Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dainava: l/d "Pasaka"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ignasser
Rinkliavos priklauso nuo grupės tėvelių susitarimo. Mes pernai metėmės bendrai per metus gal po 200 lt. Gal kiek daugiau išėjo, nes remontavom grupės rūbinėlę.

mikke --> o paklausk vedėjos, kokios auklėtojos bus šiemet. Pagal vardus gal galėsim ką nors papasakot. Nors per daug nesitikėk, nes lopšį aš vadinau soc. priežiūra, kad vaikai galvų nenusisuktų. O jau darželio grupėje prasideda ugdymas ir tobulinimas. O ir ta nuomonė apie auklėtoją gali skirtis. Juk ir mamos skirtingų charakterių būna. Pvz, aš negaliu atsidžiaugti mūsų auklėtoja, o gal yra mamų, kukioms ji nepatinka.
mikke
Ačiū, ignasser 4u.gif
Žinau, kad skirtingoms mamoms, skirtingiems vaikams ir skirtingos auklėtojos patinka ar nepatinka smile.gif Bet kartais (kai paskaitau apie kitus darželius) būna taip, kad visų mamų nuomonės apie kokią ypatingai žiežulingą auklėtoją sutampa. Brrrr, va tik tokios bijau.
Na, bandysim eit nuo pirmadienio. Žiūrėsim, pas ką pateksim cool.gif
Mududu
Gal kurios nors iš jūsų vaikučiai lanko Nykštukų (lopšelio) grupę? Ten dirba nauja auklėtoja Birutė. Norėčiau jūsų nuomonės apie šią grupę.
krivida
QUOTE(Valionaa @ 2008 09 15, 08:53)
Gal kurios nors iš jūsų vaikučiai lanko Nykštukų (lopšelio) grupę? Ten dirba nauja auklėtoja Birutė. Norėčiau jūsų nuomonės apie šią grupę.
*

labas, mano mažoji jau antra diena keliauja į nykštuko grupę. Auklėtojos nepažįstam, nes kai vedžiau vyresnįjį tai dirbo visai kitos, bet manau, kad ir šita bus puiki, tik reikia vieniems prie kitų priprasti smile.gif O šiaip atrodo visai nieko, vaikus prižiūri, kiekvieną pakelia pamyluoja jei verkia, manau viskas bus gerai 4u.gif
krivida
kaip cia tylu, nejau niekas nelanko sio puikaus darzelio g.gif butu visai idomu padiskutuoti 4u.gif
ignasser
Tai ką čia diskutuot, jei visos sutariam, kad čia puikus darželis ax.gif AŠ tai labai rami dėl savo vaiko.
rajola
Mes lankom šį darželį, sigutės grupę. Nu auklėtojos thumbup.gif neturiu nei vieno blogo žodžio. Vis mąstau kaip išeis dičkis į mokyklą, norėčiau, kad mažasis tik pas jas pakliūtų. Problema tame, kad rugsėjį jam bus tik 2,4m. Kaži, ar susitarsiu g.gif verysad.gif
krivida
QUOTE(rajola @ 2008 10 19, 21:47)
Mes lankom šį darželį, sigutės grupę. Nu auklėtojos  thumbup.gif neturiu nei vieno blogo žodžio. Vis mąstau kaip išeis dičkis į mokyklą, norėčiau, kad mažasis tik pas jas pakliūtų. Problema tame, kad rugsėjį jam bus tik 2,4m. Kaži, ar susitarsiu g.gif  verysad.gif
*

2,4 metu ir as pradejau leisti savo dukryte...nuo tokio amziaus tik i lopseli smile.gif bet manau, kad jokio skirtumo pas kokia aukletoja, ar i kokia grupe, nes visos ten puikio aukletojos smile.gif . Mano didysis jau paruosiamukuose, o mazoji lopselije, bet kiek didziajam keitesi aukletojos, tai nei vienai neturiu priekaistu 4u.gif
tiesiog zmona
Na ka uzrasiau savo pupa i si darzeli,nes girdejau,kad neblogas darzelis ir mus turbut nuo rugsejo menesio priims,o kitur tik kysiu direktores lauke,o iki tol atceit vietu nera doh.gif
rrr?
QUOTE(krivida @ 2008 10 21, 14:57)
kiek didziajam keitesi aukletojos, tai nei vienai neturiu priekaistu  4u.gif
*

