sveikos,ar cia gali but tikas,berniukas ipykes sustangina raumenis.arba tiesiog guzcioja peciais/aciu
nuo nervines itampos vartoja Apaurin tabletes,arba Relanium sirupa.
sveikos,ar cia gali but tikas,berniukas ipykes sustangina raumenis.arba tiesiog guzcioja peciais/aciu
nuo nervines itampos vartoja Apaurin tabletes,arba Relanium sirupa.
Nuo tiko išrašė Tiapridal tabletes. paskaičiau anotaciją-labai jau baisūs šalutiniai... Ar kas nors davėte vaikams?bandysim dar temti raminančiais sirupėliais...
Noriu ir as papasakoti savo istorija.Man 18m,tikai nuo pat vaikystes,nepadeda jokie vaistai,tikai sustipreja kai reikia eiti i mokykla,visi pastebi ir saiposi,neva as vaipausi,kad pasijuokti is kitu,siuo metu trukcioja galva,ivairios veidos grimasos,nuo visu siu tiku vakarais skauda spranda,kasdien norisi verkti,nes kuo toliau tuo darosi blogiau,gydytoja neurologe israse grandaxin,po tablete tris kartus per diena,geriau apie tris menesius,poveikio jokio,o ji man zadejo,kad tai stebuklingi vaistai(padeda net patiem sunkiausiem ligoniam),kai pasakiau,kad jokio poveikio nusprende,kad pades pavartojus ilgesni laika,nusiunte pas psichoterapeuta,o jis tik israse dar kelis vaistu(valeradix ir lexotanil) ir pasiule apsilankyti jo privaciame kabinete(jis homeopatas),neva su kompu parinks vaistus kurie tikrai pades,kai pasake kaina praejo noras gydytis pas ji,pirmas apsilankymas 300lt,velesni po 150lt...Aisku jokios garantijos.Gyvenam nuo algos iki algos todel nera galimybiu igyventinti jo pasiulymui...maty ir toliau teks kenteti
QUOTE(karoliuke.q.w.e @ 2010 08 27, 23:13) Noriu ir as papasakoti savo istorija.Man 18m,tikai nuo pat vaikystes,nepadeda jokie vaistai,tikai sustipreja kai reikia eiti i mokykla,visi pastebi ir saiposi,neva as vaipausi,kad pasijuokti is kitu,siuo metu trukcioja galva,ivairios veidos grimasos,nuo visu siu tiku vakarais skauda spranda,kasdien norisi verkti,nes kuo toliau tuo darosi blogiau,gydytoja neurologe israse grandaxin,po tablete tris kartus per diena,geriau apie tris menesius,poveikio jokio,o ji man zadejo,kad tai stebuklingi vaistai(padeda net patiem sunkiausiem ligoniam),kai pasakiau,kad jokio poveikio nusprende,kad pades pavartojus ilgesni laika,nusiunte pas psichoterapeuta,o jis tik israse dar kelis vaistu(valeradix ir lexotanil) ir pasiule apsilankyti jo privaciame kabinete(jis homeopatas),neva su kompu parinks vaistus kurie tikrai pades,kai pasake kaina praejo noras gydytis pas ji,pirmas apsilankymas 300lt,velesni po 150lt...Aisku jokios garantijos.Gyvenam nuo algos iki algos todel nera galimybiu igyventinti jo pasiulymui...maty ir toliau teks kenteti mano sunui,tas pats,kaip tik i mokykla taip ir su aktyveja.Gaila ziureti,ir su draugais sunku bendrauti,o draugu nori daug tureti,bet ne visi draugauja ir pasijuokia is jo.Blogiausia ,kad aukletoja to nesupranta,pastoviai pastabas gauna uz kraipymusis per pamokas.O jei aiskink kiek nori ji nesupranta ,kad tai del tiku.Siais laikais ir mokytojos galetu buti daugiau apsisvietusios.Nes su tikais vaiku pastebiu daznai.Kaip savam tokios bedos ,tada ir kiti labiau pasistebi. QUOTE(karoliuke.q.w.e @ 2010 08 28, 00:13) Noriu ir as papasakoti savo istorija.Man 18m,tikai nuo pat vaikystes,nepadeda jokie vaistai,tikai sustipreja kai reikia eiti i mokykla,visi pastebi ir saiposi,neva as vaipausi,kad pasijuokti is kitu,siuo metu trukcioja galva,ivairios veidos grimasos,nuo visu siu tiku vakarais skauda spranda,kasdien norisi verkti,nes kuo toliau tuo darosi blogiau,gydytoja neurologe israse grandaxin,po tablete tris kartus per diena,geriau apie tris menesius,poveikio jokio,o ji man zadejo,kad tai stebuklingi