Po to sekė bemiegė žiūrėjimo į lubas naktis... jis jau atėjo, taip labai lauktas ir prašytas
Viskas prasidėjo antradienį, sėdėdama nėštukių pokalbiuose supratau, kad visą popietę mano pilvo gyventojas labai silpnai baksnoja... o buvau pripratusi prie intensyvaus šonkaulių masažo. Sunerimau, paskambinau gydytojui, sako važiuok, reikia žiūrėti. Na reikia tai reikia, neėmiau jokių daiktų.. važiavau užsirašyti tonus, tikėjausi grįžti. Apžiūrėjo mane, paklausė... sako nieko blogo ir.. supakavo, bandžiau visaip namo prašytis, bet kažko daktarai tik juokavo ir nebuvo linkę derėtis. Taigis apsigyvenom mes Antakalnį trečiam aukšte ir laukėm ryto, su viltim važiuoti namo.. turėjau dar laiko iki vasario 2. Tačiau ryte padarius echoskopiją nustatė, kad mano Joriukui nėra kur plaukioti, mažai vandenų ir reikia gimdyti. Aš kaip dėjau žliumbt ir vyrui skambint, o tas sako šitaip zyzei, kad gimdyt nori, tai ko dabar žliumbi. Taigi, nusprendžiau vietoj ašarų pradėt džiaugtis. Pakrapštė mane kelis kartus, davė nakčiai žvakutę ir sako laukiam sąrėmių... laukiam tai laukiam.. Penktadienį pradėjo mausti.. prieš 12 jau pradėjau skaičiuoti trumpučius, bet gana reguliarius sąrėmius ir vis bijojau, kad nepraeitų (na paruošiamieji mane jau tris savaites kankino). Gavau pietus ir nežinojau galiu aš valgyti ar ne.. bet kol sesutė sužinojo ar galiu, tai aš jau buvau viską sutvarkius
Po to sekė bemiegė žiūrėjimo į lubas naktis... jis jau atėjo, taip labai lauktas ir prašytas
Smagu,kad jum viskas taip greitai ir lengvai praėjo
Ypatingai šilta gimdymo istorija! kad visoms taip lengva butu
+333+, labai panasios musu istorijos
Busimos mamytes, jei duoda nuskausminamuju, tai ir imkit...nebukit didvyres +333+ ir Joriukui, geriausios kloties
Kaip gražu skaityt tokias istorijas
Aš taip pat gimdžiau su epidūru
Labai grazu
QUOTE(+333+ @ 2006 02 23, 22:46) paspaudus pilvą gimė placenta (labai norėjau ją pamatyti, nes po savo pirmojo gimdymo, nemačiau ir apskritai daug ko nepamenu). Po to sekė bemiegė žiūrėjimo į lubas naktis... jis jau atėjo, taip labai lauktas ir prašytas Sveikinu ir aš nemačiau savo placentos, tai per antrą gimdymą labai norėčiau pamatyt o man po gimdymo sekė žūrėjimo į vaikutį, o ne į lubas naktis
Labai smagu, kad jums patiko mūsų istorija
QUOTE(Veitė @ 2006 02 24, 13:08) Na mano Joriuką iš manęs nakčiai paėmė... taip kad šešias valandas buvau be jo..
Smagu kad taip viskas šauniai pavyko.
gražu
linkiu tokio pat lengvo auginimo
Grazu
Šaunus gimdymas
Didelės jums sėkmės
Smagu ,kad viskas lengvai praėjo ir neskaudėjo
turbūt dabar ir trečią nepabijosi gimdyt sėkmės augant Joriukiui ir kantrybės tėveliams
Tiesiog fantastiska istorija
Išties malonu skaityti, taip norėtūsi kad visoms ir visada tokie gimdymai būtų
Sėkmės aukit didučiai ir sveikučiai
Sveikinu
Baltai pavydziu...tokio lengvo vaikelio atejimo ... daug ramių naktelių mamytei o sūneliui-daug gardaus mamos pienelio.aukite linksmi ir sveikutėliai
Džiugu, kad viskas taip pakanpakami ramiai ir sėmingai.
Sėkmės Jūsų šeimynėlėi.
Ačiū visoms už linkėjimus
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 02 26, 22:53) daug ramių naktelių mamytei o sūneliui-daug gardaus mamos pienelio.aukite linksmi ir sveikutėliai Aš vieną be epidūro, o kitą su ir nematau prasmės kankintis
sveikinimai
kiekvienas renkasi lengvesni kelia i gyvenima,todėl ne tik Joriukui,bet ir visai jūsų šeimynai linkime viso ko geriausio.
Sveika,
čia aš. Aš irgi savo parašiau. Na, mano truputį liūdnesnė. Paskaityk kai turėsi laiko. Iki rytojaus
Linksma istorija...skaičiau ir su nerimu laukiau pabaigos- šaunu, kad viskas greitai ir gerai pasibaigė
Kad tokių istorijų dagiau būtų
QUOTE(+333+ @ 2006 02 27, 14:02) Ačiū visoms už linkėjimus Aš vieną be epidūro, o kitą su ir nematau prasmės kankintis Aš ir nemtyčiau prasmės kankintis, jei būtų tą epidiurą suspėję padaryti.
Gražiai nupasakota. Taip lengva
|