Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ENBRIONS KLINIKA
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Adrija1
Atidarau nauja temute ir linkiu vioms kuo didziausios sekmes! thumbup.gif

Nestukes, prasome kuo daugiau virusiuku! wub.gif
sonny27
Aciu Adrija1 uz naujus namucius,skubu registruotis ir tikiuosi kad jie visoms mums bus VAISINGI nestuke.gif .Beje mergaites geros nuotaikos!!!su balandzio 1-aja lotuliukas.gif
egk
Adrija aciuks.gif
Tikiuosi labai vaisingų namučių nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Rute
Adrija, ačiū už stogą 4u.gif

QUOTE(egk @ 2011 04 01, 09:44)
Kaip laikosi geros nuotaikos šeimininkė? Kaip tavo savijauta?
*

turbūt nepatikėsi jei pasakysiu, kad viską galima apibūdinti vienu žodeliu - SUPER biggrin.gif kol kas totalus atsipalaidavimas visomis prasmėmis biggrin.gif

Adrija1
QUOTE(Rute @ 2011 03 31, 23:51)
Adrija, ačiū už stogą  4u.gif

turbūt nepatikėsi jei pasakysiu, kad viską galima apibūdinti vienu žodeliu - SUPER  biggrin.gif kol kas totalus atsipalaidavimas visomis prasmėmis  biggrin.gif
*

Saule Tu musu!!! wub.gif Jau greit virusuot galesi mums.. Ui kaip laukiu! thumbup.gif
egk
QUOTE(Rute @ 2011 04 01, 10:51)
Adrija, ačiū už stogą  4u.gif

turbūt nepatikėsi jei pasakysiu, kad viską galima apibūdinti vienu žodeliu - SUPER  biggrin.gif kol kas totalus atsipalaidavimas visomis prasmėmis  biggrin.gif
*

Labai lengvai kaip tik patikėsiu, nepatikėčiau, jei pasakytum atvirkščiai clap_1.gif

sonny27, o tu jau pradėjai stimuliaciją?
Adrija1
QUOTE(egk @ 2011 03 31, 23:37)
Adrija aciuks.gif
Tikiuosi labai vaisingų namučių nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif
*

Ir as mirksiukas.gif
LediDiDi1
Adrija1, ačiū biggrin.gif už namučius 4u.gif .
Zubriuka
Aciu labai uz naujus namucius! 4u.gif 4u.gif

Mergaites, niekas nevaziuoja pirmadieni pas Trejsa?! 4u.gif Labai noreciau susikooperuoti, nes liudna labai bus vienai ax.gif
Vaziuosiu is Vilniaus
Aivė
Sveikutes, aciu visoms uz palaikyma wub.gif

Vaisingo balandzio mergaites thumbup.gif thumbup.gif
Negaliu darbe sedeti forume (mus mato), na bet neiskenciu ir vis patikrinu kaip sekasi visom biggrin.gif aj, kas bus tas biggrin.gif
RositaK
Adrija1, o kokiu pagrindu Treijsas tau maiso gonal su merional? ax.gif 4u.gif
Aive, tai parejo mmm bigsmile.gif
pavasariskai atgimstancio derliaus visoms besibadancioms 4u.gif
Adrija1
QUOTE(RositaK @ 2011 04 01, 00:18)
Adrija1, o kokiu pagrindu Treijsas tau maiso gonal su merional?  ax.gif  4u.gif
Aive, tai parejo mmm  bigsmile.gif
pavasariskai atgimstancio derliaus visoms besibadancioms  4u.gif
*

As manau, kad del to, jog pirma karta stimuliuojant Gonal po 225, uzaugo per mazai folikulu (3+1), reikejo nutraukti stimuliacija, be to man 36, tai gal dar ir i amziu atsizvelge, nors praeita cikla pasidarius hormonu tyrimus, jie buvo ok. Kazkaip neklausiau kodel butent taip skyre.. blush2.gif
T.P.Keberiokst
Rosita,esi darius ne viena ivf,kokia Treijs reakcija i nepasisekima buvo?
sonny27
QUOTE(egk @ 2011 04 01, 08:55)
Labai lengvai kaip tik patikėsiu, nepatikėčiau, jei pasakytum atvirkščiai clap_1.gif

sonny27, o tu jau pradėjai stimuliaciją?
*

Dar ne, laukiu savo MM ir 2cd.jei viskas gerai i STARTA mirksiukas.gif ,ale zinok kuo arciau viskas tuo daugiau pasitikejimo thumbup.gif ,jau dabar su pilvuku kas vakara pasikalbu:paprasau gero derliaus ir minksto patalelio zirniukams blush2.gif
RositaK
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 11:42)
*

