Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auklės Alytuje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
sama
Noreciau, kad Alutaus mamytes rasytu savo atsiliepimus apie turetas aukles, kaip jas rado, kiek jom mokejo, apie santykius su auklemis, kiek laiko ziuredavo ju mazylius, kaip su jais elgdavosi, kokie santykiai budavo su kitais seimos nariais. Zodziu viska nuo A iki Z . Nes manau tai pades visoms surasti geras aukles savo mazyliams ir apsaugoti juos nuo piktu ir nesaziningu aukliu 4u.gif
sama
As pati savo dukryte palikau auklei kai jai buvo 6 men. Tada radau per pazystamu pazystamus 4u.gif jauna mergaiciuke baigusia 11 klasiu, bet buvo gera mergina, viska mokejo ir kosytes virt ir su vaiku elgtis, nes namuose buvo auginusi savo broliuka. Po to po 3 men. baiges jai vasaros atostogos ir turejau ieskoti kitos aukles. Tada teko pasikliauti savo nuojauta ir rinktis aukle pagal skelbimus laikrastyje. Issirinkau gal 5 skelbimus ir visas aplankiau ju namuose, su visom pakalbejau, pamaciau kaip tvarkosi savo namuose ir taip isirinkau tikrai dera kokiu 22 m. mergina Katerina, ji turejo jau savo dukryte gal 2 metuku. Bet tikrai buvo thumbup.gif thumbup.gif Tik labai gaila, kad po metu ji rado pastovu darba ir mus paliko. Tada prasidejo cry.gif cry.gif
sama
Vel teko pagal skelbimus ir jau neradau to ko tikejaus. Viena buvo labai uzdara, mazai bendraujanti, tai nesuprasdavau ka ji galvoja ir ka ji veikia. g.gif Na vis rasdavau ziurint serialus, o viena kart ziema gryzau vakare namo ir ju neradau, o buvo gana salta ir tamsu. Ziuriu mano mergytes kailinukai namie, kuriuos turejo but apsirengus, isvis baisu pasidare. Tai po kokios valandos jau buvo 20 val. gryzo aprengta plona striukyte ( ir kaip i galva jai sove ziema ja aprengt ) ir taip prasmardinta rukalais , kad baisu. Tai nesusilaikiau aprekiau aukle ir pasakiau kad daugiau neateitu. blush2.gif Tada radau kita, bet ji buvo biski itartina , kaip lape i akis labai maloni, atnestavo mergytei tai saldaine, tai sureli, bet viena karta ja isgirdau netiketai gryzus rekiant ant mergaites, <Tipo tu man atsibodai ar uzsiciaupsi >, nes mano dukryte buvo tokia reksniuke, kartais verkdavo be priezasties. Tai ta aukle tik 2 savaites dirbo. Po to vel per pazystamus radom jauna mergina. Na ja negaliu skustis zaisdavo, eidavo i lauka, bet man ji kazkaip nemiela buvo, bet svarbu mergaitei gera. Kai buvo 2,9 m pradejo eit i darzeli, bet labai sirgo ir verkdavo darzeli tai vel teko aukles ieskot. Jau ieskojau pagyvenusios moters, radau vel per pazystamus 60 metu moteriske, tai lyg ir nieko buvo. Kai suejo 3,9 m. pradejo eit i darzeli ir iki siol sekmingai lanko. Rudeni eis i mokykla. Tai va dabar vel prasides paieskos aukles savo sunukui, jam bus 10 men. kai reiks aukles. 4u.gif Visos aukles valgydavo musu maista, mokedavau uz valandas pradzioj 1 lt, po to iki 2 litu uz valanda. Kai kurios aukles padarydavo pietus ir pacios pavalgydavo, bet nevisada.
poshkyte
Vis gi noreciau suzinoti, kiek dabar reik mazdaug auklei uz val. moket Alytuje?
Užmirstuole
QUOTE(poshkyte @ 2006 02 27, 14:00)
Vis gi noreciau suzinoti, kiek dabar reik mazdaug auklei uz val. moket Alytuje?
*