vaistai(padeda net patiem sunkiausiem ligoniam),kai pasakiau,kad jokio poveikio nusprende,kad pades pavartojus ilgesni laika,nusiunte pas psichoterapeuta,o jis tik israse dar kelis vaistu(valeradix ir lexotanil) ir pasiule apsilankyti jo privaciame kabinete(jis homeopatas),neva su kompu parinks vaistus kurie tikrai pades,kai pasake kaina praejo noras gydytis pas ji,pirmas apsilankymas 300lt,velesni po 150lt...Aisku jokios garantijos.Gyvenam nuo algos iki algos todel nera galimybiu igyventinti jo pasiulymui...maty ir toliau teks kenteti [FONT=Arial] QUOTE(vėja68 @ 2010 08 29, 23:54) Mano sūnui taip pat tikas . Tai aprimsta , tai vėl pasireiskia kitokia forma . Kiek teko domėtis, vaistai ne visiems ir padeda ,pagerėjimas gali buti laikinas. Jei vaistukai nepadeda reikia ieškoti pagalbos pas refleksologą (akupunktūra) . Pabandyti verta , nes mums pastebimai padejo . QUOTE(vėja68 @ 2010 08 30, 00:53) Mano sūnui taip pat tikas . Tai aprimsta , tai vėl pasireiskia kitokia forma . Kiek teko domėtis, vaistai ne visiems ir padeda ,pagerėjimas gali buti laikinas. Jei vaistukai nepadeda reikia ieškoti pagalbos pas refleksologą (akupunktūra) . Pabandyti verta , nes mums pastebimai padejo . Gal būtų galima kokias koordinates reflesologo kad ir į a.ž. QUOTE(Ivile @ 2010 08 30, 08:24) Mes neseniai lankėmės pas gyd. Nastopka Palangos Gintaro sanatorijoje . Šis gyd. dar dirba Kretingoje . Labai daug vaikų ir vyresnių žmonių pas ji lankosi . Vyresniems atlieka akupunktūrą su adatelemis , maziems su lazeriuku stimuliuoja tam tikrus taskus . Poveikis išties jaučiamas . Kursą butinai kartosime per rudens atostogas . Na o dabar ,kad neuzleisti darysimes elektroferezę, masažą, vandens voniu procedūras . Kiek teko girdeti psichiatrai gali skirti elektro miegą , elektro šukas . Manau reikėtų išbandyti viską QUOTE(vėja68 @ 2010 08 30, 13:32) Mes neseniai lankėmės pas gyd. Nastopka Palangos Gintaro sanatorijoje . Šis gyd. dar dirba Kretingoje . Labai daug vaikų ir vyresnių žmonių pas ji lankosi . Vyresniems atlieka akupunktūrą su adatelemis , maziems su lazeriuku stimuliuoja tam tikrus taskus . Poveikis išties jaučiamas . Kursą butinai kartosime per rudens atostogas . Na o dabar ,kad neuzleisti darysimes elektroferezę, masažą, vandens voniu procedūras . Kiek teko girdeti psichiatrai gali skirti elektro miegą , elektro šukas . Manau reikėtų išbandyti viską nors ieskojau informacijos apie tikus,bet vat kazkaip nieko apie tai neradau.Kad galima naudoti elektroferezę, masažą, vandens voniu procedūras,o tokie kaip elektro miegas , elektro šukos visai negirdejau apie tai QUOTE(vėja68 @ 2010 08 30, 14:32) Mes neseniai lankėmės pas gyd. Nastopka Palangos Gintaro sanatorijoje . Šis gyd. dar dirba Kretingoje . Labai daug vaikų ir vyresnių žmonių pas ji lankosi . Vyresniems atlieka akupunktūrą su adatelemis , maziems su lazeriuku stimuliuoja tam tikrus taskus . Poveikis išties jaučiamas . Kursą butinai kartosime per rudens atostogas . Na o dabar ,kad neuzleisti darysimes elektroferezę, masažą, vandens voniu procedūras . Kiek teko girdeti psichiatrai gali skirti elektro miegą , elektro šukas . Manau reikėtų išbandyti viską Ačiū mėginsim ir mes tada ieškot, bet gal arčiau kur, nes mes iš Kėdainių QUOTE(dėja @ 2010 08 30, 17:50) nors ieskojau informacijos apie tikus,bet vat kazkaip nieko apie tai neradau.Kad galima naudoti elektroferezę, masažą, vandens voniu procedūras,o tokie kaip elektro miegas , elektro šukos visai negirdejau apie tai Mums neurologė skirė elektroferę su magniu, taip pat lengvą galvos kaklo ir pečių juostos masažą ,vandens procedūras. Na o elektro miegą gali skirti tik psichiatrai .
