jkrista
2011 03 31, 15:23
Sveiki, Stažuotės metu Danijoje mačiau gana neįprastą, bet kaip man pasirodė, patogią pelę. Tai yra priedas prie įprastos klaviatūros, toks kaip būna perėjimas nuo aukštos klaviatūros prie stalo (kad riešams būtų patogiau). Tai ant jo yra volelis, kurio veikimo principas kaip touch pad'o, t.y. slankiojant pirštu vedžiojama į kairę-dešinę, paspaudus - mygtukų funkcija, sukant - ratuko funkcija ir pan. Gal kas matėt tokį dalykėlį? Labai norėčiau įsigyti, bet net tiksliai nežinau, kaip tai vadinasi  . Klaviatūros priedas? Klaviatūrinė pelė ar dar koks velnias?
QUOTE(jkrista @ 2011 03 31, 15:23) Sveiki, Stažuotės metu Danijoje mačiau gana neįprastą, bet kaip man pasirodė, patogią pelę. Tai yra priedas prie įprastos klaviatūros, toks kaip būna perėjimas nuo aukštos klaviatūros prie stalo (kad riešams būtų patogiau). Tai ant jo yra volelis, kurio veikimo principas kaip touch pad'o, t.y. slankiojant pirštu vedžiojama į kairę-dešinę, paspaudus - mygtukų funkcija, sukant - ratuko funkcija ir pan. Gal kas matėt tokį dalykėlį? Labai norėčiau įsigyti, bet net tiksliai nežinau, kaip tai vadinasi  . Klaviatūros priedas? Klaviatūrinė pelė ar dar koks velnias?  Gal tokia ?
I google vazdus irasykit Touchpad Keyboard, gal rasit savo matyta  Tik cia ne priedai prie klaviaturos, kad atskitai nusipirkti kaip prieda. O gal toks dalylekis? Ergonomic Touchpad
jkrista
2011 03 31, 23:20
QUOTE(Taktas @ 2011 03 31, 20:09) Ne tokia QUOTE(DuoDuo @ 2011 03 31, 20:31) I google vazdus irasykit Touchpad Keyboard, gal rasit savo matyta  Tik cia ne priedai prie klaviaturos, kad atskitai nusipirkti kaip prieda. O gal toks dalylekis? Ergonomic Touchpad Ir ne tokia Bet mintį davėt neblogą...Tai pakabėjus nete pagaliau radau  Va tokiaTik aš kažkaip prisimenu tik volelį, be pelės klavišų  Bet čia gal tik aš blogai prisimenu. Žodžiu įdomu būtų pabandyti. Man rodos, kad visai patogu - nereikia rankos kilnoti nuo klaviatūros prie pelės ir atvirkščiai. Tas volelis lengvai pasiekiamas nykščiu. Bet kaina tai kandžiojasi
QUOTE(jkrista @ 2011 04 01, 00:20) Ne tokia Ir ne tokia Bet mintį davėt neblogą...Tai pakabėjus nete pagaliau radau  Va tokiaTik aš kažkaip prisimenu tik volelį, be pelės klavišų  Bet čia gal tik aš blogai prisimenu. Žodžiu įdomu būtų pabandyti. Man rodos, kad visai patogu - nereikia rankos kilnoti nuo klaviatūros prie pelės ir atvirkščiai. Tas volelis lengvai pasiekiamas nykščiu. Bet kaina tai kandžiojasi  Tikrai idomus daikciukas...ir patogus tikriausiai. Kaina - ogogo...  Ir nusipirkti nebutu gal taip paprasta, netekko matyti... o gal tik demesio niekur neatkreipus.
jkrista
2011 04 01, 01:53
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 01, 01:37) Tikrai idomus daikciukas...ir patogus tikriausiai. Kaina - ogogo...  Ir nusipirkti nebutu gal taip paprasta, netekko matyti... o gal tik demesio niekur neatkreipus.  na aš čia savo kaime bandžiau klausti tokio daikčiuko, nežinojau kaip tiksliai ją pavadinti, tai bandžiau papasakoti, tai konsultantas į mane pažiūrėjo kaip į ateivę iš kosmoso
QUOTE(jkrista @ 2011 04 01, 02:53) na aš čia savo kaime bandžiau klausti tokio daikčiuko, nežinojau kaip tiksliai ją pavadinti, tai bandžiau papasakoti, tai konsultantas į mane pažiūrėjo kaip į ateivę iš kosmoso   ....net isivaizduoju
jkrista
2011 04 03, 01:27
ne įdomumo man reikia, o patogumo
|
|