Sveiki,
planuoju lankyti pradedantiems buhalterinius kursus individualiai. Gal kazkas esate lankiusi tokius kursus VEV Alytuje? Ar verta eiti individualiai ar geriau rinktis Paciolio kursu ir lankyti su grupe? Ar nera grupeje lankant sunku prisitaikyti, nes visgi susirenka zmones su skirtinga patirtimi (vieni visiskai nesusidure su buhalterija, kiti bent kazkiek zino)
Laba,norejau atsiliepimu Siauliuose apie buchalteriu kursus,kuriuos organizuoja"Globalios idejos"
Sveiki,
Gal kas lankėt Kaune buhalterinės apskaitos kursus? Ketinu nuo kito mėnesio pradėti mokintis, bet labai daug kas juos organizuoja ir kainos labai skirtingos. Girdėjau, kad Pačiolio kursai neblogi, bet labai jau brangūs. Būtų šaunu jei kas pagelbėtų
Laba,
gal kuri turit Rivile Gama metodine medziaga? nupirkciau, lauksiu az
Sveiki. Visai atsitiktinai internete aptikau buhalterines apskaitos kursus (ir nemazai kitu). Situacija yra tokia, kad negaliu rasti darbo pagal specialybe del tam tikru problemu. Dabar kilo mintis vel mokintis. Aisku, dar studijuoti noreciau , bet pinigu tikrai tiek neturiu. Norejau jusu paklausti, kiek kursu reikia praeiti (gal neuztenka tik pagrindu?), kad jau galetum ieskotis darbo? Ar verta? Ar kursai tikrai kazko ismoko, nera tai laiko ir pinigu svaistymas? Sesuo vis bando atkalbeti, kad nesamone, pasimesi tarp istatymu, buhalteres plaukus raunasi kasdien, neva ziauriai sunku dirbti. Man tai atrodo patrauklus darbas, galima dirbti namie (kas labiausiai man tiktu), gali dirbti kai vaikas uzmiega ir pan.
Ka jus patarsite? Nes dabar labai gaika laiko, metai ieskausi darbo, snipstas kazkoks. Gal tikrai verta ta laika ir pinigus panaudoti jei tai prasminga?
Sveikos
QUOTE(Rupuziokas @ 2011 07 18, 17:43) Sveiki. Visai atsitiktinai internete aptikau buhalterines apskaitos kursus (ir nemazai kitu). Situacija yra tokia, kad negaliu rasti darbo pagal specialybe del tam tikru problemu. Dabar kilo mintis vel mokintis. Aisku, dar studijuoti noreciau , bet pinigu tikrai tiek neturiu. Norejau jusu paklausti, kiek kursu reikia praeiti (gal neuztenka tik pagrindu?), kad jau galetum ieskotis darbo? Ar verta? Ar kursai tikrai kazko ismoko, nera tai laiko ir pinigu svaistymas? Sesuo vis bando atkalbeti, kad nesamone, pasimesi tarp istatymu, buhalteres plaukus raunasi kasdien, neva ziauriai sunku dirbti. Man tai atrodo patrauklus darbas, galima dirbti namie (kas labiausiai man tiktu), gali dirbti kai vaikas uzmiega ir pan. Ka jus patarsite? Nes dabar labai gaika laiko, metai ieskausi darbo, snipstas kazkoks. Gal tikrai verta ta laika ir pinigus panaudoti jei tai prasminga? Sveiki, esu lankiusi buhalterines apskaitos kursus ir kursus dirbti su buhalterine programa. Deja, siu kursu tikrai per mazai, norint dirbti buhaltere savarankiskai, bet apskaitininke gal ir pakaktu, nes tai daugiau buhalterio darbo pagrindai, ivadas... Deja, jie man nepadaejo susirasti darbo Kaune, ieskojau metus laiko
Sveikos,
Gal kas lankėte kursus Klaipėdoje Heurekoj? Kaip atsiliepimai, ar padėjo susirasti darbą?
Sveiki,
pries metus lankiau kursus Heurekoje (Klaipedos apskaitos mokykloje). Labai patiko
O kaip Pačiolis?
