Leida-1.
2011 03 24, 11:35
Tęsiam toliau  Senoji tema: ČIAREGITRAPatikrinimo klausimai prieš praktinį egzaminą RegitrojPARKAVIMO SCHEMOSSTATMENAS:  1) važiuoji, kol pirma gairelė sutampa su dešiniu veidrodėliu 2) susuki vairą į kairę iki galo 3) važiuoji, kol pirma gairelė tik pasislepia už mažo langelio 4) susuki vairą į dešinę iki galo 5) jungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal žiūrėdama į veidrodėlį (patogiau į kairį, bet iš pradžių kol įsukinėji, tai ir į dešinį pasižiūrėk, ar nekliudai gairelių) važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygegriečiai linijoms 6) ištiesini ratus (kad ištiesintum, reikia vairą atsukt atgal 1,5 karto) 7) važiuoji atgal iki galinės linijos ĮSTRIŽAS:  1) važiuoji, kol antra gairelė atsiduria mažo langelio vidury 2) susuki vairą į dešinę iki galo 3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms 4) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos, žiūrėdama į dešinį veidrodėlį LYGIAGRETUS:  1) važiuoji, kol pirma gairelė atsiduria mažo langelio vidury 2) susuki vairą į dešinę iki galo 3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji, kol per kairį veidrodėlį pamatai linijų susikirtimo kampą 4) važiuoji atgal, kol dešinys veidrodėlis sutampa su pirma gairele 5) suski vairą į kairę iki galo ir važiuoji, kol per dešinį veidrodėlį pamatai, kad mašina atsistojo lygiagrečiai linijai (šaligatviui) T FORMA:  1) važiuoji truputį dešiniau, kol per dešinį veidrodėlį pamatai linijos užapvalinimą 2) susuki vairą į dešinę iki galo 3) įjungi atbulinę ir važiuoji atgal, iš pradžių žiūrėdama į dešinį, po to į kairį veidrodėlius, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms 4) įsidėmi dešinio veidrodėlio padėtį su linija Šito žingsniuko reikia tam, kad žinotumum, kada susukinėt vairą išvažiuojant iš T formos. Tik dar priklauso, į kurią pusę liepia išvažiuot. Kaune liepia į dešinę. Gal visu taip, nežinau, bet paveiksliuke parodyta į kairę. Jeigu į kairę, tai tada reikia įsidėmėt iš kitos pusės. 5) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos Sėkmės!
aciu uz nauja temuke
Labas rytas aciu Leida-1 kad turesim toliau kur plepeti QUOTE(Svecias14 @ 2011 03 23, 21:51) 3 kartas sėkmingas, gavau Opel Astra universalą sveikinu
Svecias14, sveikinu Aš šiandien dar aikštelėj pavažinėjau, tai viskas gaunasi gerai. Instruktorius sakė, kad egzaminą turiu išlaikyti, tikiuosi taip ir bus
QUOTE(antanina22 @ 2011 03 24, 09:40) sveika, as taip pat laikau dabar teises po 5m pertraukos  beje taip pat siauliete esu. o tai kiek ukmergej pravazevimai kainuoja? siauliuose tai 30lt papildoma valanda Kur čia po 30LT?
Ir dar noriu paklausti: ar parkuojant automobilį lygiagrečiai pabaigus pratimą, išvažiuojant galima pavažiuoti atgal ir tada į priekį? Klausiu, nes vienas instruktorius sakė, kad galima, o kitas sakė, kad negalima
QUOTE(Babi* @ 2011 03 24, 18:48) Ir dar noriu paklausti: ar parkuojant automobilį lygiagrečiai pabaigus pratimą, išvažiuojant galima pavažiuoti atgal ir tada į priekį? Klausiu, nes vienas instruktorius sakė, kad galima, o kitas sakė, kad negalima  klausi apie sonini parkavimasi? bent jau as tai visada pavaziuoju atgal, o tik tada i prieki, nes iskart vaziuojant pirmyn rizikuoji uzkliut uz gaireliu  bent mane moke pirmiausia pavaziuot atgal truputeli
QUOTE(ellaja @ 2011 03 24, 18:12) klausi apie sonini parkavimasi? bent jau as tai visada pavaziuoju atgal, o tik tada i prieki, nes iskart vaziuojant pirmyn rizikuoji uzkliut uz gaireliu  bent mane moke pirmiausia pavaziuot atgal truputeli  Taip, šito ir klausiau  Kažin, jei egzaminuotojo šito paklausčiau, gal neužskaitytų kaip klaidos?
