Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Biopsija
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Fenomenali
Man biopsija buvo daryta į kaklą (guzą kakle nešioju), be jokių nuskausminamų.. unsure.gif Jausmas nemalonus, ypač pamačius tą adatą, bet kentėti galima mirksiukas.gif
Zivilka
na kai su svirkstu ima is guzeliu (skydzliaukeje, krutyse) tai aisku nenuskausmina, nes tai butu tas pats svirsto duris. o kai ima audinio gabaliuka (skalpeliu, znyplytemis), tai nuskausmina, man is viso su pilna narkoze padare, nes dare ligonineje, ambulatorijose nuskausmina tik vietiskai
azis monstras brigas
Man jau atliko tyrimus praeita savaite atsakymai geri kaip verkiau is dziaugsmo kai pasake viskas norms ribose nieko nereik daryti , susitiksim po pusmecio , dabar net lengviau , o tai pries tyrimus is proto ejau ir vietos neturejau tai dabar pusmeti gyvensiu su mazesne baime , prie to paties pasidariau visu organu ehoskopija aciu dievui viskas gerai visi organai be pakitimu. Laikykites visos ir GERU SVEIKU IR LAIMINGU NAUJUJU METU JUMS!!!
Zivilka
Sveikinimai Tau, tik ziurek neapsileisk, reguliariai tikrinkis
lucja
Turiu po gimdymo zaizdele, gyd. paeme onkocitologini tyrima tai dabar laukiu atsakymo.
Man neramu verysad.gif del tu visu tyrimu, kaip supratau tai reikes padaryti kolposkopija ir biopsija jei kas negerai. Gal kas galetu apsvesti mane kaip daroma ta kolposkopija? ar ilgai trunka? ar skauda? nes taip bijau visu tu proceduru fear.gif ar darant biopsija nuskausmina?
corsa
Sveikutes! As ejau darytis kolposkopija, tai kartu padare ir biopsija, man nezinant. Biski pykau, kad nepranesa ka daro su mano kunu, bet dabar pagalvoju, kad tada tai ejau be baimes, juk kolposkopija neskausminga. O jei buciau zinojus ka darys, belekiek prisinervinus buciau. Tada pakentejau, padejavau ir viskas. Bet nebenoriu daugiau schmoll.gif
Tai siandien atsakyma pasiemiau CIN3. Pirma reakcija asaros. O dabar nebezinau kaip reaguoti. Esu uzsieny ir cia daugiau nenoriu nieko darytis, nes po biopsijos dar ir infekcija gavau verysad.gif Uz poros dieneliu lekiu namuciu, ziuresiu ka gimtinej pasakys... Vaikiuku tai as noriu ir dar neturiu...
Vilte
QUOTE(lucja @ 2007 01 06, 18:19)
Turiu po gimdymo zaizdele, gyd. paeme onkocitologini tyrima tai dabar laukiu atsakymo. 
Man neramu  verysad.gif del tu visu tyrimu, kaip supratau tai reikes padaryti kolposkopija ir biopsija jei kas negerai.  Gal kas galetu apsvesti mane kaip daroma ta kolposkopija? ar ilgai trunka? ar skauda?  nes taip bijau visu tu proceduru fear.gif  ar darant biopsija nuskausmina?
*

Pries keleta metu man buvo atliekama biopsija. Procedura skausminga, bet, laimei, neilgai trunkanti. Gydytoja ispejo, kad reieks pakenteti, labai atidziai stebejo mano reakcija, zodziu, bent jau elgesi zmoniskai. Bet antra karta labai nenoreciau tokios prceduros...
graziukas
sveikos,

