Linksmųjų drugelių namučiai
Senieji namai
QUOTE Turiu tokį klausimuką - kaip papiljonams kelionės automobiliu? Na, maniškės vyresnėlės tai kaip išblūdusios nori važiuoti Štai Domicelės Rokį dažnai mašinoje supykindavo. Jam taip būdavo nuo pat mažumės, kai dėl socializacijos ėmiau vežiotis retkarčiais į šunų klubą. Tuo tarpu Bitė iš to išaugo. Įdomu nuo ko tas priklauso
Dar turiu keletą klausimų, nes jau kaip ir nusprendėm įsigyti
Ar tiesa, kad kalytės nėra tokios meilios, kaip patinėliai? Girdėjau, kad šioje veislėje būtent taip ir yra. Nors mane nustebino kalytės kaina - gerokai didesnė už patino Ir į ką reiktų atkreipti dėmesį perkant šuniuką? Ar labai svarbūs tėvų parodų rezultatai, kai šuniuko norim tik sau, ne parodoms ir ne veisimui? QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 10, 15:38) Hebra samoksla organizuoja QUOTE(Syluk @ 2011 04 12, 06:02) Taip, kai vezemes namo, tai nesupratau pykino ji ten ar ne, bet apseilejo mane kapitaliai Mes gyvename puikiai, jau praktiškai visi su Rokiu susidraugavome, nu bet protingas tai nerealiai Ne visada speju ji isvesti, ryte keliames kartu, tai kol as islendu is vonios, reikalai jau buna atlikti o siusti kaip nori Ant svetimu balseli parodo kaip reikalas, buvo cia man bajeris sekmadieni, užsitepiau ant veido juoda kauke, jeeezau, kai atejau i kambari, kad prasidejo lojimas, urzgimas.......nepazino, balsas mano, lyg ir nori ateiti, bet veidas ne mano, nu juoko buvo visiems Mažoji kai Rokis skraido, juokiasi net iki žaksejimo, nu grazu ziureti
Mūsų kelionės irgi pakankamai sunkios pačioje pradžioje buvo..visada supykindavo jei tolimesnį atstumą važiuodavome. Dabar daugiau nervinasi nei pykina, dreba labai. Vos atvaziuojam į tašką B reikia greit lipti iš automobilio, nes jei uždelsi tuomet supykina..
to PIM, mes turim kalytę, galiu nuoširdžiai pasakyti, neįsivaizduoju kaip ji gali būti dar meilesnė...Nemanau kad šiai veislei priklauso meilumas nuo to ar patinėlis ar patelė, manau priklauso nuo šuns tėvų charakterio, bei nuo šeiminikų..nuo to kaip charakteris formuojamas Rinkitės pagal galimybes ir tai ką Jums pasiūlys veisėjai Mes pirkom irgi ne veisimui... o kaip šeimos draugą QUOTE(esca @ 2011 04 12, 09:34) Mūsų kelionės irgi pakankamai sunkios pačioje pradžioje buvo..visada supykindavo jei tolimesnį atstumą važiuodavome. Dabar daugiau nervinasi nei pykina, dreba labai. Vos atvaziuojam į tašką B reikia greit lipti iš automobilio, nes jei uždelsi tuomet supykina.. to PIM, mes turim kalytę, galiu nuoširdžiai pasakyti, neįsivaizduoju kaip ji gali būti dar meilesnė...Nemanau kad šiai veislei priklauso meilumas nuo to ar patinėlis ar patelė, manau priklauso nuo šuns tėvų charakterio, bei nuo šeiminikų..nuo to kaip charakteris formuojamas Rinkitės pagal galimybes ir tai ką Jums pasiūlys veisėjai Mes pirkom irgi ne veisimui... o kaip šeimos draugą Ačiū. Mes turbūt rinksimės patiną, man atrodo nenormalu vien dėl lyties skirtumo tiek pakelti kainą QUOTE(pim @ 2011 04 12, 10:04) Dar turiu keletą klausimų, nes jau kaip ir nusprendėm įsigyti Ar tiesa, kad kalytės nėra tokios meilios, kaip patinėliai? Girdėjau, kad šioje veislėje būtent taip ir yra. Nors mane nustebino kalytės kaina - gerokai didesnė už patino Pas mažų veislių šunis didžioji dalis šuniukų būna patinėliai, be to kalytės atlieka pagrindinį vaidmenį veisime, dėl šitų ir dar kitų priežasčių jų kaina dažnai būna didesnė už patinėlių. QUOTE(Domicele @ 2011 04 12, 10:08) Kaip smagu girdėt, kad pas jus viskas tvarkoje QUOTE(pim @ 2011 04 12, 10:42) Koks mielas O jei ne paslaptis, iš kokio veislyno ir kas jo tėvai? QUOTE(Syluk @ 2011 04 12, 16:12) Pas mažų veislių šunis didžioji dalis šuniukų būna patinėliai, be to kalytės atlieka pagrindinį vaidmenį veisime, dėl šitų ir dar kitų priežasčių jų kaina dažnai būna didesnė už patinėlių. Koks mielas O jei ne paslaptis, iš kokio veislyno ir kas jo tėvai? Aišku, ačiū už paaiškinimą O man jie mieli, kai jau ausytės stovi ir dar tokie pūkeliai ant jų