QUOTE(Babi* @ 2011 03 24, 19:35) Taip, šito ir klausiau  Kažin, jei egzaminuotojo šito paklausčiau, gal neužskaitytų kaip klaidos?  manau, kad ne  bet logiskai mastant, kaip gali uzskaityti kaip klaida, jei pratimas jau uzskaitytas kaip atliktas... as vazinejau su 3 instruktoriais, tai tik taip moke, kad reikia pavaziuot atgal  o kaip tau argumentavo, kodel negalima?
QUOTE(ellaja @ 2011 03 24, 18:53) manau, kad ne  bet logiskai mastant, kaip gali uzskaityti kaip klaida, jei pratimas jau uzskaitytas kaip atliktas... as vazinejau su 3 instruktoriais, tai tik taip moke, kad reikia pavaziuot atgal  o kaip tau argumentavo, kodel negalima? Neargumentavo. Tik sako neprivažiuoti per arti gairelių į priekį, nes neišvažiuosiu nekliudydama, o atgal pavažiuoti negalima. O jei prieš atliekant pratimą paklausčiau  Na, bet jei tave 3 instruktoriai taip mokė ir mane vienas, tai gal visgi leidžiama atgal pavažiuot
kristen
2011 03 24, 18:06
QUOTE(Babi* @ 2011 03 24, 19:03) Neargumentavo. Tik sako neprivažiuoti per arti gairelių į priekį, nes neišvažiuosiu nekliudydama, o atgal pavažiuoti negalima. O jei prieš atliekant pratimą paklausčiau  Na, bet jei tave 3 instruktoriai taip mokė ir mane vienas, tai gal visgi leidžiama atgal pavažiuot  Man sake, kad galima, tik jei vaziuodama atgal uzvaziuosi ant linijos ar gaireliu pratimas bus neuzskaitomas  o kaip istikro nzn
QUOTE(kristen @ 2011 03 24, 19:06) Man sake, kad galima, tik jei vaziuodama atgal uzvaziuosi ant linijos ar gaireliu pratimas bus neuzskaitomas  o kaip istikro nzn Tai tada tikriausiai galima, nes jei iš viso penki instruktoriai taip sakė, tai logiška, kad greičiau klys vienas, o ne penki
Man irgi sakė, kad taip galima  . Labutis visoms.
Kliamka
2011 03 24, 20:01
QUOTE(Babi* @ 2011 03 24, 19:58) O sustoji iš karto, kai tik gairelė dingsta? Ar per kai kuriuos langus ją matai (išskyrus veidrodėlį)? Ar ratus vietoje suki, ar judėdama? Ir gal dar galėtum parašyti, kaip tu statai automobilį įstrižai? Nors šis man išeina, bet paskaičius ir tavo aprašymus dar aiškiau pasidaro smile.gif Laba  Taip, sustoju iškart kai gairelė pasislepia uz langelio taip, kad visai jos nematyčiau. Ratus galima sukti ir vietoje, gal pažymės kaip klaidelę, bet galima. Aš per egzą kažkuriam pratime sakiau, dovanokit, bet susuksiu vietoj.  arba galima vos vos lėtai judėt atgal ir greitai susukt vairą. Įstrižai statau lygiai taip pat, tiesiog mažiau reikia suktis iki kol pasidaro lygiagretu. Važiuojant atgal netgi būtina pasižiūrėti atgal, nes gali užskaityt kaip nk jei nedirstelėsit. O lygiagrečiai statyt kai mokiausi tai pavažiuodavau truputį į priekį baigiant pratimą, o prieš išvažiuojant, truputį atgal, bet per egzą net nespėjau pavaros perjungt į priekį, egzaminuotojas sako 'gerai, važiuojam toliau', tad ir neteko nei į priekį važiuot, nei atgal, tiesiai ir išvažiavau.
