Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Papiljonai ir Falenai (III)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Šunys
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Syluk
Papiljonai ir Falenai

user posted image

Linksmųjų drugelių namučiai smile.gif

Senieji namai smile.gif
Cekava Levosia
QUOTE(Syluk @ 2011 04 10, 19:32)
Linksmųjų drugelių namučiai:)
*

Oi, Syluk, kaip gražu wub.gif šaunuolė thumbup.gif
esca
QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 11, 09:29)
Oi, Syluk, kaip gražu  wub.gif šaunuolė  thumbup.gif
*

Sulyk,
Dėkojam už tokius gražius naujus namučius 4u.gif SUPER wub.gif
Syluk
Turiu tokį klausimuką - kaip papiljonams kelionės automobiliu?

Na, maniškės vyresnėlės tai kaip išblūdusios nori važiuoti biggrin.gif Tereikia dureles atidaryt ir pačios susipakuoja vidun. Pūga visada ant galinės sėdynės važiuoja, o Maja ištisai į priekį lipa. Jei keleivio priekyje nebūna, tai užsigula ant bardačioko, įremia nosį į stiklą ir taip važiuoja.
Štai Domicelės Rokį dažnai mašinoje supykindavo. Jam taip būdavo nuo pat mažumės, kai dėl socializacijos ėmiau vežiotis retkarčiais į šunų klubą. Tuo tarpu Bitė iš to išaugo. Įdomu nuo ko tas priklauso unsure.gif
pim
Dar turiu keletą klausimų, nes jau kaip ir nusprendėm įsigyti smile.gif
Ar tiesa, kad kalytės nėra tokios meilios, kaip patinėliai? Girdėjau, kad šioje veislėje būtent taip ir yra. Nors mane nustebino kalytės kaina - gerokai didesnė už patino mastau.gif
Ir į ką reiktų atkreipti dėmesį perkant šuniuką?
Ar labai svarbūs tėvų parodų rezultatai, kai šuniuko norim tik sau, ne parodoms ir ne veisimui? smile.gif
Domicele
QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 10, 15:38)
user posted image
*

Hebra samoksla organizuoja biggrin.gif

QUOTE(Syluk @ 2011 04 12, 06:02)
Štai Domicelės Rokį dažnai mašinoje supykindavo. Jam taip būdavo nuo pat mažumės,
*

Taip, kai vezemes namo, tai nesupratau pykino ji ten ar ne, bet apseilejo mane kapitaliai biggrin.gif
Mes gyvename puikiai, jau praktiškai visi su Rokiu susidraugavome, nu bet protingas tai nerealiai blink.gif pasysino kelis kartus viduryje kambario, pasiemiau, parodziau kur reikia daryti, daviau pauostyti rankšluostuka, nu ir ka, nu stengiasi vaikinas, ne visada pataiko, bet pastangos matosi thumbup.gif
Ne visada speju ji isvesti, ryte keliames kartu, tai kol as islendu is vonios, reikalai jau buna atlikti smile.gif
o siusti kaip nori blink.gif tik pakalbink, tai prasideda fintai po kambari, patvarke jau kelis mažosios minkstus žaisliukus lotuliukas.gif
Ant svetimu balseli parodo kaip reikalas, buvo cia man bajeris sekmadieni, užsitepiau ant veido juoda kauke, jeeezau, kai atejau i kambari, kad prasidejo lojimas, urzgimas.......nepazino, balsas mano, lyg ir nori ateiti, bet veidas ne mano, nu juoko buvo visiems biggrin.gif
Mažoji kai Rokis skraido, juokiasi net iki žaksejimo, nu grazu ziureti rolleyes.gif
esca
Mūsų kelionės irgi pakankamai sunkios pačioje pradžioje buvo..visada supykindavo jei tolimesnį atstumą važiuodavome. Dabar daugiau nervinasi nei pykina, dreba labai. Vos atvaziuojam į tašką B reikia greit lipti iš automobilio, nes jei uždelsi tuomet supykina..

