Ar butina jas sildyti ,ar uztenka kad ji butu kambario temperaturos.
As niekada nesildziau vaisiniu tyreliu, duodavau kambario temperaturos
apie tyreles mazas:nors cia klausiama apie atsildyma,bet as dar noriu tiek pasakyt,kad man tos tyreles labai jau neskanios,visos labai rugscios vienintele tyrele kuria mano vaikas valgydavo tai "mazas" bananu tyre,kitas ne.o ir man kiek teko ragauti tikrai jos siek tiek rugstokos.
o kambario temperaturos tyreles sildyti nereik,nebent ta tyrele stovejo saldytuve.
Aš su tavim visiškai sutinku. Pačios prasčiausios tyrelės. Todėl tokia ir kaina.
O as jomis paskaninu koses
O mano mažylei patinkavisokios rūgštenybės (man irgi). Ji nuo 6 mėnesių vaisių skonį pradėjo pažint ir pirmiausia ką paragavo buvo juodieji ir raudonieji serbentai (pertrinti). Vėliau, kai sodo gėrybės baigėsi ragavom ir Hipp ir Mažas (nešildytą) - tiko ir patiko. Mažesnė būdavo per kartą nesuvalgo viso "Mažas" indelio, tad pusė padėdavau į šaldytuvą. Kitą dieną ištraukdavau kiek anksčiau, kad atšiltų natūraliai iki kambario temperatūros.
Rūgštokos tos tyrelės dėl to, kad mažai saldintos.Bet taip ir reikia vaikams iki metų. Cukrus vaikams iki metukų amžiaus nerekomenduojamas dėl galimos žalos inkstukams. Jeigu kitų gamintojų tyrelės ir saldesnės (SEMPER ar kt.), tai tik todėl, kad į jas privaryta kažkokių kitokių saldiklių (nes rašo, kad cukraus nedėta), kurie dar bjauresnė chemija, negu cukrus.
Ir man pačiai, ir mano mazgei tos MAŽAS tyrelės visai patiko, valgo ir bananus, ir obuolius, ir vyšnias, ir visokias kitokias
Mano mazei tos tyreles irgi patinka, tik pastebejau, kad kas kart kai jas suvalgo paleidzia vidurius.
O sildyti tyreliu nesildau, nes nelaikau saldytuve.
Mazas,tyreles visai neblogos, ir mano mazylis meksta biski rukstesnes,o jos manau ruksteli todel kad yra su vitaminu C,ir aciu mamytes uz tiek dauk patarimu.
Is pradziu as labai apsidziaugiau, kai parduotuves lentynoje pamaciau "lietuviskas" tyreles. Deje paaiskejo, kad jos visai nelietuviskos, nors tyreles ir yra tik tyreles, bet as maniau, kad lietuviskos bus geresnes uz atveztines, pasirodo be reikalo apsidziaugiau
Na, mano vaikas tai jokių tyrelių nevalgo, paragauja nebent
Retkarciais visai gerai ir Mazas praeidavo. Nors kad but labai skanios mazei - tai nea.
manoji is Mazo tyreliu megsta su melynem
Mes labai sekmingai "Mazo" tyreles valgem (dabar jau reciau, kai paaugo). Skaniausios - su melynem, sodo uogom, mazei neuztekdavo vieno stiklainelio
Mes tai irgi Mazio tyreles kapojam tik duok
Cia skonio reikalas, visai jos neblogos. O del kainos ir kokybes dar galima pasigincyti Musu bambizas visai neblogai jas kerta
O mums tinka tik Mažas tyrelės (ne visos), nes jos vienintelės be ryžių ar kukūrūzų krakmolo (vaikis alergiškas ryžiam ir kukūrūzam), va taip
man asmeniškai jos visai nepatinka
Mes kertam "Mazas" tyreles, kad oho!
Bet as vis tiktai 15 sek. jas pasildau migrobangeje, nes kad ir ne saldytuve laikau, vis tiek jos pakankamai saltos.
o aš nebenaudoju "mikruškės" -prisiskaičiau apie jų žalą ir t.t. vaikų maisto gamybai nerekomenduoja
Kokia zala, Tuja? Nes as daznai viska ten pasildau, nes pas mane elektrine plyta kol ikaista, nu tai vaikas ir is bado gali numirt
o kam tyreles laikyt saldytuve, as laikau lentynoj virtuvej, kai reikia - bac atidarau ir ji normalios kambario temperaturos, o jai nesuvalgo, tai likuti kita kart i kose sudedu
na, kaip pašyla maistas mikrobangėje? paprastai tariant, molekulės trinasi viena į kitą, taip įšyla maistas, bet nuo to pakinta to maisto molekulinė struktūra ar koks ten biesas, žodžiu, vaiko maisto nerekomenduoja ir aplamai nerekomenduoja ar irgi visad naudodavau, bet va , atsiuntė mama man tą straipsnį ir ,kad jį kur nebegaliu pamiršt dabar tyrelę įstatau į puodą su verdančiu vandeniu ir šildau nu kaip taip mane paveikė ,net pati stebiuosi
del siu tyreliu jau sakiau,mum jos nelabai skanios,bet va del sultyciu tai tikrai
o kam nepradetas tyreles laikyti saldytuve, parduotuvese gi irgi ne saldytuve stovi
Mes valgom obuoliu ir bananu tyrele... man jos visai nieko ir maziui patinka
Mums tai patiko Mazas su jogurtu ir grietinėle, arba labai fainos tos Hame tyrelės iš Rimi, irgi labai skanios. O va buvom pirkę Semper tai siaubas kokia rūgštybė.
