Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Programėlė "Skaičiukai"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2
Kutuliukas
Kažkada sukūriau saviškėms. Skaičiukai iki 10. Gal patiks ir jūsų vaikams.
Parsisiuntimas ČIA

Pradžioje spausti "download now" paveikslėlį user posted image, po to ant melsvų raidžių tokiam užraše : " Your download is ready. Please click this link to start the download. "

Vėtružė
Labai faina, bet dabar pažiūrėjau, išjungiau ir neberandu kur yra ax.gif biggrin.gif
TiMa
Gražu thumbup.gif ačiū 4u.gif
Natalie
Kokia faina programele thumbup.gif Katik su vaiku perziurejome, buvo labai patenkintas thumbup.gif mirksiukas.gif Aciu 4u.gif
anuska:)
Dekui smile.gif Sunui labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ligvita
labai saunu programele dekui
amril
Labai sauni programyte! biggrin.gif Gal zinot kas ar yra tokiu programyciu ir su raidem?
Kutuliukas
Pasidarysi ir bus biggrin.gif
amril
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 18, 13:26)
*

nu kad mokeciau, tai jau seniai buciau pasidarius!! biggrin.gif
Kutuliukas
O tu pabandyk kada su PowerPointu pažaist... pati va taip ir "prisižaidžiau" biggrin.gif
Etnamliv
Aciu smile.gif Labai geras sumanymas i judancius paveiksliukus labiau vaikutis atkreipia demesi smile.gif
Nissalija
Aciu 4u.gif

Dar vienas smagus dalykelis.... biggrin.gif
Na gi musu mamykes labai kurybingos thumbup.gif
ramonė
bigsmile.gif Parsisiunčiau ,šauni programėlė
Rosandra
Ir aš parsisiunčiau, tikrai labai faina thumbup.gif
Ačiū 4u.gif
MELDA
Aš kaip ta senė prie geldos..., bet labai būtų gerai ir su raidėmis ax.gif
klopedija
Patieška,2006 03 18, 15:26

Ačiū! Ačiū! Ačiū! aciuks.gif Ir už programėlę! Ir už gerą mintį, būtinai pasidarysiu! O kai pasidarysiu, būtinai pasigirsiu. Patieška, Tu tikra Patieška! Tau oro_buckis.gif !
Kutuliukas
Ačiū biggrin.gif
naitas
Patieška, o čia be garsinio komentaro: vienas, du, trys....? Lygtai be garso, tik su tokiu "vėjeliu"..

Šiaip tai labai gražu. Dėkui už pramogą 4u.gif

Kutuliukas
Be "vienas, du, trys" ax.gif .... Tik keičiantis skaidrėms tai apie ką ir rašai...
klopedija
Jau nemažai paveikslėlių prisirinkau, bet neaptinku tokių gražių, kaip tos karvės, zuikučiai ar futbolininkas schmoll.gif Gal galėtum kokių nuorodėlių... ax.gif , būčiau labai dėkinga aciuks.gif
klopedija
Patieška,2006 06 26, 23:57
Na gal kas tiks  mastau.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Pasišiaušęs
Ačiū už idėją doh.gif Reiks ir man pažaist su ta programa ir kažką su raidėm sukurt, nes manoji iš tolo nenori mokytis aggressive.gif
Kutuliukas
QUOTE(Dalbara @ 2006 06 29, 10:02)
  Reiks ir man pažaist su ta programa ir kažką su raidėm sukurt, nes manoji iš tolo nenori mokytis  aggressive.gif
*

Tai vaikai ir turi žaist, o ne mokytis tongue.gif Nebent jiem tas mokymasis būtų malonus žaidimas 4u.gif
klopedija
Nelaimė tai nelaimė! cry.gif Buvau bebaigianti raidyną, liko tik efektus sudėti. Čia kompas ir užlūžo! cry.gif Teks viską daryti iš naujo cry.gif.
meduoliukas
Bandau downloadintis programėlę ir man lūžta puslapis. Kažką ne taip darau? Pilkoje linijoj paspaudžiu "Download", atsidaro kitas puslapis - apačioje parašyta "[ Download the file now ]" - paspaudžiu...ir lūžta g.gif Ar čia man vienai taip atsitinka? Patieška, ką darau ne taip? g.gif
Indruliux
Sveikos as taip pat bandžiau parsisius bet nepavyko verysad.gif pasakykit kas nors ka reikia daryti prasau.
vibrant
Ir man jau kelias dienas iš eilės nepavyksta parsisiųsti šios programėlės. g.gif Labai prašau padėti ! :
Kutuliukas
Pabandykit - turėtų veikt, nes ką tik įkėliau kitur. Nuoroda toje pat temos pradžioje.