Girdejau, kad tokius dalykus uzkalba ("bobute"). Gal kas bandete? Ir kaip?
turejom ir mes ta nelaime
ju yra keleta priezasciu vienas is ju kalcio trukumas,kalcis paliaidziua nervu impulsus,del ju trukumu daznai buna tikai,gali buti tr nervinio pobudzio,nes pas vaika nervu sistema vistosi,stresas dar kaz kas ir buna pasekmes.Bet ir cia kalcis padeda.mano mazajaj prasidejo tikai po operacijos.Tai gyditajas patare Ca+Mg ir vitamina B,nervu sistemos stiprinimuj(zinoma ne sintetinius,o maisto papildus)Mes gerem Nutrilite.Tikai po menesio praejo.pas mus buvo labai stiprus,net pecius sutraukdavo QUOTE(Mamučia @ 2010 11 10, 19:41) turejom ir mes ta nelaime ju yra keleta priezasciu vienas is ju kalcio trukumas,kalcis paliaidziua nervu impulsus,del ju trukumu daznai buna tikai,gali buti tr nervinio pobudzio,nes pas vaika nervu sistema vistosi,stresas dar kaz kas ir buna pasekmes.Bet ir cia kalcis padeda.mano mazajaj prasidejo tikai po operacijos.Tai gyditajas patare Ca+Mg ir vitamina B,nervu sistemos stiprinimuj(zinoma ne sintetinius,o maisto papildus)Mes gerem Nutrilite.Tikai po menesio praejo.pas mus buvo labai stiprus,net pecius sutraukdavo Kiek laiko vaikutis sirgo tikais, ir kiek jam metu dabar?
Sveikos merginos. As turiu problema su tikais...niekaip nepraeina, bandziau akupunktura, masazus, nervus raminancius vaistus....trumpam pagereja, bet po kiek laiko vel tas pats. Praejusia savaite suzinojau, kad esu nescia, tai dabar dar labiau pergyvenu. Gal kas turit patirties su tikais nestumo metu. Labai aciu.
As taip pat skaiciau, kad tikai arba tureto sindromas, ADHS ir kt. smegenu ligos atsiranda del ligos, kuri vadinama Pyrrolurie (vok.). Ji yra nustatoma tiriant slapima arba plauko sudeti. Serganciu sia liga zmoniu organizmas neisisavina ar sunkiai isisavina cinka ir vitamina B6. Todel reikia gerti ju papildomai.
Kai kuriems tikus isprovokuoja alergijos tam tikriems maisto produktams. Alergijos testai perdaug primityvus ir tikru alergiju nenustato. Tai nustatyti naudojama dieta, kuri vad. Oligoantigene Diät (vok.) Tam reikia kuri laika atsisakyti beveik visu maisto produktu, isskyrus maziausiai aergijas sukeliancius, kaip bulves, ryziai. Jei simptomai praeina, ivesti vis po nauja maisto produkta. Pvz. kai kam labai sumazino tikus gyvulines kilmes produktu (mesos, pieno), kavos vengimas, kai kam kvieciu ir t.t. Labai gaila, kad lietuviu kalba visiskai nera jokios informacijos sia tema...
