Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kovų menai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2
Šiaurė

Может, кто знает про айки-до в Каунасе g.gif
Хотела бы своих сорванцов туда отправить biggrin.gif
Čili
seniau aikido lankiau prie kuno kulturos akademijos, dabar lygtai jie įsikūrę prie ramybės parko toj stotelėj, prie Puškino momkyklos ar kaip ji ten vadinasi g.gif yra iškabintas užrašas smile.gif
Šiaurė

А как там g.gif Сколько стоит g.gif А, что за преподаватель g.gif
Lape Snape
Labas,
as lankiau aikido Kaune, Mickeviciaus g.2 . Labai fainas treneris, jaunas ir simpatiskas smile.gif Didelis privalumas yra tai, kad galima eiti kiekviena diena, taip pat ir savaitgaliais. Zodziu, eik i www.kaunas.aikido.lt ir rasi visa informacija.
jei netiks, pasiieskok per Google - taip paprasciau, nei klausti forume smile.gif
Sekmes!
Lolita
sveikos, mamos,
noriu surasti tai chi užsiėmimus vilniuje, gal kas nors lanko, ar lankė?
kokie atgarsiai ir kokios patirtys?
naršiau įnirtingai internetą vakar visą vakarą bet vilniuje jokiu žinių apie tai chi neradau... schmoll.gif
Linaiva
važiuok į Klaipėdą wink.gif yra tongue.gif
peleda24
As uzvakar pirma karta buvau uzsiemime, siandein vel eisiu. Yra Luksio g-vej, telekomo sporto klube, Banginy. Neseniai surinko grupe, dabar pati pradzia, tai kol kas tik zaidziam judesiais, bet patiko. Vyksta antradieniais, ketvirtadieniais 14 val., dar yra puse 9 kazkokiom dienom. Placiau gali paskaityt www.telecomsportclub.lt
Otaip
4u.gif dar mačiau yra Vilniaus sporto klube IMPULS+
user posted image
ČIA
stripulis
Labukas, žiūriu, kad SM randu bendraminčių beveik iš visų savo gyvenimo sričių. Tai va įdomu, gal kuri esat lankiusi karate treniruotes, gal dabar jas lankote, ar šiaip užsiimate kitais kovos menais - aikido, dziudo, taiči ir pan? Būtų įdomu papliurpti su besportuojančiom - pro pasiekimus, trenerius ir t. t.
vi3
QUOTE(stripulis @ 2006 08 07, 04:55)
Labukas, žiūriu, kad SM randu bendraminčių beveik iš visų savo gyvenimo sričių. Tai va įdomu, gal kuri esat lankiusi karate treniruotes, gal dabar jas lankote, ar šiaip užsiimate kitais kovos menais - aikido, dziudo, taiči ir pan? Būtų įdomu papliurpti su besportuojančiom - pro pasiekimus, trenerius ir t. t.
*

O labas, kažkokiam bendraminčių formume jau buvome berods susitikę 4u.gif
Paprašysiu, kai užsusksiu ten, tave kai ką pacituti ką žadėjai.
O dabar apie kovos menus, kažkaip dalyvauju kaimo turizmo forme, tai jo beieškodama ir užliuvau akimis už man įdomios ir rūpimos temos. Pati, gaila, kol kas nelankau kovos menų, bet mąstau, kol kas tik savarankiškai domiuosi ir praktikuoju joga, tačiau mano sūnus lanko karate, tai tuo pačiu ir aš domiuosi šiuo kovos menu, kartu padėdama sūnui, kadangi jam dar tik 7 m ir pasikonsultuodama su juo. Tai va, įdomu būtų padiskutuoti ir su tamsta.
O kokiame mieste ir pas kokį trenerį pati treniruojiesi? Mes matai Vilniečiai, sūnus lanko klubo Lūšis treniruotes pas trenerį G. Dranevičių. Kol kas tiek. Lauksiu tavo žinutės.
V
stripulis
Lankau treniruotes pas G. Dranevičiųsmile.gif Taip kad tavo sūnus gerose rankose. Tą ką žadėjau pacituoti pacituosiu turbūt penktadienį, nes dabar trim dienom išvažiuoju.
jufka
Noreciau lankyti koki kovos bureli Vilniuje, taciau nieko nerandu sad.gif
vi3
QUOTE(jufka @ 2006 08 08, 17:48)
Noreciau lankyti koki kovos bureli Vilniuje, taciau nieko nerandu sad.gif
*

labas, galiu duoti nuorodą į vieną tinklalapį www.karatedo.lt
pasižiūrėk, gal patiks.
jufka
QUOTE(vi3 @ 2006 08 08, 19:22)
labas, galiu duoti nuorodą į vieną tinklalapį www.karatedo.lt
pasižiūrėk, gal patiks.
*