Nu seip tai 2LT uz 1val.
niedulis
Turėjom ir mes kelias aukles. Nepasakyčiau, kad sekėsi. Pirmą auklę pradėjau bandyti, kai Orestui buvo 8 mėnesiai. Ruošiausi į kelionę. Pakviesdavau kelioms valandoms, o vieną dieną visai nekėlė telefono, kitą dieną nekėlė. Pradėjau nervintis. Po kelių dienų pati paskambino. Pasakė, kad sūnus išėjo iš gyvenimo ir labai bijo dėl dukters. Pirmadienį skaitau laikraštį, kad ir dukra nusižudė. Labai sukrėtė. Gerai, kad tuo metu kaip tik neįvyko kelionė. Teko suktis ir ieškoti naujos auklės. Radau per laikraštį, bet labai puikią moteriškę. Tvarkėsi namuose, gamino valgyti, prižiūrėjo vaiką. Tačiau, kai pabandžiau išsikviesti vasarą, pasakė, kad turi važiuoti į kaimą grėbti šieno. Taigi, teko ieškoti kitos. Daivą radau per pažįstamus. Buvo nuostabi auklė. Kiekvieną dieną vaiką du kartus išvesdavo į lauką, viską, ką vaikas ir kiek valgė surašydavo ant lapelio. Buvo ypatingai atsakinga auklė. Bet susirado nuolatinį normaliai apmokamą darbą. O tada susiradau tokią gegę Marytę iš Naujosios g.60. Kadangi šiame name gyvena giminaičiai, paklausinėjau apie ją. Nieko blogo negalėjo pasakyti. Aplankiau ją namuose. Neturtas badė akis. Kažkaip pagailo, galvojau vargo mačiusi moteris, turėtų stengtis. Nors pirma mintis buvo - ragana (su ilgais juodais plaukais), bet aš ją užgniaužiau. Jau po savaitės darbe verčiu "Alytaus naujienas" ir negaliu patikėti, skyrelyje "ieškau darbo" randu skelbimą, kad ieško valytojos, auklės ar panašaus darbo ir įdėtas mano namų telefonas (skambinti nuo 8 iki 16.30 val). Nurijau šitą piliulę. Nieko nesakiau. Nors paskambindavo ir vėlai vakare pagal skelbimą. Su vaiku nežaisdavo visiškai. Kaip ryte palikdavau virtuvėje, taip vakare sėdinčią prie lango ir rasdavau. Vaiką ryte palikdavau verkiantį. Save nuramindavau tuo, kad per pietus grįžta Arnas iš mokyklos ir, jeigu kas negerai, man papasakos. Taigi, Marytė išbuvo 2 mėnesius. Labai apsidžiaugiau, kad Darbo birža jai pasiūlė darbą, nes pati vis dar nesiryžau išvyti. Vis galvojau, kaip vieniša moteris su paaugliu vaiku išgyvens žiemą be jokių pajamų likusi. O po to prasidėjo linksmoji dalis. Vartau krūvelę neskaitytų žurnalų, žiūriu puslapiai išplėšyti - viename žurnale, kitame. Pasižiūriu į turinį - o gi puslapiai apie seksualumą, apie dietas. Prisireikė auklei tų puslapių.Po to per pažįstamus atsklido kalbos, kad valgyti nebūdavo ko (nors visoms auklėms, išskyrus kai buvau kelionėje 10 dienų, pagamindavau pietus ir vaikui dar atskirai pagamindavau), kad aš bjauri, o vaikai kokie bjaurūs ( auklė Daiva buvo nustebinta, sakė, už Orestą geresnis gali būti tik miręs vaikas). Pasijaučiau labai įskaudinta. Paskambinau ir pagrasinau, kad dėl šmeižto kreipsiuosi į teismą. Aišku, ji gynėsi, kad taip nesakė. O dar po poros mėnesių pamačiau ją lekiančią su mano sijonu... Kai perkračiau rūbus, ir daugiau jų pasigedau. Taigi, pasimokykit iš mano istorijos. Nebūkit atlaidžios... Mūsų vaikai mums svarbiausi.
Užmirstuole
Nieduli, nu cia tai bent g.gif bet ir buna naglų zmoniu doh.gif siaubas kažkoks schmoll.gif
poshkyte
oi, Nieduli, geriau būčiau neskaičius blink.gif blink.gif baisiausia ne tai, kad ji su svetimais rūbais po miestą lakstytų ar pletkintų, bet baisu, kad toks žmogus su vaikučiu baaaisiai gali pasielgt blink.gif