Ka tik pasiskaiciau apie GLICIN. Tai norejau pasidalinti savo ziniomis. Tai, pasirodo, yra paprasciausia amino rugstis, neturinti jokiu salutiniu poveikiu. Ir jos glima nusipirkti ne tik Rusijoje, bet ir bet kurioje vaistineje. GLICIN arba amino rugstis taip pat gerina atminti, miega ir t.t. Verta isbandyti...
sveikos, aptikau tokia temele tai sugalvojau pasireiksti. pati vaikysteje esu persirgusi sia liga. ji man prasidejo nuo tokio sukretimo, kad kai buvau keturiu metuku, be zinios dingo mano tevelis, susirgau depresija kuria ir lydejo tikas. jis pasireiske nevalingi ranku kilnojimu i virsu, lupu tampymu, pernelyg greitu ir stipriu mirksejimu... esu lankiusis pas psichologus, nety nezinau kiek kartu gulejau vaiku sanatorijose kur buvo skiriami atpalaiduojami masazai, vaistazoliu kokteiliai, vaistazoliu vonios ir kiek atsimenu tai viskas silpnejo kol visi trukciojimai baigesi.. tiesa visa paauglyste buvau linkusi i depresija, esu gulejusi ne tik kad sanatorijose bet ir pora kartu vaiku psichiatrijos skyriuose. dabar man dvidesimt metu. ir noreciau pasakyti kad vaiku psichiatrines skyriai man paliko savotiska trauma ir savo vaiko ten neguldyciau, nes vaikui negali padeti isgy\dyt depresijos gulint su auganciais recidyvistais ir buti patalpose su langais bei durimis be rankenu, kur tave stebi daznai bedusiai sanitarai.... duoda vaistu, kurie paveikia taip kad pradejus juos gerti gali sisioti i lova nes negali atsikelti iki tualeto.... (cia tokie atsiminimai is siauliu vaiku nervu skyriaus) esu gulejusi ir naujojoje vilnioje bet tai buvo labai senai, buvau kazkur seseriu bet islike atsiminimai irgi ne kokie... tikiuosi po tiek metu situacijos tokiose istaigose keiciasi.... as esu tikra kad is savo ligos isaugau padedant bendravimui, atpalaiduojancioms proceduroms sanatorijose... linkiu kad visi su sia bedele kuo greiciau susitvarkytumete, nepritruktumete kantrybes. tokiems vaikuciams svarbiausia ramybe... taip pat svarbu laikas... sia liga dauguma atveju jis ir gydo....
Ka tik pasiskaiciau apie GLICIN. Tai norejau pasidalinti savo ziniomis. Tai, pasirodo, yra paprasciausia amino rugstis, neturinti jokiu salutiniu poveikiu. Ir jos glima nusipirkti ne tik Rusijoje, bet ir bet kurioje vaistineje. GLICIN arba amino rugstis taip pat gerina atminti, miega ir t.t. Verta isbandyti... Vienoj tabletej 0,1 gr glicino, vartojamos po liezuviu pakol istirps,Medziagu apykaitos reguliatorius. 1. Normalizuoja ir aktyvuoja centrines nervu sistemos procesus. 2. Mazina psichoemocine itampa. 3. Didina protini darbinguma. 4. Gerina nuotaika. 5. Mazina vegetodistonijos sutrikimus. 6. Mazina alkoholio ir kitu vaistu toksinius apsinuodijimus, vatojamas po insulto ir smegenu veiklai gerinti. 7. Padeda iveikti neurozes. Skiriamas vaikams ir suaugusiems protiniui aktyvumui gerinti, taip pat psichoemocinei itampai salinti, esant stresui ir miego sutrikimams.