man buvo padaryta kolposkopija ir biopsija. jau beveik keturios savaites bus po tos mazos proceduros - kuri isties nebuvo maloni, bet kai pagalvoji kodel ji padaryta... verta iskentet. Kas mane labiausiai gazdina: tai kas vyskta po proceduros, kaip minejau po triju dienu bus jau keturios savaites. Pamirsau pamineti kodel ji man buvo daryta- del negeru lasteliu, kurio pas mane buvo. man nemazino gimdos kaklelio, o tik su kazkokia kilpele - elektros pagalba nueme siu negeru lasteliu susiformavusius audinius.
atigi pirmas dvi savaites pas mane ejo negrazios isskyros - rusvumas su rudumu, o trecia savaite sviezias kraujas - nesuper intensyviai bet pakankamai. Nuejau pas gydytoja tai ji sako - tau prasidejo menstruacijos. Taip kartais buna po proceduros tokios, kad paankstyveja menstruacijos ar tai kazkas panasaus. Nu tai truko kokias 9 dienas. Na o ketvirtoje savaiteje - vel nesames: viena diena kraujuoja intensyviai - kita diena normaliai. paskui ne zymes, tik trupuciuka rudos isskyros, o vakar vel prasidejo kaip tikros mano dienos.
Pasakykite, ar kam nors is jusu irgi taip. Gyvenu Anglijoje - ir zinau, kad cia gydytojai ne patys geriausi=(

dekui
Papildyta:
tikiuosi, kad cia kas nors apsilanko
*Ciau ciau*
Sveikutes, mano krutyse viena po kitos kazkaip pradejo atsiradineti cistos.. verysad.gif gydytojas siuncia i Santariskes, nes viena is tu cistu jam atrodo negrazi. Sake gydytojai pasiziures ir jei reikes akupunktuos, norejau paklausti ka tai reiskia? bijau kad gali pakenkti.
ceceta
Sveikos, rasau nes noriu siek tiek informacijos apie Intaite Birute. Maciau siame forume yra jos pacijanciu. Niekip negaliu jei prisiskambinti jau kelios dienos niekas ragelio nekelia, ar taip daznai nutinka?
piliulkina
QUOTE(ceceta @ 2008 01 10, 14:43)
Sveikos, rasau nes noriu siek tiek informacijos apie Intaite Birute. Maciau siame forume yra jos pacijanciu. Niekip negaliu jei prisiskambinti jau kelios dienos niekas ragelio nekelia, ar taip daznai nutinka?
*

bent jau man tai nuolat doh.gif prisiskambint uztrunka 2-3dienas...
ceceta
QUOTE(piliulkina @ 2008 01 10, 15:30)
bent jau man tai nuolat doh.gif  prisiskambint uztrunka 2-3dienas...
*

O kodel kazin? Labai nenoriu jai ikyriai skambineti, bet tai gal reikia taip ir daryt.... O kazin skubos tvarka ji priima, ar nelabai toks yra? Mano ginekologe nurode i ja kreiptis, tai eisiu pirma karta, nieko nezinau. smile.gif
Boni
QUOTE(Zivilka @ 2006 12 06, 09:11)
na vakar suzinojau dar ir ŽPV atsakyma, jis taip pat nedziuginantis, t. y. teigiamas, dabar man neliko jokios vilties, kad galeciau palaukti su operacija ir pirma pagimdyti, sausi operuoja kakleli
*

Suprantu,kad žinutė jau sena,bet jei kada užklysi parašyk kaip tau sekasi smile.gif
aGucci
Labutis 4u.gif

