Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atostogos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ofa
na, tai lyg jau ir sulaukeme vasaros wink.gif Maniskis vaikinas isvaziavo paatostogauti i kaima pas senelius. Nors is pradziu buvau labai pries, bet, kai musu aukletoja isejo atostogauti dviem menesiams, o ir grupes pradejo sujungineti, o dar tas kelimasis 7 valanda is ryto...tai visgi atidaviau keletai savaiciu seneliams pasidziaugti. O pati dabar vaikstau pikta kaip vilkas, visa nervuota mad.gif Bandau guostis, kad vaikui ten gerai, kad grynas oras, kad braskes ir t.t. niu bet vistiek nepyragai man. Ar pacios paliekate savo palikuonis?Ir kaip sekasi?
Keberiokšt
O tai kiek amziaus tavo vaikinui? Ar pirma karta palieki? Jei jau klausi patirties, tai pirma karta atidavus savaitei, man skaudejo sirdis lygiai dvi dienas, po to pradejau vartyti laikrascius, ieskodama, i koki kina nueiti, koki teatra aplankyti... Manau, kad po dienos kitos viskas bus gerai. O kad vaikams pas mociutes simta kartu geriau, negu darzelyje, neabejoju.
ofa
Vaikinui 4 metai, paliekam pas senelius ne pirma karta, bet kiekviena karta jauciuosi oi kaip nigeraiiii unsure.gif
oksanita
Niekuo kitu taip nepasitikiu,kaip tik savo mama. thumbup.gif
Paliktama dukra savo mamai nepergyvenu nei kiek. Cia aisku taip buvo kol gyvenom lietuvoje. Dabar gyvenam toli nuo lietuvos,ir dukra man vis zyzia,kad nori pas mociute i sodyba,ten salia ezeras,sviezias pienas ir t.t. Tai dabar vis svarstom su vyru,kaip cia padarius,mes gi neprivazinesim kas savaite i lietuva, jai gu dukra paliktumem lietuvoje pas mociute, tai turbuk kokiems trims menesiam. Pergyvenu ne del to ar jai bus gerai su mociute,o del saves ar isbusiu tiek laiko be dukros??? sad.gif
Kalinka
biggrin.gif musiskis nuo 06 01 irgi pas mociute...visai vasarai. Kas vakara susiskambinam, savaitgaliais susitinkam. Nesijaudinu nei kiek nes rupestingesnio zmogaus nei anyta nesu sutikusi . Bet ziauriai ilgiuosi, nors nuo pat gimimo vis tenka issiskirti. Jau po 3 dienu maksimum imu ilgetis ciauskejimo, klausimu, linksmo dainavimo. Nykus namai tampa...bet vaikas atostogauti labai nori tai kaip nors iskesiu iki liepos pabaigos paskui kartu atostogausim
ofa
Na, mano anyta irgi ziauriai rupestinga, greiciau per daug rupestinga.Tai dar ir delto bijau, kad kazkaip su vaiku nesusisneketi galiu po tokiu atostogu blink.gif
nerile
As savaitgali vienai nakciai palikau dukra savo mamai. Va je, kaip truko jos vakare ir ryte namuose doh.gif Bet su vyru nusprendeme, kad su likusiu vienu vaiku namuose nera kas veikti, kai esi "atlikes praktika" su dviem. Nu kaip gi esame prisirise prie tu savo vaikiuku rolleyes.gif
Mirtishe
mes irgi kas met vaikus palydime i sodyba kur jie vasara leidzia kaime.

Seneliai mielai pasiima anukes i vasarnami, o mes kiekviena savaitgali po darbu vaziuojame 150km pirmyn ir 150km atgal pasimatyti su vaikais ir tevams per iseigines duoti kiek nors poilsio smile.gif

Zinoma, kad apima kazkoks nesmagus jausmas kai zinai, kad vaikai ne trim dienom isvyksta, o praktiskai visai vasarai.. sad.gif Taciau mergaites visada labai laukia vasaros ir kraustymosi i kaima clap.gif , nes ten erdve, laisve ir gamta.. thumbup.gif Vienkiemyje labai daug vietos, didelis ir zalias kiemas, salia miskas ir ezeras, upeliukas, sviezios darzoves ir uogos. Joms ten labai patinka, todel nemanau, kad laikydami jas miesto dulkese karstomis vasaros dienomis tik tam, kad neiissiskirtume elgsimes teisingiau. g.gif

