Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Spėkit, kuo būsiu užaugęs?
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Gyvūnų myletoja
Per daug gerų nuotraukų smile.gif , net pasimečiau kuomet reikėjo išrinkti tas tris, tad linkiu sėkmės dalyvaujantiems wub.gif
Veitė
QUOTE(mazylle @ 2006 03 14, 04:07)
Na zinokit man irgi sitie komentarai uzkliuvo,  rezisuota nerezisuota, kad ir rezisuota, svarbu gerai,  bet kaip cia ir rase, mamos gudresnes, nerezisuoja, o papraso paziuret i  objektyva pagavusios vaika veikloje. Tuo labiau, kad nuotraukos darytos pries pusmeti ar daugiau, (kalbu apie save), tai ka cia surezisuosi.
O siaip konkursas nuosrabus, ir visiems linkiu sekmes, nes visos nuotarukos savotiskos, ir idomios.
*

taigi ir rasiau, kad aš asmeniškai neturiu nieko prieš "surežisuotas" foto, nes kai kurios iš jų iš tiesų labai vykusios thumbup.gif Prasom atidziau skaityti postus ir nesibarti blush2.gif
Linea...
Veite, tikrai ne Jums rasiau 4u.gif Pries tai buvo komentaru, kad vaikai ''verciami" pozuoti biggrin.gif bigsmile.gif
As taip pat pareiga atlikau 4u.gif Ir man idomiau matyt vaiko veidelio israiska ax.gif
Krisliukas
Surezisuota-nesurezisuota, svarbu grazu ir i tema. Ar ne taip?

PaMeL
QUOTE(Krisliukas @ 2006 03 14, 16:52)
Surezisuota-nesurezisuota, svarbu grazu ir i tema. Ar ne taip?
*

taip taip taaaaip taip taip taip 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
o kad ir ne i tema kiekvienam atrodo savaip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ZIGOTA...
QUOTE(Vilika @ 2006 03 14, 12:51)
Ir aš prašau vaiko atsisukti, nes nuotraukos, kur matosi vaiko veidas man daug vertingesnės ir gražesnės nei tos, kuriose matosi tik nugara.
*

prasyciau atsargiau apie nugara!!! ax.gif
ENIGMA
QUOTE(Matelyk @ 2006 03 12, 14:05)

o kaip jūs iš nuotraukos nusprendžiat ar vaikaspriverstai fotkinamas ar natūraliai ką daro  g.gif

*

Štai kelios jei nesupranti: mirksiukas.gif

Laikykites nusikalteliai!
Kai užaugsiu - nepaspruksit!
----------------------

Mėgstat greiti? -
Pagalvokit...
Ar Jums šitai apsimoka...

---------------------

O varge, net plaukus nuo galvos norisi nusiraut,
ką jie išdarinėja, kol būna vieni...
Visai įdomus užsiėmimas pasekti smile.gif
----------------------

viru viru košę visi atsilošę,
mamai daviau, tėveliui daviau,
o man ir neliko...
--------------------

Ir dar yra, aš nesakiau, kad tokių nereikia, bet man nepatinka, ir tai tik mano nuomonė, o nuomonei galima pritarti arba ne schmoll.gif
Džinė
blink.gif čia vis dar verda diskusijos dėl nieko... g.gif doh.gif
ejeva
QUOTE(Džinė @ 2006 03 14, 19:12)
blink.gif čia vis dar verda diskusijos dėl nieko... g.gif  doh.gif
*

Nu kaip gis kitaip. tongue.gif Žmonės, taip sakant, mintimis dalinasi. wub.gif biggrin.gif
*Urtėja*
as manau cia kuri turi daugiau pazystamu ta ir laimi, man visos grazios , net neissirenku uz ka balsuoti. g.gif
Papildyta:
biggrin.gif jau zinau
c-girl
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 03 15, 00:32)
as manau cia kuri turi daugiau pazystamu ta ir laimi, man visos grazios , net neissirenku uz ka balsuoti. g.gif
*