[quote=pim,2011 04 12, 18:26]
Čia mamytė Dády Krásná Fanfára ![]() seniai seniai, dar mano vaikystėje buvome priglaudę lygiai tokią pačią kalaitę...benamę... pasirodo čia ypatinga veislė... nustebau... o į temą užsukau dėl intryguojančio pavadinimo.. tikrai nemaniau jog kalba eina apie šunis...:-o Pap'iljonai ir Fal'enai...? ups.. išsidaviau QUOTE(Teta Danute @ 2011 04 12, 18:47) kazko nesipratau, apie ka cia? Mano chebra pagaliau sutvarkyta - su skiepais, sucipuoti ir sudokumentuoti, po stresu isluze visi miega Dabar delnai kasosi, noriu i parodas kuo greiciau QUOTE Veislynas ne iš Lietuvos, Čekijoje pirksim Smagu, kad Cekijoje radote suniuka pigiau nei Lietuvoj Lauksim foto ir ispudziu kai parsivesite. QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 12, 20:05) Smagu, kad Cekijoje radote suniuka pigiau nei Lietuvoj Lauksim foto ir ispudziu kai parsivesite. Mes gyvenam Čekijoje, todėl ir šuniukas iš čia. Tik dėl kalbos neapsisprendžiam, kaip su juo bendrausim (vyras čekas) Labai tikiuosi įsilieti į jūsų būrį QUOTE(pim @ 2011 04 12, 18:01) Aišku, ačiū už paaiškinimą O man jie mieli, kai jau ausytės stovi ir dar tokie pūkeliai ant jų Labai gražus mažylis Kaip važiuosit parsivešti? QUOTE(pim @ 2011 04 12, 18:26) Labai gražus tėvelis! QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 12, 21:05) Mano chebra pagaliau sutvarkyta - su skiepais, sucipuoti ir sudokumentuoti, po stresu isluze visi miega Dabar delnai kasosi, noriu i parodas kuo greiciau Spėju, kad mergytę pasiliekate sau? Na, kadangi pagrindinė laikau Falenų frontą šiame forume, tai pasirodom su Maja dar kart ![]() ![]()
QUOTE(pim @ 2011 04 12, 17:26) Nu bet tevelio ausyyyysss, tai ka as zinau, grazumelis nerealus QUOTE(Syluk @ 2011 04 13, 12:32) pabusiu biski blondine QUOTE(Domicele @ 2011 04 13, 15:37) pabusiu biski blondine Tik tuom ir tesiskiria Atsiradę papiljonai išstūmė falenus ir ši veislė buvo beveik išnykusi. Ji atkurta iš minimalaus šunų kiekio, maišant su papiljonais, todėl net ir dabar veisti falenus ir sunkiau nei jų stačiaausius giminaičius QUOTE Na, kadangi pagrindinė laikau Falenų frontą šiame forume, tai pasirodom su Maja dar kart Grazuole Maja, is nuotrauku atrodo, kad ji turetu buti ramaus budo, na ne kaip sarpejus, bet lyginant su papiljonu turbo energija Labai grazios Syluk nuotraukos, ne tik Majos, visos kurias galima rasti interneto platybese. Del vados - kol suniukai nebuvo gime, planai buvo teisingi, bet dabar nebegaliu saves priversti ir mergyte lieka su manim Cia musu mama monekene, dar truputi su kailiuku:
QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 13, 18:20) Grazuole Maja, is nuotrauku atrodo, kad ji turetu buti ramaus budo, na ne kaip sarpejus, bet lyginant su papiljonu turbo energija Labai grazios Syluk nuotraukos, ne tik Majos, visos kurias galima rasti interneto platybese. Ačiū QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 13, 18:20) Del vados - kol suniukai nebuvo gime, planai buvo teisingi, bet dabar nebegaliu saves priversti ir mergyte lieka su manim Cia musu mama monekene, dar truputi su kailiuku: hihi, taip visada būna... O mamytė graži, jau ausys kokio didumo! QUOTE(Syluk @ 2011 04 13, 22:00) Tėvelis nuostabus, o ir veislyno šeimininkė labai maloni moteris. Dar vieną jaunikaitį jos įsimylejau, be galo meilus, padlaizunas, dar dabar prisimenu Mūsų mamytės ausys teisingos, nėra balto kailiuko. Nuotraukoje gal oda šviečiasi, ji dar vis meta kailiuką, labiau praplikusio papiljono nemačiau Syluk, gal gali pareklamuoti naująją foto techniką, koks modelis, objektyvas? Padėtum ieškantiems
