_Smilga_
2011 04 04, 08:53
Prie mūsų šaunaus būrelio gali prisijungti visi norintys (tik su keliom sąlygom): 1. Reikia ne tik ką nors rankdarbiauti, bet ir parodyti savo darbų albumą. 2. "Praplepėti" bandomąjį laikotarpį, t. y. kol senbuvės nutars, kad jau priima 3. Gaminti dovanėlę su didžiausia meile, rūpesčiu ir šiluma 4. Gerbti, mylėti ir reikalui esant, užjausti visas swap'o dalyves ir pretendentes Kviečiame prisijungti!Mūsų swap'o albumas čiaOrganizuojam pavasarinį swapą  Siūlomi terminai: Iki vasario 28d. t. y. iki pirmadienio susirašom, susirandam moderatorę. Iki gegužės 1-osios darom. Moderuoja Naktibalda. Dalyvauja: 1.Oksytė 2. netikėtai 3. sapnelyte 4. Daivulyte 5. tavi 6. smalsi 7. Smilga 8. miegutis 9. Naktibalda 10. Katinytis
O naujokes dar labai gasdinam
Daivulyte
2011 04 04, 09:09
Sveikos, Katik gandra skrendanti maciau
Ką Daivulyt, trečio reik?
smalsi_
2011 04 04, 09:19
QUOTE(Daivulyte @ 2011 04 04, 09:09) Sveikos, Katik gandra skrendanti maciau  Labas... ...ir aš mačiau, bet apsimečiau, kad nepažįstu
Daivulyte
2011 04 04, 09:20
Gal jau gana, bet nauju namuciu noreciau
Kerpena
2011 04 04, 09:59
Vakar mano vaikai kažkokį žodyną skaitė, ten visokio temos ir yra paveikslėliai, o šalia surašyti pavadinimai angliškai. Ir viena tema apie namus buvo. Ten toks namo pjūvis nupieštas. Dukra sako - norėčiau tokio namo, va čia būtų mano kambarys, o šalia brolis sėdi - sako, ne, mano!!! Ir taip susiginčijo, lyg tikrai ten mes namą tokį pirktume jau
raganiukstiene
2011 04 04, 10:59
QUOTE(smalsi_ @ 2011 04 03, 20:15) Dekui  Tik zalios nebeturejau, o geltonos dar liko. Jau mezguosi suknute is specialiai pirktu siulu netiketai pliusiukas Zadu visas suskaiciuoti  vardinkite spalvas greit! raganiukstiene, Tu ten man spalvas isvardinai, ar tavi darbus perspalvini?  Perziurejau savo rasytus postus, ziuriu gi tavi su Smilga buvau sumaisius  Laba diena, tavi spalvas vardinu. o ta zalia suknute grazi zalia, ir manikenka grazi  as sestadieni maciau skrendanti gandra, tai gal iskeliausiu is namu  (in uzsieni, ar savus namus, ar seimos padidejimas) kazin kuris teisingas. kedu spalva, nepirkciau, bet jei gauciau nebrokyciau, juk uz dyka duoda
O tai kur tau ten mėlynos reik?
Katinytis
2011 04 04, 11:34
Jau spalvu tai nevardinsiu , nes anketa šviežiai dariau, viska surašiau.Nespėju niekooooooooooooooooooooooo, gyvenimas bėga pro šaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  .Einu dirbti
raganiukstiene
2011 04 04, 12:32
QUOTE(tavi @ 2011 04 04, 12:01) O tai kur tau ten mėlynos reik? ant salio, tai gautusi, kaip turkiskas ornamentinis salis.
Gerai , nuspalvinsiu mėlynai kai įtikinsi užsakovę
raganiukstiene
2011 04 04, 12:53
QUOTE(tavi @ 2011 04 04, 13:35) Gerai , nuspalvinsiu mėlynai kai įtikinsi užsakovę misija neimanoma... kalbejot apie trasformacija...... kazkas man buvo siunte apie drabuzi per yputube, jis ten idomiai susirisa ir gali nesioti, 3 skirtingais variantais.. nu niekaip nesugebejau rasti, nei paste nei skype, nei irankiu juostoj neislike. ir kas siunte nepamenu... siuvimo ten nera, tik sukabinti, skyles rankoms ir viskas, iskirpti reiktu, naktibalda pasiuti galetu(duociau uzsakyma), ale nu niekaip nerandu, akyse matau, o youtube niekaip neradu.
