Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar visi tokie bailiukai?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2
asta--
Maniskiui irgi tuoj bus 5 men, tai irgi jautruolis pasidare....ne bet ka ir prisileidzia, bijo garsesnio pokalbio ar juoko, kitos aplinkos, nes priprates namuose su tik su mamyte but ramiai be jokiu pasaliniu garsu ir tetukas iprato begti nusiciaudeti i kita kambari lotuliukas.gif manau, kad vaikas pradeda jau suvokti ir reaguoti i aplinka ir su laiku pats rekaus ir duks, kad net namai skambes rolleyes.gif
vasarak
nu mano mergina nepasakyciau kad buvo bailiuke, bet jai nepatikdavo svetimos rankos tai labai biggrin.gif , bet va mazius dabar 4men tai nieko nesibaido, nei garsu, nei zmoniu visiems sypsosi, kas jam sypsosi mirksiukas.gif , o del garsu gal jis priprates, nuo isdykeles sesutes blink.gif . Tik kai jau labai, labai pavarges tada jau verkia ir svetimus pamates ir nuo garsesniu garsu mirksiukas.gif
Maja**
Mano mazyle nieko nebijo is vis. Nei zmoniu, nei garsu. Su vyru juokiames, kad musu suo ( vakaru skotijos baltasis terjeras) dar kai laukiausi pripratino prie triuksmo, nes loja pastoviai doh.gif blush2.gif
Brukne
Mano mazylis nuo pat gimimo buvo padidinto jautrumo, dar ligonineje miegodamas krupciodavo nuo bet kokio garso, dabar 6 men jau biski apsiprato, bet dar daug kas ji gasdina, ir vaiku triuksmas ir ciaudulys ir pakeltas tonas... Na nuo visko viestiek nenusaugosi, teks po truputi priprasti maziukui ir susipazinti su triuksmingu pasauliu smile.gif
almani
QUOTE(Brukne @ 2009 04 08, 22:40)
Mano mazylis nuo pat gimimo buvo padidinto jautrumo, dar ligonineje miegodamas krupciodavo nuo bet kokio garso, dabar 6 men jau biski apsiprato, bet dar daug kas ji gasdina, ir vaiku triuksmas ir ciaudulys ir pakeltas tonas... Na nuo visko viestiek nenusaugosi, teks po truputi priprasti maziukui ir susipazinti su triuksmingu pasauliu  smile.gif
*

O gimdei pati? Nes mano mergaite irgi krupciodavo nuo gimimo, bet man buvo darytas cezaris. Manau tai turi itakos.
aistee1986
mano zuikutis irgi yra tos bailiukas,jei kas garsiau tai toj sukrupcioja,ir dar didelis tinginukas,visai nenori verstis,tingenius verysad.gif
adi@v
Mano mazoji labiausiai bijo, kai tetis ryte ciaudeja. Lupa tik patempia ir jeigu nespeji paglostyti, tai ir verkt pradeda. Kadangi mazai kur i svecius isvaziuojam, tai pastebejau, kad jau kreivai pradejo ziureti ir i nematytus zmones.
aslin
Nuo 2,5 mėn pradėjo atpažinti savus, tai bijojo nepažįstamų. dabar 6 mėn. jau nebijo. Šiaip išsigąsta labai garsių triukšmų, jei gaisrinė, ar policija šalia pravažiuoja su sirena.
*alisa*
QUOTE(almani @ 2009 04 09, 07:48)
O gimdei pati? Nes mano mergaite irgi krupciodavo nuo gimimo, bet man buvo darytas cezaris. Manau tai turi itakos.
*

Man taip pat cezari dare, tai maziukas nuo pirmos dienos krupciojo, bet pediatre sake, kad tai visiskai normalu smile.gif Dabar jau labai retai sukrupcioja, baigiam isaugti thumbup.gif
damora
QUOTE(alisa stebuklu salyje @ 2009 06 27, 15:45)
Man taip pat cezari dare, tai maziukas nuo pirmos dienos krupciojo, bet pediatre sake, kad tai visiskai normalu smile.gif Dabar jau labai retai sukrupcioja, baigiam isaugti thumbup.gif
*

