Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dainava: l/d "Pasaka"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ireba
[COLOR=blue]Sveikos mamytes, bigsmile.gif

Ką tik prisijungiau ir jau noriu paprašyti jūsų pagalbos.... blush2.gif
Gal kas lankot lopšeli-darželi "Pasaka"? Galvoju savo mažiuka (1m.4 mėn.) nuo gegužes mėnesio leist i darželi,tai dabar tik susigriebiau.... blush2.gif Skaitineju apie visus darželius kurie randasi Dainavos rajone,aplink Sauleteki...Na,ir apie "Pasaka" beveik nieko neradau....Tikiuosi atsiras mamyčiu vedančiu i si lopšeli...Drauge veda savo mergaite į ji,bet i darželinuku grupe,o lopšeli lanke "Sadutej"...Buvo labai patenkinta,kol neperraše i vyresnių grupę,tada prasidėjo bėdos...Už tai ir perrašė i "Pasaka".
Atsiprasšau kad taip išsiplėčiau,bet gal kam įdomu... g.gif
O aš LABAI lauksiu Jūsų atsiliepimu apie šį lopšeli..... tongue.gif
ireba
Nu negi nera mamyciu vedanciu i si lopseli? cry.gif
mergyca
tai as vat irgi laukiu pasisakymu g.gif g.gif
ireba
Tai gal ten niekas nelanko? Gal ten daug laisvu vietu? thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Leisim savo atzalas dviese,mergyca, ot bus gerai! Vaikai suziureti,pamaitinti,pamigdyti bus! thumbup.gif
mergyca
bet gi as tik nuo rugsejo leisiu blush2.gif blush2.gif
ireba
O as galvoju nuo geguzes...Jei pavyks...Tai mes keleta menesiu vieni "pasidarzelinsim",visko ismoksim,o kai jus prisijungsit ir jus pamokysim! lotuliukas.gif
mergyca
QUOTE(ireba @ 2006 02 27, 18:31)
O as galvoju nuo geguzes...Jei pavyks...Tai mes keleta menesiu vieni "pasidarzelinsim",visko ismoksim,o kai jus prisijungsit ir jus pamokysim! lotuliukas.gif
*

siaip oficialiai tenai tik nuo 2m ima.. mus turetu paimti nuo metu ir 9men.. ax.gif
J.Rasa
siaip oficialiai tenai tik nuo 2m ima.. mus turetu paimti nuo metu ir 9men..

O tu savo merguzele jau prirasei i sita darseli? a?
Solve
Mums dabar tik 10 men., bet nuo rugsejo ir mes papildysim lopselio grupe, aisku jei priims, nes dar nebuvau ten vaiko prirasyti.
O tai lopselio grupes ne nuo 1 metu? blink.gif
Tai gal musu ten ir nepriims rugseji (bus 1m. 3.5 men) cray.gif cray.gif cray.gif

O kaip ten vedeja? lopselio aukletojos?
emba
[quote=ireba,2006 02 25, 16:05]

Drauge veda savo mergaite į ji,bet i darželinuku grupe,o lopšeli lanke "Sadutej"...Buvo labai patenkinta,kol neperraše i vyresnių grupę,tada prasidėjo bėdos...
Gal gali parašyti į kokią darželinę grupę ėjo draugės mergaitė, mes lankom "Sadutę", tuoj pereisim į darželinę grupę.Ačiū. cool.gif
ireba
[quote=emba,2006 04 07, 11:20]
[quote=ireba,2006 02 25, 16:05]

Drauge veda savo mergaite į ji,bet i darželinuku grupe,o lopšeli lanke "Sadutej"...Buvo labai patenkinta,kol neperraše i vyresnių grupę,tada prasidėjo bėdos...
Gal gali parašyti į kokią darželinę grupę ėjo draugės mergaitė, mes lankom "Sadutę", tuoj pereisim į darželinę grupę.Ačiū. cool.gif
*

[/quote]

