Nauja IKI lipduku akcija
http://www.iki.lt/lt.php/akcijos/Tefal-Mou...ta-Bosch-60proc
Startavo nauja IKI akcija su lipdukais
aprašymas čia Domina garinis lygintuvas, ar kas turi? Ar geras, lengva lyginti?
Kainos labai didelės, o kažko ypatingo nelabai mačiau...
to blenderio su indeliais kaina visai padori, tik kaip visada pagooglinus lietuviškuose puslapiuose tokių nerasta tik viename kažkokiame neaiškiam
QUOTE(Amise @ 2011 03 26, 18:44) to blenderio su indeliais kaina visai padori, tik kaip visada pagooglinus lietuviškuose puslapiuose tokių nerasta tik viename kažkokiame neaiškiam Ir kaina ten tikrai ne tokia, kokia perbraukta "Iki" leidinuke čia QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 26, 22:06) na bet IKI vistiek pigiau nei cia nurodyta mane irgi sitas domina, jei kas isigysit, parasykit atsiliepimus. Ciupinejau siandien sita IKI parduotuvej, tai tas smulkintuvas man labai tiktu svogunams pjaustyt
o as susidomejau su rowenta kavos aparatu
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 26, 21:06) oo..patikimo web nebuvau radus su šituo blenderiu. Reiškias ir kitur jį pardavinėja, geraaaai Ja ja, kaina lankstinuke padidinta gerokai, bet vis vien gaunasi pigiau tai reiks imt QUOTE(jovukas @ 2011 03 28, 08:43) QUOTE(klakšt @ 2011 03 27, 21:48) na bet IKI vistiek pigiau nei cia nurodyta mane irgi sitas domina, jei kas isigysit, parasykit atsiliepimus. Ciupinejau siandien sita IKI parduotuvej, tai tas smulkintuvas man labai tiktu svogunams pjaustyt Ir as imsiu))jej surasiu atsiliepimu kaip jis pjauna svogunus)))Taigi mergaites parasykite kaip ir kas) labai lauksime) QUOTE(_simfa_ @ 2011 03 28, 14:09) Vat ir mane domina...tik gaila kad ten kavos pagalveliai o ne kavos pupeliai( o taip paimciau tikrai) QUOTE(Ulitka @ 2011 03 28, 16:24) Ir as imsiu))jej surasiu atsiliepimu kaip jis pjauna svogunus)))Taigi mergaites parasykite kaip ir kas) labai lauksime) Vat ir mane domina...tik gaila kad ten kavos pagalveliai o ne kavos pupeliai( o taip paimciau tikrai) tai kad parasyta kad tinka ir maltai kavai as ir apie ji mastau
Idomu kiek tas lygintuvas realiai kainuoja ir svarstykles? Gal kas uzmatet kokiam tinklapi?
QUOTE(klakšt @ 2011 03 28, 15:00) as irgi turbut sita imsiu, o paskui dar ir duonkepe domina siaip 10 lipduku lengva susirinkt, nors i iki tik retokai uzeinu Na taip 10 lipdukų nesunku surinkti. Tuo labiau vieną prekę, kai nusiperki vėl gauni lipdukų ir tuoj gali kitą prekę, jei ko nors nori pirkti. Bet prekės už lipdukus gana brangios.
