Nestukes, prasome kuo daugiau virusiuku!
Atidarau nauja temute ir linkiu vioms kuo didziausios sekmes!
Nestukes, prasome kuo daugiau virusiuku!
Aciu Adrija1 uz naujus namucius,skubu registruotis ir tikiuosi kad jie visoms mums bus VAISINGI
Adrija
Tikiuosi labai vaisingų namučių QUOTE(Rute @ 2011 04 01, 10:51) Adrija, ačiū už stogą turbūt nepatikėsi jei pasakysiu, kad viską galima apibūdinti vienu žodeliu - SUPER Labai lengvai kaip tik patikėsiu, nepatikėčiau, jei pasakytum atvirkščiai sonny27, o tu jau pradėjai stimuliaciją?
Adrija1, ačiū
Aciu labai uz naujus namucius!
Mergaites, niekas nevaziuoja pirmadieni pas Trejsa?! Vaziuosiu is Vilniaus
Sveikutes, aciu visoms uz palaikyma
Vaisingo balandzio mergaites Negaliu darbe sedeti forume (mus mato), na bet neiskenciu ir vis patikrinu kaip sekasi visom
Adrija1, o kokiu pagrindu Treijsas tau maiso gonal su merional?
Aive, tai parejo mmm pavasariskai atgimstancio derliaus visoms besibadancioms QUOTE(RositaK @ 2011 04 01, 00:18) Adrija1, o kokiu pagrindu Treijsas tau maiso gonal su merional? Aive, tai parejo mmm pavasariskai atgimstancio derliaus visoms besibadancioms As manau, kad del to, jog pirma karta stimuliuojant Gonal po 225, uzaugo per mazai folikulu (3+1), reikejo nutraukti stimuliacija, be to man 36, tai gal dar ir i amziu atsizvelge, nors praeita cikla pasidarius hormonu tyrimus, jie buvo ok. Kazkaip neklausiau kodel butent taip skyre..
Rosita,esi darius ne viena ivf,kokia Treijs reakcija i nepasisekima buvo?
QUOTE(egk @ 2011 04 01, 08:55) Labai lengvai kaip tik patikėsiu, nepatikėčiau, jei pasakytum atvirkščiai sonny27, o tu jau pradėjai stimuliaciją? Dar ne, laukiu savo MM ir 2cd.jei viskas gerai i STARTA QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 11:42) na, pas Treijsa daremes tik paskutiniji-ketvirta-IVF, kitus tris M&V Kaune
merginos, o gal iseitu sakykim sekancios temos pirmoje zinute paskelbti kazkokia bendra informacija naujokems apie sia klinika, kaip kad yra daugumoje kitu temu?
QUOTE(RositaK @ 2011 04 01, 10:05) na, pas Treijsa daremes tik paskutiniji-ketvirta-IVF, kitus tris M&V Kaune As zinau,kad ten tik paskutinis buvo.Man idomu jo reakcija i pries tai nepasisekusius. Vien zo vakar buvau pas juos,nesitikejau nieko,bet grizau nelabai su kokiom emocijom.Siaip nesu jautruole,bet kazkas kazkaip uzgavo mane ten.Tai dar nezinau ar man ten patiko As suprantu,kad mano nestumu skaicius atrodo nelabai gerai.Bet vakar vos tik atsisedus ant kedes klausimas "apie surogacija negalvojot?",paklausiau ar reikia,jis sako jus man ir pasakykit.Tai nelabai as supratau klausimo,kad as jam pasakyt tureciau.Gydytojas tai jis.Na bet kokiu atveju,tokie klausimai ar isvados turetu daromos perzvelgus tyrimus ar pakalbejus apie visa istorija,o ne is lapelio ir akiu spalvos.Juolab nesu as vienintele su eile nepasisekusiu kartu.Tai va,zinojo,kad varom pas Bykova,sake apie imuniteta kalbetis su ja,praeitas protokolas buvo geras,tai ir paliko ta pati.Nuo 21 cd slopinantys,nuo 2 cd gonalio 150 iu.Veliau persnekejom apie tyrimus,nieko blogo nepasake,nes pas mane problemu itakojanciu negimdinius ar atmetimus,rasta tikrai mazai. Vaistus jau turiu,tai lauksiu birzelio.Dar pries tai du kart vaziuosiu pas Bykova injekcijom. QUOTE(Krempudra @ 2011 04 01, 01:11) merginos, o gal iseitu sakykim