Nu tai kad tikrai nezinau... doh.gif Kai klausiau koks aukletojos vardas buvo tai neprisimine...Gal ir del grupes klausiau,nepamenu... doh.gif Bet arba ji neprisimine,arba dabar as...Kada kai susitiksiu paklausiu ir parasysiu.. mirksiukas.gif
LincePince
Labas. Tik dabar paskaiciau tavo klausima 4u.gif . mano pusesere yra dirbusi siame darzelyje aukletoja(dabar dirba kitur) sake, kad tai tikrai geras darzelis su geru kolektyvu. Pati abu savo vyrus uzrasiau ten smile.gif
naitas
Buvau nuejusi pas direktore. Tikrai zinojau, kad yra mano vaiko amziaus grupej vietu, bet... Pasake, kad vietu nera! Nes matai, mano vaikas per daug islepes - pats nepavalgo, dar ant puodo nesipraso.. Nemaloniai pasijauciau. Be to, kadangi pazistami lanko si darzeli ir niekaip neislipa is ligu, tai itariu, kad aukletojos "pavedina" kartas nuo karto..
Nors mums jis butu labai patogus, bet dabar apsisprendem eiti i kita kuri nors darzeli, kuris "nebrokys". As direktorei taip ir sakiau - zinau, kad vaikas truputi atsilieka. As galiu derinti su auklyte jo prieziura, kad pamaitintu, kad pakeistu sauskelnes. Deja.. likau neisgirsta.
Dar uzsiminiau, ar galetume ateiti pusei dienos. Tai jokiu budu! Arba eini visai dienai, arba is viso ne.
Kazkaip keistai pasirode.. Sovietmetis. . Negi as dabar savo vaikui nerasiu vietos, kur norim - galim nueit pusdieniui, norim - visai dienai. mirksiukas.gif
Voverė
QUOTE(naitas @ 2006 04 22, 15:36)
Negi as dabar savo vaikui nerasiu vietos, kur norim - galim nueit pusdieniui, norim - visai dienai. mirksiukas.gif
*

Turbūt norėjo patepimo, todėl tavo aimanos nebuvo išgirstos. Nepergyvenk, kitur rasi, tik paskubėk. O dėl tų pusdienių, tai tikrai šiaip niekur nėra, kad tik pusdieniui vestum t.y. mokėtum tik pusę sumos. schmoll.gif Mokėk visą sumą ir pasiimk vaiką kada tu nori, toks maždaug principas.
Vika-

Del sutrumpintos dienos,tai jus neteisi,jeigu vaikas nevalgo pusryciu ,arba vakarienes,tai ir moka mazesne suma,bet butinai turi valgyti ne maziau 2 kartu.
Toks yra potvarkis,bet ne visi darzeliai nori jo laikytis,nors privalo.
naitas
QUOTE(Voverė @ 2006 05 13, 20:05)
Turbūt norėjo patepimo, todėl tavo aimanos nebuvo išgirstos. Nepergyvenk, kitur rasi, tik paskubėk. O dėl tų pusdienių, tai tikrai šiaip niekur nėra, kad tik pusdieniui vestum t.y. mokėtum tik pusę sumos.  schmoll.gif  Mokėk visą sumą ir pasiimk vaiką kada tu nori, toks maždaug principas.
*

Tai va, kad aš MOKĖTI pinigus tai pasirengus, už visą dieną, neprašau jau ten "pusinėti", ir dar, žinodama, kad mano vaikas pagal savo amžių tikrai nėra savarankiškas, buvau nusiteikus "paderint" su konkrečia vaiko auklėtoja..

Kai sakiau "pusei dienos", tai įsivaizdavau, kad vaiką galiu atvesti 10 val ryto, galiu 14 val dienos. Žodžiu, kad man patogu būtų. Yra gi ir vizitai pas gydytojus, ir papildomos procedūros, ir apsipirkimai..Galų gale, ir vaikas gali norėti pabūti namie.. Aš šiuo metu nedirbu. Į daržą noriu vesti tik todėl, kad bendrautų su vaikais, ne vien suaugusiais..

Prašiau, kad tik priimtų, o jau dėl savarankiškumo, taigi viskas išaugama ir sutvarkoma, kad ir dėmesiu auklėtojai.. Deja... Vat tik pamokslą išgirdau, kad turiu per vasarą "sutvarkyti" savo vaiko savarankiškumą.
Žodžiu, skaudu. Tuo labiau, kad žinau, jog vietų YRA, ir po mano vizito buvo priimti bent du vaikai. Bet matyt, jie buvo savarankiški.. O manasis.. lai tūno namie..
Aaukse
Mes lankom jau metus. Pradėjom nuo 2,2 m. buvo sūnus lopšeliukų grupėje, dabar eisim į darželinukų. Aš visai patenkinta. Vaikai mažai serga. mirksiukas.gif Auklėtoja gal tokia šaltoka atrodo ax.gif , bet vaikams ji tinka, vadinasi, viskas ok. smile.gif
Dar patinka tai, kad neįsileidžia į teritoriją svetimų, todėl aplinka tikrai prižiūrėta, sutvarkyta, thumbup.gif ne taip, kaip kai kuriuose kituose darželiuose.
Va nežinau, kokia bus dabar auklėtoja g.gif