oi kokių grožių prikėlėt, man jau naktimis sapnuojasi
QUOTE(Syluk @ 2011 04 13, 14:44) aaa nu aisku dabar, aciu Syluk, viskas gerai mums su maistu, nieko blogo nenutiko, bet vyras sake vistiktai vaziuos siandiena i Kika ieskoti to, kur tu rekomendavai, pamirsau pavadinima O musu kavalierius, syrit padare savo reikaliukus jam skirtoje vietoje, saunuolis, jau gyriau gyriau iki negalejimo QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 14, 08:28) Tėvelis nuostabus, o ir veislyno šeimininkė labai maloni moteris. Dar vieną jaunikaitį jos įsimylejau, be galo meilus, padlaizunas, dar dabar prisimenu Mūsų mamytės ausys teisingos, nėra balto kailiuko. Nuotraukoje gal oda šviečiasi, ji dar vis meta kailiuką, labiau praplikusio papiljono nemačiau Syluk, gal gali pareklamuoti naująją foto techniką, koks modelis, objektyvas? Padėtum ieškantiems Mano Maja irgi buvo plyna plyna po vaikų, buvo likusios vien tik ausys ir jos didelės akys Na, apie ausų spalvą standarte lyg ir nieko neradau, parašyta tik, kad "balta spalva ant galvos negali dominuoti", todėl turbūt kelios baltos sruogos ant ausų yra atleidžiamos O man kaip tik gražiau kai drugelis turi baltą juostą ant galvos Turiu ir aš vieną "bedėmę". Tiksliau, turi mažą baltą dėmelę ant viršugalvio: ![]() Kamera pas mane Canon EOS 450D su kitiniu 18-55mm ir teleskopiniu 75-300mm objektyvais. QUOTE(Domicele @ 2011 04 14, 10:06) aaa nu aisku dabar, aciu Syluk, viskas gerai mums su maistu, nieko blogo nenutiko, bet vyras sake vistiktai vaziuos siandiena i Kika ieskoti to, kur tu rekomendavai, pamirsau pavadinima O musu kavalierius, syrit padare savo reikaliukus jam skirtoje vietoje, saunuolis, jau gyriau gyriau iki negalejimo Tai taip greit ir nepasijaustų... Bet vis tiek aš laikausi nuostatos, kad maisto negalima keitalioti, o jei jau norima pereiti, reik pereiti nuosekliai didinant naujo pašaro ir mažinant senojo kiekius QUOTE(Syluk @ 2011 04 14, 10:02) O man kaip tik gražiau kai drugelis turi baltą juostą ant galvos Kokie mes visi skirtingi - man tai gražiau, kai galvytė be baltų dėmelių būna O Jūsų Maja atrodo lyg būtų įkišus snukutį į sniegą QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 13, 18:20) Grazuole Maja, is nuotrauku atrodo, kad ji turetu buti ramaus budo, na ne kaip sarpejus, bet lyginant su papiljonu turbo energija Labai grazios Syluk nuotraukos, ne tik Majos, visos kurias galima rasti interneto platybese. Del vados - kol suniukai nebuvo gime, planai buvo teisingi, bet dabar nebegaliu saves priversti ir mergyte lieka su manim Cia musu mama monekene, dar truputi su kailiuku: ![]() Na ir grozis *** Norejau paklausti del veterinaro Vilniuje, kuris myli papiljonus. Gal turite koku nors rekomendaciju? Reikia antraji skiepa po sv. Velyku padaryti, labai jau norisi drugeliui tikrus drugelius parodyt :-) QUOTE Turiu ir aš vieną "bedėmę". Tiksliau, turi mažą baltą dėmelę ant viršugalvio Syluk, bet koks gražus snukutis, man atrodo tobulas Apie kameras viską supratau, ačiū, skoniai pasirodo vienodi Vilniuje kiek veterinarų su visokiausiais reikalais nelankiau, vis grįžtu pas Jakovą, ir jau nebeieškau kitų. Antakalnio gydykloj vienas vyresnio amžiaus veterinaras nemažai papiljonų yra čiupinėjęs, bet čia gal kai bėdos