Per daug gerų nuotraukų
QUOTE(mazylle @ 2006 03 14, 04:07) Na zinokit man irgi sitie komentarai uzkliuvo, rezisuota nerezisuota, kad ir rezisuota, svarbu gerai, bet kaip cia ir rase, mamos gudresnes, nerezisuoja, o papraso paziuret i objektyva pagavusios vaika veikloje. Tuo labiau, kad nuotraukos darytos pries pusmeti ar daugiau, (kalbu apie save), tai ka cia surezisuosi. O siaip konkursas nuosrabus, ir visiems linkiu sekmes, nes visos nuotarukos savotiskos, ir idomios. taigi ir rasiau, kad aš asmeniškai neturiu nieko prieš "surežisuotas" foto, nes kai kurios iš jų iš tiesų labai vykusios
Veite, tikrai ne Jums rasiau
As taip pat pareiga atlikau
Surezisuota-nesurezisuota, svarbu grazu ir i tema. Ar ne taip?
QUOTE(Matelyk @ 2006 03 12, 14:05) Štai kelios jei nesupranti: Laikykites nusikalteliai! Kai užaugsiu - nepaspruksit! ---------------------- Mėgstat greiti? - Pagalvokit... Ar Jums šitai apsimoka... --------------------- O varge, net plaukus nuo galvos norisi nusiraut, ką jie išdarinėja, kol būna vieni... Visai įdomus užsiėmimas pasekti ---------------------- viru viru košę visi atsilošę, mamai daviau, tėveliui daviau, o man ir neliko... -------------------- Ir dar yra, aš nesakiau, kad tokių nereikia, bet man nepatinka, ir tai tik mano nuomonė, o nuomonei galima pritarti arba ne
as manau cia kuri turi daugiau pazystamu ta ir laimi, man visos grazios , net neissirenku uz ka balsuoti.
Papildyta: QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 03 15, 00:32) as manau cia kuri turi daugiau pazystamu ta ir laimi, man visos grazios , net neissirenku uz ka balsuoti. O man labai juokingi tokie pasakymai As tik pastebejau, kad yra daugiau balsuojanciu uz pacius pacius maziausius, kartais, kad ir nuotrauka ne pati paciausia...Bet tai ka padarysi, negali zmones atsispirti mazu kudikeliu groziui QUOTE(californiagirl @ 2006 03 15, 01:10) O man labai juokingi tokie pasakymai QUOTE(californiagirl @ 2006 03 14, 18:10) - tai ka, visi "pazystami" pries mane nusistate ir nusprende nebebalsuoti Aha, o mano galybė pažystamų aplamai taip ir nebalsavo ir niekada nieko nelaimėjau QUOTE(TauRe @ 2006 03 15, 08:09) Išvada: reikia auklėti pažįstamus O jei rimtai, visai nenoriu, kad žmonės už mane balsuotų tik dėl to, kad mane pažįsta O kad dažnai laimi mažiausieji ir aš pastebėjau, bet toks jau čia mamų instinktas ir ką jau čia bepadarysi Papildyta: QUOTE(astrid @ 2006 03 14, 19:09) QUOTE(californiagirl @ 2006 03 15, 02:10) O man labai juokingi tokie pasakymai As tik pastebejau, kad yra daugiau balsuojanciu uz pacius pacius maziausius, kartais, kad ir nuotrauka ne pati paciausia...Bet tai ka padarysi, negali zmones atsispirti mazu kudikeliu groziui net atsidariau pasižiūrėti tavo apdovanojimus tikra šaunu dėl reklamos - aš pvz. pasakau, kad mes dalyvaujam šiame fotokonkurse, arba kitame, nematau tame nieko blogo. Balsuoti už savo vaiką - niekada neprašau o dėl kūdikėlių
As jau atidaviau savo balsus
Del kudykeliu, tai as taip pat galiu atsispirti ju groziui QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 03 15, 00:32) as manau cia kuri turi daugiau pazystamu ta ir laimi, man visos grazios , net neissirenku uz ka balsuoti. Na tai jau irgi seniausiai išsemta tema. Jeigu netingi, pažiūrėk mano nuotraukėlę, laimėjusią trečią vietą - turbūt visas negausus mano pažįstamų būrys turėjo pažinti, kad čia mes Beje, pirmą vietą laimėjęs užpakaliukas irgi labai lengvai gali būti atpažintas
Aš balsuoju už nuotraukas kurios atitinka konkurso temą ir niekada nežiūriu ar pažįstamas ar ne.