Visiskai pritariu thumbup.gif Esam labai patenkinti situo darzeliu. Pradejom lankyt nuo pernai, ejom i lopseli ir laaabai dziaugiaus aukletojom. Dar ir dabar mergaite susitikus lopselio aukletoja bega pasisveikint wub.gif
Dabar einam i dazeli. Pasikeite aukletojos, bet labai lengvai mergaite priprato. Dauk veiklos, uzsiemimu.
Neturiu nei vieno minusiuko, del sio darzelio: aukletojos thumbup.gif , maistas thumbup.gif . Pradzioj gasdino, kaip bus ziemos su tais senais langais, o dabar, kai susiremontavo, apsidailino aplinka, viskas thumbup.gif wub.gif Esu labai patenkinta ne tik as, bet svarbiausia ir maze.
i_j_a
Sveiki visi. Mano sunelis eina i si darzeli. I grupe "Nykstukai". Esu patenkinta ir darzeliu ir aukletojom. Tikrai rupestingos, apziuri kiekviena mazuti. Ir suneliui patinka, tik dar rytais sunkokai issiskiriam.. unsure.gif Bet aukletoja Birute moka ji nuraminti ir sudominti, todel iseinu ramia sirdele.. smile.gif Daug piesia, klijuoja, ivairias deliones delioja tas man labi patinka, kad su maziukais uzsiima. Ir naju eilerastuku ir dainaeliu ismoko, zodziu smagu!!
krivida
Man tai aukletojos abi atrodo labai puikios, tik pastebejau, kad yra mamyciu nuolat viskuom nepatenkintu, tai aukletojos to nepadare, tai aukletojos kito nepadare, mano manymu, jei kazkas nepatinka reikia aukletojoms pasakyti, o ne uz akiu kalbeti ir kitas kurstyti ax.gif , na cia mano nuomone smile.gif , na o aukletjoms tai linkiu dideles kantrybes su musiu maziukais 4u.gif
i_j_a
Sutinku. Ir as tokia viena mamyte zinau. Teko net su ja susikibti(zodziais) biggrin.gif As tai aukletojom patenkinta ir jei ko ir nepadaro, tai juk suprantama grupei 12vaikuciu o ji viena.. Ir as palinkesiu tik kantrybes ir stiprybes 4u.gif
krivida
QUOTE(i_j_a @ 2008 11 13, 09:22)
Sutinku. Ir as tokia viena mamyte zinau. Teko net su ja susikibti(zodziais) biggrin.gif As tai aukletojom patenkinta ir jei ko ir nepadaro, tai juk suprantama grupei 12vaikuciu o ji viena.. Ir as palinkesiu tik kantrybes ir stiprybes 4u.gif
*

man atrodo tokios mamos viskuo nepatenkintos, atrodo, kad ju vaikuciai auga siltnamio salygomis... Jei jau tokios blogos tos auklejos, tai tegul pacios ir priziuri savo vaikuciu ax.gif na o maniske pas abi aukletojas einu issisiepus ir kai ateinu pasiimti, taip pat randu ja su sypsena... O namuose dabar nei vienas vakaras nepraeina be jos daineliu- du gaideliai, statom nama, tindi rindi- nors dar sunkiai suprantu ka dainuoja, bet jau labai malonu thumbup.gif
i_j_a
QUOTE(krivida @ 2008 11 14, 15:37)
man atrodo tokios mamos viskuo nepatenkintos, atrodo, kad ju vaikuciai auga siltnamio salygomis... Jei jau tokios blogos tos auklejos, tai tegul pacios ir priziuri  savo vaikuciu  ax.gif  na o maniske pas abi aukletojas einu issisiepus ir kai ateinu pasiimti, taip pat randu ja su sypsena... O namuose dabar nei vienas vakaras nepraeina be jos daineliu- du gaideliai, statom nama, tindi rindi- nors dar sunkiai suprantu ka dainuoja, bet jau labai malonu  thumbup.gif
*