Dekui uz nuoroda.
Gal yra lankanciu ?
kokie atsiliepimai, ar senai lankot, kaip pradejot?
Man susidaro ispudis kad jei as pradesiu lankyti tai busiu viena tarp vaiku biggrin.gif
Maciau yra atskirai ir suaugusiems bet deja laikas man netinka sad.gif
vi3
QUOTE(jufka @ 2006 08 09, 17:28)
Dekui uz nuoroda.
Gal yra lankanciu ?
kokie atsiliepimai, ar senai lankot, kaip pradejot?
Man susidaro ispudis kad jei as pradesiu lankyti tai busiu viena tarp vaiku biggrin.gif
Maciau yra atskirai ir suaugusiems bet deja laikas man netinka sad.gif
*

Šiaip tai viena iš suaugusių tarp vaikų nepasirodysi, mano sūnus lanko treniruotes M. Mžvydo mokykloje, tai grupėje matau nuo mažiukų vaikų iki suaugusiųjų ir visi puikiai treniruojasi, taip pat visi kartu treniruojasi ir stovykose, bei dalyvauja seminaruose. Pati norėčiau pradėti lankyti, bet va, truputį laiko trūksta ir kol kas finansai riboja. verysad.gif
Rytoj grįš stripulis - tau papasakos išsamiau ir pasidalins savo patirtimi. thumbup.gif
stripulis
labutis, toms, kurios bijo, kad bus vienos tarp vaikų, galiu pasakyt, kad vis daugiau suaugusių atvaro į karate treniruotes - bent jau vasaros stovykloje "lūšies" klube dalyvavo 100 vaikų ir 20 suaugusiųjų, o jei būtų suvažiavę visi mano pažįstami suaugusieji, jų būtų bent 50. Iš pradžių bent pirmus metus lankant "lūšyje" reikėtų pavaikščioti į treniruotes nuo 6 valandos, tai ten suaugusių procentas yra kiek mažesnis, 10 vaikučių tenka apie 2 suaugusius, pažengusiųjų treniruotėse 10 vaikučių tenka apie 5 suaugusius, ir galiausiai komandos treniruotėse (labiausiai pažengusių) 10 suaugusių tenka apie 2 vaikučius. Taip kad vieniši tarp vaikučių išties nesijausite, nors dauguma suaugusių, turiu pasakyt, atėjo būtent atvedę savo vaikus, ir galiausiai užsikabliavo patys, nors vaikai nebelanko:) Tiesa, man netaikoma - pradėjau treniruotis nuo 15. Jei netinka "gabijos" gimnazija pagal vietą arba M. Mažvydas Pilaitėje, - ten yra "Lūšies" klubas su G. Dranevičiumi, rekomenduoju kitą trenerį - Rytį Bublevičių (mano pirmasis treneriukas:), kurio internetinis puslapis yra www.karateakademija.lt. Beje, treniruotės pas jį bent pernai buvo 10-čia litų pigesnės nei pas Giedrių, nors abu jie turi tą patį meistriškumo laipsnį - 3 daną. Nežinantiems galiu paaiškint diržų gradaciją - iki sensėjaus (mokytojo) eina mokinių laipsniai - baltas, geltonas, oranžinis, žalias, mėlynas pirmas, mėlynas antras, rudas pirmas, rudas antras, rudas trečias diržai, po to prasideda juodieji - nuo pirmo iki devinto dano. Giedrius Dranevičius yra Lietuvos tradicinės karate do federacijos prezidentas ir tarptautinės kategorijos teisėjas, zato Rytis Bublevičius - pasaulio vicečempionas:) Beje, iš tradicinės karatė pažįstu ir daugiau trenerių, jei susirasit kokį, galit visada teirautis, ar verta pas juos treniruotis - pagrįsiu ir kodėl verta, ir t. t. (pati treniravausi pas keturis, vienas iš jų nebetreniruoja - trečiasis Marius Kliauza). Dar yra toks Žilvinas, turi rudą diržą, pavardės nežinau, Jaroslavas Žiugžda (niekam nerekomenduoju) ir t. t. O dėl Giedriaus ir Ryčio - Giedrius šiuo metu pasinešęs į filosofinę karatė pusę, rekomenduočiau tiems, kam patinka joga. Rytį rekomenduočiau tiems, kam patinka didelis fizinis krūvis - pvz., kam patinka "kačalintis" treniruoklių salėse, tam jis irgi turėtų patikti. Žilvinas į treniruotes įtraukia akrobatinių elementų, o Marius moka paruošti būsimus čempionus - čia jau turbūt nuo vaikystės savo atžalas pas jį reiktų leist:) Kol kas tiek, jei dar kas ko norit - klauskit, pasistengsiu atsakyt pagal savo patirtį (visgi nuo 1993 m. tame katile sukuosi tongue.gif )
Papildyta:
QUOTE(vi3 @ 2006 08 10, 10:11)
Pati norėčiau pradėti lankyti, bet va, truputį laiko trūksta ir kol kas finansai riboja.  verysad.gif
*