Solve
QUOTE(naitas @ 2006 06 10, 22:22)
Tai va, kad aš MOKĖTI pinigus tai pasirengus, už visą dieną, neprašau jau ten "pusinėti", ir dar, žinodama, kad mano vaikas pagal savo amžių tikrai nėra savarankiškas, buvau nusiteikus "paderint" su konkrečia vaiko auklėtoja..

Kai sakiau "pusei dienos", tai įsivaizdavau, kad vaiką  galiu atvesti 10 val ryto, galiu 14 val dienos. Žodžiu, kad man patogu būtų. Yra gi ir vizitai pas gydytojus, ir papildomos procedūros, ir apsipirkimai..Galų gale, ir vaikas gali norėti pabūti namie.. Aš šiuo metu nedirbu. Į daržą noriu vesti tik todėl, kad bendrautų su vaikais, ne vien suaugusiais..

Prašiau, kad tik priimtų, o jau dėl savarankiškumo, taigi viskas išaugama ir sutvarkoma, kad ir dėmesiu auklėtojai.. Deja... Vat tik pamokslą išgirdau, kad turiu per vasarą "sutvarkyti" savo vaiko savarankiškumą. 
Žodžiu, skaudu. Tuo labiau, kad žinau, jog vietų YRA, ir po mano vizito buvo priimti bent du vaikai. Bet matyt, jie buvo savarankiški.. O manasis.. lai tūno namie..
*

O tu nueik ir sakyk iskelta galva, va jau mes pramokom per vasara ir ant puoduko prasytis ir valgyti savarankiskai "tai, kiekviena mama ir aukletoja supranta savaip". Reikia tik duoti vaikui sauksta i rankas ir jisai jau zino, kur ji kisti, nors i burnyte jis gali patekti ir aplinkiniu keliu mirksiukas.gif Su aukletojom visada galima sutarti del papildomos prieziuros ( bukim biedni, bet teisingi), cia vedeja tik labai didziuojasi. O Jei tik pavyks patekti i darzeli, galesi pasiimti vaika , kada tik sirdis geidzia, toliau vedeja net nepasidomes, kaip tam vaikuciui sekasi ( siaip vizualiai ji labai uzsiemusi asaba, ir visada skubanti, nes dar be vedejos pareigu jinai eina ir grupes aukletojos pareigas. doh.gif ) O taip galima "persidirbti" g.gif
Beje tikrai zinau, kad lopselio grupese yra ir mazesniu vaikuciu . Yra vaikiukas 1.8 men. O kai nuejau paklausti, ar butu galima mums nuo naujuju lankyti lopseli ( kaip tik bus 1.8 men.) Jokiu budu,-atsake ji. Pas mus visi vaikai TIK nuo dvieju metu ir ne mazesni !!! Ir nesvarbu ar pries metus ar pries savaite uzsirasysit.
Ir tikrai kazkokia ji su pasleptom mintis ar norais. Nu dvelkia, kaip kazkas issireiske " sovietmecio parduotuves vedeja". doh.gif

zivilake
Labutis mamytes, gal galite padeti ax.gif Mes norime svo mazaji jau uzrasyti i darzeli. Mums arciausiai namu lopselis-darzelis "Pasaka" , gal zinote kokiu atsiliepimu apie ji, o gal galite ka patrti is savo patirties. bigsmile.gif
ignasser
Sveika,