O man labai juokingi tokie pasakymai doh.gif Tai kaip tada paaiskinsi, jei as laimejau kelis konkursus, o kituose tik vos 2 balsus surinkau- tai ka, visi "pazystami" pries mane nusistate ir nusprende nebebalsuoti g.gif Absoliutus nusikalbejimas. Niekada neinu ir nesireklamuoju, niekam nerodau- kad va mano foto, ir net nesipasakoju, kad dalyvauju. Manau dauguma dalyvaujanciu mamyciu taip pat nesireklamuoja, nors visada gal bus isimciu... g.gif
As tik pastebejau, kad yra daugiau balsuojanciu uz pacius pacius maziausius, kartais, kad ir nuotrauka ne pati paciausia...Bet tai ka padarysi, negali zmones atsispirti mazu kudikeliu groziui wub.gif biggrin.gif
bsgess
QUOTE(californiagirl @ 2006 03 15, 01:10)
O man labai juokingi tokie pasakymai doh.gif  Tai kaip tada paaiskinsi, jei as laimejau kelis konkursus, o kituose tik vos 2 balsus surinkau- tai ka, visi "pazystami" pries mane nusistate ir nusprende nebebalsuoti g.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taurė
QUOTE(californiagirl @ 2006 03 14, 18:10)
- tai ka, visi "pazystami" pries mane nusistate ir nusprende nebebalsuoti g.gif 

Aha, o mano galybė pažystamų aplamai taip ir nebalsavo ir niekada nieko nelaimėjau sad.gif
laugh.gif
Vilika
QUOTE(TauRe @ 2006 03 15, 08:09)
Aha, o mano galybė pažystamų aplamai taip ir nebalsavo ir niekada nieko nelaimėjau sad.gif
laugh.gif
*

Išvada: reikia auklėti pažįstamus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei rimtai, visai nenoriu, kad žmonės už mane balsuotų tik dėl to, kad mane pažįsta doh.gif Tai būtų balsavimas iš pareigos.
O kad dažnai laimi mažiausieji ir aš pastebėjau, bet toks jau čia mamų instinktas ir ką jau čia bepadarysi 4u.gif Nors aš to instinkto turbūt neturiu, nes tokios nuotraukos manęs neužkabina bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(astrid @ 2006 03 14, 19:09)
prasyciau atsargiau apie nugara!!!  ax.gif
*

lotuliukas.gif sutarėm mirksiukas.gif
jėga
QUOTE(californiagirl @ 2006 03 15, 01:10)
Tai kaip tada paaiskinsi, jei as laimejau kelis konkursus
*

Bet ir sugebėk taip - 4 pirmos vietos bigsmile.gif first.gif

good.gif
Džinė
QUOTE(californiagirl @ 2006 03 15, 02:10)
O man labai juokingi tokie pasakymai doh.gif  Tai kaip tada paaiskinsi, jei as laimejau kelis konkursus, o kituose tik vos 2 balsus surinkau- tai ka, visi "pazystami" pries mane nusistate ir nusprende nebebalsuoti g.gif  Absoliutus nusikalbejimas. Niekada neinu ir nesireklamuoju, niekam nerodau- kad va mano foto, ir net nesipasakoju, kad dalyvauju. Manau dauguma dalyvaujanciu mamyciu taip pat nesireklamuoja, nors visada gal bus isimciu... g.gif
As tik pastebejau, kad yra daugiau balsuojanciu uz pacius pacius maziausius, kartais, kad ir nuotrauka ne pati paciausia...Bet tai ka padarysi, negali zmones atsispirti mazu kudikeliu groziui wub.gif  biggrin.gif
*

net atsidariau pasižiūrėti tavo apdovanojimus ax.gif blush2.gif
tikra šaunu good.gif
dėl reklamos - aš pvz. pasakau, kad mes dalyvaujam šiame fotokonkurse, arba kitame, nematau tame nieko blogo. Balsuoti už savo vaiką - niekada neprašau schmoll.gif
o dėl kūdikėlių g.gif gal kaip kam. Aš tikrai galiu atsispirti jų grožiui wub.gif mirksiukas.gif
SuperBaba
As jau atidaviau savo balsus biggrin.gif

Del kudykeliu, tai as taip pat galiu atsispirti ju groziui ax.gif man dabar idomesnes fotkes paugejusiu vaikuciu, nes vyksta veiksmas kazkoks biggrin.gif cia matyt todel, kad maniskis jau nebe leliukas smile.gif
elge
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 03 15, 00:32)