Beje, jei pradėtum lankyt treniruotes su sūnum, tai tau jos kainuotų 60 lt, nebe 90, jei dar ką trečią iš šeimos atsivestum, tam voobsche nemokamai jos būtųsmile.gif Galbūt tą ir žinai, jei taip, kitiems pravers.
vi3
Nugi šaunu Stripuli, kad taip neblogai mūsų lietuvaičiai pasirodė pasaulio čempionate thumbup.gif . Ypač džiugu, kad būtent mergina prizinę vietą, užėmė. Gaila, kad Giedrius tik 10-as kata rungtyje. Bet aš nežinau, mat anksčiau nesidomėjau, gal čia labai didžiulė konkurencija? Nes ir Kristina liko 12-16 vietoje.
Bet fain thumbup.gif
http://www.delfi.lt/news/sport/national/ar...php?id=10903820
pakasiukas
Internete radau aikido apibudinima, susipazinau su jos filosofija...
Idomu dar is supermamyciu lanko siuos uzsiemimus? Gal pasidalinsit mintimis? ax.gif
Utiuitiutė
Mažai žinoma Lietuvoje kinų gimnastika Tai-či - lyg keistas šokis, iš tikrųjų yra galinga priemonė kūno ir dvasios tobulinimui bei savigynai. Tai-či – tai pozų, meditacinės technikos ir grakščių judesių, valdomų (gyvenimo energijos) či srautu, visuma.
Lėtai kvėpuodami ir kartodami ypatingų judesių kompleksą per valandą sudeginsite apie 300 kcal. Bet pasirinkti Tai-či vien tik norint sulieknėti – tas pats, kas kalti vinis mikroskopu. Pagrindinis šios kinų gimnastikos tikslas – išmokti save valdyti ir fiziniame, ir dvasiniame lygmenyje. Tai-či – tai jėga ir pasitikėjimas, kurių reikia kiekvienam iš mūsų. Tai-či – tai meditacija judesyje, tai joga ir baletas vienu metu. Tai-či – tai pusiausvyra.
Neabejoju, kad esate matę ši simbolį, išreiškiantį dualumo principą – In ir Jan pusiausvyrą. Dao filosofijoje taip žymimas Tai-či.
Vakarų medikai rekomenduoja reguliarius užsiėmimus Tai-či tiems, kurie nori:

* pagerinti atmintį, koncentraciją ir padidinti darbingumą;
* būti žvalūs;
* sutvirtinti sąnarius;
* sustiprinti imuninę ir nervų sistemas;
* būti lankstesni;
* greičiau reabilituotis po kaulų lūžių.

JAV mokslininkai tvirtina, kad reguliarūs užsiimdami senovės kiniečių gimnastika Tai-či padedame savo širdžiai. Atlikus mokslinius tyrimus įrodyta, kad Tai-či pagerina lėtinių širdies ligų gydymo efektyvumą bei turi teigiamos įtakos koreguojant kraujo spaudimą.

