labai prasau mamu, kurios buvo susiduruosios su sio daktaru,arba zino jo koordinates,atsilepti. As zinau kad jis kiles is ukrainos,dabar givena Vilniuja,ir labai sekmingai gido vaikus homeopatiniais vaistais mano vaikui sio momentu,labai reiketu pagalbos,kol tradiciniai daktarai visai nenugide.O gal kas zinote koki kita daktara,kuris gido netradiciniu budu Kaune ar Klaipedoi, labai aciu
Gyd. Antono Popovo kabinetas: Rygos g.15, Vilnius (8*614) 75167 el. paštu: apopov@takas.lt
Kas esate apsilankiusi pas si gydytoja, kokie atsiliepimai, kokios esate nuomones?
Lankomes pas si gydytoja. Mums jo skirtas gydymas padejo ir, kas svarbiausia, teikia man stiprybes ir vilties, kad nugalesime visas bedeles.
Mano sunui diagnozavo bronchine astma, bet mes isdrisome netiketi sia diagnoze ir nevartojome cheminiu preparatu. Kreipemes i si gydytoja. Jau 4 men. vartojame jo paskirtus vaistus ir galiu teigti, kad pokyciai optimistiniai. Yra nepatogumas tame, kad gydytojas nera visada pasiekiamas. Kai vaikui uzejo kosulys ir norejau patarimo, negalejau prisiskambinti. Jis gyvena Ukrainoje ir Vilniuje buna tik kartais. Mielai pabendrauciau detaliau per AZ, jeigu noretumete. Sveikatos linkedama QUOTE(tatrud @ 2009 08 19, 00:35) Lankomes pas si gydytoja. Mums jo skirtas gydymas padejo ir, kas svarbiausia, teikia man stiprybes ir vilties, kad nugalesime visas bedeles. Mano sunui diagnozavo bronchine astma, bet mes isdrisome netiketi sia diagnoze ir nevartojome cheminiu preparatu. Kreipemes i si gydytoja. Jau 4 men. vartojame jo paskirtus vaistus ir galiu teigti, kad pokyciai optimistiniai. Yra nepatogumas tame, kad gydytojas nera visada pasiekiamas. Kai vaikui uzejo kosulys ir norejau patarimo, negalejau prisiskambinti. Jis gyvena Ukrainoje ir Vilniuje buna tik kartais. Mielai pabendrauciau detaliau per AZ, jeigu noretumete. Sveikatos linkedama Laba diena ar tel Popovo 861475167 nepasikeite noretume pas ji konsultacijai kiek kainuoja ar jis daznai buna vilniuje
Sveiki,
uzsirasyti konsultacijai galima tel. 8-614-75167. Tai bendrasis priemimo tel. Nr. Kiek zinau, jis atvaziuoja nedaznai, todel patariu pasiskambinti ir uzsiregistruoti. Pirmine konsultacija kainavo 200 Lt. Gydytojo kontaktus nusiunciau Jums AZ. Sveikatos Jums!
Noreciau isgirsti apie si gydytoja atsiliepimu
|