Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Negaliu pripratinti prie mišinio
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Kristinukas
Sveikos mamos,

Susidūriau su problema: niekaip negaliu savo 9 mėn. mažylio pripratinti prie adaptuotų mišinių. Bandem Similac, Isomil, Hipp, bet jis negeria, tiesiog uzuodęs, kad tai ne pienukas, iš karto nusisuka, verkia...

Gal kam nors taip buvo? Ką darėt?
JUrate2005
o tai tu savo pienuko jau neturi?
jei dar yra,tai i viena buteliuka ipilk savo i kita misinuka ir bandyk apgaut smile.gif pradek savo pienuku, o po to pakeisk.
Kristinukas
Laba,

reiks pabandyti smile.gif Reikalas tas, kad nuo 3-cios savaites mano vaikis nevalge is krutines, teko nusitraukineti. Nesuprask manes klaidingai, bet nusitraukineti piena 9 menesius jau tikrai pavargau. ax.gif Dar kol yra lasiukas, tegul buna, bet noreciau, kad jau ir misinuko pavalgytu smile.gif
Smiling
maniskis irgi nevalgo schmoll.gif is viso nieko negeria is buteliuko, nei is Avent Magic, o jau laikas ismokt, o jis tik purtos ir rekia unsure.gif
misinuko as duodavau, kai atrodydavo, kad nepakankamai pavalge, nes vis dar rekia ir iesko, bet duodi buteliuka, dar labiau rekia doh.gif bandziau duot ir pries maitinima, sakiau, bent zinosiu, kad valgys, jei tikrai alkanas, ne velnio schmoll.gif sake, motin, pati ir valgyk tu ji tongue.gif
siaip as ju kiek ragavau, man jie visi smirdi ir slykstus, suprantu, kodel tie vaikai jo nevalgo unsure.gif
adrija
Ojūs pabandykit,jei nebandėt,SIMILACsu vanile.Gal šio skonis patiks.Dar HIPPsu vanilės ir bananų aromatu būna.
rutike
QUOTE(JUrate2005 @ 2006 02 25, 13:23)
o tai tu savo pienuko jau neturi?
jei dar yra,tai i viena buteliuka ipilk savo i kita misinuka ir bandyk apgaut smile.gif  pradek savo pienuku, o po to pakeisk.
*

kristinuk,pas mane ta pati problema.mano mazius nuo pat gimimo neime kruties,tai nusitraukineju.jauciu kad pienuko vis mazeja.jam greit bus keturi menesiukai,tai as jam jau nuo ketvirto menesio bandysiu misinuka isiulyti.tik nezinau koki pasirinkti.o nutraukineti tai tikrai vargelis,dvigubas darbas.tu saunuole,kad taip ilgai istempei thumbup.gif
-niekas-
Pabandykit duoti tuttelio, jis labai artimas mamos pienui
Kristinukas
Hm... Na ka gi, nusprendziau kaip nors pratempti iki metuku, o paskui pratinsiu prie karves pieno... Vargelis tai vargelis, bet ko del savo vaiko nepadarysi. 4u.gif
Nesa
Sunkus reikalas smile.gif Mano draugės mažius irgi niekaip neėmė mišinėlio - tik užjautęs, kad norima jam duoti buteliuką su mišinėliu, baisiai įsižeisdavo ir pakeldavo skandalą. Kol vieną dieną - gal po kokių poros savaičių tokio tampymosi, kai jai apskritai pienelio sumažėjo - ėmė ir pradėjo valgyti. Visai nepaaiškinęs, kodėl. Ir dabar jokių problemų nebeturi. Jis "Similac'ą" pripažino galų gale.