Mes tai rytais dar sunkokai issiskiriam, bet kai ateinu paimti viskas geri, toks linksmas nuotaikoj. Ir kaip ir tavo jau moka du gaidelius ir tindi riuska (su visais parodymais), tik apie ta nama dar negirdejau.. g.gif bigsmile.gif reiks paklausti.. Penktadieni tai ir isejo tevelis i miska dainavo.. dar neidialiai bet mazai truksta lotuliukas.gif Man dar vat del to labai patinka, kad visko ismokina ir kad vis ka nors piesia lipdo, zodziu su maziukais uzsiima wub.gif
sirdele1
Sveikos labai fainos sio darzelio aukletojos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ypac patinka, kad yra jaunu aukletoju ne vien pensininkiu jega, nes senesniu poziuris ir auklejimas nusistovejes man nepatinka, o kiek ir pastebejau ir mano mazyliui laukia jis jaunu auletoju kada dirbs. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Drauge vede savo mazyle i "Sigutes" grupe, tai zavejosi aukletojomis visur dalyvaudavo labai aktyviai su vaikais, net per Tv juos rode niu cia manau jaunos aukletojos aktyvistes daug daro, kad vaikams butu smagu kiek supratau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif supper is pasakojimu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
sirdele1
sveikutes wub.gif turiu jums klausimiuka gal prisijungsite aptarsime drauge mirksiukas.gif . Ka manote apie aukletoju padejejas sio darziuko? rolleyes.gif g.gif g.gif blink.gif
i_j_a
QUOTE(sirdele1 @ 2008 11 22, 12:59)
sveikutes  wub.gif  turiu jums klausimiuka gal prisijungsite aptarsime drauge  mirksiukas.gif . Ka manote apie aukletoju padejejas sio darziuko?  rolleyes.gif  g.gif  g.gif  blink.gif
*

Aukletoju padejojos tai cia seimininkutes? Nes pas mus yra dvi aukletojos ir seimininkute. Man patinka. Nuosirdi, moka susitvarkyti tiek su buitimi tiek padeda aukletojai susitvarkyti su vaikaisodziu man patinka biggrin.gif
krivida
QUOTE(sirdele1 @ 2008 11 22, 11:59)
sveikutes  wub.gif  turiu jums klausimiuka gal prisijungsite aptarsime drauge  mirksiukas.gif . Ka manote apie aukletoju padejejas sio darziuko?  rolleyes.gif  g.gif  g.gif  blink.gif
*

Na nykstuko grupeje, tai puiki aukletojos padejeja,ji taip pat kaip ir aukletojos uzsiima su maziukais, o ir mano mergytei ji patinka,o tai man ir yra svarbiausia thumbup.gif
Oleta
Šiame darželyje užaugo du mano vaikai. Teko bendrauti su daugeliu auklėtojų. VISOS JOS NUOSTABIOS. Zita, Genutė ("Batuoto katino" grupė), Elvyra ("Drugelio" grupė), Danutė, Vilma ("Raudonkepuraitės "grupė). Nepamenu tik lopšelinukų auklėtojos vardų. Jos savo darbą atlieka PUIKIAI, (Vaikų užimtumas, renginiai, koncertai). Puiki muzikos mokytoja Eglė, kuri tikrai pastebės Jūsų vaiko muzikinius gabumus ir paruoš didesnei publikai. Darželyje tvarkinga ir saugi aplinka, geros šeiminikės, skanus maistas. Ar dar ko nors pageidaujate, Mamos?
sirdele1
Aga smagu verysad.gif kad tokios geros jusu nuomones ax.gif nes man tai vyresniuku padejejos nelabai patinka seimininkes g.gif schmoll.gif cool.gif
i_j_a
QUOTE(sirdele1 @ 2008 12 03, 17:02)
Aga smagu verysad.gif  kad tokios geros jusu nuomones  ax.gif  nes man tai vyresniuku padejejos nelabai patinka seimininkes  g.gif  schmoll.gif  cool.gif
*