Man ir dare CP, tai dukryte ir nuo gimimo krupcioja. Fenas, dulkiu siurblys kaip tik labai tinka, jis nusiramine ir uzmiega thumbup.gif . Nepatinka, buti pas uosvius didziaja laiko dali prarekia doh.gif. Tai prasidejo mazdaug nuo 3 men, idomu kiek tesis cool.gif
AtoMama
Sveikutes "bailiuku" mamytes, mes irgi prie jusu jungiames -mano mazylis nuo 3,5 men pradejo bijoti svetimu zmoniu, dabar jau 5,5men, ir vis dar neprisileidzia nieko kito, tik mama, teti ir babyte.
Na, gal butu ir nedidele problemyte, bet jis dar ir tinginiukas, nesivarto, tai daktare israse jam manksteliu fitness4.gif - bet pries tai (cia, silainiu poliklinikoje tokia politika, kaip supratau) dar reikejo, kad keliu daktaru komisija patvirtintu, jog manksteles jam tikrai reikalingos. Tai siandien nuejau su vaikeliu, kabinete keturios gydytojos prie maziaus lenda, o jam taigi - 4 svetimi zmones!!! scare.gif , ir dar svetimoje aplinkoje. Tai vargsiukas taip persigando, kad taip klykiancio savo vaiko dar nebuvau maciusi. Ir nenuraminsi niekaip.
Aisku, neapziuresi, neivertinsi vaikucio, kai taip verkia. Tai ir grizom namo nieko nepese. Po tokio streso miegojo tik man ant krutines, niekaip negalejau padeti i lova, vis pradedavo verkti . cry.gif
Na, bandysim i namucius pasikviest kineziterapeute, gal pavyks.

Gal kam taip buvo, kad bijojo kineziterapeutes? Ka daret?
Luttuke
Nezinau kode, bet tokiu garsu kaip tecio ciaudejimas ar kosejimas vaikas issigasta, ypac, jei suciaudo ar sukosti, kai jis migdosi. Dar bijo lamdomo skardines garso ir kaimynu mergaites spygavimu. O dulkiu siurblys, blenderis, kavamale ir kiti panasu daiktai yra labai idomu ir visai nebaisu. Pas gydytojus vaikas visada buna geresnes nuotaikos nei namie. Svetimu zmoniu pastebejau, kad bijo, jeigu nori miegucio. I rankas vel eina, bet ilgai pas nepazistamus nenori buti ir butinai turi horizonte matytis mama smile.gif
Juliaana
Sveikos, žinokit aš galvojau, kad mano vaikinukas toks vienas bailiukas, bet pasirodo turi draugų 4u.gif , mes ir bijom kai čiaudo, kosėja ir mama ir tėtis bigsmile.gif , ir kai mama staiga pasirodo, žodžiu ko mes tik nebijom doh.gif . Bet pvz. prabudęs jis sau ramiai gali gulėti, žaisti, jokio rėkimo.......
O ant rankų svetimam nei už ką, tik mamos ir tėčio rankos mielos biggrin.gif .
O masažavomes mes jau ir 3 sav., ir 3 men., ir nieko mums labai patinka bigsmile.gif , kaip būtų dabar net nežinau. (p.s.: mes taip pat po cezario operacijos).
varlius
Sveikos mamytes 4u.gif Musu maziukas vis issigasdavo ciaudejimo, kostelejimo ir kitokiu staigesniu garseliu. Kavamale, blenderis, dulkiu siurblys, dusas - ilga laika buvo draugai. Niekas nebuvo jo stipriai isgasdines, bet staiga eme paniskai visko bijoti... Visi anksciau mineti draugai staiga tapo priesais... Rytais jau prausiame maziuka prisipyle vandens i dubeneli. Nes tekantis vanduo is ciaupo sukelia tikra isterija su pasikukciojimais... Apie dusa maudyniu metu isvis nera ne kalbos... Svarbiausia, kad maudytis visada labai mego ir jokiu nemaloniu ivykiu maudyniu metu nera buve... Tiesiog nei is sio nei is to musu zuikulis tapo baisus bailiukas verysad.gif Taip gaila maziuliuko, o padet net neisivaizduoju kaip verysad.gif
Dovile2010
sveikos mamytes,musu mazyle taip pat krupteli nusiciaudzius ar nusikosejus teciui, bet labiausiai mes bijome svetimu zmoniu.. verysad.gif net pakalbinti nesileidzia iskart lupyte patempia ir daznai tai baigiasi verksmu,o jau apie paemima i rankas tai net nekalbu schmoll.gif
Parker
QUOTE(varlius @ 2010 02 02, 21:43)
Sveikos mamytes  4u.gif  Musu maziukas vis issigasdavo ciaudejimo, kostelejimo ir kitokiu staigesniu garseliu. Kavamale, blenderis, dulkiu siurblys, dusas - ilga laika buvo draugai. Niekas nebuvo jo stipriai isgasdines, bet staiga eme paniskai visko bijoti... Visi anksciau mineti draugai staiga tapo priesais... Rytais jau prausiame maziuka prisipyle vandens i dubeneli. Nes tekantis vanduo is ciaupo sukelia tikra isterija su pasikukciojimais... Apie dusa maudyniu metu isvis nera ne kalbos... Svarbiausia, kad maudytis visada labai mego ir jokiu nemaloniu ivykiu maudyniu metu nera buve... Tiesiog nei is sio nei is to musu zuikulis tapo baisus bailiukas  verysad.gif  Taip gaila maziuliuko, o padet net neisivaizduoju kaip  verysad.gif
*