Na tai jau irgi seniausiai išsemta tema. Jeigu netingi, pažiūrėk mano nuotraukėlę, laimėjusią trečią vietą - turbūt visas negausus mano pažįstamų būrys turėjo pažinti, kad čia mes mirksiukas.gif Štai čia
Beje, pirmą vietą laimėjęs užpakaliukas irgi labai lengvai gali būti atpažintas tongue.gif
ENIGMA
Aš balsuoju už nuotraukas kurios atitinka konkurso temą ir niekada nežiūriu ar pažįstamas ar ne.
Ir užmažylius balsuoju tik tada kai nuotrauką atitinką konkursą, o ne todėl, kad jie mažiukai ir gražučiai, ir šeip visi vaikai gražūs smile.gif
Kaip ir męs vieniems gražūs kitiems ne mirksiukas.gif
*Urtėja*
aisq, tai ir saunu tada smile.gif kad cia taip viska sazininga thumbup.gif sekems dalyvaujant konkursuose, o del maziuku kazin kaip butu galima atsisipirti ju groziui wub.gif sekmes visoms mamytems wub.gif
Džinė
nu jau visai nedaug liko, ir sveikinsim nugalėtojus 4u.gif
juske
As irgi balsuoju uz man patikusias , bet , neapsimetinesiu - jei kazkas is draugu dalyvauja ir atpazystu - prabalsuoju ir uz savus blush2.gif , nebent ta nuotrauka visai prasta butu g.gif - tada nebalsuociau schmoll.gif
*Urtėja*
hmz...jau yra rezultatai... ax.gif ka as zinau...manau buna geriau lotuliukas.gif
bsgess
Na ka, sveikinu nugaletojus ir visus dalyvavusius drinks_cheers.gif
CALIFORNIAGIRL sikart vel pazistamu "turejo" lotuliukas.gif Sveikinu 4u.gif
JURGITA_B, matau laukei rezultatu, tavo labai grazi nuotrauka, sveikinu ir tave!

Ir aciu uz musu balsiukus!
jurgita_b
nu dekui, baltic*girl blush2.gif ior tiem, kas uz mus balsavot! ir aisku, SVEIKINAM nugaletojus. californiagirl- ta ka tau i az rasiau- atskyriau is foto kokybes;)
Linea...
Mes negavom nei vieno balso lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir esam ideti patys paskutiniai, kamputyje lotuliukas.gif Nu nepasiseke si karta doh.gif
SVEIKINAME NUGALETOJUS!!! 4u.gif
Veitė
Nuoširdžiai sveikinu nugalėtojus 4u.gif Tikrai nujaučiau, kas pirmą vietą laimės, nes ir peržiūrų buvo daugiausia g.gif Deja, mano favoritai nelaimėjo prizinių vietų, nors ir gavo nemažai balsų g.gif Taip pat tikrai nuoširdžiai dėkojam, balsavusiems už mažąją mūsų filosofę wub.gif Buvo puikus konkursas thumbup.gif
Onora
eilini karta praziopsojau balsavima doh.gif
smagios nuotraukeles, nes jau "svenciu" tema pabodusi buvo.
Aurėja
Sveikiname visus 142 konkurso "Spėkit, kuo būsiu užaugęs?" dalyvius ir dėkojam už šaunias nuotraukas!

Norime pasveikinti bei apdovanoti konkurso laimėtojus:

I-ąją vietą laimėjo nuotrauka:

user posted image
Skambina į 112,
Sako: "degam - mums baisu!"
Susirūpinęs esu...
Į pagalbą aš skubu...

Greitai klausiu kur važiuot?
Kad tiktai nepavėluot!
Kai ugnis labai kaitri,
Net sekundė man svarbi...

Mano darbas toks sunkus,
Pavojingas, neramus...
Aš nedelsiant turiu lėkt
Negaliu čia tiek plepėt...

Nesakysiu kas esu,
Nes labai labai skubu!
Jei pasuksit galveles
Tai suprasite kas aš...

ketti ir jos būsimasis ugniagesys apdovanojami gražia muzikine pasaka “Iš kur atsiranda vaikai” (CD) thumbup.gif

II vietą laimėjo nuotrauka:

user posted image
Saulutei besileidžiant už kalnų,
Skrendu aukštai virš debesų.
Žaviuosi vėju, Skrydžiu ir sparnais...
Žaidžiu raudonais saulės spinduliais.
Man žmonės sako- paukščiu aš būti negaliu...
Į Žemę jau gimiau Vaiku!
Taigi, užaugęs aš Lakūnu būti noriu,
Todėl kas naktį debesis sapnuoju!

californiagirl ir mažasis lakūnas apdovanojami gražia muzikine pasaka “Iš kur atsiranda vaikai” (CD) thumbup.gif

III-ąją vietą laimėjo nuotrauka:

user posted image
IEVA UNITED:
pasiseks jei atranka - aiški mano karjera !!!

nes ir mažoji "n'tosios Eurovizijos nugalėtoja" apdovanojamos gražia muzikine pasaka “Iš kur atsiranda vaikai” (CD) thumbup.gif

Pirmąkart fotokonkurse buvo įsteigta speciali nominacija - už šauniausią nuotraukos pavadinimą. Konkurso administratorių balsų dauguma laimėjo nuotraukos pavadinimas (eilėraštis-mįslė):

Pas mane ateisi tu,
Eisi su tėveliais.
Deja, ateisi kai skaudės
Ir negera bus tau.
Aš paguosiu tėvelius,
Tave gydyti skubėsiu,
Rūpinsiuosi kaip galėsiu.
Ėt, nesirkite geriau, bus visiem tada smagiau.

