Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Swapas "Transformeriai"
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
_Smilga_
Prie mūsų šaunaus būrelio gali prisijungti visi norintys (tik su keliom sąlygom):
1. Reikia ne tik ką nors rankdarbiauti, bet ir parodyti savo darbų albumą.
2. "Praplepėti" bandomąjį laikotarpį, t. y. kol senbuvės nutars, kad jau priima
3. Gaminti dovanėlę su didžiausia meile, rūpesčiu ir šiluma
4. Gerbti, mylėti ir reikalui esant, užjausti visas swap'o dalyves ir pretendentes

Kviečiame prisijungti!

Mūsų swap'o albumas čia

Organizuojam pavasarinį swapą
user posted image

Siūlomi terminai:
Iki vasario 28d. t. y. iki pirmadienio susirašom, susirandam moderatorę.
Iki gegužės 1-osios darom.

Moderuoja Naktibalda.

Dalyvauja:
1.Oksytė
2. netikėtai
3. sapnelyte
4. Daivulyte
5. tavi
6. smalsi
7. Smilga
8. miegutis
9. Naktibalda
10. Katinytis
tavi
O naujokes dar labai gasdinam smile.gif
Daivulyte
Sveikos,

Katik gandra skrendanti maciau thumbup.gif
tavi
Ką Daivulyt, trečio reik?
smalsi_
QUOTE(Daivulyte @ 2011 04 04, 09:09)
Sveikos,

Katik gandra skrendanti maciau thumbup.gif
*

Labas...
...ir aš mačiau, bet apsimečiau, kad nepažįstu schmoll.gif
Daivulyte
Gal jau gana, bet nauju namuciu noreciau mirksiukas.gif ax.gif
tavi
Ir aš norėčiau
Kerpena
Vakar mano vaikai kažkokį žodyną skaitė, ten visokio temos ir yra paveikslėliai, o šalia surašyti pavadinimai angliškai. Ir viena tema apie namus buvo. Ten toks namo pjūvis nupieštas. Dukra sako - norėčiau tokio namo, va čia būtų mano kambarys, o šalia brolis sėdi - sako, ne, mano!!! Ir taip susiginčijo, lyg tikrai ten mes namą tokį pirktume jau lotuliukas.gif
raganiukstiene
QUOTE(smalsi_ @ 2011 04 03, 20:15)
Dekui  4u.gif  Tik zalios nebeturejau, o geltonos dar liko.
Jau mezguosi suknute is specialiai pirktu siulu  cool.gif
netiketai pliusiukas  biggrin.gif
Zadu visas suskaiciuoti  mirksiukas.gif  vardinkite spalvas greit!
raganiukstiene, Tu ten man spalvas isvardinai, ar tavi darbus perspalvini?  bigsmile.gif

Perziurejau savo rasytus postus, ziuriu gi tavi  su Smilga buvau sumaisius  biggrin.gif
*

Laba diena,

tavi spalvas vardinu.

o ta zalia suknute grazi zalia, ir manikenka grazi smile.gif

as sestadieni maciau skrendanti gandra, tai gal iskeliausiu is namu g.gif (in uzsieni, ar savus namus, ar seimos padidejimas) kazin kuris teisingas.

kedu spalva, nepirkciau, bet jei gauciau nebrokyciau, juk uz dyka duoda biggrin.gif
tavi
O tai kur tau ten mėlynos reik?
Katinytis
Jau spalvu tai nevardinsiu , nes anketa šviežiai dariau, viska surašiau.Nespėju niekooooooooooooooooooooooo, gyvenimas bėga pro šaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lotuliukas.gif .Einu dirbti ax.gif
raganiukstiene
QUOTE(tavi @ 2011 04 04, 12:01)
O tai kur tau ten mėlynos reik?
*

ant salio, tai gautusi, kaip turkiskas ornamentinis salis.
tavi
Gerai , nuspalvinsiu mėlynai kai įtikinsi užsakovę
raganiukstiene
QUOTE(tavi @ 2011 04 04, 13:35)
Gerai , nuspalvinsiu mėlynai kai įtikinsi užsakovę
*

misija neimanoma...

