Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pradedančios vairuotojos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Almost
user posted image

user posted image

Neturint dviejų metų vairavimo stažo, vairuojame su klevo lapais ant galinio automobilio stiklo

Jei žmogus, turintis dviejų metų vairavimo stažą, vairuoja automobilį nenusiėmęs/nenuklijavęs žaliojo džiaugsmo, jam galioja tokios pat taisyklės, kokios galioja ir neturinčiam stažo!!!

Informacija dėl pradedančiojo vairuotojo pažymėjimo keitimo.

Oficialus Regitros puslapis, kuriame skelbiama visa naujausia ir patvirtinta informacija.

Čia tupi sena tema.
Almost
QUOTE(agnite @ 2011 04 02, 15:29)
Kiek nedaug vyrams tereikia  biggrin.gif ...
Dėl brangaus taisymo ir mano tėvai labai griežtai prieš automatą smile.gif  Bijo kaip velnias kryžiaus. Kad jiems patiems tokią pirkti - ne. Man tokią mašiną pirkti - ne. Kažkas iš artimų ar pažįstamų nori pirkti, irgi rėkia ne.  biggrin.gif  Labai kategoriški. Bet gal ir teisingai...  rolleyes.gif Nes ir taip mašiną išlaikyti kainuoja.
*

šiaip kai jo maršrutas - nemaža dalis plento nuo A iki Z (dažniausiai), o kita dalis mieste, tai automatas gerai tikrai jam... ir šiaip sako nebeturiu ką veikt mašinoj, ilsiuosi vairuodamas laugh.gif
na kaip, jau esu minėjusi, kad šiaip šita mums išeina ekonomiškiau - dyzelio ėda tiek pat/vietom mažiau, nei buvusi mechaninė. ir dyzelis pigesnis/galima gauti pigiau (mitas ar ne - spręst kiekvienam hihihi.gif ). tiesiog prideda tas dalykas, kad automatas. nors pvz susitvarkyt pilnai senąją būtų prireikę kokių... hmm... 8k lietuviškų pinigų (įsidėt normalias dujas, susitvarkyt visiškai važiuoklę, duslintuvą ir kt.). žodžiu būtų reikėję daug, o mašina senesnė buvo 6-7metais... tai tas ant to išėjo hihihi.gif

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 04 02, 15:29)
Autopilotas geras dalykas! biggrin.gif
*

aha, tikiu. ypač vyrams laugh.gif bet irgi pakalbėjom iš kitos pusės - nu kam ~50km į vieną pusę reik autopiloto? būtų jau tikrai ponų išmislas hihihi.gif
Atogrąža
Ačiū Almost už puikią temą - nelikom benamės aciuks.gif
QUOTE(agnite @ 2011 04 02, 15:02)

Na, šiaip ar taip sodo keliukas ir intensyvi gatvė didmiesty nėra tas pats.

Bet tikiu, jūsų puikūs įgūdžiai šiuo atveju tik padėtų ir būtų puikus pavyzdys visiems kitiems mirksiukas.gif

Ai beje, prisiminus žiemą http://www.youtube.com/watch?v=xGXsLWLwSO4 , nupurto net  dry.gif
*

Nu, jei kalbėt apie pariedėjimą į kitą mašiną, o ne apie pariedėjimą dėl kalno statumo, (kurį ir minėjai), žinoma tai daryt geriau jau kaimo keliuke (nors jei smagiai riedėt atbulom, be vertimosi tas reikalas gali ten nesibaigti lotuliukas.gif ) . Bet vis tik pasilieku prie nuomonės, kad bet koks, net ir mažas pariedėjimas - nėra gerai.