Man ketvirtadieni biopsija dare, bet gerai, kad as ne Lietuvoj gyvenu, tai pradzioj ne nesupratau ko vaziuoju i ta ligonine, nes kai atsiunte siuntima, tai as is ten nic nieko nesupratau doh.gif Ligoninej gydytoja bande aiskint kokie pakitimai pas mane negeri, bla bla bla... Sakau negaiskit laiko, gi as vistiek neiko nesuprantu, o be to, sakau, jauciuosi puikiai ir ligu sau neieskau schmoll.gif Tik mano situacija nepavydetina, nes rezultatu reiks laukti net 6 savaites blink.gif Bet kaip jau sakiau, as sveika, gerai jauciuosi ir zinau, kad viskas bus gerai ax.gif 4u.gif
sprinza
Sveikos,
darė ir man biopsija, bet be jokio nuskausminimo, tai procedūra ne iš maloniausių, o kai dar pradėjo neveikti "suvirinimo aparatas" ir nirkaip negalėjo sustabdyti kraujavimo, tai išvis ne kas..., bet būna ir blogiau. Dabar laukiu rezultatų, nes krūvą tyrimų vienukart atliko.. Tik vat su tepimu ir man neramu, sakė 3-4 dienas, o man jau 10 diena ir vis gausėja, kraujingėja, o dar čia kažkuri nugąsdino dėl infekcijos po biopsijos... Kaip kitom su tom išskyrom po procedūros, kiek laiko truko? Bijau, kad greičiau susirgsiu, nei baigsis tepliojimai.
rutka28
QUOTE(sprinza @ 2008 03 14, 13:24)
Sveikos,
darė ir man biopsija, bet be jokio nuskausminimo, tai procedūra ne iš maloniausių, o kai dar pradėjo neveikti "suvirinimo aparatas" ir nirkaip negalėjo sustabdyti kraujavimo, tai išvis ne kas..., bet būna ir blogiau.  Dabar laukiu rezultatų, nes krūvą tyrimų vienukart atliko.. Tik vat su tepimu ir man neramu, sakė 3-4 dienas, o man jau 10 diena ir vis gausėja, kraujingėja, o dar čia kažkuri nugąsdino dėl infekcijos po biopsijos... Kaip kitom su tom išskyrom po procedūros, kiek laiko truko?  Bijau, kad greičiau susirgsiu, nei baigsis tepliojimai.
*

Laba

na man kai dare biopsija tai irgi be nuskausminimo, nelabai maloni procedura. Po sios proceduros as isejau i darba , ir man tik kokia dienele labai negausiai pakrauavo, beveik kaip ir nieko . Nors kai eme biopsija sake kad viena kraijagysle biski stripriau kraijuoja, bet uzdejo kazkoki tampona , kur savaime istripsta ir viskas.
gal reiktu nueiti Tau pas gydytoja gal kokia kraijagysle neuzsitraukus ir pastoviai kraujuoja.
Sekmes 4u.gif
sprinza
Įtariu, kad man jau ir mėnesinės prasidėjo, anksčiau nei turėtų, bet gal čia nuo tos 'moloniosios' procedūros, dėl to su gydytoja palauksiu, nes ir tyrimus man darė ne manoji ginekologė, o Santariškėse. Dalyvavau 30-65m. moterų gimdos kaklelio vėžio prevencijos tyrime. Pradžioj labai laukiu rezultatų.
daisy111
Merginos, man irgi si ketvirtadieni darys biopsija.Tai nesmagiai jauciuosi. O dar kankina toks vienas gal ir kvailas klausimelis g.gif blush2.gif Ar pries biopsija ten reikia apsiskust?Turiu omeny, visiskai nusiskust....Taip kvailai jauciuosi....Prasau atsakykite jei kas galite...Man taip nesmagu verysad.gif
sprinza
Tikrai ne, na apsitvarkyt gali, bet kaip ir įprastai, o pati procedūra kaip pas ginekologą, atsisėdi į vertaliotą, įkiša skėtiklį, paima mėsos gabalėlį, pridegina ir paleidžia. Bent jau man taip buvo. Procedūra ne iš maloniausių, bet kentėt galima. Kitom nuskausmina, man tik vietiškai kažko papurškė, svarbiausia neįsitempti ir atsipalaiduoti, kvėpuoti. Ne tiek dar iškentėtum, kad tik geri rezultatai būtų! Sėkmės 4u.gif
rutka28
QUOTE(daisy111 @ 2008 04 14, 20:46)
Merginos, man irgi si ketvirtadieni darys biopsija.Tai nesmagiai jauciuosi. O dar kankina toks vienas gal ir kvailas klausimelis g.gif  blush2.gif Ar pries biopsija ten reikia apsiskust?Turiu omeny, visiskai nusiskust....Taip kvailai jauciuosi....Prasau atsakykite jei kas galite...Man taip nesmagu verysad.gif
*