Katinytis
2011 04 04, 17:02
Berods pagavau minti .tikiuosi itikti su ja. Noriu klausimo ar jums priimtinas posakis- genialumas paprastume
_Smilga_
2011 04 04, 18:51
Nu tu Katinyti ir užlankstei čia filosofiškai.... Gerai dar kad ne kokią Kanto "Grynojo proto kritiką" aptart sumanei, ar Švento Rašto aiškinimų užsiprašei
Katinyti, reik suprasti šalikas tai ir yr tas paprastumas arba medžiagos gabalas
Katinytis
2011 04 04, 21:19
Reik suprast , kad yra labai paprasta konstrukcija, nu jau tokia paprasta , bet yra bent 4 galiimybės ja apžaist , kad turėti originalu aksesuara galbūt net ir drabuži .Na bet pamačius galima sakyt, kad tai visai niekniekis  .Na tarkim ar mėgstat pačios atsistojusios prieš veidrodi pažiūrėt kiek galimybiu turi elementari skara ar dvi skaros  .
Naktibalda
2011 04 04, 21:31
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 04, 22:19) Reik suprast , kad yra labai paprasta konstrukcija, nu jau tokia paprasta , bet yra bent 4 galiimybės ja apžaist , kad turėti originalu aksesuara galbūt net ir drabuži .Na bet pamačius galima sakyt, kad tai visai niekniekis  .Na tarkim ar mėgstat pačios atsistojusios prieš veidrodi pažiūrėt kiek galimybiu turi elementari skara ar dvi skaros  . senokai nebežiūriu į veidrodį
Kerpena
2011 04 05, 07:03
Man tai problematiškas reikalas visokios skaros ir šaliai. Kažkada jaunystėje buvau radusi žurnale daug gražių būdų skarai užsivynioti. Tai buvau susižavėjusi ir bandžiau pritaikyti. Bet man kažkaip viskas negražiai išeidavo, arba vos vos panešiojus tuoj suirdavo, išslysdavo. Kažkokia nepatogi aš, neturiu gal kokios ten elegancijos ar dar ko... Šaliai man irgi gražu, bet irgi sunkiai pavyksta nešioti. Irgi tuoj krinta, sukasi
netikėtai
2011 04 05, 07:38
Labs ryts Dirbat,ania  O man išeiginiška QUOTE(Katinytis @ 2011 04 04, 18:02) Noriu klausimo ar jums priimtinas posakis- genialumas paprastume  Visu šimtu procentų QUOTE(Naktibalda @ 2011 04 04, 22:31) senokai nebežiūriu į veidrodį  Pažįstamas reikalas
_Smilga_
2011 04 05, 07:39
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 04, 21:19) Reik suprast , kad yra labai paprasta konstrukcija, nu jau tokia paprasta , bet yra bent 4 galiimybės ja apžaist , kad turėti originalu aksesuara galbūt net ir drabuži .Na bet pamačius galima sakyt, kad tai visai niekniekis  .Na tarkim ar mėgstat pačios atsistojusios prieš veidrodi pažiūrėt kiek galimybiu turi elementari skara ar dvi skaros  . Nu man kaip Kerpenai panašiai.... Pasiimu skarą ar šalį, atsistojus prieš veidrodi pažiūriu kiek galimybiu turi elementari skara ar dvi skaros, susniarvuju ir padedu atgal į lentyną. Gražiausiai jos man būtent ten žiūrisi
Katinytis
2011 04 05, 11:00
Nu kodėl Katinyti. Aš labai myliu maišus. Oooo į kiek daug juos galima tranformuot
Kerpena
2011 04 05, 11:38
Kodėl niekas, tik aš ir Smilga prasitarėm kiek nepalankiai, bet net nesakėm, kad nmėgstam, o aš tai net swape nedalyvauju
Daivulyte
2011 04 05, 11:48
QUOTE(tavi @ 2011 04 05, 12:05) Nu kodėl Katinyti. Aš labai myliu maišus. Oooo į kiek daug juos galima tranformuot
Katinytis
2011 04 05, 11:50
Naktibalda išvis i veidrodi nežiūri :lotuliukas:na ir du pasisakė už .Daugiau ir šnekančiu nebėr  . Siaubas koki kosuli isitaisiau , jei nuo jo nenumirtosiu, tai tada viskas bus gerai
netikėtai
2011 04 05, 11:53
Ei,Katinyti,nejuokauk-tinka man tie visi pričindalai  Nu nebent ne mane turi
Naktibalda
2011 04 05, 13:29
merginos aš jau greitai greitai tapsiu žmogumi, ir tuomet nešiosiu šalius,skaras, ir net aukštakulnius gal vėl įsigysiu po dešimt metų pertraukos , man viskas tinka  , tik aš apvalių kūno formų kaip sakant a mano mergina mažokai kalba ko tais
Skaros, šalikai, rytietiškos kelnės ,tunikos, maišai , palapinės man tinka
raganiukstiene