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 24, 22:01) O lygiagrečiai statyt kai mokiausi tai pavažiuodavau truputį į priekį baigiant pratimą, o prieš išvažiuojant, truputį atgal, bet per egzą net nespėjau pavaros perjungt į priekį, egzaminuotojas sako 'gerai, važiuojam toliau', tad ir neteko nei į priekį važiuot, nei atgal, tiesiai ir išvažiavau.  butent taip ir as darau  ir per egzamina taip dariau ir jokios klaidos nebuvo Papildyta:svecias14, sveikinimai istojus i vairuotoju buri, galbut kada susitiksim Klaipedos gatvese
Tylingoto
2011 03 24, 22:33
sveikos, busimos ir esamos vairuotojos neseniai pradejau mokytis vairuoti, i mokykla dar nesikreipiau, dar pora simtuku truksta  (teorija eksternu issilaikiau) vyras po truputi pagrindu moko, kad nereiktu mokamu pamoky pradmenims skirti  bet niekaip man nedasunta  kaip atbuline pavara tiesiai vaziuoti  ir i tuos veidrodelius ziuriu, ir per peti bandau, vistiek i pievas nugrybauju  gal turit kokiu patarimu, gal prisiment kaip instruktorius aiskino? nezinau, ar as elementariu dalyku nesugebu, ar seip cia nelengva, gal patirties daugiau tiesiog reikia  dekui uz patarimus
Kliamka
2011 03 24, 22:54
QUOTE(Tylingoto @ 2011 03 24, 23:33) bet niekaip man nedasunta  kaip atbuline pavara tiesiai vaziuoti  ir i tuos veidrodelius ziuriu, ir per peti bandau, vistiek i pievas nugrybauju  gal turit kokiu patarimu, gal prisiment kaip instruktorius aiskino?  dekui uz patarimus  Na, nereik ziuret atgal ar i veidrodelius jei nori paprasciausiai tiesiai atgal vaziuot. Reikia ziuret, kad vairas nebutu susuktas. Atsitiesint reikia ratus, kad jie tiesiai sovetu. Tada jungi atbuline pavara ir vaziuoji atgal tiesiai. Jei suksi vaira i kaire, masinos uzpakalis suksis i kaire, jei i desine - i desine.  Tiesiai tai tiesiai, sunkiau kai reikia pavingiuot.
antanina22
2011 03 25, 09:49
QUOTE(adžani @ 2011 03 24, 17:48) Kur čia po 30LT?  tilzes g projektavimo rumuose pries vilniaus banka  as ten zadu eit. buvau nuejus iki tos imones direktoriaus sake ir is kitu mokyklu pas juos ateina. kazi kiek kitur kainuoja? Papildyta:gal galit pasakyt kiek promiliu gali pripusti turintis 1m stazo? as maniau kad 0 bet sprendziu ketbilietai o man meta kad 0,2  tai kaip is tikro su tom promilem yra? virs 2m tai 0,4 lygtai, ane?
Išlaikiau vairavimo egzaminą
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 13:45) Išlaikiau vairavimo egzaminą  valio, smagu uz Jus Papildyta:ir as labai noriu greiciau islaikyti
kristeen
2011 03 25, 12:52
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 13:45) Išlaikiau vairavimo egzaminą  Sveikinimai  Gero kelio
antanina22
2011 03 25, 13:10
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 13:45) Išlaikiau vairavimo egzaminą  sveikinu, labai pavydziu bet baltai  tai ar kas zino del tu promiliu? kiek galima iki 2m vairavimo stazo?
kristeen
2011 03 25, 13:25
Vairuotojų, kurių vairavimo stažas iki 2 metų, vairavimas, esant nežymaus girtumo laipsn. (nuo 0,2 iki 0,4 promilės) Daugiau pasiskaitineti galite cia http://www.skodaklubas.lt/naudinga/baudos-uz-ket-pazeidimus
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 14:45) Išlaikiau vairavimo egzaminą  Valiooooooooooooooooooooooo
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 12:45) Išlaikiau vairavimo egzaminą  Sveikinu
vestinuka
2011 03 25, 14:23
Ziuriu cia aktyviausiai bendrauja busimos vairuotojos,tad cia jusu ir paklausiu  Teorija jau rugsejy islaikyta,praktika isvazineta ,o dabar noriu dar pries ta didyjy zingny su vyru pasivazineti,tipo,pasitobulinti  Bet cia man iskilo klausimas ar mes besimokant galime veziotis 2.5metuku sunely???
