Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Linksmas Jorio gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
+333+
Viskas prasidėjo antradienį, sėdėdama nėštukių pokalbiuose supratau, kad visą popietę mano pilvo gyventojas labai silpnai baksnoja... o buvau pripratusi prie intensyvaus šonkaulių masažo. Sunerimau, paskambinau gydytojui, sako važiuok, reikia žiūrėti. Na reikia tai reikia, neėmiau jokių daiktų.. važiavau užsirašyti tonus, tikėjausi grįžti. Apžiūrėjo mane, paklausė... sako nieko blogo ir.. supakavo, bandžiau visaip namo prašytis, bet kažko daktarai tik juokavo ir nebuvo linkę derėtis. Taigis apsigyvenom mes Antakalnį trečiam aukšte ir laukėm ryto, su viltim važiuoti namo.. turėjau dar laiko iki vasario 2. Tačiau ryte padarius echoskopiją nustatė, kad mano Joriukui nėra kur plaukioti, mažai vandenų ir reikia gimdyti. Aš kaip dėjau žliumbt ir vyrui skambint, o tas sako šitaip zyzei, kad gimdyt nori, tai ko dabar žliumbi. Taigi, nusprendžiau vietoj ašarų pradėt džiaugtis. Pakrapštė mane kelis kartus, davė nakčiai žvakutę ir sako laukiam sąrėmių... laukiam tai laukiam.. Penktadienį pradėjo mausti.. prieš 12 jau pradėjau skaičiuoti trumpučius, bet gana reguliarius sąrėmius ir vis bijojau, kad nepraeitų (na paruošiamieji mane jau tris savaites kankino). Gavau pietus ir nežinojau galiu aš valgyti ar ne.. bet kol sesutė sužinojo ar galiu, tai aš jau buvau viską sutvarkius blush2.gif Nusprendžiau, kad prieš visą veiksmą reikia pasistiprinti. Apie 14 val. supratau, kad jau tikrai vyksta ir paskambinau vyrui, kad atvažiuotų... o aš vis vaikščiojau po palatą ir sąrėmiavau, bet vis galėjau šypsotis, žodžiu nebuvo blogai. Apie 16 val. jau supratu, kad reikėtų paskambinti savo gydytojui... paskambinau ir sakau, kad jau norisi keiktis blush2.gif kuo toliau, tuo dažniau.. sako jei jau taip, tai atvažiuoju. Atvažiavo, pažiūrėjo ir sako keliaujam į gimdyklą.. o aš sakau.. daktare epidūro.. sako gal nereikia... aš sakau reikia... sako gal nereikia, antras vaikas, greit pagimdysi doh.gif na jis toks natūralistas, na žodžiu pamatė mano snukelio išraišką ir sako, jei jau taip nori, tai gerai. Na aš tada pakylėta, kad jau suderėjom dėl to epidūro nustraksėjau į dušą (na prieš tai tuos nemalonius reikaliukus sutvarkė), prausiuos ir galvoju, kaip čia gerai viskas vyksta, visi su nuotaika, skausmas pakenčiamas, lelių tuoj turėsiu bigsmile.gif Visa švari ir pasiruošus šiek tiek po 17val. stovėjau prie gimdyklos durų... sako reik laukt kol patvarkysim, nespėjam, nes labai daug gimdo. Prajuokino mane kažkodėl tas prašymas palaukt... galvoju, jei jau vaikas lįstų irgi laukt paprašytų lotuliukas.gif Palaukėm, įleido, o aš jau jaučiu kad labai jau to epidūro noriu ohmy.gif ir baimė dideliausia, kad nespės man jo padaryti, jau mintyse sudėliojau situaciją, kaip maniškis daktariukas užsimena tom akušerkom, kad neskubėti.. na čia jau paranoja pasireiškė... Ir nubėgo man vandenys... iš kart po to sąrėmiai pasidarė ohoho.. aš jau prisiminiau savo pirmą komplikuotą, skatintą gimdymą be epidūro bijau.gif Ir tada aš jau neprašiau, o reikalavau epidūro ir prie durų pamačiau anesteziologę bigsmile.gif Gavau tą stebuklą ir prasidėjo lafa.. guliu, su vyru pliurpiam, forumietėm vasarinukėm smsus siuntinėju, o aparatas rodo kaip skausmingai sąrėmiauju lotuliukas.gif Žodžiu nuobodu nebuvo. Dar draugė paskambino api 20val. kalusia ar gali atvaryt, spėsiu? Aš patikinau kad tikrai spės, nes čia man visai gerai laikas stumiasi ir aš niekur