2011 04 05, 16:02
laba, juk dovanotam neziurima, juk zmogus daro is sirdies.,,
Katinytis
2011 04 05, 16:19
QUOTE(tavi @ 2011 04 05, 14:45) Skaros, šalikai, rytietiškos kelnės ,tunikos, maišai , palapinės man tinka Jep , ale vistiek norėčiau , kad žmogus naudotuosi jam suteiktais privalumais , nors galvoju jei užsirašė i transformeriu swapa, tai pasirašė avantiūrai ane 9Nu iš manes galit visko tikėtis  )
miegutis
2011 04 05, 18:31
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 04, 17:02) Berods pagavau minti .tikiuosi itikti su ja. Noriu klausimo ar jums priimtinas posakis- genialumas paprastume  man tinka, tik reikia instrukciją pridėti, nes kartais per daug sudėtingai viską įsivaizduojam QUOTE(Naktibalda @ 2011 04 04, 21:31) senokai nebežiūriu į veidrodį  tai ir vaikštai susivėlus? QUOTE(netikėtai @ 2011 04 05, 07:38) Labs ryts Dirbat,ania  O man išeiginiška Visu šimtu procentų Pažįstamas reikalas  dar viena susivėlus, mergos nu negražu QUOTE(Naktibalda @ 2011 04 05, 13:29) merginos aš jau greitai greitai tapsiu žmogumi, ir tuomet nešiosiu šalius,skaras, ir net aukštakulnius gal vėl įsigysiu po dešimt metų pertraukos , man viskas tinka  , tik aš apvalių kūno formų kaip sakant a mano mergina mažokai kalba ko tais  klausimas iškilo tai su kokiu padaru čia mes bendraujam???
sapnelyte
2011 04 05, 18:35
labas mergai, neturiu kada pakalbėt, bet man laaabai patinka skaros, pončai, kepruės kitoki galvos ir klyno apdangalai - nuo kuo durniau, įdomiau tuo man geriau, mėgstu būt kitokia nei visi. apie spalavas kažkuri klausė - tai pas amne nepasikeitę - žalia, turkio mėlyna ruda ir geltona  ką dar čia aks klausė  aj n  u žodžiu man tinka visi transformeriai- baisiai įdomu kiek mano fėjos fantazija išneša  nes aš tai itin apvalainų formų- nu ta prasme kike į ilgį tiek į plotį..... o dabar ne taip linksmai - ryt varau pas daktarus - ieškos man galvoj auglio  vienam medikui kažkodėl atrodo kad ans pas mane galvoj užsiveisęs yra, nors uošvienė sako, kad paprasčiausiai nėštumo testas dar tiesos neparodo
miegutis
2011 04 05, 18:54
tikiuosi sapnelyte kas ten jo neras
Daivulyte
2011 04 05, 19:09
Tikrai Sapnelyte , kad nieko blogo tau nerastu
Užsakymas 
Daivulyte
2011 04 05, 19:50
pragaro ugnis - idomus
Naktibalda
2011 04 05, 20:15
QUOTE(miegutis @ 2011 04 05, 19:31) dar viena susivėlus, mergos nu negražu o kas tau sakė, kad aš šukuojuosi QUOTE(sapnelyte @ 2011 04 05, 19:35) o dabar ne taip linksmai - ryt varau pas daktarus - ieškos man galvoj auglio  vienam medikui kažkodėl atrodo kad ans pas mane galvoj užsiveisęs yra, nors uošvienė sako, kad paprasčiausiai nėštumo testas dar tiesos neparodo  pasitikrinti būtina, tikiuosi neras nieko, apie testą nesupratau, gal ir sveikinti reiks  tavi man patinka, bet čia teminiui kokiam, ar šiaip žmogus velnią nori pavaidinti, o gal čia šaprui
smalsi_
2011 04 05, 20:19
sapnelyte, linkiu, kad viskas gerai būtų Tau Tinka man visokie šaliai, skaros. Turiu daug ir nešioju pagal nuotaiką Pliusiukus vėliau sudėliosiu, rusų kalbą mokinamės su vyresnėliu Vat ir aš pagalvojau, kad velniškas kaklaraištis  Tavi, o Tavo kaklaraiščiai šilkiniai? Smalsu
miegutis
2011 04 05, 21:04
QUOTE(Naktibalda @ 2011 04 05, 20:15) o kas tau sakė, kad aš šukuojuosi pasitikrinti būtina, tikiuosi neras nieko, apie testą nesupratau, gal ir sveikinti reiks  tavi man patinka, bet čia teminiui kokiam, ar šiaip žmogus velnią nori pavaidinti, o gal čia šaprui  nu jūs matot ...  va va to aš bijojau ... o kas liečia Šaprą matėt per svogūnus jį nu dalyvis konkretus  , šeip tai jis mano mėgstamiausias laidų vedėjas, patinka man jo bajeriai , nors kartais ir labai nešvankūs būna
Smalsi, kaklaraiščiai natūralaus šilko. Kaklaraištis darytas prijaučiamčiam baikeriams.