privalau surasti savo mažutei gerą auklę triniti.gif
JJAPOSKA
TUREJAU AUKLE,MENESI. ATRODE IDEALI. BET BUVO UZSLEPTA SILPNYBE.GALEJO BAIGTIS LIUDNAI. DABAR TURIM KITA ATRODO,KAD
JI MUS NENUVILS.
poshkyte
QUOTE(JJAPOSKA @ 2006 03 09, 11:35)
TUREJAU AUKLE,MENESI. ATRODE IDEALI. BET BUVO UZSLEPTA SILPNYBE.GALEJO  BAIGTIS LIUDNAI. DABAR TURIM KITA ATRODO,KAD
JI MUS NENUVILS.
*

gal galima placiau ? mirksiukas.gif 4u.gif
Užmirstuole
Tai kaip tos Alytaus aukles ax.gif
cibiene
Siaip aukles as savo vaikui turiu nuo 2 men. tikrai didele patirti su jomis turiu.Buvo ivairiu ir pinigus is taupykles pavoge mergaites ir taip toliau.Turiu keletos vardus ir telefonus juodu aukliu.Kai ieskosit rasykit. verysad.gif
P@nter@
tai va ir man prireikė auklės, nu kaip prireikė anksčiau ar vėliau vistiek reikės ją susirasti, tai taip nusprendžiau kad geriau ankščiau negu vėliau.
Noriu paklausti gal kuri ką girdėjot apie Elvyrą iš Statybininkų gatvės
poshkyte
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 21, 11:40)
tai va  ir man prireikė auklės, nu kaip prireikė anksčiau ar vėliau vistiek reikės ją susirasti, tai taip nusprendžiau kad geriau ankščiau negu vėliau.
Noriu paklausti gal kuri ką girdėjot apie Elvyrą iš Statybininkų gatvės
*

gaila, kad savo uzrasus ismeciau, bo kai rinkausi aukle, tai turbut su puse alytaus moteriskiu susitikus buvau blink.gif

dabar turbut nepatarciau rinktis ir dabartines musu aukles, vardu Milda, gyvena prie vidzgirio misko. Stambi, dazytais tamsiais trumpais plaukais. megsta pakalbet ir is pradziu sudaro malonaus, issilavinusio zmogaus ispudi. jei smulkiau reiks, kriepkis per az. O siaip linkiu tau sekmes ir kantrybes 4u.gif
sedka
Žinau, ką reiškia susirasti gerą auklę... Visoms savo 3 merginoms turėjau aukles, tai kol rinkausi, ko tik neteko pamatyti... bigsmile.gif
Mažiukę auklė saugo nuo 2 mėn, nes aš dirbu. Geresnio žmogaus savo vaikui neįsivaizduoju... Galiu palikti ramia širdimi ir tvarkytis reikalus. Mano auklė iš tiesų myli mano vaiką, o ir mažoji, vos išgirdusi ryte skambutį, pradeda rankytėmis ploti ir žingsniuoja prie durų.
Jei reikia kur vakare išvykti, net klausimų nekyla,- auklei skambinu. Aišku, už valandas ne darbo laiku ir moku daugiau, bet negaila. 4u.gif
sedka
QUOTE(lydekute @ 2007 06 05, 11:25)
sedka, gal dar zinai kur galima rasti gera aukle? Nes mums dar vis reikia aukles, dukrytei jau tuoj bus 1 metukai.
*

Nežinau. Žinau, tik kad labai sunku rasti...
Turėjau aš aukles visom savo mergytėm, tai žinau, kaip sunku surasti tokį žmogų, kurį galėtum ramiai palikkti savo namuose su savo vaiku... g.gif
Dabar, net jei reikia kažkur užtrukti iki nakties, net minties nekyla, kam palikti savo vaiką - tik auklei. thumbup.gif
editutetute

