Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "MAŽAS" tyrelės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3
dianna
iskart mano maziui labai patiko.indelio uztenka 3 kartams.bet dabar susiraukia valgydamas-matyt rugstoka pasidare.darzoviu nelabai nori verysad.gif
drieziukas
Nesuprantu, niekur neberandam Mažas tyrelių be priedų (jogurto, varškės) g.gif ? Negi reikės vien Hippą duot doh.gif
mutantė
man tai Mažas tyreles labai rugščios schmoll.gif
*valdonė*
Pastebejau, kad pasikeite "Mazas" ipakavimo apipavidalinimas g.gif Ir pacios tyreles kiek kitokios ax.gif Bet mano mazius kaip valge jas , taip ir toliau valgo thumbup.gif
Birbiziukas
Maniškis tai valgo "Mažas"tyreles, bet truputį raukosi, tikriausiai dėl rūgštumo, na sakyčiau vitaminas C nepakenks biggrin.gif tongue.gif , o šiaip indelis vienam kartui dažniausiai.
Zhaliaake
Mano sunelis labai megsta "mazas" tyreles... ir visai geros. Rugstokos del to, kad cukraus maziau, bet jo ir nereikia, be to ir dantukai sveikesni smile.gif Labiausiai megsta obuoliu-abrikosu tyreles, neatsisako ir braskiu, sodo gerybiu (su varske, jogurtu), o bananiniai man neskanu- labai jau saldzios. Geriausia valgyti sviezius vaisius ir idealu, jei is seneliu sodo! Saldytuve reikia laikyti tik atidaryta.
Juodaplauke
mums irgi Mazas patinka labiau negu Hipp,nuo Hipp berdavo ir brangesni jie,o sitie ir pagal kaina ir pagal kokybe man thumbup.gif
mamyteRasyte
Mažas tyrelės su vit. C, šiek tiek saldintos cukrumi, bet cukrus tikrai geriau nei saldikliai. Faktas. Iš ko cukrų gamina? Ir runkelių. Saldiklį? Iš chemijos.
Mažas, kaip jau rašė be krakmolų ir ryžių miltų, jei daugiausia vyrauja obuoliai, tai l. gerai, nes jie mažiausiai alergizuoja, juk nereik kūdikio avietėm apšert ar dar kokiais egzotiniais vaisiais.

O dar man l gerai Kėdainių konservų "Trinti obuoliai su cukrumi" (93proc obuolių, 7proc. cukraus), gal ir kt firmų tas pats, nežiųrėjau, nepirkau, nežinau.

Dar skanu: imi visą obuolį ir išverdi garuose (kas turi zeptery - be vandens), jei sunku virti garuos, virkit vandeny (paskui jame košę) arba kepkit orkaitėj. Pakui sutrinu be odelės ir paskaninu šaldytais juod. serbentais, galima braškėmis, avietėmis, žemuogėmis. Niam niam. Ir natūralu. Na, jei nėr šaldytų uogų ir nesinori pirktinių, tai galima paskanint tom pačiom uogienėm.
*ele*
vaisiu tyreles labai saldzios,tikrai nepatiko... biggrin.gif
Raganiute
Maniškis labai mėsta MAŽAS tyreles. Aš kai jo laukiaus, kartais TAIP užsimanydavau tų tyrelių. Man tas jų rūgštumas ir patinka
tongue.gif
kaunietuke
mes ispradziu valgeme hipo tyreles,bet kazkaip nelabai mazajai patiko.O dabar pradejome valgyti mazas vaisines tyreles.Tai labai skanus desertas.Visa indeli sukerta .
nerkasa
Mes ir dabar perkame ir valgome ir Mažas tyreles ir arbatėles. Jokio skirtumo nuo Hipp nejaučiame. Bent jau iš vaiko valgymo.
mamke
Viena karta mama buvo atnesusi mazas kosyte,manoji ja suvalge visa,bet man patiko tai,kad ten buvo aviz.dribsniu kosyte su obuoliu tyrele,o rase kad nuo 10men.Kokia nesamone,as jau tokia kosyte duodavau nuo 5 men.
Oksis
QUOTE(mamke @ 2006 03 05, 18:44)
Viena karta mama buvo atnesusi mazas kosyte,manoji ja suvalge visa,bet man patiko tai,kad ten buvo aviz.dribsniu kosyte su obuoliu tyrele,o rase kad nuo 10men.Kokia nesamone,as jau tokia kosyte duodavau nuo 5 men.
*

