Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Čia lieknėja GRUODINUKĖS 2008
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3
Rutti
VIS DAR DRAUGIŠKAI IR PALAIKYDAMOS VIENA KITĄ SVORĮ META GRUODINUKĖS

user posted image

PRATIMAI PILVO PRESUI

KMI IR RIEBALŲ MASĖS APSKAIČIAVIMAS

RECEPTUKAI

VISKAS APIE SISTEMĄ -60

AŠ GALIU, TU GALI, MES GALIM
Dagma
Rutti 4u.gif

QUOTE(Rutti @ 2011 04 15, 07:21)
bet vistiek kaip super svarbu juda  drinks_cheers.gif  ir nebedaug jau ir liko tik keli kg saunuole smile.gif
*

anokia šaunuolė irnesakyk.gif baisi tinginė neturinti valios doh.gif blush2.gif galėjo jau daugiau būt nukrite ax.gif
Arvena
Hallo Hallo
RUTTII -- SLAPUKE TU - NUOSTABU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

aš tai vakar nevalgiau vakarienės, bo buvau teatre - tai aišku šian pakrito blush2.gif
Užskaitau, kad ale 700 gramų per savaitę lotuliukas.gif

ŠIANDIENINIS SVORIS 78,2 kg (prieš sav buvo 78,9 kg)
aslin
Labas

Man per keturias dienas nuo pirmadienio 100g nukrito. Bet ir normalu, kad praėjus pirmom savaitėm po svorio mažinimo krenta lėčiau. dabar 56,200 kg. Bet manau, kad svyruoja svoris, dieną mažiau, dieną daugiau. Dabar laukiu, kol svarstyklės 55 rodys. Iki priešneštuminio svorio man dar 6 kg, tiek tai tikrai nenumesiu, bet dar nors porą kilogramų norėčiau numest.
Liutukeee
Laba!Ai,rimtai gi-siandien prisiduot reikia.Kaiptik ryte pasisveriau-61,8kg.Na zodziu nekrenta,bet,kad paskutinem dienom saldainius valgau. blush2.gif Net po 5vnt.per diena. blush2.gif Ir kumpio. blush2.gif Bet kaip MB sako-valgyk,valgyk,nes kai nevalgai vistiek svoris nekrenta.. biggrin.gif

Ai,laukiu pavasario,gal tada prades krist. blush2.gif
Rutti
Arvenut, tiesiog visiškai nenoriu užsiciklint ties skaičiukais šį kartą rolleyes.gif
Arvena
QUOTE(Rutti @ 2011 04 15, 12:11)
Arvenut, tiesiog visiškai nenoriu užsiciklint ties skaičiukais šį kartą rolleyes.gif
*

bet o man kaip įdomu - nu gi žinai mane.................. blush2.gif blush2.gif negali gi pykt - tokia jau aš esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rutti
QUOTE(Arvena @ 2011 04 15, 12:24)
bet o man kaip įdomu - nu gi žinai mane.................. blush2.gif  blush2.gif negali gi pykt - tokia jau aš esu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

nu tai jo biggrin.gif
Liutukeee
Ir vel smaguriaujat visa savaitgali,net nepasirodot cia biggrin.gif
stripulis
Nu aš tai jau ne smaguriavau, o ėdžiau... gerai, kad prisidavimas penktadienį (pereitą penktadienį buvo kaip visada - 59), gal dar spėsiu sumažint ėdimus ir nebus kokie +3 kg...

nes šeštadienį buvau varžybose, tai dusyk priėdžiau greito maisto (picos gabalas ir dešrainis), paskui grįžus iš jų tingėjau daryt ką nors protinga, tai dar kugelio nusipirkau pardoj ir irgi suėdžiau visą, kiek žinau, vakare dar kažko pririjau, nežinau ko...
tiek, kad penktadienį sportavau (nors tai buvo kvaila, nes paskui liga dar labiau įsisiautėjo, bet jau nebegalėjau be sporto...)

sekmadienis... ėdimas non stop, psio, jau kelnės veržia. traškučių pakelis, saldainiai, vištienos buljonas, višta, virtos morkos, bulvės, pusė puoduko manų košės, dvi duonos riekės su žalumynine varške, iš kurių viena su keturiais griežinėliais vytintos dešros, dvi sluoksniuotos tešlos bandelės su karibų jūros daržovių troškinuku (home-made), ir žinau, kad tikrai ėdžiau dar kažką...