Atejus atostogoms patys trokstame pabegti nuo miesto surmulio i kaimo tyluma - tuomet ir pabuname kartu su vaikais arba vezames juos savaitei kitai prie juros, kad pakeistu aplinka. cool.gif

Man regis reikia isnaudoti tokia puikia galimybe nors trumpam perkelti juos i sveikesne aplinka ir dziaugtis, kad vaikai auga turedami tiek miesto privalumus, tiek pazindami gamta ir gyvunus ne tik is Animal planet..
ENIGMA
NA ZIURIU JUS CIA VISOS JAU SU PRAKTIKA.... wink.gif O MES PLANUOJAM VYRESNI PALIKTI ANYTAI PORAI SAVAICIU... IR ZIAURIAI BIJAU, NES JIS TOKS JUDRUS, KAD NESPESI SUZIURETI, O JI NEPRATUSI, NES ANUKA MATO 3-4 KART I METUS, SAVO MAMAI PALIEKU BE JOKIU RUPESCIU IR GALVOS SUKIMO, O VAT ANYTELEI DAR NIEKADA NEBUVAU PALIKUSI, NU ZIAUREI BIJAU, NET ATRODO, KAD IMSIU IR PERSIGALVOSIU IR NEPALIKSIU, BET VYRAS MINA ANT KULNU, NU PABANDOM, TEN JURA IR T.T. O IR VYRO NESINORI IZEISTI,, KAD NEATRODYTU, KAD JO TEVAIS NEPASITIKIU, NA NET NEZINAU, NUVAZIUOSIU IR NUSPRESIU, BET DABAR JAU NERVUOJUOSI, KAIP AS BE JO BUSIU, O KITA KARTA ATRODO, NU JAU KAIP NUVEZIU TAI NUTRENKSIU MINIMUM SAVAITEI, AI.... NU VA IR PASIBEDAVOJAU, NET NEZINAU, GAL KA PATARSITE IS SAVO PATIRTIES, KAIP MAN ELGTIS.... g.gif
ofa
Na,kad , kaip matai Enigma, visos cia isbandziusios, visoms sunku skirtis, bet gal is tiesu, grynas oras vaikui, bent trumpam -yra gerai blink.gif
langana
Aš tai, matyt, esu labai bloga mama, lyginant su čia pasisakiusiom sad.gif Neturiu kitos svajonės kaip tik išgrūsti kur nors vyrą su vaiku bent savaitei. Tada tai bent paisliu, aplankau visas drauges, pažiūriu keletą filmų, perskaitau kokią knygą. Nes kai jie namie, tai po darbo spėju tik vakarienę paruošti ir indus suplauti. Likęs iki "nulūžimo" laikas dažniausiai skiriamas žaidimams su vaiku. Nesakau, kad tai blogai, bet visai nelieka laiko sau. Būčiau labai laiminga galėdama "priduoti" vaiką kokiai savaitei ar net mėnesiui, bet, deja, nėra kam, nes uošvių neturiu, o tėvai gyvena tame pačiame mieste, be to dirba ir per atostogas patys nori pailsėti
ENIGMA
QUOTE (langana @ 2004 06 14, 09:39)
Aš tai, matyt, esu labai bloga mama, lyginant su čia pasisakiusiom sad.gif Neturiu kitos svajonės kaip tik išgrūsti kur nors vyrą su vaiku bent savaitei. Tada tai bent paisliu, aplankau visas drauges, pažiūriu keletą filmų, perskaitau kokią knygą. Nes kai jie namie, tai po darbo spėju tik vakarienę paruošti ir indus suplauti. Likęs iki "nulūžimo" laikas dažniausiai skiriamas žaidimams su vaiku. Nesakau, kad tai blogai, bet visai nelieka laiko sau. Būčiau labai laiminga galėdama "priduoti" vaiką kokiai savaitei ar net mėnesiui, bet, deja, nėra kam, nes uošvių neturiu, o tėvai gyvena tame pačiame mieste, be to dirba ir per atostogas patys nori pailsėti