Ir užmažylius balsuoju tik tada kai nuotrauką atitinką konkursą, o ne todėl, kad jie mažiukai ir gražučiai, ir šeip visi vaikai gražūs Kaip ir męs vieniems gražūs kitiems ne
aisq, tai ir saunu tada
nu jau visai nedaug liko, ir sveikinsim nugalėtojus
As irgi balsuoju uz man patikusias , bet , neapsimetinesiu - jei kazkas is draugu dalyvauja ir atpazystu - prabalsuoju ir uz savus
hmz...jau yra rezultatai...
Na ka, sveikinu nugaletojus ir visus dalyvavusius
CALIFORNIAGIRL sikart vel pazistamu "turejo" JURGITA_B, matau laukei rezultatu, tavo labai grazi nuotrauka, sveikinu ir tave! Ir aciu uz musu balsiukus!
nu dekui, baltic*girl
Mes negavom nei vieno balso
SVEIKINAME NUGALETOJUS!!!
Nuoširdžiai sveikinu nugalėtojus
eilini karta praziopsojau balsavima
smagios nuotraukeles, nes jau "svenciu" tema pabodusi buvo.
Sveikiname visus 142 konkurso "Spėkit, kuo būsiu užaugęs?" dalyvius ir dėkojam už šaunias nuotraukas!
Norime pasveikinti bei apdovanoti konkurso laimėtojus: I-ąją vietą laimėjo nuotrauka: ![]() Skambina į 112, Sako: "degam - mums baisu!" Susirūpinęs esu... Į pagalbą aš skubu... Greitai klausiu kur važiuot? Kad tiktai nepavėluot! Kai ugnis labai kaitri, Net sekundė man svarbi... Mano darbas toks sunkus, Pavojingas, neramus... Aš nedelsiant turiu lėkt Negaliu čia tiek plepėt... Nesakysiu kas esu, Nes labai labai skubu! Jei pasuksit galveles Tai suprasite kas aš... ketti ir jos būsimasis ugniagesys apdovanojami gražia muzikine pasaka Iš kur atsiranda vaikai (CD) II vietą laimėjo nuotrauka: ![]() Saulutei besileidžiant už kalnų, Skrendu aukštai virš debesų. Žaviuosi vėju, Skrydžiu ir sparnais... Žaidžiu raudonais saulės spinduliais. Man žmonės sako- paukščiu aš būti negaliu... Į Žemę jau gimiau Vaiku! Taigi, užaugęs aš Lakūnu būti noriu, Todėl kas naktį debesis sapnuoju! californiagirl ir mažasis lakūnas apdovanojami gražia muzikine pasaka Iš kur atsiranda vaikai (CD) III-ąją vietą laimėjo nuotrauka: ![]() IEVA UNITED: pasiseks jei atranka - aiški mano karjera !!! nes ir mažoji "n'tosios Eurovizijos nugalėtoja" apdovanojamos gražia muzikine pasaka Iš kur atsiranda vaikai (CD) Pirmąkart fotokonkurse buvo įsteigta speciali nominacija - už šauniausią nuotraukos pavadinimą. Konkurso administratorių balsų dauguma laimėjo nuotraukos pavadinimas (eilėraštis-mįslė): Pas mane ateisi tu, Eisi su tėveliais. Deja, ateisi kai skaudės Ir negera bus tau. Aš paguosiu tėvelius, Tave gydyti skubėsiu, Rūpinsiuosi kaip galėsiu. Ėt, nesirkite geriau, bus visiem tada smagiau. Akrostichas slepia mano būsimą profesiją (stulpeliu perskaitykite pirmąsias eilučių raides). ![]() DAISY ir mažoji daktarytė apdovanojamos gražia muzikine pasaka Iš kur atsiranda vaikai (CD) ![]() Daugiau apie šią pagalbinę priemonę tėvams, kuriems galbūt kartais keblu patiems kalbėti šia tema ------------------------------------------------- DĖL PRIZŲ ATSIĖMIMO: Jei gyvenate Vilniuje, su