Akrostichas slepia mano būsimą profesiją
(stulpeliu perskaitykite pirmąsias eilučių raides).

user posted image

DAISY ir mažoji daktarytė apdovanojamos gražia muzikine pasaka “Iš kur atsiranda vaikai” (CD) thumbup.gif

user posted image

Daugiau apie šią pagalbinę priemonę tėvams, kuriems galbūt kartais keblu patiems kalbėti šia tema blush2.gif skaitykite čia:

-------------------------------------------------
DĖL PRIZŲ ATSIĖMIMO:
Jei gyvenate Vilniuje, su SuperMama asmeninėmis žinutėmis sutarsite dėl susitikimo ir prizo atsiėmimo, jei gyvenate kitame mieste - nurodykite asmeninėje žinutėje savo vardą ir pavardę bei adresą, ir prizą gausite paštu. Jei gyvenate užsienyje - nurodykite giminaičių ar draugų adresą Lietuvoje, kurie už jus gaus ar atsiims prizą.

Šiuo metu Forume jau vyksta kitas konkursas - "Mano grožio paslaptys" Kviečiame pasakoti ir laimėti vertingų ir labai naudingų "Rasa" grožio priemonių!

Visai netrukus mes jus pakviesime į dar vieną įdomų konkursą, kuriame reikės ir gaminti, ir fotografuoti savo patiekalą, ir aprašyti jo receptą mirksiukas.gif Iki susitikimų!
Džinė
QUOTE(Onora @ 2006 03 16, 09:34)
eilini karta praziopsojau balsavima
*

blink.gif g.gif tai negi meškos miegu miegi? hihihi.gif
Sveikinimai laimėtojams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Paix
Sveikinu nugalėtojus, pirma vieta verta tikrai buvo, šaunus jaunuolis thumbup.gif
Džiugu, kad mano vienintelė ir numylėta irgi neliko nepastebėta - būsimoji inžinierė gavo 22 balsus ir 11 vietoje. Ačiū visoms, kurios mūsų pupą pastebėjote 4u.gif
O šiaip labai gražių foto buvo ir eilių gražių. Šaunuolės mamytės 4u.gif
Gyvūnų myletoja
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif Puikus konkursas thumbup.gif puikios nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif
ejeva
Sveikinu nugalėtojus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolės mamytės, daug gražių nuotraukyčių dalyvavo konkurse. wub.gif thumbup.gif
raganele
Sveikinimai mažuliams laimėjusiems fainą konkursą 4u.gif
Ačiū ir už mano mažajam buriuotojui skirtą visą krūvą balsų thumbup.gif
ENIGMA
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif

Dabar galiu prisipažinti už ką balsavau, gaila, kad šios nuotraukytės nepateko į laimėtojas , bet buvo tikrai daug šaunių nuotraukų thumbup.gif

Žiogelis
KAS GYVENA TEN GILIAI,
REIKIA PAŽIŪRĖTI,
O KUO BŪSIU, KAI UŽAUGSIU,
NESUNKU ATSPĖTI!

A. Teta santechnikė
B. Geroji valytoja
C. Mokslininkė tyrinėtoja
---------------------------

katarina
Suktuką moku padaryti,
Ir šuoliuką šiaip ne taip,
Belieka dar šiek tiek paaugti,
Ir...... būsiu aš tikrai

----------------------------

Ode [visos]
Kad ir kiek aukštųjų bebaigtum,
kad ir kokią profesiją beįgytum,
vis tiek pagrindinė moters paskirtis -
savo rankose laikyti tris namų kampus

man šitos labai patiko thumbup.gif
remunėlė
Nu gražu žiūrėt biggrin.gif thumbup.gif .SVEIKINU nugalėtojus 4u.gif .Pirmoji vieta thumbup.gif thumbup.gif .Monstriukas ir mažiulis nuogalius pajūry thumbup.gif ,kad ir nelaimėjo prizinių vietų,bet jie man labai patiko wub.gif
AŠ JŲ NEPAŽYSTU biggrin.gif tongue.gif
IR TIKRAI NETIESA,KAD LAIMI TIE KURIE TURI DAUGIAU DRAUGŲ schmoll.gif schmoll.gif .Tai kur dingo šį kartą visi,kad mes gavom vos kelis balsus mirksiukas.gif hihihi.gif
ketti
Aš ir mano mažasis gaisrininkas likome nustebinti tokiu aukštu įvertinimu, bet aišku, kad labai džiaugiamės clap.gif