KODEL BLOGA.... blink.gif PAPRASCIAUSIA STIPRIU NERVU ESI, O MATYT IR VYRU LABAI PASITIKI.... thumbup.gif AS IRGI TAIP NORECIAU, BET NU NELAIKO MANO NERVAI, MAN VISADA ATRODO, KAD NIEKAS TAIP NEPADARYS KAIP AS, O AS AISKU DARAU VISKA GERIAUSIA ( NES NEBUNA ANT KO KAUKTI JEI KAS NE TAIP) wink.gif , TAI TAIP IR GAUNASI, KAD NORIU PATI NEZINAU KO.... blink.gif
langana
Enigma, tai tavo nervai stiprūs, kad augindama 2 kavalierius nenori bent nuo vieno pailsėti biggrin.gif
ofa
As tai pagalvojau, kad matyt esu tikra vista blink.gif , nes kai vaikas po mano "sparnu", tik tada ramu wink.gif
mažulka
Enigma, siūlau surizikuoti ir pabandyti palikti sūnų anytai. Jei anytą tavo vyrą užaugino, tai gal jau mokės su vaiku elgtis. Blogiausiu atveju, jei berniukui tikrai nepatiks, nuvažiuosi ir pasiimsi. wink.gif Kol nepabandysi, niekada nesužinosi.
mažulka
QUOTE (langana @ 2004 06 14, 10:39)

Kaip aš tave suprantu. Pas mane situacija tokia, kad abiejų mūsų su vyru tėvai, gyvena tame pačiame mieste, kaip ir mes. Jokio kaimo mes neturime, tiesa uošviai turi sodą, tačiau nakvoja jame labai retai. Pasiima jie dukrą kelioms dienoms, bet jai geriau mūsų namuose(mes gyvename su mano tėvais, mano tėvų name), o ne "blokinėje dėžutėje". Vyras pastoviai dirba, aš lieku su vaikais. Dabar turiu svajonę, nors vieną dieną pailsėti nuo šeimos ir vaikų, nuo namų tvarkymo ar valgio gaminimo. Kol kas ši svajonė ir lieka svajone. biggrin.gif
Iva
Niekada nesu ilgam palikusi savo vaika tevams, uosviams ir kitiems giminaiciams ar draugams ( buvo tik viena karta 3 dienas pas uosvius) del keliu priezasciu. Viena ju yra ta , kad mano manymu vaikais turi rupintis tevai, tik jie atsakingi uz auklejima ir t.t. Tevai, uosviai turi kitokias, nei musu su vyru, gyvenimiskas nuostatas ir as nenoriu kad tad vaiko galvoje kiltu sumaistis del to. Tarkim religija, mes netikintys, uosviai labai religingi, tik palik vaika dienai - sekancia reikia aiskinti apie skirtingas nuomones ir kad kai kas tiki pasakomis. dabar aisku jau lenviau, dukra didele, bet ko jai i galva neikisi wink.gif
dar vienas labai erzinantis dalykas- kad seneliai paprastai labai megsta aukleti anuke mad.gif o tai mano isitikinimu ne ju reikalas, kyla konfliktai, tarkim as kazka leidziu- seneliai neleidzia, arba atviksciai, kaip pasekme - nesusikalbejimas su vaiku juodas po to ir ilga laika mad.gif
apie saldainius neribotais kiekiais ir ledus atskira kalba mad.gif
tolita
Kaip matau ne mano vienos nuomone, buti mama - tai labai rimtas ir atsakingas darbas kuriame neskiriamos atostogos ir praejus keliems metams ne visos istveria be rimto poilsio.As uz tai , kad butu vel organizuojamos vaikams atostogos na kaip seniau pionieriu stovyklos, bet nemokamai tam , kad pailsetu mamos. Galetu buti organizuojamos atostogos iskarto visiems vienos seimos vaikams. Tokiu budu stovykloje butu ivairiu amziaus grupiu.Nes dabar toookios kainos, kad as savo 3 vaiku iskarto isleisti i stovykla tikrai niekaip negaliu.
Na bet cia tik mano rozines svajones.......ir taip jau 18 metu........ doh.gif
ofa
QUOTE (tolita @ 2004 06 14, 17:21)
ir taip jau 18 metu........ doh.gif