! 
Skelbimai šiame skyrelyje yra draudžiami
Silvija;)*
As turejau aukle tokia labai gera. tongue.gif
Mama pasakojo kad ja pasiule kazkokia bendradarbe.
Tai ji su ja susitiko pasnekejo ir pasamde.
Ji mane priziurejo nuo 3 metu.
Po 3 metu gime mano sese,o kaip tik as pradejau eiti i pirma klase.Tai ji su mum buvo gal iki kai man suejo 9 ar 10 metu.Mes jos niekada nevadinom aukle,o mociute.Nes ji galima sakyt tokia ir buvo.Ir mes pas ja daznokai apsilankydavom ir budavo kad kaikuriuos metus ir svesdavom su ja velykas,kaledas.Paskui kai jau ji isejo mes daznai ja aplankydavom.Dabar kiek zinau ji yra isvaziavusi i londona atrodo pas savo anukus.Musu seimoje apie ja tai tik geri atsiliepimai. smile.gif smile.gif
žiedė79
QUOTE(Užmirstuole @ 2006 02 27, 18:27)
Nu seip tai 2LT uz 1val.
*

As zinau ,kad kaina priklauso ir nuo vaiko amziaus.Kuo didesnis vaikas,tuo maziau moki ax.gif
pupux
Nemanau, kad uz 2lt per valanda susirasit aukle ilgam.Juk visiems gyventi reikia.Nenuostabu, kad vos atsiradus geresniam darbui, aukle palieka seima, o tada didziausia trauma vaikui buna.PAzistu seima,kuri keite aukles kas 2men. Nemanau, kad tai yra gerai.
Gerai suprantu mamytes, kai reikia moketi pinigelius, bet ir pacios budamos auklemis noretumete daugiau uzdirbti?
Evė
paprasta >> Ar tik ne Gabrielė [ar Saulė]? Jei taip tai mano giminaitės. Tikrai geros auklės, sakiau ir aš samdysiuosi jas jeigu prireiks. mirksiukas.gif
ausrella

! 
Renata007

! 
Skelbimai šiame skyrelyje yra DRAUDŽIAMI !!!
kornelija.k
gal kokiu svieziasniu atsiliepimu dar turit kas nors? 4u.gif
kristina13p10
QUOTE(kornelija.k @ 2008 09 18, 23:53)
gal kokiu svieziasniu atsiliepimu dar turit kas nors? 4u.gif
*

Sveikos mamytes,nusprendziau kad, ir man reikia savo nuomone apie aukles parasyti 4u.gif
Tai va gal kuri alytaus mamyte zino Antanina Stankeviciene gyvena kazkur prie volunges mokyklos toi puseja,tokia maziuke kuduke,trumpais tamsiais plaukuciais,su akinukais.Ji serganti jai buvo ikandusi uzkresta erke,tai pas ja del sveikatos problemu tikrai yra tik ji ju labai neviesina.

Tai va ji pas mane vaika ziurejo nepilnai tris men. galima sakyti kad,tik du,nes mano vyras menesi is tu triju atostogavo ,tai aukle laisva buvo.Buvo viskas lygtais ir gerai,ji su vakuciu zaisdavo,knygutes jam skaitydavo,bet paskutiniu metu aukle pradejo kazkokia neaiski darytis,labai jau kotai religinga nesveikai pasidare schmoll.gif ir pradejo tevus bandyti peraukleti,nes su vaiku niekaip nesusitvarke,kadangi ji buvo ziurejusi tik ramu vakiuka,o musu mazius gana padykes ir uzsispyres 4u.gif jis sugeba lauke ir ant zemes atsigulti ir neklausyti blush2.gif Ji aiskiai nepasako kas jai negerai, sneka su visokiais isvedziojimais ir pastoviai filosofuoja apie religija unsure.gif nemanau kad, toks nesveikas tikejimas prives prie gero!!!viena diena vaika laiko baisiu egoistu kita jau aplinkiniams sneka kad jis angelas,ir tik vaikas ja supranta.Ji tikrai nuotaikos zmogus ,jaigu jai blogai tai ji daro kad ir aplinkiniams butu blogai!!! mad.gif Tiesa vaikui du metukai,ji aiskina kad jis jos negerbia ir mes tevai turim priversti kad ja gerbtu.......
del vaiko maitinimo,nesugeba pasakyti ka vaikas per diena valge,nors maisto prigaminta buna,bet jis nepaliestas!!!vaika issiveda pasivaikscioti gana toli,neapskaiciuoja jo galimybiu,o nesti negali nes jai sunku schmoll.gif tai ir vargo mamo mazylis.........
Dar kai kas,jis pareikalavo kad, as jai pusrycius gaminciau,nemanau kad, tai normalu,tegul valgo tai kas vaikui pagaminta,visada maisto buna uztektinai,arba tegul pati pasigamina!!!niekas jai del to nieko nesakys,as man atrodo ne tarnaite auklei ar kaip........???
ji labai apsneka buvusias seimas,kuriose ziurejo vaikucius,net bjauru doh.gif bet zinau kad, musu seima bus neisimtis
verysad.gif
pupux
QUOTE(kristina13p10 @ 2008 09 19, 16:11)
Sveikos mamytes,nusprendziau kad, ir man reikia savo nuomone apie aukles parasyti 4u.gif
Tai va gal kuri alytaus mamyte zino Antanina Stankeviciene gyvena kazkur prie volunges mokyklos toi puseja,tokia maziuke kuduke,trumpais tamsiais plaukuciais,su akinukais.
*

