Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Burbulytes gimdymas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
burbulyte
Birzelio 4 d. as ir mano sesuo su savo 2.gif einam pasivaiksciot, bet po kiek laiko man pradeda maust nugaryte ir mes grystam namo. Namie pradeda kietet pilvukas vis dazniau ir dazniau, pradedu nerimauti ar cia saremiai ar dar ne g.gif bet pajuntu kas kart vis stipresni maudima ir nusprendziau, kad jau laikas i ligonine ruostis. Tai gi nusiprausiu, pavalgau ir su maisais vyras veza i ligonine
Apie 17 val mes jau stovim prie ligonines duru truputi neramu o kas gi bus toliau?
Daktare patikrina kakleli, o jis jau atsidares 4 cm tik dar neissilygines tai va tai ir likau ligoninej per nakti. Ryte apie 6 val. pabundu nuo ne dideliu saremiu skausmeliu wink.gif dar galiu net gi skaityt zurnala. Papusryciauju, susitvarkau ir laukiu kas gi cia bus toliau. 12 val kaklelis jau atsidares 9 cm ir issitiesines viskas vyksta thumbup.gif Vyras jau su manim, "papuostas" gimdymui ir laukiu nu gi kada prasides tie didieji skausmai, nes man dar ir juokas ima nuo tokiu skausmu. Bet po poros val
prasideda rimtesni laukti skausmai. Vyras jau duoda savo ranka suspaust ir net ikast smile.gif Apie 15 val. lipu ant stalo ir prasideda gimdymas: kvepavimas, masazai, stumimas, kirpimas ir isgirstu verksma, kurio niekad gyvenime nepamirsiu wub.gif .Tas naujas verksmas pasveikino pasauli ir gime sio didelio pasaulio dar viena mazyte dalele.
Vyras didvyriskai nukirpo vikstele ir mano mazyle padejo ant pilvo. Pajutau toki jauduli, kokio gyvenime nebuvau pajutus: si mazyle musu meiles ir dziaugsmo vaisius nuo siol ji tik musu....
krika
kaip grazu wub.gif wub.gif
tokiu istoriju beskaitant ir vel norai neleidzia ivykiams eiti sava vaga. kada gi as pamatysiu savo mazuliuka
kendi
SVEIKINAM smile.gif PRIMINEI KAIP AS SAVO VYRUI RANKA SPAUDZIAU doh.gif
SEKMES AUGANT smile.gif
Ausriukas1
Labai grazu! Saunuole! Laukiu kada ir as galesiu pajusti ta jausma... wub.gif
SuperBaba
burbulyte, saunuoliai wub.gif gaila, kad as negalejau nei paspaust, nei ikast i vyro ranka smile.gif
temi
Kaip grazu wub.gif
As irgi noriu greiciau pajusti ta jauduli wub.gif
Sveikinu jusu saunia pagausejuse seimynele clap_1.gif
Eos
Perskaichiau vyrui garsiai apie kandziojima smile.gif Tegu pratinasi prie tokiu minchiu.
origa
[SIZE=7] SVEIKINU SU NAUJU DZIAUGSMU clap.gif clap_1.gif wub.gif wub.gif
SiDo
O kad ir man taip beskausmu butu! biggrin.gif Sveikinu dar karteli clap.gif
burbulyte
Aciu uz sveikinimus
Linkiu visom tokio gimdymo nes as isivaizdavau kad bus daug viskas sunkiau wink.gif
Ziogutis
Burbulyte, labai grazi tavo istorija thumbup.gif Labai grazus tavo gimdymas ir man tokio norisi laugh.gif
Meinarda
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
meska
Man taip ramu darosi laukti gimdymo, kai paklausau tokiu mielu gimdymo istoriju. Atrodo taip viskas lengva ir paprasta. Ech, kad ir man taip. smile.gif
Kristina 25
Labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Aukit sveiki ir laimingi heart.gif
vaiduoklisss
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
-Diana-
Labai graziai papasakojai. Sekmes auginant 4u.gif
Šelmė
Grazi istorija, saunuolis vyrelis:)
*margarita*
Aukit diduciai ir sveikuciai smile.gif 4u.gif wub.gif
vilaida
Labai graži istorija 4u.gif ir vyras šaunuolis thumbup.gif. Prisidedu prie visų sveikinimų. 4u.gif
loraliu
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.