Spėkit, kuo būsiu užaugęs? Forumo dalyvių pageidauta tema skelbiame naują foto konkursą Spėkit, kuo būsiu užaugęs? Siųskite savo vaikučių nuotraukas, kuriose matyti, jog mažyliai profesiją renkasi jau dabar: galbūt matuojasi tėvelių spec. darbinę aprangą, ar remontuoja techniką, gal gydo žaisliukus ar programuoja kompiuterius, dirba virėjais ar sodininkais ir t.t. ir pan. (netinka nuotraukos, kuriose mažyliai ruošiasi profesionalaus miegaliaus karjerai miegančių tinginiukų nuotraukos nebus tvirtinamos!). Siųskite tokią nuotrauką, į kurią pažvelgęs iškart suprasi, kuo mažylis norėtų būti užaugęs. Antroji, ne mažiau svarbi užduotis pavadinimas. Sugalvokite nuotraukai pavadinimą-mįslę (gali būti eilėraštukas mįslė), kuris mums padės atspėti mažylio profesiją. !!! Šauniausio pavadinimo autorius bus apdovanotas firminiu supermama.lt prizu! Kaip visada, pavadinimą prašome rašyti lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž). Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! Jas rasite čia: Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2006 02 27 - 2006 03 09.Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 03 10 2006 03 16.Paraiškas į konkursą pildykite čia: http://www.supermama.lt/fotoFotografuokite, dalyvaukite konkurse ir laimėkite šaunių firminių supermama.lt prizų!
Aidairi
2006 02 25, 19:14
Oooo... Pagaliau konkursas naujas... Labai laukiau. Puiku. Reikia ruostis..
Gyvūnų myletoja
2006 02 26, 13:04
Iš tiesų puiki tema. Lauksiu nuotraukų, nes, nors ir pati neturiu ką atsiųsti, kadangi vaikai užaugo, bet labai džiaugiuosi matydama užfiksuotas akimirkas su mažyliais.
*ziurkyte*
2006 02 26, 22:55
 labai sauni tema.  butinai dalyvausime
Įdomi tema,reiks pasukt galvą
Ar pavadinimas, butinai, turi buti pavadinimas-misle
QUOTE(californiagirl @ 2006 02 27, 08:10) Ar pavadinimas, butinai, turi buti pavadinimas-misle  pageidautina, bet nebūtinai. Ne visi nori ir sugeba eiliuoti ar kurti mįsles. Tačiau kviečiame pamėginti  Ir atskirą priziuką tam skirsime
turiu labai fainą idėją, vakare grįžus mergytei iš darželio bandysiu fotografuot
griegzde
2006 02 27, 09:04
O kokia grąži mergyte  ta su dažais isitepliavus.
egluzei
2006 02 27, 16:34
Sveiki, jau pusė dienos bandau sudalyvauti šiame fotokonkurse, bet niekaip nesiseka  : žodžius įkėlė, o nuotraukos- niekaip nepriima. Vis išmeta langą "klaida...". Esame dalyvavę ankstesniame fotokonkurse, tad nemanau, kad kazką darau ne taip. Bandysime dar keliata dienu, bet jei nesiseks, ... prašysime Jūsų pagalbos
Na mes ir stensimės sudalyvauti  Tema super
QUOTE(egluzei @ 2006 02 27, 16:34) žodžius įkėlė, o nuotraukos- niekaip nepriima. Vis išmeta langą "klaida...".
pagal tai kaip atrodo ne iki galo užpildyta jūsų paraiška (matyti tik tekstas ir raudonas kryžiukas vietoj foto), atrodo, kad jūsų nuotrauka neprisikabina arba dėl to kad ji per didelė (galima prisegti iki 500 Kb, bet ne didesnę nuotrauką) arba dėl to, kad formatas ne .jpg
Gyvūnų myletoja
2006 02 27, 21:05
Puiki konkurso tema  Gerulė gaisrininko nuotrauka, na , ir, aišku verslininko  .
O man patinka gaisrininkas(su tuo ilgu eilerastuku) ir "Vienisas jaunas jureivis"
daliuxx
2006 02 28, 08:17
man tai super nuotrauka skambina i 112.Nu dalyvausim ir mes. Neblogas konkursiukas!
