Bet dabar galvoju,juk darzelyje vaikai pusryciams geria kartais kava.Bet cia tik pavadinimas kavos
Esu pries kava ir savo kavos neduodu vaikams_jau rasiau sitoj temoj.
Bet dabar galvoju,juk darzelyje vaikai pusryciams geria kartais kava.Bet cia tik pavadinimas kavos
kava geriu visada su kompanija
Maniskis kai mate geriancia kava prase, zyze... Viena ryta daviau paragaut
As geriu be cukraus, stipria... Spjove! ir dabar ramiakas!
o mes šeimoj arbatiniai visi
as savo vaikam duodu gerti miezine kava su pienu
Padaryk kakavos, sau vyrui.. sakyk kad geriat kava.. tegul pasiima, ir kas kart kai nori, pasakyk kad tuoj ir jam padarysi, ir tegul kakava geria. mano vaikai irgi praso.. bet zino kad kavos negalima... labai retai duodu jiems tos 3 in 1 paragaut, tai jei sako kad ir jie nori tokiose pat pakeliuose turiu kakvos, tai sakau kad ir jiems tuoj padarysiu. tada ramiausiai visi geriam kava
o paprastos stiprios tai viena karta paragavo, beje patys pasieme nuo stalo, tai dabar jei pamato tai net bega is virtuves
Oi ne kavos tai jau tikrai neduodam
Mūsų šeimyna kavos tai visai negeria, o vat sesers tai mėgėjai. Jų sūnus irgi labai prašo kavos. Tai jam padaro irgi. Įdeda kelis grūdelius kavos, daug pieno ir vandens. Aišku ir cukraus. Vaikas geria "kava" ir labai patenkintas. Nors realiai tai ten tik pienas.
Nu visiškas marazmas, kofeinas yra kaip galima sakyti ir narkotikas, 16 mėn vaikui kavos
maniskis taip pat noretu atsigerti bet jam niekas neduoda, jei geriama kava jam prie kompanijos padarome arbatos tada sedi patenkintas
tikrai nedociau kavos vaikui
QUOTE(erdni20 @ 2007 07 04, 22:51) maniskis taip pat noretu atsigerti bet jam niekas neduoda, jei geriama kava jam prie kompanijos padarome arbatos tada sedi patenkintas Pas mus,tokia pati situacija
Mano mazoji anksciau nezmoniskai plesdavo is ranku kava nes as tai 2 kartais tris kartus dienoui geriu ja tai gyditojos pasiklausiau ar normalu tai sake ryte ir kai pati geri kava padaryti jai nestiprios kavos be pieno ir nukost tirscius ipilti i bonkute ir duoti gerti ji taip daro nes truksta kazkokiu ten medziagu kuriu yra kavoje
Mano mažius irgi reikalauja kavos. Išsprendėm šį klausimą labai paprastai - gauna kakavos ir visas apsipatenkinęs geria savo kavą
Nu šakės
O tai kaip vaikas pirmą kartą tos kavos paragavo,kad jau noras gert atsirado? Maniškis nėra ragavęs ir ilgai turbūt neragaus,nes tokių gėrimų neleidžiu ragaut.
aš irgi prieš kava, kai geriam kava su vyru, vaikas mato bet neprašo, tik paklauso ką geriu?sakau kava,jis tada paprašo padaryti baltos kavos ir mielai ją geria,o kava balta darau taip - kakava su pienu.
Kavą su pienu pati gerdavau nuo kokių 8m. Atsigėriau kelis kartus ir daugiau nebenorėjau, man neskanu. Ir dabar praėjus tiek metų man kavos nereikia. Ir galva neskauda, ir jokie ten spaudimai
Tikrai neduociau
QUOTE(EvelinaM @ 2006 02 24, 14:38) Taigi kad net ir savo gėrimą gerdamas, meta jį ant žemės ir prašo duoti atsigerti kavos iš suaugusiojo puodelio. Gal reikės bandyti pasislėpus gerti kavą - nematys ir vargo nebus. pagudrauk.parodyk kad pili slakeli kavos i jo puodeli ir uzpilk daug pieno.Ar kokios neskanios kavos pvz. be cukraus duok.bus neskanu ir negers.
aš taip pat griežtai pries kavą vaikams. Mano manymu, daug dalykų yra, kurių vaikams negalima. viskas su laiku ateis. O šiaip aš taip pat pritarčiau tradicijos gerti rytais kavą-kakavą kartu įvedimą. taip vaikas pajunta didesnį ryšį su savo tėvais, jaučiasi pilnavertis šeimos narys, ir jam tuo metu tas pats, ką jis geria, kavą, kakavą, arbatą ar pieną, svarbu, kad gali kartu su tėveliais sedeti ir plepėti apie tai, kas jam yra svarbu.
QUOTE(EvelinaM @ 2006 02 24, 14:19) Sveikos, mamos Turiu problemėlę. mano 16 mėnesių vyrukas įjunko į kavą. Rytais, kai geriame, tiesiog plėšia puodelį iš rankų ir reikalauja duoti atsigerti ir jam. Aš pati tai dar geriu nestiprią kavą su daug pieno, bala nematė, jeigu pora gurkšnių ir paragaus. Bet mano vyras mėgsta "dinamitinę" kavą, ir vaikas lygiai taip pat plėšia puodelį jam iš rankų. Anyta, kuri prižiūri mūsų vaiką, pasakoja, kad ir iš jos reikalauja kavos. Gal kuri susidūrėt su panašia problemyte? Ir apskritai, koks jūsų požiūris į kavą vaikams? prasau neisizeisti bet kokiu budu reikalauja, sako duok mama kavos???????????? ir isvis kaip jis jos paragavo ar tamsta ne pati davet, o kodel? mano nuomone sprendimas vienas pasakyti griezta -ne , papyks karta du , ir problema isspresta........ o tai jei nebudamas 2 metu tevus sokdina kas veliau bus, a?
nors maniske ir mazesne bet problema buvo tokia pati,
Jo jo vaikai nori visko, bent jau maniskis gertu ir valgytu viska, taip pat ir su kava buvo, puldavo, neduodavau, o paskui viena ryta turejau rankose karsta karsta kavute, jis jau uz puodelio ciupo, tik kaip pajuto karsti kaip soko, da bande savo "snapeli" kist, bet ir jau siluma pajuto, ir sako "isss isss" tipo karsta, ir niekad neberagauja.
tiesa buvo piplys tik 11 menesiu.
