iskart mano maziui labai patiko.indelio uztenka 3 kartams.bet dabar susiraukia valgydamas-matyt rugstoka pasidare.darzoviu nelabai nori
Nesuprantu, niekur neberandam Mažas tyrelių be priedų (jogurto, varškės)
man tai Mažas tyreles labai rugščios
Pastebejau, kad pasikeite "Mazas" ipakavimo apipavidalinimas
Maniškis tai valgo "Mažas"tyreles, bet truputį raukosi, tikriausiai dėl rūgštumo, na sakyčiau vitaminas C nepakenks
Mano sunelis labai megsta "mazas" tyreles... ir visai geros. Rugstokos del to, kad cukraus maziau, bet jo ir nereikia, be to ir dantukai sveikesni
mums irgi Mazas patinka labiau negu Hipp,nuo Hipp berdavo ir brangesni jie,o sitie ir pagal kaina ir pagal kokybe man
Mažas tyrelės su vit. C, šiek tiek saldintos cukrumi, bet cukrus tikrai geriau nei saldikliai. Faktas. Iš ko cukrų gamina? Ir runkelių. Saldiklį? Iš chemijos.
Mažas, kaip jau rašė be krakmolų ir ryžių miltų, jei daugiausia vyrauja obuoliai, tai l. gerai, nes jie mažiausiai alergizuoja, juk nereik kūdikio avietėm apšert ar dar kokiais egzotiniais vaisiais. O dar man l gerai Kėdainių konservų "Trinti obuoliai su cukrumi" (93proc obuolių, 7proc. cukraus), gal ir kt firmų tas pats, nežiųrėjau, nepirkau, nežinau. Dar skanu: imi visą obuolį ir išverdi garuose (kas turi zeptery - be vandens), jei sunku virti garuos, virkit vandeny (paskui jame košę) arba kepkit orkaitėj. Pakui sutrinu be odelės ir paskaninu šaldytais juod. serbentais, galima braškėmis, avietėmis, žemuogėmis. Niam niam. Ir natūralu. Na, jei nėr šaldytų uogų ir nesinori pirktinių, tai galima paskanint tom pačiom uogienėm.
vaisiu tyreles labai saldzios,tikrai nepatiko...
Maniškis labai mėsta MAŽAS tyreles. Aš kai jo laukiaus, kartais TAIP užsimanydavau tų tyrelių. Man tas jų rūgštumas ir patinka
mes ispradziu valgeme hipo tyreles,bet kazkaip nelabai mazajai patiko.O dabar pradejome valgyti mazas vaisines tyreles.Tai labai skanus desertas.Visa indeli sukerta .
Mes ir dabar perkame ir valgome ir Mažas tyreles ir arbatėles. Jokio skirtumo nuo Hipp nejaučiame. Bent jau iš vaiko valgymo.
Viena karta mama buvo atnesusi mazas kosyte,manoji ja suvalge visa,bet man patiko tai,kad ten buvo aviz.dribsniu kosyte su obuoliu tyrele,o rase kad nuo 10men.Kokia nesamone,as jau tokia kosyte duodavau nuo 5 men.
daug kas sakė čia, kad mažo tyrelės rūgštokos. bet man pasirodė, kad jos bene labiausiai primenu natūralų obuolį.kai nusiperki kitas tyreles, tai jei nebūtų parašyta, kad obuolys, tai nesuprastum
o kadangi mūsų mažius lasbai mėgsta trintą obuoliuką, tai šios tyrelės mums
O mums labai patinka Mažas. Ne vien todėl kad skanu, bet ir todėl kad jei nupirkau obuolių tyrelę su bananu tai žinau kad joje nieko daugiau nėra. Jokio krakmolo ir ryžių kaip Hipp. Va.
O beje skonis tikrai ne per saldus ir nerūgštu visai. Mano dičkė net kerta kai mažutę maitinu
Mes ju nešildom valgome kambario temperatūros ir mano mažiūkam visos patinka
o as tik pries kelias dienas pastebejau, kad "mazas" vaisiniu tyreliu sudety yra cukraus. kas man labai nepatiko
QUOTE(lanaa @ 2006 04 08, 12:56) o as tik pries kelias dienas pastebejau, kad "mazas" vaisiniu tyreliu sudety yra cukraus. kas man labai nepatiko beje, jos ne lietuviškos
Mums "Mažas" tyrelės tinka ir patinka. Tik mūsų parduotuvėse pasirinkimas mažokas.