O kas negerai? Net smalusu pasidare...
krivida
Labutis, na maniskis ir eina i vyresniuju grupe- i paruosiamukus (raudonkepuraites grupe), na bet as bent jau negaliu atsidziaugti kokios atsidavusios aukletojos ir seimininkute, mano sunui taip pat patinka, neikada negirdejau is jo nusiskundimu, o pries metus jis lanke batuoto katino grupe, tai ten taip pat nuostabios aukletojos, o seimininkute tai is vis thumbup.gif , na o apie kitas grupes nelabai zinau...
takas
Sveiki visi. Aš visai atsitiktinai sužinojau apie šį puslapį ir labai džiaugiuosi, jog čia galima pasitarti.
Mes lankome ,,Pelenės" grupę ir esame labai patenkinti auklėtojomis, smile.gif bet gaila, kad turėsime išeiti į priešmokyklinę grupę ;( . Labai norėtume darželį pabaigti šioje grupėje. Girdėjau, kad kitos grupės tėveliai siekia, kad jų vaikučiams nereikėtų išeiti į kitą grupę. Linkiu jiems sėkmės 4u.gif
Parašykit ką jūs apie tai manote ačiū.
krivida
QUOTE(takas @ 2008 12 09, 21:47)
Sveiki visi. Aš visai atsitiktinai sužinojau apie šį puslapį ir labai džiaugiuosi, jog čia galima pasitarti.
Mes lankome ,,Pelenės" grupę ir esame labai patenkinti auklėtojomis, smile.gif bet gaila, kad turėsime išeiti į priešmokyklinę grupę ;( . Labai norėtume darželį pabaigti šioje grupėje. Girdėjau, kad kitos grupės tėveliai siekia, kad jų vaikučiams nereikėtų išeiti į kitą grupę. Linkiu jiems sėkmės 4u.gif
Parašykit ką jūs apie tai manote ačiū.
*

Na tikrai nebijokite iseiti i priesmokykline grupe, na bent jau kuria lanko mano sunus (raudonkepuraites) tai ten tikrai puikios aukletojos, nuostabi aplinka. Ir nemanau, kad jums leis likti toje pacioje grupeje, nes kaip mums sake, tik priesmokyklinese grupese yra surinkta viskas kas reikalinka mazyliu lavinimui...O aplinkos pasikeitimas manau vaikams tik i gera, juk po metu jie tures eiti i mokykla, negi ir tada dar noresite likti toje pacioje grupeje biggrin.gif
takas
Nieko prieš auklėtojas neturiu, bet manau, kad mūsų grupė puiki it priemonių tikrai visokių yra. Be to nesuprantu kodėl vaikas turi pereiti kitur jei čia jam labai gerai. Dėl perėjimo manau turėtų paisyti ir mūsų tėvų bei vaikų norų.
sirdele1
Manau kad turi paisyti teveliu nuomones, juk mes tiek investuojame i grupes ir i bendravima su aukletojomis wub.gif juk laiko reikia ne tik vaikams 4u.gif bent ir teveliams su jomis susibendrauti, o kaip smagu vesti vaika i darzeli kai puikiai bendrauji su aukletojomis kurioms patiki savo stebuklus. bigsmile.gif as uz tai kad vaikai liktu savo grupese ir neitu i jokias priesmokyklines g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif o tesiant tema apie priesmokykliniu padejejas teko girdeti kaip saukiama ant vaiku jei jie letai valgo ar nespeja kartu su visais g.gif blink.gif blink.gif nes jos skuba turbut savo indus plauti tai vaikai turi nekramtydami maista sukisti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Aaukse
QUOTE(sirdele1 @ 2009 01 10, 14:41)

