Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Spėkit, kuo būsiu užaugęs?
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
PaMeL
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 02, 19:36)
Na, mergaites uzsienietes, prisipazinkit, kieno ten vaikas "plumberis"? Ir kuri lietuvaite supras kuo jis bus megalol.gif
*

na ir kas cia taip labai jiokingo ir nesuprantamo g.gif paziuri i nuotrauka ir jei nesupranti ka reiskia plumberis blink.gif biggrin.gif tai is nuotraukos mamyti kad santechnikas doh.gif biggrin.gif
bsgess
QUOTE(PaMeL @ 2006 03 03, 15:28)
na ir kas cia taip labai jiokingo ir nesuprantamo  g.gif paziuri i nuotrauka ir jei nesupranti ka reiskia plumberis blink.gif  biggrin.gif  tai is nuotraukos mamyti kad santechnikas doh.gif  biggrin.gif
*

Tai kam tada reikalinga taisykle, kad viskas turi buti uzrasyta lietuviskomis raidemis, jei galima net nelietuviskai g.gif
PaMeL
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 03, 14:39)
Tai kam tada reikalinga taisykle, kad viskas turi buti uzrasyta lietuviskomis raidemis, jei galima net nelietuviskai g.gif
*

nu nejau nematei kad ne tik sitam konkurse yra nelietuvisku pavadinimu g.gif g.gif
ot priekabi kokia biggrin.gif biggrin.gif
Stebukle
QUOTE(PaMeL @ 2006 03 03, 16:51)
nu nejau nematei kad ne tik sitam konkurse yra nelietuvisku pavadinimu g.gif  g.gif
ot priekabi kokia biggrin.gif  biggrin.gif
*

o as maniau, kad cia tokia misle, kad reik issiaiskint uzsienietiska zodi doh.gif blush2.gif
delfinas
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 03, 06:39)

Šiuo klausimu aš visiškai pritariu baltic*girl - nėra reikalo kaišioti užsienietiškų žodžių ir dar su lietuviškomis galūnėmis mirksiukas.gif. O tai paskui atsiras visokių doctorų, engineerių, bakerių ir panašiai. Absurdas doh.gif. Ir visai čia joks priekabumas - čia visai kas kita ax.gif.
Medona
Kelias i zvaigzdes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
SuperBaba
QUOTE(babuska @ 2006 03 04, 00:21)
Kelias i zvaigzdes   thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

100 proc pritariu drinks_cheers.gif Balsas garantuotas!!!!
jėga
QUOTE(SuperBaba @ 2006 03 04, 09:18)
100 proc pritariu drinks_cheers.gif  Balsas  garantuotas!!!!
*

Nesuprantu mastau.gif Pažiūrėjau aš tą nuotrauką ir jokio įspūdžio nesudarė schmoll.gif Absoliučiai... unsure.gif
O kokia ten profesija g.gif Vieni paparaciai aplink ir tiek irnesakyk.gif
Daisy
Tai va aš irgi pasakysiu mano favoritės neminimos čia biggrin.gif man kartais įdomus vaizdas susidaro apie liaupsinamas foto karsta.gif kai jos dažnai neatitinka nei temos, nei kokybiškos būna. (aišku būna tikrai gražios foto, kurios ir tinka konkursui, ir pavadinimas labai pritaikytas, bet tos fotos tarp aptariamų sudaro tikrai labai mažą dalį g.gif )
daliuxx
Jau ne pirma konkursa laimi tos nuotraukos, is kuriu maziausiai tikiesi. Pradzioj turejau 7 man patinkancias,o dabar gal 17. Daug nuotrauku ir negaliu isrinkti,nors teks.
Vilika
O man nepavyksta naujų nuotraukų pažiūrėti verysad.gif Saudžiu "Fotokonkursai", o atsidaro tučias lapas ir apčioje užrašas "Done" verysad.gif verysad.gif verysad.gif
daliuxx
Uzjauciu-nematai super nuotrauku!!!
*PM*
O man pakolkas "Skambina į 112" pati pati paciausia mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Gyvūnų myletoja
Daug , labai daug puikių nuotraukų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar išvydau panelę, labai rimtai besiruošiančią muzikatės karjerai. Labai gera nuotrauka thumbup.gif Balsas garantuotas wub.gif
SuperBaba
QUOTE(jėga @ 2006 03 04, 12:55)
Nesuprantu mastau.gif Pažiūrėjau aš tą nuotrauką ir jokio įspūdžio nesudarė schmoll.gif  Absoliučiai... unsure.gif
O kokia ten profesija g.gif  Vieni paparaciai aplink ir tiek irnesakyk.gif
*

Jei netiktu foto fotokonkursui-moderatoriai jos ir neidetu.

