Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kava vaikams
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Gulia
Esu pries kava ir savo kavos neduodu vaikams_jau rasiau sitoj temoj.

Bet dabar galvoju,juk darzelyje vaikai pusryciams geria kartais kava.Bet cia tik pavadinimas kavos mirksiukas.gif Gerimas be kofeino mirksiukas.gif
grazina37
kava geriu visada su kompanija lotuliukas.gif ,jis man įdeda cukraus ,įpila pienelio ir ismaiso ,tai labai skanu mamytei gerti kavyte nes ten labai daug meiles įdeta,o ragauti tai jis ir nepraso ,nors mamyte ir neduotu schmoll.gif ,nes as is jo buteliuko tai neimu lotuliukas.gif ,tai ir jis mamytes neima lotuliukas.gif
Nataliuke
Maniskis kai mate geriancia kava prase, zyze... Viena ryta daviau paragaut biggrin.gif
As geriu be cukraus, stipria... Spjove! ir dabar ramiakas! thumbup.gif Pasakau, kad kava, eina ramiai toliau namus verst bigsmile.gif
-simona-
o mes šeimoj arbatiniai visi biggrin.gif ir nėra problemų 4u.gif jėga thumbup.gif
Kipsiuke
QUOTE(-simona- @ 2007 02 15, 03:43)
o mes šeimoj arbatiniai visi  biggrin.gif  ir nėra problemų  4u.gif  jėga  thumbup.gif
*

na mes taip pat
ir kavos tikrai neduociau saviskiui ne uz ka schmoll.gif schmoll.gif
-simona-
QUOTE(beata777 @ 2007 02 17, 21:59)
na mes taip pat
ir kavos tikrai neduociau saviskiui ne uz ka schmoll.gif  schmoll.gif
*

kad ir gertų kas šeimoj kavą niekada neduočiau, tik gal retkarčiais vaikišką kakavą, nes būna, kad su vyrų kartais atsigeriam 4u.gif
jurgixe
as savo vaikam duodu gerti miezine kava su pienu
JaunaDvynukuMamyte
Padaryk kakavos, sau vyrui.. sakyk kad geriat kava.. tegul pasiima, ir kas kart kai nori, pasakyk kad tuoj ir jam padarysi, ir tegul kakava geria. mano vaikai irgi praso.. bet zino kad kavos negalima... labai retai duodu jiems tos 3 in 1 paragaut, tai jei sako kad ir jie nori tokiose pat pakeliuose turiu kakvos, tai sakau kad ir jiems tuoj padarysiu. tada ramiausiai visi geriam kava wink.gif
o paprastos stiprios tai viena karta paragavo, beje patys pasieme nuo stalo, tai dabar jei pamato tai net bega is virtuves lotuliukas.gif
Kipsiuke
QUOTE(-simona- @ 2007 02 18, 01:35)
kad ir gertų kas šeimoj kavą niekada neduočiau, tik gal retkarčiais vaikišką kakavą, nes būna, kad su vyrų kartais atsigeriam  4u.gif
*

na siaip jau ta ir turejau omeny 4u.gif
ingere
Oi ne kavos tai jau tikrai neduodam doh.gif . Nors abu su vyru kavos mėgėjai, mazgei tenka gerti arbatytę arba sultis. rolleyes.gif
simsi
Mūsų šeimyna kavos tai visai negeria, o vat sesers tai mėgėjai. Jų sūnus irgi labai prašo kavos. Tai jam padaro irgi. Įdeda kelis grūdelius kavos, daug pieno ir vandens. Aišku ir cukraus. Vaikas geria "kava" ir labai patenkintas. Nors realiai tai ten tik pienas. lotuliukas.gif
_Ligitukas_
Nu visiškas marazmas, kofeinas yra kaip galima sakyti ir narkotikas, 16 mėn vaikui kavos blink.gif nu nesamonė schmoll.gif
erdni20
maniskis taip pat noretu atsigerti bet jam niekas neduoda, jei geriama kava jam prie kompanijos padarome arbatos tada sedi patenkintas lotuliukas.gif
tutifruti
tikrai nedociau kavos vaikui schmoll.gif mes patis jau 8 metai kai jos negeriam,as net zalios arbatos neduodu tai ka apie kava kalbieti doh.gif
vyšniux
QUOTE(erdni20 @ 2007 07 04, 22:51)
maniskis taip pat noretu atsigerti bet jam niekas neduoda, jei geriama kava jam prie kompanijos padarome arbatos tada sedi patenkintas lotuliukas.gif
*

