Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atostogos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
tamoska616
Paliekam pas senelius vasarai. Du men tai tikrai. Darzelis liepa rugpjuti nedirba - tai kur vaika det. 4 ar 5 metu vaiko vieno namuose nepaliksi sad.gif
Gerai, kad abi mociutes turi galimybe pasidziaugti anukais - viena kaime, kita pajuryje. Ir vaikui pramogu prigalvoja (mes po darbo dienos tiek tikrai nagaletume vaikui pasiulyti). O laikyti namuose ir samdyt akle (svetima zmogu), kad tuo du men pabutu su vaiku - nera tikslo. Geriau su savais palikt.
Zinoma jei ir mums ispuola atostogos - vaikas visada su mumis. Na dabar du vaikai, ziuresim kaip seksis visiems kartu atostogaut smile.gif
Belle_fleur
Aš iš tikro dar neturiu vaikų, tai nežinau, kaip smegeninė gali susisukti, gal irgi tapsiu paranojikė mama, bet žinau, kad mielai palikčiau vaikus savo tėvams, nes jau dabar tėvai pašneka apie tai, kaip anūkėliai po kiemą laktys wink.gif) Man baisu, kai vaikai mieste vasaras leidžia ir bastosi po kiemus. Aš manau, kad šeimoje tėvai turi būti ne tik tėvais, bet kartais ir vyru su moterimi, prisiminti laikus, kai vaikų dar nebuvo ar leisti sau bent porą savaičių pagyventi tik dėl savęs.
Flirt
QUOTE(Luella @ 2011 09 02, 09:50)
Aš iš tikro dar neturiu vaikų, tai nežinau, kaip smegeninė gali susisukti, gal irgi tapsiu paranojikė mama, bet žinau, kad mielai palikčiau vaikus savo tėvams, nes jau dabar tėvai pašneka apie tai, kaip anūkėliai po kiemą laktys wink.gif) Man baisu, kai vaikai mieste vasaras leidžia ir bastosi po kiemus. Aš manau, kad šeimoje tėvai turi būti ne tik tėvais, bet kartais ir vyru su moterimi, prisiminti laikus, kai vaikų dar nebuvo ar leisti sau bent porą savaičių pagyventi tik dėl savęs.
*

cia tai teisybe, bet o ka daryti, jei tiek vieni tiek kiti seneliai mieste gyvena?
kinder_surprise
As pirma karta isleidziu savo 3 metuku mergyte su seneliais i Turkija g.gif Taip isejo kad siemet neturejau atostogu, o vaikui prie juros juk taip gera smile.gif labai sunki man bus ta savaite, jau dabar kai pagalvoju nuotaika dingsta unsure.gif
Almutė+
Nei mane kas palikdavo (nebuvo kur smile.gif ), nei aš palieku. Nelabai jau tie seneliai ir nori vienų vaikų, nes labai jau užsiėmę savo reikalais. Kai anūkėlės atvažiuoja su tėvais, tai gerai, bet be tėvų kaip ir nereikia schmoll.gif
Jevgenija
O mes visi kartu skrendam, nes vaikam irgi atostogu reikia, ir seimakartu turi pabut... 4u.gif
okse0711
nepaliekam ir mes savų vaikučių,neturi laiko mūsų seneliai,kartais norėtusi palikt blush-anim-cl.gif
mane dažnai mažą palikdavo pas senelius thumbup.gif
ruta_zalia
As pas mociute augau 3 metus, vasaras ten leidau, o stai mano padauzos niekas nenori pasaugoti, todel apie atostogas arba bent pora dienu be vaiko, mes net nesvajojame unsure.gif Per 3,5 m. net nera nakvojes be musu, jeigu veliau gryztame, tai sedi su mociute prie lango ir laukia kada as grysiu ir dar kose isvirsiu biggrin.gif
VakareliuLiute
O mūsų vaikučiai labai labai labai mėgsta atostogauti pas senelius, nes gyvename mieste, ten vaikučiams yra alergizuojančių odą medžiagų, o pas senelius jie lepinami, ten grynas oras, švieži vaisiai ir daržovės, žodžiu super. thumbup.gif thumbup.gif Ir visai nebaisu jiems, kad mudviejų šalia nėra. Svarbu, yra seneliai, kurie labai myli ir visaip lepina. smile.gif smile.gif
pauliniausia
Jau kaip noriu atostogų doh.gif be vaikų blush2.gif ir mielai palikčiau senelių priežiūrai ax.gif ar neskaudėtų širdies? čia jau kita tema mirksiukas.gif
Edysia
Mes visuomet su savo mažium atostogaujam 4u.gif
Wirruna
mes ir visur su savo vaikuciu vaziuojam atostogauti, per tris metus, tik viena nakti buvom palike pas mociute ax.gif
Cigale
Pirmą kartą išleidau vaiką į kaimą atostogų (dviem savaitėms), kai jam buvo pusantrų metukų. Sunkiausia, matyt, buvo pačiai mamai, t.y. man. Po to vaikas visas atostogas praleidžia kaime - žiemą/pavasarį/rudenį po savaitę, o vasarą - apie porą mėnesių. Ir "kaifuoja" vien nuo minties apie tai, net sako, kad kaimiečiu nori būti biggrin.gif . Čia pats uogas nusiraško, grybauti eina, maudosi, pomidorus augina, daržus laisto, darbuojasi, žaidžia - tikros atostogos.