* Tai-či užsiėmimai skirti visiems nuo 6 iki 126 metų amžiaus.
* Kinų gimnastikos Tai-či užsiėmimai vyksta 2 ir 3 kartus per savaitę.
* Grupėje ne daugiau 12 žmonių.
* Jums nereikia nei specialios aprangos, nei specialių priemonių. Pratimus galėsite atlikti ir savo namuose.

Tai-či programa pradedantiesiems:

1. 24-oji forma pradedantiesiems.
2. 42-oji forma įvaldžiusiems 24-ąją formą.

Tai-či programa pažengusiems:

3. Tai ji Gong fu vėduoklė (48-oji forma) norintiems kelti savo lygį.
4. 24-oji forma pagal Čenj tiems, kurie domisi.

Užsiėmimus veda diplomuotas iš Kinijos miesto XI‘AN city kilęs meistras XIYIN WANG šokių centre "Dileksa" nuo spalio 16 dienos.
Grytute
As lankiau. smile.gif Ir zadu grizti, kai maitinima baigsiu. Sportas ir kunui ir sielai. Beje, tinkamas toms, kurios negali pakesti rutinos sporte. Pvz.: treniruokliu sale.
jolcik
Aš va dar vakar užmačiau kad VILNIAUS SIGMOJE šitie užsiėmimai vedami... g.gif
Pabeguska
Tai ar gali kas patarti koki rimta meistra Vilniuje tai chi?smile.gif
Vicious Vici
Sveikos 4u.gif
mane labai domina šitie dalykai ax.gif
gal kas galit ką plačiau apie tą Žilviną, kur treniruoja su akrobatiniais elementais, kuriame rajone, nuo kurios valandos gal žinote treniruotų pradedančius suaugusius, kiek kartų į savaitę, kokia kaina?
žodžiu, kuo daugiau info kas parašys, tuo dėkingesnė būčiau blush2.gif 4u.gif
Gintareee
Gal kas zinote ar Kaune yra vedami tai chi usemimai? Labai noriu mokintis, bet nerandu kur blush2.gif
j.gabija
Gyvenu Vilniaus senamiestyje, norečiau sportuoti rytų kovos meną. biggrin.gif
Net nežinau kurį ir nuo ko pradėti. doh.gif
Gal kas galėtų patarti??? rolleyes.gif

Gytarė
QUOTE(Gintareee @ 2007 02 05, 23:33)
Gal kas zinote ar Kaune yra vedami tai chi usemimai?  Labai noriu mokintis, bet nerandu kur  blush2.gif
*

http://www.dao.lt/
sniegena00
QUOTE(Grytute @ 2006 11 21, 01:16)
As lankiau. smile.gif Ir zadu grizti, kai maitinima baigsiu. Sportas ir kunui ir sielai. Beje, tinkamas toms, kurios negali pakesti rutinos sporte. Pvz.: treniruokliu sale.
*

Sveikos,

Labai jau seniai rasete sia tema. Nusprendziau pasidometi, nes ruosiuosi pasizvalgyti aikido treniruoteje, tik aisku nedrasu. Atsiliepkite dar kas nors , kas siuo metu uzsiimate Aikido menu! Kokios nuotaikos ir emocijos!?
Mirksniukas
gal kas žinote, kur Kaune vyksta TAI CHI užsiėmimai? 4u.gif
Lijana8
Sveikos,
o gal kas lankesi Sveikatingumo mankstose TAI CHI Vilniuje? na, cia kur lauke ir nemokamai buna... va ir dabar jau skelbia, kad nuo geguzes prasides www.vsmb.lt vel.
tai gal verta pabandyti?
vis tiek kazkokia joga norejau lankyti, o cia ir lauke (o ne kokiam sporto klube) ir dar free...
idomu ar zmones eina i jas ir kokie instruktoriai veda?
zoske
Lankiau tas mankstas pries pora metu. lauke labai thumbup.gif o kai persikele rudeni i mokyklas, tai ateidavo vieni pensininkai laiko praleist, neradau nieko rimto. tik neiciau mieste, kur daug zmoniu, manau, ten nelabai smagu, kai visi ziuri, ir siaip aura ne ta. as eidavau antakalny prie upes ir kalnu parke thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jolcik @ 2007 01 09, 13:19)
Aš va dar vakar užmačiau kad VILNIAUS SIGMOJE šitie užsiėmimai vedami... g.gif
*