Pas mus,tokia pati situacija smile.gif .Mazoji daug ko nori ne tik kavos,bet puikiai zino,kad ne visi jos norai tenkinami rolleyes.gif .Jei nori sedet kompanijoj tai padaroma arbateles arba ipilama sulciu panelei.O apie kavos gerima negali buti nei kalbos doh.gif
Vyyte
Mano mazoji anksciau nezmoniskai plesdavo is ranku kava nes as tai 2 kartais tris kartus dienoui geriu ja tai gyditojos pasiklausiau ar normalu tai sake ryte ir kai pati geri kava padaryti jai nestiprios kavos be pieno ir nukost tirscius ipilti i bonkute ir duoti gerti ji taip daro nes truksta kazkokiu ten medziagu kuriu yra kavoje mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
chris
Mano mažius irgi reikalauja kavos. Išsprendėm šį klausimą labai paprastai - gauna kakavos ir visas apsipatenkinęs geria savo kavą bigsmile.gif
Agniushka
Nu šakės blink.gif
O tai kaip vaikas pirmą kartą tos kavos paragavo,kad jau noras gert atsirado? blink.gif
Maniškis nėra ragavęs ir ilgai turbūt neragaus,nes tokių gėrimų neleidžiu ragaut.
ingere
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Dėl kavos griežtai - NE, tai ne vaikų gėrimas...Nors žinau mamų, kurios duoda ne tik kavą gerti vaikui, bet dar ir tirščių pavalgyti...Man tai čia iš vis kažkoks absurdas fool.gif
juoduke
aš irgi prieš kava, kai geriam kava su vyru, vaikas mato bet neprašo, tik paklauso ką geriu?sakau kava,jis tada paprašo padaryti baltos kavos ir mielai ją geria,o kava balta darau taip - kakava su pienu.
Kuzia
QUOTE(Vyyte @ 2007 07 26, 10:25)
gyditojos pasiklausiau ar normalu tai sake ryte ir kai pati geri kava padaryti jai nestiprios kavos be pieno ir nukost tirscius ipilti i bonkute ir duoti gerti ji taip daro nes truksta kazkokiu ten medziagu kuriu yra kavoje  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
*

blink.gif
Įdomu, kokios tos gerosios medžiagos g.gif ...
-freya-
Kavą su pienu pati gerdavau nuo kokių 8m. Atsigėriau kelis kartus ir daugiau nebenorėjau, man neskanu. Ir dabar praėjus tiek metų man kavos nereikia. Ir galva neskauda, ir jokie ten spaudimai biggrin.gif tai gal ir jūsiškiai, kad ir maži, paragavę daugiau nebenorės biggrin.gif
Arsua32
Tikrai neduociau 4u.gif Vaikai labai megsta ir cipsus, cocacolas, sokolada, bet visi zinome, kad tai yra nesveika ir neduodame 4u.gif O vaikai praso todel, kad jiems paprsaciausiai skanu, o ne truksta kokiu nors medziagu rolleyes.gif
nuostaba
QUOTE(EvelinaM @ 2006 02 24, 14:38)
Taigi kad net ir savo gėrimą gerdamas, meta jį ant žemės ir prašo duoti atsigerti kavos iš suaugusiojo puodelio. Gal reikės bandyti pasislėpus gerti kavą - nematys ir vargo nebus.
*

pagudrauk.parodyk kad pili slakeli kavos i jo puodeli ir uzpilk daug pieno.Ar kokios neskanios kavos pvz. be cukraus duok.bus neskanu ir negers.
Aniukes mama
aš taip pat griežtai pries kavą vaikams. Mano manymu, daug dalykų yra, kurių vaikams negalima. viskas su laiku ateis. O šiaip aš taip pat pritarčiau tradicijos gerti rytais kavą-kakavą kartu įvedimą. taip vaikas pajunta didesnį ryšį su savo tėvais, jaučiasi pilnavertis šeimos narys, ir jam tuo metu tas pats, ką jis geria, kavą, kakavą, arbatą ar pieną, svarbu, kad gali kartu su tėveliais sedeti ir plepėti apie tai, kas jam yra svarbu.
kedute
QUOTE(EvelinaM @ 2006 02 24, 14:19)
Sveikos, mamos
Turiu problemėlę. mano 16 mėnesių vyrukas įjunko į kavą. Rytais, kai geriame, tiesiog plėšia puodelį iš rankų ir reikalauja duoti atsigerti ir jam. Aš pati tai dar geriu nestiprią kavą su daug pieno, bala nematė, jeigu pora gurkšnių ir paragaus. Bet mano vyras mėgsta "dinamitinę" kavą, ir vaikas lygiai taip pat plėšia puodelį jam iš rankų. Anyta, kuri prižiūri mūsų vaiką, pasakoja, kad ir iš jos reikalauja kavos. Gal kuri susidūrėt su panašia problemyte? Ir apskritai, koks jūsų požiūris į kavą vaikams?
*