QUOTE(Dovile2010 @ 2010 02 03, 18:47)
sveikos mamytes,musu mazyle taip pat krupteli nusiciaudzius ar nusikosejus teciui, bet labiausiai mes bijome svetimu zmoniu.. verysad.gif net pakalbinti nesileidzia iskart lupyte patempia ir daznai tai baigiasi verksmu,o jau apie paemima i rankas tai net nekalbu schmoll.gif
*

Del tekancio vandens, duso garsu baimes tai, manau, greitai turetu praeiti.. Manoji maze kiek anksciau buvo pradejusi bijoti maudytis, nors dar anksciau labai mego. Dabar vel viskas ok.
O del svetimu zmoniu baimes, tai ir as pergyvenau, kad maziuke paskutiniu metu eme pripazinti tik mane ir teti. Bet greit supratau, kad tai tik sveiko vaiko pozymis smile.gif Nuo 7 iki 12 men vaikai turi skirti artimiausius sau zmones, buti prie ju prisirise ir del to nenoreti su jais skirtis nei akimirkai. Taip kad viskas cia tvarkoj, viskas su laiku pasikeis mirksiukas.gif
dile14
sveikos mamos,mum jau 7 men,mano mazyle visada linksma juokiasi,kai buna sveciu,bendrauja noriai,taciau pabandzius ja palikt pas mociute prasideda karnavalas, po dvieju valandu ,kad baisu..... su spiegimais, rekimais ir t.t.
maniske taip pat kiekviena karta krupcioja nuo ciaudejimu ,staigaus kokio judesio,kosejimo,siurblio garso,sulciaspaudes garso... Blenderio irgi anksciau bijojo,bet kai pamate kad iskart gauna valgyt tai pradeda krykstauti biggrin.gif
taciau as gimdziau naturaliu budu.
ericute
QUOTE(Parker @ 2010 02 04, 00:03)
Del tekancio vandens, duso garsu baimes tai, manau, greitai turetu praeiti.. Manoji maze kiek anksciau buvo pradejusi bijoti maudytis, nors dar anksciau labai mego. Dabar vel viskas ok.
O del svetimu zmoniu baimes, tai ir as pergyvenau, kad maziuke paskutiniu metu eme pripazinti tik mane ir teti. Bet greit supratau, kad tai tik sveiko vaiko pozymis  smile.gif Nuo 7 iki 12 men vaikai turi skirti artimiausius sau zmones, buti prie ju prisirise ir del to nenoreti su jais skirtis nei akimirkai. Taip kad viskas cia tvarkoj, viskas su laiku pasikeis  mirksiukas.gif
*

