Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: dėl pūslelinės
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojui dermatologui
Kriarn
Jau 33 sav. kaip laukiuosi ir staiga pirmą kartą mane užpuolė pūslelinė, paraudo per visą skruostą palei akį, kreipiausi i odos gygytoja, tai išrašė vaistų Fucidin H kremo ir liepė tepti 4 dienas ir po to laukti, as taip ir padariau (jau praėjo savaitė laiko), tačiau ta pūslelinė su kiekviena diena vis plečiasi, jau ir palei lūpą, palei nosį, o šį rytą ir ant akies pabėrė, žinau,kad ši liga tęsiasi 2-3 sav., tačiau gal galiu kaip nors sau padėti, kokiais nors vaistais patepti, nes man labai labai neramu. Kadangi pūsleleės sproginėja, tai labai norisi veidą kuom nors nuplauti, aš vis pavalau ramunėlių nuoviru, bet gal taip negerai?

Labai ačiū už atsakymą

Kristina
Eglė.Markevičiūtė
Jei tai tikrai pūslelinė, efektyviausias gydymas būtų acikloviro tabletės, tačiau geriausiai būtų buvę jas pradėti vartoti dar prieš pūslelių atsiradimą (nepastebėta, kad acikloviro vartojimas nėštumo metu sukeltų vaisiaus apsigimimus). Vietiškai tiktų acikloviro tepalas (pvz., acic), galite dėti ramunėlių pavilgus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.