Perskaiciau visa tema ir pradedu galvoti kad mano 5-meciui berniukui irgi gali buti tikas. Labi dideliu pasireiskimu nera, bet nuo vasaros jis vis krapsto nosi, LOR nustate auksini stafilakoka, ji gydeme antb.tepalu. Kai tik nutraukem tepima, jis vel kartas nuo karto trina nosi. Bet LOR pasake, kad pas ji tokia nosies gleivine ir reikia laukti kol isaugs. Tepame dabar tik riebaliniais tepalas. Bet pries kokius 2 men. vaikas sirgo bronchitu, po jo kazkaip pradejo vis krenksti, toks vaizdas , kad kimsta gerklyte ir jis vis nori atkrenksti. Ir taip jau kazkur 2 sav. Gyvename be tecio (jis dirba UK) retai gryzta. O dabar kai gryzo tetis stengesi aukleti vaika...aisku ne dirzu, bet retkarciais grieztesniu tonu. Dabar pradejau galvoti ar nebus jam tas krenksejimas susijes su kazkokiu tai mini stresu, galbut tas nosies trynimas ir nuo nervu
Sakykite ar tokie simptomai galetu reiksti tika? Pas ka kreiptis, kad tiksliai mums nustatytu turim ji ar ne? Manau reikia registruotis pas neurologa QUOTE(autojo @ 2010 05 06, 12:47) o kažin tikas gali būti nuo gerų emocijų??? nes mūsų mažoji (jai netoli 2 metukų), kai jai kas nors labai patinka, ar ko nori ir gauna ima įtempineti rankyčių ir kojyčių raumenis. Iš pradžių galvojom nu džiaugiasi vaikas ir tiek, bet kai ką skaniai maitinu ir ties kiekvienu šaukštu "pasitampo" man kažkaip keista... pediatrei sakiau, tai sako, nieko baisaus, tegu vaikas džiaugiasi - išaugs... bet man vistiek neramu g.gif Mano sunui jau 7 , eis i mokykla. Tuos rankyciu ir kojyciu itempimus mes taip pat turime teigiamose emocijose, kai jis dziaugiasi, arba kazka ypac susijaudines dziaugsmingai pasakoja. Kartu ir striksi. Irgi daktarai sake, kad isaugs. Ne velnio jis neisaugo, o dar ir progresuoti pradejo. Nuo praeito gruodzio pradejo koseti keistai, o pries menesi dar ir kosedamas itempineja rankas su kojom ir dar veido grimasa keiciasi. Cia daug info radau apie vaistukus, mes kol kas negerem stipriu, tik tokius kaip sedalija, neuroheel.... Kaip su tuo fenibutu ? Galim jo gauti , nes baltarusijoje darbus atlieka vyras, bet daugiau paskaiciusi radau, kad tai narkotine medziaga, prie kurios priprantama... Atsiliepkit prasau del sio vaisto, gal neurologai seka sia tema? Busiu dekinga.
Angela77, jei neklystu, registruotas atitikmuo yra Baclosan.
nesu isigilinus i Fenibuta, bet jis ne narkotikas, nros yra ten kazkokiu gincu del jo poveikio. jei Wikipedija nemeluoja, JAV ji naudoja kaip liekninamuosiu?..
Kas be ko , vaikui nieks vaistu neduoda nepasitares su gydytoju. Kaip tik vakar buvom pas neurologe, jos nuomone - butini vaistukai, musu atveju. Tik aisku , kad neregistruotio vaisto ji negali skirti, taciau apie dozes papasakojo. Bet apie ta kita vaista , kuri minejot kaip atitikmeni nieko nesake, keista
QUOTE(angela77 @ 2011 08 25, 17:53) Mano sunui jau 7 , eis i mokykla. Tuos rankyciu ir kojyciu itempimus mes taip pat turime teigiamose emocijose, kai jis dziaugiasi, arba kazka ypac susijaudines dziaugsmingai pasakoja. Kartu ir striksi. Irgi daktarai sake, kad isaugs. Ne velnio jis neisaugo, o dar ir progresuoti pradejo. Nuo praeito gruodzio pradejo koseti keistai, o pries menesi dar ir kosedamas itempineja rankas su kojom ir dar veido grimasa keiciasi. Cia daug info radau apie vaistukus, mes kol kas negerem stipriu, tik tokius kaip sedalija, neuroheel.... Kaip su tuo fenibutu ? Galim jo