O kai mano sesuo emigravo, porą ar net keletą savaitėlių vaikas vieši šiltuose kraštuose, likusį laiką - kaime. Sūnus laimingas, o mama dėl to gali prasklaidyti savo liūdesius ir ilgesius.
Renata_Bo
As tiesiog neturiu galimybes vaika ,,numesti'' kam nors 2 savaitem ar ten kai raso porai menesiu blink.gif . Vieni sieneliai patys dirba, o kitu tiesiog gaila, nes zmones ne jauni, ligoti tai negaliu uzkraut jiems vaiko. Bet jei tureciau tai manau kokiai savaitelei, na iki 2 savaiciu tai palikineciau. smile.gif smile.gif
Akvilchikas
Savo mergaite pas senelius esu palikusi 1men, kai buvau isvykusi, bet maniskei jau 5metai ir ja reikedavo nuvesti i darziuka, taip buvo viena karta...Musu seneliai yra dirbantys zmones, nes dar jauni, tai dukra nuvezam savaitgali, pvz, 6ni ir sekmadieni pasiemam...niekada nepaliekam visam savaitgaliui....
mamiux
Kazkaip vis dar nepalieku,man turi buti salia manes mano vaikai ax.gif Be to viena mociute salimais turi 3 anukus,tai nemanau kad apsidziaugtu tokia naujiena ,kad savaitei palieku biggrin.gif Ko gero nesuprastu ka cia sumasciau.Pabuvusi su keliais anukais pusdieni,ji jau nori poilsio ax.gif Ir ass ja puikiai suprantu.Zinoma,esant reikalui,tikrai neatsisako ar neatsisakytu ax.gif Isskyrus maziaus ,manau neimtu tikrai ilgiau nei dienai ax.gif
ErikaAlgirdasSkaiste
as saviske esu palikus tik kaip mokaisi,reikejo y kursus tai palikdavau dienai,ar teisias laikiau teko palikti porai dienu. bet jau jeigu mes su vyru nusprendziame kazkur atostogauti tai jokeis budais vaiko nepaliekame,vezames kartu,juk ir vaikui smagu pabuti kazkur...kalbu net nera palikti,juk tavo vaikas,gyvenimo dalis turi vykti ten kur ir vaikiukui patiktu 4u.gif
minijuke
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 05 03, 10:22)
as saviske esu palikus tik kaip mokaisi,reikejo y kursus tai palikdavau dienai,ar teisias laikiau teko palikti porai dienu. bet jau jeigu mes su vyru nusprendziame kazkur atostogauti tai jokeis budais vaiko nepaliekame,vezames kartu,juk ir vaikui smagu pabuti kazkur...kalbu net nera palikti,juk tavo vaikas,gyvenimo dalis turi vykti ten kur ir vaikiukui patiktu 4u.gif
*

pritariu, nors kartais buna lengviau vykti be vaikiuko, bet sirdis nerimsta, jokio poilsio:))
Jureka
Visur ir visada vežamės kartu, kai buvo 11 mėn. vežėmės autobusu daugiau kaip 700 km į vestuves. Ir tik vėliau porą kartų per naktį su močiučių pulku ir dieduku bei dėde priešaky esam palikę važiuodami į vestuves. Mūsų vaikams nelabai pasisekė, arba dėl sveikatos negali pabūti seneliai arba dėl gyvulių, ūkio ir pan.
Almutė+
Seneliai jau vyresnio amžiaus, tai tokių atostogų nebūna schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.