Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vardas berniukui
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
gandriuke...
Sveiki Niekaip neisrenkame savo leliukui vardo, tad idomi jusu nuomone 4u.gif
Pavarde trumpa (dvieju skiemenu ) tai todel vardo noretume ilgesnio...
muminukas
gražūs visi, o balsas Vincentui.
Ūla
QUOTE(muminukas @ 2011 04 06, 17:37)
gražūs visi, o balsas Vincentui.
*

mano taip pat.
ColdAngel
Jei is situ, tai Ignas arba Edvinas man graziausi smile.gif
Ašaka
Pirmi du - labai gražūs!

Dėl Igno abejočiau, nes tai - sutrumpinta vardo forma, tik neaišku, kokio, Ignoto, Ignaco ar Ignacijaus.

Edvinas - taip, krikščioniškas, šventas, vardas, bet angliškos kilmės. Panašiai, kaip ir Šv. Patrikas ar Šv. Kevinas, lietuviukui nebūtų labai tinkamas.

Jogaila - Jūsų pasirinkimas priklauso nuo asmeniško požiūrio į istorinį Jogailą, kurio veiksmai, ypač Krėvos unija, vertinami nevienareikšmiškai. Bent jau aš savo vaikui tokio vardo neduočiau.
muminukas
QUOTE(Ašaka @ 2011 04 06, 20:15)
Dėl Igno abejočiau, nes tai - sutrumpinta vardo forma, tik neaišku, kokio, Ignoto, Ignaco ar Ignacijaus.

Edvinas - taip, krikščioniškas, šventas, vardas, bet angliškos kilmės. Panašiai, kaip ir Šv. Patrikas ar Šv. Kevinas, lietuviukui nebūtų labai tinkamas.
*

trumpiniai - lygiaverčiai mūsų vardyno vienetai.

Edvinas ir Patrikas nepanašiai su Kevinu, jie turi daug senesnę vartojimo Lietuvoje tradiciją, yra įtraukti į vardų žodyną. Pvz., vienas Kęstučio sūnus buvo Patrikas.
nutė
Aš už Benediktą smile.gif
Dzenete
Šiaip visi parinkti vardukai yra savotiškai gražūs, dar net nežinau už kurį balsuoti. Manau bet kurį davusi tikrai vaikui "nesugadintumėte gyvenimo" biggrin.gif (kaip dažnai būna išsireiškiama)
Kiekvienas turime vis kitokių prioritetų. Kartais vardukas būna tikrai gražus, bet dėl vienokių ar kitokių priežasčių savo vaikui jo neduotum.
HappyAngel
Negaliu apsispręsti, už ką balsuoti. Mėtausi tarp Benedikto ir Jogailos, abu labai labai labai gražūs smile.gif
Suleima
Aš už Jogailą 4u.gif Šitas vardas buvo vienas iš mūsų favoritų - tik gaila verysad.gif nu taip nelipo prie pavardės, nors imk ir pasikeisk pavardę biggrin.gif O tie Benediktai, Ignai, gi klasėje jų bus po kokius penkis, tokie jie dabar populiarūs.
Saulyte555
Grazus abu vardukai. As tai rinkciausi Jogaila biggrin.gif
spanguoline
cia yra ir du mano favoritai: ignas ir vincentas. balsavau uz vincenta!
nraminta
mes savo suneliui norejome duoti varda Jogaila, bet prie pavardes nelabai jau tiko.dar grazus edvinas.
Saksona
QUOTE(Ašaka @ 2011 04 06, 21:15)
Jogaila - Jūsų pasirinkimas priklauso nuo asmeniško požiūrio į istorinį Jogailą, kurio veiksmai, ypač Krėvos unija, vertinami nevienareikšmiškai. Bent jau aš savo vaikui tokio vardo neduočiau.
*

va dėl to vyras šito vardo nenorėjo... laiko jį išdaviku... o man jis laaaaabai gražus....
GiedrėM
Balsavau už Vincentą, nors gražiau būtų Vincas, net ir prie trumpos pavardės. Antroje vietoje Benediktas.
Peonyblossom
Atidaviau balsa uz Edvina mirksiukas.gif
Arvena
nors aš už trumpus vardus, bet Ignui NE už populiarumą.
O balsavau už BENEDIKTĄ wub.gif wub.gif (gaila, kad tik trumpins Benu daugelis)
Dar Bernardas ne iš jūsų sąrašo, bet labai labai gražus ilgas stiprus vardas 4u.gif
ir Jogaila gražus ( nors moteriškas variantas 100 syk labiau), ir Vincentas nieko blush2.gif
ruzava
aš už Jogailą 4u.gif
Angele
Man Ignas wub.gif Sąrašiuky yra, nes mes trumpo ieškom smile.gif
Zemaiciuke
balsavau uz Igna, nes mes nusprende esam jog jei gims berniukas tai pavadinsim siuo vardu blush2.gif bet dar labai patinka Benediktas wub.gif
kavute
Benediktas wub.gif Nors aš duočiau tiesiog Benas bigsmile.gif
Teta Danute
Vincentas...