O pas mus aplamai mažo pasirinkimas mažas blink.gif
briedžiukė
daug kas sakė čia, kad mažo tyrelės rūgštokos. bet man pasirodė, kad jos bene labiausiai primenu natūralų obuolį.kai nusiperki kitas tyreles, tai jei nebūtų parašyta, kad obuolys, tai nesuprastum g.gif

o kadangi mūsų mažius lasbai mėgsta trintą obuoliuką, tai šios tyrelės mums thumbup.gif nors valgom ir kitas
la vita
O mums labai patinka Mažas. Ne vien todėl kad skanu, bet ir todėl kad jei nupirkau obuolių tyrelę su bananu tai žinau kad joje nieko daugiau nėra. Jokio krakmolo ir ryžių kaip Hipp. Va. tongue.gif
O beje skonis tikrai ne per saldus ir nerūgštu visai. Mano dičkė net kerta kai mažutę maitinu doh.gif
Austre 123
Mes ju nešildom valgome kambario temperatūros ir mano mažiūkam visos patinka
lanaa
o as tik pries kelias dienas pastebejau, kad "mazas" vaisiniu tyreliu sudety yra cukraus. kas man labai nepatiko rolleyes.gif tai is esmes kuom jos skirias nuo to hipp'o? tai dar hipp'o bent tirstesnes ir nedrimba taip nuo saukstelio, kaip musu lietuviskos. pastariasias isvis ne valgyt, o gert reik lotuliukas.gif taip, kad dabar maitinu gerber firmos tyrelem. ten cukraus is vis nera.
briedžiukė
QUOTE(lanaa @ 2006 04 08, 12:56)
o as tik pries kelias dienas pastebejau, kad "mazas" vaisiniu tyreliu sudety yra cukraus. kas man labai nepatiko  rolleyes.gif  tai is esmes kuom jos skirias nuo to hipp'o? tai dar hipp'o bent tirstesnes ir nedrimba taip nuo saukstelio, kaip musu lietuviskos. pastariasias isvis ne valgyt, o gert reik  lotuliukas.gif  taip, kad dabar maitinu gerber firmos tyrelem. ten cukraus is vis nera.
*

beje, jos ne lietuviškos ax.gif
AuDi-77
Mums "Mažas" tyrelės tinka ir patinka. Tik mūsų parduotuvėse pasirinkimas mažokas.
jole
Ir mes valgom Mažas tyreles thumbup.gif Ir nešildome.
ausravait30
QUOTE(Vilija.B @ 2004 06 13, 18:57)
Ar butina jas sildyti ,ar uztenka kad ji butu kambario temperaturos.
*

ausravait30

As niekada nesildau vaisiniu tyreliu jei turiu nusipirkusi. Taciau dazniausiai vaisines tyreles darausi pati. Pvz, banano, obuolio ir kivi arba kriauses tyrele tiesiog fanatastisko sknonio. Zinoma, tam reikalingas specialus mikseris.
rena
O mums "Mazas" tyreles nelabai tinka, perrugscios sad.gif
Soni
MANIŠKIS LABAI MĖGSTA OBUOLIO SU BANANU TYRELĘ, MAN JI LABAI NATŪRALIAI ATRODO.
diamaja
O mums "Mažas" tyrelės labai patinka thumbup.gif . Ir kaina padori ir labai neprisaldintos, kaip daugelis kitų. Tai tik džiaugtis reikia, kad ne cukraus skonis jaučiasi, o vaisių rūgštelė smile.gif
Vaisinių tyrelių nešildau. Duodu kambario temperatūros.
Britva
Man tai Mažas tyrelės pačios skaniausios ir dukrytė jas mėgsta. Jos tikrai primena natūraliai trintų obuolių skonį.
Bet koks šokas man buvo, kad tik dabar sužinojau, jog jos nelietuviškos doh.gif . O taip džiaugiausi, kad lietuvišką tyrelę valgom rolleyes.gif . Ir dar su cukrum doh.gif. Nėra žodžių blink.gif .
Gal tikrai geriau HIPP pirkti, ten bent jau ekologiška produkcija.
Žemuogė
o mano dukrytei sios tyreles nepatiko schmoll.gif kazkokios skystos perdaug unsure.gif