Tu nesupranti, o man ta fotke isties labai labai patinka. O uzauges tas vaikas bus zvaigzde tongue.gif

manau, kad labai apsidziaugtum jei tavo vaikus paparaciai apsuptu ir fotkintu smile.gif o gal as klystu... g.gif cool.gif
Nieko sau
Man irgi ši foto labai patinka (Kelias į žvaigždes thumbup.gif )
jėga
QUOTE(SuperBaba @ 2006 03 04, 21:47)
Jei netiktu foto fotokonkursui-moderatoriai jos ir neidetu.

Tu nesupranti, o man ta fotke isties labai labai patinka. O uzauges tas vaikas bus zvaigzde tongue.gif

manau, kad labai apsidziaugtum jei tavo vaikus paparaciai apsuptu ir fotkintu smile.gif  o gal as klystu... g.gif  cool.gif
*

Nesakau, kad nuotrauka nėra graži. Tiesiog perskaičius komentarus: Super thumbup.gif Balsas - 100 proc. ... t.t...... Nulėkiau žiūrėt bigsmile.gif
O ten - nieko ypatingo schmoll.gif Tikėjaus daugiau.
Ir 112 giria, o man ji irgi - nieko ypatingo schmoll.gif
Bet, kiek žmonių, tiek nuomonių... irnesakyk.gif

Ir vistiek nesuprantu: Žvaigždė - tai profesija g.gif unsure.gif
sausis
Oi kiek nuotrauku daug! O grazumas!
Gyvūnų myletoja
Na gerai, sakot , kad "kelias į žvaigždes" - vertinga nuotrauka. KĄ joje vertinate?
Fotografuojantys vaikinai - nuostabūs: veiksmas - puikus; veidas profiliu - puiku; dinamiškumas - gerai, nes tai - tikrai dinamiška nuotraukaTačiau, kiek supratau, visas dėmesys skiriamas po apsiaustu esančiai asmenybei. Kodėl jos nematau? Nuotrauka iš ties puiki, tačiau pavadinimas (mįslė, skirta pavadinimui) sugriovė jos vertę.
Kol kas dėmesys koncentruojasi ties 112 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Seniai nemačiau tokių puikių nuotraukų, atitinkančių būtent šią temą. o dėl to net iškėliau klausimą savo kompanijoje: ar ta nuotrauka nėra plagijatas? Gal būt paimta iš kokios reklamos, nes ji - profesionalus darbas thumbup.gif thumbup.gif .
Kita - "mokslininke būsiu". Na, pažvelgus į ją gali tuo patikėti.Geras pagautas momentas. Nekyla net klausimų cool.gif . Mažoji panelė taip tuo tiki,jog turime patikėti ir mes thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atkreipkit dėmesį į muzikantę: ar tik man ji atrodo vertinga? Veiksmas, dinamiškumas, nieko perdėto ir viskas natūralu. Nuotraukoje - viskas, ką turi tas mažylis:sutelktas dėmesys, maža širdelė, susiliejanti su spaudžiamų klavišų garsu... Nuostabu!
Papildyta:
Jei meilės laivas kitam krante... Gal aš būsiu dainininku? Gal kažkada pekeisiu Ciciną? Puiki nuotrauka, kurios nepastebėjau anksčiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na, čia ir žmogus atitinka eiles, ir eilės - žmogų thumbup.gif
bsgess
Man labai patinka nuotrauka "Kelias i zvaigzdes", bet vaiko joje as nematau verysad.gif Tikiu, kad ten vaikas, bet...

"112" man krito i aki tik paskaicius eilerastuka, labai mielas komplektas. Tiesa pasakius daug nuotrauku man pradejo patikti tik paskaicius pavadinima - labai gerai parasyta thumbup.gif Bet nuotraukos uz kurias atiduosiu balsus cia lygtais nepaminetos.

P.S. manau dar nereikia skubeti rinktis, juk dar bus daug nauju nuotrauku.
Gyvūnų myletoja
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 05, 23:01)
Man labai patinka nuotrauka "Kelias i zvaigzdes", bet vaiko joje as nematau verysad.gif Tikiu, kad ten vaikas, bet...

"112" man krito i aki tik paskaicius eilerastuka, labai mielas komplektas. Tiesa pasakius daug nuotrauku man pradejo patikti tik paskaicius pavadinima - labai gerai parasyta thumbup.gif Bet nuotraukos uz kurias atiduosiu balsus cia lygtais nepaminetos.