thumbup.gif jooo
langana
QUOTE (Iva @ 2004 06 14, 12:57)
Niekada nesu ilgam palikusi savo vaika tevams, uosviams ir kitiems giminaiciams ar draugams ( buvo tik viena karta 3 dienas pas uosvius) del keliu priezasciu. Viena ju yra ta , kad mano manymu vaikais turi rupintis tevai, tik jie atsakingi uz auklejima ir t.t. Tevai, uosviai turi kitokias, nei musu su vyru, gyvenimiskas nuostatas ir as nenoriu kad tad vaiko galvoje kiltu sumaistis del to. Tarkim religija, mes netikintys, uosviai labai religingi, tik palik vaika dienai - sekancia reikia aiskinti apie skirtingas nuomones ir kad kai kas tiki pasakomis. dabar aisku jau lenviau, dukra didele, bet ko jai i galva neikisi wink.gif
dar vienas labai erzinantis dalykas- kad seneliai paprastai labai megsta aukleti anuke mad.gif o tai mano isitikinimu ne ju reikalas, kyla konfliktai, tarkim as kazka leidziu- seneliai neleidzia, arba atviksciai, kaip pasekme - nesusikalbejimas su vaiku juodas po to ir ilga laika mad.gif

Turėjau auklę religingą, kol Linas dar dar darželio nelankė. Vedėsi jį į pamaldas kelis kartus, bažnyčia vos ne mūsų kieme stovi smile.gif . Linas paskui ir mane vedėsi "į bažnyčios bokštą nusipraust biggrin.gif (t.y. į švęstą vandenį pamirkyti pirštus)" . Nematau tame nieko blogo. Mūsų šeimoje irgi niekas netiki, bet manau, kad bažnyčioje vaikas tikrai nieko blogo neišmoks. Maniškis tada buvo per mažas, kad jam aiškinčiau kažkokias teorijas, tai tik pasakiau, kad mes bažnyčioje nesilankom, o kiti žmonės lankosi. To užteko, dabar jam tas nerūpi, o kai vėliau susidurs daržely ar mokykloj vis tiek reiks paaiškinti. Jei vadinsim tai pasakom, manau, kad tik apkvailinsim vaiko akyse senelius ar kitus tikinčius žmones. Nemanau, kad tai gerai. Norėčiau išugdyti savo vaiką tolerantišku ir pakančiu kitokioms nuomonėms
Papildyta @ [mergetime]1087287129[/mergetime]
Tolita, jau gali pradėti tikėtis, kad pailsėsi. Beliko dar maždau 18 metų biggrin.gif .Žinoma, jei anūkais neapkraus biggrin.gif
Iva
Langana, sita tema ne apie religija, bet atsakysiu tau. As nesu pratusi meluoti ar grazinti tiesa, jeigu man kazkas atroso pasakos as taip ir sakau, ir as netoleruociau tokios labai religingos aukles ir tai kad ji vedziotu mano vaika i pamaldas, bet aukles galima atsisakyti ir susirasti kita, bet su seneliais to padaryti negalima, todel mazinu kiek galima daugiau dukros vienos buvima ten, ypac kai ji buvo mazesne, nes kaip minejai mazam vaikui nepaaiskinsi kazkokias teorijas. As nesakau kad tu neteisi ar blogai darai - jeigu tu taip darai, reiskia tai yra gerai tau, man yra kitaip, kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif wink.gif
lengvute
mes niekur nepaliekam vaikų, atostogaujam kartu, tik keletą dienų prireikė išvažiuot, tai buvęs vyras pabuvo su dukrom, o šiaip-net neturim nė auklės, nė senelių unsure.gif , galima apsieit, kai vaikai paūgėję wink.gif, man būtų neramu ir nesmagu be vaikų, būsim pensininkai, važinėsimės vieni tongue.gif
mažulka
QUOTE (lengvute @ 2004 06 15, 11:52)
man būtų neramu ir nesmagu be vaikų, būsim pensininkai, važinėsimės vieni tongue.gif

Nežinau Lengvute, man atrodo, kad tu anūkus visur vežiosi. thumbup.gif
langana
Iva, jokiu būdu nenoriu paneigti tavo teisės į savo nuomonę, atleisk, jei taip pagalvojai blink.gif Pasakiau savo nuomonę ir tiek. Ką besakyčiau aš, tu ar kitas forumo dalyvis, manau, tokiais principiniais klausimais vis tiek kiekvienas liks prie savo nuomonės, jei ją turi smile.gif Siūlau taiką biggrin.gif
Iva
Langana, tai kad ir karo nebuvo wink.gif biggrin.gif
P@nter@
QUOTE (ofa @ 2004 06 14, 07:54)
Na, mano anyta irgi ziauriai rupestinga, greiciau per daug rupestinga.Tai dar ir delto bijau, kad kazkaip su vaiku nesusisneketi galiu po tokiu atostogu blink.gif

