QUOTE(baronkyte @ 2011 03 05, 01:57)
adele pauosto musu puodukus, o tada mes jai sakom kad cia fe kava
o kodėl jūs geriat tai,kas FE?
Tikrai neduočiau. Tai gali sakyti,kad ir alaus ar kokios degtinės nori, negi ją duotumėt
prisiminiau...
mano mama augino savo sunaus vaikucius. kai jie buvo toki pat pypliukai, budavo prilekia prie mamos su kavos puoduku sedincios, saukdami "kavute kavute "... ikisa nosi i puoduka, pasiziuri ir iskart " fuuuuuuuu kavute" nereikdavo net ragaut
jeigu vaikas praso kavos, pabandykit duoti CIKORIJOs sakni. Skonis kaip kavos, tik jokio kofeino plius daug vitaminu.
kai geriu rytais kava tai labai greitai prisistato,duodu truputi lupytem prisiliest,bet nelabai skanu,tai negeria,ji matomai tik kvapas vilioja
Musiskiai geria bet su pienu , maziui daug pieno pilu tai gaunas beveik tik pienas siltas
Papildyta: Tik aisku ne nuo metu
Kai geriam kava, maniškis pareiškia "Ir aš gersiu, ir man kavos padarykit". Padarom kakavos, sakėm kad tai vaikiška kava ir jam labai tinka. Geria patenkintas. Matyt jam ne kvapo, ne skonio kavos reik, o kad su suaugusiais kartu, kad jau ir jis tipo didelis
Maniškis irgi taikydavosi kavos atsigerti iš mano puoduko, daviau paragauti, geriu be cukraus tai jam nepatiko, dabar vien pamato kad puodelyje juodas skysti nebenori, bet aš jam padarau arba arbatėlės arba kakavos
QUOTE(Asta @ 2011 05 19, 22:46) Kai geriam kava, maniškis pareiškia "Ir aš gersiu, ir man kavos padarykit". Padarom kakavos, sakėm kad tai vaikiška kava ir jam labai tinka. Geria patenkintas. Matyt jam ne kvapo, ne skonio kavos reik, o kad su suaugusiais kartu, kad jau ir jis tipo didelis QUOTE(kitule5 @ 2011 04 04, 23:38) kai geriu rytais kava tai labai greitai prisistato,duodu truputi lupytem prisiliest,bet nelabai skanu,tai negeria,ji matomai tik kvapas vilioja As irgi duodu gurksneli, kai labai praso (pati geriu silpna ir su pienu), o siaip verdu vaikui kakava ir sakau, kad cia "vaikiska kava"
mano mazyle irgi praso kavos, bet ne mano o savo vaikisko braskinio gerimo, kur pasidaro su pienu.niekad neprase is manes, tik paklause kas cia?sakau mano kava o tau negalima, nesveika. sako kai uzaugsiu tada duosi?sakau duosiu:)ir daugiau niekada neprase.
nu va zinok ir pas mus ta pati beda
INKA ir skonis kaip kavos ir sveikiau. pati daznai geriu
Prašė, daviau paragauti, perspėjau, kad bus neskanu (geriu be cukraus) tai net liežuvį nusivalė ir pareiškė - fuuuuui. Tai dabar užtenka tik parodyt kas puodely ir nebereikia
Maniškė turi savo kavą (kakavą), o aš savo kavą. Mano kavos ragauti nenori, jai patinka ir jos "kava"
QUOTE(Black Swan @ 2012 02 01, 18:30) Maniškė turi savo kavą (kakavą), o aš savo kavą. Mano kavos ragauti nenori, jai patinka ir jos "kava" Maniškei nuo pat metukų patinka kava kuria aš geriu,nors po šaukteli turedavau duoti,kad atstotų QUOTE(kristeen @ 2011 01 28, 22:03) Nu tai jau tikrai ne kavai Dabar kavos gurkstelt o dar po meteliu ir tevelis cigarete gales duoti prie kavos tas pats su alum...kai duodama vaikams paragauti, o dar blogiau, jei patinka vaikui, tai kaskart duodama paragauti neturiu bėdų su 6mečiu savo dėl jokių suaugusiųjų gėrimų. Yra kažkas GALIMA, bet yra ir kažkas NEGALIMA, tame tarpe ir kava. Be smalsumo neužaugo nei vienas vaikas, natūralu...bet juk galima tą smalsumą ir kita linkme nukreipti...duoti kakavos, arbatos...pasakyti čia Petriuko gėrimas, o čia mamytės gėrimas...čia Petriuko puodelis (kuriame niekad kavos nepilsit), o čia mamytės puodelis. Vaikai labai greitai mokosi ir negavę kavos 3k, 4kartą dažnai ir nebeprašys. KANTRYBĖS ir pastangų linkiu mamytėms, o ne "ai kas čia tokio nuo gurkšniuko" QUOTE(September_Lady @ 2012 02 01, 23:09) tas pats su alum...kai duodama vaikams paragauti, o dar blogiau, jei patinka vaikui, tai kaskart duodama paragauti neturiu bėdų su 6mečiu savo dėl jokių suaugusiųjų gėrimų. Yra kažkas GALIMA, bet yra ir kažkas NEGALIMA, tame tarpe ir kava. Be smalsumo neužaugo nei vienas vaikas, natūralu...bet juk galima tą smalsumą ir kita linkme nukreipti...duoti kakavos, arbatos...pasakyti čia Petriuko gėrimas, o čia mamytės gėrimas...čia Petriuko puodelis (kuriame niekad kavos nepilsit), o čia mamytės puodelis. Vaikai labai greitai mokosi ir negavę kavos 3k, 4kartą dažnai ir nebeprašys. KANTRYBĖS ir pastangų linkiu mamytėms, o ne "ai kas čia tokio nuo gurkšniuko" |