Oi, neee... lotuliukas.gif savęs tikrai niekam neketinu rodyt pavyzdžiu schmoll.gif , vairuoju kasdien ketvirti metai, bet dar daugybės dalykų nežinau ir nemoku, ką norėčiau mokėti. Tiesiog MB - mechanikas, tai aš pati, ko gero, net kur antifrizas pilamas staigiai paklausta nerast galiu doh.gif

Almost
QUOTE(Atogrąža @ 2011 04 02, 16:21)
Ačiū Almost už puikią temą - nelikom benamės  aciuks.gif 

...Tiesiog MB - mechanikas, tai aš pati, ko gero, net kur antifrizas pilamas staigiai paklausta nerast galiu doh.gif
*

nėr už ką, pati gi glaudžiuos tam pačiam kampuky hihihi.gif

čia OT bišk, bet kaip ir mb kompiuteristas - kam man reik mokėt tvarkyt kompus, jeigu jis ir patirties turi, ir mėgsta savo darbą? laugh.gif
Aga
O mano brolis transporto inžineriją baigęs, dirba servise, bet man laaabai įdomu pačiai žinot. Tai pasidomiu kaip kas ir kitiems papasakoju hihihi.gif Jei servise, tai normaliai pasikalbam su meistrais, nesu kaip iš medžio iškritus ir tuo džiaugiuos bis.gif
Atogrąža
QUOTE(Almost @ 2011 04 02, 16:25)
čia OT bišk, bet kaip ir mb kompiuteristas - kam man reik mokėt tvarkyt kompus, jeigu jis ir patirties turi, ir mėgsta savo darbą? laugh.gif
*

Va va biggrin.gif

Man pačiai nėr labai įdomu, bo ausys visakokiais tais terminais bei pavadinimais ir taip išūžtos. Ir žinios apie auto kažkaip netyčia tiesiog atsiranda prieš mano valią lotuliukas.gif . Ale, ne tos, kur ką pilt, o labiau tos - koks garsas ką negero gali reikšti ir ką reiktų patikrinti, ką keisti, beigi kaip tas ar kitas mechanizmas prie to negerumo prisidėję ir kodėl doh.gif lotuliukas.gif Žodžiu, mechaninės žinios teoriniame lygmeny biggrin.gif O praktiniame, t.y., kaip tikrai atrodo minimas mechanizmas ar detalė aš nežinau biggrin.gif
Sunflowers
QUOTE(Atogrąža @ 2011 04 02, 20:08)
Man pačiai nėr labai įdomu, bo ausys visakokiais tais terminais bei pavadinimais ir taip išūžtos. Ir žinios apie auto kažkaip netyčia tiesiog atsiranda prieš mano valią  lotuliukas.gif . Ale, ne tos, kur ką pilt, o labiau tos  - koks garsas ką negero gali reikšti ir ką reiktų patikrinti, ką keisti, beigi kaip tas ar kitas mechanizmas prie to negerumo prisidėję ir kodėl  doh.gif  lotuliukas.gif  Žodžiu, mechaninės žinios teoriniame lygmeny  biggrin.gif O praktiniame, t.y., kaip tikrai atrodo minimas mechanizmas ar detalė aš nežinau biggrin.gif
*

Tikrai taip drinks_cheers.gif Kartais ir nenoredamas susiduri su tuo, kaip man si karta, jei iki siol pakankamai daug zinojau apie masinas kaip, kad tu - t.y. apie garsus ir t.t., tai po avarijos dabar visa masina dalimis galiu isvardinti ir parodyti kur jos yra, su kuo jungiasi ir t.t. doh.gif lotuliukas.gif
Aga
Aš kažkada žinojau tik vieną gedimą, kad gali nutrūkt dirželis. Ir ką jūs manot. Važiuojant praėjo stabdžiai beveik neveikt, vairas beveik nesisukt, vos sustojau. Galvoju šakės, atsidarau dureles, pripuolė krūva vyrų, nes mato, kad kažkas ne taip, sako kas yra, sakau dirželis turbūt tongue.gif Tie lūžta iškart, sako mašinoj dar sėdėdama jau diagnozę nustatei. Atidarom kapotą, dirželis lotuliukas.gif Tai lūžo visi, ir į kavinę kvietę, ir nutempt namo, ir nutempt į servisą, ir pavežt smile.gif
Atogrąža
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 04 02, 20:14)
... tai po avarijos dabar visa masina dalimis galiu isvardinti ir parodyti kur jos yra, su kuo jungiasi ir t.t. doh.gif  lotuliukas.gif
*

