Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kava vaikams
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Cukraus pudra
QUOTE(baronkyte @ 2011 03 05, 01:57)
drinks_cheers.gif
adele pauosto musu puodukus, o tada mes jai sakom kad cia fe kava biggrin.gif ji tiki biggrin.gif dabar visada uosto ir sako fe smile.gif kas ten bebutu smile.gif itikinom smile.gif kur jau ten 16 men kudikiui susivokti kad nori kavos, kai net nezino kas tai per daiktas  doh.gif
*

o kodėl jūs geriat tai,kas FE? biggrin.gif
kregzde
Tikrai neduočiau. Tai gali sakyti,kad ir alaus ar kokios degtinės nori, negi ją duotumėt doh.gif
baronkyte
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 06, 14:43)
o kodėl jūs geriat tai,kas FE? biggrin.gif
*

biggrin.gif nezinau, dar neklause biggrin.gif kai paklaus, tai reiks kazka sugalvoti biggrin.gif
Lusasita
prisiminiau...
mano mama augino savo sunaus vaikucius.
kai jie buvo toki pat pypliukai, budavo prilekia prie mamos su kavos puoduku sedincios, saukdami "kavute kavute "... ikisa nosi i puoduka, pasiziuri ir iskart " fuuuuuuuu kavute" nereikdavo net ragaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Emanuel
jeigu vaikas praso kavos, pabandykit duoti CIKORIJOs sakni. Skonis kaip kavos, tik jokio kofeino plius daug vitaminu.
kitule5
kai geriu rytais kava tai labai greitai prisistato,duodu truputi lupytem prisiliest,bet nelabai skanu,tai negeria,ji matomai tik kvapas vilioja
** Svaja**
Musiskiai geria bet su pienu , maziui daug pieno pilu tai gaunas beveik tik pienas siltas biggrin.gif taciau jam pats faktas kad kavos kvapas yra biggrin.gif naudojam ir miezine 4u.gif
Papildyta:
Tik aisku ne nuo metu blink.gif ir 2 blink.gif
Asta
Kai geriam kava, maniškis pareiškia "Ir aš gersiu, ir man kavos padarykit". Padarom kakavos, sakėm kad tai vaikiška kava ir jam labai tinka. Geria patenkintas. Matyt jam ne kvapo, ne skonio kavos reik, o kad su suaugusiais kartu, kad jau ir jis tipo didelis smile.gif
Rūtkė
Maniškis irgi taikydavosi kavos atsigerti iš mano puoduko, daviau paragauti, geriu be cukraus tai jam nepatiko, dabar vien pamato kad puodelyje juodas skysti nebenori, bet aš jam padarau arba arbatėlės arba kakavos smile.gif bet kakavą darau silpną. Kažin ar kakava didelis blogis? unsure.gif
giedrumelis79
QUOTE(Asta @ 2011 05 19, 22:46)
Kai geriam kava, maniškis pareiškia "Ir aš gersiu, ir man kavos padarykit". Padarom kakavos, sakėm kad tai vaikiška kava ir jam labai tinka. Geria patenkintas. Matyt jam ne kvapo, ne skonio kavos reik, o kad su suaugusiais kartu, kad jau ir jis tipo didelis smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes irgi saviskei kakava duodam su pienu,patys su mb geriam kava baltyta thumbup.gif visada ji praso kavytes,tai puiki atmaina kakavas thumbup.gif
Siurbelyte
QUOTE(kitule5 @ 2011 04 04, 23:38)
kai geriu rytais kava tai labai greitai prisistato,duodu truputi lupytem prisiliest,bet nelabai skanu,tai negeria,ji matomai tik kvapas vilioja
*