na, pas Treijsa daremes tik paskutiniji-ketvirta-IVF, kitus tris M&V Kaune 4u.gif na, paskambino pats (pries tai jam emaila parasiau, kad <1), tai sako labai gaila, o greiciausiai nepasiseke nes blastukes buvo ne super, o delto galbut, kad pradzioje labai sunkiai stimuliavosi, kad kita karta iskart doze reik didesne paskirt-buvo 112,5 gonal, o paskui didinom iki 150, tai penkta karta darysim iskart su 150. Man visa gydymosi laika su tom dozem šaudoma ir šaudoma..
Krempudra
merginos, o gal iseitu sakykim sekancios temos pirmoje zinute paskelbti kazkokia bendra informacija naujokems apie sia klinika, kaip kad yra daugumoje kitu temu? blush2.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(RositaK @ 2011 04 01, 10:05)
na, pas Treijsa daremes tik paskutiniji-ketvirta-IVF, kitus tris M&V Kaune  4u.gif na, paskambino pats (pries tai jam emaila parasiau, kad <1), tai sako labai gaila, o greiciausiai nepasiseke nes blastukes buvo ne super, o delto galbut, kad pradzioje labai sunkiai stimuliavosi, kad kita karta iskart doze reik didesne paskirt-buvo 112,5 gonal, o paskui didinom iki 150, tai penkta karta darysim iskart su 150. Man visa gydymosi laika su tom dozem šaudoma ir šaudoma..
*

As zinau,kad ten tik paskutinis buvo.Man idomu jo reakcija i pries tai nepasisekusius.
Vien zo vakar buvau pas juos,nesitikejau nieko,bet grizau nelabai su kokiom emocijom.Siaip nesu jautruole,bet kazkas kazkaip uzgavo mane ten.Tai dar nezinau ar man ten patiko ax.gif MB patiko.
As suprantu,kad mano nestumu skaicius atrodo nelabai gerai.Bet vakar vos tik atsisedus ant kedes klausimas "apie surogacija negalvojot?",paklausiau ar reikia,jis sako jus man ir pasakykit.Tai nelabai as supratau klausimo,kad as jam pasakyt tureciau.Gydytojas tai jis.Na bet kokiu atveju,tokie klausimai ar isvados turetu daromos perzvelgus tyrimus ar pakalbejus apie visa istorija,o ne is lapelio ir akiu spalvos.Juolab nesu as vienintele su eile nepasisekusiu kartu.Tai va,zinojo,kad varom pas Bykova,sake apie imuniteta kalbetis su ja,praeitas protokolas buvo geras,tai ir paliko ta pati.Nuo 21 cd slopinantys,nuo 2 cd gonalio 150 iu.Veliau persnekejom apie tyrimus,nieko blogo nepasake,nes pas mane problemu itakojanciu negimdinius ar atmetimus,rasta tikrai mazai.
Vaistus jau turiu,tai lauksiu birzelio.Dar pries tai du kart vaziuosiu pas Bykova injekcijom.
Zubriuka
QUOTE(Krempudra @ 2011 04 01, 01:11)
merginos, o gal iseitu sakykim sekancios temos pirmoje zinute paskelbti kazkokia bendra informacija naujokems apie sia klinika, kaip kad yra daugumoje kitu temu?  blush2.gif
*

Gi zinai, kad as visad galiu pabuti ta "bendra informacija"... 4u.gif 4u.gif
O siaip tai nueik i ju saita cia.Ir kainas rasi, ir procentus - viska 4u.gif

Beje, musu temos antrasteje "embrions" su '"n" parasyta ax.gif 4u.gif
Krempudra
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 01, 12:16)
Gi zinai, kad as visad galiu pabuti ta "bendra informacija"...  4u.gif  4u.gif

Beje, musu temos antrasteje "embrions" su '"n" parasyta  ax.gif  4u.gif
*

na be nurodos butu gerai imesti ir daugiau info ir atsakymu i praktinius klausimus, kurie daugumai kyla ir kiek maciau nuolat visos apie tai klausia. man ir paciai reikejo perskaityti kruva temu, kad susidaryti bendra vaizda blush2.gif pavyzdziui galima pateikti tokia info:
- kokius tyrimus atsivezti/ka padaro ten;
- kelinta cd patartina uzsirasyti pirmam vizitui
- kokia kalba ten galima susikalbeti
- kokia valiuta atsiskaitoma
- kaip privaziuoti prie klinikos, nes, pavyzdziui kazkurioje temoje maciau info, apie mikriukus, kurie vaziuoja nuo Rygos stoties iki klinikos
- kiek mazdaug kartu tenka suvazineti
ir pan 4u.gif
RositaK
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 12:16)
As zinau,kad ten tik paskutinis buvo.Man idomu jo reakcija i pries tai nepasisekusius.
*