laba,
Man taip pat buvo daryta biopsija.
na tikrai Tau nereikia nieko daryti. Ramiai nueisi pas gydytoja ir bus atlikta biopsija. Juk audinio gabaliuka paima is gimdos kaklelio. Taigi nusiramink ir tikrai nereikia skusti
daisy111
Aciu labai, mergaites, uz atsakymus. Nors del to ramiau bus...O man su narkoze pilna darys, tai paleis kai atsibusiu. Nors tiek gerai, kad nieko nejusiu, nes jei darytu be narkozes tai ne kas butu...Na, bet kaip Jus sakot viska iskest juk galima blush2.gif Ir beliks sulaukt rezultatu, tikiuosi, kad bus geri. Nes gydytoja manes negasdino, sake tik kad yra zaizdele, ir kad tepinelis nelabai geras buvo. O kai nuejau zpv tirtis, tai nugasdino, sako vaje koks Tavo kaklelis, vien erozijos..Tai tada truputi ir isigandau. Nesmagu buvo, bet nusiteikiau, kad viskas bus gerai... Dar karta aciukas ir sekmes visoms mirksiukas.gif
Treciadiene
QUOTE(daisy111 @ 2008 04 15, 20:59)
Aciu labai, mergaites, uz atsakymus. Nors del to ramiau bus...O man su narkoze pilna darys, tai paleis kai atsibusiu. Nors tiek gerai, kad nieko nejusiu, nes jei darytu be narkozes tai ne kas butu...Na, bet kaip Jus sakot viska iskest juk galima blush2.gif  Ir beliks sulaukt rezultatu, tikiuosi, kad bus geri. Nes gydytoja manes negasdino, sake tik kad yra zaizdele, ir kad tepinelis nelabai geras buvo. O kai nuejau zpv tirtis, tai nugasdino, sako vaje koks Tavo kaklelis, vien erozijos..Tai tada truputi ir isigandau. Nesmagu buvo, bet nusiteikiau, kad viskas bus gerai... Dar karta aciukas ir sekmes visoms  mirksiukas.gif
*

Jeigu su pilna narkoze darys, tai paprašyk, kad kas nors Tave namo palydėtų. Aš po narkozės neatsimenu kaip namo grįžau... Nenoriu gasdinti, nieko baisaus, tiesiog nežinai kaip organizmas sureaguos į narkozę. Man buvo sunku atsigauti.
sprinza
Jo, aš sesę po narkozės irgi kaip lunatikę namo vežiau, pamenu, man tada taip juokinga buvo lotuliukas.gif , ji vis už kokio kampo priešinga kryptim nusukdavo lotuliukas.gif
daisy111
QUOTE(Treciadiene @ 2008 04 15, 23:40)
Jeigu su pilna narkoze darys, tai paprašyk, kad kas nors Tave namo palydėtų. Aš po narkozės neatsimenu kaip namo grįžau...  Nenoriu gasdinti, nieko baisaus, tiesiog nežinai kaip organizmas sureaguos į narkozę. Man buvo sunku atsigauti.
*

Oho...Manes tai atvaziuos pasiimti.Idomu po kiek laiko paleidzia kai daro pilna narkoze?Sake jau po 15 minuciu pradeda zadinti, bet turbut taip iskart npaleis, nes sesute sake, kad vakare galesi eit... g.gif

Papildyta:
QUOTE(sprinza @ 2008 04 16, 11:27)
Jo, aš sesę po narkozės irgi kaip lunatikę namo vežiau, pamenu, man tada taip juokinga buvo lotuliukas.gif , ji vis už kokio kampo priešinga kryptim nusukdavo  lotuliukas.gif
*