jooo... bigsmile.gif ai, tada geriau renkuosi nežinoti lotuliukas.gif

QUOTE(Aga @ 2011 04 02, 20:17)
Aš kažkada žinojau tik vieną gedimą, kad gali nutrūkt dirželis. Ir ką jūs manot. Važiuojant praėjo stabdžiai beveik neveikt, vairas beveik nesisukt, vos sustojau. Galvoju šakės, atsidarau dureles, pripuolė krūva vyrų, nes mato, kad kažkas ne taip, sako kas yra, sakau dirželis turbūt tongue.gif Tie lūžta iškart, sako mašinoj dar sėdėdama jau diagnozę nustatei. Atidarom kapotą, dirželis lotuliukas.gif Tai lūžo visi, ir į kavinę kvietę, ir nutempt namo, ir nutempt į servisą, ir pavežt smile.gif
*

Vo čia tai bent thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Teisingai, reikia kelti moterų, kaip irgi išmanačių mechaniką, autoritetą thumbup.gif didis.gif lotuliukas.gif
tapse
Su naujais pavasariškais namučiais 4u.gif ,aš šiandien keičiausi apava mašiniukui, schmoll.gif taip pavargau verysad.gif tarsi vagona angliu iškroviau unsure.gif
Aga
Čia pernai buvau ratų suvedimą pasidaryt, tokiam gan rimtam servise. Tai kol darė, sėdėjau biure, buvo šefas, šiaip darbuotojai vyrukai, dar keli klientai, pradėjom diskutuoti. Tai serviso šefas sako, kad kuo tolyn tuo labyn ateina baisi vyrų banga. Atvažiuoja, plaukus suilaižę su žele, cepai ant rankų, kaklo, kryžiai, auskarai, nu kaip gėjai gryni, ir kai reik apie mašiną pasakyt ką, tai nieko nesigaudo. Nežino nieko, apart spalos ir modelio hihihi.gif jau nekalbant apie rimtesnius dalykus, detales. Atvaro remontuot ar pirkt tepalo, o net nesuvokia koks tepalas. Kai pradedi klausinėt, tai tik mašinos spalvą pasako lotuliukas.gif Nu žodžiu kažkokia karta žioplių diedų panašėjančių į moteris. Sako o va atvaro jaunos panos, kai paberia ko joms reik, kaip kas, net išsižiojam, kad tiek pana žinot gali. Ir kas keisčiausia, kad vyrų daugėja nežinančių ir nesigaudančių, o moterys kuo tolyn, daugiau žino. Ir pačiai teko tą pamatyt besėdint, kai ateina gražuoliukai, tik modelį težino, o koks tepalas pilas, sintetinis ar ne, nė nesuvokia. Tai prisižvengiau, o šefas sako, mums jau ne juokas kas ateityje laukia, nebebus normalių vyrų tongue.gif
Už tai man ir įdomu, pasidomiu, pasiklausiu, žinau ką pirkt, koks tepalas, koks vairo stiprintuvo skystis ir pan, pati pasikeičiau, dasipilu, ryt varysiu batukus mašiniuko pasikeisiu thumbup.gif
mocha
Šaunuolės nugi, kad domitės ir žinot wink.gif nėr čia ko apie moteris galvot kaip apie vištas, kad jos nieko nesupranta wink.gif dar koks pasitenkinimas apima, kai vardini ko reikia, nori ir panašiai ir vyrų akys išsiplečia biggrin.gif
Almost
QUOTE(Atogrąža @ 2011 04 02, 20:08)
Man pačiai nėr labai įdomu, bo ausys visakokiais tais terminais bei pavadinimais ir taip išūžtos. Ir žinios apie auto kažkaip netyčia tiesiog atsiranda prieš mano valią  lotuliukas.gif . Ale, ne tos, kur ką pilt, o labiau tos  - koks garsas ką negero gali reikšti ir ką reiktų patikrinti, ką keisti, beigi kaip tas ar kitas mechanizmas prie to negerumo prisidėję ir kodėl  doh.gif  lotuliukas.gif  Žodžiu, mechaninės žinios teoriniame lygmeny  biggrin.gif O praktiniame, t.y., kaip tikrai atrodo minimas mechanizmas ar detalė aš nežinau biggrin.gif
*