to PIM,
mes turim kalytę, galiu nuoširdžiai pasakyti, neįsivaizduoju kaip ji gali būti dar meilesnė...Nemanau kad šiai veislei priklauso meilumas nuo to ar patinėlis ar patelė, manau priklauso nuo šuns tėvų charakterio, bei nuo šeiminikų..nuo to kaip charakteris formuojamas wub.gif
Rinkitės pagal galimybes ir tai ką Jums pasiūlys veisėjai wink.gif
Mes pirkom irgi ne veisimui... o kaip šeimos draugą 4u.gif
pim
QUOTE(esca @ 2011 04 12, 09:34)
Mūsų kelionės irgi pakankamai sunkios pačioje pradžioje buvo..visada supykindavo jei tolimesnį atstumą važiuodavome. Dabar daugiau nervinasi nei pykina, dreba labai. Vos atvaziuojam į tašką B reikia greit lipti iš automobilio, nes jei uždelsi tuomet supykina..

to PIM,
mes turim kalytę, galiu nuoširdžiai pasakyti, neįsivaizduoju kaip ji gali būti dar meilesnė...Nemanau kad šiai veislei priklauso meilumas nuo to ar patinėlis ar patelė, manau priklauso nuo šuns tėvų charakterio, bei nuo šeiminikų..nuo to kaip charakteris formuojamas  wub.gif
Rinkitės pagal galimybes ir tai ką Jums pasiūlys veisėjai wink.gif
Mes pirkom irgi ne veisimui... o kaip šeimos draugą  4u.gif
*

Ačiū. Mes turbūt rinksimės patiną, man atrodo nenormalu vien dėl lyties skirtumo tiek pakelti kainą ax.gif Štai taip atrodo mano išsirinktas mažylis, jam 2 sav.
Domicele
QUOTE(pim @ 2011 04 12, 09:42)
Štai taip atrodo mano išsirinktas mažylis, jam 2 sav.
*

oij koks fainuoliukas wub.gif
Syluk
QUOTE(pim @ 2011 04 12, 10:04)
Dar turiu keletą klausimų, nes jau kaip ir nusprendėm įsigyti smile.gif
Ar tiesa, kad kalytės nėra tokios meilios, kaip patinėliai? Girdėjau, kad šioje veislėje būtent taip ir yra. Nors mane nustebino kalytės kaina - gerokai didesnė už patino mastau.gif
*

Pas mažų veislių šunis didžioji dalis šuniukų būna patinėliai, be to kalytės atlieka pagrindinį vaidmenį veisime, dėl šitų ir dar kitų priežasčių jų kaina dažnai būna didesnė už patinėlių.

QUOTE(Domicele @ 2011 04 12, 10:08)
Mes gyvename puikiai, jau praktiškai visi su Rokiu susidraugavome
<...>
*

Kaip smagu girdėt, kad pas jus viskas tvarkoje 4u.gif Na, taip, atpažįstu savo Žariuką, jis jau toks buvo wub.gif

QUOTE(pim @ 2011 04 12, 10:42)
Štai taip atrodo mano išsirinktas mažylis, jam 2 sav.
*

Koks mielas wub.gif Man pats nuostabiausias šuniuko amžius, kai tik jis pradeda merktis iki kokių 2 mėn. Tada jau prasideda velniava... biggrin.gif
O jei ne paslaptis, iš kokio veislyno ir kas jo tėvai? smile.gif
pim
QUOTE(Syluk @ 2011 04 12, 16:12)
Pas mažų veislių šunis didžioji dalis šuniukų būna patinėliai, be to kalytės atlieka pagrindinį vaidmenį veisime, dėl šitų ir dar kitų priežasčių jų kaina dažnai būna didesnė už patinėlių.

Koks mielas wub.gif Man pats nuostabiausias šuniuko amžius, kai tik jis pradeda merktis iki kokių 2 mėn. Tada jau prasideda velniava... biggrin.gif
O jei ne paslaptis, iš kokio veislyno ir kas jo tėvai? smile.gif
*

Aišku, ačiū už paaiškinimą smile.gif Na veisti mes tikrai nesiruošiam.