O pagal kokius kriterijus ja pasirinkai?Nes tokios moterytes is pradziu atrodo geros, o paskui parodo savo g.gif
kristina13p10
QUOTE(pupux @ 2008 09 19, 16:37)
O pagal kokius kriterijus ja pasirinkai?Nes tokios moterytes is pradziu atrodo geros, o paskui parodo savo g.gif
*

As ieskojau auklytes pagal skelbimus, ir radau internete,jos dukra buvo idejusi.Ji is karto labai greitai susisuko,as jai tik paskambinau ir konkreciai dar nieko su ja nesnekejom,o ji po pusvalandzio jau buvo pas mane g.gif
Atrode gana normaliai ,nepasakyciau kad labai miela, bet..........labai jau su vaiku zaisti meiliai pradejo,be to sutiko su mano salygom,be jokiu diskusiju,na mano didziausia salyga buvo kad, vaikui butu gerai,kad jis turetu ka veikti,zaisti su juo ,lavinti ji ax.gif norejau to ko tikriausia daugelis mamyciu nori 4u.gif apie uzmokesti irgi viska konkreciai suderinom rolleyes.gif
bet man vistiek atrodo,kad jai kazkas psihologiskai negerai,jaigu zmogus is niekur nieko klausia:
ar tu myli savo vaika?
ar nebijai kad, kas atsitiks?
ar jautiesi laiminga?
ar myli Dieva?
ar girdi savo vaika?
sako tavo vaikas,labiau myli mane,as jaunesne uz tave(nors jai virs50m)
ir tt.
kazkokia keistuole,as net vaika paskutiniu metu bijojau su ja palikti,o ji sake kad, to ir siekia doh.gif tai ar cia normalu schmoll.gif ?
mano vyro klausia,ar tu vedes? g.gif bet jis i tokias kalbas nesileido jis konkreciai pastato i vieta,tai ji pradeda aiskinti kad mes nemylim savo vaiko doh.gif
va tokia ta musu aukle!!! verysad.gif
pupux
QUOTE(kristina13p10 @ 2008 09 19, 17:37)
As ieskojau auklytes pagal skelbimus, ir radau internete,jos dukra buvo idejusi.Ji is karto labai greitai susisuko,as jai tik paskambinau ir konkreciai dar nieko su ja nesnekejom,o ji po pusvalandzio jau buvo pas mane g.gif
Atrode gana normaliai ,nepasakyciau kad labai miela, bet..........labai jau su vaiku zaisti meiliai pradejo,be to sutiko su mano salygom,be jokiu diskusiju,na mano didziausia salyga buvo kad, vaikui butu gerai,kad jis turetu ka veikti,zaisti su juo ,lavinti ji ax.gif norejau to ko tikriausia daugelis mamyciu nori 4u.gif apie uzmokesti irgi viska konkreciai suderinom rolleyes.gif
bet man vistiek atrodo,kad jai kazkas psihologiskai negerai,jaigu zmogus is niekur nieko klausia:
ar tu myli savo vaika?
ar nebijai kad, kas atsitiks?
ar jautiesi laiminga?
ar myli Dieva?
ar girdi savo vaika?
sako tavo vaikas,labiau myli mane,as jaunesne uz tave(nors jai virs50m)
ir tt.
kazkokia keistuole,as net vaika paskutiniu metu bijojau su ja palikti,o ji sake kad, to ir siekia doh.gif tai ar cia normalu schmoll.gif ?
mano vyro klausia,ar tu vedes? g.gif bet jis i tokias kalbas nesileido jis konkreciai pastato i vieta,tai ji pradeda aiskinti kad mes nemylim savo vaiko doh.gif
va tokia ta musu aukle!!! verysad.gif
*