Va va ir pas mane tas pats,jau tokia anyta rupestinga kad kai parsivezu namo tai blyn doh.gif savaites reikia kol i savo vezias atsistato smile.gif ir su saukstu paskui penkiu metu vyra vaiksto tipo maitina blink.gif ir leidziama viskas...... nu bet ka daryti?...... reik palikt gi nepaliksi vieno namuose visai dienai. Ai as tai jau susitaikiau su tuo ir galvoju kad kitap nebus smile.gif
Mylėkite savo anukus jie atkersis jusu vaikams laugh.gif laugh.gif
ofa
oi kokia pazystama situacija wink.gif .Maniskis, tai pas mociute, kaip koks mazasis Buda. Nera zodzio"negalima"
VyŠnĖ
O as tik ir laukiu, kada mociute pasiims Benuka atostogu i toki nuostabu kaima, prie nuostabaus ezer rolleyes.gif rolleyes.gif ech... Jis taip pat laukia siu savaiciu clap_1.gif
natam
QUOTE (Iva @ 2004 06 14, 12:58)

P0 šita citata beveik galiu pasirašyti pati. smile.gif

Buvau rimtai net susipykus (vienintelį kartą) su anyrta, kai po viešnagės dar primokino "tik mamai nesakyk". mad.gif (nes darė viską atvirkščiai nei mes prašėm). Nuo to laiko nusprendžiau: vaikus turi auklėti tėvai. Pati prisimenu, kad su noru likdavau pas senelius, bet greit kitokia (visi žmonės skirtingi) tvarka apkarsdavo.

aifa
Aš tai saviškį palikčiau mielai. Jis irgi labai labai nori būti vienas pas senelį kaime. Bet pas mus yra problemų ir vienas būti negali. Tai net vaiko gaila, kaip jis dėl to pergyvena. Taip nori, ir dar jaučiasi kaltas pats, kad negali pasilikti.
Todėl pavydžiu mamytėms, kurios gali palikti vaikus pas senelius. Aišku, ten kitoks ir požiūris, ir nuostatos kitokios. Aš pati visas atostogas leisdavai pas senelius. Mama dabar pasiskundžia, kad pora savaičių po to susišnkėti būdavo sunku, bet man tai labai patiko kaime. Ir kai tik galėsiu, tai vaiką leisiu tikrai. Nors tai ir įveda kai kurios painiavos į nusistovėjusią auklėjimo sistemą biggrin.gif Bet jeit ai bėdos tėvams, o vaikas problemų nejaučia, tai tikrai verta leisti jį į kaimą thumbup.gif
asfaltuota
Na, nuo kokių septynių metų gal ir išdrįsiu palikti...Dabar nei per kur. Pas abi močiutes visos lentynos prikimštos įvairiausių vaistų, ir kaip taisyklė, kuo žemiau lentyna, tuo seniau pasibaigęs vaistų galiojimo laikas. Ir šiaip nei vienos nei kitos namai mažam vaikui nepritaikyti- visur pilna smulkių ir pavojingų daigtų. Atvažiavus į svečius praktiškai reikia namus pertvarkyti, o tai jau žiūrėk mosikuojas mergina palei akis su žirklėm. Tas pats ir sode- pas vieną kaimynai tokią kūdrą įsikasę, gal 5 metrų gylio stačiais krantais...O aš iš patirties žinau, kad kai močiutės į daržus panyra- pasaulio aplink nebemato- lauk bėdos. Ta močiutė pasiūlė , kad vaikas neprigertų, ant virvelės parišti, nes taip jos kaimynai savo anūkus riša. Nu ne, ačiū, bet mano vaiko nieks ant virvelės neriš... :blink:Kad pasikartų, ar paskui paaugusiai psichologus reiktų samdyti mad.gif Pas kitą močiutę sode šalia judri gatvė ir irgi prūdas, o močiutės nuo mažų vaikų atpratę- nesudabos. Pati esu labai žiauriai nukentėjus, kai mane prižiūrėjo mano atsakinga ir mylinti močiutė. (Apdegiau žiauriai).Ttaigi mažo vaiko močiutėms nepatikėsiu, o kai paaugs, tada ir žiūrėsim...
Bekasė
gal ir isvesciau pas senelius, bet...
su mano tevai mes dabar gyvename. Kai gyvensime atskirai, tai pilnai tikiu, kad karts nuo karto pasiims vaikus. Va ir rytoj mano tete lieka su mazaja, o mes tryse vaziuosim i gamta.