o tesiant tema apie priesmokykliniu padejejas teko girdeti kaip saukiama ant vaiku jei jie letai valgo ar nespeja kartu su visais  g.gif  blink.gif  blink.gif nes jos skuba  turbut savo indus plauti tai vaikai turi nekramtydami maista sukisti 
*

gal galite patikslinti, kurios padėjėjos taip elgiasi? Mums irgi artėja metas iškeliauti į paruošiamukus, įdomu būtų sužinoti 4u.gif
Dab mūsų auklėtoja ir padėjėja yra puikios, gaila bus atsisveikinti verysad.gif bet paruošiamukų auklėtojoms gal kitokie kompetecijų reikalavimai keliami, jeigu jau tokia sistema egzistuoja? g.gif
krivida
na mes esam raudonkepuraites paruosiamuku grupej, tai ten ir aukletojos ir padejeja tikrai nuostabios... smile.gif Daug kartu teko ateit anksciau pasimt, kai valgydavo, tai ne kart neteko girdet kad sauktu, aisku, gal kartais ir pasako griestesniu tonu, bet del to nematau jokiu problemu mirksiukas.gif
nataliux
Sveikutes,
Girdejau tokiu kalbu,kad sitas darzelis naudoja MONTESORI metodika? Ar tikrai taip? Ar tai tik kalbos ax.gif
ignasser
Sveika,
Girdėjai ne tiesą - šis darželis dirba Vėrinėlio metodika.

faustluk
QUOTE(ignasser @ 2009 01 29, 11:52)
Sveika,
Girdėjai ne tiesą - šis darželis dirba Vėrinėlio metodika.
*

Kas cia dabar per metodika? g.gif nieko negirdejau..
ignasser
Taigi pasiieškok internete apie Vėrinėlį apibrėžimų. Esmė tame, kad vaikai auga kartu su metų kaita, kalendorinėm šventėm, daug laisvės kūrybiškai pasireikšti. Didžioji auklėjimo sėkmės dalis, žinoma, priklauso nuo auklėtojos ax.gif . Kadangi mūsiškė thumbup.gif (Drugelių grupė) , tai vaikams veiklos ir žinių netrūksta. Man patinka, kad vaikams yra nustatytos taisyklės, kurių privalu visiems laikytis. Tai labai atitinka mano požiūrį į gyvenimą, nes, manau, mokykloje, universitete ar juo labiau darbe niekas neklaus kaip tu jautiesi, ar tau tikrai patogu ir norisi kažką daryti. Juk realiai mūsų gyvenime yra vien taisyklės, ribos, normos ir anksčiau ar vėliau tenka išmokti jų laikytis. (ups, biski pratrūkau doh.gif )

Dar darželyje daug kas perteikiama per lėles: kiekvienais metais pačios auklėtojos ir vyresni vaikai ruošia vaidinimus su pačių padarytom lėlėm, darželyje net yra lėlių tokia kertelė.

Niekada nesigilinau į Montesorių, Suzukių ir kitų esminius bruožus, taigi palyginti su kitom metodikom negaliu.
faustluk
nu va, per 7 psl tik geri atsiliepimai. Galvojau apie l/d "Zelmenelis", bet "pasaka" gavo balu i vienus vartus! Bandysiu rastui laiko kita savaite ir susipazinsiu su direktore.