neskubu irnesakyk.gif Pusę devynių atėjo daktariukas kaklelio žiūrėti.. žiūri abu su akušerka ir sako.. nėra blink.gif aš jau nerimaut pradedu.. ko ten nėra, vaikas turi būt, pilvas tai pūpso doh.gif klausiu ko nėra? kaklelio... pilnas atsidarymas... pabandom stumt... O aš galvoju, jezaus kai nenoriu... dabar jau skaudės, o man čia taip gerai gulisi, sakau gal dar nereikia, o jis vis tiek pabandom. Nu ką, galvoju anksčiau ar vėliau reiks stumt, bandom... stumiu... neskauda, sako eina gerai, bandom dar... tada jau susizgribau, kad tėtis leliūzo tai už durų visą veiksmą pražiopsos... Susiorganizavau greitai tėtį, o tas nesupranta kas vyksta... na žmogus po pirmo gimdymo laukė mano kančių ir riksmų, bent jau kokias šešias valandas, o čia aš lovoj pasivoliojus pora valandėlių stumt sugalvojau lotuliukas.gif Na žodžiu visi savo vietose, stumiu toliau, sąrėmis baigiasi, o daktariukas sako tavo sesuo atvažiavo, įleist? wink.gif Vyras į mane dideliom akim žiūri, aš sesers tai neturiu.. lotuliukas.gif ir pati akimirką nesuvokiau kokia sesuo... kol dingtelėjo.. taigis draugė skambino, klausė ar spės.. Sakau leiskit, jau nuo seniau buvo nuspręsta, kad krikšto mama bus, kartu testą darėm... likimas matyt norėjo, kad ji pamatytų kaip vaikis į pasaulį ateina... Uždėjo ji savo šaltas iš lauko rankas man ant kaktos, taip gerai buvo... jaučiaus tokia stipri... dar pora kartų pastūmiau ir pamačiau kaip mano Joriukas paliko savo mamos namuką. Tada verkiau iš laimės, laikiau jį ant savęs ir verkiau... nustojo pulsuoti virkštelė, tėtis ją nukirpo, paspaudus pilvą gimė placenta (labai norėjau ją pamatyti, nes po savo pirmojo gimdymo, nemačiau ir apskritai daug ko nepamenu). Prasidėjo įprastiniai svėrimai, matavimai... gulėjau ir supratau, kad ir stumiant man neskaudėjo bigsmile.gif ir vyras sakė... negaliu patikėt, kad taip greit ir lengvai. Gulėjau ant to stalo ir kartojau... man neskaudėjo ir net nekirpo.. vieną mažą įdrėskimą sukabino vienu siūliuku, ryte jau sėdėjau thumbup.gif
Po to sekė bemiegė žiūrėjimo į lubas naktis... jis jau atėjo, taip labai lauktas ir prašytas wub.gif buvau be galo laiminga...
menade
Smagu,kad jum viskas taip greitai ir lengvai praėjo 4u.gif Aukit sveiki ir protingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
neues
4u.gif didžiausi sveikinimai mažyliui ie mamytei 4u.gif
Ypatingai šilta gimdymo istorija!
kipshe
thumbup.gif stiprybes ir graziu akimirku!!! wub.gif
kad visoms taip lengva butu wub.gif wub.gif wub.gif
kakajedze
+333+, labai panasios musu istorijos thumbup.gif As irgi dziaugiuosi, kad epiduros prisiprasiau...gulejau ir zvengiau visa gimdyma...po tokiu prisiminimu, kad ir 10 gimdyti galeciau thumbup.gif
Busimos mamytes, jei duoda nuskausminamuju, tai ir imkit...nebukit didvyres 4u.gif
+333+ ir Joriukui, geriausios kloties 4u.gif 4u.gif 4u.gif
rencew
Kaip gražu skaityt tokias istorijas smile.gif . Sveikinimai jums dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Aš taip pat gimdžiau su epidūru thumbup.gif , ir sakiau kiek dar gimdysiu- visus kartus taip pat smile.gif
Šalnė
Labai grazu wub.gif ir svarbiausia ikvepia drasos blush2.gif
Emilie
thumbup.gif Joriuko atejimo istorija thumbup.gif
Veitė
QUOTE(+333+ @ 2006 02 23, 22:46)
paspaudus pilvą gimė placenta (labai norėjau ją pamatyti, nes po savo pirmojo gimdymo, nemačiau ir apskritai daug ko nepamenu).
Po to sekė bemiegė žiūrėjimo į lubas naktis... jis jau atėjo, taip labai lauktas ir prašytas  wub.gif  buvau be galo laiminga...
*