na, kadangi pas mane visad buvo begale folikulu su hiperstimuliacvijom, tai jis i tai labai skeptiskai pasiziurejo ir sake eisim kokybes, o ne kiekybes keliu. Uzkliuvo ir man iskart daug kas -kad neziuri i imunine, i AFS ar pan. Buvo ir pasiulymas donoriniu kiausialasciu lyg ir, nu kaip mintis doh.gif Dar minti buvo iskart daves pas Bykova nuvaziuoti. Dabar i viska uzsimerkiu (pavargau mastyt, o ir ''mastau'' paskutinykart), nes pas Bykova vaziuojam, tai ji padarys, ko Treijsas nepadaro. Aisku, gaila, kad jis ne globalu nevaisingumo gydyma praktikuoja, o tik is savo technines puses viska daro-i platesnius vandenis neneria; taciau gal toks ju metodas g.gif Bet as juo vistiek labiau pasitikiu nei LT gin.
o kad jis pasitiki ir reaguoja i moters intuicija, tai cia jau faktas - kiek tas gerai ar blogai tik mums sprest 4u.gif
o apie surogacija tai vis pasijuokiu, kad musu atveju tai butu alternatyva biggrin.gif tik didelis klausimas kiek ji priimtina.
sonny27
[quote=T.P.Keberiokst,2011 04 01, 10:16]
... klausimas "apie surogacija negalvojot?"...

Atleisk Keberiokst,kad isiterpiu(klausimas ne man ax.gif ),bet perskaiciau tavo klausima ir Rasos K atsakyma tai zinok atsiminiau ir as,kai buvau pirma karta pas Treisa tai jis irgi kazkaip uzsimine jei nesistimuliuos(nelabai daug vilciu dejo) tai galvoti apie donorines,as kazkaip ta net pro ausis tada praleidau ,o va vyrui tai uzkliuvo(net sakyciau -labai nepatiko)..tai net nezinau ...gal jis cia i musu rekcija ziuri,kam mes pasiryze,bet kam ?o gal tokia taktika..nezinau.Bet viskas stimuliavosi gerai,ko ir si karta tikiuosi ax.gif
egk
QUOTE(sonny27 @ 2011 04 01, 11:55)
Dar ne, laukiu savo MM ir 2cd.jei viskas gerai i STARTA mirksiukas.gif ,ale zinok kuo arciau viskas tuo daugiau pasitikejimo  thumbup.gif ,jau dabar su pilvuku kas vakara pasikalbu:paprasau gero derliaus ir minksto patalelio zirniukams blush2.gif
*

Šaunu 4u.gif Taip ir toliau 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 12:16)
Vien zo vakar buvau pas juos,nesitikejau nieko,bet grizau nelabai su kokiom emocijom.Siaip nesu jautruole,bet kazkas kazkaip uzgavo mane ten.Tai dar nezinau ar man ten patiko ax.gif MB patiko.
As suprantu,kad mano nestumu skaicius atrodo nelabai gerai.Bet vakar vos tik atsisedus ant kedes klausimas "apie surogacija negalvojot?",
Vaistus jau turiu,tai lauksiu birzelio.Dar pries tai du kart vaziuosiu pas Bykova injekcijom.
*

Nemalonu kažkaip g.gif O kas užgavo tave? Žinok, jo toks savotiškas humoro jausmas. Kartais būna ir suerzina, o kartais kaip tik padeda. Man irgi buvo visaip doh.gif Gal matė, kad nesi jautruolė, kaip pati sakai, tai nebijojo juokauti. Bet kai mato, kad blogai arba jau raudi, tai jis ir pats paskambina ir paguodžia. Tikiuosi apsiprasi su juo ir viskas bus gerai, nes kaip supratau jau apsisprendei ten startuoti?
O kas ta surogacija? Kai išnešioja tavo vaikelį kita? Tada nieko nesuprantu g.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 04 01, 12:37)
Uzkliuvo ir man iskart daug kas -kad neziuri i imunine, i AFS ar pan. Buvo ir pasiulymas donoriniu kiausialasciu lyg ir, nu kaip mintis  doh.gif Dar minti buvo iskart daves pas Bykova nuvaziuoti. Dabar i viska uzsimerkiu (pavargau mastyt, o ir ''mastau'' paskutinykart), nes pas Bykova vaziuojam, tai ji padarys, ko Treijsas nepadaro. Aisku, gaila, kad jis ne globalu nevaisingumo gydyma praktikuoja, o tik is savo technines puses viska daro-i platesnius vandenis neneria; taciau gal toks ju metodas  g.gif Bet as juo vistiek labiau pasitikiu nei LT gin.
o kad jis pasitiki ir reaguoja i moters intuicija, tai cia jau faktas - kiek tas gerai ar blogai tik mums sprest  4u.gif
o apie surogacija tai vis pasijuokiu, kad musu atveju tai butu alternatyva  biggrin.gif tik didelis klausimas kiek ji priimtina.
*