kalbejot apie trasformacija......
kazkas man buvo siunte apie drabuzi per yputube, jis ten idomiai susirisa ir gali nesioti, 3 skirtingais variantais..
nu niekaip nesugebejau rasti, nei paste nei skype, nei irankiu juostoj neislike. ir kas siunte nepamenu... siuvimo ten nera, tik sukabinti, skyles rankoms ir viskas, iskirpti reiktu, naktibalda pasiuti galetu(duociau uzsakyma), ale nu niekaip nerandu, akyse matau, o youtube niekaip neradu. verysad.gif
Katinytis
Berods pagavau minti .tikiuosi itikti su ja.
Noriu klausimo ar jums priimtinas posakis- genialumas paprastume ax.gif
_Smilga_
drinks_cheers.gif

Nu tu Katinyti ir užlankstei čia filosofiškai.... Gerai dar kad ne kokią Kanto "Grynojo proto kritiką" aptart sumanei, ar Švento Rašto aiškinimų užsiprašei hihihi.gif
tavi
Katinyti, reik suprasti šalikas tai ir yr tas paprastumas arba medžiagos gabalas g.gif
Katinytis
Reik suprast , kad yra labai paprasta konstrukcija, nu jau tokia paprasta , bet yra bent 4 galiimybės ja apžaist , kad turėti originalu aksesuara galbūt net ir drabuži .Na bet pamačius galima sakyt, kad tai visai niekniekis ax.gif .Na tarkim ar mėgstat pačios atsistojusios prieš veidrodi pažiūrėt kiek galimybiu turi elementari skara ar dvi skaros ax.gif .
Naktibalda

QUOTE(Katinytis @ 2011 04 04, 22:19)
Reik suprast , kad yra labai paprasta konstrukcija, nu jau tokia paprasta , bet yra bent 4 galiimybės ja apžaist  , kad turėti originalu aksesuara galbūt net ir drabuži .Na bet pamačius galima sakyt, kad tai visai niekniekis  ax.gif .Na tarkim ar mėgstat pačios atsistojusios prieš veidrodi pažiūrėt kiek galimybiu turi elementari skara ar dvi skaros  ax.gif .
*

senokai nebežiūriu į veidrodį lotuliukas.gif
Kerpena
Man tai problematiškas reikalas visokios skaros ir šaliai. Kažkada jaunystėje buvau radusi žurnale daug gražių būdų skarai užsivynioti. Tai buvau susižavėjusi ir bandžiau pritaikyti. Bet man kažkaip viskas negražiai išeidavo, arba vos vos panešiojus tuoj suirdavo, išslysdavo. Kažkokia nepatogi aš, neturiu gal kokios ten elegancijos ar dar ko...
Šaliai man irgi gražu, bet irgi sunkiai pavyksta nešioti. Irgi tuoj krinta, sukasi blush2.gif
netikėtai
Labs ryts 4u.gif
Dirbat,ania biggrin.gif O man išeiginiška tongue.gif
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 04, 18:02)
Noriu klausimo ar jums priimtinas posakis- genialumas paprastume  ax.gif
*

Visu šimtu procentų drinks_cheers.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2011 04 04, 22:31)
senokai nebežiūriu į veidrodį  lotuliukas.gif
*

Pažįstamas reikalas biggrin.gif
_Smilga_
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 04, 21:19)
Reik suprast , kad yra labai paprasta konstrukcija, nu jau tokia paprasta , bet yra bent 4 galiimybės ja apžaist  , kad turėti originalu aksesuara galbūt net ir drabuži .Na bet pamačius galima sakyt, kad tai visai niekniekis  ax.gif .Na tarkim ar mėgstat pačios atsistojusios prieš veidrodi pažiūrėt kiek galimybiu turi elementari skara ar dvi skaros  ax.gif .
*