kas ta Vilniaus Sigma?
gal toj Dileksos sokiu studijoj gerai butu, tik labai brungu g.gif
glinglingas
matau mazokai pasireishket ax.gif parashykite kas lanke kokias reik tureti boken ir jo ? ar pirkot tenai ar kitur? ar visa laika duoda naudotis ten ju lazdom?
aciu
sagan
Sveikos 4u.gif Norėčiau vaikus pradėt leist į karate užsiėmimus Vilniuje. Būtų įdomu išgirsti turinčių patirties šiuo klausimu nuomonę 4u.gif
zaxs
QUOTE(sagan @ 2008 07 23, 10:42)
Sveikos 4u.gif Norėčiau vaikus pradėt leist į karate užsiėmimus Vilniuje. Būtų įdomu išgirsti turinčių patirties šiuo klausimu nuomonę 4u.gif
*

labai gerai sugalvojai
tiks tiek mergaitei, tiek berniukui
savyginos ugdymas ir rutietiska disciplina dar niekam nepakenke
as vedu pas treneri Imbra Donata.
labai patenkinta.treneris didelis autoritetas, atskaito moralus ne tik sportavimo, bet ir elgesio, santykiu su tevais, mokslu tematika.

sagan
Tai vat aš kažkaip ir pagalvojau, jog rytų kovos menai - tai ir sportas, ir savitvarda, ir teisinga pasaulėžiūra, ir sveikas gyvenimo būdas...žodžiu daug pozityvių dalykų viename. O šiais laikais jaunam žmogui būtina ypač vidumi, ne tik išore, būt stipriam, nes tiek įvairaus plauko pagundų... g.gif
consvela
Tiaip vat smile.gif Aš čia kalbu "iš savo varpinės", bet norėčiau sužinoti ir kitų damų ir panelių nuomonę smile.gif Ar užsiimat kurios nors? Jei taip, tai kaip reaguoja antrosios pusės?
Aš pati niekada tuo per daug nesidomėjau, kažkaip atrodė, kad labai nemoteriška, kad fiziškai esu per silpna. Pirmais gyvenimo Tokyo mėnesiais pradėjau lankytis treniruoklių slėje savo būsimo vyro (nors tuomet net minties apie tai nebuvo...) tėvo klube. Jis pats karate meistras, vieną dieną pasižiūrėjo į mane iš šalies, antrą - ir pradėjo įkalbinėti pabandyti biggrin.gif Buvau gana lanksti, nes dar Lietuvoje pakankamai ilgą laiką šokau modernius šokius. Taip "graužė", kol sutikau. Maniau, tik parodysiu, kad man nieko čia neišeis - pamatys ir atstos. Pasekmės - išvada "nesiginčyk su profesionalu" biggrin.gif Sekėsi puikiai. Rezultatas - jau po pusės metų sutvirtėjęs visas kūnas ir manekeniška figūra. Ir prieš tai nebuvau stambi, bet rezultatai toli gražu "perspjovė" rezultatus iš treniruoklių salės. Dabar turiu ne tik gražų kūną, bet ir idealiai tiesią laikyseną, judesiai pasidarė grakštūs, ko niekaip iš tokio sporto nesitikėjau. smile.gif Dar vienas siurprizas buvo, kai įkalbėjo pabandyti paimti į rankas kataną... Va čia tai užsikabinau! Mes toj grupėj tik dvi moteriškės, bet kai žiūriu į ją iš šono, virpuliukai nubėga - negi ir aš taip super atrodau iš šalies biggrin.gif Nuostabi šokio, plastikos, elegancijos ir jėgos dermė. smile.gif
Va, pasakiau, ką galvoju. smile.gif Taigi, mielosios, jei abejojat, ar verta bandyti - -tik susiraskit gerą trenerį ir pirmyn wink.gif Aš čia ne apie turnyrius pasirengimus, bet apie sportą dėl savęs. Ne tik išmoksit save apginti. Toks sportas reikalauja koncentracijos, apie pašalinius dalykus galvoti sunkiai išeina - taip per valandą dvi visiškai atsijungi nuo dienos streso.
asta1234
sveiki visi,mano sunus (13m.) zada lankyti aikido treniruotes kauno aikidjutsu centre Vytauto pr. 44, gal esat ka nors girdeje apie si aikido kluba ar jo treneri(-us), laukiu atsakymu
shlepsė
Gal kas vaikstot Vilniuje i karate treniruotes? kur ir kokie atsiliepimai? ax.gif
juocke
Sveiki, aš irgi susidomėjau kovos menais? o sakykit karate i veida musa? ir ar ten pakankamai aktyviai užsiėmimai vyksta?
Ir kaip manot 27 metai tinkamas laikasp radėti lankyti? ir dėl žilvino irgi sudomino, kur jis dėsto
Ačiū būtų didelis jei kas apšviestumėte šia tema smile.gif
Renata
*Passion*
Sveikos 4u.gif Uzsimaniau lankyti ka nors is kovos menu...labai noreciau karate, bet nezinau ar tokiu metu jau priims (21m). Noriu grynai del saves. Ga kas nors lankot Vilniuje? Arba zinot kur sudarinejamos grupes suaugusiems? blush2.gif
Ida66
QUOTE(Eileitija @ 2009 01 19, 22:43)
Sveikos  4u.gif  Uzsimaniau lankyti ka nors is kovos menu...labai noreciau karate, bet nezinau ar tokiu metu jau priims (21m). Noriu grynai del saves. Ga kas nors lankot Vilniuje? Arba zinot kur sudarinejamos grupes suaugusiems?  blush2.gif
*