P.S. manau dar nereikia skubeti rinktis, juk dar bus daug nauju nuotrauku.
*

Taip, aš taip pat kas dieną pamatau puikių naujų nuotraukų, o balsus atiduokime už tas, kurios Jūsų nuomone yra to vertos. Aš, asmeniškai, vertinu natūralumą, ir, be abejo, pagautą akimirką, besitęsiantį veiksmą ir nuotraukoje esančio žmogaus įdėtą "dūšią" (ne fotografo, o fotografuojamojo). Kitą kartą žvelgi į nuotrauką ir ji atrodo gyva... tarytum matai užfiksuotą, tačiau toliau judantį veiksmą...Daugumoje nuotraukų didžiausias indėlis yra fotografo, tačiau jo nematyti nuotraukoje, o tos nepakartojamos stebūklingos akimirkos ir pasigendame....
Papildyta:
Tiesą pasakius, kol kas nebuvau perskaičiusi nei vieno iš tų didelių posmų. Visą dėmesį buvau sutelkusi į nuotraukas. Rašot, mergaitės, neblogai, tik šiek tiek per ilgi tie posmai. Kai įsigilinau, tai suabejojau ką vertinti: ar nuotraukas, ar eiles.
bsgess
Man atrodo vertins abu atskirai g.gif As turbut balsuosiu uz abu viename.
jėga
QUOTE(Gyvūnų myletoja @ 2006 03 05, 22:19)
Aš, asmeniškai, vertinu natūralumą, ir, be abejo, pagautą akimirką, besitęsiantį veiksmą ir  nuotraukoje esančio žmogaus įdėtą "dūšią" (ne fotografo, o fotografuojamojo). Kitą kartą žvelgi į nuotrauką ir ji atrodo gyva... tarytum matai užfiksuotą, tačiau toliau judantį veiksmą...Daugumoje nuotraukų didžiausias indėlis yra fotografo, tačiau jo nematyti nuotraukoje, o tos nepakartojamos stebūklingos akimirkos ir pasigendame....
*

thumbup.gif Sutinku mirksiukas.gif
jurgita_b
mano favorites irgi kol kas nepaminetos, bet as pailiksiu tai sau;)
Vilika
QUOTE(jurgita_b @ 2006 03 06, 00:37)
mano favorites irgi kol kas nepaminetos, bet as pailiksiu tai sau;)
*

O gal geriau paminėk smile.gif Juk ir kitam bus malonu, kad kažkam patiko jo nuotraukytė, be to, gal pastebės tą nuotrauką ir kiti mirksiukas.gif Nuotraukų tiek daug, kad ne visi jas atidžiai peržiūri ax.gif
jėga
Man kol kas patinka keturios:
vienišas jūreivis,
lakūnas,
būsima siuvėja ir
NATO kareivis
ax.gif
elge
Mano dėmesį labiausiai patraukė mažoji filosofė (labai santūri ir gili nuotrauka), ir gėlytes laistančios sesytės (man ta nuotrauka kaip atvirutė atrodo).
Dar labai neblogos mažojo lakūno sapnas ir vienišas jaunas jūreivis.
Kelias į žvaigždes - puiki nuotrauka, bet ne šiam konkursui schmoll.gif Man ta akimirka patinka, kaip iš kokio Felinio filmo.
Bet ir daugiau yra nuotraukų, kur pavadinimas "pritemptas", kad tik atitiktų temą, o iš tikrųjų tas vaikutis nuotraukoje galėtų daryti bet ką. rolleyes.gif

Dėl eilėraštukų tai aš irgi kituose konkursuose jų neskaitydavau, man tai atrodo per saldu. Bet šiame, kadangi jau toks buvo moderatorių raginimas, tai ir pati pasukau galvą. O vertinti žinoma reiktų nuotraukas. Eilėraštukai, kaip suprantu, bus vertinami atskirai. Kai kurie jų tikrai galėtų būti trumpesni biggrin.gif
Starburst
O kur ir ko pasiklausti? g.gif Niekaip nesuprantu ar mano nuotrauka dalyvauja konkurse ar ne? Ją vis dar randu prie Nepatvirtintų, bet rodo, kad už ją bus galima balsuoti ir kad jau yra kelios peržiūros. Bet prie visų aš jos nematau unsure.gif O kur matau, tai tikrai mažiau nei 115, kur rašo, kad tiek dalyvauja nuotraukų unsure.gif
Aurėja
QUOTE(Starbust @ 2006 03 06, 10:05)
g.gif Niekaip nesuprantu ar mano nuotrauka dalyvauja konkurse ar ne? Ją vis dar randu prie Nepatvirtintų, bet rodo, kad už ją bus galima balsuoti ir kad jau yra kelios peržiūros. Bet prie visų aš jos nematau  unsure.gif