Taip, ir maniškė visko nori, o kai negauna,rėkia
Mano abu vaikai mielai geria "kavą", kakavą su pienu
Ir mes geriam kakava, Viktorijai laabai patinka, aišku viskas su saiku, dedam ne daug puse arbatines šaukšteles, balinam pienų tai žiauriia patinka
Maniškis karts nuo karto paragauja kavos(pati geriu silpną, balintą).
Vaikelius dažniausiai beria nuo kakavos. Maniškis irgi vis nori atsigerti iš mano puodelio . Tai jei pasidarau labai silpną tirpią kavą, su daug pieno, duodu porą šaukštelių. O tikros visai šeimoje negeriame, ta ir nereikalauja
as tai degtines pasiulyciau vaikui
Be komentaru
oi nea,neduosiu
Ne nu čia tai viršūnė
Kavos Čia tai jau per daug
jo gerai viena mama parase ar cia problema su 16men vaiku, vaikas turi zinot savo vieta ir kas galima o kas ne. Cia jau virsune jei nuo tokio amziaus vaiko turesi pasislepusi gerti kava ir vaikui jau leisi manyti kad jis siuose namuose dievas. Mes po savo vaiku ir valgom toki maista kurio jam negalima dar kas kad nori, pasiulai jo maisto kas jam tinka, o jei nenori ir isterijas rodo tai cia jo ptoblema nekreipiam demesio pverkia pasispardo tuom viskas ir baigiasi, uztai kita kart zino ka reiskia zodis negali, vadinasi negalima.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tai duok pieno su trupuciu kakavos arba i ta puodeli ipilk ko nors laaabai neskanaus kad jam nepatiktu ir daugiau neprasys
Papildyta: QUOTE(mama bum @ 2008 01 12, 00:38) jo gerai viena mama parase ar cia problema su 16men vaiku, vaikas turi zinot savo vieta ir kas galima o kas ne. Cia jau virsune jei nuo tokio amziaus vaiko turesi pasislepusi gerti kava ir vaikui jau leisi manyti kad jis siuose namuose dievas. Mes po savo vaiku ir valgom toki maista kurio jam negalima dar kas kad nori, pasiulai jo maisto kas jam tinka, o jei nenori ir isterijas rodo tai cia jo ptoblema nekreipiam demesio pverkia pasispardo tuom viskas ir baigiasi, uztai kita kart zino ka reiskia zodis negali, vadinasi negalima.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pritariu nes kitaip vaikai karaliais pasidarys o tevai be plauku ir nervu liks
Kava vaikui?
Maniškė irgi norėtų pabandyti. Daviau puostyti ir paliesti karštą puodelį, be to pasakiau griežta ne ir nebekyla jokių problemų. QUOTE(mama bum @ 2008 01 12, 00:38) jo gerai viena mama parase ar cia problema su 16men vaiku, vaikas turi zinot savo vieta ir kas galima o kas ne. Cia jau virsune jei nuo tokio amziaus vaiko turesi pasislepusi gerti kava ir vaikui jau leisi manyti kad jis siuose namuose dievas. Mes po savo vaiku ir valgom toki maista kurio jam negalima dar kas kad nori, pasiulai jo maisto kas jam tinka, o jei nenori ir isterijas rodo tai cia jo ptoblema nekreipiam demesio pverkia pasispardo tuom viskas ir baigiasi, uztai kita kart zino ka reiskia zodis negali, vadinasi negalima.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tikiu, kad kavos vaikui negalima ir savajam as neduodu niekada, nors pati jos irgi nelabai daug geriu, bet jis ir arbatos is mano puoduko nepraso... bet paskaicius jusu posta kilo klausimas, ka jus tokio valgot, kad vaikui virs metu nevalia cia jau buvo ne apie kava, o apie vaiku vieta ir klykianti negalima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manoji kažkada paprašė gert ( kai aš kavą gėriau) - užteko mažo gurkšnelio, pasakė "feee" ir dabar visada sako, kai mato mane ją geriančią
O mums jau kaip ir praejo kavos problema... Kaip maziukas budamas labai noredavo, taip dabar nebepraso... Ir be jokiu grieztu kategorisku draudimu. Kai nebebuvo draudimo gerti kava, tai nelabai jos ir norejosi...
kadangi abu su vyru negeriame kavos, tad mums nera sios problemos, bet kad ir mociute geria, dukryte jos nepraso, kad butent kava duotu atsigert
vaikas paprasciauiai mato kad ja geria suauge ir pats nori, bet tai ir vybna ir alu ir degtine kartais geriam, gali irgi paprasyti
tam tikru momentu, tam tikrame amziaus tarpsnyje-vaikai isbando ribas, kurias gali perzengti.jie jauciasi geriau, kai zino kas yra drausme, todel kava, kaip ir kiti zalingi vaiko sveikatai iprociai-netinkami maziems vaikams
Juokaujat....
|