prasau neisizeisti bet kokiu budu reikalauja, sako duok mama kavos???????????? ir isvis kaip jis jos paragavo ar tamsta ne pati davet, o kodel? mano nuomone sprendimas vienas pasakyti griezta -ne , papyks karta du , ir problema isspresta........ o tai jei nebudamas 2 metu tevus sokdina kas veliau bus, a?
inga-uk
nors maniske ir mazesne bet problema buvo tokia pati, blush2.gif kol mano mama nedave palaizyti pirstuku (aisku jos) karstos kavos, o ji geria labai stipria, ir ka g.gif nuo to laiko ir nebe reikia, vis pamato kai geria ir sako fui, nors aisku buna dienu kai dar praso, bet kai pamato kad kava apsisuka ir nueina ax.gif
panele lele
Jo jo vaikai nori visko, bent jau maniskis gertu ir valgytu viska, taip pat ir su kava buvo, puldavo, neduodavau, o paskui viena ryta turejau rankose karsta karsta kavute, jis jau uz puodelio ciupo, tik kaip pajuto karsti kaip soko, da bande savo "snapeli" kist, bet ir jau siluma pajuto, ir sako "isss isss" tipo karsta, ir niekad neberagauja.
tiesa buvo piplys tik 11 menesiu.
Danielle
Taip, ir maniškė visko nori, o kai negauna,rėkia biggrin.gif . Bet kavos niekad neprašė. Tik aš vieną kartą palikau puodelį su tirščiais ne vietoj blush2.gif , tai ji prisiragavo ir ilgai spjaudėsi smile.gif .
gebene
Mano abu vaikai mielai geria "kavą", kakavą su pienu ax.gif Bet tokie labai patenkinti tada būna bigsmile.gif bigsmile.gif Čia ta kava tai kaip koks ritualas pas mus jau lotuliukas.gif Aš manau, kakavą gerti sveika jau vien dėl pieno, nes šiaip jie pieno labai retai kada paprašo, o su kava - mielai geria.
Basic
Ir mes geriam kakava, Viktorijai laabai patinka, aišku viskas su saiku, dedam ne daug puse arbatines šaukšteles, balinam pienų tai žiauriia patinka smile.gif
Wildberry
blink.gif O tai negeriau vaikui kakava bigsmile.gif Vaikui nebandžiau duoti kavos ir nabandysiu schmoll.gif Gal dėl to ,kad ir pati negeriu biggrin.gif
raimuxe
Maniškis karts nuo karto paragauja kavos(pati geriu silpną, balintą).
solialia
Vaikelius dažniausiai beria nuo kakavos. Maniškis irgi vis nori atsigerti iš mano puodelio . Tai jei pasidarau labai silpną tirpią kavą, su daug pieno, duodu porą šaukštelių. O tikros visai šeimoje negeriame, ta ir nereikalauja biggrin.gif Einu gert arbatos 4u.gif
mammka
QUOTE(Danielle @ 2007 11 24, 13:35)
Taip, ir maniškė visko nori, o kai negauna,rėkia biggrin.gif . Bet kavos niekad neprašė. Tik aš vieną kartą palikau puodelį su tirščiais ne vietoj blush2.gif , tai ji prisiragavo ir ilgai spjaudėsi smile.gif .
*

o mano kaimynės sūnus tai negali atlipt nuo tirščių blink.gif .
Jurlin
as tai degtines pasiulyciau vaikui lotuliukas.gif virsune- tokjiems vaikams kavos. mano vyresnysis eina astuntus metus ir tai ne gurksnio negauna, o cia kaip ir naujagimi girdo lotuliukas.gif
Be komentaru lotuliukas.gif
mamiux
oi nea,neduosiu g.gif ,pati taip pat negeriu,tai vaikas ir nepraso biggrin.gif
Valedy
Ne nu čia tai viršūnė doh.gif
Kavos blink.gif vaikui,kuris dar ir kalbėt nemoka blink.gif doh.gif
Čia tai jau per daug ohmy.gif wacko.gif
O_N_O
QUOTE(EvelinaM @ 2006 02 24, 15:19)
Sveikos, mamos
Turiu problemėlę.
*