Nors pas Heureka ir val. daugiau, ir kaina mažesnė. O laikas be abejo, patrauklus tiek ryte, tiek vakare.
Nezinau kaip del Paciolio... Heureka rinkausi del geru atsiliepimu ir nenusivyliau. Idomumo delei ilindau i ju tinklalapi, tai jie idomiai dabar siulo - leidzia pasirinkti, ka ir kiek nori mokintis, t.y. jei nori gali mokintis tik teorija, jei nori tik 1 buhalterine programa, o jei nori net 2 buhalterines programas... Matyt, nuo to priklauso valandu skaicius ir kursu kaina. As pries metus mokejau, jei gerai pamenu, apie 2200 litu ir buvo daugiau nei 300 val.
Ir kaip toliau, pavyko darba susirast?
As kursus lankiau noredama pagilinti turimas zinias, o ne noredama susirasti darba (darba as turejau ir, aciu Dievui, tebeturiu
Išsiaiškinau, kaina Heurekoj priklauso nuo to ką pasirinksi. Kai ko galima ir nesirinkti. Dabar dėl buhalterinių programų (moko Rivile ir Konto), rinktis abi ar tik vieną kurią nors?
QUOTE(Rinesa @ 2011 08 31, 12:44) Išsiaiškinau, kaina Heurekoj priklauso nuo to ką pasirinksi. Kai ko galima ir nesirinkti. Dabar dėl buhalterinių programų (moko Rivile ir Konto), rinktis abi ar tik vieną kurią nors? Siulyčiau pasidomėti, su kuriomis programomis darbdaviai reikalauja mokėti dirbti. Konto niekad nemačiau darbo skelbimuose, o Rivilė labai dažnai pasitaiko
Patyrinėjau trup. skelbimus. Pagrinde prašo Pragmos ir Rivilės.
Manyčiau kažkiek jos tarpusavy turėtų būti panašios, reikia pramokti pvz. Rivile, kitas reikalui esant galima išsiaiškinti ir taip. Pinigėlių atkrenta nemažai.
Manau, kad abi programas moketi butu gerai - zinios dar niekada nepakenke...
Aš nuo rugsėjo 24 pradedu buhalterinius kursus "Pačiolyje", žiūrėsim, kaip čia seksis. Manau svarbiausia noras, tada ir supratimas bus kitas ir geriau seksis
Bus teorinė dalis ir paskui dar praktinė (darbas su realiais dokumentais)
Nesutinku su tomis kurios aiškina kad po kursų neimanoma dirbti buhaltere, pažystų keletą stambių įmonių vyr.buhalterių kurių išsilavinimas buhalterinis tik kursai. Čia labiau priklauso nuo pačio žmogaus, jei darbas iš tiesų domina, tai domiesiesi juo, konsultuosiesi tai ir dirbti galėsi, reikia tik noro, o lengva žinoma nebus, bet lengva nebus ir po universiteto
Beje čia dar kažkas komentavo, kad kursuose mažai įstatymus nagrinejo, - kursai buhalterijos pradmenys, tai tie pradmenys kurie nekinta metų metais, o įstatymai pas mus taip greitai keičiasi QUOTE(Aradija @ 2011 09 12, 09:23) Nesutinku su tomis kurios aiškina kad po kursų neimanoma dirbti buhaltere, pažystų keletą stambių įmonių vyr.buhalterių kurių išsilavinimas buhalterinis tik kursai. Čia labiau priklauso nuo pačio žmogaus, jei darbas iš tiesų domina, tai domiesiesi juo, konsultuosiesi tai ir dirbti galėsi, reikia tik noro, o lengva žinoma nebus, bet lengva nebus ir po universiteto Beje čia dar kažkas komentavo, kad kursuose mažai įstatymus nagrinejo, - kursai buhalterijos pradmenys, tai tie pradmenys kurie nekinta metų metais, o įstatymai pas mus taip greitai keičiasi QUOTE(Aradija @ 2011 09 12, 10:23) Nesutinku su tomis kurios aiškina kad po kursų neimanoma dirbti buhaltere, pažystų keletą stambių įmonių vyr.buhalterių kurių išsilavinimas buhalterinis tik kursai. Čia labiau priklauso nuo pačio žmogaus, jei darbas iš tiesų domina, tai domiesiesi juo, konsultuosiesi tai ir dirbti galėsi, reikia tik noro, o lengva žinoma nebus, bet lengva nebus ir po universiteto Beje čia dar kažkas komentavo, kad kursuose mažai įstatymus nagrinejo, - kursai buhalterijos pradmenys, tai tie pradmenys kurie nekinta metų metais, o įstatymai pas mus taip greitai keičiasi
Taikliai pasakyta!!!