O man jie mieli, kai jau ausytės stovi ir dar tokie pūkeliai ant jų biggrin.gif wub.gif Veislynas ne iš Lietuvos, Čekijoje pirksim smile.gif Jei domina, galiu ir tėvelius pavardinti ir foto jų turiu smile.gif
Syluk
QUOTE(pim @ 2011 04 12, 18:01)

O man jie mieli, kai jau ausytės stovi ir dar tokie pūkeliai ant jų biggrin.gif  wub.gif Veislynas ne iš Lietuvos, Čekijoje pirksim smile.gif Jei domina, galiu ir tėvelius pavardinti ir foto jų turiu smile.gif
*

Ooo, įdomu, įdomu ploja.gif
pim
Čia mamytė Dády Krásná Fanfára
user posted image

čia tėvelis Calimero Camilla altair
user posted image
Teta Danute
[quote=pim,2011 04 12, 18:26]
user posted image

seniai seniai, dar mano vaikystėje buvome priglaudę lygiai tokią pačią kalaitę...benamę... pasirodo čia ypatinga veislė... nustebau... o į temą užsukau dėl intryguojančio pavadinimo.. tikrai nemaniau jog kalba eina apie šunis...:-o Pap'iljonai ir Fal'enai...? ups.. išsidaviau doh.gif
Cekava Levosia
QUOTE(Teta Danute @ 2011 04 12, 18:47)
tikrai nemaniau jog kalba eina apie šunis...:-o  Pap'iljonai ir Fal'enai...?  ups.. išsidaviau doh.gif
*

kazko nesipratau, apie ka cia? blink.gif

Mano chebra pagaliau sutvarkyta - su skiepais, sucipuoti ir sudokumentuoti, po stresu isluze visi miega bigsmile.gif
Dabar delnai kasosi, noriu i parodas kuo greiciau biggrin.gif, kaip cia atkentet kol priaugs iki ringo... i Moletus jau visai noreciau...... blush2.gif

Veislynas ne iš Lietuvos, Čekijoje pirksim

Smagu, kad Cekijoje radote suniuka pigiau nei Lietuvoj 4u.gif, labai grazus pupulis. O kainas oj kiek daug veiksniu lemia..., nors jei ketinate laikyti ant sofutes, tai koks skirtumas ir kam gilintis - svarbu, kad bus mylimas ir lepinamas ir vargo nematys rolleyes.gif
Lauksim foto ir ispudziu kai parsivesite. mirksiukas.gif
pim
QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 12, 20:05)
Smagu, kad Cekijoje radote suniuka pigiau nei Lietuvoj  4u.gif, labai grazus pupulis.  O kainas oj kiek daug veiksniu lemia..., nors jei ketinate laikyti ant sofutes, tai koks skirtumas ir kam gilintis - svarbu, kad bus mylimas ir lepinamas ir vargo nematys rolleyes.gif
Lauksim foto ir ispudziu kai parsivesite.  mirksiukas.gif

Mes gyvenam Čekijoje, todėl ir šuniukas iš čia. Tik dėl kalbos neapsisprendžiam, kaip su juo bendrausim (vyras čekas) lotuliukas.gif O dėl kainos, tai tiesa - pas mus jie tikrai pigesni ax.gif
Labai tikiuosi įsilieti į jūsų būrį wub.gif bet lieka vienas labai svarbus aspektas - dar neatsiklausėm buto savininkės unsure.gif
esca
QUOTE(pim @ 2011 04 12, 18:01)

O man jie mieli, kai jau ausytės stovi ir dar tokie pūkeliai ant jų biggrin.gif  wub.gif Veislynas ne iš Lietuvos, Čekijoje pirksim smile.gif Jei domina, galiu ir tėvelius pavardinti ir foto jų turiu smile.gif
*

Labai gražus mažylis smile.gif 4u.gif
Kaip važiuosit parsivešti?
Cekava Levosia
QUOTE(pim @ 2011 04 12, 21:31)
bet lieka vienas labai svarbus aspektas - dar neatsiklausėm buto savininkės unsure.gif
*

ooooi, kad tik ta smulkmenele nevirstu didele biggrin.gif
Ne i tema - pavydziu Jums, labai grazi salis...
pim
QUOTE(esca @ 2011 04 12, 20:45)
Labai gražus mažylis smile.gif  4u.gif
Kaip važiuosit parsivešti?
*

Mes gyvenam Čekijoj wink.gif o važiuotume apie 400 km namo, įdomu kaip šuniukas ištvertų kelionę verysad.gif

QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 12, 20:47)
ooooi, kad tik ta smulkmenele nevirstu didele  biggrin.gif
Ne i tema - pavydziu Jums, labai grazi salis...
*

tai va user posted image čia jau problemėlė meldžiuosi dabar user posted image

pripažinsiu, tikrai graži 4u.gif
Syluk
QUOTE(pim @ 2011 04 12, 18:26)
*

Labai gražus tėvelis! thumbup.gif

QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 12, 21:05)
Mano chebra pagaliau sutvarkyta - su skiepais, sucipuoti ir sudokumentuoti, po stresu isluze visi miega  bigsmile.gif
Dabar delnai kasosi, noriu i parodas kuo greiciau  biggrin.gif, kaip cia atkentet kol priaugs iki ringo... i Moletus jau visai noreciau...... blush2.gif
*

Spėju, kad mergytę pasiliekate sau? smile.gif O gal ir kažkurį iš pacanų?

Na, kadangi pagrindinė laikau Falenų frontą šiame forume, tai pasirodom su Maja dar kart 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Domicele
QUOTE(pim @ 2011 04 12, 17:26)
user posted image
*

Nu bet tevelio ausyyyysss, tai ka as zinau, grazumelis nerealus bigsmile.gif

QUOTE(Syluk @ 2011 04 13, 12:32)
Na, kadangi pagrindinė laikau Falenų frontą šiame forume, tai pasirodom su Maja dar kart 4u.gif
*

pabusiu biski blondine blush2.gif gal galite man paaiskinti kuom jie skiriasi, negi vien tik ausu forma? turiu galvoje Papiljonus ir Falenus g.gif
Syluk
QUOTE(Domicele @ 2011 04 13, 15:37)
pabusiu biski blondine  blush2.gif  gal galite man paaiskinti kuom jie skiriasi, negi vien tik ausu forma? turiu galvoje Papiljonus ir Falenus  g.gif
*

Tik tuom ir tesiskiria smile.gif Falenai - senesnė veislė, iš jų kilo Papiljonai (ne atvirkščiai). Amerikoje ir Anglijoje jie priskiriami vienai veislei, parodose dalyvauja vienam ringe, o dokumentai (bent jau Airijoje, negarantuoju dėl kitų šalių) išduodami su užrašu "Veislė: Papiljonas (Falenas)". Jie laisvai gali būti kryžminami tarpusavyje, bet tas nerekomenduojama.
Atsiradę papiljonai išstūmė falenus ir ši veislė buvo beveik išnykusi. Ji atkurta iš minimalaus šunų kiekio, maišant su papiljonais, todėl net ir dabar veisti falenus ir sunkiau nei jų stačiaausius giminaičius smile.gif
Cekava Levosia
Na, kadangi pagrindinė laikau Falenų frontą šiame forume, tai pasirodom su Maja dar kart

Grazuole Maja, is nuotrauku atrodo, kad ji turetu buti ramaus budo, na ne kaip sarpejus, bet lyginant su papiljonu turbo energija biggrin.gif
Labai grazios Syluk nuotraukos, ne tik Majos, visos kurias galima rasti interneto platybese.

Del vados - kol suniukai nebuvo gime, planai buvo teisingi, bet dabar nebegaliu saves priversti ir mergyte lieka su manim blush2.gif tiesa sakant ir bernai liktu, tureciau drugeliu pieva namie, bet like sveiko proto likuciai priesinasi kaip ismanydami, bandysiu surasti jiems mylincius seimininkus rolleyes.gif

Cia musu mama monekene, dar truputi su kailiuku:

user posted image
Syluk
QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 13, 18:20)
Grazuole Maja, is nuotrauku atrodo, kad ji turetu buti ramaus budo, na ne kaip sarpejus, bet lyginant su papiljonu turbo energija  biggrin.gif
Labai grazios Syluk nuotraukos, ne tik Majos, visos kurias galima rasti interneto platybese.
*