OHo! As nuo pat pirmu tokiu nesamoniu, pradeciau kitos dairytis ir kuo skubiau blink.gif .nu matosi, kad moterytei kazkas negerai...
Ir jau i visas aukles labai itartinai ziureciau g.gif
kristina13p10
QUOTE(pupux @ 2008 09 19, 20:05)
OHo! As nuo pat pirmu tokiu nesamoniu, pradeciau kitos dairytis ir kuo skubiau blink.gif .nu matosi, kad moterytei kazkas negerai...
Ir jau i visas aukles labai itartinai ziureciau g.gif
*

Tai mes jau jos atsisake biggrin.gif bet tik dabar visai neseniai suzinojau kad ,ji buvo iklimpusi i sekta doh.gif tiksliai nezinau.
Tikriausia vel ten gryzo g.gif
Mamytes bukim labai budrios 4u.gif
Rilakė
Aš norėčiau sužinoti kokios dabar yra auklyčių paslaugų kainos Alytuje už valandą? Gal galėtumėt pagelbėti, nes jau ir aš paiekas pradėjau, bet nežinau kiek siūlyti, o ir jos sako tai susitarsim blush2.gif
dalrosse

! 
sama
QUOTE(Rilakė @ 2009 01 07, 18:06)
Aš norėčiau sužinoti kokios dabar yra auklyčių paslaugų kainos Alytuje už valandą? Gal galėtumėt pagelbėti, nes jau ir aš paiekas pradėjau, bet nežinau kiek siūlyti, o ir jos sako tai susitarsim blush2.gif
*

as moku 4lt, vaikuciui 3 metukai ax.gif
vani
Laba diena:) as pries du metus priziūrejau 3 metukų berniuka,visa darbo diena,bet pas save namuose,tai man mokėjo 600lt.O dabar mano mama namuose apsieme priziureti irgi berniuka,bet 1metuku ir 8 men.ir jei uz val moka 4lt ir to vaikucio mama vis klausia ar ne per mazai.....nors mama tik kelias valandas ji priziuri:))) tai vat tiek norėjau pasakyti:) mirksiukas.gif 4u.gif
agnyte55

! 
Skelbimai šiame skyrelyje yra DRAUDŽIAMI
Auklė Alytuje

! 
Agotė
Sveikos 4u.gif

gera tema....taip norėtųsi ,kad susiburtų daugiau kraštiečių....auklyčių ir turėjusių auklytes....su savo patirtim, rekomendacijom ir t.t.....l.reikalinga tema....tikrai sunku rasti gerą....pamenu kai sesuo kažkada ieškojo doh.gif

beje....o aš čia jokių skelbimų nepastebėjau schmoll.gif 4u.gif
AstaInco
o mes buvom labai patenkinti savo aukle , mokejom 4 lt uz val ir galime rekomenduoti, jeigu kazkas iesko alytuj.. rasykit zinute duosiu nr.
agnuze5

! 
agnuze5
Na ir dar kartą:

! 
lili*
Kadangi dukrytė pradėjus eiti į darželį ėmė sirgt verysad.gif teko ieškot valandinės auklės. Suradom puikią moterį, kurią dukrytė iš karto labai džiaugsmingai ir gerai priėmė bigsmile.gif Netgi kitą dieną laukė ateinančios tetos ax.gif Mokam 4lt/val.
MSZ
Laba, gal kuri mamyte Alytuj parasytu, kokios dabar valandiniu aukliu kainos ten smile.gif
sama
QUOTE(MSZ @ 2010 06 16, 09:32)
Laba, gal kuri mamyte Alytuj parasytu, kokios dabar valandiniu aukliu kainos ten smile.gif
*

moku 4lt/val
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.