Nu geras, biggrin.gif Gerai kad manes atvaziuos pasiimti, o tai dar nugrybauciau ne ten kur reikia lotuliukas.gif
daisy111
Sveikutes, o as dar pagalvojau, kazi kaip ten su biuleteniu reikalai, nes man rytoj darys ta biopsija, t. y. ketvirtadieni, o is darbo neisleidzia.Tikiuos parasys biulioteni, ir is vis galetu ir penktadieniui duot, nes ryt neit i darba, penktadieni vel eit, sestadieni vel neit, ai balaganas kazkoks..Tik neaisku ar duoda...as gydytojos net nepaklausiau... g.gif
wetta
sveikos,na as irgi prisijungiu i pergyvenanciu buri.dare man onkocitologini tepineli,siandien kai nuejus buvau pas sesute suzinot atsakymo tai nelabai ka supratau,arba ji neka ismano.kazkokie neryskus pakitimai buvo parasyta,ir kad tyrima reik kartot po 4-6 men,ir kad leukocitu daugoka ir kad tai gali reikst uzdegima,tai vat as ir nesuprantu ar reik man pergyvent,ar cia tie pakitimai tik del uzdegimo,ar jei kazkas butu negerai,tai ten rasytu kad yra veziniu lasteliu?
daisy111
Labukas, nu as manau, kad Tu geriau nueik pas savo gydytoja ir issiaiskink viska... o leukocitai turbut siaip rodo uzdegima kazkoki, man irgi cia neperseniausiai jie buvo padideje, tai zvakuciu liepe pavartot...
Man irgi taip buna, neissiaiskinu iki galo, o po to taip neramu buna... doh.gif Pamenu, as sesutei kai skambinau del onkocitologinio tepinelio, tai irgi kazka suvele neaiskiai, likau nesupratus...Bet ji liepe ateit butinai pas gydytoja, tai tada supratau, kad turbut nelabai geras tas tepinelis. Na ir gydytoja paaiskino, ir liepe daryt biopsija, kad issiaiskint tiksliai...
Dabar jau esu po biopsijos, ketvirtadieni dare, vakar tik namo paleido...Tai dabar 2 savaites lauksiu atsakymo...Ech greiciau jos prabegtu...
wetta
QUOTE(daisy111 @ 2008 04 19, 14:07)
Labukas, nu as manau, kad Tu geriau nueik pas savo gydytoja ir issiaiskink viska... o leukocitai turbut siaip rodo uzdegima kazkoki, man irgi cia neperseniausiai jie buvo padideje, tai zvakuciu liepe pavartot...
Man irgi taip buna, neissiaiskinu iki galo, o po to taip neramu buna...  doh.gif  Pamenu, as sesutei kai skambinau del onkocitologinio tepinelio, tai irgi kazka suvele neaiskiai, likau nesupratus...Bet ji liepe ateit butinai pas gydytoja, tai tada supratau, kad turbut nelabai geras tas tepinelis. Na ir gydytoja paaiskino, ir liepe daryt biopsija, kad issiaiskint  tiksliai...
Dabar jau esu po biopsijos, ketvirtadieni dare, vakar tik namo paleido...Tai dabar 2 savaites lauksiu atsakymo...Ech greiciau jos prabegtu...
*

na taip zinoma ,as irgi butinai eisiu pas gydytoja.tai o kur ta biopsija daro?oi kaip neramu,o juk per apziura tika sake kad viskas tvarkoje,nu siaubas gerai kad isreikalavau pati to onkocitologinio tep.
o kaip ta biopsija daro su vietine narkoze?
daisy111
QUOTE(wetta @ 2008 04 21, 16:06)
na taip zinoma ,as irgi butinai eisiu pas gydytoja.tai o kur ta biopsija daro?oi kaip neramu,o juk per apziura tika sake kad viskas tvarkoje,nu siaubas gerai kad isreikalavau pati to onkocitologinio tep.
o kaip ta biopsija daro su vietine narkoze?
*