Apie donorines ir man kažkuriuo momentu jis užsiminęs buvo, bet paskui po nepasisekusio IVF pati paklausiau - gal jau reikia galvot apie tai, tai pradėjo sakyti, kad dar anksti mūsų atveju apie jas galvot. Gal jis taip bando pakišti mintį, kad ir kritiškiausiu atveju dar galima ieškoti kažkokių variantų g.gif

Ir dar noriu tavęs paklausti - kaip nustato, kad pav blastukių nekokia kokybė? g.gif
O embrionukam tai per mažai ląstelių ar ne? Ar dar ka-ką jie žiūri?
T.P.Keberiokst
[quote=sonny27,2011 04 01, 11:00]
[quote=T.P.Keberiokst,2011 04 01, 10:16]
... klausimas "apie surogacija negalvojot?"...

Atleisk Keberiokst,kad isiterpiu(klausimas ne man ax.gif ),bet perskaiciau tavo klausima ir Rasos K atsakyma tai zinok atsiminiau ir as,kai buvau pirma karta pas Treisa tai jis irgi kazkaip uzsimine jei nesistimuliuos(nelabai daug vilciu dejo) tai galvoti apie donorines,as kazkaip ta net pro ausis tada praleidau ,o va vyrui tai uzkliuvo(net sakyciau -labai nepatiko)..tai net nezinau ...gal jis cia i musu rekcija ziuri,kam mes pasiryze,bet kam ?o gal tokia taktika..nezinau.Bet viskas stimuliavosi gerai,ko ir si karta tikiuosi ax.gif
*

[/quote]

Gal...zinai ir as taip pagalvojau,kad gal bando ziuri i reakcija.Nes kaip bebutu tokie dalykai siulomi tik gerai isbandzius ir apsvarscius visus uz ir pries.
O gal kuri jo emaila turit?As pamirsau paklausti ar man slopinancius veliau po mm testi su gonaliu ar ne.As naudosiu Buserelina,nes dar turiu jo nuo nedaryto ivf uk likusio.
Aivė
QUOTE(RositaK @ 2011 04 01, 11:18)
Adrija1, o kokiu pagrindu Treijsas tau maiso gonal su merional?  ax.gif  4u.gif
Aive, tai parejo mmm  bigsmile.gif

Parejo, o galetu ir visai neateiti biggrin.gif Vis prisimenu Liepos7 istorija wub.gif
O kaip tau sekasi bendraut su Bykova?
Šarūniukė
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 11:42)
*

O pas Bykovą buvai g.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(egk @ 2011 04 01, 11:08)
Šaunu 4u.gif Taip ir toliau 4u.gif
Nemalonu kažkaip g.gif O kas užgavo tave? Žinok, jo toks savotiškas humoro jausmas. Kartais būna ir suerzina, o kartais kaip tik padeda. Man irgi buvo visaip doh.gif  Gal matė, kad nesi jautruolė, kaip pati sakai, tai nebijojo juokauti. Bet kai mato, kad blogai arba jau raudi, tai jis ir pats paskambina ir paguodžia. Tikiuosi apsiprasi su juo ir viskas bus gerai, nes kaip supratau jau apsisprendei ten startuoti?
O kas ta surogacija? Kai išnešioja tavo vaikelį kita? Tada nieko nesuprantu g.gif
Apie donorines ir man kažkuriuo momentu jis užsiminęs buvo, bet paskui po nepasisekusio IVF pati paklausiau - gal jau reikia galvot apie tai, tai pradėjo sakyti, kad dar anksti mūsų atveju apie jas galvot. Gal jis taip bando pakišti mintį, kad ir kritiškiausiu atveju dar galima ieškoti kažkokių variantų g.gif
*

Uzgavo tai,kad net nepaziurejes i jokius tyrimus,neaptares visu gydymu ir t.t. pirmas klausimas toks ir buvo,vos ne kaip nuosprendis,kad vos ne sansu nerasta.Po to pagalvojau,tai kas buna pas U?Kai jau sako,ten is vis paglostymu nebuna.Na as tu paglostymu nelabai ir ieskau,zinau,kad mano situacija yra tokia kokia yra,bet zinau,kad viskas yra imanoma,ir man kazkaip noretusi paieskoti keliu link tu imanoma,o ne nusirasyti ir pulti i krastutinumus.