gauti , nes baltarusijoje darbus atlieka vyras, bet daugiau paskaiciusi radau, kad tai narkotine medziaga, prie kurios priprantama... Atsiliepkit prasau del sio vaisto, gal neurologai seka sia tema? Busiu dekinga. Na, mano sūnui 11 metų ir jam yra tikas;mirkčioja. Santariškėse mums gydytoja būtent šiuos vaistus FENIBUT ir išrašė. Ir liepė būtinai jų gauti. Na gavom. Ir tikrai esu labai patenkinta,dabar juos geriam ir vaikui tinka. O kur jūs radote kad tai narkotinė medžiaga? Informaciniame lapelyje sudėtis yra tokia; fenibutas 250mg., laktozės monohidratas, kalcis, bulvių krakmolas. QUOTE(Balys @ 2011 10 19, 07:52) Na, mano sūnui 11 metų ir jam yra tikas;mirkčioja. Santariškėse mums gydytoja būtent šiuos vaistus FENIBUT ir išrašė. Ir liepė būtinai jų gauti. Na gavom. Ir tikrai esu labai patenkinta,dabar juos geriam ir vaikui tinka. O kur jūs radote kad tai narkotinė medžiaga? Informaciniame lapelyje sudėtis yra tokia; fenibutas 250mg., laktozės monohidratas, kalcis, bulvių krakmolas. Maniskiui galima sakyti jie nepadejo,o kaip paskaiciau nete,kad priskiriama prie narkotiniu medziagu,daugiau as jo ir nepirkau.Man atrodo,kad del to jie draudziami pas mus pardavineti.O kazkada girdejau,kad ir musu vaistinese buvo galima isigyti. QUOTE(dėja @ 2011 10 19, 20:02) Maniskiui galima sakyti jie nepadejo,o kaip paskaiciau nete,kad priskiriama prie narkotiniu medziagu,daugiau as jo ir nepirkau.Man atrodo,kad del to jie draudziami pas mus pardavineti.O kazkada girdejau,kad ir musu vaistinese buvo galima isigyti. O ką gali pasiūlyti mūsų vaistinės?
Sveiki,
Mano sunus gerė Fenibutą "reikia tik taisiklingai pasirinkti doze ir ja ivedineti po biski" (zinau kur Klaipedoje jo gauti dezute 25 lt- jai kam reikia ). Vieninteliai vaistai, kurio informaciniame lapelyje yra nurodyta "kad gydomi tikai". Naudojom kuri laika istikruju buvo labai didelis pagerejimas. Aisku tai priklauso velgi nuo ligos stiprumo (nors mano vaikelio tikai buvai labai stiprus ir vienu metu budavo net keli). Bet pries tai buvom gere labai stipriu vaistu, gal delto ir rezultatas nebuvo toks geras to Fenibuto. "To Balys" : - Nebepardavineja pas mus Lietuvoje - o todel, kad kai tik vaistai daro rezultata, kazkodel prasideda visokie draudimai juos ivezti i LT. -jau nepirmas kartas ir nepaskutinis. Farmacininkams nenaudinga. QUOTE(jolax @ 2011 01 25, 01:14) Dabar pradejau galvoti ar nebus jam tas krenksejimas susijes su kazkokiu tai mini stresu, galbut tas nosies trynimas ir nuo nervu Sakykite ar tokie simptomai galetu reiksti tika? Pas ka kreiptis, kad tiksliai mums nustatytu turim ji ar ne? Manau reikia registruotis pas neurologa Simtomai: Motoriniai tikai - peties kilnojimas, rankos ar kojos turkciojimas, galvos nevalingas kraipymas, pilvo isputimas itraukimas nevalingai, mirksejimas, raukymasisi, pirstu baladojimas i stala ir .t.t Garsiniai tikai - svilpimas, kosejimas, krenksimas, "S, K, U, I" raidziu tarimas ir t.t.. Maniskiui budavo ir motoriniai ir garsiniai tikai vienu metu - vadindavau "tiku priepoliu" Toks vaikelio elgesys as manau yra Tikas. Tau reikia butinai kreiptis pas neurologa. Galvos trankimas prie gero neprives - turi daryti viska kad tik nukreipti demesi. (mano vaikas buvo daejes iki to kad tranke galva i siena) Ir seip, gydytoja gydo tik ligos simtomus !!!!! jie negydo pacios ligos atsiradimo priezastis. Tiko atsiradimo priezastis gali buti (cia mano nuomone susidariusi per 4-5 metus is praktikos, ir ziniu is kitur) : 1. gimdymo trauma, vaikas gime priduses, uzduses. 