Labutis. Per paprasta apziura ne viska gali pamatyt. Labai nepergyvenk, tai dar nieko nereiskia jei reikia biopsijos. Biopsija, reikia atlikti tam, kad issiaiskintu kokie pakitimai yra...Saunuole, kad issireikalavai onkocitologinio smile.gif Biopsija man dare ligoninej, su pilna narkoze, mane paleido tik kita diena, kitas merginas, skaiciau, paleido ta pati vakara, ir kitom dare tik vietine narkoze, na skirtingai. Tik nesijaudink labai, pirma nueik pas savo gydytoja. Sekmiuko mirksiukas.gif
rasike
Labutis... man biopsija konizacija dar pries pusantru metu... pilna narkoze..... tai mane paleido po keliu valandu, atvaziavo pasimti tevukas... blush2.gif o paskui tris savaites biuleteni turejau, nes negalima daug vaikscioti blush2.gif
daisy111
QUOTE(rasike @ 2008 04 21, 22:26)
Labutis... man biopsija konizacija dar pries pusantru metu... pilna narkoze..... tai mane paleido po keliu valandu, atvaziavo pasimti tevukas... blush2.gif  o paskui tris savaites biuleteni turejau, nes negalima daug vaikscioti blush2.gif
*

Skirtingai cia visom...Manes nenorejo gydytoja paleist, grizau tik kita diena. O biuleteni tai ir as 2 savaitems gavau. O Tau dare biopsija kaip supratau? Del vaiksciojimo tai man nieko nesake, tik 3 dienas sedet neleido, tik siandien jau galiu sestis smile.gif...Ir didelio fizinio kruvio neleido turet kelias savaites...
wetta
va b uvau pas gydytoja tai susinervinau,pakomentavo onkocitologini tyr. tai jis parode kad yra kazkokiu atipiniu lasteliu ir uzdegimas.liepe pasidaryt zpv 16, ir 18 tipus.gal yra kam taip buve ,labai bijau,o jeigu bus teigiamas,koks tada gydymas laukia,ar tai jau reiskia kad as turiu vezi,ar tik kad ji gali man sukelt.labai laukiu atsakymo.
daisy111
QUOTE(wetta @ 2008 04 22, 15:00)
va b uvau pas gydytoja tai susinervinau,pakomentavo onkocitologini tyr. tai jis parode kad yra kazkokiu atipiniu lasteliu ir uzdegimas.liepe pasidaryt zpv  16, ir 18 tipus.gal yra kam taip buve ,labai bijau,o jeigu bus teigiamas,koks tada gydymas laukia,ar tai jau reiskia kad as turiu vezi,ar tik kad ji gali man sukelt.labai laukiu atsakymo.
*

na, kazkaip keistai skamba tas uzdegiams...jei turi zpv 16, 18 tipus jie gali sukelt gimdos kaklelio vezi, bet nereiskia kad Tu ji turi.As irgi tyriaus zpv, tai tu bloguju tipu nerado, bet zpv yra teigiamas. Kiek skaitinejausi, tai zpv gali per laika pats savaime isnykti...Tiseiog turi nuolat tikrintis ir turi save prisiziuret, stiprint imuniteta, gerai issimiegoti ir pan...Laikykis smile.gif
wetta
QUOTE(daisy111 @ 2008 04 22, 19:14)
na, kazkaip keistai skamba tas uzdegiams...jei turi zpv 16, 18 tipus jie gali sukelt gimdos kaklelio vezi, bet nereiskia kad Tu ji turi.As irgi tyriaus zpv, tai tu bloguju tipu nerado, bet zpv yra teigiamas. Kiek skaitinejausi, tai zpv gali per laika pats savaime isnykti...Tiseiog turi nuolat tikrintis ir turi save prisiziuret, stiprint imuniteta, gerai issimiegoti ir pan...Laikykis smile.gif
*

aciu,laikykis ir nesirk ,taip pat.
daisy111
QUOTE(wetta @ 2008 04 22, 22:22)
aciu,laikykis ir nesirk ,taip pat.
*