Nu man kaip Kerpenai panašiai....
Pasiimu skarą ar šalį, atsistojus prieš veidrodi pažiūriu kiek galimybiu turi elementari skara ar dvi skaros, susniarvuju ir padedu atgal į lentyną. Gražiausiai jos man būtent ten žiūrisi lotuliukas.gif
Katinytis
Nu blyn, tai ka nemylit saves, tai jums reik autotreningo treniruočiu , o ne swapu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Išmušėt man viska iš galvos, aš jau galvojau genuialu dalyka sugalvojau ir še tau niekas nemyli skaru, šaliu, apsiaustu, tada tiksliai gausit kelnes -bliuzona- tiurbanatransformeryje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tavi
Nu kodėl Katinyti. Aš labai myliu maišus. Oooo į kiek daug juos galima tranformuot
Kerpena
Kodėl niekas, tik aš ir Smilga prasitarėm kiek nepalankiai, bet net nesakėm, kad nmėgstam, o aš tai net swape nedalyvauju ax.gif
Daivulyte
QUOTE(tavi @ 2011 04 05, 12:05)
Nu kodėl Katinyti. Aš labai myliu maišus. Oooo į  kiek daug juos galima tranformuot
*

thumbup.gif
Katinytis
Naktibalda išvis i veidrodi nežiūri :lotuliukas:na ir du pasisakė už .Daugiau ir šnekančiu nebėr lotuliukas.gif .
Siaubas koki kosuli isitaisiau , jei nuo jo nenumirtosiu, tai tada viskas bus gerai ax.gif
netikėtai
Ei,Katinyti,nejuokauk-tinka man tie visi pričindalai mirksiukas.gif Nu nebent ne mane turi smile.gif
Naktibalda
merginos aš jau greitai greitai tapsiu žmogumi, ir tuomet nešiosiu šalius,skaras, ir net aukštakulnius gal vėl įsigysiu po dešimt metų pertraukos , man viskas tinka wub.gif , tik aš apvalių kūno formų kaip sakant

a mano mergina mažokai kalba ko tais g.gif
tavi
Skaros, šalikai, rytietiškos kelnės ,tunikos, maišai , palapinės man tinka
raganiukstiene
biggrin.gif
laba,

juk dovanotam neziurima, juk zmogus daro is sirdies.,,
Katinytis
QUOTE(tavi @ 2011 04 05, 14:45)
Skaros, šalikai, rytietiškos kelnės ,tunikos, maišai , palapinės man tinka
*

Jep , ale vistiek norėčiau , kad žmogus naudotuosi jam suteiktais privalumais , nors galvoju jei užsirašė i transformeriu swapa, tai pasirašė avantiūrai ane 9Nu iš manes galit visko tikėtis lotuliukas.gif )
miegutis

4u.gif
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 04, 17:02)
Berods pagavau minti .tikiuosi itikti su ja.
Noriu klausimo ar jums priimtinas posakis- genialumas paprastume  ax.gif
*

man tinka, tik reikia instrukciją pridėti, nes kartais per daug sudėtingai viską įsivaizduojam biggrin.gif
QUOTE(Naktibalda @ 2011 04 04, 21:31)
senokai nebežiūriu į veidrodį  lotuliukas.gif
*

tai ir vaikštai susivėlus? blink.gif lotuliukas.gif
QUOTE(netikėtai @ 2011 04 05, 07:38)
Labs ryts 4u.gif
Dirbat,ania biggrin.gif O man išeiginiška tongue.gif

Visu šimtu procentų drinks_cheers.gif
Pažįstamas reikalas biggrin.gif
*

dar viena susivėlus, mergos nu negražu blink.gif
QUOTE(Naktibalda @ 2011 04 05, 13:29)
merginos aš jau greitai greitai tapsiu žmogumi, ir tuomet nešiosiu šalius,skaras, ir net aukštakulnius gal vėl įsigysiu po dešimt metų pertraukos , man viskas tinka  wub.gif , tik aš apvalių kūno formų kaip sakant
a mano mergina mažokai kalba ko tais  g.gif
*