bet yra dar vienas gražus - čia nepaminėtas Emilis pvz
o jei jau labai drąsiai pavadinti, tai ... Jozuė...iš Biblijos
Sticky_Toffee
Balsavau uz Vincenta 4u.gif Labai vyriskas ir stiprus vardas wub.gif
kregždutė
Vincentas thumbup.gif
Vincas vyriškai, o meiliai Vincė wub.gif
O be to yra toks Vincentas Casselis thumbup.gif labai patinka aktorius.
MeiLLi
Edvinas blush2.gif
*Liepa18*
Balsą atidaviau Jogailai
halla
vincentas - mūsų sąraše nr.1 4u.gif nepaprastai gražus vardas wub.gif
Sunflowers
Atidaviau balsa uz Igna, nors ir Jogaila grazus, bet savo vaikui nedeciau... ax.gif
elelele
Ignas 4u.gif
negara
Labutis,

Na as ismesciau is sio saraso Jogaila.. negeras jis buvo smile.gif))))))))))
O kiti labai grazus vardeliai.. As uz Benedikta (jei jis veliau netaps Benu) 4u.gif
Na istikro sunku atpsisprest... g.gif Siuliciau atmetimo budu bigsmile.gif
Toja.
as uz Vincenta, nors balsuoti man kazko neleidzia g.gif
linutuks
Jogaila thumbup.gif Savo suneliui labai tokio norejau, bet vyras nesutiko, del Morkuno smile.gif
Be to, ne toks tas Jogaila (karalius) ir blogas, reabilitavo ji istorikai mirksiukas.gif
fruktozoide
Ignas gražiausias, nes trumpas ir sunku bus pravardę sugalvoti smile.gif Jogaila gražus, bet gerai pagalvočiau, jeigu limpa, tai gal net jogaila geriau būtų. Šiuo metu gan neįprastas vardas, bet ko gero ilgainiui išpopuliarės smile.gif
Black_white
Vincentas wub.gif
gandriuke...
Labutes
Aciu visoms balsavusioms ir pasakiusioms savo nuomone 4u.gif Lauksiu dar nuomoniu...
Kol kas su vyru lyg atkrito Ignas ir Jogaila ir Edvinas g.gif
Tai liko man graziausias Benediktas wub.gif wub.gif (nors vyrui graziau tiesiog Benas )Bet mastau , kad gal prie pavardes nelabai tiks...
ir Vincentas wub.gif

Na ziuresim , o gal dar kas i galva ateis iki gimdymo biggrin.gif
Garnier
Benediktas ir Vincentas tikrai man negrazus schmoll.gif o likusieji grazus thumbup.gif
La pluie
Vincentas labai gražus vardas smile.gif
Šelmė
Jogaila, tai lyg sakytumei jo gaila...
gandriuke...
Aciu visoms uz nuomone 4u.gif Kadangi dar leliukas pilvelyje tai nuomoniu vis dar laukiame wub.gif
Lynes
Musu sunus Ignas, tad naturalu, kad man sis vardas graziausias smile.gif Benediktas buvo mano aa senelis wub.gif o Vincentas - nelabai megstamas destytojas. Pasirinkima bent jau mums labai leme kokius zmones pazinome su tuo konkreciu vardu.
Nalivaika85
Neduočiau nei vieno iš šių vardų,bet kadangi Jūs renkatės būtent iš šių vardukų,tad balsuoju už Ignąwink.gif
gandriuke...
Berniukas varda jau turi wub.gif Vincentukas wub.gif wub.gif
Aciu visiems uz nuomones, daugiau galite nebebalsuoti 4u.gif
nutė
Sveikiname gražiai pasirinkus thumbup.gif
negara
[quote=gandriuke...,2011 04 27, 14:59]
superrrr thumbup.gif thumbup.gif
Marseta
QUOTE(gandriuke... @ 2011 04 27, 14:59)
Berniukas varda jau turi  wub.gif  Vincentukas  wub.gif  wub.gif
Aciu visiems uz nuomones, daugiau galite nebebalsuoti  4u.gif
*

Labai gražus vardukas thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Exit
QUOTE(gandriuke... @ 2011 04 27, 15:59)
Berniukas varda jau turi  wub.gif  Vincentukas  wub.gif  wub.gif
Aciu visiems uz nuomones, daugiau galite nebebalsuoti  4u.gif
*

nepataikiau, bet labai nuoširdžiai sveikinu jus wub.gif 4u.gif
egllute
[quote=negara,2011 05 03, 22:10]
[quote=gandriuke...,2011 04 27, 14:59]
superrrr thumbup.gif thumbup.gif
*

[/quote]

Sveikinu susilaukus mazylio!!! 4u.gif
zigri
QUOTE(gandriuke... @ 2011 04 06, 18:58)
Sveiki Niekaip neisrenkame savo leliukui vardo, tad idomi jusu nuomone  4u.gif
Pavarde trumpa (dvieju skiemenu ) tai todel vardo noretume ilgesnio...
*

vardas Ignas, tikrai ilgas lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.