raganiukstiene
2011 04 06, 08:36
Laba ryta, sapnelyte, daug sveikatos, tikiuosi viskas bus gerai baikeriui, tinka  turbut toks ugningas ir motociklas
sapnelyte
2011 04 06, 20:51
laba vakarą merginos, ačiū už gerus palinkėjimus - mačijo. auglio nerado ale taip iškankino visą dieną ir taip visokių velnių rado kad pasijutau visiška pensininkė 1. trombocitų kiekis kraujyje perdidelis - siunčia pas hematologą 2.fiziologinė lordozė stuburo kaklinėj dalyje 3.sinusinė bradikardija (jei gerai tą mandrą pavadinimą parašiau) 4.susiaurėjusios galvos kraujagyslės 5. reik nosį pasibalnot akiniais- trumparegystė vyras pamatęs krūvą receptų paklausė - tai kaip tu dar lovoj pajėgi
netikėtai
2011 04 06, 21:23
Labu vakaru QUOTE(miegutis @ 2011 04 05, 19:31) dar viena susivėlus, mergos nu negražu Nu matai mieguti,aš turiu labai lakią vaizduotę-tam kad susišukuot ir apsirengt veidrodžio man nereikia QUOTE(sapnelyte @ 2011 04 05, 19:35) o dabar ne taip linksmai - ryt varau pas daktarus - ieškos man galvoj auglio  vienam medikui kažkodėl atrodo kad ans pas mane galvoj užsiveisęs yra, nors uošvienė sako, kad paprasčiausiai nėštumo testas dar tiesos neparodo  Ramiai mergiote-ieškojo ir man  Nieko nerado QUOTE(tavi @ 2011 04 05, 20:43) O vialnias koks liepsningas  Drąsus vyras dėvės QUOTE(miegutis @ 2011 04 05, 22:04) o kas liečia Šaprą matėt per svogūnus jį nu dalyvis konkretus  , šeip tai jis mano mėgstamiausias laidų vedėjas, patinka man jo bajeriai , nors kartais ir labai nešvankūs būna  Apie šitą dalyvį turiu savo nuomonę. QUOTE(sapnelyte @ 2011 04 06, 21:51) laba vakarą merginos, ačiū už gerus palinkėjimus - mačijo. auglio nerado Vat su tuom ir sveikinu O visa kita ką parašei-keisti žodžiai,bet ir jir turbūt kažką reiškia,ania  Va tik paskutinį supratau-su tuom nuo pirmos klasės draugauju
raganiukstiene
2011 04 07, 01:20
Sapnelyte,  Sveikinam, nieko blogo nera, poilsio reikia, vitaminu busi sveika... naktibalda, tu kada nors miegi?
Naktibalda
2011 04 07, 01:22
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 04 07, 02:20) Sapnelyte,  Sveikinam, nieko blogo nera, poilsio reikia, vitaminu busi sveika... naktibalda, tu kada nors miegi? ne dabar galvoju jau reiktų, nevelku kojų  , jau tingiu net iki lovos eiti ............ stintą darinėjau visą vakarą, paskui prisiminiau, kad ryt vaikui švnetė mokykloje, tai dar tortus sukleckinau, vieną kepiau kitą žele  darbai darbas, moklsai čia jau kaip malda įeina į darbų sąrašus  sapnelyt
Daivulyte
2011 04 07, 07:17
Sapnelyte O as vakar atidariau begiojimo sezona, gal jau nenutruks
Jau seniai atidariau b4giojimo sezoną....bėgioju su reikalais ir atrodo jau pradedu nieko nespėt, bent jau namuose pasidaryt.
QUOTE(Daivulyte @ 2011 04 07, 08:17) Sapnelyte O as vakar atidariau begiojimo sezona, gal jau nenutruks   man draugė vakar paskambino ir po 4 kartų atsikalbinėjimo eiti bėgioti prigrąsino, kad jau šiandien tai tikrai tikrai eisim. Suniurnėjau, kad gerai ( noriu pati bėgiot, nu bet blyn tingiu  ir žinau, kad reikia  ). Ale po darbo susiskambinom ir nusprendėm nebėgt, nes lyja  Jeeee
|
|