Sveikinu 4u.gif Tikrai graži istorija thumbup.gif
ir aš nemačiau savo placentos, tai per antrą gimdymą labai norėčiau pamatyt blush2.gif
o man po gimdymo sekė žūrėjimo į vaikutį, o ne į lubas naktis wub.gif
+333+
Labai smagu, kad jums patiko mūsų istorija bigsmile.gif nekokia aš rašytoja.. kaip mokėjau taip surašiau ax.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(Veitė @ 2006 02 24, 13:08)
o man po gimdymo sekė žūrėjimo  į vaikutį, o ne į lubas naktis  wub.gif
*

Na mano Joriuką iš manęs nakčiai paėmė... taip kad šešias valandas buvau be jo.. rolleyes.gif nes po epidūro tiek laiko negalėjau atsistoti... ir liepė miegoti doh.gif
Veitė
QUOTE(+333+ @ 2006 02 24, 13:39)
Na mano Joriuką iš manęs nakčiai paėmė... taip kad šešias valandas buvau be jo.. rolleyes.gif  nes po epidūro tiek laiko negalėjau atsistoti... ir liepė miegoti  doh.gif
*

supratau 4u.gif
Ramunis
Smagu kad taip viskas šauniai pavyko. thumbup.gif Retai tokių gerų istorijų paskaitysi. schmoll.gif 4u.gif
yuki
gražu wub.gif

linkiu tokio pat lengvo auginimo 4u.gif
Zuikiosaulute
Grazu bigsmile.gif Aukit diduciai thumbup.gif
Ritužė
Šaunus gimdymas thumbup.gif O kad ir mums visoms toks.... ax.gif
Didelės jums sėkmės 4u.gif
Azali
Smagu ,kad viskas lengvai praėjo ir neskaudėjo thumbup.gif
turbūt dabar ir trečią nepabijosi gimdyt wub.gif
sėkmės augant Joriukiui ir kantrybės tėveliams 4u.gif
Liusijaa
Tiesiog fantastiska istorija 4u.gif Saunuoliai thumbup.gif
promo
Išties malonu skaityti, taip norėtūsi kad visoms ir visada tokie gimdymai būtų ax.gif
Sėkmės aukit didučiai ir sveikučiai wub.gif
Manaska
Sveikinu 4u.gif 4u.gif
Baltai pavydziu...tokio lengvo vaikelio atejimo ... thumbup.gif wub.gif
SUPER HERA
rolleyes.gif labai smagi istorija
tongue.gif o aš be epidūro visus pagimdžiau ir nenumiriau
daug ramių naktelių mamytei o sūneliui-daug gardaus mamos pienelio.aukite linksmi ir sveikutėliai 4u.gif
monce*
Džiugu, kad viskas taip pakanpakami ramiai ir sėmingai. 4u.gif
Sėkmės Jūsų šeimynėlėi. 4u.gif
+333+
Ačiū visoms už linkėjimus wub.gif ax.gif

QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 02 26, 22:53)
rolleyes.gif labai smagi istorija
  tongue.gif o aš be epidūro visus pagimdžiau ir nenumiriau
daug ramių naktelių mamytei o sūneliui-daug gardaus mamos pienelio.aukite linksmi ir sveikutėliai 4u.gif
*

Aš vieną be epidūro, o kitą su ir nematau prasmės kankintis schmoll.gif pasitikau savo Jorį sveiku protu... nenusikamavus ir be padėkų dievui kad viskas baigėsi, tiesiog džiaugiausi tuo kas vyksta ir tai nuostabu wub.gif labai džiaugiuosi, kad yra toks gimdymo palengvinimas mirksiukas.gif
Monikuteee
sveikinimai 4u.gif
Vilsen
kiekvienas renkasi lengvesni kelia i gyvenima,todėl ne tik Joriukui,bet ir visai jūsų šeimynai linkime viso ko geriausio.
ArTutė
thumbup.gif Saunuole thumbup.gif Visoms linkiu tolio gimdymo bigsmile.gif Aukit sveikuciai ir diduciai, ir kad nepritruktumet pienelio 4u.gif
Andžela
Sveika,

čia aš. ax.gif Perskaičiau pagaliau tavo istoriją, g.gif Nugi linksma visai istorija. Palinkėčiau viso ko geriausio, bet žinai kad visada to linkėjau ir linkiu. blush2.gif
Aš irgi savo parašiau. Na, mano truputį liūdnesnė. Paskaityk kai turėsi laiko. lotuliukas.gif
Iki rytojaus wub.gif

Nieko sau
Linksma istorija...skaičiau ir su nerimu laukiau pabaigos- šaunu, kad viskas greitai ir gerai pasibaigė thumbup.gif
edi*
Kad tokių istorijų dagiau būtų thumbup.gif labai optimistiškai nuteikia mirksiukas.gif

QUOTE(+333+ @ 2006 02 27, 14:02)
Ačiū visoms už linkėjimus  wub.gif  ax.gif
Aš vieną be epidūro, o kitą su ir nematau prasmės kankintis  schmoll.gif  pasitikau savo Jorį sveiku protu... nenusikamavus ir be padėkų dievui kad viskas baigėsi, tiesiog džiaugiausi tuo kas vyksta ir tai nuostabu  wub.gif labai džiaugiuosi, kad yra toks gimdymo palengvinimas  mirksiukas.gif

Aš ir nemtyčiau prasmės kankintis, jei būtų tą epidiurą suspėję padaryti. ax.gif Deja kartais būna per vėlu... mirksiukas.gif
Magnetukas
Gražiai nupasakota. Taip lengva 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.