 02 22, 15:50]
[quote=Sapokliaka,2006 02 22, 16:37]

Aš dažnai taip darau, kai visai neįkertu daikto dabartinės vertės. Todėl laukiu pirkėjų pasiūlymų temoj ar per AŽ-nesvarbu - tam kad sužinočiau, kiek pinigų žmonės pasirengę mokėti už daiktą, už tiek ir parduodu.
success
Nu taigi skelbk aukcioną, jei kainos nerauki, Triušiuk - tuoj pat ją sužinosi! mirksiukas.gif
LT saulele
QUOTE(Triušis Rodžeris @ 2006 02 22, 15:56)
Aš irgi taip darau, kaip Lietuvos saulelė rašo. Kaip reikia informuoti moderatores, kad jos savalaikiškai sureaguotų?
*

nesupratau, ar tu tik parašai temos gale, kad ją galimą uždaryti g.gif ? Jei taip, tai paaiškinu mirksiukas.gif : ties skelbimų lentos forumu yra parašyti moderatoriai, tai rašai jiems, kad prašai uždaryti tavo temą ir (per nuorodos mygtuką) nurodai, kurią konkrečiai smile.gif
Morocco
Aaaaa, zinosim:-)) Taisysimes:-))
brashke77
OJ, man irgi atrodo, kad būtų rūšiuojami skelbimai pagal datą. Nes tas kai kurių įkyrus laikymas savojo skelbimo viršuje- varo į neviltį. Jau mintinai moku ir žinau kas per š... ten yra (čia turiu omeny konkrečiai vieną), nes jau pradedu įtarti, kad gal tai savotiškas verslas- iš kokio skuduryno ima ir bando prakišti čia.
Aš gal kiek piktokai, bet jau kantrybė baigiasi. O jei pradedant nuo savęs, tai, įdėjusi skelbimą palaukiu keletą dienų, po to paklausiu, kodėl pvz neperka, kainą nuleidžiu ar panašiai (tuo automatiškai pakeldama skelbimą į viršų), be jokių 4u.gif ax.gif g.gif rolleyes.gif thumbup.gif wub.gif cool.gif tongue.gif smile.gif Bet ir tai būtų nieko blogo, jei būtų jaučiamas bent koks saikas. Taigi, aš skelbimus pagal datą. lithuania.gif
Cider
Pritariu tik tuo kad sypseneliu per daug o visa kita tai man patinka ax.gif
lijo
QUOTE(peliukas77 @ 2006 02 22, 16:50)

drinks_cheers.gif O dar kiečiau, kai kažkada viena buvo parašiusi (neminėsim), kad kainą sužinosime tik atvažiavę ir pasimatavę lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

oj lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif jau dabar įsivaizduoju, kaip kokius 400 km matuotis važiuoju...
Maxima
Butu gerai, kad is karto pats istrinti galetum, ka jau pardavei.
Morocco
Tai iš esmės, už ar prieš forumo pakeitimą?
success
QUOTE(lijo @ 2006 02 22, 20:34)
oj  lotuliukas.gif prajuokinai  lotuliukas.gif jau dabar įsivaizduoju, kaip kokius 400 km matuotis važiuoju...
*

Pameni tokią, kad žinai, jog už 400 km važiuoti reikėtų?... doh.gif Kai iš vienos išgirdau - nepatikėjau, bet kai dar ir iš kitų... blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vienu žodžiu trūksta žodžių.

Sorry, Triušiuk, off topic truputuką... mirksiukas.gif
Morocco
Na, o kitos mamytes ka mano?
adrija
pamiršau paminėti - manau, kad skelbimų lenta galėtų būti ne puslapiuojama kaip knyga, o ilgas ištisinis sąrašas-vienas lapas kitaip tariant. Na čia šiaip, mintis. O kita mintis ta, kad temų paskelbėjos galėtų įgauti teisę SAVO temą trinti, pvz. pardavusi ar nusipirkusi pageidaujamą prekę.pamiršau paminėti - manau, kad skelbimų lenta galėtų būti ne puslapiuojama kaip knyga, o ilgas ištisinis sąrašas-vienas lapas kitaip tariant. Na čia šiaip, mintis. O kita mintis ta, kad temų paskelbėjos galėtų įgauti teisę SAVO temą trinti, pvz. pardavusi ar nusipirkusi pageidaujamą prekę.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
O va čia tai jau prieštarausiu.Jei turima omeny tokią tvarką,kaip pavyzdžiui "bitėj.plius' ,tai aš ten aplamai nieko nesusigaudau.Kas ten ,ką ir kaip parduoda.O čia dabar viskas aišku-kas,kaip ir kodėl.O kas liečia kėlimus su šypsenėlėm,tai gal ką ir nervuoja.O aš pati daug kartų keliu.Man atrodo,kad nieko čia blogo.Juk jei nori ką nors parduoti,tai padavus skelbimą nebūtinai iš karto atsiras tuoj pat žmonės,kuriems tie daiktai reikalingi.O žiūrima tai dažniausiai pirmi du puslapiai.Tai ką daryti? Ir keliesi su kokiais balionėliais viršun. smile.gif
Alaja
QUOTE(Maxima @ 2006 02 22, 21:40)
Butu gerai, kad is karto pats istrinti galetum, ka jau pardavei.
*