Man nelabai patiko, kad ir parduotuvėje parašyta, ir pardavėjos perkant įspėja, kad jei nusipirksi brokuotą akcijinę (už lipdukus) prekę - nekeičia. Turi pats vežti į garantinį taisyti. O tikrint - netikrina. Mes duonkepę šiandien pirkom, tai įspėjo, kad jei neveiks - nekeis, tikrinti atsisakė. Tai man jau ir kilo įtarimas, kad gal kokia brokuota partija ir "iškiša" už lipdukus pigiau. Gal taip ir nėra, bet tas "nekeitimas" man kelia įtarimą, juk pagal įstatymus privalo keisti
QUOTE(ylang @ 2011 03 29, 15:00) Man nelabai patiko, kad ir parduotuvėje parašyta, ir pardavėjos perkant įspėja, kad jei nusipirksi brokuotą akcijinę (už lipdukus) prekę - nekeičia. Turi pats vežti į garantinį taisyti. O tikrint - netikrina. Mes duonkepę šiandien pirkom, tai įspėjo, kad jei neveiks - nekeis, tikrinti atsisakė. Tai man jau ir kilo įtarimas, kad gal kokia brokuota partija ir "iškiša" už lipdukus pigiau. Gal taip ir nėra, bet tas "nekeitimas" man kelia įtarimą, juk pagal įstatymus privalo keisti as taip susizavejau ta akcija..bet tos pacios mintys sukosi galvoj- kad gal kokia speciali cia serija perleista pardavimui.. nes nesitiki,kad garpuodis iki TIEK gali atpigt staigiai... prekes labai viliojancios,tik itariu kazka cia negero turbut permokesiu 150lt, bet nusipirksiu daikta,kuri man gales priziuret,kas nors jam atsitikus
Kaip jūs duonkepės kaina??? ar reali
ėėė nu.. kai pirkau lipdukines prekes tai visos be jokios elektronikos ir pan. Dabar man paranoja bus
QUOTE(ylang @ 2011 03 29, 15:00) Be abejo, kad privalo! Be to, ir pačiame leidinyje parašyta: QUOTE(ylang @ 2011 03 29, 15:00) ir parduotuvėje parašyta, ir pardavėjos perkant įspėja, kad jei nusipirksi brokuotą akcijinę (už lipdukus) prekę - nekeičia. Turi pats vežti į garantinį taisyti. O tikrint - netikrina. Čia kurioje IKI taip?
va šitą patį kątik paskaičiau ir norėjau rašyt. Tik kad nelabai yra kaip patikrint parduotuvėj prekių
na aišku, kad ir taisys nemokamai, nesiparanojinkit be reikalo, nemanau, kad čia kažkas ne taip
duonkepės kaina mūsų parduotuvėse ~400,- lt., o lenkijoje ji kainuoja ~340,- zl, tai jei padauginsim iš kurso tai ir gausis panaši kaina ką sumokam perkant iki
Vakar sy vyru buvome IKI, tai užmetėme akį ir mes į tas akcijas, nors iki tol niekada gyvenime jomis nesinaudojome, nemėgstame to bandos jausmo
Tai va, vyras pamatė grąžtą Bosch. Įdomumo dėlei įsiminau kainą, buvo kažkas virš 300, a akciinė kaina apie 140. Nu ir ką, pagooglinau, tai tikroji to grąžto vertė ir yra apie 140 - 160 Lt. Taip kad tikrai neverta iškišus liežuvį pirkti visko akcijinio, geriau prieš tai pagalvoti ar tikrai jo reikia ir paieškoti info apie realias kainas internete
na taip sutinku, kad neverta pulti stačia galva net nepasidomėjus kas ir kaip, vat ir Tefal vonios svarstykles mačiau senukuose, kainuoja 119,-
bet jei kalbant apie duonkepę, tai šio modelio už tokią kainą tikrai nenusipirksi QUOTE(miyako @ 2011 03 29, 14:53) as taip susizavejau ta akcija..bet tos pacios mintys sukosi galvoj- kad gal kokia speciali cia serija perleista pardavimui.. nes nesitiki,kad garpuodis iki TIEK gali atpigt staigiai... prekes labai viliojancios,tik itariu kazka cia negero garpuodžio reali kaina virš 300. QUOTE(Lagūna @ 2011 03 29, 15:06) duonkepes radau internetinėj parduotuvėj po 480 lt pigiausiai, pigiau neradau. QUOTE(akbr @ 2011 03 29, 15:21) duonkepės kaina mūsų parduotuvėse ~400,- lt., o lenkijoje ji kainuoja ~340,- zl, tai jei padauginsim iš kurso tai ir gausis panaši kaina ką sumokam perkant iki įmeskit nuorodą, kur už 400 radot, ačiū QUOTE(Amise @ 2011 03 28, 17:18) labai netgi nerealus - akcija tesesi ilgai virs 3 knyguciu pririnkau. Kadangi taip ir neapsisprendziau nieko imti, tai atidaviau, kas prase. O va iki kas is to, kad lipduku nedaug, kad po to kai nori nerasi nieko ( pvz termosa tik pradzioje maciau, o veliau is 7 parduotuviu jau neradau nei vienoje)
BOSCH prekes siulomos su akcija tikrai nevertos demesio, uz tokia kaina galima ir be akcijos nusipirkt.