šitoj vietoj mes itin panašios laugh.gif 3ilgi pypsėjimai reiškia to ir to gedimą, 5 trumpi reiškia tą ir tą... mol - kam man to reik, jei tu ten pasikaustęs? biggrin.gif biggrin.gif sorry, aš žinau, kad atrodyčiau gerai IT style ofise remontuodama kompus pati su savo rankelėm, bet ar man to reikia? g.gif biggrin.gif biggrin.gif pasidomėt teoriškai smagu, bet praktiškai...
Aga
Nu va pasikeičiau batukus. Jei kam Kaune reikia, galiu pagirt Urmo bazės gale esančius berniukus prie provyklos, labai greit, labai labai pigiai ir dar į maišus sudėjo žieminius, sužymėjimo thumbup.gif kol po bazę pasitrankiau.
Visad keisdavaus Birželio 23-iosios gatvėj, bet kai rudenį palikau beveik pusantro šimto, tai atšoko fantazija važiuot pas juos ohmy.gif Tai va, bazėj superiniai vaikinukai, eilių nebuvo, vos kelios mašinos po manęs thumbup.gif
Bet kol susitąsiau žemyn - aukštyn į 8 aukštą ratus, o vargeli, dabar einu gulėt kaip stuburą gelia, vos atkeliu aš juos kokio sunkumo su ratlankiais doh.gif
agnite
QUOTE(Atogrąža @ 2011 04 02, 16:21)
. Bet vis tik pasilieku prie nuomonės, kad bet koks, net ir mažas pariedėjimas - nėra gerai.
*

Jokiu būdu nelaikau to geru dalyku. tai labai blogai, bet bent jau man ir kai kuriems kitiems taip gaunasi ir viskas. smile.gif

QUOTE(tapse @ 2011 04 02, 20:32)
Su naujais pavasariškais namučiais 4u.gif ,aš šiandien keičiausi apava mašiniukui, schmoll.gif taip pavargau  verysad.gif tarsi vagona angliu iškroviau unsure.gif
*

Vakar draugas keitė savuosius. O vargeli.. tokie ant priekio, tokie ant galo, ne taip sudėjo - perdėti reikėjo - net ir aš nosį kišau ir bandžiau padėti. biggrin.gif
Supratau tik kas ir kaip vyksta ir kad yra sunkus fizinis darbas schmoll.gif
Užtat smagu pačiam viską susitvarkyti, pinigėlis susitaupo smile.gif

Ale orelis koks. Visas su jau tikru pavasariu!!! bis.gif

ingauk
laba vakareli

as dar nepasikeitus, bet sia savaite vaikus jau iskomandiruosiu i darza ir reiks keistis smile.gif

aciu uz naujus namucius smile.gif 4u.gif
Semi
Sveikos 4u.gif Kada reikia keisti ratus,anksčiau per tv skelbdavo,o dabar kažkaip negirdėjau g.gif
denaxa
QUOTE(Semi @ 2011 04 04, 09:48)
Sveikos 4u.gif  Kada reikia keisti ratus,anksčiau per tv skelbdavo,o dabar kažkaip negirdėjau g.gif
*