O vyro tevai? Anyta greiciau sumeluos kada jai atostogos, negu pasiulys jai anukus atvesti.
Dalijukas
Kai pradejau eiti i darba vyras vaziuodavo su dukryte i kaima ,ten ji budavo su seneliais.Atrodydavo gerai pailsesiu pagaliau,bet vistiek labai jos pasilgdavau ir daznai skambindavau pasiklausti,kaip sekasi doh.gif
gupija
nepalieku, nes man pačiai atostogos visą vasarą thumbup.gif todėl ir leidžiam visas atostogas pas senelius, bet kartu smile.gif
Kipsiuke
dieve kaip jums visoms sekasi, o as tai visai neturiu kam palikti savo vaikucius, viska atiduociau kad bent viena kart i menesi savaitgali juos abu palikciau seneliams verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Gintarinė
Nu mes savo mergužėlės nebuvome nė karto palikę net parai. Tik dieną, kai būnam darbe mirksiukas.gif Nors gerai būtų kada "pailsėti" nuo saviškės, labai jau ji triukšminga doh.gif Bet nežinau ar pavyktų ramiai ilsėtis be jos wub.gif
mutti
Mes nesam niekur niekada palikę savo mergyčių. Kad ir labai norėtumėm jos nepasiliktų nei pas vienus nei pas kitus senelius, namie joms geriausia bigsmile.gif
fana
QUOTE(Gintarinė @ 2007 02 22, 13:01)
Nu mes savo mergužėlės nebuvome nė karto palikę net parai. Tik dieną, kai būnam darbe mirksiukas.gif Nors gerai būtų kada "pailsėti" nuo saviškės, labai jau ji triukšminga doh.gif Bet nežinau ar pavyktų ramiai ilsėtis be jos wub.gif
*

Pamaši situacija smile.gif
-Radė
aš gal čia kaip baubas būsiu, bet tikrai norėčiau palikti seneliam nors savaitėlei savo padūkėlę ax.gif tačiau neturim jokių šansų tam
celesta
Niekada niekada niekada nepaliekam, su vaiku keliaujam ir atostogaujam kartu rolleyes.gif
JO/NE
O aš visai norėčiau saviškę palikti kokiam savaitgaliui pas senelius, bet kad jais nepasitikiu verysad.gif Mano tevai gyvena nuosavame name nors ir ne kaime, bet vistiek kiemas, aplinka kita ir t.t. Bet, kad mano mama sugalvoja nuveikt tokių dalykų kuriems aš nepritariu schmoll.gif Pvz. 22val vakaro sugalvojo nusitempt vaika į baikerių suvažiavimą ir koncertą blink.gif O anyta gyvena bute netoliese, tai kokia prasmė pas ją palikti g.gif Norėtume turėt senelius gyvenančius kaime, auginančius vištas, mokančius sekti pasakas, dainuojančius. O jei močiutė dar mokėtų vilnones kojines numegzti... wub.gif
mama_gulbe
QUOTE(JO/NE @ 2007 06 24, 14:01)
O aš visai norėčiau saviškę palikti kokiam savaitgaliui pas senelius, bet kad jais nepasitikiu verysad.gif  Mano tevai gyvena nuosavame name nors ir ne kaime, bet vistiek kiemas, aplinka kita ir t.t. Bet, kad mano mama sugalvoja nuveikt tokių dalykų kuriems aš nepritariu schmoll.gif  Pvz. 22val vakaro sugalvojo nusitempt vaika į baikerių suvažiavimą ir koncertą blink.gif  O anyta gyvena bute netoliese, tai kokia prasmė pas ją palikti g.gif  Norėtume turėt senelius gyvenančius kaime, auginančius vištas, mokančius sekti pasakas, dainuojančius. O jei močiutė dar mokėtų vilnones kojines numegzti... wub.gif
*