Ačiū 4u.gif Sausį nusipirkau naują foto kamerą, tai dar reik daug ko išmokti, bet pati negaliu atsidžiaugti nuotraukų kokybe smile.gif
Del vados - kol suniukai nebuvo gime, planai buvo teisingi, bet dabar nebegaliu saves priversti ir mergyte lieka su manim  blush2.gif tiesa sakant ir bernai liktu, tureciau drugeliu pieva namie, bet like sveiko proto likuciai priesinasi kaip ismanydami, bandysiu surasti jiems mylincius seimininkus  rolleyes.gif
*

hihi, taip visada būna... biggrin.gif Jūsų šuniukų tėvas irgi yra man į akį kritęs, tad bus labai įdomu pamatyt jo palikuonis parodose. Tikiuosi, kada susimatysim smile.gif
O mamytė graži, jau ausys kokio didumo! wub.gif O jos tik taip baltai atrodo ar turi šiek tiek baltų plaukų ant ausų?
Cekava Levosia
QUOTE(Syluk @ 2011 04 13, 22:00)

Jūsų šuniukų tėvas irgi yra man į akį kritęs,
*

Tėvelis nuostabus, o ir veislyno šeimininkė labai maloni moteris. Dar vieną jaunikaitį jos įsimylejau, be galo meilus, padlaizunas, dar dabar prisimenu biggrin.gif Vienas Oegonsteno vaikas parodose tikrai rodysis, paciai labai smalsu.

Mūsų mamytės ausys teisingos, nėra balto kailiuko. Nuotraukoje gal oda šviečiasi, ji dar vis meta kailiuką, labiau praplikusio papiljono nemačiau schmoll.gif . Kaip suprantu, nėra labai smarkiai draudžiami balti kuokštai ausyse, bet man nesinorėtų, kad būtų balto kailio priemaišų ausyje. Man net nebūtina balta juostelė papiljonui ant galvos, kokių gražuolių čempionų galima rasti tamsiom galvom, be jokių baltų juostelių wub.gif

Syluk, gal gali pareklamuoti naująją foto techniką, koks modelis, objektyvas? Padėtum ieškantiems biggrin.gif gal labai nesupyks, kad ne visai į temą...
pim
oi kokių grožių prikėlėt, man jau naktimis sapnuojasi blush2.gif
Domicele
QUOTE(Syluk @ 2011 04 13, 14:44)
Tik tuom ir tesiskiria smile.gif Falenai - senesnė veislė, iš jų kilo Papiljonai (ne atvirkščiai).
*

aaa nu aisku dabar, aciu smile.gif
Syluk, viskas gerai mums su maistu, nieko blogo nenutiko, bet vyras sake vistiktai vaziuos siandiena i Kika ieskoti to, kur tu rekomendavai, pamirsau pavadinima g.gif bet turim lankstinuka

O musu kavalierius, syrit padare savo reikaliukus jam skirtoje vietoje, saunuolis, jau gyriau gyriau iki negalejimo biggrin.gif
Syluk
QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 14, 08:28)
Tėvelis nuostabus, o ir veislyno šeimininkė labai maloni moteris. Dar vieną jaunikaitį jos įsimylejau, be galo meilus, padlaizunas, dar dabar prisimenu  biggrin.gif Vienas Oegonsteno vaikas parodose tikrai rodysis, paciai labai smalsu.
Mūsų mamytės ausys teisingos, nėra balto kailiuko. Nuotraukoje gal oda šviečiasi, ji dar vis meta kailiuką, labiau praplikusio papiljono nemačiau schmoll.gif . Kaip suprantu, nėra labai smarkiai draudžiami balti kuokštai ausyse, bet man nesinorėtų, kad būtų balto kailio priemaišų ausyje. Man net nebūtina balta juostelė papiljonui ant galvos, kokių gražuolių čempionų galima rasti tamsiom galvom, be jokių baltų juostelių  wub.gif
Syluk, gal gali pareklamuoti naująją foto techniką, koks modelis, objektyvas? Padėtum ieškantiems biggrin.gif gal labai nesupyks, kad ne visai į temą...
*

Mano Maja irgi buvo plyna plyna po vaikų, buvo likusios vien tik ausys ir jos didelės akys biggrin.gif
Na, apie ausų spalvą standarte lyg ir nieko neradau, parašyta tik, kad "balta spalva ant galvos negali dominuoti", todėl turbūt kelios baltos sruogos ant ausų yra atleidžiamos smile.gif
O man kaip tik gražiau kai drugelis turi baltą juostą ant galvos rolleyes.gif Čia jau daugiau skonio reikalas, bet jei jau nėra juostos, tai aplink nosį baltos tikrai turi būt. Man labai nepatinka kai galvos būna absoliučiai nuspalvintos, be jokios baltos dėmės... unsure.gif
Turiu ir aš vieną "bedėmę". Tiksliau, turi mažą baltą dėmelę ant viršugalvio:
user posted image

Kamera pas mane Canon EOS 450D su kitiniu 18-55mm ir teleskopiniu 75-300mm objektyvais.