kristeen
2011 03 25, 14:29
QUOTE(vestinuka @ 2011 03 25, 15:23) Ziuriu cia aktyviausiai bendrauja busimos vairuotojos,tad cia jusu ir paklausiu  Teorija jau rugsejy islaikyta,praktika isvazineta ,o dabar noriu dar pries ta didyjy zingny su vyru pasivazineti,tipo,pasitobulinti  Bet cia man iskilo klausimas ar mes besimokant galime veziotis 2.5metuku sunely???  Tikrai zinau,kad negalite  pati kaip mokiausi buvo iskiles toks klausimas,tai pasiskambinau i keliuku nuovada ir telefonu pasake,kad jokiu budu,nes jus nesate igijusi teises vairuoti ir vezti keleivius
antanina22
2011 03 25, 14:35
QUOTE(vestinuka @ 2011 03 25, 15:23) Ziuriu cia aktyviausiai bendrauja busimos vairuotojos,tad cia jusu ir paklausiu  Teorija jau rugsejy islaikyta,praktika isvazineta ,o dabar noriu dar pries ta didyjy zingny su vyru pasivazineti,tipo,pasitobulinti  Bet cia man iskilo klausimas ar mes besimokant galime veziotis 2.5metuku sunely???  negalima vaiku iki 12m ar iki 14 bet man atrodo iki 12 vakar skaiciau knygutej bet pamirsau Papildyta:QUOTE(kristeen @ 2011 03 25, 14:25) Vairuotojų, kurių vairavimo stažas iki 2 metų, vairavimas, esant nežymaus girtumo laipsn. (nuo 0,2 iki 0,4 promilės) Daugiau pasiskaitineti galite cia http://www.skodaklubas.lt/naudinga/baudos-uz-ket-pazeidimusaciu
vestinuka
2011 03 25, 14:37
Labai,labai ACIU,mergaites
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 25, 13:51) valio, smagu uz Jus Papildyta:ir as labai noriu greiciau islaikyti  O tau kiek dar liko važinėjimų? QUOTE(kristeen @ 2011 03 25, 13:52) QUOTE(Singė @ 2011 03 25, 14:25) Valiooooooooooooooooooooooo  QUOTE(FėJa. @ 2011 03 25, 15:09) Sveikinu  Labai ačiū  Kažkaip dar ir pati nelabai galiu patikėt. būnant Regitroj dar pamačiau savo buvusią mokomąją mašinytę, tai ir liūdna, ir kartu džiugu pasidarė. Tos, kurios su šeimos instruktoriumi žadate mokytis, pasiieškokit internete informacijos, iki kelintos valandos galite važinėti, nes pažįstami skambino kažkur į Vilnių paklaust, tai sakė, kad iki tam tikros valandos galima važinėti
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 15:48) O tau kiek dar liko važinėjimų? dar tik 3 pravaziuoti, tai liko 12  o jau sianakt sapnavau kad turejau masina, vyro masiniukas sugedo, tai jis tipo pasiliks pas tevus o tu sako vaziuok namo, tai kad sakau as bijosiu viena  ot buvo juoko atsikelus... Papildyta:gal kuri zinot ar aikstelej mokint gali bet kas ar irgi tik seimos nariui ir reikia turet stazo?
Sveikinimai Babi*  papasakok placiau, kaip sekesi
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 25, 15:53) dar tik 3 pravaziuoti, tai liko 12  o jau sianakt sapnavau kad turejau masina, vyro masiniukas sugedo, tai jis tipo pasiliks pas tevus o tu sako vaziuok namo, tai kad sakau as bijosiu viena  ot buvo juoko atsikelus...  Aš po pirmų pravažiavimų jau sapnavau vieną naktį regitrą, kaip pamiršau pasimokyti tuos techninius klausimus ir tada bėgau kompiuterio ieškot, kad surasčiau atsakymus QUOTE(ellaja @ 2011 03 25, 15:53) Sveikinimai Babi*  papasakok placiau, kaip sekesi  Ačiū  vakare būtinai viską papasakosiu
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 15:59) Aš po pirmų pravažiavimų jau sapnavau vieną naktį regitrą, kaip pamiršau pasimokyti tuos techninius klausimus ir tada bėgau kompiuterio ieškot, kad surasčiau atsakymus man speju regitra sapnuosis pries egzamina  reiks jauciu isigyt ir man, kaip kazkuriai mergaitei, kokio preparato nuo streso