Ket parasyta,kiekvienas vairuotojas turi ta kaip du kart du zinoti,aisku,jei egzamina laike... mirksiukas.gif
Aga
QUOTE(Semi @ 2011 04 04, 09:48)
Sveikos 4u.gif  Kada reikia keisti ratus,anksčiau per tv skelbdavo,o dabar kažkaip negirdėjau g.gif
*

04.01 4u.gif
Aga
Na ir kaip sekas vairuot pavasarį mylimomis duobėtomis gatvėmis doh.gif Prasikirtau padangą šiandien nepataisomai doh.gif
Almost
QUOTE(Aga @ 2011 04 10, 17:35)
Na ir kaip sekas vairuot pavasarį mylimomis duobėtomis gatvėmis doh.gif Prasikirtau padangą šiandien nepataisomai doh.gif
*

o Die, ne kažką unsure.gif jaučiu nervų kiek išgadinot..

man tai normaliai, tik vis dar vairuoju įsitempus. bet nusprendžiau, kad jaučiu dėl policijos - niekad nestabdė, tai viską labai atsargiai darau laugh.gif jau mb klausė, kada aš pagaliau atsipalaiduosiu... irgi įvažiavau į duobę, bet nieko baisaus nenutiko turbūt..
Prula
*

užuojauta dėl padangos 4u.gif joooo kelių duobėtumas doh.gif dantys baigia išbirėt. Atrodo bandau prisimint visas aštriausias, pasitaikančias kasdieniniam kely, vistiek įšoku tai į vieną ar kitą doh.gif
Aga
tai va, aš variau nežinomu keliu, ir realiai prie turgaus, padarytos parkavimo vietos ant tokio bordiūro užvažiuot. Ir bala buvo, nu ne per didžiausia, tai pasirodo toj baloj toookia gili duobė, jau kaip kaliau į bordiūrą... Visa laimė lietnykas nesusivarė mistiniu būdu.
agnite
*

Aš džiaugiuosi, kad Kauną jau aplopė nemažai smile.gif Man jau dabar ramu. Tereikia nulėkt sutvarkyt KAŽKĄ,kas pas mane barška po pasivažinėjimo duobėtu keliu smile.gif

Anksčiau parašėte nei paklausiau 4u.gif
Tai čia jau visa smegduobė pasitaikė! g.gif
Aš labai atsargiai apvažiuoju balas, nebent ten kiaurai varau, kur žinau, ką jos slepia smile.gif Bet ir tai...po žiemos duobės pagilėjusios, platesnės.
Aga
QUOTE(agnite @ 2011 04 10, 19:13)
Kur čia įlėkėt?  blink.gif
Aš džiaugiuosi, kad Kauną jau aplopė nemažai  smile.gif  Man jau dabar ramu. Tereikia nulėkt sutvarkyt KAŽKĄ,kas pas mane barška po pasivažinėjimo duobėtu keliu  smile.gif
*

Prie Varnių turgaus, ten ne pačioj jų aikštelėj, bet iš Varnių gatvės kur padaryta mašinoms parkavimas, reik užvažiuot ant bordiūro ir statyt doh.gif
agnite
QUOTE(Aga @ 2011 04 10, 19:15)
Prie Varnių turgaus, ten ne pačioj jų aikštelėj, bet iš Varnių gatvės kur padaryta mašinoms parkavimas, reik užvažiuot ant bordiūro ir statyt doh.gif
*

Žinau tą vietą, bet jau senokai nebuvau smile.gif
Kažin ar tokias tvarko? Ar tik pagrindines gatves stengiasi užlopyti ir viskas..? nes vienam daugiabučio kieme važiavom tai duobė baisaus dydžio ir panašu kad keli metai iš eilės netvarkyta nieks ir toliau paliekama tokioj stadijoj doh.gif
Aga
Pas mus aju prieš kokius 5 metus kieme dažais buvo susižymėję duobes, tai taip ir liko tik sužymėta...Praktiškai pusės mašinos didumo, viena paskui kitą...
agnite
QUOTE(Aga @ 2011 04 10, 19:26)
Pas mus aju prieš kokius 5 metus kieme dažais buvo susižymėję duobes, tai taip ir liko tik sužymėta...Praktiškai pusės mašinos didumo, viena paskui kitą...
*

