Pavarde trumpa (dvieju skiemenu ) tai todel vardo noretume ilgesnio...
Sveiki Niekaip neisrenkame savo leliukui vardo, tad idomi jusu nuomone
Pavarde trumpa (dvieju skiemenu ) tai todel vardo noretume ilgesnio...
gražūs visi, o balsas Vincentui.
Jei is situ, tai Ignas arba Edvinas man graziausi
Pirmi du - labai gražūs!
Dėl Igno abejočiau, nes tai - sutrumpinta vardo forma, tik neaišku, kokio, Ignoto, Ignaco ar Ignacijaus. Edvinas - taip, krikščioniškas, šventas, vardas, bet angliškos kilmės. Panašiai, kaip ir Šv. Patrikas ar Šv. Kevinas, lietuviukui nebūtų labai tinkamas. Jogaila - Jūsų pasirinkimas priklauso nuo asmeniško požiūrio į istorinį Jogailą, kurio veiksmai, ypač Krėvos unija, vertinami nevienareikšmiškai. Bent jau aš savo vaikui tokio vardo neduočiau. QUOTE(Ašaka @ 2011 04 06, 20:15) Dėl Igno abejočiau, nes tai - sutrumpinta vardo forma, tik neaišku, kokio, Ignoto, Ignaco ar Ignacijaus. Edvinas - taip, krikščioniškas, šventas, vardas, bet angliškos kilmės. Panašiai, kaip ir Šv. Patrikas ar Šv. Kevinas, lietuviukui nebūtų labai tinkamas. trumpiniai - lygiaverčiai mūsų vardyno vienetai. Edvinas ir Patrikas nepanašiai su Kevinu, jie turi daug senesnę vartojimo Lietuvoje tradiciją, yra įtraukti į vardų žodyną. Pvz., vienas Kęstučio sūnus buvo Patrikas.
Aš už Benediktą
Šiaip visi parinkti vardukai yra savotiškai gražūs, dar net nežinau už kurį balsuoti. Manau bet kurį davusi tikrai vaikui "nesugadintumėte gyvenimo"
Kiekvienas turime vis kitokių prioritetų. Kartais vardukas būna tikrai gražus, bet dėl vienokių ar kitokių priežasčių savo vaikui jo neduotum.
Negaliu apsispręsti, už ką balsuoti. Mėtausi tarp Benedikto ir Jogailos, abu labai labai labai gražūs
Aš už Jogailą
Grazus abu vardukai. As tai rinkciausi Jogaila
cia yra ir du mano favoritai: ignas ir vincentas. balsavau uz vincenta!
mes savo suneliui norejome duoti varda Jogaila, bet prie pavardes nelabai jau tiko.dar grazus edvinas.
QUOTE(Ašaka @ 2011 04 06, 21:15) Jogaila - Jūsų pasirinkimas priklauso nuo asmeniško požiūrio į istorinį Jogailą, kurio veiksmai, ypač Krėvos unija, vertinami nevienareikšmiškai. Bent jau aš savo vaikui tokio vardo neduočiau. va dėl to vyras šito vardo nenorėjo... laiko jį išdaviku... o man jis laaaaabai gražus....
Balsavau už Vincentą, nors gražiau būtų Vincas, net ir prie trumpos pavardės. Antroje vietoje Benediktas.
Atidaviau balsa uz Edvina
nors aš už trumpus vardus, bet Ignui NE už populiarumą.
O balsavau už BENEDIKTĄ Dar Bernardas ne iš jūsų sąrašo, bet labai labai gražus ilgas stiprus vardas ir Jogaila gražus ( nors moteriškas variantas 100 syk labiau), ir Vincentas nieko
aš už Jogailą
Man Ignas
balsavau uz Igna, nes mes nusprende esam jog jei gims berniukas tai pavadinsim siuo vardu
Benediktas
Vincentas...
bet yra dar vienas gražus - čia nepaminėtas Emilis pvz o jei jau labai drąsiai pavadinti, tai ... Jozuė...iš Biblijos
Balsavau uz Vincenta
Vincentas
Vincas vyriškai, o meiliai Vincė O be to yra toks Vincentas Casselis
Edvinas
Balsą atidaviau Jogailai
vincentas - mūsų sąraše nr.1
Atidaviau balsa uz Igna, nors ir Jogaila grazus, bet savo vaikui nedeciau...
Ignas
Labutis,
Na as ismesciau is sio saraso Jogaila.. negeras jis buvo O kiti labai grazus vardeliai.. As uz Benedikta (jei jis veliau netaps Benu) Na istikro sunku atpsisprest...
as uz Vincenta, nors balsuoti man kazko neleidzia
Jogaila
Be to, ne toks tas Jogaila (karalius) ir blogas, reabilitavo ji istorikai
Ignas gražiausias, nes trumpas ir sunku bus pravardę sugalvoti
Vincentas
Labutes
Aciu visoms balsavusioms ir pasakiusioms savo nuomone Kol kas su vyru lyg atkrito Ignas ir Jogaila ir Edvinas Tai liko man graziausias Benediktas ir Vincentas Na ziuresim , o gal dar kas i galva ateis iki gimdymo
Benediktas ir Vincentas tikrai man negrazus
Vincentas labai gražus vardas
Jogaila, tai lyg sakytumei jo gaila...
Aciu visoms uz nuomone
Musu sunus Ignas, tad naturalu, kad man sis vardas graziausias
Neduočiau nei vieno iš šių vardų,bet kadangi Jūs renkatės būtent iš šių vardukų,tad balsuoju už Igną
Berniukas varda jau turi
Aciu visiems uz nuomones, daugiau galite nebebalsuoti
Sveikiname gražiai pasirinkus
[quote=gandriuke...,2011 04 27, 14:59]
Berniukas varda jau turi superrrr |