As irgi duodu gurksneli, kai labai praso (pati geriu silpna ir su pienu), o siaip verdu vaikui kakava ir sakau, kad cia "vaikiska kava" biggrin.gif
orchideja@
mano mazyle irgi praso kavos, bet ne mano o savo vaikisko braskinio gerimo, kur pasidaro su pienu.niekad neprase is manes, tik paklause kas cia?sakau mano kava o tau negalima, nesveika. sako kai uzaugsiu tada duosi?sakau duosiu:)ir daugiau niekada neprase.
ascionka
nu va zinok ir pas mus ta pati beda wink.gif mes panasaus amziaus ir nori kavos ir tikrai ne turinio kokio ;D as tai karkartemis duodu tai nera labai gerai taciau...mes irgi geriam ja su pienuku,kai ji baigiasi sako ba ba ir bega salin wink.gif tada kaulija is tecio wink.gif)) biggrin.gif
Agatka
INKA ir skonis kaip kavos ir sveikiau. pati daznai geriu
dailele
Prašė, daviau paragauti, perspėjau, kad bus neskanu (geriu be cukraus) tai net liežuvį nusivalė ir pareiškė - fuuuuui. Tai dabar užtenka tik parodyt kas puodely ir nebereikia lotuliukas.gif tada eina pas močiutę arbatos prašyt tongue.gif
Eva 777
Mano ketrmetis sako apie kava.MMMM kvapas geras bet skonis ve :)darziuko kava ir kvapas ir skonis ve biggrin.gif

user posted image
Black Swan
Maniškė turi savo kavą (kakavą), o aš savo kavą. Mano kavos ragauti nenori, jai patinka ir jos "kava" biggrin.gif
giedrehp
QUOTE(Black Swan @ 2012 02 01, 18:30)
Maniškė turi savo kavą (kakavą), o aš savo kavą. Mano kavos ragauti nenori, jai patinka ir jos "kava" biggrin.gif
*

Maniškei nuo pat metukų patinka kava kuria aš geriu,nors po šaukteli turedavau duoti,kad atstotų lotuliukas.gif po to irgi kakava padarau ir geriam kartu.Ka padarysi,kavos megejos esam 4u.gif
September_Lady
QUOTE(kristeen @ 2011 01 28, 22:03)
Nu tai jau tikrai ne kavai schmoll.gif  schmoll.gif
Dabar kavos gurkstelt o dar po meteliu ir tevelis cigarete gales duoti prie kavos biggrin.gif  biggrin.gif nesuprantu tu kurios duoda schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif

tas pats su alum...kai duodama vaikams paragauti, o dar blogiau, jei patinka vaikui, tai kaskart duodama paragauti doh.gif

neturiu bėdų su 6mečiu savo dėl jokių suaugusiųjų gėrimų. Yra kažkas GALIMA, bet yra ir kažkas NEGALIMA, tame tarpe ir kava.

Be smalsumo neužaugo nei vienas vaikas, natūralu...bet juk galima tą smalsumą ir kita linkme nukreipti...duoti kakavos, arbatos...pasakyti čia Petriuko gėrimas, o čia mamytės gėrimas...čia Petriuko puodelis (kuriame niekad kavos nepilsit), o čia mamytės puodelis. Vaikai labai greitai mokosi ir negavę kavos 3k, 4kartą dažnai ir nebeprašys. KANTRYBĖS ir pastangų linkiu mamytėms, o ne "ai kas čia tokio nuo gurkšniuko" 4u.gif
rabelkyte
QUOTE(September_Lady @ 2012 02 01, 23:09)
drinks_cheers.gif

tas pats su alum...kai duodama vaikams paragauti, o dar blogiau, jei patinka vaikui, tai kaskart duodama paragauti  doh.gif

neturiu bėdų su 6mečiu savo dėl jokių suaugusiųjų gėrimų. Yra kažkas GALIMA, bet yra ir kažkas NEGALIMA, tame tarpe ir kava.

Be smalsumo neužaugo nei vienas vaikas, natūralu...bet juk galima tą smalsumą ir kita linkme nukreipti...duoti kakavos, arbatos...pasakyti čia Petriuko gėrimas, o čia mamytės gėrimas...čia Petriuko puodelis (kuriame niekad kavos nepilsit), o čia mamytės puodelis. Vaikai labai greitai mokosi ir negavę kavos 3k, 4kartą dažnai ir nebeprašys. KANTRYBĖS ir pastangų linkiu mamytėms, o ne "ai kas čia tokio nuo gurkšniuko"  4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.