Cia problema?.. su 16men vaiku..? blink.gif
mama bum
jo gerai viena mama parase ar cia problema su 16men vaiku, vaikas turi zinot savo vieta ir kas galima o kas ne. Cia jau virsune jei nuo tokio amziaus vaiko turesi pasislepusi gerti kava ir vaikui jau leisi manyti kad jis siuose namuose dievas. Mes po savo vaiku ir valgom toki maista kurio jam negalima dar kas kad nori, pasiulai jo maisto kas jam tinka, o jei nenori ir isterijas rodo tai cia jo ptoblema nekreipiam demesio pverkia pasispardo tuom viskas ir baigiasi, uztai kita kart zino ka reiskia zodis negali, vadinasi negalima.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ssanta
tai duok pieno su trupuciu kakavos arba i ta puodeli ipilk ko nors laaabai neskanaus kad jam nepatiktu ir daugiau neprasys
Papildyta:
QUOTE(mama bum @ 2008 01 12, 00:38)
jo gerai viena mama parase ar cia problema su 16men vaiku, vaikas turi zinot savo vieta ir kas galima o kas ne. Cia jau virsune jei nuo tokio amziaus vaiko turesi pasislepusi gerti kava ir vaikui jau leisi manyti kad jis siuose namuose dievas. Mes po savo vaiku ir valgom toki maista kurio jam negalima dar kas kad nori, pasiulai jo maisto kas jam tinka, o jei nenori ir isterijas rodo tai cia jo ptoblema nekreipiam demesio pverkia pasispardo tuom viskas ir baigiasi, uztai kita kart zino ka reiskia zodis negali, vadinasi negalima.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*

pritariu nes kitaip vaikai karaliais pasidarys o tevai be plauku ir nervu liks nono.gif protest.gif
Singrid
Kava vaikui?
Maniškė irgi norėtų pabandyti. Daviau puostyti ir paliesti karštą puodelį, be to pasakiau griežta ne ir nebekyla jokių problemų.
Monaving
QUOTE(mama bum @ 2008 01 12, 00:38)
*

tikiu, kad kavos vaikui negalima ir savajam as neduodu niekada, nors pati jos irgi nelabai daug geriu, bet jis ir arbatos is mano puoduko nepraso... bet paskaicius jusu posta kilo klausimas, ka jus tokio valgot, kad vaikui virs metu nevalia g.gif aplamai nuskambejo, kaip ryjat susede, vaikui neduodat ir kaifuojat nuo valdzios, kad pats negali paimt paragaut doh.gif o kur tas pazinimo dziaugsmas ir aplamai... brrr... nenoreciau tokios mamos .....
cia jau buvo ne apie kava, o apie vaiku vieta ir klykianti negalima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kuzia
QUOTE(Monaving @ 2008 01 27, 02:13)
ka jus tokio valgot, kad vaikui virs metu nevalia  g.gif 
*

Ar maža ką galima "tokio" valgyt huh.gif ??? Grybai, šašlykai ir t.t. O gal jūs visa tai duodat blink.gifohmy.gif ?
vaivos juosta
Manoji kažkada paprašė gert ( kai aš kavą gėriau) - užteko mažo gurkšnelio, pasakė "feee" ir dabar visada sako, kai mato mane ją geriančią smile.gif.
EvelinaM
O mums jau kaip ir praejo kavos problema... Kaip maziukas budamas labai noredavo, taip dabar nebepraso... Ir be jokiu grieztu kategorisku draudimu. Kai nebebuvo draudimo gerti kava, tai nelabai jos ir norejosi...
deividaite
kadangi abu su vyru negeriame kavos, tad mums nera sios problemos, bet kad ir mociute geria, dukryte jos nepraso, kad butent kava duotu atsigert schmoll.gif paprasciausiai ir ji uzsimane atsigerti, tad ipilame arbatytes ar sultyciu ir viskas 4u.gif
Margareta
vaikas paprasciauiai mato kad ja geria suauge ir pats nori, bet tai ir vybna ir alu ir degtine kartais geriam, gali irgi paprasyti lotuliukas.gif tai negi duosit? as asmeniskai vaikystej ir arbata ir kava vadindavau kava biggrin.gif ir prasydavau kavos, bet man duodavo tik arbatos tongue.gif siaip girdejau ne viena vaika prasanti kavos, bet gal tiesiog lengviau istarti kava nei arbata g.gif
pamaiva-22
tam tikru momentu, tam tikrame amziaus tarpsnyje-vaikai isbando ribas, kurias gali perzengti.jie jauciasi geriau, kai zino kas yra drausme, todel kava, kaip ir kiti zalingi vaiko sveikatai iprociai-netinkami maziems vaikams blink.gif
Dianaa
Juokaujat.... schmoll.gif tikrai jokios kavos, juk tai vaikas schmoll.gif schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.