sekancios temos pirmoje zinute paskelbti kazkokia bendra informacija naujokems apie sia klinika, kaip kad yra daugumoje kitu temu? Gi zinai, kad as visad galiu pabuti ta "bendra informacija"... O siaip tai nueik i ju saita cia.Ir kainas rasi, ir procentus - viska Beje, musu temos antrasteje "embrions" su '"n" parasyta QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 01, 12:16) Gi zinai, kad as visad galiu pabuti ta "bendra informacija"... O siaip tai nueik i ju saita cia.Ir kainas rasi, ir procentus - viska Beje, musu temos antrasteje "embrions" su '"n" parasyta na be nurodos butu gerai imesti ir daugiau info ir atsakymu i praktinius klausimus, kurie daugumai kyla ir kiek maciau nuolat visos apie tai klausia. man ir paciai reikejo perskaityti kruva temu, kad susidaryti bendra vaizda - kokius tyrimus atsivezti/ka padaro ten; - kelinta cd patartina uzsirasyti pirmam vizitui - kokia kalba ten galima susikalbeti - kokia valiuta atsiskaitoma - kaip privaziuoti prie klinikos, nes, pavyzdziui kazkurioje temoje maciau info, apie mikriukus, kurie vaziuoja nuo Rygos stoties iki klinikos - kiek mazdaug kartu tenka suvazineti ir pan QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 12:16) na, kadangi pas mane visad buvo begale folikulu su hiperstimuliacvijom, tai jis i tai labai skeptiskai pasiziurejo ir sake eisim kokybes, o ne kiekybes keliu. Uzkliuvo ir man iskart daug kas -kad neziuri i imunine, i AFS ar pan. Buvo ir pasiulymas donoriniu kiausialasciu lyg ir, nu kaip mintis o kad jis pasitiki ir reaguoja i moters intuicija, tai cia jau faktas - kiek tas gerai ar blogai tik mums sprest o apie surogacija tai vis pasijuokiu, kad musu atveju tai butu alternatyva
[quote=T.P.Keberiokst,2011 04 01, 10:16]
... klausimas "apie surogacija negalvojot?"... Atleisk Keberiokst,kad isiterpiu(klausimas ne man QUOTE(sonny27 @ 2011 04 01, 11:55) Dar ne, laukiu savo MM ir 2cd.jei viskas gerai i STARTA Šaunu QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 12:16) Vien zo vakar buvau pas juos,nesitikejau nieko,bet grizau nelabai su kokiom emocijom.Siaip nesu jautruole,bet kazkas kazkaip uzgavo mane ten.Tai dar nezinau ar man ten patiko As suprantu,kad mano nestumu skaicius atrodo nelabai gerai.Bet vakar vos tik atsisedus ant kedes klausimas "apie surogacija negalvojot?", Vaistus jau turiu,tai lauksiu birzelio.Dar pries tai du kart vaziuosiu pas Bykova injekcijom. Nemalonu kažkaip O kas ta surogacija? Kai išnešioja tavo vaikelį kita? Tada nieko nesuprantu QUOTE(RositaK @ 2011 04 01, 12:37) Uzkliuvo ir man iskart daug kas -kad neziuri i imunine, i AFS ar pan. Buvo ir pasiulymas donoriniu kiausialasciu lyg ir, nu kaip mintis o kad jis pasitiki ir reaguoja i moters intuicija, tai cia jau faktas - kiek tas gerai ar blogai tik mums sprest o apie surogacija tai vis pasijuokiu, kad musu atveju tai butu alternatyva Apie donorines ir man kažkuriuo momentu jis užsiminęs buvo, bet paskui po nepasisekusio IVF pati paklausiau - gal jau reikia galvot apie tai, tai pradėjo sakyti, kad dar anksti mūsų atveju apie jas galvot. Gal jis taip bando pakišti mintį, kad ir kritiškiausiu atveju dar galima ieškoti kažkokių variantų Ir dar noriu tavęs paklausti - kaip nustato, kad pav blastukių nekokia kokybė? O embrionukam tai per mažai ląstelių ar ne? Ar dar ka-ką jie žiūri?