Bandysime ir mes , jei ka naujo iskresim  , nes kol kas tai tik i skalbimo masina lenda paremontuoti , arba bide kamsti traukia  - praeitu , kaip santechnikas , bet , kadangi tai visus vaikus traukia - banalu atrodo
šypsius
2006 02 28, 12:09
QUOTE(Gyvūnų myletoja @ 2006 02 27, 22:05) Puiki konkurso tema  Gerulė gaisrininko nuotrauka, na , ir, aišku verslininko  . pritariu jūsų nuomonei. Man jos irgi pačios pačiausios.
giedre*
2006 02 28, 12:40
O mes turim net 4 variantus, tai suku galva  , kuria nuotrauka siusti, nes visos labai fainos... musu mergaite vis kanors prisigalvoja, o mes iskart pyskinam  , gal todel ir nuotraukeliu tinkamu turim.
QUOTE(Džinė @ 2006 02 28, 12:06) Kodėl tik stebėtojais  Juk dar daug laiko  Aš vakar bandžiau nufografuoti gerą kadrą, bet nepasisekė  Vos pamačiusi fotiką mano mergina susiraukė  Matyt per dažnai jau ją fotuografuoju, arba nuotaika ne ta buvo  Na bet gal spėsim dar sudalyvaut
Matelyk
2006 02 28, 13:21
konkurso tema
ir mes pirmą kartą dalyvaujam
Nieko sau
2006 02 28, 17:55
Koks fainas konkursas ir kiek dalyvių jau, nors ką tik prasidėjo
pupulis+
2006 02 28, 21:25
ojojoj kiek jau nuotraukyciu!!! Vakar uzejau ,tai buvo gal tik 6,o siandien tuoj puse simto! Bus sunku prabalsuoti,nes jau dabar matau 6 man patinkancias nuotraukas. Lauksim dar nuotrauku.
Sveiki. Vakar vakare issiunciau paraiska su foto, bet siandien dar tarp konkurso dalyviu foto nera. Kaip suzinoti ar ja dar ikels ar ji atmesta
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 01, 09:17) Sveiki. Vakar vakare issiunciau paraiska su foto, bet siandien dar tarp konkurso dalyviu foto nera. Kaip suzinoti ar ja dar ikels ar ji atmesta žr. bendrasias konkursų taisykles: "9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip"
vitaliux
2006 03 01, 14:41
verslas,kompas,pinigai  ir dar daaaaaaug
Valiooo , mes jau dalyvaujam
Jurgytė
2006 03 01, 16:28
Ar tik nebūsim padiktavę idėjos apie manekenes  Vakar įkėliau savo panelės foto, o šiandien jau kelios į tą pačią temą  Beje, jaučiamas poreikis eilėraštukų konkursui  , nes nuotraukų "pavadinimai" kiek išsiplėtę Sėkmės visiems
QUOTE(Jurgyte @ 2006 03 01, 16:28) Beje, jaučiamas poreikis eilėraštukų konkursui  , nes nuotraukų "pavadinimai" kiek išsiplėtę Turėsim minty!
pupulis+
2006 03 01, 17:51
nu man labai nuostabios sios: Ne genys ir ne stalius lakuno sapnas, vienisas jureivis, respublika, dvynes Ugne ir Saulute, skambina i 112, operacija -katinas. Tai ,kaip tu ,zmogau, gali isrinkti 3,kad man norisi daugiau,o jei dar atsiras???(o ju aisku atsiras), ....
QUOTE(Jurgyte @ 2006 03 01, 16:28) Ar tik nebūsim padiktavę idėjos apie manekenes  Vakar įkėliau savo panelės foto, o šiandien jau kelios į tą pačią temą  Smagu, kai mergaitės nori būti gražios.......aš irgi vakar patekiau paraišką..
Gyvūnų myletoja
2006 03 01, 20:48
*ziurkyte*
2006 03 02, 07:50
oi sunku bus issirinkti nugaletojus, tiek sauniu nuotrauku
-Aušrinė-
2006 03 02, 09:15
QUOTE(pupulis+ @ 2006 03 01, 18:51) Tai ,kaip tu ,zmogau, gali isrinkti 3,kad man norisi daugiau,o jei dar atsiras???(o ju aisku atsiras), .... palauk, tu dar manosios nematei katik issiunciau patvirtinimui. tikiuosi viskas bus gerai ir patvirtins
remunėlė
2006 03 02, 11:19
Kokio nuotraukos  ,kokie vaizdai  .Labai gražu.O jau skambinantis į 112  .