kiek skaiciau tai visur raso kad mikrobangeje negalima sildyti vaiko maisto
mes turime tokia lekstute i kuria reikia ipilti karsto vandens, sildo maisteli is apacios. mano vaikas nevalgo kambario temp. tyreliu, tad si lekstute tiesiog
Sveikos,
skaitineju cia va apie tas tyreles. Mes jau irgi paragave visokiu tyreliu:mazas,hipp,nestle...Bet labiausiai maniskei patinka hippo tyreles.Nesutinku su ta nuomone,kad i jas prideda chemijos,kaip cia kazkuri mamyte minejo.Vat i mazas tyreles ideta paprasto cukraus,jis labiau vaikuciui kenkia negu pakaitalas kazkoks cukraus.O tos mazas tyreles tai siaip sau.Mano maze tik obuoliuku ir bananu gal labiausiai valgo,o kitos jai irgi per rugscios pasirode turbut.Bet kiekvienam vaikiukui kitaip atrodo O del sildymo tai as nesildau jei ji nebuvo atidaryta.Kai puse indelio lieka,tai idedu i saldytuva,o po to isemusi tik i karsto vandens vonele istatau indeli ir susyla.
Maniskis visas vaisines tyreles kerta noriai,bet pastebejau, kad po Mazas tyreliu kartais siek tiek atpila ir man atrodo, kad butent del tos priezasties, kad jos siek tiek rugstesnes uz pvz.Hipp tyreles.
mes valgom Hipp arba mazas. Tos Mazas man kazkokios naturalesnes... as tai irgi pasildau siek tiek mikrobangej kai puse indelio is saldytuvo istraukiu...
maniskiai tik uodu Hipp ir syldau o tos mazas neslkanios nei man nei jei
Mano vyresni uzaugo nevalgydamas jokio pirktinio maisto, jokiu firmu.Teko mamai daryti tyreles.
O kas del sildymo, sildydavau mikrobangej, nemaciau nieko blogo, kad ten sildziau, jei budavo per karsta -atvesindavau.Net ligoninej tyreles sildo mikrobangej.
O mes tai valgom Maza, labai gerai. Dar patinka Bebivita, o siandien daviau paragauti Semper versienos su darzovemis, tai labai neblogai valge. O Hipp tikrai geros tyreles. Mano sunus su jomis uzaugo, bet mazoji kazkodel nemegsta. Vaisiu tyreles, tai dar siek tiek valgo, bet jau visu su mesyte, tai neikisi. Ir net paprasta morku tyrele be jokiu priedu valge tik Nestle firmos, o Hippo nevalge. Nesuprantu kodel?
Maniskis labiausiai megsta obuolio su jogurtu Mazo tyrele. Valge ir kitas, bet nenoriai. Na va o Hipp jam visai nepatiko, ir nuo Hipp misinuko baisi alergija buvo. Tik Hipp arbatytes, tai jam geriausios, kitu nelabai ir geria.
O mes skanaujame "Mazas" tyreles
Mano mazylio skoniui jos visai priimtinos, duodu kaip tarpini varianta viena karta dienoje. As jas visada pasildau siltame vandenuke, mums taip skaniau..
Mums tai labiausiai patinka Mazas melyniu tyrele
Mes taip pat megstame mazas tyreles
nupirko vyras Mazas abrikosu tyrele, parnese, o as paskaiciau sudeti
ten pagrinda sudaro obuoliai, o abrikosu tik del kvapo mes ju nevalgom
O mano burbului jos labai patinka
As irgi buvau jomis susizavejus. Pradejom nuo Hipp tyrelio, veliau perejom prie Mazas, nes jos pigesnes ir kiekis didesnis, bet po to pastebejau, kad vaikutis nelabai ramus pasidare, paaiskejo kad nuo tyreliu, nes jose labai jau daug obuoliu,
Taigi as apie jas ne kokios nuomones
Siandien paragavom serbentu su jogurtu.. Buvo laaabai rugsti! Ir nepatiko mano mazei...
visa laika naudojau tik hippa, nes buvai isistikinusi, kad tik jis geras, mat ekologiskas ir ...
siandien SM prisiskaicius nusipirkau Mazas, tikimes patiks dar tiesa ragaudavom Bebivita, tai i ten idedavau vit C tikiuos , kad manajam tiks, nes jo rugstingumas zemas, o jei mazas rugstoka, bus kaiop tik QUOTE(smulkute @ 2005 03 13, 19:07) Maniskis mielai kapoja MAZAS, perku tik bananus ir obuolius, nes nuo persiku, melyniu- berimai, nezinau ar verta visokias vysnias ir braskes bandyt? Siaip perkam ir HIPP pasikeitimui, kad nekirst vien obuoliu
Manoji Mazas valgo skaniau nei Hipp. Valgom persikus, obuolius su jogurtu ir be. Nors tu persiku tikrai del kvapo, nes toj tyrelej obuoliu apie 60proc
mums dar šiek tiek rūgštokos Mažas tyrelės, tad valgom nedaug
|