Lyginimo sistema tai http://www.tefal.com.au/All+Products/Linen...sy+Pressing.htm Pati tai duonkepe ir svarstykles imsiu Papildyta: QUOTE(žemuogienė @ 2011 03 29, 16:31) garpuodžio reali kaina virš 300. duonkepes radau internetinėj parduotuvėj po 480 lt pigiausiai, pigiau neradau. įmeskit nuorodą, kur už 400 radot, ačiū QUOTE(ylang @ 2011 03 29, 15:00) Man nelabai patiko, kad ir parduotuvėje parašyta, ir pardavėjos perkant įspėja, kad jei nusipirksi brokuotą akcijinę (už lipdukus) prekę - nekeičia. Turi pats vežti į garantinį taisyti. O tikrint - netikrina. Mes duonkepę šiandien pirkom, tai įspėjo, kad jei neveiks - nekeis, tikrinti atsisakė. Tai man jau ir kilo įtarimas, kad gal kokia brokuota partija ir "iškiša" už lipdukus pigiau. Gal taip ir nėra, bet tas "nekeitimas" man kelia įtarimą, juk pagal įstatymus privalo keisti Kad ir kitur nusipirkus, tenka paciam i garantini tysti. Arba visas procesas daug ilgiau uztrunka, jei i parduotuve vezi. Jie vistiek siuncia ta preke patikrinti ir jei rimtas gedimas, tada siulo taisyti arba keicia preke. Nenoriu gazdinti, bet tokia duonkepe mums sugedo pi 2sav, pirkta topocentre Siaip maximiniai, tai su garantijom. Cia neturetu but kitaip, nesvarbu akcija atrakcija, pinigus juk moki.
žemuogienė,360 kazkur. krenta po truputi,palyginus su pernai ;)stebiu atidziai sio garpuodzio kainas tiesiog
QUOTE(Sati @ 2011 03 29, 17:50) BOSCH prekes siulomos su akcija tikrai nevertos demesio, uz tokia kaina galima ir be akcijos nusipirkt. Lyginimo sistema tai http://www.tefal.com.au/All+Products/Linen...sy+Pressing.htm Pati tai duonkepe ir svarstykles imsiu Papildyta: O kuo ta lyginimo sistema ypatinga? QUOTE(Dovis @ 2011 03 29, 17:20) Kad ir kitur nusipirkus, tenka paciam i garantini tysti. Arba visas procesas daug ilgiau uztrunka, jei i parduotuve vezi. Jie vistiek siuncia ta preke patikrinti ir jei rimtas gedimas, tada siulo taisyti arba keicia preke. Nenoriu gazdinti, bet tokia duonkepe mums sugedo pi 2sav, pirkta topocentre Siaip maximiniai, tai su garantijom. Cia neturetu but kitaip, nesvarbu akcija atrakcija, pinigus juk moki. Na, kitur gali reikalauti, kad ne taisytų, o iš karto keistų, nes pagal įstatymus tai gali rinktis, ar taisyt, ar pinigus grąžint, ar keist tokiu pačiu daiktu. Esu kelis kartus taip keitusi prekes, kurios sugedo po kelių mėn naudojimo, niekada nesutinku taisyt O čia jie rėkia (ir raštu parašę prie akcinio to stendo), kad grąžint negalima, tik taisyt. Kita vertus, mano 2 draugės turi tokias duonkepes, naudoja jau ilgai, tfu tfu tfu - nei viena netaisė dar. Tiesa, pirko ne akcines, pilna kaina internetinėse parduotuvėse. Na, tikiuosi, kad maniškė nesuges Papildyta: QUOTE(staselė @ 2011 03 29, 17:59) Oi, superinė ji. Lygina dideliu garų spaudimu. Pvz patalynę 6 kartus sulenktą gali lygint ir vienodai išsilygina visi sluoksniai. Galima pakabintus rūbus, užuolaidas garais lygint per nedidelį atstumą (nepridedant lygintuvo prie rūbo). O ir paprastus rūbus nepriekaištingai lygina (tik geros lyginimo lentos reikia, kad praeitų garai kiaurai per lentą, kitaip garaips rankas apdegt galima). Čia bus kitas mano pirkinys
Gal kas tiksliai duonkepės modelį žinote? Nes lankstinuke rašo tik, kad xxl.