super eilerastukas 112
O man tai superiausios mergyte su pianinu ir jureivis (ir musiske , zinoma  ) , cia juk nuotrauku ir pavadinimo , o ne eilerasciu konkursas ( gal as kzka ne taip supratau pvz zodi ,,ketureilis,,  ) , bet tikrai labai  nuotraukeliu yra , ypac kur vaikai ne pozuoja , o naturaliai i darba isitrauke
Na, mergaites uzsienietes, prisipazinkit, kieno ten vaikas "plumberis"? Ir kuri lietuvaite supras kuo jis bus
Naglica
2006 03 02, 20:52
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 02, 12:36) Na, mergaites uzsienietes, prisipazinkit, kieno ten vaikas "plumberis"? Ir kuri lietuvaite supras kuo jis bus  O ko nesuprast? Lietuvoje angliškai nemokina? Ir kaip tada kitaip būtų vadinamas santechnikas ar "vandentiekio darbininkas" angliškai jei ne "plumber"? Juk žodynai tą patį "plumber" ir duoda kiek žinau.
Pievukas
2006 03 02, 21:31
aš irgi už tai, kad būtų eilėraštukų konkursas, nes dabar toks jausmas, kad poezija, o ne nuotraukos, ima viršų
Nireglina
2006 03 02, 21:39
O man visai patinka tie eilėraštukai. Kai kurie galėtų būti trumpesni, bet jei nenori, gali neskaityti. Vienas iš reikalavimų ir buvo sukurti eilėraštuką.
QUOTE(Naglica @ 2006 03 02, 20:52) O ko nesuprast? Lietuvoje angliškai nemokina? Ir kaip tada kitaip būtų vadinamas santechnikas ar "vandentiekio darbininkas" angliškai jei ne "plumber"? Juk žodynai tą patį "plumber" ir duoda kiek žinau. Mane mokino angliskai, bet to zodzio neismokino, o daug mamu mokino kitu kalbu. Kitaip butu vadinama "santechniku", t.y. butu vadinama lietuviskai. Konkursas siaip yra skirtas ne tik suprantancioms angliskai ir netingincioms ziureti i zodynus Jei kas parasytu vokiskai - ne tik kad neikirsciau, bet tikrai neskirciau laiko ieskoti kokia cia kalba ir ka tai reiskia.
Bretane
2006 03 02, 22:33
Mes ir dalyvaujam, bet man labai patinka 112 nuotrauka
QUOTE(raganele @ 2006 03 02, 21:52) O eilėraštukai man kažkaip neužkliūna ir peržiūrėdama nuotraukas juos praleidžiu Ir aš jų neskaitau  Vistik tai visų pirma - FOTOkonkursas Eilėraštukam galėtų būti atskiras
"Vėjas galvoje, saulė danguje, po kojom - jūros bangos! "ar reikia suprast, kad užaugęs (us) bus banglentininkas (ė)?  fainas lelius
na taip visada būna, jei juk buvo parašyta, kad reik sugalvot, pavadinimą mįslę (gali būt eilėraštukas), žmogus stengiesi galvoji. o čia bac blogai  net vyras juokėsi, kad visiškai nekūrybinga "kuria" eilėraštį  nori kaip geriau, o išeina kaip visada
Starburst
2006 03 03, 09:40
Išsiunčiau ir savo mažojo nuotraukytę. Gal tiks šitam konkursui? Iš jau esamų dvi išsirinkau, už kurias balsuosiu 1. telefonas 112 (turiu panašią su savo pupyte, kai buvo metukų) 2. plaukų monstriukas (pavadinimas "užkabino")
QUOTE(Starbust @ 2006 03 03, 10:40) 2. plaukų monstriukas (pavadinimas "užkabino")   Vat šita ir man įstrigo. Labai geras apibūdinimas Dar įsiminė: 1. Mažojo Lakūno Sapnas. Graži nuotrauka ir labai jai tinkantis eilėraštis. Tokia svaigi nuotaika... 2. Šį kartą tai vandeniniai dažai, bet užaugusi būsiu kosmetologe aš ir tada jau dažysiuos gražiai. Šitoje nuotraukoje mergaitė ypatingo grožio  Jei būčiau profesionali fotografė, tai tikrai pasikviesčiau ją fotosesijai.
daliuxx
2006 03 03, 13:38
as tai nedristu komentuoti nuotrauku,nes jos visos grazios ir dar neisrinkau uz ka balsuosiu,nes noriu 10 balsu,o tada jau drasiau prabalsuociau.
|
|