[quote=sonny27,2011 04 01, 11:00]
[quote=T.P.Keberiokst,2011 04 01, 10:16] ... klausimas "apie surogacija negalvojot?"... Atleisk Keberiokst,kad isiterpiu(klausimas ne man [/quote] Gal...zinai ir as taip pagalvojau,kad gal bando ziuri i reakcija.Nes kaip bebutu tokie dalykai siulomi tik gerai isbandzius ir apsvarscius visus uz ir pries. O gal kuri jo emaila turit?As pamirsau paklausti ar man slopinancius veliau po mm testi su gonaliu ar ne.As naudosiu Buserelina,nes dar turiu jo nuo nedaryto ivf uk likusio. QUOTE(RositaK @ 2011 04 01, 11:18) Adrija1, o kokiu pagrindu Treijsas tau maiso gonal su merional? Aive, tai parejo mmm Parejo, o galetu ir visai neateiti O kaip tau sekasi bendraut su Bykova? QUOTE(egk @ 2011 04 01, 11:08) Šaunu Nemalonu kažkaip O kas ta surogacija? Kai išnešioja tavo vaikelį kita? Tada nieko nesuprantu Apie donorines ir man kažkuriuo momentu jis užsiminęs buvo, bet paskui po nepasisekusio IVF pati paklausiau - gal jau reikia galvot apie tai, tai pradėjo sakyti, kad dar anksti mūsų atveju apie jas galvot. Gal jis taip bando pakišti mintį, kad ir kritiškiausiu atveju dar galima ieškoti kažkokių variantų Uzgavo tai,kad net nepaziurejes i jokius tyrimus,neaptares visu gydymu ir t.t. pirmas klausimas toks ir buvo,vos ne kaip nuosprendis,kad vos ne sansu nerasta.Po to pagalvojau,tai kas buna pas U?Kai jau sako,ten is vis paglostymu nebuna.Na as tu paglostymu nelabai ir ieskau,zinau,kad mano situacija yra tokia kokia yra,bet zinau,kad viskas yra imanoma,ir man kazkaip noretusi paieskoti keliu link tu imanoma,o ne nusirasyti ir pulti i krastutinumus. Bent UK gydytojas,kuris dirba beveik tik su tokiais atvejais kaip as,sansu mato ir nelabai mazai.IVF apeina tubas,o injekcijos apeina galima imunini atsaka.Kantrybes tik reikia,bet as manau su tinkamai parinktu gydymu viskas turi buti gerai.Treisas sako,i jau paskirta gydyma nelabai nori kistis,palieka viskas kas skirta is uk. O siaip maciau,maloniai ir gerai sneka su paskambinusiais pacientais,tai labai tikiuosi toliau viskas bus tik ok. QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 11:13) O gal kuri jo emaila turit?As pamirsau paklausti ar man slopinancius veliau po mm testi su gonaliu ar ne.As naudosiu Buserelina,nes dar turiu jo nuo nedaryto ivf uk likusio. Na vizitineje parasytas:www.embrions.lv ,mob.29251455,manyciau greiciau bus jei jam paskambinsi. QUOTE(Šarūniukė @ 2011 04 01, 11:15) Buvau,pas ja viskas gerai.Paeme dar kraujo tyrimams,gavau zoliu kepenims nes geriam antibus ir vaziuojam pas ja balandzio vidury ir geguzes vidury injekcijoms.Birzeli ivf,po punkcijos dar viena injekcija su donoru.Labai geras parinkimas,sakyciau. Ji is vis bedu dideliu nemato,problema yra musu genetinis panasumas,kuris gali kelti imunini atsaka.O tai apeina LIT.Dar lt susileisiu intralipidus. Su tuo panasumu irgi kontraversija.Mano genotipas rodo,kad mano mama su tevu taip pat turejo bent 25% sutapima,ir as gavausiu su blogiausiu,kas liecia imunitetini atsaka,rinkinuka.Mano mama turejo mane matyti kaip vezi,ir atmesti.Kazkodel as cia,reiskias ne visada tai veikia,juolab tai yra labiau antro nestumo beda,kai po pirmojo lieka uzkilusios kileres. QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 