Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pelė sujungta su klaviatūra
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
jkrista
Sveiki,

Stažuotės metu Danijoje mačiau gana neįprastą, bet kaip man pasirodė, patogią pelę. Tai yra priedas prie įprastos klaviatūros, toks kaip būna perėjimas nuo aukštos klaviatūros prie stalo (kad riešams būtų patogiau). Tai ant jo yra volelis, kurio veikimo principas kaip touch pad'o, t.y. slankiojant pirštu vedžiojama į kairę-dešinę, paspaudus - mygtukų funkcija, sukant - ratuko funkcija ir pan.

Gal kas matėt tokį dalykėlį? Labai norėčiau įsigyti, bet net tiksliai nežinau, kaip tai vadinasi unsure.gif . Klaviatūros priedas? Klaviatūrinė pelė ar dar koks velnias? doh.gif
Taktas
QUOTE(jkrista @ 2011 03 31, 15:23)
Sveiki,

Stažuotės metu Danijoje mačiau gana neįprastą, bet kaip man pasirodė, patogią pelę. Tai yra priedas prie įprastos klaviatūros, toks kaip būna perėjimas nuo aukštos klaviatūros prie stalo (kad riešams būtų patogiau). Tai ant jo yra volelis, kurio veikimo principas kaip touch pad'o, t.y. slankiojant pirštu vedžiojama į kairę-dešinę, paspaudus - mygtukų funkcija, sukant - ratuko funkcija ir pan.

Gal kas matėt tokį dalykėlį? Labai norėčiau įsigyti, bet net tiksliai nežinau, kaip tai vadinasi  unsure.gif . Klaviatūros priedas? Klaviatūrinė pelė ar dar koks velnias?  doh.gif
*

Gal tokia ?
DuoDuo
I google vazdus irasykit Touchpad Keyboard, gal rasit savo matyta smile.gif Tik cia ne priedai prie klaviaturos, kad atskitai nusipirkti kaip prieda.

O gal toks dalylekis? Ergonomic Touchpad
jkrista
QUOTE(Taktas @ 2011 03 31, 20:09)
Gal tokia ?
*

Ne tokia

QUOTE(DuoDuo @ 2011 03 31, 20:31)
I google vazdus irasykit Touchpad Keyboard, gal rasit savo matyta smile.gif Tik cia ne priedai prie klaviaturos, kad atskitai nusipirkti kaip prieda.

O gal toks dalylekis? Ergonomic Touchpad
*

Ir ne tokia schmoll.gif
Bet mintį davėt neblogą...Tai pakabėjus nete pagaliau radau rolleyes.gif Va tokia
Tik aš kažkaip prisimenu tik volelį, be pelės klavišų g.gif Bet čia gal tik aš blogai prisimenu. Žodžiu įdomu būtų pabandyti. Man rodos, kad visai patogu - nereikia rankos kilnoti nuo klaviatūros prie pelės ir atvirkščiai. Tas volelis lengvai pasiekiamas nykščiu.

Bet kaina tai kandžiojasi doh.gif
DuoDuo
QUOTE(jkrista @ 2011 04 01, 00:20)
Ne tokia
Ir ne tokia  schmoll.gif
Bet mintį davėt neblogą...Tai pakabėjus nete pagaliau radau  rolleyes.gif Va tokia
Tik aš kažkaip prisimenu tik volelį, be pelės klavišų  g.gif Bet čia gal tik aš blogai prisimenu. Žodžiu įdomu būtų pabandyti. Man rodos, kad visai patogu - nereikia rankos kilnoti nuo klaviatūros prie pelės ir atvirkščiai. Tas volelis lengvai pasiekiamas nykščiu.

Bet kaina tai kandžiojasi  doh.gif
*

Tikrai idomus daikciukas...ir patogus tikriausiai. Kaina - ogogo... unsure.gif Ir nusipirkti nebutu gal taip paprasta, netekko matyti... o gal tik demesio niekur neatkreipus. smile.gif
jkrista
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 01, 01:37)
Tikrai idomus daikciukas...ir patogus tikriausiai. Kaina - ogogo...  unsure.gif  Ir nusipirkti nebutu gal taip paprasta, netekko matyti... o gal tik demesio niekur neatkreipus. smile.gif
*

na aš čia savo kaime bandžiau klausti tokio daikčiuko, nežinojau kaip tiksliai ją pavadinti, tai bandžiau papasakoti, tai konsultantas į mane pažiūrėjo kaip į ateivę iš kosmoso rolleyes.gif
DuoDuo
QUOTE(jkrista @ 2011 04 01, 02:53)
na aš čia savo kaime bandžiau klausti tokio daikčiuko, nežinojau kaip tiksliai ją pavadinti, tai bandžiau papasakoti, tai konsultantas į mane pažiūrėjo kaip į ateivę iš kosmoso  rolleyes.gif
*

lotuliukas.gif ....net isivaizduoju
Irmavi
user posted image

user posted image

user posted image

..va tokios įdomios "klavos" ($20-30).
jkrista
ne įdomumo man reikia, o patogumo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.