Man tas taip pat patiktu drinks_cheers.gif
Kutuliukas
QUOTE(Triušis Rodžeris @ 2006 02 22, 20:51)
Na, o kitos mamytes ka mano?
*

Mane toji tvarka tenkina, asmeniškai būt keista ir nepatogu "šviežių" temų ieškot gale . Net prekybos centruos naujos prekės iškeliamos "priekin" tongue.gif
O šypsenėlės gal kiek ką ir erzina, bet tikrai ne didžiausias ir pakenčiamas blogis - argi gali būt šypsenos per daug? biggrin.gif
QUOTE(leja30 @ 2006 02 22, 23:03)
Man tas taip pat patiktu drinks_cheers.gif
*

Patikt tai patiktų, bet tokios techninės galimybės, kad trint tik savo temas skelbimų lentoj nėra smile.gif Galimybė trint, kurią turi moderatoriai, suteikiama visai grupei...t.y. "skelbimai", "Auklėjimas" ir kt., o ne tik vieno kurio nario temoms.
ežiukai
QUOTE(Cider @ 2006 02 22, 19:21)
Pritariu tik tuo kad sypseneliu per daug ax.gif
*

Aš irgi pritariu dėl šypsenėlių drinks_cheers.gif
Darudžiama:
4. Naudoti SPAM'ą (Stupid Pointless Annoying Material/Message).
· rašyti "Off-Topic" žinutes (bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos spam'u).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos laikomos spam'u.
Čia iš sm taisyklių.
Jei yra tokia taisyklė tai manau moderatoriai galėtų imtis priemonių dėl tų šypsenėlių, nes kai atsiverti skelbimą, o ten vien šypsenėlės, tai ką aš žinau... g.gif
Kutuliukas
QUOTE(eziukai @ 2006 02 25, 10:52)
šypsenėlių, nes kai atsiverti skelbimą, o ten vien šypsenėlės, tai ką aš žinau... g.gif
*

Bet taip yra ne visose temose, o skelbimai - juk tik laikina tema wink.gif
ežiukai
QUOTE(Karbynė @ 2006 02 25, 10:55)
Bet taip yra ne visose temose, o skelbimai - juk tik laikina tema wink.gif
*

O kam tada SM taisyklės g.gif
Kutuliukas
QUOTE(eziukai @ 2006 02 25, 11:01)
O kam tada SM taisyklės g.gif
*

Sm nariams - koks dar klausimas smile.gif Tik skelbimai tokis daiktas, kur ištrinama visa tema, kai kitose temose būtų trinamos tik žinutės. Antra vertus pati nesu už tuos "iškėlinėjimus" šypsenėlėmis, bet man jos netrukdo. Skirtumas toks, kad skelbimuose taip nerenkamas žinučių skaičius, tarsi "diskutuojant", nes jos čia tiesiog neskaičiuojamos.
Vasara
Bet juk yra galimybė susirūšiuoti temas kaip nori, pvz. jei Triušis Rodžeris nori pagal temos paskelbimo datą, tai prašom - lango apačioje yra tokia galimybė - galima ir didėjimo ar mažėjimo tvarka, visas, ar tik šiandienos.. smile.gif
Kutuliukas
Tikrai taip. Pati ką tik peržiūrėjau biggrin.gif Tsakant demokratija tongue.gif Bet man asmeniškai patogu taip kaip yra.
Vasara
O dėl šypsenėlių - tai taip, apeinama ši taisyklė. Gal atlaidžiau žiūrima dėl to, kad tai skelbimai - laikinos temos, kurios po 2 sav. ištrinamos. Jei ne šypsenėles dėlios, tai rašys "pirkit, pirkit" - irgi jokios informacijos. Tokia skelbimų specifika ir tiek.
SuperMama
QUOTE(dontstop @ 2006 02 22, 15:39)
Visiškai pritariu Triušiui Rodžeriui  drinks_cheers.gif
Aš už tai, kad skelbimai būtų deliojami pagal senumą  4u.gif
*