QUOTE(Domicele @ 2011 04 14, 10:06)
aaa nu aisku dabar, aciu  smile.gif
Syluk, viskas gerai mums su maistu, nieko blogo nenutiko, bet vyras sake vistiktai vaziuos siandiena i Kika ieskoti to, kur tu rekomendavai, pamirsau pavadinima  g.gif bet turim lankstinuka
O musu kavalierius, syrit padare savo reikaliukus jam skirtoje vietoje, saunuolis, jau gyriau gyriau iki negalejimo  biggrin.gif
*

Tai taip greit ir nepasijaustų... Bet vis tiek aš laikausi nuostatos, kad maisto negalima keitalioti, o jei jau norima pereiti, reik pereiti nuosekliai didinant naujo pašaro ir mažinant senojo kiekius smile.gif
pim
QUOTE(Syluk @ 2011 04 14, 10:02)
O man kaip tik gražiau kai drugelis turi baltą juostą ant galvos rolleyes.gif Čia jau daugiau skonio reikalas, bet jei jau nėra juostos, tai aplink nosį baltos tikrai turi būt. Man labai nepatinka kai galvos būna absoliučiai nuspalvintos, be jokios baltos dėmės... unsure.gif

Kokie mes visi skirtingi - man tai gražiau, kai galvytė be baltų dėmelių būna wub.gif
O Jūsų Maja atrodo lyg būtų įkišus snukutį į sniegą biggrin.gif good.gif
Syluk
QUOTE(pim @ 2011 04 14, 11:49)
Kokie mes visi skirtingi - man tai gražiau, kai galvytė be baltų dėmelių būna wub.gif
O Jūsų Maja atrodo lyg būtų įkišus snukutį į sniegą biggrin.gif good.gif
*

Čia ne Maja, o jos dukrytė Bitė smile.gif
jotvingė
Grazuole Maja, is nuotrauku atrodo, kad ji turetu buti ramaus budo, na ne kaip sarpejus, bet lyginant su papiljonu turbo energija  biggrin.gif

Del vados - kol suniukai nebuvo gime, planai buvo teisingi, bet dabar nebegaliu saves priversti ir mergyte lieka su manim  blush2.gif tiesa sakant ir bernai liktu, tureciau drugeliu pieva namie, bet like sveiko proto likuciai priesinasi kaip ismanydami, bandysiu surasti jiems mylincius seimininkus  rolleyes.gif

user posted image
*

Na ir grozis ***

Norejau paklausti del veterinaro Vilniuje, kuris myli papiljonus. Gal turite koku nors rekomendaciju? Reikia antraji skiepa po sv. Velyku padaryti, labai jau norisi drugeliui tikrus drugelius parodyt :-)
pim
QUOTE(Syluk @ 2011 04 14, 11:27)
Čia ne Maja, o jos dukrytė Bitė smile.gif
*

Koks skirtumas, vistiek graži biggrin.gif
Cekava Levosia
Turiu ir aš vieną "bedėmę". Tiksliau, turi mažą baltą dėmelę ant viršugalvio

Syluk, bet koks gražus snukutis, man atrodo tobulas wub.gif balta juosta paverstų eiliniu drugeliu, man labai gražu, o dar kai apaugs kailiuku, tai bus... wub.gif wub.gif wub.gif
Apie kameras viską supratau, ačiū, skoniai pasirodo vienodi smile.gif Bet mane godulys valdo, norisi canon550D (jei nepripainiojau), o kišenė rėkia - gal tu dur..a!!!. O kitinį objektyvą naudojat ar dulka nenaudojamas? Dar pakankinsiu - pirkot Lt ar siuntėtės?