kristeen
2011 03 25, 16:15
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 25, 15:53) dar tik 3 pravaziuoti, tai liko 12  o jau sianakt sapnavau kad turejau masina, vyro masiniukas sugedo, tai jis tipo pasiliks pas tevus o tu sako vaziuok namo, tai kad sakau as bijosiu viena  ot buvo juoko atsikelus... Papildyta:gal kuri zinot ar aikstelej mokint gali bet kas ar irgi tik seimos nariui ir reikia turet stazo?  Ar gatveje ar aikstelej galioja tas pats,seimos narys su patirtim  mokinti gali tiktai sviesiu paros metu
QUOTE(kristeen @ 2011 03 25, 17:15) Ar gatveje ar aikstelej galioja tas pats,seimos narys su patirtim  mokinti gali tiktai sviesiu paros metu  aciu
vesta:6
2011 03 25, 16:25
kristeen
2011 03 25, 16:26
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 25, 17:19) aciu  Nera uz ka  jei idomu gali pasiskaitineti cia placiau http://www.veidas.lt/aktualijos/lietuva/mo...r-seimos-nariai
QUOTE(antanina22 @ 2011 03 25, 10:49) tilzes g projektavimo rumuose pries vilniaus banka  as ten zadu eit. buvau nuejus iki tos imones direktoriaus sake ir is kitu mokyklu pas juos ateina. kazi kiek kitur kainuoja? Papildyta:gal galit pasakyt kiek promiliu gali pripusti turintis 1m stazo? as maniau kad 0 bet sprendziu ketbilietai o man meta kad 0,2  tai kaip is tikro su tom promilem yra? virs 2m tai 0,4 lygtai, ane?  Aciu. QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 13:45) Išlaikiau vairavimo egzaminą  Sveikinu ir nuosirdziai pavydziu.
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 25, 16:02) man speju regitra sapnuosis pries egzamina  reiks jauciu isigyt ir man, kaip kazkuriai mergaitei, kokio preparato nuo streso  Man į vairavimo pabaigą dar kartą Regitra pasisapnavo ir viskas QUOTE(kristeen @ 2011 03 25, 17:15) Ar gatveje ar aikstelej galioja tas pats,seimos narys su patirtim  mokinti gali tiktai sviesiu paros metu  Va, o aš šito nežinojau, tai gerai, kad policijos nebuvo, nes aš važinėjau, kai tamsu buvo. Sakau, ir čia reikia perspėti, gal yra ir nežinančių QUOTE(vesta:6 @ 2011 03 25, 17:25) Ačiū  Na ką, pradedu pasakoti Ryte atsikėliau anksti, nes šįkart jau nervinausi. Paskaičiau žurnalą, apsiraminau, ir susiruošusi, dar paieškojau raminančių tabletyčių, bet jų neradusi išėjau. Atėjus, kaip ir priklauso, susimokėjau ir sėdau laukti. Kojos drebėjo, o galvoje sukosi viena mintis: man reikia įstrižo parkavimo. Na ką, išgirdau savo pavardę, parodžiau dokumentus ir egzaminuotojas sako: automobilio pastatymas į laikiną stovėjimo vietą-įstrižai, atbulomis. Iš džiaugsmo nušvitau, maršruto net nenagrinėjau, tik besidėdama dokumentus į tašę permečiau akimis. Viskas puiku, bet kojos vistiek dreba. Išėjom į lauką, atėjom prie automobilio ir egzaminas prasidėjo. Techniniai klausimai buvo visai nesunkūs, į visus atsakiau. Atsisėdus į automobilį nusprendžiau, kad šįkart veidrodėlius reikia nusileisti pakankamai žemai. Deja, mano bandymai nebuvo patys sėkmingiausi: veidrodėlis vis atšokdavo  Egzaminuotojas sako: veidrodėliai žemiau nebe nusileis. Na jei nebe nusileis, tai nuleidau kiek buvo įmanoma ir pasiruošiau važiuoti. Aikštelėje jau net nebebandžiau automobilio, nes norėjau kuo greičiau pabaigti visą egzaminą. Kojos