klausimas iškilo tai su kokiu padaru čia mes bendraujam??? g.gif lotuliukas.gif
sapnelyte
labas mergai, neturiu kada pakalbėt, bet man laaabai patinka skaros, pončai, kepruės kitoki galvos ir klyno apdangalai - nuo kuo durniau, įdomiau tuo man geriau, mėgstu būt kitokia nei visi. apie spalavas kažkuri klausė - tai pas amne nepasikeitę - žalia, turkio mėlyna ruda ir geltona ax.gif ką dar čia aks klausė g.gif g.gif aj n g.gif u žodžiu man tinka visi transformeriai- baisiai įdomu kiek mano fėjos fantazija išneša biggrin.gif nes aš tai itin apvalainų formų- nu ta prasme kike į ilgį tiek į plotį.....

o dabar ne taip linksmai - ryt varau pas daktarus - ieškos man galvoj auglio unsure.gif vienam medikui kažkodėl atrodo kad ans pas mane galvoj užsiveisęs yra, nors uošvienė sako, kad paprasčiausiai nėštumo testas dar tiesos neparodo lotuliukas.gif
miegutis
tikiuosi sapnelyte kas ten jo neras 4u.gif
Daivulyte
Tikrai Sapnelyte , kad nieko blogo tau nerastu 4u.gif
tavi
Užsakymas
user posted image
user posted image

Daivulyte
pragaro ugnis - idomus thumbup.gif
Naktibalda
QUOTE(miegutis @ 2011 04 05, 19:31)

*

o kas tau sakė, kad aš šukuojuosi g.gif tongue.gif
QUOTE(sapnelyte @ 2011 04 05, 19:35)
o dabar ne taip linksmai - ryt varau pas daktarus - ieškos man galvoj auglio unsure.gif  vienam medikui kažkodėl atrodo kad ans pas mane galvoj užsiveisęs yra, nors uošvienė sako, kad paprasčiausiai nėštumo testas dar tiesos neparodo lotuliukas.gif
*

pasitikrinti būtina, tikiuosi neras nieko, apie testą nesupratau, gal ir sveikinti reiks bigsmile.gif

tavi man patinka, bet čia teminiui kokiam, ar šiaip žmogus velnią nori pavaidinti, o gal čia šaprui thumbup.gif
smalsi_
sapnelyte, linkiu, kad viskas gerai būtų Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tinka man visokie šaliai, skaros. Turiu daug ir nešioju pagal nuotaiką cool.gif
Pliusiukus vėliau sudėliosiu, rusų kalbą mokinamės su vyresnėliu doh.gif
Vat ir aš pagalvojau, kad velniškas kaklaraištis lotuliukas.gif Tavi, o Tavo kaklaraiščiai šilkiniai? Smalsu biggrin.gif
miegutis
QUOTE(Naktibalda @ 2011 04 05, 20:15)
o kas tau sakė, kad aš šukuojuosi  g.gif  tongue.gif

pasitikrinti būtina, tikiuosi neras nieko, apie testą nesupratau, gal ir sveikinti reiks  bigsmile.gif

tavi man patinka, bet čia teminiui kokiam, ar šiaip žmogus velnią nori pavaidinti, o gal čia šaprui  thumbup.gif
*

nu jūs matot ... doh.gif va va to aš bijojau ...
o kas liečia Šaprą matėt per svogūnus jį nu dalyvis konkretus lotuliukas.gif , šeip tai jis mano mėgstamiausias laidų vedėjas, patinka man jo bajeriai , nors kartais ir labai nešvankūs būna ax.gif
tavi
Smalsi, kaklaraiščiai natūralaus šilko.
Kaklaraištis darytas prijaučiamčiam baikeriams.
raganiukstiene
Laba ryta,

sapnelyte, daug sveikatos, tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif

baikeriui, tinka biggrin.gif turbut toks ugningas ir motociklas biggrin.gif

sapnelyte
laba vakarą merginos, ačiū už gerus palinkėjimus - mačijo. auglio nerado ale taip iškankino visą dieną ir taip visokių velnių rado kad pasijutau visiška pensininkė verysad.gif
1. trombocitų kiekis kraujyje perdidelis - siunčia pas hematologą
2.fiziologinė lordozė stuburo kaklinėj dalyje
3.sinusinė bradikardija (jei gerai tą mandrą pavadinimą parašiau)
4.susiaurėjusios galvos kraujagyslės
5. reik nosį pasibalnot akiniais- trumparegystė

vyras pamatęs krūvą receptų paklausė - tai kaip tu dar lovoj pajėgi blush2.gif lotuliukas.gif
netikėtai
Labu vakaru 4u.gif
QUOTE(miegutis @ 2011 04 05, 19:31)
*