Vilniuje kiek veterinarų su visokiausiais reikalais nelankiau, vis grįžtu pas Jakovą, ir jau nebeieškau kitų. Antakalnio gydykloj vienas vyresnio amžiaus veterinaras nemažai papiljonų yra čiupinėjęs, bet čia gal kai bėdos prispaudžia. Skiepui gauti gal didelio skirtumo nėra, rinkčiausi kur patogiau prie namų. O jei būtų bėda - sakykit, bandysim patarimais padėt smile.gif
Syluk
QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 14, 14:29)
Syluk, bet koks gražus snukutis, man atrodo tobulas  wub.gif balta juosta paverstų eiliniu drugeliu, man labai gražu, o dar kai apaugs kailiuku, tai bus... wub.gif  wub.gif  wub.gif
Apie kameras viską supratau, ačiū, skoniai pasirodo vienodi smile.gif Bet mane godulys valdo, norisi canon550D (jei nepripainiojau), o kišenė rėkia - gal tu dur..a!!!. O kitinį objektyvą naudojat ar dulka nenaudojamas? Dar pakankinsiu - pirkot Lt ar siuntėtės?
*

Sakau, kad čia skonio reikalas... biggrin.gif Kaip ir su spalva. Man asmeniškai trispalviai ir balti su juodu gražiausia, mano mamai va labai patinka ryškiai ryži smile.gif

Aš saviškį pirkau iš antrų rankų, iš pažįstamos, nes labai norėjau, o už tokią kainą geriau tikrai nebūčiau gavusi. Kitinį naudoju portretams ir stovėsenoms fotografuoti (na, ten kur iš arčiau reikia), o su teleskopiniu visada į laukus vaikštau smile.gif
jotvingė
QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 14, 14:29)
Syluk, bet koks gražus snukutis, man atrodo tobulas  wub.gif balta juosta paverstų eiliniu drugeliu, man labai gražu, o dar kai apaugs kailiuku, tai bus... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Vilniuje kiek veterinarų su visokiausiais reikalais nelankiau, vis grįžtu pas Jakovą, ir jau nebeieškau kitų. Antakalnio gydykloj vienas vyresnio amžiaus veterinaras nemažai papiljonų yra čiupinėjęs, bet čia gal kai bėdos prispaudžia. Skiepui gauti gal didelio skirtumo nėra, rinkčiausi kur patogiau prie namų. O jei būtų bėda - sakykit, bandysim patarimais padėt smile.gif
*

Aciu uz info, pasirinksime viena is paminetu :-)

Cekava Levosia
Jotvinge, o mums kada savo drugeli parodysit? Mums tinka ir be skiepu smile.gif
Gal nesiseka nuotrauku ikelt? As pati iklimpau su pary.lt, susinervinau ir supykau. Perkeliau nuotraukas is kitur.
jotvingė
QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 14, 22:33)
Jotvinge, o mums kada savo drugeli parodysit? Mums tinka ir be skiepu smile.gif
Gal nesiseka nuotrauku ikelt? As pati iklimpau su pary.lt, susinervinau ir supykau. Perkeliau nuotraukas is kitur.
*

:-) vis dar be skiepu, tai tik tokias ir galiu parodyt :-)

Butent, uzsikankinau su tuo part.lt. Gal galetumete patarti per kur dar galima ikelti. Musiske trispalve, tik rudo labai jau nedaug, vos ant zanduku ir is ausyciu siek tiek kyso, daugiau visa balta su juodais. Bet ka cia rasyti, geriau parodyti :-)
pim
QUOTE(jotvingė @ 2011 04 15, 13:39)
Gal galetumete patarti per kur dar galima ikelti.

Per čia. O paskui nukopijuoti pirmą nuorodą ir įklijuoti čia į post'ą smile.gif
jotvingė
eksperimentai....
Papildyta:
QUOTE(jotvingė @ 2011 04 15, 15:59)
eksperimentai....
*

user posted image
Papildyta:
QUOTE(jotvingė @ 2011 04 15, 16:05)
eksperimentai....
Papildyta:
user posted image
*

Valio!!!