tebedreba, tačiau jau žinau, kaip elgtis. Už tai sakau ačiū pirmajam instruktoriui (per jo pamoką man kojos iš baimės drebėjo ne ką mažiau, nes jis mėgo šaukti). Su kojomis viskas gerai, rankos nedreba. Puiku. Deja, mano džiaugsmo minutėlę aptemdė tai, kad negalėjau nuleisti rankinio. Nei su viena, nei su dviem rankom. Tai teko padaryti egzaminuotojui. Gerai, rankinis nuleistas. Pirmas pratimas-estakada. Viskas beveik be klaidų, išskyrus tai, kad nenuleidau rankinio iki galo, bet tai padarė egzaminuotojas. Apsisukimas ribotame plote-įveikta. Įstrižas parkavimas- padaryta. Garažas. Dar Regitroj belaukdama spėjau pagalvoti, kad reikia nepamiršti posūkio. Ir tik pradėjus važiuoti atbuline eiga į galvą atėjo mintis, kad posūkis neįjungtas. Greit įjungiau posūkį, sustojau, užtraukiau rankinį. Egzaminuotojas sako:Gerai, važiuosime į miestą. Kojos nustojo drebėti, nes miestas-mano stiprioji pusė  Mieste viskas buvo gerai, jokių netikėtų situacijų, viskas puiku. Vienoje vietoje dar teko pasinervinti, nes automobiliai vis važiavo, aš juos turėjau praleisti, o egzaminuotojas į mane žiūrėjo. Tam aš buvau pasiruošusi: mane perspėjo, kad kartais jis taip daro, norėdamas sutrikdyti, kad pradėtum galvoti kad kažką blogai darai. Gerai, kai tik atsirado tarpelis pravažiavau. Toliau viskas gerai. Jau beveik baigiantis egzaminui yra sankryža, kurioje reikia pasukti į kairę. Ir ten labai dažnai pastoviai mašinos suka į dešinę. Aš iš tos laimės, kad Regitra jau visai šalia ir nėra sukančių į dešinę, žalias šviesoforo signalas dar nežada mirksėti paspaudžiau gaziuko. Ir teko staigiai ieškoti stabdžio, nes pravažiavau kiek greitokai, nors įvažiavau į savo juostą, tvarkingai. Atvažiavus į Regitros aikštelę pastačiau automobilį ir laukiu. Egzaminuotojas pasakė klaidas (per trumpai rodžiau posūkį, sankabą kartais laikiau ilgokai ir tą paskutinę sankryžą pralėkiau kiek per greitai). Ir tada patys nuostabiausi žodžiai per šią dieną:Egzaminas išlaikytas, galite eiti darytis vairuotojo pažymėjimą. Laiminga ir iki ausų išsišiepus išlipu iš automobilio ir pirmyn darytis VP. Nuotrauka gavosi nekokia, bet svarbiausia, kad VP būtų. Tai tokia ta mano istorija  Visą romaną parašiau Papildyta:QUOTE(adžani @ 2011 03 25, 21:09) Sveikinu ir nuosirdziai pavydziu.  Ačiū  Pavydėti nėra ko, nes kolkas dar nėra su kuo važinėti, nors jau reikia pradėti ir mašiniuko dairytis
Kliamka
2011 03 25, 20:54
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 21:31) Ir tada patys nuostabiausi žodžiai per šią dieną:Egzaminas išlaikytas, galite eiti darytis vairuotojo pažymėjimą. Laiminga ir iki ausų išsišiepus išlipu iš automobilio ir pirmyn darytis VP. Nuotrauka gavosi nekokia, bet svarbiausia, kad VP būtų. Tai tokia ta mano istorija  Visą romaną parašiau Oj, Babi, saunuolė!!!  geros žinios šitam fronte. Sveikinu  Žinau kaip norisi baigti egzą kai jau nedaug iki regitros belieka, nes ir aš vos nesusimoviau paskutiniam posūky.  Beje ir aš laikiau penktadienį, ir dar neturiu ką vairuot.  vis dairausi mašiniukų, bet... reikės daryt kokią rodą  kiek galima vaikščiot tarp tortų, matyt kaip kiti juos valgo, turėti teisę juos valgyti, bet negalėti paragauti! tokia mano šiandienos filosofija.  Babi, į ką žadi dairytis, ką norėtum vairuot? Papildyta:O kas ten per posūkio rodymas parkuojantis?  į kairę ar į dešinę ?