O kokia butent karate kryptis domina? bigsmile.gif Jei kyokushin, tai galiu rekomenduoti savąjį sporto klubą.Žiūrėti čia. Nors aš pati lankau ne karate, o aerobiką, bet žinau, kad karate treniruotės pas mus labai geros, jas veda vienas geriausių Lietuvoje trenerių. mirksiukas.gif
O kas dėl amžiaus, tai priima visus. Žinau vieną moterį, kuri anksčiau vaikščiojo į aerobiką, o dabar pradėjo lankyti karate, tai jai jau virš 30m. biggrin.gif
Muu
Sveiki! Neseniai suradau nedideli klubeli Vilniuje kur galima lankyti Tai Či, tradicini Karate ir savigynos. Labai fainas treneris iš Anglijos Bob Honiball, jauciasi kad patyres blush2.gif Kalba apie praktinius dalykus, kaip atsipalaiduoti, pašalinti nereikalingas įtampas, o per savigyna apie realias situacijas, manau merginoms ir moretims tai ne tik naudinga, bet ir būtina žinoti irnesakyk.gif
www.bobhoniball.co.uk
Gabijakns
QUOTE(juocke @ 2008 11 06, 14:39)
Sveiki, aš irgi susidomėjau kovos menais? o sakykit karate i veida musa? ir ar ten pakankamai aktyviai užsiėmimai vyksta?
Ir kaip manot 27 metai tinkamas laikasp radėti lankyti? ir dėl žilvino irgi sudomino, kur jis dėsto
Ačiū būtų didelis jei kas apšviestumėte šia tema smile.gif
Renata
*

Trumpai atsakyčiau taip: kaip ir visuose kovos menuose, visko būna - ir į galvą ir dar kur nors. Tai priklauso nuo kovos meno, nuo trenerio, nuo mokinio ir nuo nuotaikos smile.gif

Suaugusiems, aišku, savi reikalavimai, tačiau jau per pirmą treniruotę galima nuspręsti tinka tau treneris, ar ne. Ne visur ir grupės būna, kuriose sportuoja suaugę. Geriausia ieškoti būtent tokių grupių...