Jo, turim laikytis, but stiprios ir maziau imt viska i galva mirksiukas.gif
Parasyk kai suzinosi zpv tyrimus, ir kaip toliau Tau klostysis...Ikiukas smile.gif
_mamka_
Na, ka gi. Siandien as irgi po biopsijos. Dare su vietine nejautra. Uztruko iki valandos ir tai todel, kad truputi paalpinejau ir strioko visam skyriui pridariau blush2.gif ale paskui greit atsigavau, pusantros valandeles pasedejau, leido vairuoti, tai parvairavau. Ryt uzleksiu dar apziurai ir i darba... apie biuteleni neklausiau ir nieko neminejo g.gif nors ir darbas ne is sunkiuju - sedimas 4u.gif
Atsakymo laukiu uz savaites unsure.gif
_mamka_
P.S. tik gydytoja liepe sivakar gulimam rezime praleist.
daisy111
Na, nezinau, man tai dave biuleteni 2 sav, dare su pilna narkoze, kita diena tik namo paleido...Ir tris dienas sedet neleido, ir fizinio kruvio 3 savaites. Kiekvienas gydytojas skirtingai ziuri....Ryt jau suzinosiu rezultatus....
_mamka_
QUOTE(daisy111 @ 2008 05 06, 18:57)
Na, nezinau, man tai dave biuleteni 2 sav, dare su pilna narkoze, kita diena tik namo paleido...Ir tris dienas sedet neleido, ir fizinio kruvio 3 savaites. Kiekvienas gydytojas skirtingai ziuri....Ryt jau suzinosiu rezultatus....
*

Tikiuosi, kad sveikata gera 4u.gif ir rezultatai bus geri 4u.gif tik reik tiket.
Rupi ir man baisiausiai, kokie rezultatai bus.

Beje, kam dare biopsija - gyd. minejo, kad isskyros po jos turetu but ne sviezio kraujo, o kaip rudas tepliojimas? Kaip jums buvo? Na, man truputi problemu su kraujavimo stabdymu buvo ir siandien keli lasai yra. Galvoju, ar ryt pasirodyt ligoninej g.gif Nors kaip ir nieko neskauda, stengiuos nepersitempt, ramiai pabut.
daisy111
Jo, tikekim, kad taip ir bus smile.gif Siandien skambinau bdel rezultatu, bet vel gydytojos neradau, nes liepe pirma pasiskambint, o po to ateit, tai bandysiu ryt vel, biskuti nervina, kad va taip guma tempiasi verysad.gif Na, bet tikiuosi, kad ryt jau suzinosiu ka nors...
O del tepliojimo, tai man taip ir buvo tik rudas tepliojimas, bet labai mazai. Kai pradejau sedet tada pilva maude kelias dienas, bet nezinau, gal tai nesusije, o va uzvakar truputi persitempiau, tai dar ir siandien nemaloniai pilvo apacia raizo, nebesuprantu jau, geriau jeu eitu ryt jai prisikambinti...O pas kokia Tu gydytoja lankaisi?Siaip gali ir nueit, bet jei neskauda, dar palauk dienele kokia.... 4u.gif
daisy111
ai, bet Tu Vilniuj smile.gif
_mamka_
QUOTE(daisy111 @ 2008 05 07, 21:42)
Jo, tikekim, kad taip ir bus smile.gif Siandien skambinau bdel rezultatu, bet vel gydytojos neradau, nes liepe pirma pasiskambint, o po to ateit, tai bandysiu ryt vel, biskuti nervina, kad va taip guma tempiasi verysad.gif Na, bet tikiuosi, kad ryt jau suzinosiu ka nors...
O del tepliojimo, tai man taip ir buvo tik rudas tepliojimas, bet labai mazai. Kai pradejau sedet tada pilva maude kelias dienas, bet nezinau, gal tai nesusije, o va uzvakar truputi persitempiau, tai dar ir siandien nemaloniai pilvo apacia raizo, nebesuprantu jau, geriau jeu eitu ryt jai prisikambinti...O pas kokia Tu gydytoja lankaisi?Siaip gali ir nueit, bet jei neskauda, dar palauk dienele kokia.... 4u.gif
*