O visumoj, galvoju, kad vaikas kitoje aplinkoje nei namai, ismoks elgtis "kitaip". Dabar isgyenam ta etapa, kad mama kasdien ir su ja viskas aisku. Kad galima jos neklausyt ir kazko negavus pradet cypti, rekti...Ko visai nebuna su svetimais zmonemis. Kad ir pas mociute. Sunku bus palikti pirmus kartus vaika svetimoje aplinkoje, bet gal jis taip greiciau lavintis prades? Namuose, viskas aisku ir istisai prie mamos kojos. Kazko naujo ismokstama "netycia", o ne tada kai mama mokina.
ai, daug visokiu minciu...
faustluk
g.gif g.gif kads pilnos grupes, to ir tikejausi. bet, kad direktore puls pasakoti apie sergamuma, uzklupsiancias ligas...savotiskai nuteike. ir amzius muysu lopselio grupei 1.7 m. per "mazas". zodziu, pareiskimo nepalikau...
krivida
Na gal ir be reikalo nepalikai prasymo, nes paskui eilutes susidaro ir sunkiau pakliuti i darzeli g.gif , na o del sergamumo, tai tave direktore turbut tik ispejo g.gif , daug kas priklauso nuo vaiko imunines sistemos, pvz. mano abu vaikai kazkaip namuose nedaug sirgdavo, tai ir darzelyje tikrai nepastebejau, kad dazniau sirguliuotu mirksiukas.gif
ievaite
mes uzsirase jau anksciau i si darzeli bet atsitiko beda kad man reik gryzt i darba.buvau nulekus pas direktore paprasyt kad gal vietele anksciau atsirastu(oficialiai pradesim eit nuo rugsejo)nors maniskiui dabar dar tik 1,6m. labai daug prisiklausiau apie perpildytas grupes,apie netinkama rezima ir mityba tokiam maziukui,apie tai kad nieko nemoka(pavalgyt pats,sedet ant puodo),apie tai kad per mazas(mazesniu nei 2m pas juos tipo nera),apie ligas ir t.t. finale-issitrauke kitu darzeliu sarasa,perziurejo kuriuose yra laisvu vietu ir mane pasiunte kitur. labai nuliudau verysad.gif .jau net suabejojau ar rugsejy cia papulsim...
i_j_a
QUOTE(ievaite @ 2009 03 01, 16:49)
mes uzsirase jau anksciau i si darzeli bet atsitiko beda kad man reik gryzt i darba.buvau nulekus pas direktore paprasyt kad gal vietele anksciau atsirastu(oficialiai pradesim eit nuo rugsejo)nors maniskiui dabar dar tik 1,6m. labai daug prisiklausiau apie perpildytas grupes,apie netinkama rezima ir mityba tokiam maziukui,apie tai kad nieko nemoka(pavalgyt pats,sedet ant puodo),apie tai kad per mazas(mazesniu nei 2m pas juos tipo nera),apie ligas ir t.t. finale-issitrauke kitu darzeliu sarasa,perziurejo kuriuose yra laisvu vietu ir mane pasiunte kitur. labai nuliudau verysad.gif .jau net suabejojau ar rugsejy cia papulsim...
*

Tu taip neliūdėk, tikrai papulsit, jei buvot užsirašę. O vedėja be reikalo taip nekalbėtų. Mano sūnelis eina į vieną iš lopšelio grupių, tai ten šei dienai 14 vaikučių. Ir tik vienas buvo dar nesulaukęs 2 metukų ir tai pradėjo eiti nuo gruodžio, o jau vasarį suėjo. Man pačiai kažkaip būtų gaila tokio mažuliuko 1,6mėn. Maniškis pradėjo nuo 2,5 ir tai man atrodė ankstokai. Nors ten jie visko išmoksta labai greitai. Tik va su tais kurie į pampersą daro nelabai ten terliojasi, o tokių yra bent 2 visoje grupėje.. Tai vat gerai pagalvok.. ir dėl ligų, tai tikrai mažiukai daug dažniau serga jei eina į daržą, čia iš patirties.. nors dabar thiu thiu thiu atsilaikom. Sėkmės biggrin.gif
*mamulka*
kazin, o ten aukletojoms ar duoda "i kisene" ir kiek reikia duoti, kad normaliai su vaikuciu elgtusi. Is aplinkiniu kalbu kazka girdejau, tik nedrisau akivaizdziai paklausti, tai kreipiuosi i "pasakos" vaikuciu mamytes
rrr?
QUOTE(*mamulka* @ 2009 03 10, 19:55)
kazin, o ten aukletojoms ar duoda "i kisene" ir kiek reikia duoti, kad normaliai su vaikuciu elgtusi. Is aplinkiniu kalbu kazka girdejau, tik nedrisau akivaizdziai paklausti, tai kreipiuosi i "pasakos" vaikuciu mamytes
*