Sėkmės!
saulyte24
oi pas mane tokia pat problema, nevalgo ji misinelio, o taip noriu pradeti, nors primaitinti nes matau kad ji neprivalgo tai nezinau ka su ja daryti verysad.gif g.gif
pamato buteliuka dudas paleidzia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luneta
Mums tas ptas doh.gif Namie mišinukų sandėlys jau pasidarė verysad.gif o jis neu jokio neima schmoll.gif Mums gydytoja liepė kaip nors traukt iki 4 mėn tik su MP o tada žiūrėsim kaip jam košės patiks g.gif
alimanda
Mums tai irgi ta pati problemytė, bet mano pažįstama pasiūlė pakeisti buteliuką, tai pavyko, pradėjom valgyti mišinukus 4u.gif
Pabandyk ir jūs
Akvilexxx
Mums buvo ir tas pats, maitinau pati iki 11,5 mėn., bet atsibodo naktinis valgymas ar žaidimas kokius 5 kartus doh.gif . Neįkišau mišinuko jokio, bet vieną naktį nutariau pamėginti, nežinau ar apsnūdus buvo ar kaip , bet gėrė, paskui ir dieną priprato gerti thumbup.gif . O į košes tai ir mišinuką pildavau. Galima bandyti skanesnį pvz. Milumil su vaisiais ir grudais ar Hipp su vanile
Natuke
Mano dukryte mišinukais vemė. Kol bandžiau nujunkt kai jai buvo 8-9 men taip pat mišinukų sandeliuką namuose įrengėm doh.gif Kol prasidėjo rimtesnes problemos ir po menesio ligoninej neišsirašėm su diagnozu "bronchine astma". MP valgėm beveik iki dvėjų metukų. Po to mūsų alergija pienui kaškur išgaravo ax.gif o vat su bronchais dar kartais buna blogai unsure.gif

Jeigu vaikas reikalauja pienuko, reiškia jam jo reikia. Jeigu yra galimybe, geriau visa energija ir liešas kurias dabar išleidžiamos pratinant vaiką prie mišinio išleisti žindymo sunkumams spresti.
ddile
Na pas mus irgi tokia problema, neima nors tu ka. Reiks pabandyti su vanilia duoti.
Inute
O nuo kokio amžiaus galima tą mišinuką su vanile duoti? g.gif Nes mes irgi su mišinukų nevalgymo problema kovojam ir niekaip schmoll.gif
ugniukas
O mes tai APTAMIL valgom , ir kai paragavau,tikrai nepasakyciau ,kad neskanus ax.gif ir siaip raso,kad jis panasiausias i MP
grazina37
QUOTE(Inute @ 2007 07 24, 11:14)
O nuo kokio amžiaus galima tą mišinuką su vanile duoti?  g.gif Nes mes irgi su mišinukų nevalgymo problema kovojam ir niekaip schmoll.gif
*

nuo metu blush2.gif
Karoliute
QUOTE(ugniukas @ 2007 07 24, 14:52)
O mes tai APTAMIL  valgom , ir kai paragavau,tikrai nepasakyciau ,kad neskanus  ax.gif  ir siaip raso,kad jis panasiausias i MP
*

pasirodo, kad ne as viena vargstu. MP kaip jau ir mazoka daros- juk 5menuo, o misinio jokio, nei HIPP, nei APTAMIL, nei pries valgi, nei po valgio, nei diena, nei nakti. Nezinau, ka cia reiks daryt. ir nakti daznai pradejo keltis kas 3 valandas. Nupirkau APTAMIL kosyte kur nuo 4 men., tai irgi spjauna lauk. vienu zodziu, tik MP tinka smile.gif O sintetikai -NE
dita7
ir mano leliukas9men. biggrin.gif nevalgo misinuko jokio is buteliuko,bandziau su saukstuka, net duot, bet viena paragavo ir daugiau ne trupucio, nezinau ka reikia daryt, kaip pripratiny prie misinuko, bandziau jau visokiu. g.gif
Shanty
O ka daryt kai nebenori valgyt nei MP, nei misinuko? blink.gif
floridija
QUOTE(Shanty @ 2010 01 20, 19:25)
O ka daryt kai nebenori valgyt nei MP, nei misinuko?  blink.gif
*

Pradek duoti koses, gal jisai jau nori tirstesnio maisto...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.