as irgi pritariu kad nenormalu butu jei vaikas nebijotu svetimu nei kiek. mano maziuke tai ispradziu atsargiai ziuri i juos,o paskui po kiek laiko tik susidraugauja ir visaip maivosi wub.gif bet viena su svetimais nelabai buna,geriausia su manim arba teveliu
lyrute
Mano vaikiukas labai bijo kaimynes berniuko, kuriam 9 men. JIs guguoja labai garsiu balsu ir Aistis is karto ima labai graudziai verkti. Taip pat jei tas berniukas bando ji paliesti, susidraugauti, tada irgi labai verkia. Suaugusiu zmoniu jis nebijo, bent jau kol kas. Kai nusiciaudziu patempia lupa, bet jei imi raminti, nepradeda verkti.
Manau, kad turetu praeiti tai, nes stengiuosi pas ta kaimyne eiti i svecius, po truputi jau maziau verkia ir krupcioja, manau kad greitu laiku taip nebereaguos.
Dovile2010
QUOTE(Parker @ 2010 02 04, 01:03)
O del svetimu zmoniu baimes, tai ir as pergyvenau, kad maziuke paskutiniu metu eme pripazinti tik mane ir teti. Bet greit supratau, kad tai tik sveiko vaiko pozymis  smile.gif Nuo 7 iki 12 men vaikai turi skirti artimiausius sau zmones, buti prie ju prisirise ir del to nenoreti su jais skirtis nei akimirkai. Taip kad viskas cia tvarkoj, viskas su laiku pasikeis  mirksiukas.gif
*

na mes su savo aukseliu karta nuejom i svecius,..tai spejom ieiti i vidu pasisveikinti ir mazyle apsidairiusi taip verkti pradejo,kad po ilgo raminimo ir nieko nepesimo teko apsisukti ir vaziuoti namo doh.gif ir namuose dar labai ilgai raminau kol galiausiai uzmigo..visa nakti blaskesi labai neramiai miegojo.. taigi lauksim ir tikesimes kad musu mazyle greit isaugs is tokiu baimiu.. rolleyes.gif
mazutesaule
na ir mes turim tokia problemele,mazius yra bailus,bet manau kad ateis laikas ir isaugsim.
brasskyte
sveikos
Jungiames ir mes, bailiukės blush2.gif 4u.gif

QUOTE(AtoMama @ 2010 01 26, 20:32)
Sveikutes "bailiuku" mamytes, mes irgi prie jusu jungiames -mano mazylis nuo 3,5 men pradejo  bijoti svetimu zmoniu, dabar jau 5,5men, ir vis dar neprisileidzia nieko kito, tik mama, teti ir babyte.
Na, gal butu ir nedidele problemyte, bet jis dar ir tinginiukas, nesivarto, tai daktare israse jam manksteliu fitness4.gif  - bet pries tai (cia, silainiu poliklinikoje tokia politika, kaip supratau) dar reikejo, kad keliu daktaru komisija patvirtintu, jog manksteles jam tikrai reikalingos. Tai siandien nuejau su vaikeliu, kabinete keturios  gydytojos prie maziaus lenda, o jam taigi - 4 svetimi zmones!!! scare.gif , ir dar svetimoje aplinkoje. Tai vargsiukas taip persigando, kad taip klykiancio savo vaiko dar nebuvau maciusi. Ir nenuraminsi niekaip.
Aisku, neapziuresi, neivertinsi vaikucio, kai taip verkia. Tai ir grizom namo nieko nepese. Po tokio streso miegojo tik man ant krutines, niekaip negalejau padeti i lova, vis pradedavo verkti .  cry.gif 
Na, bandysim i namucius pasikviest kineziterapeute, gal pavyks.