sauni siuolaiskiska mociute drinks_cheers.gif thumbup.gif
as palikau sia savaitele ir pas mama, ten gerai vaikui ir smelio deze ir kiemas savas ir supynes - nu rojus, bet vaikis vistiek nenori likti lotuliukas.gif
bet nieko baisaus, mociute kartu su anukeliu ir i repeticijas keliauja (kapelos)
vaikui patinka thumbup.gif
carvalho
Mes tai stengiamės nepalikinėt vaiko savaitėm, kažkaip negaliu ramiai ilsėtis be jo, vis galvoju, kaip jam, ka veikia ir t.t. Be to nelabai kuo pasitikiu (mažius totaliai nevalgantis, jei nepasodinsi valgyt, pats niekad nepasiprašys) ,nebent seneliu, tai pas jį pabūna dieną-dvi maximum.
mama_gulbe
QUOTE(carvalho @ 2007 06 26, 16:07)
Mes tai stengiamės nepalikinėt vaiko savaitėm, kažkaip negaliu ramiai ilsėtis be jo, vis galvoju, kaip jam, ka veikia ir t.t. Be to nelabai kuo pasitikiu (mažius totaliai nevalgantis, jei nepasodinsi valgyt, pats niekad nepasiprašys) ,nebent seneliu, tai pas jį pabūna dieną-dvi maximum.
*

ilaetia tai ne, galima ir kartu pasiilseti

dabar vasara, todel kartais ir palieku savaitei, tiksliau 4-5 dienelem, o atostogaujam visad kartu
mirksiukas.gif
mano ir buvo nevalgiukas, bet kaip ir isaugo, paaugo bernas ir valgyt pradejo
augustinos_mama
O a saviske stengiuosi visur su savimi imti, juk taip grazu kai jos akytes pilnos laimes nuo nauju ispudziu smile.gif
little girl
Mano visos iseigines ir atostogos planuojamos su sunumi. Isimtis tolimos keliones, nes manau anksciau jis joms buvo tiesiog per maziukas, taciau laisvalaikis LT tik kartu. Man tiesiog labai smagu su juo, prisigalvojame visokiausiu uzsiemimu, ko be vaikelio tikrai nedarytume ar patingetume. Ne atostogu metu visad paliekame nakvynei pas senelius arba mociute atvaziuoja nakciai, kai lekiam i kluba ar koki suaugusiu baliuka biggrin.gif .
asttulle
Na aš tai niekur nepalieku...negaliu, porą kartų buvau palikus pas seserį tai vakare vietos nerandu,skambinu,o iš ryto tai tragedija, nieks nečiauška... o mes einam į darželį kai aš dirbu ( darželis irgi savotiškas darbelis,taip sako maniškė smile.gif ) o atostogaujam kartu.. smile.gif
Ledas
Nepalikus savo dukrų nei vienos atostogoms kaime pas senelius. Dabar aš ir pati nedirbu, tai ir prižiūriu savo dukrytes. Mano tėvai dirbantys , todėl irgi negali jū prižiūrėti, o anyta aš nepasitikiu. Gal kai bus vyresnės, tai ir paliksim smile.gif
inarazina
bigsmile.gif Mano vyresnėliui šešeri ir jis jau kelintą vasarą važiuoja kokiai savaitei pas senelius į kaimą. Manau daug kas priklauso nuo to ar pasitiki tais žmonėmis su kuriais palieki vaiką ar ne. Mano vyro tėvai super. Žinau, kad jie pasirūpins ir prižiūrės vaiką. Aišku, labai greitai jo pasiilgstu, bet manau, kad vieną kartą per metus vaikas turėtų pabūti su seneliais, kurie jo labai laukia. ax.gif
cikaga
Pernai bandėme palikti ,tai sekančią dieną turėjau važiuoti pati.O atrodo buvome viską apkalbėję susitarę.Šiemet važiavome savaitei į kelionę, vieni su vyru,tai prieš,tai buvo ilgai kalbėta,pabuvo pas močiutę tris dienas,o likusias pas tetą.Tai buvo pirmas kartas ,kai tokį "ilgą" laiką ne namuose.Mūsų močiutė labai retai mus aplanko gal kartą ar du į metus tai nėra ko stebėtis kad nenori pasilikti viena be mūsų.Ir dar,manau,kad močiutė(mano mama), nemoka bendrauti su vaikais, labai daug draudimu, mums atvažiavus ,sugriaunama jos ideali nusistovėjusi tvarka.Labai gaila,bet taip yra. verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.