Laikau kumscius uz tave 4u.gif

O as taip, Vilniuje. Pas gyd. Birute Intaite.
daisy111
[quote=_mamka_,2008 05 08, 08:24]
Laikau kumscius uz tave 4u.gif

Dekui, as irgi uz Tave 4u.gif Siandien vel skambinausi, bet pasirodo rezultatu nera, liepe skambint sestadini verysad.gif Ir vel laukt... verysad.gif
_mamka_
QUOTE(daisy111 @ 2008 05 08, 10:00)
Dekui, as irgi uz Tave 4u.gif Siandien vel skambinausi, bet pasirodo rezultatu nera, liepe skambint sestadini verysad.gif Ir vel laukt... verysad.gif
*

Pasistenk nepergyventi 4u.gif O kiek jau tu laiko lauki? Dvi savaites yra jau?
daisy111
Stengiuos nepergyvent, is pradziu isviso kazkaip nelabai galvojau, dabar kai jau zinau, kad greit suzinosiu, o vistiek priversta laukt, tai ir visokios mintys pradejo kilt blush2.gif O laukiu jau 3 savaites ir viena diena verysad.gif o sake bus po 14 dienu...ech...
_mamka_
QUOTE(daisy111 @ 2008 05 08, 23:45)
Stengiuos nepergyvent, is pradziu isviso kazkaip nelabai galvojau, dabar kai jau zinau, kad greit suzinosiu, o vistiek priversta laukt, tai ir visokios mintys pradejo kilt blush2.gif  O laukiu jau 3 savaites ir viena diena verysad.gif o sake bus po 14 dienu...ech...
*

Na, jau geru naujienu turi buti mirksiukas.gif ar yra rezultatai? 4u.gif Saviskei gydytojai ketvirtadieni jau bandysiu skambint... sake savaite-10 dienu, o gal ilgiau. Jau "azartas" ir mane kabina doh.gif tfu tfu tfu per kairi peti unsure.gif
daisy111
Sveikute mirksiukas.gif Rezultatu dar nera, nes mat dabar atostogu metas!Toki atsakyma isgirdau sestadieni blink.gif Man atrodo, kad Tu greiciau uz mane suzinosi smile.gif
_mamka_
QUOTE(daisy111 @ 2008 05 12, 13:49)
Sveikute mirksiukas.gif Rezultatu dar nera, nes mat dabar atostogu metas!Toki atsakyma isgirdau sestadieni blink.gif Man atrodo, kad Tu greiciau uz mane suzinosi  smile.gif
*

unsure.gif atostogos jiems mat... hrrr... jau geriau iskart pranestu, kad 4 savaites reiks laukti. Ot taip nemegstu schmoll.gif Pikta as biggrin.gif
daisy111
QUOTE(_mamka_ @ 2008 05 12, 15:50)
unsure.gif atostogos jiems mat... hrrr... jau geriau iskart pranestu, kad 4 savaites reiks laukti. Ot taip nemegstu schmoll.gif Pikta as biggrin.gif
*

Jo, as irgi pikta mad.gif Pasakytu zmoniskai kada bus, dabar neskambinkit ir panasiai....o dabr tik nervus gadina...Ir turbut telefonu net nepasakys, tik pasakys kad yra ir lieps ateiti, o as taip nenoriu eit, man gali ir telefonu pasakyt.... 4u.gif
_mamka_
Sugalvojau siandien i soliariuma nueit, tik vat neramu, ar galima g.gif Kad koks kraujavimas neprasidetu g.gif Gal zinot kas? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.