g.gif Niekam nieko nedaviau ir tikrai nepajutau, kad kazkam reiktu duot "i kisene"! O su vaiku labai graziai elgesi tiek lopselyje, tiek darzelio grupeje wub.gif Neturiu nei vieno "kabliuko" del vaiko prieziuros ar elgesio su juo. Tikrai nuostabios aukletojos thumbup.gif Ir superinis darzelis bigsmile.gif
*mamulka*
QUOTE(rrr? @ 2009 03 10, 20:34)
g.gif  Niekam nieko nedaviau ir tikrai nepajutau, kad kazkam reiktu duot "i kisene"! O su vaiku labai graziai elgesi tiek lopselyje, tiek darzelio grupeje  wub.gif Neturiu nei vieno "kabliuko" del vaiko prieziuros ar elgesio su juo. Tikrai nuostabios aukletojos  thumbup.gif Ir superinis darzelis  bigsmile.gif
*

tai matyt pas gera aukletoja papuolet ...
rrr?
QUOTE(*mamulka* @ 2009 03 10, 23:10)
tai matyt pas gera aukletoja papuolet ...
*

O jus ne? blink.gif Labai idomu pasidare. Kiek zinau, visom aukletojom teveliai dziaugias. Pasidalinkit savo patirtim... 4u.gif
Aaukse
Nieko nedaviau, jokių problemų smile.gif Taip, per šventes visada saldainių dėžutę ar dar ką nunešam. Norisi už gerą darbą padėkoti smile.gif
o kas konkrečiai jums nepatinka? koks tas nenormalus elgesys? 4u.gif
*mamulka*
viena aukletoja gal ir nieko, bet kita, tai labai nepedagogiskai elgiasi apsneka vaikus su visais ju trukumais, nesuprantu kam kitom mamom zinot koks tavo vaikas ir pan., dar pakomentuoja kitas mamas, nu zodziu.... ir mano vaikas tos aukletojos labai bijo. Su vyru bezaisdamas jam trinktelejo su kalade, tetis pabare ji. Po to as veziau i darzeli, t.y. kita diena ryte, nieko neuzsiminiau apie ta ivyki, o vaikas sako tik nesakyk aukletojai, nes ji mane nubaus. Tai kaip suprast??? Tevo maziau bijo negu aukletojos.
ziuzytea
bent jau aukletoja Onute tai superine thumbup.gif wub.gif mano mergyte pas ja lanke,negaliu atsidziaugti thumbup.gif ir jokiu kysiu nedaviau
raganavaida:0)
Sveikutes,seip tai savo mergina uzrasiau i sita darzeli,bet kaip jis ten as nezinau ir dar nezinau ar eisim. Na vienos sako kad blogas kitos sakokad geras,na ziurint kaip aukletoja su vaikais elgesi ir nuo vaiko priklauso,tai va... biggrin.gif Bet as noriu paklausti mamytes kurios vedat i darzeli pasaka,kiek reikia moketi ? g.gif
krivida
o tai apie kurios grupes cia aukletojas kalbat, bent jau musu grupej "Nykštukas", tai abi aukletojos geros, tikrai neturiu priekaistu, ir mergina mano labai noriai eina, siandien net verke, kai pasakiau kad neis i darzeli... Jei butu kas ne taip tai nesiverztu i darzeli smile.gif
ignasser
Mes Drugeliuose - jokių pretenzijų 4u.gif
i_j_a
Smagu 4u.gif

Kažkuri mamytė klausė kiek mokam.. tai paskutinį mėniasį jau pabrangus apie 146..litukus. Jei aiškiau tai, maistas 3kartus per dieną 6,25 Lt. + 10 Lt ugdymui. Jei suklydau patsisykit biggrin.gif
amileta
ir mes eisim i si darzeli nuo rugsejo 1-osios smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.