13:22) Uzgavo tai,kad net nepaziurejes i jokius tyrimus,neaptares visu gydymu ir t.t. pirmas klausimas toks ir buvo,vos ne kaip nuosprendis,kad vos ne sansu nerasta.Po to pagalvojau,tai kas buna pas U?Kai jau sako,ten is vis paglostymu nebuna.Na as tu paglostymu nelabai ir ieskau,zinau,kad mano situacija yra tokia kokia yra,bet zinau,kad viskas yra imanoma,ir man kazkaip noretusi paieskoti keliu link tu imanoma,o ne nusirasyti ir pulti i krastutinumus. Bent UK gydytojas,kuris dirba beveik tik su tokiais atvejais kaip as,sansu mato ir nelabai mazai.IVF apeina tubas,o injekcijos apeina galima imunini atsaka.Kantrybes tik reikia,bet as manau su tinkamai parinktu gydymu viskas turi buti gerai.Treisas sako,i jau paskirta gydyma nelabai nori kistis,palieka viskas kas skirta is uk. O siaip maciau,maloniai ir gerai sneka su paskambinusiais pacientais,tai labai tikiuosi toliau viskas bus tik ok. Aš esu tikra, kak viskas bus O tas jo nuosprendis - surogacija? Nes labai keista, jis man, kai po 2IVF, pati paklausiau apie donorines, jis net pabarė, sakė, kitos poros, kur tikrai būna prastai, tiek kelio nueina, tiek pastangų ideda, kad susilaukti to savo vaikelio, nes donorinės - tai nebebus jau tų tavo 50%. O surogacija tai gi ne tas pats? Paaiškink man blondinei Ir dar tavęs noriu paklausti. Kai eisi pas Bykovą, tai nuneši tyrimus ir prašysi, kad darytų tą LIT? Nenorėsi, kad ji atlikinėtų dar kažkokius tyrimus? Matau jau parašei. Reiškia darė dar kažką savo. Gal gali pasakyti kiek sumokėjot? QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 01, 01:16) Gi zinai, kad as visad galiu pabuti ta "bendra informacija"... O siaip tai nueik i ju saita cia.Ir kainas rasi, ir procentus - viska Beje, musu temos antrasteje "embrions" su '"n" parasyta Atsiprasau. Cia per skubejima ta n iklijavau.. QUOTE(egk @ 2011 04 01, 11:36) Aš esu tikra, kak viskas bus O tas jo nuosprendis - surogacija? Nes labai keista, jis man, kai po 2IVF, pati paklausiau apie donorines, jis net pabarė, sakė, kitos poros, kur tikrai būna prastai, tiek kelio nueina, tiek pastangų ideda, kad susilaukti to savo vaikelio, nes donorinės - tai nebebus jau tų tavo 50%. O surogacija tai gi ne tas pats? Paaiškink man blondinei Ir dar tavęs noriu paklausti. Kai eisi pas Bykovą, tai nuneši tyrimus ir prašysi, kad darytų tą LIT? Nenorėsi, kad ji atlikinėtų dar kažkokius tyrimus? Matau jau parašei. Reiškia darė dar kažką savo. Gal gali pasakyti kiek sumokėjot? Surogacija-genetsikai tavo 100 proc,bet isnesioja kita.Nezinau,man jau tada geriau isivaikinti,nes kol kas ta genetika man tikrai ne pirmoj vietoj.Tai jau taip ar taip.... Na jisai veliau,kai pamate,kad tyrimai nera blogi,ta prasme afs,skydliaukes,histeroskopijos ir t.t. ,kad rezultatas kiausialasciu prasme buvo geras,nevare ,kad jau tikrai cia kazko reikia.Jis daro savo darba,ir liepe kalbetis su Bykova,kad ji darytu savaji. Pas B.dabar palikau 70 latu.Paprastai uz tyrimus panasiai apie 100 euru paliekama,na gal pataisys kitos merginos.Pas ja veziesi ka turi,ka reikia pati padaro. Ji vis dar prisimena Late,ir labai labai pergyvena,uz tat dabar imasi papildomu priemoniu. Dabar pagalvojau,jei mane vakar aerouoste butu patikrine-buciau gerai