sveikos,gal kuri esat jau baigusios apskaitos kursus ir pildziusios praktikos knygele?ka ten rasete,as praktikos realiai neatlieku,todel reiketu jusu pagalbos.
QUOTE(*Maja* @ 2011 09 08, 18:43) Aš nuo rugsėjo 24 pradedu buhalterinius kursus "Pačiolyje", žiūrėsim, kaip čia seksis. Manau svarbiausia noras, tada ir supratimas bus kitas ir geriau seksis Bus teorinė dalis ir paskui dar praktinė (darbas su realiais dokumentais) jei nepaslaptis kiek jums tai kainavo? as pati va dairausi kursu
labas. As taip pat sumasciau lankyti buhalterijos kursus. Tik labai jau neisirenku kur geriau, labai skirtingi pasiulymai ir val. skaiciumi ir kainomis. Galvoju apie spalio men. organizuojamus kursus "Docintoje" bet tik 30ak.val. kaip manote uzteks tiek pradziamoksliui? kiek realiai imanoma ismokti per tiek laiko?
Taip pat visai patrauklus kursai pasirode "Apskaita Jums" tik jie jau prasidejo, bet gal geri atsiliepimai tai gal butu verta ir kitu palaukti organizuojamu kursu? Beje "Ar praktika" dar sudomino. Gal turite patirties siose istaigose ir galite ka patarti? Gal kas dar planuojate lankyti kursus? Aciu
Aš tai planuoju lankyti kursus Viniaus Universiteto kauno humanitariniame skyriuje. Kaip tik nuo kitos savaites prasideda. Kiek kas yra ten lankę iš pažystamų, labai gerai atsiliepė apie juos. Išmokina praktiką gerai, ir ne viena draugė juos pabaigusi sėkmingai dirba buhalterijoje. tai bandysiu ir aš.
QUOTE(jussstute @ 2011 09 29, 11:05) labas. As taip pat sumasciau lankyti buhalterijos kursus. Tik labai jau neisirenku kur geriau, labai skirtingi pasiulymai ir val. skaiciumi ir kainomis. Galvoju apie spalio men. organizuojamus kursus "Docintoje" bet tik 30ak.val. kaip manote uzteks tiek pradziamoksliui? kiek realiai imanoma ismokti per tiek laiko? Taip pat visai patrauklus kursai pasirode "Apskaita Jums" tik jie jau prasidejo, bet gal geri atsiliepimai tai gal butu verta ir kitu palaukti organizuojamu kursu? Beje "Ar praktika" dar sudomino. Gal turite patirties siose istaigose ir galite ka patarti? Gal kas dar planuojate lankyti kursus? Aciu Aš skaminausi į Apskaita jums, nes irgi noriu lankytikursus. Tai kiek kalbėjau dar įmanoma įsilieti į apmokymus. Aišku reiks daug pastangų, bet jie praėjo tik vieną temą. Man liepė apsispręsti iki pirmadienio pietų, kad vakare jie jau turėtų man medžiagą paruošę. Tai manau galite ir jūs bandyti. Tik štai būtų neblogai atsiliepimus apie juos sužinoti
Laba diena,
Gal yra daugiau lankiusių žmonių atsiliepimų apie buhalterinės apskaitos kursus Šiauliuose? Labai reikelinga informacija, nes niekaip negaliu apsispresti kur šiuos kursu lankyti. QUOTE(laguna @ 2011 09 30, 14:58) Aš skaminausi į Apskaita jums, nes irgi noriu lankytikursus. Tai kiek kalbėjau dar įmanoma įsilieti į apmokymus. Aišku reiks daug pastangų, bet jie praėjo tik vieną temą. Man liepė apsispręsti iki pirmadienio pietų, kad vakare jie jau turėtų man medžiagą paruošę. Tai manau galite ir jūs bandyti. Tik štai būtų neblogai atsiliepimus apie juos sužinoti Labas, Tai tu pradesi lankyti siuos kurus ar kur kitur lankysi?