Bent UK gydytojas,kuris dirba beveik tik su tokiais atvejais kaip as,sansu mato ir nelabai mazai.IVF apeina tubas,o injekcijos apeina galima imunini atsaka.Kantrybes tik reikia,bet as manau su tinkamai parinktu gydymu viskas turi buti gerai.Treisas sako,i jau paskirta gydyma nelabai nori kistis,palieka viskas kas skirta is uk.
O siaip maciau,maloniai ir gerai sneka su paskambinusiais pacientais,tai labai tikiuosi toliau viskas bus tik ok.
sonny27
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 11:13)

O gal kuri jo emaila turit?As pamirsau paklausti ar man slopinancius veliau po mm testi su gonaliu ar ne.As naudosiu Buserelina,nes dar turiu jo nuo nedaryto ivf uk likusio.
*

Na vizitineje parasytas:www.embrions.lv ,mob.29251455,manyciau greiciau bus jei jam paskambinsi.
T.P.Keberiokst
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 04 01, 11:15)
O pas Bykovą buvai g.gif
*

Buvau,pas ja viskas gerai.Paeme dar kraujo tyrimams,gavau zoliu kepenims nes geriam antibus ir vaziuojam pas ja balandzio vidury ir geguzes vidury injekcijoms.Birzeli ivf,po punkcijos dar viena injekcija su donoru.Labai geras parinkimas,sakyciau.
Ji is vis bedu dideliu nemato,problema yra musu genetinis panasumas,kuris gali kelti imunini atsaka.O tai apeina LIT.Dar lt susileisiu intralipidus.
Su tuo panasumu irgi kontraversija.Mano genotipas rodo,kad mano mama su tevu taip pat turejo bent 25% sutapima,ir as gavausiu su blogiausiu,kas liecia imunitetini atsaka,rinkinuka.Mano mama turejo mane matyti kaip vezi,ir atmesti.Kazkodel as cia,reiskias ne visada tai veikia,juolab tai yra labiau antro nestumo beda,kai po pirmojo lieka uzkilusios kileres.
egk
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 13:22)
Uzgavo tai,kad net nepaziurejes i jokius tyrimus,neaptares visu gydymu ir t.t. pirmas klausimas toks ir buvo,vos ne kaip nuosprendis,kad vos ne sansu nerasta.Po to pagalvojau,tai kas buna pas U?Kai jau sako,ten is vis paglostymu nebuna.Na as tu paglostymu nelabai ir ieskau,zinau,kad mano situacija yra tokia kokia yra,bet zinau,kad viskas yra imanoma,ir man kazkaip noretusi paieskoti keliu link tu imanoma,o ne nusirasyti ir pulti i krastutinumus.

Bent UK gydytojas,kuris dirba beveik tik su tokiais atvejais kaip as,sansu mato ir nelabai mazai.IVF apeina tubas,o injekcijos apeina galima imunini atsaka.Kantrybes tik reikia,bet as manau su tinkamai parinktu gydymu viskas turi buti gerai.Treisas sako,i jau paskirta gydyma nelabai nori kistis,palieka viskas kas skirta is uk.
O siaip maciau,maloniai ir gerai sneka su paskambinusiais pacientais,tai labai tikiuosi toliau viskas bus tik ok.
*

Aš esu tikra, kak viskas bus didis.gif
O tas jo nuosprendis - surogacija? Nes labai keista, jis man, kai po 2IVF, pati paklausiau apie donorines, jis net pabarė, sakė, kitos poros, kur tikrai būna prastai, tiek kelio nueina, tiek pastangų ideda, kad susilaukti to savo vaikelio, nes donorinės - tai nebebus jau tų tavo 50%. O surogacija tai gi ne tas pats? Paaiškink man blondinei blush2.gif Gal man jos reikia g.gif Ar aš jau nukvakau g.gif
Ir dar tavęs noriu paklausti. Kai eisi pas Bykovą, tai nuneši tyrimus ir prašysi, kad darytų tą LIT? Nenorėsi, kad ji atlikinėtų dar kažkokius tyrimus?

Matau jau parašei. Reiškia darė dar kažką savo. Gal gali pasakyti kiek sumokėjot?
Adrija1
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 01, 01:16)
Gi zinai, kad as visad galiu pabuti ta "bendra informacija"...  4u.gif  4u.gif

Beje, musu temos antrasteje "embrions" su '"n" parasyta  ax.gif  4u.gif
*

Atsiprasau. Cia per skubejima ta n iklijavau.. blush2.gif verysad.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(egk @ 2011 04 01, 11:36)
Aš esu tikra, kak viskas bus didis.gif
O tas jo nuosprendis - surogacija? Nes labai keista, jis man, kai po 2IVF, pati paklausiau apie donorines, jis net pabarė, sakė, kitos poros, kur tikrai būna prastai, tiek kelio nueina, tiek pastangų ideda, kad susilaukti to savo vaikelio, nes donorinės - tai nebebus jau tų tavo 50%. O surogacija tai gi ne tas pats? Paaiškink man blondinei blush2.gif  Gal man jos reikia g.gif  Ar aš jau nukvakau g.gif
Ir dar tavęs noriu paklausti. Kai eisi pas Bykovą, tai nuneši tyrimus ir prašysi, kad darytų tą LIT? Nenorėsi, kad ji atlikinėtų dar kažkokius tyrimus?