2. vandene galvoje - vartojo vaistus "Diakarba" 3. Jautrus ir nervingas vaikas. 4. Aktualiausia berniukams nuo 5 metuku. 5.1. seip dazniausei issaukia sia liga patirtas stresas (mano vaikiukui tai atsirado darzelyje del auklytes ziauraus elgesio) 5.2 Per didelis dziaugsmas. 6. Teveliu elgesys: rekavimai, barniai seimoje, ir t.t. 7. Vieno ar abieju tevu isvykimas i kita sali darbuotis. 8. Demesio stoka vaikui. (vaiko akimis)
Mielos, mamos,
labai suprantu jūsų nerimą ir rūpestį. Visai netikėtai atsiverčiau šį puslapį, o kadangi turėjau panašių problemų tai nutariau įdėti nuorodas, gal kam nors padėsiu. http://www.lrytas.lt/-12653858061263298594...tm_campaign=rss http://www.valstietis.lt/Archyvas/Sveikato...ingais-vaistais Patikėkit, mes ten lankėmės prieš 22 metus ir man atrodo, kad dar galima ten gauti tų vaistelių. Trumpai pasakysiu, dukrai buvo siaubingi tikai ( akių vartymas, įv. veido mim ikos ir kt.) Po lašelių panaudojimo dar labiau paaštrėjo ( buvo pasakyta to tikėtis). Nėjom pas jokius neurologus ir padėjo tik GADLIAUSKO žoliniai lašeliai. Kaina tada buvo simbolinė, gerai neprisimenu, gal 20rb. Linkiu visiems pasveikti QUOTE(Faustinata @ 2011 11 06, 21:38) Mielos, mamos, labai suprantu jūsų nerimą ir rūpestį. Visai netikėtai atsiverčiau šį puslapį, o kadangi turėjau panašių problemų tai nutariau įdėti nuorodas, gal kam nors padėsiu. http://www.lrytas.lt/-12653858061263298594...tm_campaign=rss http://www.valstietis.lt/Archyvas/Sveikato...ingais-vaistais Patikėkit, mes ten lankėmės prieš 22 metus ir man atrodo, kad dar galima ten gauti tų vaistelių. Trumpai pasakysiu, dukrai buvo siaubingi tikai ( akių vartymas, įv. veido mim ikos ir kt.) Po lašelių panaudojimo dar labiau paaštrėjo ( buvo pasakyta to tikėtis). Nėjom pas jokius neurologus ir padėjo tik GADLIAUSKO žoliniai lašeliai. Kaina tada buvo simbolinė, gerai neprisimenu, gal 20rb. Linkiu visiems pasveikti kad neveikia tos nuorodos
Neveikia tos nuorodos
Parašykit tu lašiuku pavadinimą.
Laba,
nežinau kodėl neatsidaro, bet bus geriausia, kad pasigoglinsit "Juvencijus Gadliauskas" Yra įdomios informacijos apie šią giminę. Prireikė ir man šio žolininko, tai šiandien gavau jo mob.tel. Jei kam labai reikės ir planuosit tikrai važiuoti parašykit į ąž.
Sveikos mamytes
Jau savaite ir as pastebejau, jog dukrytei trukcioje (stipriau primerkia tai viena tai kita akyte) Pradedu bijoti kokios ligos, paskaiciau jog tai galetu buti TIKAI, taciau dukrytei dar tik 1,5 metuku, ar gali buti TIKAI tokiam mazam amziui ar cia galetu buti kasnors kita...,kiek skaiciau siame forume jie buna truputi vyresniems vaikuciams, Po 3 dienu eisime pas neurologe,bet neramu iki tol darosi
Mano mažyliui tikai prasidėjo, kai jis neturėjo nė 2 m. Pasibaigė savaime. Po to vėl prasidėjo, kai ėmė lankyti darželį. Užteko pagerti augalinių raminamųjų. Po kiek laiko vėl prasidėjo. Augaliniai vaistai nebepadėjo. Gydytoja paskyrė Fenibut, kuris neturėjo jokio poveikio. Teko gerti stipresnius vaistus Radedorm
Mano mergytei tikai( mirksejimas ) prasidejo,kai jei buvo virs 2m,tuo metu prasidejo stiprus oziai ir plius pradejome lankyti darzeli.Buvome pas neurologe,pagereme Sedalia 2sav.ir praejo.Bet tie tikai karts nuo karto vis islenda.
|