Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Programėlė "Skaičiukai"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2
Lara2
Nors maniske skaicius jau pazysta ,bet vis tiek sauniai praleidom laika skaiciuodamos thumbup.gif
beataov
Tikrai, labai smagi programele. Mano dukrytei labai patiko ir vis praso ir praso dar.
Tai jei kas dar kokiu zaidimuku zinote rasykit. thumbup.gif
Daivulyte
Super skaiciukai,nors mes dar mazi bet ateityje tikrai pravers,dar reiktu raideliu blush2.gif
Brigit
Aciu uz programele 4u.gif

Gal kas gali patarti, kaip pasidaryti skaitymo programeles. Galit paziureti ir parsisiusti cia http://alicepush.narod.ru/presentations.html

Prisskaiciau, kad vaikus reikia ne raides mokinti, o is karto zodzius. Va manskis raides visas pazista, bet neskaito schmoll.gif tongue.gif
Tik nepulkit, kad anksti. Potrauki raidem ir skaiciam pats rode nuo 1,5 m. visu masinu numeriai budavo rankytemis nuvalyti. Ziurejom sia rusiska programele - labai patiko. O ir naudinga. Klasikine muzika paklauso, kartu pakalba, "skaityti" pasimoko.
Auksesmama
labai patiko,tik galetu dar kai skaiciu parodo ir pasako zodziu 4u.gif
Eveneirka
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 15, 02:31)
labai patiko,tik galetu dar kai skaiciu parodo ir pasako zodziu 4u.gif
*

yra..sioje temoje smile.gif
eglute82
aciu 4u.gif mano pupai labai patiko
lavista
QUOTE(eglute82 @ 2008 03 28, 17:54)
aciu  4u.gif  mano pupai labai patiko
*

o nuo kokio amziaus vaikiukai jau reaguoja i tuos skaiciukus?
Maniskei 2 ir 4. Iki desimt skaiciuoja ir atgal, zino kaip atrodo su daiktai, o daugiau nei du yra trys.
Pasidalinkite patirtimi...
Dukryte25
Sveiki, man jusu progamele neatsidaro g.gif
Gal ka ne taip darau?
~Rasa~
QUOTE(Dukryte25 @ 2008 07 09, 13:13)
Sveiki, man jusu progamele neatsidaro g.gif 
Gal ka ne taip darau?
*

man irgi:)
redazuka
man irgi neatsidaro verysad.gif
Tuti
Labas.
Oi kokia grazi pogramele. Gal kokia mamyte su raidelemis taip suzaide?Pasidalinkit smile.gif blush2.gif
DianaG
Labai graži programėlė thumbup.gif Ačiū ją sukūrusiai mamytei aciuks.gif santa2.gif
Jo-ma-Jo
Ačiū 4u.gif Maniškis jau moka skaičiuoti, bet jam labai patiko. Vis kažkas naujesnio. Gražu drinks_cheers.gif
Sigitute
labai aciu uz programele! tikrai sauni. mes mokame skaiciuoti tik iki 3, tai tikiuosi, kad su sia pagalba smagia ismoks daugiau smile.gif
pelkių Monas
Parsisiunciau. Aciu 4u.gif
eegle
g.gif nebera turbut jau tos programos, tik zaidimus galima parsisiusti
http://www.filefront.com/ g.gif g.gif
medlink
Man irgi jau neduoda... sad.gif
Renatulis
QUOTE(medlink @ 2010 02 01, 15:45)
Man irgi jau neduoda... sad.gif
*

man irgi verysad.gif
xvikutex
verysad.gif

Būkit geros, kuri turit įdėkit, kad galėtume parsisiųsti, arba bent atsiųskit į el paštą xvikutex@gmail.com. Gal pabandytume pasidaryti pačios, bent nelabai aišku, apie ką čia kalba eina. Reikia pamatyti.
Papildyta:
Ar čia šitie buvo http://www.applequest.org/IT-darbeliai/maziesiems.htm ?
Vijali
Gal kas gali įdėti tą žaidimuką su skaičiais? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.