prispaudžia. Skiepui gauti gal didelio skirtumo nėra, rinkčiausi kur patogiau prie namų. O jei būtų bėda - sakykit, bandysim patarimais padėt QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 14, 14:29) Syluk, bet koks gražus snukutis, man atrodo tobulas Apie kameras viską supratau, ačiū, skoniai pasirodo vienodi Sakau, kad čia skonio reikalas... Aš saviškį pirkau iš antrų rankų, iš pažįstamos, nes labai norėjau, o už tokią kainą geriau tikrai nebūčiau gavusi. Kitinį naudoju portretams ir stovėsenoms fotografuoti (na, ten kur iš arčiau reikia), o su teleskopiniu visada į laukus vaikštau QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 14, 14:29) Syluk, bet koks gražus snukutis, man atrodo tobulas Apie kameras viską supratau, ačiū, skoniai pasirodo vienodi Vilniuje kiek veterinarų su visokiausiais reikalais nelankiau, vis grįžtu pas Jakovą, ir jau nebeieškau kitų. Antakalnio gydykloj vienas vyresnio amžiaus veterinaras nemažai papiljonų yra čiupinėjęs, bet čia gal kai bėdos prispaudžia. Skiepui gauti gal didelio skirtumo nėra, rinkčiausi kur patogiau prie namų. O jei būtų bėda - sakykit, bandysim patarimais padėt Aciu uz info, pasirinksime viena is paminetu :-)
Jotvinge, o mums kada savo drugeli parodysit? Mums tinka ir be skiepu
Gal nesiseka nuotrauku ikelt? As pati iklimpau su pary.lt, susinervinau ir supykau. Perkeliau nuotraukas is kitur. QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 14, 22:33) Jotvinge, o mums kada savo drugeli parodysit? Mums tinka ir be skiepu Gal nesiseka nuotrauku ikelt? As pati iklimpau su pary.lt, susinervinau ir supykau. Perkeliau nuotraukas is kitur. :-) vis dar be skiepu, tai tik tokias ir galiu parodyt :-) Butent, uzsikankinau su tuo part.lt. Gal galetumete patarti per kur dar galima ikelti. Musiske trispalve, tik rudo labai jau nedaug, vos ant zanduku ir is ausyciu siek tiek kyso, daugiau visa balta su juodais. Bet ka cia rasyti, geriau parodyti :-) QUOTE(jotvingė @ 2011 04 15, 13:39) Gal galetumete patarti per kur dar galima ikelti. Per čia. O paskui nukopijuoti pirmą nuorodą ir įklijuoti čia į post'ą
Jotvinge,
Priminkit senam zmogui, kas sio zvirbliuko teveliai? QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 15, 17:03) Jotvinge, Priminkit senam zmogui, kas sio zvirbliuko teveliai? Tetis http://www.bone.lt/bone-parkas/Sharman-Sheyh-Furis/ Mama http://www.bone.lt/bone-parkas/Vanile-Taur...ija/,pic.130431 Musiske vadiname "Geris grozis viename" :-)))
Velvetas, o cia tai grozis
Dvi, labai gražus jūsų "kamuoliukas" ir pati šeimininkė
QUOTE(Dvi @ 2011 04 17, 20:03) Sveikos. Pagaliau prasomes i jusu kompanija su nauju augintiniu. Turim maza linksma kamuoliuka Oli, 2 menesiu amziaus. o, pagaliau, sveikinam QUOTE(Velvetas @ 2011 04 16, 18:02) Paremsiu Syluk ir pasirodysim su falenu: Čia gal Rėjaus broliukas? QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 18, 09:43) Dabar mums dar mokytis ir mokytis kaip susigyventi kartu, kaip visko išmokti, taip kad iš anksto atisprašau, jei čia kartais įlįsiu ir su kvailais klausimais O čia mažylio tėvai: tėvas #1 Papillon 2009 & 2010 in Sweden Caratoot's Complete Coronation ir mama Diluna Vilarden's Gift of Destiny ![]() QUOTE(Dvi @ 2011 04 18, 10:27) O čia mažylio tėvai: a, tai ne taip baisiai toli važiuot reikėjo, kaip iš pajūrio Yra Jeruzalės veterinarinė gydykla, toks atskiras namelis prie gatvės stovi, o Kalvarijų gatvėj prieš turgų kitoj gatvės pusėj yra vet. gydykla. Tabletę sugirdyti reikia prieš savaitę - 10 dienų, tai jei skiepo reikės gegužę, tabletę duokit per Velykas. Dar reikėtų pagalvoti kaip nuo erkių saugositės. |