Matau jau parašei. Reiškia darė dar kažką savo. Gal gali pasakyti kiek sumokėjot?
*

Surogacija-genetsikai tavo 100 proc,bet isnesioja kita.Nezinau,man jau tada geriau isivaikinti,nes kol kas ta genetika man tikrai ne pirmoj vietoj.Tai jau taip ar taip....
Na jisai veliau,kai pamate,kad tyrimai nera blogi,ta prasme afs,skydliaukes,histeroskopijos ir t.t. ,kad rezultatas kiausialasciu prasme buvo geras,nevare ,kad jau tikrai cia kazko reikia.Jis daro savo darba,ir liepe kalbetis su Bykova,kad ji darytu savaji.

Pas B.dabar palikau 70 latu.Paprastai uz tyrimus panasiai apie 100 euru paliekama,na gal pataisys kitos merginos.Pas ja veziesi ka turi,ka reikia pati padaro.
Ji vis dar prisimena Late,ir labai labai pergyvena,uz tat dabar imasi papildomu priemoniu.

Dabar pagalvojau,jei mane vakar aerouoste butu patikrine-buciau gerai pasirodzius.Zoliu 4 maisais,3 svirkstai-narkomane konkreti hihihi.gif
Aivė
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 01, 13:44)

*

Adrija, matau esi geros nuotaikos thumbup.gif
Laikas greitai bega, tuoj treciadienis mirksiukas.gif
Šarūniukė
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 13:47)
Dabar pagalvojau,jei mane vakar aerouoste butu patikrine-buciau gerai pasirodzius.Zoliu 4 maisais,3 svirkstai-narkomane konkreti hihihi.gif
*

O negali parašyti tų žolių nuo kepenų pavadinimą ir firmą - PLEASE biggrin.gif 4u.gif
RositaK
QUOTE(egk @ 2011 04 01, 13:08)
Ir dar noriu tavęs paklausti - kaip nustato, kad pav blastukių nekokia kokybė? g.gif
O embrionukam tai per mažai ląstelių ar ne? Ar dar ka-ką jie  žiūri?
*

nu manau kaip ir embrioniuku-matyt lasteliu ne tiek ta diena buvo, kiek turejo unsure.gif jis tik pasake not so good ar quite good...Kazkaip nesigilinau daugaiu, nes buvau apsipatenkinus, kad vistik dvi uzaugo is 5embrionu, o LT per 3IVF is 8 niekas neuzaugo
Keberiokst, o ka Bykova ir Treijsas sake del steroidu? kelinta stimuliacijos diena tau UK paskyre juos naudot?
ir dar:o is kur ir kas tau intralipidus suleis? Kada? Karpenko?
4u.gif
egk
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 01, 13:47)
Ji vis dar prisimena Late,ir labai labai pergyvena,uz tat dabar imasi papildomu priemoniu.

*

O tai Bykovai tik su Late taip išėjo? Skaičiau, kad jos pasitikėjimas savimi labai didelis. g.gif O jei nepastoji po IVF su tais visais LIT? Nesiskaito blogai? Blogai tik kai prarandamas lėliukas?

Gerai kad tavęs netikrino hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(RositaK @ 2011 04 01, 11:56)
nu manau kaip ir embrioniuku-matyt lasteliu ne tiek ta diena buvo, kiek turejo  unsure.gif jis tik pasake not so good ar quite good...Kazkaip nesigilinau daugaiu, nes buvau apsipatenkinus, kad vistik dvi uzaugo is 5embrionu, o LT per 3IVF is 8 niekas neuzaugo
Keberiokst, o ka Bykova ir Treijsas sake del steroidu? kelinta stimuliacijos diena tau UK paskyre juos naudot?
ir dar:o is kur ir kas tau intralipidus suleis? Kada? Karpenko?
4u.gif
*

Treijsas,sake dozes tikslintis su tai paskyrusiu daktaru,nes matosi,kad jei yra beda del neisnesiojimo,tai ji tik is imunines puses.Geguze eisiu pas gydytoja,kad surasyti ko kada man reikia.Kiek pamenu,berods skira nuo 6cd.Dar reikes clexane ir leidziamo prg.Apie ji Treijs nieko negalejo pasakyti,nes jie to nenaudoja-velgi leidziamas prg labiau imuninem bedom,kai yra tikimybe,kad gaminasi antikuniai pries prg.
Intralipidus galiu UK leistis apie mazdaug 6-9cd,bet ta darysiu LT del kainos.
UK -350 svaru,iseina 1400 lt,o LT kaina tu intralipidu 25 lt plius suleidimas.
Uk pats preparatas kainuoja papigiai,visa suma suleidimas.
Ten paskiria per kiek laiko suleisti,paprastai per 2 valandas buna.
As taip supratau,kad jei jis nesidomi imunitetu,tai ta darba palieka geriau ismanantiems ir daro savo darba,sekdamas ka kiti skiria.