Bet ko noreti - kokia kaina - toks ir produktas g.gif
*Lina*
mano dukrai tos tyrės visiškai nepatinka,kaip ir prieš tai mama rašė ,jos per skystos unsure.gif
martyna_mx
bet juk ten yra cukraus!!!!!! doh.gif Neduodu jos savo maziui. man labai patinka Semper produkcija,švediška kokybė, nėrra ko prikišti o Semper mango su bananais tyrele tai tiesiog fantastiška 4u.gif O ir Hippo skanios, pvz bananu - saldi , labai skani ir ten nėra jokio cukraus. taip,kad pigesnis daiktas dažniausiai yra prastesnis, tokia tad tiesa g.gif
persefone
Mano mažylei Mažas tyrelės perrūgščios. Ypač kur mažesniuose indeliuose, su slyvom, avietėm ir t.t. Vienintelę kurią valgo tai obuolių - persikų.
uogytė
QUOTE(persefone @ 2006 07 18, 15:44)
Mano mažylei Mažas tyrelės perrūgščios. Ypač kur mažesniuose indeliuose, su slyvom, avietėm ir t.t. Vienintelę kurią valgo tai obuolių - persikų.
*

As is sio gamintojo siulomu produktu duodu tik obuoliu avieciu labai noriai valgo.
Tiesa niekada nesildau, kambario temperaturos duodu.
EDCKA
Mums irgi jos ne kokios gal tik obuolys su bananu,o kitu ir nenori net valgyti.
Saules Mama
manoji tai labai valgo mazas tyreles, ir kaina ju labai padori, ir nera baisiai skystos kaip kitos.
Meškašunis
As neduodu kai kuriu ju, nes yra citrinos rugsties sudety. Jeu nera, duodu. Vaisines valgo noriai.
SuperMeska
Visada perku "Mazas". Kol kas ir tinka, ir patinka (ir kaina gera).
urte484
QUOTE(Saules Mama @ 2007 01 08, 23:23)
manoji tai labai valgo mazas tyreles, ir kaina ju labai padori, ir nera baisiai skystos kaip kitos.
*

va del to man jos ir nepatinka schmoll.gif
Emerencija
QUOTE(*Džela* @ 2004 06 14, 15:21)
Is pradziu as labai apsidziaugiau, kai parduotuves lentynoje pamaciau "lietuviskas" tyreles. Deje paaiskejo, kad jos visai nelietuviskos, nors tyreles ir yra tik tyreles, bet as maniau, kad lietuviskos bus geresnes uz atveztines, pasirodo be reikalo apsidziaugiau  laugh.gif
*

taip, tikra tiesa jos nėra lietuviškos, jos lenkiškos doh.gif Jas tik importuoja Šauliuose doh.gif
*Selma*
Mano mažylė labai noriai valgo visas "MAŽAS" tyreles thumbup.gif
SIVERIJA
Mes irgi ragausim šitų tyrelių. Jos visai ne lenkiškos, o gaminamos Čekijoje mirksiukas.gif
Pirmoji dukra labai jas valgė, žiūrėsim, kaip mažoji.
Kadangi turim jau nusipirkę į priekį biggrin.gif palyginsiu sudėtį mažas tyrelės obuolių- slyvų ir hipp slyvų tyrelės ax.gif
taigi, mažas: 70 proc. obuoliai, 30 proc.- slyvos, cukrus, vit. C
Hipp slyvų tyrelė- slyvos 50 proc, vanduo, cukrus, ryžių manai, ryžių krakmolas, vit. C.
Na, dar klausimas, kuri iš jų didesnis gėris....
lincia_pincia
Man jos irgi nepatinka... schmoll.gif
Raselelyte
"Mazas" schmoll.gif ...HIPP thumbup.gif
Ende
Man tai jos visai nieko. Šitas dažniausiai perku.
irmaba
man jos asmeniskai nepatinka, as perku HIPP
jurgytia
Aš taip pat jų neperku. Nežinau kaip dabar, bet prieš kelis metus sudėtyje nemažai cukraus buvo...
ligorija
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 09, 13:00)
Visada perku "Mazas". Kol kas ir tinka, ir patinka (ir kaina gera).
*

Ir mes jas vertinam thumbup.gif
-Alice-
mastau ir aš pirktis MAŽAS tyreles. matau, kad daugeliui vaikučių patinka HIPP. Na, mums irgi HIPP patinka, bet ten cukraus yra sudėtyje 4u.gif
*victoria*
Aš ir pagrinde perku Mažas vaisines tyreles ax.gif Geras skonis, normalus kiekis ir visą tai už padorią kainą thumbup.gif
aimute
mano mazylis is sios firmos tyreliu megsta tik obuoliu su persikais arba abrikosais, visos kitos neskanu smile.gif
ligorija
Mano sunelis nuo 4 menesiuko ragauja MAZAS tyreles iki dabar (6 men.), tai visi skoniai jam patinka ax.gif galvojau, kad nenores obuoliu su morkom, taciau jam patiko smile.gif
Naomyte
Manoji mažylė tai ragavo tik obuolių ir persikų tai labai patinka... reikės ir kitų pabandyti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.