Dėkui moderatoriams už tokį nuostabų konkursą 4u.gif . Jame buvo be galo daug fantastiškų nuotraukyčių, visos originalios, skirtingos, įdomios... thumbup.gif. Manau, kad nugalėtojų vardo nusipelnė ir daugiau prizinių vietų neužėmusių nuotraukų ax.gif

Norėjau padėkoti visiems balsavusiems už mūsų nuotraukytę 4u.gif

Taip pat dėkui visiems už gražius sveikinimus ir pagyras mano vaikiukui 4u.gif Tikrai buvo malonu skaityti gražius atsiliepimus apie mūsų nuotraukytę ax.gif blush2.gif . Širdelę pamaloninot su kaupu wub.gif

Ir aišku didelis ačiūkas už muzikinę pasaką 4u.gif
rusnemi
Sveikinam visus nugalėtojus drinks_cheers.gif ,taip pat ir tuos kuriems šį sik nepavyko.Buvo įdomu pažiūrėti tongue.gif
Daisy
vau, kaip smagu, kad mano "kuryba" buvo ivertinta biggrin.gif
nes
Laaaaaaaabai smagu, kad patekom tarp laimėtojų thumbup.gif thumbup.gif
Ir iš pradžių pagalvojau: netikėtai....bet juk iš dainos žodžių neišmesi:
"we are the winners" tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ačiū balsavusiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir linkiu sėkmės LT UNITED !!!!! Nepasikuklinsiu, bet TEGU SEKA MŪSŲ PĖDOMIS drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ketti
QUOTE(DAISY @ 2006 03 16, 15:34)
vau,  kaip smagu, kad mano "kuryba" buvo ivertinta biggrin.gif
*

DAISY, man tavo eilėraštukas irgi labai patiko thumbup.gif
Taigi sveikinu su laimėjimu 4u.gif . Tikrai esi verta to drinks_cheers.gif

Taip pat noriu pasveikinti Californiagirl ir Nes 4u.gif
c-girl
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 16, 01:00)
CALIFORNIAGIRL sikart vel pazistamu "turejo" lotuliukas.gif Sveikinu 4u.gif
*

Nepakankamai biggrin.gif pirmos vietos nelaimejau lotuliukas.gif

Labai noriu padekoti visiems balsavusiems uz mano lakuna thumbup.gif 4u.gif Taip pat sveikinu mazaji zavuji gaisrininka ir Ieva United wub.gif Tiikrai labai grazios nuotraukytes wub.gif wub.gif Ir aisku DAYSY, sukurus pati geriausia eilerastuka -mysle thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Vilika
QUOTE(ketti @ 2006 03 16, 17:22)
DAISY,  man tavo eilėraštukas irgi labai patiko thumbup.gif
*

O man labai patiko ir eilėraštukas ir nuotrauka tongue.gif

Sveikinu nugalėtojus ir džiaugiuosi, kad mano favoritės surinko daug balsų clap.gif
daliuxx
Sveikinam,sveikinam,sveikinam!
Dziaugiuosi,kad ne per ,,blata,, is tiek daug nuotrauku surinkom nemazai balsu. Is tiesu -nesitikejau. Aciu balsavusiems!!!
Krisliukas
Ir mes sveikiname nugaletojus 4u.gif
*PM*
Sveikinam nugaletojus!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
kajote
Ir as noriu pasveikinti laimetojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
svistute
QUOTE(nes @ 2006 03 16, 15:43)
Laaaaaaaabai smagu, kad patekom tarp laimėtojų thumbup.gif  thumbup.gif
Ir iš pradžių pagalvojau: netikėtai....bet juk iš dainos žodžių neišmesi:
"we are the winners" tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Ačiū balsavusiems  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir linkiu sėkmės LT UNITED !!!!! Nepasikuklinsiu, bet TEGU SEKA MŪSŲ PĖDOMIS drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
*

lotuliukas.gif Butu gerai, kad jie pasektu...
svistute
Man dar labai patiko "Respublikos" zurnalistai thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.