Mes lopšelinukų grupę lankom dar tik antra savaitė. Bet aš esu labai patenkinta (tfu tfu tfu).Grupėje 13 vaikiukų, auklytės ir šeimininkutė puikios. Jokių patepimų nereikėjo kad priimtų, nors iš anksto nebuvau į eilę atsistojusi. Tiesiog nuėjau pas vedėją, paverkiau, kad neturiu kur vaiko dėt ir po 2 sav. mes jau pradėjom lankyti. thumbup.gif Beje apie pampersus - vedėja klausia ar be jų ir, atseit, jau "pampersinių" neima, o iš tiesų, tai grupėje daug vaikų su pampersais yra doh.gif Čia jau su auklytėm reikia derint. Tvarkingas darželis, prie pat gyvenam, tai žinom, kad ten pašaliniai niekada nevaikšto, gerai tvarkoma.
zivilake
Na tai tu mane nuraminai rolleyes.gif jau kita savaite eisiu savo bumbuliuka ten prirasyti, na as zadu vaika vesti nuo rugsejo men 4u.gif . O kaip ten su jaunesniais ar priima? kiek zinau grupes tik nuo 2 metu, o mano maziui dar poros meneseliu truks doh.gif
krivida
O mes jau trecius metus lanko si darzeli, tai puikus darzelis, i lopseli pradejomeiti 2 metuku, vaikutis dar dare i pampersa, bet nebuvo jokiu problemu, aukletojos labai nuosirdzios, dabar einam i didesniu grupe(batuotas katinas), ten taip pat labai puikios aukletojos. vaikui labai patinka, o tai svarbiausia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zivilake @ 2006 11 23, 14:46)
Na tai tu mane nuraminai  rolleyes.gif jau kita savaite eisiu savo bumbuliuka ten prirasyti, na as zadu vaika vesti nuo rugsejo men  4u.gif . O kaip ten su jaunesniais ar priima? kiek zinau grupes tik nuo 2 metu, o mano maziui dar poros meneseliu truks  doh.gif
*

priima ir mazesnius, dabartinej lopselio grupej aukletoja sake, kad yra ir 1,5metuku mirksiukas.gif
zivilake
O gal ten lopselinuku yra kelios grupes? gal gali patarti i kuria geriau vesti ax.gif 4u.gif
krivida
Darzelyje yra 2 lopselinuku grupes, bet abiejuose dirba puikios aukletojos. As vedziau i viena grupe, o drauge i kita ir abi buvom labai patenkintos smile.gif , nors aisku yra tokiu, kuriems blogai..., mano vaikui ir ne tik pakeisdavo ir pampersa, taip pat nelabai mokejo valgyti sriuba, dazniausiai nepataikydavo i burnyte lotuliukas.gif , bet del to neisgirdau jokiu priekaistu, ir neikam nedaviau jokiu kysiu thumbup.gif
zivilake
O nezinai kiek reikia vedejai duoti, kad priimtu vaika kuriam nera dvieju metuku ax.gif na jau siandien susirinkau visus reikaimus dokumentus ir pirmadieni jau eisiu uzrasyt bigsmile.gif tik nezinau kiek reikia pinigeliu pasiimt doh.gif
krivida
labas rytas biggrin.gif , na zinok net neisivaizuoju, kiek reikia duot, nes pati tai nedaviau. Pirmiausia bandyk kalbetis, ziurek ka sakys, o tada jau...... O nuo kada zadi leisti i darzeli, nuo kokio men., as tai abu vaikus uzrasinjau, tik jiems gimus(na po menesio blush2.gif )
zivilake
na as zadu vesti nuo rugsejo 4u.gif As ansciau ten skambinau, tai man vedeja pasake, kad labai anksti nereikia registruotis, ji man net sake pavasari uztenka bigsmile.gif
zivilake
na siandien jau uzrsiau vaika i darzeli, tai direktore visai niek pasirode 4u.gif tokia nenusedinti vietoje biggrin.gif tai labai gerai, vadinasi nera, kad sedi savo kabinete ir nosi krapsto thumbup.gif
suzadetine
Sio darzelio direktore tikai labai gera, nuosirdi supratinga. Eikite visos drasiai ir net neturekite jokiu abejoniu nenusivilsite.
Papildyta:
O beje kabinete tikrai nesedi , nes rupinasi visais i darzeli priimtais vaikuciais, ir labai nuosirdziai domisi kaip kuriam sekasi, pati tai maciau patyriau.
ignasser
Na va, mes lankome pačiu mažiausių lopšiuką Pasakoje jau 3 mėnesius ir jau galim išsakyti savo nuomonę. Esu labai patenkinta dėl kelių priežasčių:
1. labai mažas sergamumas yra (ypatingai lopšelių grupėse)
2. SU vaikais uzsiima tikrai šauniai, dažnai atvažiuoja lėlių teatrai. Kaip supratau, darželio pakraipa yra viską perteikti per vaidinimą ir lėles, tai auklytė jau pradėjo rodyti 2-čiams vaidinimus lėlių.
Kas nelabai patinka, tai kad labai anksti susirenka vaikus mamos. Bet čia jau tėvų reikalas. Matyt dauguma mamyčių nedirba iki 17 val. tai jau po pavakarių vaikų didžiąją dalį išsiveda. Bet,, kad ir lieka paskutiniai vaikai, auklytės niekad nebamba ir nezurzia, kad jau nori namo.
Gal aš nesu labai priekabi, bet aš ramiai savo vaikiuką palieko šiame darželyje.
zivilake
tai labai džiugu, kad šiame darželyje taip šaunu thumbup.gif
Surry
Apie ''PASAKA" galiu kalbeti tik is geros puses.Sunus si darzeli lanke 3metus.Aukletojos buvo pacios geriausios,sunus su dziaugsmu eidavo kiekviena ryta.Ypac gera aukletoja-Ginute.Atsidavusi vaikams visa sirdimi...
Gaila.bet pakeitem gyvenama vieta.Dabar sunus eina i darzeli Silainiuose.Atsirado daug problemu.Nuolat kalba apie senaji darzeli,nori ten grizti.
Beatos mama
Labukas visom,
Paskaiciau ir nudziugau,tik geri atsiliepimai,kaip gera girdeti thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Na,o kaip siame darzelyje su maitinimu, g.gif kaip aukletojos g.gif
muter
gal merginos zinot,gal ten yra vieteliu dar? mums beda,reikai skubiai,rajonas mums tiktu 4u.gif
Surry
QUOTE(muter @ 2007 09 09, 22:53)
gal merginos zinot,gal ten yra vieteliu dar? mums beda,reikai skubiai,rajonas mums tiktu 4u.gif
*