Ir mes valgom Mažas tyreles
QUOTE(Vilija.B @ 2004 06 13, 18:57) ausravait30 As niekada nesildau vaisiniu tyreliu jei turiu nusipirkusi. Taciau dazniausiai vaisines tyreles darausi pati. Pvz, banano, obuolio ir kivi arba kriauses tyrele tiesiog fanatastisko sknonio. Zinoma, tam reikalingas specialus mikseris.
O mums "Mazas" tyreles nelabai tinka, perrugscios
MANIŠKIS LABAI MĖGSTA OBUOLIO SU BANANU TYRELĘ, MAN JI LABAI NATŪRALIAI ATRODO.
O mums "Mažas" tyrelės labai patinka
Vaisinių tyrelių nešildau. Duodu kambario temperatūros.
Man tai Mažas tyrelės pačios skaniausios ir dukrytė jas mėgsta. Jos tikrai primena natūraliai trintų obuolių skonį.
Bet koks šokas man buvo, kad tik dabar sužinojau, jog jos nelietuviškos Gal tikrai geriau HIPP pirkti, ten bent jau ekologiška produkcija.
o mano dukrytei sios tyreles nepatiko
Bet ko noreti - kokia kaina - toks ir produktas
mano dukrai tos tyrės visiškai nepatinka,kaip ir prieš tai mama rašė ,jos per skystos
bet juk ten yra cukraus!!!!!!
Mano mažylei Mažas tyrelės perrūgščios. Ypač kur mažesniuose indeliuose, su slyvom, avietėm ir t.t. Vienintelę kurią valgo tai obuolių - persikų.
QUOTE(persefone @ 2006 07 18, 15:44) Mano mažylei Mažas tyrelės perrūgščios. Ypač kur mažesniuose indeliuose, su slyvom, avietėm ir t.t. Vienintelę kurią valgo tai obuolių - persikų. As is sio gamintojo siulomu produktu duodu tik obuoliu avieciu labai noriai valgo. Tiesa niekada nesildau, kambario temperaturos duodu.
Mums irgi jos ne kokios gal tik obuolys su bananu,o kitu ir nenori net valgyti.
manoji tai labai valgo mazas tyreles, ir kaina ju labai padori, ir nera baisiai skystos kaip kitos.
As neduodu kai kuriu ju, nes yra citrinos rugsties sudety. Jeu nera, duodu. Vaisines valgo noriai.
Visada perku "Mazas". Kol kas ir tinka, ir patinka (ir kaina gera).
QUOTE(*Džela* @ 2004 06 14, 15:21) Is pradziu as labai apsidziaugiau, kai parduotuves lentynoje pamaciau "lietuviskas" tyreles. Deje paaiskejo, kad jos visai nelietuviskos, nors tyreles ir yra tik tyreles, bet as maniau, kad lietuviskos bus geresnes uz atveztines, pasirodo be reikalo apsidziaugiau taip, tikra tiesa jos nėra lietuviškos, jos lenkiškos
Mano mažylė labai noriai valgo visas "MAŽAS" tyreles
Mes irgi ragausim šitų tyrelių. Jos visai ne lenkiškos, o gaminamos Čekijoje
Pirmoji dukra labai jas valgė, žiūrėsim, kaip mažoji. Kadangi turim jau nusipirkę į priekį taigi, mažas: 70 proc. obuoliai, 30 proc.- slyvos, cukrus, vit. C Hipp slyvų tyrelė- slyvos 50 proc, vanduo, cukrus, ryžių manai, ryžių krakmolas, vit. C. Na, dar klausimas, kuri iš jų didesnis gėris....
Man jos irgi nepatinka...
"Mazas"
Man tai jos visai nieko. Šitas dažniausiai perku.
man jos asmeniskai nepatinka, as perku HIPP
Aš taip pat jų neperku. Nežinau kaip dabar, bet prieš kelis metus sudėtyje nemažai cukraus buvo...
mastau ir aš pirktis MAŽAS tyreles. matau, kad daugeliui vaikučių patinka HIPP. Na, mums irgi HIPP patinka, bet ten cukraus yra sudėtyje
Aš ir pagrinde perku Mažas vaisines tyreles
mano mazylis is sios firmos tyreliu megsta tik obuoliu su persikais arba abrikosais, visos kitos neskanu
Mano sunelis nuo 4 menesiuko ragauja MAZAS tyreles iki dabar (6 men.), tai visi skoniai jam patinka
Manoji mažylė tai ragavo tik obuolių ir persikų tai labai patinka... reikės ir kitų pabandyti
|