Saruniuke,nepasakysiu pavadinimo,nes ten tik uzrasyta preparatas kepenu funkcijai atstatyti.Pirkau tiesiai is Bykovos,pas ja ten atnesa jos kolege is universiteto,zolininke kazkoke.Sake pavadinima kad lt pirkti,bet tikrai nepamenu.
Adrija1
QUOTE(Aivė @ 2011 04 01, 02:49)
Adrija, matau esi geros nuotaikos  thumbup.gif
Laikas greitai bega, tuoj treciadienis  mirksiukas.gif
*

Kazkokia is tikruju apsiblausus esu. Gal vaistu poveikis, o gal oro mirksiukas.gif

Tikrai taip- laikas bega kaip paseles, man jau neramumai visokie kirba, bet garsiai apie juos net nekalbesiu, kad neprisaukciau ph34r.gif

Kaip Tu jauties?
T.P.Keberiokst
QUOTE(egk @ 2011 04 01, 11:59)
O tai Bykovai tik su Late taip išėjo? Skaičiau, kad jos pasitikėjimas savimi labai didelis. g.gif O jei nepastoji po IVF su tais visais LIT? Nesiskaito blogai? Blogai tik kai prarandamas lėliukas?

Gerai kad tavęs netikrino hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
*

Berods taip.Kol laukiau skaiciau straipsni apie ja.Pasisekimai 92-96 proc,cia iki 2000 metu.Beje,ji pati antra dukra pasigimde sita pacia pagalba.O jos pagalba jau atejo apie 2000 leliuku(iki tu metu),siaip tikrai nemazai,turint omeny,kad anksciau gal ne visi apie gydymus zinojo ar galejo sau leisti,nes kompensuojama tik metus buvo.

Del nepastojimo,gali buti ivairiu priezasciu,taip pat ir imunines.Tokiu atveju turetu padet,gi ne viena yra kuri po keliu nepasisekusiu ivf,po terapijos patapo nestukem.
Papildyta:
Tiesa,kazkas klause apie liepa-tai jie is viso nedirba.
Aivė
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 01, 14:12)
Kazkokia is tikruju apsiblausus esu. Gal vaistu poveikis, o gal oro  mirksiukas.gif

Tikrai taip- laikas bega kaip paseles, man jau neramumai visokie kirba, bet garsiai apie juos net nekalbesiu, kad neprisaukciau  ph34r.gif

Kaip Tu jauties?
*

Cia oras, bet nuotaika thumbup.gif
wingele
Ačiū už nauja tvirtove wink.gif Gero savaitgalio visoms 4u.gif
selione
Sveikos,
stebejau tyliai jus visa savaite, o šiandien galiu jau pasisakyti dariau HCG tyrimus. 11 DPO 5,43....

pradžioj nesupratau taip apsidžiaugiau, nes galvojau pastojau, galvojau kad jei >5 tai pavyko smile.gif
deja kai susiskambinome su Trejs nuliudino verysad.gif , pasake, kad per maži skaičiai ir, kad tikriausia isitvirtino, bet nustojo vystytis. Šiaip jau nuo isodinimo žinojom, kad atsilieka embrioniukas su dalinimusi, bet galvojom, gal pilve geriau jam bus ir atsigaus unsure.gif Gaila žinoma, labai nusivylėm, kad 1-asis IVF mums nesekmingas ir ypač Latvijoje, kur dėjom tiek vilčių

egk
QUOTE(selione @ 2011 04 01, 22:43)
Sveikos,
stebejau tyliai jus visa savaite, o šiandien galiu jau pasisakyti dariau HCG tyrimus. 11 DPO 5,43....

pradžioj nesupratau taip apsidžiaugiau, nes galvojau pastojau, galvojau kad jei >5 tai pavyko  smile.gif
deja kai susiskambinome su Trejs nuliudino  verysad.gif , pasake, kad per maži skaičiai ir, kad tikriausia isitvirtino, bet nustojo vystytis. Šiaip jau nuo isodinimo žinojom, kad atsilieka embrioniukas su dalinimusi, bet galvojom, gal pilve geriau jam bus ir atsigaus  unsure.gif  Gaila žinoma, labai nusivylėm, kad 1-asis IVF mums nesekmingas ir ypač Latvijoje, kur dėjom tiek vilčių
*