Gal kam taip buvo, kad bijojo kineziterapeutes? Ka daret?
*

masažavo mūsų pupa kai jai tebuvo porą mėn, tada darėm pertrauką, po mėn, vėl keliavom masažuotis, bet deja, teko atsisakyti, nepripažino kitos aplinkos, užtekdavo įžengti pas masažistę į kabinetą, paleisdavo dūdas.
Pasamdėm masažistę į namus, bet ir namuose nesileido, iškart verksmas iki pasikūkčiojimų, teko atsisakyti, nes kad poto dar būtų nerami nesinorėjo. unsure.gif

QUOTE(Juliaana @ 2010 01 29, 16:29)
Sveikos, žinokit aš galvojau, kad mano vaikinukas toks vienas bailiukas, bet pasirodo turi draugų  4u.gif , mes ir bijom kai čiaudo, kosėja ir mama ir tėtis  bigsmile.gif , ir kai mama staiga pasirodo, žodžiu ko mes tik nebijom  doh.gif . Bet pvz. prabudęs jis sau ramiai gali gulėti, žaisti, jokio rėkimo.......
O ant rankų svetimam nei už ką, tik mamos ir tėčio rankos mielos  biggrin.gif .
O masažavomes mes jau ir 3 sav., ir 3 men., ir nieko mums labai patinka  bigsmile.gif , kaip būtų dabar net nežinau. (p.s.: mes taip pat po cezario operacijos).
*

mūsų ir iš pradžių bijojo visų šitų garsų, dr truputis mažiau, bet jeigu ji labai susimąsčius būuna, ar susikaupus žaidžia, ir kažkas nusičiaudo, iškart verkia.

QUOTE(Dovile2010 @ 2010 02 03, 18:47)
*

mūsiškė taip pat bijo svetimų, bet jeigu dažnai kas nors lankos, po truputi gali ją prisikalbinti, svarbu mato mamą ar tėtį.
Dar pastebėjau, kad nemėgsta vyresnių moterų (pvz. abiejų močiučių visai neprisileidžia, seneliams balsu nusijuokia) žodžiu-merginai labjau vyrų kompanija patinka lotuliukas.gif
mėgsta vaikui,kurie nespygauna, su jais gražiai draugauja, o nuo spiegiančio iškart krūpčioja ir verkia.
Tikiuos iki metų visos baimės dings ax.gif
kkatrinka
Kolkas nepastebejau kad bijotu, visi labai maloniai ji kalbina, tik jis gedinasi, slepiasi, nuleidzia galvyte wub.gif beje jam labai patinka tetos su akiniais biggrin.gif
Labri_
Mano mazoji gime nors ir ne po cezario operacijos, bet pridususi. Tai yra didele bailiuke. bijo ir kai kitas ciaudeja, ar uzdaro kas duris, garsiau ka pasako...svetimu zmoniu, net mano mamos bijo. aisku, jei i rankas neima jos, tai nepaleidzia dudu, bet ziuri itartinai.
pradejome masazus, bet polikninikoje nesileido, cype, tai ateina masaziste i namus, irgi verkia, bet buna ir neverkimu jau( sako sava aplinka kazkiek nuramina).
neurologe parase, kad dirglus, jautrus kudikis. kazi ar isaugsime, kaip ateity bus? g.gif
tas dirglumas sake, gali buti ir del sunkiu isgyvenimu nestumo metu (vyro liga uzklupo netiketai, del kurios nebuvo aisku ar isgyvens jis)

beje, o mano drauge gimde su cezario operacija, tai jos lelis visai ne bukstus.

Lina1985
Musu vaikas tfu tfu tfu dar nera bailiukas Jam patinka i svecius vaiksciot. Kalbina jis visus tada juokiasi patenkintas, o namie tai megsta pazirzent. Kolkas patinka jam ir svetimos vietos ir svetimi zmones.
Dzolina
Maniškis ir visko bijojo, ir net su tėčiu nenorėjo buti, bet apie 6mėnesiukus pagerėjo situacija smile.gif
Olia84
NUO 5 MEN DAZNIAUSIAI MAZYLIAI TAMPA BAILUS MANISKE IRGI BUVO.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.