QUOTE(RUDOJI @ 2006 02 22, 15:58)
Labai jums pritariu, mamytės drinks_cheers.gif  biggrin.gif Nes ir pati žaidžiu su tomis šypsenėlėmis ax.gif vien tik dėl kvailokos tvarkos doh.gif
*

Šiek tiek naujovių.

Dabar naujausios temos yra viršuje, ir smailiukų dėliojimas nepadės ją iškelti į viršų.

Jau galite ištrinti savo skelbimą.
LT saulele
QUOTE(SuperMama @ 2006 03 02, 10:31)
Dabar naujausios temos yra viršuje, ir smailiukų dėliojimas nepadės ją iškelti į viršų.
*

lotuliukas.gif Kai kurie pardavėjai operatyviai pakartotines temas sukūrė, kad tik pirmam lape būtų tongue.gif
*sraige*
labukas, as noreciau pasisakyti is pardaveju puses....
truputi gal ir nepatiko man, kad issitryne mano senoji tema, bet ka padarysi... tur but buvo nelabvai populiari, kad nuvaziavo i pati gala... lotuliukas.gif o del sypseneliu dejimo, kad pakelti tema i virsu...tai tikrai man nepatinka ir nervina...as esu visiskai pries tokia taktika.Nueini i rankdarbius, pavyzdziui, ziuri hmmm....kazkas parase i savo skelbima, gal kokia nuotrauka idejo naujo darbelio ar siulo dar kazka....ar kaina viesai parase... o atsiverti puslapi snipstas.... sypsenele. rolleyes.gif kazkaip nei sis nei tas.
mikepodukofke
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 03 02, 11:19)
lotuliukas.gif Kai kurie pardavėjai operatyviai pakartotines temas sukūrė, kad tik pirmam lape būtų  tongue.gif
*

lietuviai visada ras kaip savo pasiekti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ENIGMA
Už pakatotines temas manau teks narius įspėti.
Šiaurė

Мне тяжело искать в детской одежде, может для маленьких отдельно сделать rolleyes.gif
AGFA
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 03 02, 11:19)
lotuliukas.gif Kai kurie pardavėjai operatyviai pakartotines temas sukūrė, kad tik pirmam lape būtų  tongue.gif
*

Taip ir bus.... Ankščiau tos dienos temos užimdavo du puslapius, nu tris maximum....Dabar senesnio skelbimo reikia ieškoti net ir septintame. Įsivedus į favoritus....jos nėr. Nes kad tema būtų pirmame puslapyje ji perdaroma. Man rodos tikra nesamonė dabar.
Nieko sau
Man patinka naujoji tvarka thumbup.gif
krika
QUOTE(SuperMama @ 2006 03 02, 10:31)
*

lotuliukas.gif geras thumbup.gif kątik savo skelbime šypsenėlę įdėjau blush2.gif kad vėl prikelčiau temą. o ji vis tik 5 psl lotuliukas.gif nu i gerai irnesakyk.gif

QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 02, 13:00)
Už pakatotines temas manau teks narius įspėti.
*

o tai kaip suprasti "pakartotines"? jei sakykim, dabar niekas nepirks mano daikto - po 2 sav. skelbimas bus ištrintas. tai aš negalėsiu pakartotinai naujo įdėti su tuo pačiu daiktu? g.gif
-Linda-
QUOTE(krika @ 2006 03 03, 17:23)
o tai kaip suprasti "pakartotines"? jei sakykim, dabar niekas nepirks mano daikto - po 2 sav. skelbimas bus ištrintas. tai aš negalėsiu pakartotinai naujo įdėti su tuo pačiu daiktu?  g.gif
*

