Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: I inkstus dedamas vamzdelis!
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Afrikietiska
Sveikutes! Esu 5men nestuke turiu va tokia sau naujiena ir problemele,teks deti kazkoki i insta vamzdeli,ar prie inksto (nesuprantu)...kad prilaikytu slapima,o po gimdymo teks isimti.
Bukit geros kurioms teko su tuo susidurti ir pan,parasykite,papasakokite,kaip viskas vyksta,ko negalima daryti bunant su tuo vamzdeliu,ka galima. Dabar tokiame strese esu verysad.gif
Sonie
Jezaw doh.gif kas cia dabar? doh.gif nieko neesu girdejus apie toki dalyka doh.gif
spengla
Afrikietiska,

tas vamzdelis, vadinamas stentas, procedūra- stentavimas (jei turi noro paskaitinėti, pabandyk paieškoti mirksiukas.gif su šiais žodžiais susijusios info). Linkiu sveikatos ir nepergyvenk taip stipriai- gydytojai be reikalo nesiūlo ir nestato stento, vadinasi inkstai prastokai nėštumo metu dirba ir jis yra būtinas Tavo ir Tavo mažylio sveikatos labui 4u.gif. Man pirmojo nėštumo metu buvo iškilusi perspektyva gauti stentą, bet paskui viskas apsitvarkė. Tiesa, su inkstais buvo sunkoka visą tą laiką. Dabar, kai laukiuosi antrojo vaikelio, 3x tfu, viskas neblogai tuo klausimu.
Pasiskaitinėk, yra tema SM apie tai, gal rasi atsakymų į Tau rūpimus klausimus:
Nėštumas ir inkstų problemos

Sėkmės ir sveikatos judviems su mažyliu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.