SuperMama asmeninėmis žinutėmis sutarsite dėl susitikimo ir prizo atsiėmimo, jei gyvenate kitame mieste - nurodykite asmeninėje žinutėje savo vardą ir pavardę bei adresą, ir prizą gausite paštu. Jei gyvenate užsienyje - nurodykite giminaičių ar draugų adresą Lietuvoje, kurie už jus gaus ar atsiims prizą. Šiuo metu Forume jau vyksta kitas konkursas - "Mano grožio paslaptys" Kviečiame pasakoti ir laimėti vertingų ir labai naudingų "Rasa" grožio priemonių! Visai netrukus mes jus pakviesime į dar vieną įdomų konkursą, kuriame reikės ir gaminti, ir fotografuoti savo patiekalą, ir aprašyti jo receptą
Sveikinu nugalėtojus, pirma vieta verta tikrai buvo, šaunus jaunuolis
Džiugu, kad mano vienintelė ir numylėta irgi neliko nepastebėta - būsimoji inžinierė gavo 22 balsus ir 11 vietoje. Ačiū visoms, kurios mūsų pupą pastebėjote O šiaip labai gražių foto buvo ir eilių gražių. Šaunuolės mamytės
Sveikinu nugalėtojus
Sveikinu nugalėtojus.
Sveikinimai mažuliams laimėjusiems fainą konkursą
Ačiū ir už mano mažajam buriuotojui skirtą visą krūvą balsų
Sveikinu nugalėtojus
Dabar galiu prisipažinti už ką balsavau, gaila, kad šios nuotraukytės nepateko į laimėtojas , bet buvo tikrai daug šaunių nuotraukų Žiogelis KAS GYVENA TEN GILIAI, REIKIA PAŽIŪRĖTI, O KUO BŪSIU, KAI UŽAUGSIU, NESUNKU ATSPĖTI! A. Teta santechnikė B. Geroji valytoja C. Mokslininkė tyrinėtoja --------------------------- katarina Suktuką moku padaryti, Ir šuoliuką šiaip ne taip, Belieka dar šiek tiek paaugti, Ir...... būsiu aš tikrai ---------------------------- Ode [visos] Kad ir kiek aukštųjų bebaigtum, kad ir kokią profesiją beįgytum, vis tiek pagrindinė moters paskirtis - savo rankose laikyti tris namų kampus man šitos labai patiko
Nu gražu žiūrėt
AŠ JŲ NEPAŽYSTU IR TIKRAI NETIESA,KAD LAIMI TIE KURIE TURI DAUGIAU DRAUGŲ
Aš ir mano mažasis gaisrininkas likome nustebinti tokiu aukštu įvertinimu, bet aišku, kad labai džiaugiamės
Dėkui moderatoriams už tokį nuostabų konkursą Norėjau padėkoti visiems balsavusiems už mūsų nuotraukytę Taip pat dėkui visiems už gražius sveikinimus ir pagyras mano vaikiukui Ir aišku didelis ačiūkas už muzikinę pasaką
Sveikinam visus nugalėtojus
vau, kaip smagu, kad mano "kuryba" buvo ivertinta
Laaaaaaaabai smagu, kad patekom tarp laimėtojų
Ir iš pradžių pagalvojau: netikėtai....bet juk iš dainos žodžių neišmesi: "we are the winners" Ačiū balsavusiems Ir linkiu sėkmės LT UNITED !!!!! Nepasikuklinsiu, bet TEGU SEKA MŪSŲ PĖDOMIS QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 16, 01:00) Nepakankamai Labai noriu padekoti visiems balsavusiems uz mano lakuna
Sveikinam,sveikinam,sveikinam!
Dziaugiuosi,kad ne per ,,blata,, is tiek daug nuotrauku surinkom nemazai balsu. Is tiesu -nesitikejau. Aciu balsavusiems!!!
Ir mes sveikiname nugaletojus
Sveikinam nugaletojus!!!!!!!!!
Ir as noriu pasveikinti laimetojus
Man dar labai patiko "Respublikos" zurnalistai
|