pasirodzius.Zoliu 4 maisais,3 svirkstai-narkomane konkreti QUOTE(egk @ 2011 04 01, 13:08) Ir dar noriu tavęs paklausti - kaip nustato, kad pav blastukių nekokia kokybė? O embrionukam tai per mažai ląstelių ar ne? Ar dar ka-ką jie žiūri? nu manau kaip ir embrioniuku-matyt lasteliu ne tiek ta diena buvo, kiek turejo Keberiokst, o ka Bykova ir Treijsas sake del steroidu? kelinta stimuliacijos diena tau UK paskyre juos naudot? ir dar:o is kur ir kas tau intralipidus suleis? Kada? Karpenko? QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 13:47) Ji vis dar prisimena Late,ir labai labai pergyvena,uz tat dabar imasi papildomu priemoniu. Dabar pagalvojau,jei mane vakar aerouoste butu patikrine-buciau gerai pasirodzius.Zoliu 4 maisais,3 svirkstai-narkomane konkreti O tai Bykovai tik su Late taip išėjo? Skaičiau, kad jos pasitikėjimas savimi labai didelis. Gerai kad tavęs netikrino QUOTE(RositaK @ 2011 04 01, 11:56) nu manau kaip ir embrioniuku-matyt lasteliu ne tiek ta diena buvo, kiek turejo Keberiokst, o ka Bykova ir Treijsas sake del steroidu? kelinta stimuliacijos diena tau UK paskyre juos naudot? ir dar:o is kur ir kas tau intralipidus suleis? Kada? Karpenko? Treijsas,sake dozes tikslintis su tai paskyrusiu daktaru,nes matosi,kad jei yra beda del neisnesiojimo,tai ji tik is imunines puses.Geguze eisiu pas gydytoja,kad surasyti ko kada man reikia.Kiek pamenu,berods skira nuo 6cd.Dar reikes clexane ir leidziamo prg.Apie ji Treijs nieko negalejo pasakyti,nes jie to nenaudoja-velgi leidziamas prg labiau imuninem bedom,kai yra tikimybe,kad gaminasi antikuniai pries prg. Intralipidus galiu UK leistis apie mazdaug 6-9cd,bet ta darysiu LT del kainos. UK -350 svaru,iseina 1400 lt,o LT kaina tu intralipidu 25 lt plius suleidimas. Uk pats preparatas kainuoja papigiai,visa suma suleidimas. Ten paskiria per kiek laiko suleisti,paprastai per 2 valandas buna. As taip supratau,kad jei jis nesidomi imunitetu,tai ta darba palieka geriau ismanantiems ir daro savo darba,sekdamas ka kiti skiria. Saruniuke,nepasakysiu pavadinimo,nes ten tik uzrasyta preparatas kepenu funkcijai atstatyti.Pirkau tiesiai is Bykovos,pas ja ten atnesa jos kolege is universiteto,zolininke kazkoke.Sake pavadinima kad lt pirkti,bet tikrai nepamenu. QUOTE(Aivė @ 2011 04 01, 02:49) Kazkokia is tikruju apsiblausus esu. Gal vaistu poveikis, o gal oro Tikrai taip- laikas bega kaip paseles, man jau neramumai visokie kirba, bet garsiai apie juos net nekalbesiu, kad neprisaukciau Kaip Tu jauties? QUOTE(egk @ 2011 04 01, 11:59) O tai Bykovai tik su Late taip išėjo? Skaičiau, kad jos pasitikėjimas savimi labai didelis. Gerai kad tavęs netikrino Berods taip.Kol laukiau skaiciau straipsni apie ja.Pasisekimai 92-96 proc,cia iki 2000 metu.Beje,ji pati antra dukra pasigimde sita pacia pagalba.O jos pagalba jau atejo apie 2000 leliuku(iki tu metu),siaip tikrai nemazai,turint omeny,kad anksciau gal ne visi apie gydymus zinojo ar galejo sau leisti,nes kompensuojama tik metus buvo. Del nepastojimo,gali buti ivairiu priezasciu,taip pat ir imunines.Tokiu atveju turetu padet,gi ne viena yra kuri po keliu nepasisekusiu ivf,po terapijos patapo nestukem. Papildyta: Tiesa,kazkas klause apie liepa-tai jie is viso nedirba.