QUOTE(klopedija @ 2006 08 10, 13:44)
Nelaimė tai nelaimė! 
*

Žiauru unsure.gif ...saugok bedarydama ir tarpinius variantus.
nenuorama1977
QUOTE(vibrant @ 2006 08 15, 16:54)
Ir  man jau kelias dienas iš eilės nepavyksta parsisiųsti šios programėlės.  g.gif Labai prašau padėti !  :
*

aš ką tik parsisiunčiau thumbup.gif
sprinza
"aš ką tik parsisiunčiau "

nenuorama27,
tai tu pasidalink patirtim, taigi pagalbos prašo, o ne tik passigirti.
Kutuliukas
Paaiškinimas pirmoje žinutėje, viskas jau veikia. 4u.gif
light blue
Man ir pačiai patiko pažaisti lotuliukas.gif Labai šaunus žaidimukas.
PATIEŠKA, kur toliau mirksiukas.gif
gluosnelė
Mano maziukui labai patiko, ačiū
tinosiukas
Mes su dukryte taip pat ką tik skaičiavom, labai faina, dėkui smile.gif
zara**
Kaip grazu!!!Aisku mano dukrytei dar neidomu,nes jai dar tik7men. lotuliukas.gif Bet mamytei kaip tdomu!!! lotuliukas.gif As pati uzaugsiu su dukryte! 4u.gif
12rita
saunuole, labai patiko sita programele smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*MONAMI*
g.gif o aš kažkodėl negaliu parsisiusti g.gif rašo eror g.gif
nereide
tikrai gara programėlė. tik jaučiu kad mažoji greičiau išmoks skaičius negu vyresnėlis.
spurgele
labai fainai padaryta, tik mano vaikas nespėja taip greitai suskaičiuoti. kaži negalima kaip nors palėtinti?
marecka
Super thumbup.gif labai gražu thumbup.gif ir įdomu 4u.gif
Kutuliukas
QUOTE(spurgele @ 2006 11 10, 10:17)
labai fainai padaryta, tik mano vaikas nespėja taip greitai suskaičiuoti. kaži negalima kaip nors palėtinti?
*

Galima, bet aš jau nelėtinsiu tongue.gif Reikia PowerPointu nusistatyt didesnius laiko tarpus tarp atskirų paveiksliukų išnirimo (arba apskritai pasidaryt, kad "suveiktų" tik paspaudus pelės klavišą) ir lėtesnį paveikslėlio išnirimo režimą.
Gitatuka
4u.gif ..aciu..
grazu, kai atsikels, mazasis, parodysiu smile.gif
zanet
Jo, gera programele - nebegaliu ramiai prie kompo dirbti doh.gif . Maniskis tik pamato mane prie kompiuterio, tai tuoj zuikiu reikalauja. Galeciau visa diena su juo skaiciuoti ir skaiciuoti.

Gal kas gali sukurti programele, kuri laikinai vaika nuo kompiuterio atbaidytu? g.gif
betite
QUOTE(zanet @ 2006 11 30, 23:45)

Gal kas gali sukurti programele, kuri laikinai vaika nuo kompiuterio atbaidytu?  g.gif
*

Aha man irgi reiketu tokios programeles doh.gif .

Dabar siunciuosi skaiciukus, tik kolkas neparsisiuncia kazkodel. g.gif Pasikabino puslapis ir nieko nedaro, reiks per nauja pamegint. verysad.gif
Blue
QUOTE(betite @ 2006 12 01, 22:09)
Aha man irgi reiketu tokios programeles  doh.gif .

Dabar siunciuosi skaiciukus, tik kolkas neparsisiuncia kazkodel.  g.gif Pasikabino puslapis ir nieko nedaro, reiks per nauja pamegint.  verysad.gif
*

pavyko, bandyk dabar siustis
nors man irgi neiskaro, bet isprivartinau puslapi ax.gif
betite
QUOTE(Blue @ 2006 12 01, 22:14)
pavyko, bandyk dabar  siustis
nors man irgi neiskaro, bet isprivartinau puslapi  ax.gif
*

pavyko ir man thumbup.gif . na ka teks antra kompiuteri isigyt, nes jau man prie sito visai nebeis priet. blink.gif lotuliukas.gif
mumrikas
Patieška, zemai lenkiu savo zila galva pries tavo linksma ir labai naudinga kurineli, padedanti mokintis skaiciukus - idomu ne tik vaikams, bet ir mamytems thumbup.gif
*sanel*
Labai ačiū, programėlė thumbup.gif
nika
man taip pat raso erorr verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.