Jei dar bus įdomu, galima ir plačiau.
Aristokratė
mane, tai domina tailando boksas, bet idomu, ten moteru yra, o tai ziuri vien vyrai biggrin.gif .

gal kas, ka girdejot apie kluba Vendetta ax.gif
merci
pradejau ir as lankyti rytu kovos menus- KUDO, kol kas patinka, tik truputi vyriska kryptis atrodo- pagrinde boksas ir imtynes, idomu kaip kitur, karate pvz. ? g.gif
Bishojo
O Kaune kur būtų galima pradėti lankyti suaugusiems treniruotes? Iš tiesų, nelabai žinau kokią sporto šaką norėčiau propaguoti - kažką staigesnio, greitesnio, kad nebūtų vien filosofiniai išvedžiojimai...
beje, tų metų man kaip ir netoli 30, tai ar įmanoma kažką nuveikti rimtesnio pradėjus taip vėlai (esu maksimalistė visur, ir jei jau nusprendžiu kažko imtis, noriu ir rezultatų doh.gif )?
Grytutis
Wing Tsun - savigyna smile.gif
gyva_ugnis
QUOTE(Bishojo @ 2009 10 25, 15:15)
O Kaune kur būtų galima pradėti lankyti suaugusiems treniruotes? Iš tiesų, nelabai žinau kokią sporto šaką norėčiau propaguoti - kažką staigesnio, greitesnio, kad nebūtų vien filosofiniai išvedžiojimai...
beje, tų metų man kaip ir netoli 30, tai ar įmanoma kažką nuveikti rimtesnio pradėjus taip vėlai (esu maksimalistė visur, ir jei jau nusprendžiu kažko imtis, noriu ir rezultatų  doh.gif )?
*

Tikrai nenoriu taip imti ir nuneigti, bet į čepionatus jau nebepavažinėsite, nei jei gabi esate. Lankiau karate būdama dvylikos trylikos metų ir turėjau amžiaus paranšumą prieš kitus tokį patį diržą turinčius žmones (nes turėjau aukštesnį diržą), bet tame ir esmė, kad dabar juodus diržus išsilaiko iki dvidešimties.

Tiesa, galiu labai labai visiems parekomenduoti Capoeira- nuostabus kovos menas, apjungiantis muziką, dainas, kovas ir nuostabią kultūrą, į kurią įeina samba, maculele ir kiti nuostabūs dalykai. Tiesa, yra tik Vilniuje (www.ficag.lt). Pernai lankiau, o šiemet visai laiko neberandu, bet tikrai visiems rekomenduoju, ieškantiems daugiau nei kovos meno.
karate fane
Sveiki! Zinokit, leidziu sunu i karate, pas senseju Mariu Kliauza, cia Vilniuje. Ir labai patenkinti! thumbup.gif LT yra tik du meistrai turintys tradicinio fudokan 4 dana, bet pasirinkom butent ji, nes kiek zinome cia daugiausiai ir tikslingiausiai dirbama su sportuojanciais. Galvojam, gal visai seimai reiktu prisijungti g.gif Zodziu, tikrai rekomenduociau thumbup.gif Dabar dar persikele i nauja sale labai patogioje vietoje, tai is vis paprasta!

Lūšis
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 09, 22:00)
efektinga thumbup.gif MB labai tuo domisi, bet man perdaug nuobodus unsure.gif
*

O pati irgi kažką lankai kaip supratau? smile.gif aikido man labai idomu atrodo, tik bijau, kad per daug sudėtinga, jei niekad nieko panašaus nelankius unsure.gif

Gaila mažai pasisakiusių šia tema sad.gif

Vicious Vici
QUOTE(Lūšis @ 2010 01 07, 00:44)
O pati irgi kažką lankai kaip supratau?  smile.gif aikido man labai idomu atrodo, tik bijau, kad per daug sudėtinga, jei niekad nieko panašaus nelankius  unsure.gif

Gaila mažai pasisakiusių šia tema sad.gif
*

tai žinai, mamų forumas ax.gif mirksiukas.gif aš kai ne mama, tai domiuosi biggrin.gif
šiuo metu nebelankau, taip išėjo tiesiog, bet toliau sportuoju bendrai, ką esu išmokusi ir pan., o širdyje kaip mylimiausi kovų menai, tai man jau seniai dziudo ir kikboksas smile.gif šiaip dar kiek stebėjau, tai patiko ninjitsu, o tolimiausias ir mažiausiai patrauklus man karate ax.gif
pažiūrėjau tavo profilyje amžių, tikrai nemanau, kad vėlu, pats tas thumbup.gif aš už tave vyresnė, tikrai... ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.