Štai čia, prie bendrųjų foto konkursų taisyklių, yra klausimynas ir paruošti atsakymai į dažniausiai užduodamus klausimus: skaitykite čia, komentaras nr.#4

Perskaitykite atidžiai ir tikrai rasit atsakymus. ačiū.
Džinė
QUOTE(jurgita_b @ 2006 03 06, 00:37)
mano favorites irgi kol kas nepaminetos
*

ir mano - ne wub.gif

QUOTE(jėga @ 2006 03 06, 09:50)
Man kol kas patinka keturios:
vienišas jūreivis,
lakūnas,
būsima siuvėja ir
NATO kareivis
ax.gif
*

wub.gif keturios... rolleyes.gif
ar negalima būtų mielos moderatorės padaryti sąlygose pataisymus? pvz. leidžiama balsuoti - už penkias nuotraukas mirksiukas.gif tegul vietos trečios - būna visuomet dvi biggrin.gif
ech, įsisvajojau thumbup.gif bet taisykles galima juk truputį papildyti, truputį - pakeisti... blush2.gif bigsmile.gif
daliuxx
Oi,kaip noreciau,kad galima balsuoti butu uz 5 (nors)!
pupulis+
Nu perziurejau as tas paminetas nuotraukas... Ka as zinau... 119 nuotrauku,o REIKIA ISRINKTI -nelogiska. Bet vistiek pasilieku prie pirmines savo nuostatos.
Vienisas jureivis,
Sesutes dvynukes,
Respublikos vaikeliai,
skambina 112,
Lakunas, ai daug dar...
sausis
O jeigu mes konkurse nedalyvaujam,tai ar galesim balsuoti?
Neglaite
galėsi, kai parašysi 20 žinučių mirksiukas.gif
Džinė
QUOTE(pupulis+ @ 2006 03 06, 12:49)
Nu perziurejau as tas paminetas nuotraukas... Ka as zinau... 119 nuotrauku,o REIKIA ISRINKTI -nelogiska. Bet vistiek pasilieku prie pirmines savo nuostatos.
Vienisas jureivis,
Sesutes dvynukes,
Respublikos vaikeliai,
skambina 112,
Lakunas, ai daug dar...
*

biggrin.gif jau tikrai suskaičiavau daugiau nei tris... ax.gif

QUOTE(sausis @ 2006 03 06, 14:36)
O jeigu mes konkurse nedalyvaujam,tai ar galesim balsuoti?
*

nors ir nedalyvaujat, balsuoti galėsit. Kaip Neglaitė ir minėjo, trūksta trijų žinučių smile.gif
giedre*
Labai daug graziu nuotraukeliu... Gaila tik, kad nesuprasi, kurios padarytos atsiradus konkursui, o kurios naturalios. smile.gif Na, aisku kur matosi kitas metu laikas, o ne ziema arba ne kambarys smile.gif)), tai galima vertint, kaip tikrai naturalias. Ziuriu, kad musu nuotrauka niekam nekrinta i aki, o gaila. Mums tai buvo saunus ivykis, nes tikrai nuotrauka daryta daug anksciau nei konkursas thumbup.gif
Man labiausiai patinka lakunas thumbup.gif ... ir eilerastukas grazus ir siaip nuotraukele faina.
LT saulele

pagal taisykles tai negalima sakyti, kuri tavo nuotrauka schmoll.gif , tai tarsi raginimas už ją balsuot mirksiukas.gif
Džinė
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 03 06, 15:02)
pagal taisykles tai negalima sakyti, kuri tavo nuotrauka  schmoll.gif , tai tarsi raginimas už ją balsuot  mirksiukas.gif
*

tiksliai, jau tokios aiškios užuominos... doh.gif žiūrėk, kad neišmestų tavęs iš konkurso, giedre wub.gif
remunėlė
Taaaip,kuo toliau tuo "blogiau" smile.gif ,ką reiks daryti kai ateis balsavimo diena g.gif doh.gif ,nežinau nežinau.Tiek tų nuotraukų puikių thumbup.gif thumbup.gif ,bet vistiek reikės išsirinkti 3 pačias pačias.
Aha,o sutai užuomina tikrai gali baiktis nekaip verysad.gif ,kad ir kokia graži būtų nuotraukytė.Matyt mamytė prastai perskaitė konkurso taisykles.Tikėkimės viskas bus gerai 4u.gif
sausis
Aciu
Papildyta:
Tai manau,kai mes nedalyvaujam,tai mums lengviau bus prabalsuoti,nei jums
Veitė
labai gražios foto, man sesutės dvynukės labai patiko wub.gif
Ekrita
QUOTE(giedre* @ 2006 03 06, 14:52)
Labai daug graziu nuotraukeliu... Gaila tik, kad nesuprasi, kurios padarytos atsiradus konkursui, o kurios naturalios. smile.gif
*