Ačiū už nauja tvirtove
Sveikos,
stebejau tyliai jus visa savaite, o šiandien galiu jau pasisakyti dariau HCG tyrimus. 11 DPO 5,43.... pradžioj nesupratau taip apsidžiaugiau, nes galvojau pastojau, galvojau kad jei >5 tai pavyko deja kai susiskambinome su Trejs nuliudino QUOTE(selione @ 2011 04 01, 22:43) Sveikos, stebejau tyliai jus visa savaite, o šiandien galiu jau pasisakyti dariau HCG tyrimus. 11 DPO 5,43.... pradžioj nesupratau taip apsidžiaugiau, nes galvojau pastojau, galvojau kad jei >5 tai pavyko deja kai susiskambinome su Trejs nuliudino Laikykis, mažute, O ką Treijsas dabar siūlo? Ar pasiūlė kokį planą?
selione
labai gaila, kad nustojo dalintis
Uzjauciu labai selione
selione, užjaučiu
[quote=selione,2011 04 01, 20:43]
Sveikos, stebejau tyliai jus visa savaite, o šiandien galiu jau pasisakyti dariau HCG tyrimus. 11 DPO 5,43.... Laikykis selione,labai uzjauciu jus QUOTE(egk @ 2011 04 01, 23:09) Nieko nesake, sake tik del viso pikto pakartoti tyrima ir apsiskambinti jam. Vistiek jau dabar koki pusmeti nieko nedarysim, kad organizmas atsigautu, o paskui matysim Papildyta: QUOTE(ailima @ 2011 04 01, 23:09) selione labai gaila, kad nustojo dalintis A6 irgi taip manau, kad bent jau kabinosi, vadinasi as galiu pastoti, tik reikes daug kantrybes ir jegu Papildyta: QUOTE(wingele @ 2011 04 01, 23:43) DEkui mergaites, siandien jau gerai laikausi. Viska ivertinau, kad nera taip ir blogai Papildyta: QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 02, 08:35) Papildyta: QUOTE(Rute @ 2011 04 02, 08:38) Papildyta: QUOTE(sonny27 @ 2011 04 02, 10:24) Taip ir man gaila. Dekui visoms uz geras mintis
As ir labai daug vilciu dedu i pirmaji IVF su ICSI, kad bus ziauriai skaudu jei nepasiseks
Laukiu dabar keliones i LV dar labiau Gero savaitgalio merginos ir geru rezultatu laukiancioms QUOTE(selione @ 2011 04 01, 21:43) Sveikos, stebejau tyliai jus visa savaite, o šiandien galiu jau pasisakyti dariau HCG tyrimus. 11 DPO 5,43.... pradžioj nesupratau taip apsidžiaugiau, nes galvojau pastojau, galvojau kad jei >5 tai pavyko deja kai susiskambinome su Trejs nuliudino Selione, labai gaila |