Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ilgalaikis kontraceptikų vartojimas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
lolita4611
Sveikos visos smile.gif noriu padiskutuoti apie ilgalaikį KT vartojimą ir to pasekmes is jusų patirties (o ne iš straipsnių). AŠ GERIAU 7 METUS..KIEK LAIKO JAS SAUGU GERTI?
nebezinau:)
QUOTE(lolita4611 @ 2011 03 29, 15:27)
Sveikos visos smile.gif noriu padiskutuoti apie ilgalaikį KT vartojimą ir to pasekmes is jusų patirties (o ne iš straipsnių). AŠ GERIAU 7 METUS..KIEK LAIKO JAS SAUGU GERTI?
*

Jas visai nesaugu vartoti biggrin.gif tad tikrai nėra jokio termino.

aš 9mėn,gėriau. Mečiau dėl kai kurių aplinkybių, bet planuoju po kai kurio laiko vėl grįžti. 4u.gif
ispanija650
Pries pastojant geriau metus laiko,po gimdymo geriu toliau jau 3metai,bet jau galvoju nutraukti profilaktiskai,kaip manot ar reikia nutraukti?nes kai pasiskaitai KT turi savu minusu ir pliusu bei pasekmiu unsure.gif g.gif
smiler
Geriau 8 metus be sustojimo. Pradejau gerti nes turejau be galo nereguliares menesines, be galo skausmingas (paauglysteje kas menesi atsidurdavau ligonineje, nes vemimas, skausmai iki nualpimo budavo). Vienintelis gydytoju pasiulymas buvo: pasidaryk vaika, praeis. Pagaliau viena protingesne gydytoja pasiule kontraceptikus. Viskas susitvarke ta pati menesi, kai pradejau gerti. Kokia palaima buvo, ne tas zodis. Geriau tol, kol sumasciau, kad noriu vaiko. Meciau gerti, po 4men pastojau. Gime grazi, sveika dukryte. Dukrytei esant 5men vel pastojau (o sako, vartojant ilgai KT, maitinant sunkiau pastoti). Turiu dabar grazu, sveika suneli. Trecio, netyciuko, bent jau artimiausiu metu nenoriu, todel pradejau gerti KT skirtus maitinancioms. Pakolkas viskas puiku. Man neitu naudotis naturaliomis apsaugos priemonemis, nes su mano organizmu, kuris reaguoja i menkiausia stresa.. butumem daugiavaike seima smile.gif
Lamer
QUOTE(ispanija650 @ 2011 09 29, 00:20)
Pries pastojant geriau metus laiko,po gimdymo geriu toliau jau 3metai,bet jau galvoju nutraukti profilaktiskai,kaip manot ar reikia nutraukti?nes kai pasiskaitai KT turi savu minusu ir pliusu bei pasekmiu unsure.gif  g.gif
*

Negerkit, jei randat kitų būdų kaip apsisaugoti nuo nėštumo. Nes kaina, kurią paskui galit sumokėti už šį patogumą, gali pasirodyti pernelyg didelė. Aš gėriau juos 7 ar 8 metus, ir susirgau krūties vėžiu. Jokie kiti įtakojantys faktoriai netiko, tik kontraceptikų vartojimas... jie išbalansavo mano organizmo estrogenus, o krūties vėžys ir atsiranda del estrogenų veiklos sutrikimo. Juk žinot, kad estrogenai yra KT viena iš sudedamųjų dalių. Netiesa, kad saugu jas vartoti be pertraukos iki 10 metų. Jau po 4-5 metų mano organizmas jiems priešinosi, bet aš tikėjau, kad saugu, deja.. nesaugu gali būti ir žymiai anksčiau, ir tai labai individualu. Galit tik po kurio laiko suprast, kad tai buvo ženklai nutraukti jų vartojimą... o tai yra bet kuris šalutinis poveikis aprašytas lapelyje, ypač jei jis ima kartotis.
marsule
As geriau KT vienus metus, puse metu geriau budama 16, del skausmingu menesiniu ginekologas israse, o kita puse metu del apsisaugojimo nuo nestumo. ax.gif Siaip naudojant KT labai viskas buvo liuks, mmm neskaudzios, trumpos, bet meciau...Yra ir kitu apsisaugojimo priemoniu nezalojant sau sveikatos mirksiukas.gif
ispanija650
QUOTE(Lamer @ 2011 10 03, 13:06)
Negerkit, jei randat kitų būdų kaip apsisaugoti nuo nėštumo. Nes kaina, kurią paskui galit sumokėti už šį patogumą, gali pasirodyti pernelyg didelė. Aš gėriau juos 7 ar 8 metus, ir susirgau krūties vėžiu. Jokie kiti įtakojantys faktoriai netiko, tik kontraceptikų vartojimas... jie išbalansavo mano organizmo estrogenus, o krūties vėžys ir atsiranda del estrogenų veiklos sutrikimo. Juk žinot, kad estrogenai yra KT viena iš sudedamųjų dalių. Netiesa, kad saugu jas vartoti be pertraukos iki 10 metų. Jau po 4-5 metų mano organizmas jiems priešinosi, bet aš tikėjau, kad saugu, deja.. nesaugu gali būti ir žymiai anksčiau, ir tai labai individualu. Galit tik po kurio laiko suprast, kad tai buvo ženklai nutraukti jų vartojimą... o tai yra bet kuris šalutinis poveikis aprašytas lapelyje, ypač jei jis ima kartotis.
*