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 25, 21:54) Oj, Babi, saunuolė!!!  geros žinios šitam fronte. Sveikinu  Žinau kaip norisi baigti egzą kai jau nedaug iki regitros belieka, nes ir aš vos nesusimoviau paskutiniam posūky.  Beje ir aš laikiau penktadienį, ir dar neturiu ką vairuot.  vis dairausi mašiniukų, bet... reikės daryt kokią rodą  kiek galima vaikščiot tarp tortų, matyt kaip kiti juos valgo, turėti teisę juos valgyti, bet negalėti paragauti! tokia mano šiandienos filosofija.  Babi, į ką žadi dairytis, ką norėtum vairuot? Papildyta:O kas ten per posūkio rodymas parkuojantis?  į kairę ar į dešinę ?  Ačiū, ačiū  Sutinku su tavo filosofija  Aš dairausi į kažką pigesnio, nes instruktoriaus nebebus šalia, tai kažkaip drąsiau važiuot žinant, kad jei ir ką netyčia užkabinsiu remontas neatsieis labai brangiai. Kolkas taip mąstau. O konkrečiai kažkokios markės ar modelio neturiu nusižiūrėjus. O tu kokį norėtum vairuoti? Čia kur garažas/T formos sankryža, kur puslankiu linijos nupieštos. Tai ten reikia posūkį rodyt  O rodyt ar į kairę, ar į dešinę priklauso nuo to, iš kurios pusės atvažiuoji
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 22:08) Čia kur garažas/T formos sankryža, kur puslankiu linijos nupieštos. Tai ten reikia posūkį rodyt  O rodyt ar į kairę, ar į dešinę priklauso nuo to, iš kurios pusės atvažiuoji  cia geras  man nieko nesake apie tai
Kliamka
2011 03 25, 21:34
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 22:08) Ačiū, ačiū  Sutinku su tavo filosofija  Aš dairausi į kažką pigesnio, nes instruktoriaus nebebus šalia, tai kažkaip drąsiau važiuot žinant, kad jei ir ką netyčia užkabinsiu remontas neatsieis labai brangiai. Kolkas taip mąstau. O konkrečiai kažkokios markės ar modelio neturiu nusižiūrėjus. O tu kokį norėtum vairuoti? Čia kur garažas/T formos sankryža, kur puslankiu linijos nupieštos. Tai ten reikia posūkį rodyt  O rodyt ar į kairę, ar į dešinę priklauso nuo to, iš kurios pusės atvažiuoji  Tai aš irgi dbr pigesniu dairausi, ka nors iki kokiu triju tkst. nes nebenoriu laukt, o ką vairuot jau kaip ir nesvarbu, svarbu vairuot.  Gatvėj daug gražučių matau, bet tokiem jau 10 stk. reikia.  O kartais žiūriu į nuotrauką, įsivaizduoju kaip galėčiau ten sėdėt ir net akys ašarom užplūsta, emocijos.. Nežinau ar čia normalu.. Bet niekas nevažiuoja su posūkiu į garažą  sorry, man tik juokingai skamba. nevažiavau niekad su posūkiu. Manau Babi yra išimtis.
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 25, 21:54) Žinau kaip norisi baigti egzą kai jau nedaug iki regitros belieka, nes ir aš vos nesusimoviau paskutiniam posūky. O tu ko vos nepadarei? QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 25, 22:15) cia geras  man nieko nesake apie tai  Tai matyt, kaip ir Kliamka rašė, mane išimtinai mokė, kad reikia posūkio QUOTE(Kliamka @ 2011 03 25, 22:34) Tai aš irgi dbr pigesniu dairausi, ka nors iki kokiu triju tkst. nes nebenoriu laukt, o ką vairuot jau kaip ir nesvarbu, svarbu vairuot.  Gatvėj daug gražučių matau, bet tokiem jau 10 stk. reikia.  O kartais žiūriu į nuotrauką, įsivaizduoju kaip galėčiau ten sėdėt ir net akys ašarom užplūsta, emocijos.. Nežinau ar čia normalu.. Bet niekas nevažiuoja su posūkiu į garažą  sorry, man tik juokingai skamba. nevažiavau niekad su posūkiu. Manau Babi yra išimtis.  Aš irgi už panašią sumą dairausi mašiniuko  Aš eidama pro stovėjimo aikštelę peržvelgiu visus automobilius. Normalu, aš ir esu sapnavus, kaip perku automobilį, ar ieškau, nebepamenu Na, kad į garažą su posūkiu niekas nevažiuoja, tai tikrai logiška  Mane taip mokė, tai ir per egzaminą taip dariau  Įdomiai mane čia mokė, nes ir knygutę šiandien perverčiau ir neradau nieko šitam pratime apie posūkius užsiminta. na nieko, mokėsiu į garažą su posūkiu įvažiuot
