Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas moka dirbti su YTONG blokeliais?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
fiordine
Sveiki,

Galvojame statyti nama is YTONG blokeliu. Gal galite parekomenduoti statybos imone ar kvalifikuotus statybininkus, mokancius dirbti su YTONG? Domina visi namo statybos darbai - pamatai, murijimas, stogo dengimas, irengimas. Gal kas gyvenate is YTONG pastatytame name ir galite pasidalinti statybos patirtimi/ duot geru patarimu.

Is anksto dekoju!

Papildyta:
Butu idomi visu patirtis ar rekomendacijos, nesvarbu, kokiam mieste butumet.
Raimo
QUOTE(fiordine @ 2011 04 03, 10:57)
Butu idomi visu patirtis ar rekomendacijos, nesvarbu, kokiam mieste butumet.
*

Labas,
Mano namo nuotrauka Jus galite matyti sitame forume(tema,blokeliai), jis statytas is Ytong 40cm.bl. nesiltintas. Blokeliai klijuoti Ytong klijais. Del dregmes igerimo tiesa,bet tik statybos metu. Pas mane statant kekviena diena baige darba statybininkai sienas uzdengdavo. Sienos statytos spalio men. 2005m.Stogas udengtas ,lapkriti. Namas pradetas irengineti 2006 m. balandzio men. Isore tinkuota Caparol tinku(liepos gale).Vidus tinkuotas
Rodbandu,tapetuotas.Dregmes sienose buvo nemazai, tai mes 1 menesi istisai naudojom dregmes surinkejus. Padejo kapitaliai.
Isikelem gyventi 2006m. rugpjuti. Jau pirmais metais namas buvo pilnai isdziuves. Dregme kambariuose laikesi apie 40-50proc. Sia ziema dregmes lygis name laikosi apie 40proc. Aisku pastacius nama, kuo skubiau reik padaryti isores apdaila.
Atsiprasau, galvojau viena parasiau kita, ne apdaila o apsauga nuo dregmes.
O dziuvimo laikas pas mane is tiesu gavosi ilgas, ir labai did.efekta dave dregmes surinkejai. Ju buvo 2 vnt. i diena viena du kart ispildavom po 20-25litrus vandens, sunku patiket bet taip buvo. Name gyvenam penkti metai, kol kas viskas OK.
just-me
sveiki,
kaune ruosiames statyti nama. jei rasim statybininku kurie moka dirbti su yTONG blokeliais.
Gal turite kontaktus meistru?
dekui
marelis
Prasau Ytong "meistru" apsireikskit, praneskit apie save!
Susisieksiu, pabendrausim - bus galimbe apsisprest.

dekui
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.