Labas.
Panarsiojau internete ir duonkepes kaina nuo 400 (pats paprasciausias modeliukas) iki 560 lt. Tai tikrai apsimoka imti. Garpuodis, kaip jau rase anksciau mamyte, 360 lt. Del Bosh prekiu, tai vyras uzsimineja ir pasake, kad ju kainos nerealiai uzkeltos. Ir kokybe ju nekokia. Tai tiek ir norejau parasyti O mane domina kavos aparatas QUOTE(Ingulik @ 2011 03 29, 21:34) Labas. Panarsiojau internete ir duonkepes kaina nuo 400 (pats paprasciausias modeliukas) iki 560 lt. Tai tikrai apsimoka imti. Garpuodis, kaip jau rase anksciau mamyte, 360 lt. Del Bosh prekiu, tai vyras uzsimineja ir pasake, kad ju kainos nerealiai uzkeltos. Ir kokybe ju nekokia. Tai tiek ir norejau parasyti O mane domina kavos aparatas Mane taip pat domina tas kavos aparatas: mazas dizainas, o kaina kaip aparato tai juokinga visai. Bet va del kokybes svarstau
O kokia jusu nuomone apie duonkepe "Moulinex home bread xxl". Ar uz tokia kaina yra geresniu pasirinkimu?
649lt gal ji nekainuoja pvz: http://e-virtuon.lt/category.php?id_catego...p;orderway=desc bet senukuose yra ir pigesniu negu 259lt http://www.e-senukai.lt/index.php?cl=eshop...p;x=25&y=11 Kokia patartumet pirkti? Kadangi su klausimu pataikiau i lipdukus, tai dabar dar paildysiu. Kadangi neaisku koks ten iki modelis ow5000 ar ow5020 ar ow5023, tai vistiek reali kaina apie 400-490lt http://www.avitela.lt/p/smulki-buitine-tec...anga/duonkepes/ QUOTE(MTetis @ 2011 03 30, 12:37) Kadangi su klausimu pataikiau i lipdukus, tai dabar dar paildysiu. Kadangi neaisku koks ten iki modelis ow5000 ar ow5020 ar ow5023, tai vistiek reali kaina apie 400-490lt http://www.avitela.lt/p/smulki-buitine-tec...anga/duonkepes/ jeigu nors vieną lapą atgal paskaitytumėt, rastumėt ir modelį.
Mane irgi sudomino lyginimo sistema. Kaina tai didelė. Gal jau kas nors nusipirko ir parašys savo atsiliepimus.
iki duonkepe 355lt http://www.azon.lt/Smulki-buitine-technika...OW5020.html#top ne bet iki vistiek pigiau gaunasi
Sveiki,
as domiuosi lygintuvu ir lyginimo sistema... gal yra atsiliepimu...pati noriu paprsato to lygintuvo, o mamai lyginimo sistema, nes ji siuva, jai labai pravers... tai idomus atsiliepimai apie sias prekes
As turiu ta lygintuva - iprasta kaina kazkur 100 lt
Duonkepe manau labiausiai vertinga iš visų prekių pagal kainą. Trintuvas geresnis buvo Philips (Maximos akcija).