As taip pat labai ilgai masciau ir klausinejau, nezinau kokius kursus geriau pasirinkti ar Paciolio ar vev.Siaip mane labiau susdomino vev, kadangi sake, kad visa teorija aiskinama per praktika. Aisku valandu skaicius mazesnis. Bet as manau, kad viska lemia pacios susidomejimas. Istikruju mane labiausia neramina, kaip po kursu susirasti darbeli. Kadangi dabar dar auginu vaikuti, bet uz menesio reikia i darbuka, o darbe mano darbo vietos ir nebera. Esu studijavusi buhalterine apskaita kolegijoje pries 6 metus, bet pagal sia specialybe nebedirbus. Patarkit ka nors, gal kam reikia padejejos :
Gal kas nori kartu i buhalteriu vakarinius kursus Vilniuje globalinese idejose, per 3 savaiteles, kiekviena diena nuo 18 vali iki 21 val. Truksta 1 zmogaus ir busim tik 3, nes jau nuo 3 zmoniu veda kursus.
QUOTE(Asvyte @ 2011 10 14, 12:35) Gal kas nori kartu i buhalteriu vakarinius kursus Vilniuje globalinese idejose, per 3 savaiteles, kiekviena diena nuo 18 vali iki 21 val. Truksta 1 zmogaus ir busim tik 3, nes jau nuo 3 zmoniu veda kursus. Noreciau i rytinius kursus, kol vaikas darzely, bet kolkas problema - serga vaikas pastoviai kai pradejo lankyt darzeli
gal kas lankėt Pačiolio kursus.kaip ten pas juos vyksta egzaminas? kokiu principu..ar galima naudotis medziaga ir tt..
QUOTE(2005 @ 2011 10 14, 21:19) gal kas lankėt Pačiolio kursus.kaip ten pas juos vyksta egzaminas? kokiu principu..ar galima naudotis medziaga ir tt.. Aš lankau savaitgalinius. Jau turejom pirma apklausa, dar laukia 2 apklausos ir egzaminas. Norint islaikyti egzamina, reikia surinkti ne maziau nei 70 tasku. I ta tasku suma ieina ir 3 apklausos ir egzaminas. buhalterines apskaitos 2 apklausos po 15 tasku (gaunasi 30) buhalterines apskaitos pagrindu egzaminas 50 tasku mokesciu apskaitos pagrindai 1 apklausa 20 tasku. Galima surinkti 100 tasku, bet jei surinksit maziau nei 70, gausit tik pazymejima, kad kursas isklausytas, kitu atveju pazymejimas bus kad kursas isklausytas ir islaikytas egzaminas laikant apklausas ir egzamina naudotis medziaga negalima. Po visu teoriniu paskaitu laukia praktine dalis su realiai dokumentais
Sveikos, parduodu Pačiolio "Apskaitos politika" plius CD, 4 laida
http://paciolis.lt/lt/el_parduotuve?Produc...ucts_item_id=76 Labai pravers jaunosioms buhlaterėms QUOTE(*Maja* @ 2011 10 14, 21:18) Galima surinkti 100 tasku, bet jei surinksit maziau nei 70, gausit tik pazymejima, kad kursas isklausytas, kitu atveju pazymejimas bus kad kursas isklausytas ir islaikytas egzaminas Maja, o gal žinote, ar tas pažymėjimas tik lietuvių kalba ar dar ir anglų kalba ten rašo? Nes dirbu tarptautinėje įmonėje ir butų gerai, kad pažymėjime būtų informacija ir anglų k. Dabar irgi renkuosi kur eiti. Galvoju tarp pačiolio ir VEV, sunku kažkaip apsispręsti. Papildyta: QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 29, 10:19) Aš tai