Na nežinau kaip kiti, bet mes dažniausiai renkame nuotraukytes iš to ką turim, tik Maximos reikėjo daryti, nes kažkaip nelabai su tais daiktais fotografuojamės, o šiaip nu ir kas kad niekas nekreipia dėmesio SVARBU DALYVAUTI thumbup.gif juk smagu
daliuxx
yahoo.gif Teisingai!
Degutė
Man labai graži nuotrauka "Kartu žemelę arsim /Aš gal vagoj išgriūsiu /Bet vien tik iš meilės arkliui /Aš .......e busiu". Tokia tikra. Šitą nuotraukėlę (jei tokią turėčiau mirksiukas.gif ) būtinai įsirėminčiau wub.gif
Vilkute
O kodėl mano nepatvirtina verysad.gif . Paspaudžiu patvirtinti, atsiduria prie nepatvirtintų, o po kiek laiko vėl atsiduria prie neužpildytų g.gif
juske
Labai pritariu nuomonei , kad nuotraukos turetu buti naturalios , o ne konkursui fotkintos , bet cia kiekvienam savo , kaip sakoma biggrin.gif
svistute
QUOTE(giedre* @ 2006 03 06, 14:52)
Labai daug graziu nuotraukeliu... Gaila tik, kad nesuprasi, kurios padarytos atsiradus konkursui, o kurios naturalios. smile.gif Na, aisku kur matosi kitas metu laikas, o ne ziema arba ne kambarys smile.gif)), tai galima vertint, kaip tikrai naturalias. 

as is pradziu bandziau dalyvauti su visai kita, ir tikrai daug saunesne nuotrauka. Ji buvo naturali, nesurezisuota. Mano maziukas mane sveikino magistro gavimo proga: tiesiog atejau i kambari, o jis guli ant lovos su gele ant pilvo. Nufotografavom ir gavosi l.simpatiska nuotraukyte su rozyte ant veidelio. Taigi bandziau padaryti mazyli husaru, taciau nepatvirtino nuotraukos sad.gif
O siaip maniskiui dar tik du menesiukai, todel l.sunku rasti nesurezisuota, naturalia nuotrauka.
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2006 03 06, 18:08)
Man labai graži nuotrauka "Kartu žemelę arsim /Aš gal vagoj išgriūsiu /Bet vien tik iš meilės arkliui /Aš .......e busiu". Tokia tikra. Šitą nuotraukėlę (jei tokią turėčiau  mirksiukas.gif ) būtinai įsirėminčiau  wub.gif
*

Man si nuotrauka irgi l. grazi, bet nelabai tinkama siai temai...
Veitė
QUOTE(svistute @ 2006 03 06, 18:36)
Taigi bandziau padaryti mazyli husaru, taciau nepatvirtino nuotraukos sad.gif
O siaip maniskiui dar tik du menesiukai, todel l.sunku rasti nesurezisuota, naturalia nuotrauka.
Papildyta:

*

labai įdomu, kodėl foto nebuvo patvirtinta??
Taurė
QUOTE(svistute @ 2006 03 06, 11:36)
as is pradziu bandziau dalyvauti su visai kita, ir tikrai daug saunesne nuotrauka. Ji buvo naturali, nesurezisuota. Mano maziukas mane sveikino magistro gavimo proga: tiesiog atejau i kambari, o jis guli ant lovos su gele ant pilvo. Nufotografavom ir gavosi l.simpatiska nuotraukyte su rozyte ant veidelio. Taigi bandziau padaryti mazyli husaru, taciau nepatvirtino nuotraukos sad.gif
Papildyta:

*

Nebūtina juk dalyvauti kiekviename konkurse smile.gif Aš asmeniškai jei neturiu tinkamos fotkės ir nedalyvauju. Konkursų buvo ir bus daug, rasit ir jūs kur sudalyvauti. Mažius paaugs, pradės krėsti pokštų daugiau, kadrų įdomių atsiras thumbup.gif
Kutuliukas
QUOTE(svistute @ 2006 03 06, 18:36)
*

O kokia temai ji tinkama? g.gif Man rods, kad yra taip - nuotraukos kurios yra konkurse, jau pripažintos tinkamomis. Visos. O visa kita - tik požiūrių skirtumas wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.