Nu matai mieguti,aš turiu labai lakią vaizduotę-tam kad susišukuot ir apsirengt veidrodžio man nereikia cool.gif biggrin.gif

QUOTE(sapnelyte @ 2011 04 05, 19:35)
o dabar ne taip linksmai - ryt varau pas daktarus - ieškos man galvoj auglio unsure.gif  vienam medikui kažkodėl atrodo kad ans pas mane galvoj užsiveisęs yra, nors uošvienė sako, kad paprasčiausiai nėštumo testas dar tiesos neparodo lotuliukas.gif
*

Ramiai mergiote-ieškojo ir man mirksiukas.gif Nieko nerado 4u.gif
QUOTE(tavi @ 2011 04 05, 20:43)
Užsakymas
*

O vialnias koks liepsningas bigsmile.gif Drąsus vyras dėvės thumbup.gif
QUOTE(miegutis @ 2011 04 05, 22:04)
o kas liečia Šaprą matėt per svogūnus jį nu dalyvis konkretus lotuliukas.gif , šeip tai jis mano mėgstamiausias laidų vedėjas, patinka man jo bajeriai , nors kartais ir labai nešvankūs būna ax.gif
*

Apie šitą dalyvį turiu savo nuomonę.

QUOTE(sapnelyte @ 2011 04 06, 21:51)
laba vakarą merginos, ačiū už gerus palinkėjimus - mačijo. auglio nerado
*

Vat su tuom ir sveikinu 4u.gif
O visa kita ką parašei-keisti žodžiai,bet ir jir turbūt kažką reiškia,ania g.gif Va tik paskutinį supratau-su tuom nuo pirmos klasės draugauju biggrin.gif
raganiukstiene
Sapnelyte, 4u.gif Sveikinam, nieko blogo nera, poilsio reikia, vitaminu busi sveika...

naktibalda, tu kada nors miegi?
Naktibalda
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 04 07, 02:20)
Sapnelyte,  4u.gif Sveikinam, nieko blogo nera, poilsio reikia, vitaminu  busi sveika...
naktibalda, tu kada nors miegi?
*

ne 4u.gif

dabar galvoju jau reiktų, nevelku kojų doh.gif , jau tingiu net iki lovos eiti ............

stintą darinėjau visą vakarą, paskui prisiminiau, kad ryt vaikui švnetė mokykloje, tai dar tortus sukleckinau, vieną kepiau kitą žele biggrin.gif darbai darbas, moklsai čia jau kaip malda įeina į darbų sąrašus doh.gif

sapnelyt 4u.gif
Daivulyte
Sapnelyte thumbup.gif

O as vakar atidariau begiojimo sezona, gal jau nenutruks blush2.gif
tavi
Jau seniai atidariau b4giojimo sezoną....bėgioju su reikalais ir atrodo jau pradedu nieko nespėt, bent jau namuose pasidaryt. g.gif
ELlJA
QUOTE(Daivulyte @ 2011 04 07, 08:17)
Sapnelyte thumbup.gif 

O as vakar atidariau begiojimo sezona, gal jau nenutruks  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif man draugė vakar paskambino ir po 4 kartų atsikalbinėjimo eiti bėgioti prigrąsino, kad jau šiandien tai tikrai tikrai eisim. Suniurnėjau, kad gerai ( noriu pati bėgiot, nu bet blyn tingiu blush2.gif ir žinau, kad reikia ax.gif ). Ale po darbo susiskambinom ir nusprendėm nebėgt, nes lyja biggrin.gif Jeeee doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.