aciu uz pasisakyma,ir uzjauciu del jusu ligos,sekmes kovojant su ja unsure.gif nors kazkur net gi skaiciau kad KT apsaugo nuo kiausidziu vezio,man jas ginekologe israse nes pastovei atsinaujindavo cistos,tad teko gerti.dabar negeriu 1men bet turiu skausmingas menesines ir plaukuotumo padidejima doh.gif ka daryt nezinau... g.gif manau nuo KT man atsirado migrena,nors gali but kad ir paveldima verysad.gif
Lamer
QUOTE(ispanija650 @ 2011 10 09, 00:52)
aciu uz pasisakyma,ir uzjauciu del jusu ligos,sekmes kovojant su ja unsure.gif nors kazkur net gi skaiciau kad KT apsaugo nuo kiausidziu vezio,man jas ginekologe israse nes pastovei atsinaujindavo cistos,tad teko gerti.dabar negeriu 1men bet turiu skausmingas menesines ir plaukuotumo padidejima doh.gif ka daryt nezinau... g.gif manau nuo KT man atsirado migrena,nors gali but kad ir paveldima verysad.gif
*

Apsisaugojimas nuo kiaušidžių vėžio - mitas. Jei sukels krūties vėžį, kiaušidės bus pašalintos. Aš gerai tai žinau. Taigi, ši lazda turi 2 galus ir vis tiek kuri nors gali trinktelėti... Rašau tam, kad kuo daugiau merginų susimąstytų, o ne tikėtų farmacijos pramonės pinigų troškulio malšinimu. Aukso kasyklos yra kontraceptinės tabletės,bet ne mums- moterims
ispanija650
QUOTE(Lamer @ 2011 10 14, 15:08)
Apsisaugojimas nuo kiaušidžių vėžio - mitas. Jei sukels krūties vėžį, kiaušidės bus pašalintos. Aš gerai tai žinau. Taigi, ši lazda turi 2 galus ir vis tiek kuri nors gali trinktelėti... Rašau tam, kad kuo daugiau merginų susimąstytų, o ne tikėtų farmacijos pramonės pinigų troškulio malšinimu. Aukso kasyklos yra kontraceptinės tabletės,bet ne mums- moterims
*

o tai su pleistrais kontraceptineis tas pats buna? g.gif
Lamer
QUOTE(ispanija650 @ 2011 10 15, 00:42)
o tai su pleistrais kontraceptineis tas pats buna? g.gif
*

Esmė ne formoje. Esmė ta, kad estrogenas , esantis kontraceptinėse priemonėse, išbalansuoja natūralius moters estrogenus, ir tie estrogenai, vaizdžiai tariant, pridaro klaidų- išprovokuoja vėžinių ląstelių gamybą. Jei tik galėčiau sugrąžinti tą laiką, to niekada nebedaryčiau...
Gabrieliaus mama
QUOTE(lolita4611 @ 2011 03 29, 15:27)
*

iki nestumo geriau 5 metus
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.