Normaliai smile.gif Svarbiausia sužymėjo.... biggrin.gif
Almost
labas rytas. radau tokį straipsnį..
http://www.15min.lt/naujiena/miestas/kauna...bauda-42-145500
kristeen
QUOTE(Almost @ 2011 04 11, 09:24)

Cia tik LT tokios durnystes ir gali but doh.gif doh.gif
tapse
Pagaliau ir aš pasikeičiau teises thumbup.gif thumbup.gif ,dabr bus ramu 10 metu g.gif ,lapuka irgi nusiemiau bigsmile.gif ,pratinsiuos be jo doh.gif ,pažiuresiu ar pasikeis kitu vairuotoju tolerancija unsure.gif ,mano atžvilgiu schmoll.gif
nijako
as vakar pasikeiciau ratus, tai dabar ramu. Dar akumas buvo pradejas oksiduotis, tai vyrukas sutvarke. thumbup.gif
O keliai tai tikrai apgailetinos bukles. Kalbos ir jokiu veiksmu verysad.gif
Aga
Nu Kaune lopo, nemažai kur, bet dar siaubas kiek yra baisių vietų, kur ne tik padangą. bet ir mašiną sulaužyt gali sad.gif
Semi
QUOTE(tapse @ 2011 04 17, 07:53)
Pagaliau ir aš pasikeičiau teises thumbup.gif  thumbup.gif ,dabr bus ramu 10 metu g.gif ,lapuka irgi nusiemiau bigsmile.gif ,pratinsiuos be jo doh.gif ,pažiuresiu ar pasikeis kitu vairuotoju tolerancija unsure.gif ,mano atžvilgiu schmoll.gif
*

Nuobaudų kokių turėjot? Klausinėjo kažko keičiant teises,ar tiesiog pakeitė ir viskas g.gif
As dar tik pusę metų klevas,tai įdomu kaip vėliau padarys su nuolatinių teisių keitimu doh.gif
Almost
QUOTE(Semi @ 2011 04 18, 10:04)
Nuobaudų kokių turėjot? Klausinėjo kažko keičiant teises,ar tiesiog pakeitė ir viskas g.gif 
As dar tik pusę metų klevas,tai įdomu kaip vėliau padarys su nuolatinių teisių keitimu doh.gif
*

čia per tuos 2metus nuo laikinų įvedimo kokius 3kartus keitėsi informacija apie ilgalaikių išdavimą. tai patikėkit - per tuos pusantrų metų dar irgi eilę kartų keisis viskas hihihi.gif mirksiukas.gif
Semi
QUOTE(Almost @ 2011 04 18, 09:49)
čia per tuos 2metus nuo laikinų įvedimo kokius 3kartus keitėsi informacija apie ilgalaikių išdavimą. tai patikėkit - per tuos pusantrų metų dar irgi eilę kartų keisis viskas hihihi.gif  mirksiukas.gif
*

Nu tikėkimės nepadarys to,kad reiks perlaikinėt kažką,ar kursus kažkokius išklausyt rolleyes.gif

Sveikinu nusiemus klevą,kolkas neįsivaizduoju vairavimo be klevo cool.gif
Almost
QUOTE(Semi @ 2011 04 18, 13:16)
Nu tikėkimės nepadarys to,kad reiks perlaikinėt kažką,ar kursus kažkokius išklausyt rolleyes.gif