Nebuk naivi unsure.gif Vietu visada atsiras.Mums irgi ne is pirmo karto atsirado...
zivilake
Na dėl maitinimo kaip pasakyt, mano mažius jau eina į lopšelinukų grupę, tai kaangi jie maži tai jiems dažnai duoda košės, o mano kliackas įsivaizduoja labai didelis ir jis jų nevalgo verysad.gif Pietų taip pat dar nemiega, tai prasivedu labai nuvargusi ir vos kojas be panešanti, na kol kas lyg viskas gerai, vaikų grupėje nedaug, skao, kad juos po vieną tarpais atveda, kad adaptuotusi gal ir gera politika g.gif auklyte sakė, kad net pietų kai vaikus sumigdo ir ji gulasi jai skirtoje vietoje, na žinot kaip vaikai dažnai būna ypratę matyti matyte šalia miegančią, o kai vaikai užmiega ji eina tada savo reikalus tvarkyt, na manau super tuo klausimu rolleyes.gif
ziuzytea
mano panele irgi lanke sita darzeli.labai dziaugiuosi.Imokykla isejo mokedama skaityti ir siaip labai savarankiska.Daug dainavo, vaidino O mokykloje mokytoja sake kad labai geri vaikai is aukletojos Onutes grupes .aukletoja istikro nuostabi.sekmes lankantiems si darzeliuka 4u.gif thumbup.gif
kroska
QUOTE(lincikas5 @ 2007 05 30, 08:54)
Apie ''PASAKA" galiu kalbeti tik is geros puses.Sunus si darzeli lanke 3metus.Aukletojos buvo pacios geriausios,sunus su dziaugsmu eidavo kiekviena ryta.Ypac gera aukletoja-Ginute.Atsidavusi vaikams visa sirdimi...
  Gaila.bet pakeitem gyvenama vieta.Dabar sunus eina i darzeli Silainiuose.Atsirado daug problemu.Nuolat kalba apie senaji darzeli,nori ten grizti.
*