Kliamka
2011 03 25, 22:00
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 22:41) O tu ko vos nepadarei? Paskutiniam posūky sukau i dešinę ir užkabinau priešingą juostą (pamačiau, kad tuščia, norėjosi laisviau prasukt:D ) tai egzaminuotojas net sustabdė ir truputį apšaukė, pasakė kas jam nepatinka. Aš bandžiau argumentuot savo veiksmus, pripažinau kad taip negalima ir važiavau toliau. et, man jau bloga nuo apžiūrinejimų, daug modelių jau atpažįstu iš karto, va tas, va tas važiuoja.. ir visi ne mano. kodėl? kodėl kiti turi, kodėl gerai turi, o as begioju i autobusus, ten mindau žmonėm ant kojų, nes piko metu jau nebūna kur atsistot, saugau rankinę, siūbuoju kaip laivelis.. o ana savaite, kaip minejau, pamaciau prie parduotuves salotine kia rio, lygiai tokią kaip anksciau sapnavau. Nezinau kodel. Sorry, pasiguodžiu, tokia depresūxa šiandien puola, skrandis stoja, bet, kaip sakoma, kenčiantiems dangus, tai tuom ir guodžiuosi.  Smagu, kad ir čia gerų naujienų radau.  Bandysiu ryt varyt pas švogerį ir prie vyno įkalbint kad išrinktų man mašiną arba liepsiu jam bent savaitę be auto pagyvent.
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 25, 23:00) et, man jau bloga nuo apžiūrinejimų, daug modelių jau atpažįstu iš karto, va tas, va tas važiuoja.. ir visi ne mano. kodėl? kodėl kiti turi, kodėl gerai turi, o as begioju i autobusus, ten mindau žmonėm ant kojų, nes piko metu jau nebūna kur atsistot, Patikėk ne tu viena tokia,į kiemą pažiūrėjus kiek mašinų ir,kad daugelis turi ir ne po vieną širdis plyšta.  Bet guodžiu save tiek,kad bent jau einu į kursus,o po kursų manau susirasiu kokią pigią mašinėlę.
jei nepaslaptis i kokius masiniukus dairotes iki tu 3000lt ?  noreciau ir as kokios pigios, nes gaila geresnei ka padaryt  bet kad ner i ka ziuret uz tokia kaina...
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 25, 23:00) Paskutiniam posūky sukau i dešinę ir užkabinau priešingą juostą (pamačiau, kad tuščia, norėjosi laisviau prasukt:D ) tai egzaminuotojas net sustabdė ir truputį apšaukė, pasakė kas jam nepatinka. Aš bandžiau argumentuot savo veiksmus, pripažinau kad taip negalima ir važiavau toliau. Iš tikrųjų gal daug kam taip būna, kai jau žinai, kad Regitra visai šalia, norisi kuo greičiau iki jos nuvažiuot QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 26, 11:14) jei nepaslaptis i kokius masiniukus dairotes iki tu 3000lt ?  noreciau ir as kokios pigios, nes gaila geresnei ka padaryt  bet kad ner i ka ziuret uz tokia kaina...  Aš tai žiūriu į Rover, Fiat bravo/brava (nors dėl šių dar abejoju, nes pasiskaičiau įvairių atsiliepimų), Renault megane, Ford fiesta, Opel corsa. Paprasčiausia įsijungti autogidą ir žiūrėti, kas yra už tokią kainą
QUOTE(Babi* @ 2011 03 26, 13:14) Iš tikrųjų gal daug kam taip būna, kai jau žinai, kad Regitra visai šalia, norisi kuo greičiau iki jos nuvažiuot Aš tai žiūriu į Rover, Fiat bravo/brava (nors dėl šių dar abejoju, nes pasiskaičiau įvairių atsiliepimų), Renault megane, Ford fiesta, Opel corsa. Paprasčiausia įsijungti autogidą ir žiūrėti, kas yra už tokią kainą  as taip ir darau, bet kad ner i ka ziuret  galvojau irgi apie fiat bravo gal, tai kazkas pareiske kad man tikrai tokio triperio nepirks  as siaip noreciau astros, bet jau ir kaina aisku didesne ju... ir tai dar klausimas ar pirks man tokia kas  ale nelygis  nu reik pirma tuos vyrus biski paprotint, o paskui gal kas ir iseis
|
|