Sveikinu nusiemus klevą,kolkas neįsivaizduoju vairavimo be klevo cool.gif
*

šiaip manau, kad didelių pakeitimų neturėtų būt... bet kas čia žino unsure.gif

ačiū, kad aš jau prieš 2mėn jį nusiėmiau bigsmile.gif tai nežinau, tik greitis pasikeitė ir kad dėl lapo uždėjimo nebereik pergyvent hihihi.gif o daugiau kas turėtų keistis? nežinau net... smile.gif
Semi
QUOTE(Almost @ 2011 04 18, 13:28)
šiaip manau, kad didelių pakeitimų neturėtų būt... bet kas čia žino  unsure.gif

ačiū, kad aš jau prieš 2mėn jį nusiėmiau  bigsmile.gif tai nežinau, tik greitis pasikeitė ir kad dėl lapo uždėjimo nebereik pergyvent hihihi.gif o daugiau kas turėtų keistis? nežinau net...  smile.gif
*

Kitų vairuotojų elgesys gal pasikeitė,nes man tai užkiša labai,be posūkio įsirykiuoja ir pan schmoll.gif
Almost
QUOTE(Semi @ 2011 04 18, 15:07)
Kitų vairuotojų elgesys gal pasikeitė,nes man tai užkiša labai,be posūkio įsirykiuoja ir pan schmoll.gif
*

turbūt esu pasidarius tolerantiška ir tiesiog laikui bėgant nebepastebiu tokių dalykų hihihi.gif mb visą laiką, kol aš turiu teises ir kol kartu esam, be šūdlapio važinėja, tai kažkaip ir jam užkiša, ir be posūkio rikiuojasi priešais... seniau pykdavau, bet dabar tiesiog pripratau smile.gif
tapse
QUOTE(Semi @ 2011 04 18, 10:04)
*

Ne rolleyes.gif , nieko neklausinejo schmoll.gif ,tiesig atsiimant palinkejo sekmes vairuojant ir nedaryt jokiu pažeidimu. tongue.gif
denaxa
QUOTE(Semi @ 2011 04 18, 15:07)
Kitų vairuotojų elgesys gal pasikeitė,nesman tai užkiša labai,be posūkio įsirykiuoja ir pan schmoll.gif
*

Tai cia visiems taip,neimk i galva,musu keliuose tai-norma... lotuliukas.gif Yra gi tokiu "begalviu ereliu" kategorija... lotuliukas.gif
Almost
QUOTE(denaxa @ 2011 04 18, 20:37)
Tai cia visiems taip,neimk i galva,musu keliuose tai-norma... lotuliukas.gif Yra gi tokiu "begalviu ereliu" kategorija... lotuliukas.gif
*

arba džigitai laugh.gif
Semi
Na aišku man viskas,reiškia ne tik su "šudlapiais" nepagarbiai elgesi biggrin.gif
agnite
QUOTE(Almost @ 2011 04 18, 18:24)
turbūt esu pasidarius tolerantiška ir tiesiog laikui bėgant nebepastebiu tokių dalykų hihihi.gif mb visą laiką, kol aš turiu teises ir kol kartu esam, be šūdlapio važinėja, tai kažkaip ir jam užkiša, ir be posūkio rikiuojasi priešais... seniau pykdavau, bet dabar tiesiog pripratau  smile.gif
*

Man irgi taip pat smile.gif Dar kai nevairavau savo mašinos visada putodavausi kai draugui kažkas užkišdavo, arba sudarydavo avarines situacijas, o jis man kartodavo, kad nereikia čia rodyti savo charakterio ir kad kai pati vairuosiu pamatysiu jog net ir per dieną kelis kartus pasitaiko visokių vairuotojų ir nėra kada čia nervus rodyt biggrin.gif Ir tai tiesa. smile.gif

QUOTE(Semi @ 2011 04 19, 09:05)
Na aišku man viskas,reiškia ne tik su "šudlapiais" nepagarbiai elgesi biggrin.gif
*

Na aš dėl to lapo esu pajautus kad arba labai geranoriškai praleidžia mane kur nors arba kaip tik užkiša mašiną ir tipo 'eik velniop' smile.gif
Vienok man patinka tas lapas, tai vis tiek ženklas kitiems, kad aš dar žalia biggrin.gif Taip tarsi 'saugiau' jaučiuosi.