Laikykis, mažute, console.gif Taip tikėjausi, kad pavyks tavo mažiukui įsitvirtinti 4u.gif Tikriausiai paaugo iki blastocistukės ir sustojo. Bet liepė kartoti hCG ar ne? Gal dar ne viskas?
O ką Treijsas dabar siūlo? Ar pasiūlė kokį planą?
ailima
selione
labai gaila, kad nustojo dalintis verysad.gif verysad.gif bet tas faktas, kad neitin geros kokybės embrioniukai kabinosi, tai tikrai turėtų suteikti tau daug vilties ir tikėjimo, kad kitą kartą tikrai viskas bus gerai wub.gif
wingele
Uzjauciu labai selione verysad.gif
Adrija1
QUOTE(selione @ 2011 04 01, 11:43)
Sveikos,

*

Laikykites! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rute
selione, užjaučiu 4u.gif stiprybės jums abiems 4u.gif
sonny27
[quote=selione,2011 04 01, 20:43]
Sveikos,

Laikykis selione,labai uzjauciu jus 4u.gif
selione
QUOTE(egk @ 2011 04 01, 23:09)
Laikykis, mažute, console.gif
O ką Treijsas dabar siūlo? Ar pasiūlė kokį planą?
*

Nieko nesake, sake tik del viso pikto pakartoti tyrima ir apsiskambinti jam. Vistiek jau dabar koki pusmeti nieko nedarysim, kad organizmas atsigautu, o paskui matysim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2011 04 01, 23:09)
selione
labai gaila, kad nustojo dalintis  verysad.gif  verysad.gif bet tas faktas, kad neitin geros kokybės embrioniukai kabinosi, tai tikrai turėtų suteikti tau daug vilties ir tikėjimo, kad kitą kartą tikrai viskas bus gerai  wub.gif
*

A6 irgi taip manau, kad bent jau kabinosi, vadinasi as galiu pastoti, tik reikes daug kantrybes ir jegu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2011 04 01, 23:43)
Uzjauciu labai selione  verysad.gif
*

DEkui mergaites, siandien jau gerai laikausi. Viska ivertinau, kad nera taip ir blogai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 02, 08:35)
Laikykites!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2011 04 02, 08:38)
selione, užjaučiu  4u.gif stiprybės jums abiems  4u.gif
*

ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sonny27 @ 2011 04 02, 10:24)
Laikykis selione,labai uzjauciu jus 4u.gif
*

Taip ir man gaila. Dekui visoms uz geras mintis ax.gif
wingele
As ir labai daug vilciu dedu i pirmaji IVF su ICSI, kad bus ziauriai skaudu jei nepasiseks schmoll.gif O ir jauciuosi baisiai visa savaite, siandien ryte dariausi testa, vis tikiuosi stebuklo. Su MB tiek stengemes visa menesi ir kazkaip sikart tokie ryskus nestuke.gif pozymiai, bet deje..... Isvudau I verysad.gif MB sako, nebergyvenk taip, juk vistiek pasizyrom ir jau suplanavom IVF. Bet zinot, viltis durniu motina smile.gif Turi pasisekti, juk tiek geru istoriju cia prisiskaiciau, mes turim tapti tevais thumbup.gif wub.gif
Laukiu dabar keliones i LV dar labiau rolleyes.gif
Gero savaitgalio merginos ir geru rezultatu laukiancioms 4u.gif
LediDiDi1
QUOTE(selione @ 2011 04 01, 21:43)
Sveikos,

pradžioj nesupratau taip apsidžiaugiau, nes galvojau pastojau, galvojau kad jei >5 tai pavyko  smile.gif
deja kai susiskambinome su Trejs nuliudino  verysad.gif , pasake, kad per maži skaičiai ir, kad tikriausia isitvirtino, bet nustojo vystytis. Šiaip jau nuo isodinimo žinojom, kad atsilieka embrioniukas su dalinimusi, bet galvojom, gal pilve geriau jam bus ir atsigaus  unsure.gif  Gaila žinoma, labai nusivylėm, kad 1-asis IVF mums nesekmingas ir ypač Latvijoje, kur dėjom tiek vilčių
*

Selione, labai gaila verysad.gif . Bet vien tas faktas, kad kabinosi, jau suteikia vilties. Pailsėkit ir dar sykį bandykit. Nenuleiskit rankyčių. Dieve, rašau, ir taip sunku ant širdies, bet, kaip sako, laikas geriausias gydytojas. Tikrai turi pasisekti ir Tau, ir visoms kitoms mergaitėms.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.