Dar keleta pridesiu :-)
Papildyta:
user posted image

user posted image
Cekava Levosia
Jotvinge, thumbup.gif , grazuole mergyte thumbup.gif , o lego kiborgui atia... biggrin.gif
Priminkit senam zmogui, kas sio zvirbliuko teveliai?
jotvingė
QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 15, 17:03)
Jotvinge,  thumbup.gif , grazuole mergyte  thumbup.gif , o lego kiborgui atia...  biggrin.gif
Priminkit senam zmogui, kas sio zvirbliuko teveliai?
*

Tetis http://www.bone.lt/bone-parkas/Sharman-Sheyh-Furis/

Mama http://www.bone.lt/bone-parkas/Vanile-Taur...ija/,pic.130431

Musiske vadiname "Geris grozis viename" :-)))
Velvetas
Pagaliau sulaukus pavasario temelė visai pagyvėjo. Ačiū už naujus namučius, kur drugeliai galės skraidyt smile.gif Kaip smagu kai mūsų gretos vis gausėja ir pasipildo naujomis spalvomis thumbup.gif
Paremsiu Syluk ir pasirodysim su falenu:

user posted image
Cekava Levosia
Velvetas, o cia tai grozis wub.gif tikriausiai ne paslaptis, kad juodai balti sunys mano silpnybe blush2.gif ir kailis koooks........ bigsmile.gif
Dvi
Sveikos. Pagaliau prasomes i jusu kompanija su nauju augintiniu. Turim maza linksma kamuoliuka Oli, 2 menesiu amziaus. wub.gif
user posted image
esca
QUOTE(Dvi @ 2011 04 17, 20:03)
Sveikos. Pagaliau prasomes i jusu kompanija su nauju augintiniu. Turim maza linksma kamuoliuka Oli, 2 menesiu amziaus. wub.gif
*

Wau koks gražus kleckas 4u.gif ir "kleckiukė" matosi kad laabai patenkinta wub.gif
Sveikinam 4u.gif ,
pim
Dvi, labai gražus jūsų "kamuoliukas" ir pati šeimininkė good.gif
Cekava Levosia
QUOTE(Dvi @ 2011 04 17, 20:03)

o, pagaliau, sveikinam 4u.gif Kaip kelionę kamuoliukas atlaikė?
Indraa-
QUOTE(Velvetas @ 2011 04 16, 18:02)
Paremsiu Syluk ir pasirodysim su falenu:

Čia gal Rėjaus broliukas? bigsmile.gif
Dvi
QUOTE(Cekava Levosia @ 2011 04 18, 09:43)
o, pagaliau, sveikinam  4u.gif  Kaip kelionę kamuoliukas atlaikė?
*

4u.gif Vos spėjus išvažiuoti porą kartų apsivėmė. Matyt gerai pavalgęs buvo. O paskui viskas buvo liuks. Miegojo ir žaidė visą kelią. Namuose pradžioj atsargiai apsidairė, bet neilgai trukus pradėjo šėlioti su visais mano vaikais biggrin.gif Vakare palikom miegoti jo namely - nebuvo labai laimingas, bet ir neinkštė per naktį, kad jį pasiimti. Taip tyliai ir ryto sulaukėm smile.gif O šiandien jis jau jaučiasi savas visur smile.gif

Dabar mums dar mokytis ir mokytis kaip susigyventi kartu, kaip visko išmokti, taip kad iš anksto atisprašau, jei čia kartais įlįsiu ir su kvailais klausimais 4u.gif O pirmas klausimas toks - kokį veterinarą rekomenduojant Baltupių-Jeruzalės-Kalvarijų rajone. Gegužės pradžioj šuniukui reikia dar vieno skiepo, tai čia savitę reikia suduoti tabletę, o paskui ir paskiepinti reikės.

O čia mažylio tėvai: tėvas #1 Papillon 2009 & 2010 in Sweden Caratoot's Complete Coronation ir mama Diluna Vilarden's Gift of Destiny

user posted image user posted image
Cekava Levosia
QUOTE(Dvi @ 2011 04 18, 10:27)
O čia mažylio tėvai:

a, tai ne taip baisiai toli važiuot reikėjo, kaip iš pajūrio smile.gif Linkim mažyliui tokios pat sėkmės kaip ir tėveliams thumbup.gif

Yra Jeruzalės veterinarinė gydykla, toks atskiras namelis prie gatvės stovi, o Kalvarijų gatvėj prieš turgų kitoj gatvės pusėj yra vet. gydykla. Tabletę sugirdyti reikia prieš savaitę - 10 dienų, tai jei skiepo reikės gegužę, tabletę duokit per Velykas. Dar reikėtų pagalvoti kaip nuo erkių saugositės.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.