Semi
QUOTE(agnite @ 2011 04 21, 08:23)

Na aš dėl to lapo esu pajautus kad arba labai geranoriškai praleidžia mane kur nors arba kaip tik užkiša mašiną ir tipo 'eik velniop' smile.gif 
Vienok man patinka tas lapas, tai vis tiek ženklas kitiems, kad aš dar žalia biggrin.gif  Taip tarsi 'saugiau' jaučiuosi.
*

Man atrodo,kad aš irgi šiek tiek saugiau jaučiuosi su lapu,manau bus gaila skirtis su juo po 2metų biggrin.gif
negriuke
Sveikos. 4u.gif Noriu jungtis prie Jūsų. Jau nuo kovo 28 d. važinėju viena. thumbup.gif Teises turiu nuo 2008-06, tai spėjau į tą seną tvarką įlįsti ir mano teisės galioja 10 m. bet kaip sakiau, aš vairuoju JAU beveik mėnesį, tai spėjau apturėti visokių situacijų. doh.gif Šiandien mašinos buferį palikau ant bordiūro. doh.gif O šiaip dar buvo, kad vos neįlėkė į užpakalį (buvo tokia avarinė situacija, trūlui priekyje buvo sunku važiuoti saulės išlydytu keliu, tai stabdė, aš irgi, o už manęs važiavęs nestabdė. doh.gif Tai aš girdžiu cypia, tai roviau į priekį, nes vaikas gale miegojo) Viskas baigėsi laimingai. Ai, žinot aš išsiskyrusi, tai Jūs gal man patarsit kai man kils klausimų, nes neturiu vyrukų, kuriems galėčiau parodyti. Tai va, sakykit kas kiek laiko pilat visokius skysčius (langų gal ne tiek aktualu), bet pvz antifryzą ar tepalus? blush2.gif
Mačiau kalbėjot apie klevo lapus, tai aš irgi su klevo lapu važinėju, jau nebepypina. biggrin.gif
agnite
QUOTE(Semi @ 2011 04 21, 11:11)
Man atrodo,kad aš irgi šiek tiek saugiau jaučiuosi su lapu,manau bus gaila skirtis su juo po 2metų biggrin.gif
*

Kad gaila, tai gaila... smile.gif
Bet maniškio jau kampukas atsiklijuoja, pats nori nusilupti biggrin.gif Tik kad dar lukterėti reikia
Aga
negriuke, tepalus keisti pilnai reikia maždaug kas 10 000 km pravažiuotų. Dasipilt reikia pamatavus. O matuot reikia nekurtai mašinai, ant šalto variklio, išsitrauki tą matuoklį ilgą, nušluostaui tepalą, įkiši vėl ir tada ištraukus žiūri, kad nebūtų žemiau minimumo juostelės, jei mažiau, tai dapili šiek tiek smile.gif
man pastoviai nuteka vairo stiprintuvo skystis, tai dapilu vis, irgi rodo kada žemiau minumumo jau.
negriuke
Ačiū Aga, vakar jau prispyriau tėtį, kad apžiūrėtų skysčius, tai irgi būtent vairo stiprintuvo skysčio trūko (aš prisiskaičiau pas jus, kad toks yra, sakau, o čia vairo stiprintuvui trūksta, tėtis sako jo, teisingai). Iš karto pagalvojau apie tą dirželį, kur kažkuri atspėjo, tai ir aš taip pat. thumbup.gif
Labri_
Laba diena, mergaites, as irgi jungiuos prie jusu i kompanija. Vakar atsiemiau jau vairuotojo pazymejima thumbup.gif
Sakykit, gal zinote, kiek kainuoja draudimas jei vazinesiu su vyro masina. Kazka girdejau, kad galima draust viena draudima, bet jei vazinesime abu (o as dar be 2 m stazo) tai jau kainuos brangiau. Pagal amziu tai mums virs 25 m. yra
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.