yra gudruolių, kurie tą pačią dieną sukūrė naują temą su tuo pačiu pasiūlymu. negražu. rolleyes.gif
krika
g.gif matai, o man net nedaėjo kad taip galima blink.gif
-Linda-
Tiesiog nesąžininga. Visiems teisės yra vienodos, bet atsiranda norinčių apeiti sistemą ir pabūti gudresniais. Bent jau įspėti tokius šaunuolius reikėtų.
Nordex
Ar visose skelbu lentos subforumuose galioja nauja tvarka?
man atrodo, kad ne... blink.gif
jei vienur vienaip, o kitur kitaip, tada nesamone!!!
ENIGMA
QUOTE(krika @ 2006 03 03, 17:23)
o tai kaip suprasti "pakartotines"? jei sakykim, dabar niekas nepirks mano daikto - po 2 sav. skelbimas bus ištrintas. tai aš negalėsiu pakartotinai naujo įdėti su tuo pačiu daiktu?  g.gif
*

Kai tema jau yra paskelbta tik ji kažkuriam puslapyje, o narys sugalvos užvesti naują, kad būtų pirmame lape, tada ir bus įspėjami. Jwei tema ištrinta ir užvesta nauja tada viskas gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nordex @ 2006 03 03, 18:59)
Ar visose skelbu lentos subforumuose galioja nauja tvarka?
man atrodo, kad ne...  blink.gif
jei vienur vienaip, o kitur kitaip,  tada nesamone!!!
*

nesupratau, peržiūrėjau, bet atrodo visur tokia pati tvarka g.gif
Nordex
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 03, 22:11)
Kai tema jau yra paskelbta tik ji kažkuriam puslapyje, o narys sugalvos užvesti naują, kad būtų pirmame lape, tada ir bus įspėjami. Jwei tema ištrinta ir užvesta nauja tada viskas gerai  mirksiukas.gif
Papildyta:

nesupratau, peržiūrėjau, bet atrodo visur tokia pati tvarka g.gif
*

Nu VAIKISKOJ TECNIKOJE ne subforumuose - tikrai sena tvarka!!! pabandziau - isitikinau!!!! blink.gif unsure.gif
dėja
Jeigu jau taip negalima temos iškelti įviršų,tai manau vertėtų padaryti temeles.pvz.mergaitiški drabužiai,berniukiški,na batai.Na ar dar kažkaip panašiai galima sugalvoti.Nes kažkaip per daug tos košės dabar. blush2.gif
laguna
O as siulyciau drabuziu ir avalynes skyreli isskirstyti pagal amziu. Pvz iki 6 men., iki 1metu, arba nuo 0 iki 1 metu, nuo 1 iki 2metu, nuo 2 iki 4m, ar kaip nors panasiai. Zinoma sito nereiketu jei mamos temos pavadinime parasytu amziu ar dydi, bet sito nera schmoll.gif . Todel jei ko nors ieskai labai daug nereikalingu temu tenka atidaryti. O jei dar internetas letas doh.gif
Na tai tik pasiulymas. Neuzsipulkit ax.gif
dėja
QUOTE(laguna @ 2006 03 03, 21:20)
Zinoma sito nereiketu jei mamos temos pavadinime parasytu amziu ar dydi, bet sito nera  schmoll.gif . Todel jei ko nors ieskai labai daug nereikalingu temu tenka atidaryti. O jei dar internetas letas  doh.gif
Na tai tik pasiulymas. Neuzsipulkit  ax.gif
*

Kitą kartą daug visko pardavinėja ir įvairių dydžių,tai į temos pavadinimą gal ir nevisas telpa apibūdinimas.Bet kitą kartą būna vienas žmogus kiekvienam daigtui atidaro po temą doh.gif ,o daigtų pardavinėja daug,na aišku tai būna daugiausia drabužiuose.Tai tada kitos iškelynėja savo temeles į viršų su šypsenėlėm.
Kažkaip dalyvei turėtu savo parduodamus daigtus su rušiuoti,ar kaip g.gif
Blobse
Man naujoji tvarka nepatogi. Tenka peržiūrėjus skelbimus pagal naująją tvarką, po to juos susirūšiuoti pagal senąją. Būtų gerai, kad kompiuteris atsimintų nustatymus ir kitą kartą nereikėtų vėl iš naujo rūšiuoti. 4u.gif
virgulia
Man tokia tvarka be ryšio, todėl kad turi vartyti tuos puslapius ir žiūrėti- atsakė tau kas ar dar ne...Ir žinok tu, kuriam puslapį dabar tas skelbimas g.gif Dėl to kad mažiau skelbimų gal ir gerai, bet visa kita- schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.