planuoju lankyti kursus Viniaus Universiteto kauno humanitariniame skyriuje. Kaip tik nuo kitos savaites prasideda. Kiek kas yra ten lankę iš pažystamų, labai gerai atsiliepė apie juos. Išmokina praktiką gerai, ir ne viena draugė juos pabaigusi sėkmingai dirba buhalterijoje. tai bandysiu ir aš. Ziurkyte, gal žinote ar ir Vilniuje jie ką nors tokio organizuoja? QUOTE(Lyanna @ 2011 12 07, 19:51) Maja, o gal žinote, ar tas pažymėjimas tik lietuvių kalba ar dar ir anglų kalba ten rašo? Nes dirbu tarptautinėje įmonėje ir butų gerai, kad pažymėjime būtų informacija ir anglų k. Dabar irgi renkuosi kur eiti. Galvoju tarp pačiolio ir VEV, sunku kažkaip apsispręsti. Papildyta: Ziurkyte, gal žinote ar ir Vilniuje jie ką nors tokio organizuoja? Manau susitarus su koordinatoriais gali išrašyti ir anglų kalba
Sveikos
Kaune dar yra organizuojami kursai Moteru uzimtumo centre. Jie kur kas pigesni nei kitur, bet niekam nerekomenduoju, nes kai lankiau juos tai moterys, kurios nebuvo visai susidurusios su buhalterija praktikoje, taip ir isejo is kursu nieko nesupratusios
Globalios idėjos,Vilnius-drauge lankė spalio mėn,tikriausia liks be darbo.Iš pirmų dvejų dienų nedarbingumo mokino skaičiuot PSD į VMI,buhalterės mane supras,tai jau pora met nedaroma,dar it kitų nesąmonių. Įstatymų pasikeitimų dėstytoja nežino.Pinigų ir darbo niekas negražins,o taip gyre tuos "Globalios,jai kolege nuo praeitų metų ausys pražiūždėjo.Sunku su tais patarimais.
QUOTE(aiste84 @ 2011 12 11, 00:58) Globalios idėjos,Vilnius-drauge lankė spalio mėn,tikriausia liks be darbo.Iš pirmų dvejų dienų nedarbingumo mokino skaičiuot PSD į VMI,buhalterės mane supras,tai jau pora met nedaroma,dar it kitų nesąmonių. Įstatymų pasikeitimų dėstytoja nežino.Pinigų ir darbo niekas negražins,o taip gyre tuos "Globalios,jai kolege nuo praeitų metų ausys pražiūždėjo.Sunku su tais patarimais. Kažin ar ir Šiauliuose tokia situacija?? Kokios nuomonės apie buhalterinius kursus Šiauliuose?
Na ką, aš jau pabaigiau Pačiolio kursus ir galiu vien tik pliusus duoti, be jokių minusų. Buvau visai žalia, juolab, kad dar humanitarė, o dabar galiu jau tvarkyti apskaitą
Kas abejojat dėl Pačiolio kursų, tai galit drąsiai eiti ten, paruoia gerai, medžiaga išdėstoma super, o ir dėstytojai patys geriausi - auditoriai, ekspertai, docentai ir t.t labai patenkinta esu QUOTE(*Maja* @ 2011 12 21, 22:37) Na ką, aš jau pabaigiau Pačiolio kursus ir galiu vien tik pliusus duoti, be jokių minusų. Buvau visai žalia, juolab, kad dar humanitarė, o dabar galiu jau tvarkyti apskaitą Kas abejojat dėl Pačiolio kursų, tai galit drąsiai eiti ten, paruoia gerai, medžiaga išdėstoma super, o ir dėstytojai patys geriausi - auditoriai, ekspertai, docentai ir t.t labai patenkinta esu Oi Maja, kaip smagu, ačiū už atsiliepimą, kaip tik šiandien dar dvejojau ar imti pačiolį ar nea ir visgi užsiregistravau |