O lyginimo sistema man asmeniškai visiškai nereikalingas daiktas. Lygintuva naudoju gal pora kart per mėnesį. Neturiu ka lyginti
O mane domina lyginimo sistema ir kavos aparatas, gal atsiras jau turinciu tokius daiktus, patars ar verta?
mane tai domina kavos aparatas, aisku nera stebuklo, bet vis geriau, nei paprastai kad namie uzsiplikai ta kava
QUOTE(Gija* @ 2011 04 01, 09:14) mane tai domina kavos aparatas, aisku nera stebuklo, bet vis geriau, nei paprastai kad namie uzsiplikai ta kava As ir domiuosi tuo aparatu, bet taip mazai info ir atsuliepimu apie jį
Mane ir domina kavos apratas. Pas prancūzus radau, kad jis ~100 eurų kainuoja. Atsiliepimai buvo, kad už tokią kainą pakankamai geras
QUOTE(gielux @ 2011 04 01, 12:54) Mane ir domina kavos apratas. Pas prancūzus radau, kad jis ~100 eurų kainuoja. Atsiliepimai buvo, kad už tokią kainą pakankamai geras Jo as ir panasia kaina buvau radus, apie 95-99 eurus. Lietuviskuose psl- apie 370 Lt. Nu reik laukt- gal atsiras bandziusiu va dar radau Vokiska psl su atsiliepimais iskart i verteja idejau QUOTE(Ancele @ 2011 03 30, 21:58) Sveiki, as domiuosi lygintuvu ir lyginimo sistema... gal yra atsiliepimu...pati noriu paprsato to lygintuvo, o mamai lyginimo sistema, nes ji siuva, jai labai pravers... tai idomus atsiliepimai apie sias prekes QUOTE(mazojiR @ 2011 03 31, 07:36) as turiu ta lygintuva jau 4 m. ir kainavo 100 lituku su trupuciuku.
Kavos aparatas nieko rimto. Galima padaryt maks 2 puodelius kavos, i tai atkreipkit demesi. Ir kaina perlenkta, uz tokia kaina geriau delonghi 9 (tiksliai nepamenu pavadinimo), musu parduotuves turi. Apskritai tokis akcijomis netikiu, nes su didele nuolaida gaunasi brangiau, nei be nuolaidos kitur.
Sveikos,mane domina duonkepė.Gal žinot,ar ji pati supylus produktus užmaišo ir pakildina tešlą?Ar reik jau rankom užmaišytą supilt?
QUOTE(Smiltele82 @ 2011 03 29, 16:28) Vakar sy vyru buvome IKI, tai užmetėme akį ir mes į tas akcijas, nors iki tol niekada gyvenime jomis nesinaudojome, nemėgstame to bandos jausmo Tai va, vyras pamatė grąžtą Bosch. Įdomumo dėlei įsiminau kainą, buvo kažkas virš 300, a akciinė kaina apie 140. Nu ir ką, pagooglinau, tai tikroji to grąžto vertė ir yra apie 140 - 160 Lt. Taip kad tikrai neverta iškišus liežuvį pirkti visko akcijinio, geriau prieš tai pagalvoti ar tikrai jo reikia ir paieškoti info apie realias kainas internete QUOTE(Sati @ 2011 03 29, 17:50) BOSCH prekes siulomos su akcija tikrai nevertos demesio, uz tokia kaina galima ir be akcijos nusipirkt. Lyginimo sistema tai http://www.tefal.com.au/All+Products/Linen...sy+Pressing.htm Pati tai duonkepe ir svarstykles imsiu Papildyta: istiesu kainos realios visu prietaisu apie 200 lt, tai siek tiek pigiau su lipdukais. o jei norit tikslaiu, tai suveskit modelio numeriukus ir ismes, pvz slifuoklis pardej kainuoja 189 lt. taigi tikrai ne 140 vyras jau nusipirko ir isbande - viskas liuks o mane tai labiausiai domina svarstykles, bet internete niekur tokiu paciu neradau, gal kas tiksliai modeli zinot? ir kokios tos baterijos ten dedasi nesupratau |