na seme darzelyje as atlikau praktika, man patiko. o aukletoja Ginute tikrai sauni, viska del vaiku padarytu.
Mozure
Mes taip pat jau uzsiraseme nuo rugsejo i si darzeli. Vedeja pasake, kad pasiskambintume geguzes menesi, tada bus aisku ar patekom.. Dziaugiuosi, kad tik geri atsiliepimasi apie si darzeli biggrin.gif
*Anigla*
Sveikutės mamytės. Mes taip pat lankome šį nuostabų darželį, ir mano nuomonė, kad geresnio darželio negalėjome pasirinkti. Arti namų, direktorė gera, o mūsų grupės auklėtoja thumbup.gif , taip super. Todėl, visų šimtu procentų esu už šį superinį darželį. Sėkmės jums mamytės pasirenkant gerą ir tikrai gerą darželį. smile.gif 4u.gif biggrin.gif
violetaagne
Labukas, taip aš irgi už šita darželį, mano krikšto dukrytė lanko jį, ir yra labai nuostabi mergytė. thumbup.gif
daivoshius
Mūsiškis irgi lankė šį darželį,nes buvo šalia namų. Jokių nusiskundimų neturiu,netgi priešingai. Puiki auklėtoja Onutė, kurią vaikai gerbė ir klausė. Buvo pirmi metai, kai jinai paruošė vaikus į mokyklėlę thumbup.gif netgi dabar maniškis važiuojant pro šalį (išsikėlėme gyventi į kitą miesto galą) reikalauja užvažiuoti. Vaikai vaidindavo spektaklius. Taip pat šauni muzikos mokytoja Eglė. Vaikučiai šokdavo,dalyvaudavo "Grok Jurgeli" koncertuose. Na mes duodam 10 balų 4u.gif
muter
sveikutes,mes senokai uzsirase i ta darzeli,(maziukui geguzi bus du metai)bv nuejus rudeni,sake ateiti pavasari,nes per mazas,dave 90 % kad priims,db pareiske,kad tik rudeni,nes uzkistas juodai g.gif nu nesuprantu,gal pinigu reikia,bet bijau izeisti,o gal neima,tai pasimetus biski blush2.gif o jei ir nesti,tai kiek?supratimo neturiu doh.gif
diaska
Noreciau paklausti ar sunku papulti i toki darzeli?Ir kaip reiktu,esu dar nepatyrusi pirma karta ieskau vaikui darzelio,ir esu nevietine,gal galetumete kasnors patarti?Aciu
*Anigla*
Kiek žinau, tai dabar visi darželiai kažkaip perpildyti.Turiu pažystamų mamų, kurios dabar registruoja jau iš anksto, prieš kokius metus, nes dabar atėjo vėl tie laikai, kai vaiką į darželį registruoji tik jam gimus. Vadinas gimstamumas vistik auga. thumbup.gif
O einant į darželį "Pasaka", jokių kyšių nereikia, bent jau mes nė lito nedavėm, labai maloni direktorė thumbup.gif thumbup.gif O jei vietų jau nėra, tai bandykit paraiškas nešti į kelis darželius, ir kuo anksčiau. Į kažkurį tikrai pasiseks papulti.
Sėkmės mamulytės. mirksiukas.gif
muter
mes jau labai senai uzsirase,ir dave beveik simta procentu kad priims,bet kai atejo laikas,vel rudeniui nukele,ir kituose esam parase pareiskimus blush2.gif
rimantuke
Sveikutes mamos, mano vaikutis lanko darzeli "Pasaka" tikrai viskas saunu ir jam patinka. Aukletojos tiek uzsiima. Jie ir piesia, ir klijuoja, ir tapo, ir eilerastukus mokinasi, ir spektakliuku nemazai, jis dar lopselyje. Bet savo sunu uzrasiau, kai jam dar metu nebuvo, darzelis nera arti namu, bet paskaicius apie daugely darzeliu sis man buvo priimtiniausias ir neapsirikau.
saldumelisss
Mes ir uzsirasem i si darzeli nuo kito rudens....idomu ar yra galimybiu papulti pavasari jei labai prireiktu gal pinigeliais padetu? g.gif nes vis tik reiks i darba gryzti rolleyes.gif o vaiksciojant aplink iskart darzelis patrauke ispuoseleta aplinka o aukletojos uzsiima su vaikuciais smile.gif o kas zino kaip su tom rinkliavom?
zivilake
Na mūsų kliackas, kai prad4jo lankyti, tai metėmės žaisliukams, o paskui kanceliarinėms prekėms, gerai nepamenu dabar per metus išėjo 150-200 Lt. Čia su dovanėlėms auklytojoms ir pan smile.gif
mikke
Sveikos, mamytės 4u.gif

Gal jūs galit papasakoti apie šiųmetines lopšelio grupes ir jų auklėtojas?? Labai nesinori papult pas kokią žiežulą unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.