QUOTE(fiordine @ 2011 04 03, 10:57)
Butu idomi visu patirtis ar rekomendacijos, nesvarbu, kokiam mieste butumet.
Labas,
Mano namo nuotrauka Jus galite matyti sitame forume(tema,blokeliai), jis statytas is Ytong 40cm.bl. nesiltintas. Blokeliai klijuoti Ytong klijais. Del dregmes igerimo tiesa,bet tik statybos metu. Pas mane statant kekviena diena baige darba statybininkai sienas uzdengdavo. Sienos statytos spalio men. 2005m.Stogas udengtas ,lapkriti. Namas pradetas irengineti 2006 m. balandzio men. Isore tinkuota Caparol tinku(liepos gale).Vidus tinkuotas
Rodbandu,tapetuotas.Dregmes sienose buvo nemazai, tai mes 1 menesi istisai naudojom dregmes surinkejus. Padejo kapitaliai.
Isikelem gyventi 2006m. rugpjuti. Jau pirmais metais namas buvo pilnai isdziuves. Dregme kambariuose laikesi apie 40-50proc. Sia ziema dregmes lygis name laikosi apie 40proc. Aisku pastacius nama, kuo skubiau reik padaryti isores apdaila.
Atsiprasau, galvojau viena parasiau kita, ne apdaila o apsauga nuo dregmes.
O dziuvimo laikas pas mane is tiesu gavosi ilgas, ir labai did.efekta dave dregmes surinkejai. Ju buvo 2 vnt. i diena viena du kart ispildavom po 20-25litrus vandens, sunku patiket bet taip buvo. Name gyvenam penkti metai, kol kas viskas OK.