aš va taupau ir metu svorį tipo. tai šeštadienį sekmadienį buvo ir ėdimo dienos, ir netaupymo dienos - per pusę mėnesio išleidau nepilnai dvigubai tiek, kiek per savaitgalį wacko.gif
Tikiuosi, mano "šou" jau baigėsi, nes kraupu...
Liutukeee
Na as irgi valgiau-ir florentinu,ir saldainiu,ir kepto naminio batono,ir torto ragavau ir dar turbut kazko,jau nepamenu,o visa kita kaip visada.Bet siryt jau 62,4kg.+Puse kg.
stripulis
Kadangi antra pusė kažkur nukišo svarstykles, sėkmingai paslėpė, sutvarkė ar dar kaip pavadint, tai nežinau, turiu pliuso ar ne... Ir iš principo iki penktadienio neieškosiu - būsiu antibų kursą baigusi, tai gal jis man dar kilų užaugins, iki šiol būtent taip veikdavo sistiema... wacko.gif
aslin
Labas
Išvažiuoju Velykom pas tėvus, tai prisiduodu šiandien - lygiai 56 kg. Labai lėtai, bet judu atgal. Neaišku, kaip bus po švenčių, paprastai prsivalgau tuo metu. Bet stengsiuios susilaikyti vakarais.
Dagma
aha, tema apmirusi ax.gif
Man ir sunkiai einasi dietintis doh.gif bet stengiuosi nors vakare neprisiėsiti ax.gif įdomu kaip po Velykų bus unsure.gif Ruošiuosi pati šimtalapį kepti, tai tikrai ėsiu paskui rolleyes.gif
cameron
Aš, kvaiša, vis pasižiūriu favorituose, kad naujų žinučių lieknėjimo temoj nėra ir neinu ten. O kad ta tema baigta ir nauja pradėta, tai tik dabar dašuto lotuliukas.gif

Tai va biškį pasidžiaugsiu ax.gif Užėjo man "galėjimas". Tokia psichologinė būsena, kad turiu numest ir viskas. Net alkio nejaučiu (kažkiek į anoreksiją užneša, bet man dar toli iki to rolleyes.gif ).
Tai prisiduodu (nes rytoj nebūsiu):

Pradžia 71,5kg

Dabar 69,8 kg

Šią savaitę numečiau 1,1kg

Viso numečiau 1,7kg

Ledai pajudėjo assa.gif assa.gif assa.gif
Kelnės jau laisvokos thumbup.gif

QUOTE(stripulis @ 2011 04 17, 23:48)
sekmadienis... ėdimas non stop, psio, jau kelnės veržia. traškučių pakelis, saldainiai, vištienos buljonas, višta, virtos morkos, bulvės, pusė puoduko manų košės, dvi duonos riekės su žalumynine varške, iš kurių viena su keturiais griežinėliais vytintos dešros, dvi sluoksniuotos tešlos bandelės su karibų jūros daržovių troškinuku (home-made), ir žinau, kad tikrai ėdžiau dar kažką... .
*

NU geras lotuliukas.gif
Arvena
QUOTE(Dagma @ 2011 04 20, 20:16)
aha, tema apmirusi ax.gif
Man ir sunkiai einasi dietintis doh.gif bet stengiuosi nors vakare neprisiėsiti ax.gif įdomu kaip po Velykų bus unsure.gif Ruošiuosi pati šimtalapį kepti, tai tikrai ėsiu paskui rolleyes.gif
*

man tai vakare nebesunku visai nevalgyt - tik labai idiotiškai kažkaip pas ammane en su pietum.... doh.gif gaunasi kokia nuo 14 iki 16 VALGAU vis kažką doh.gif doh.gif ..O paskui jau nieko - tik ryte ,,,,, ir ne pagal sistemą valgau doh.gif doh.gif tai ir nekrenta ...

QUOTE(cameron @ 2011 04 21, 11:11)
Viso numečiau 1,7kg[/b]
*

NU VA KAIP NUOSTABU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
stripulis
O aš svarstyklių nerandu lotuliukas.gif Nu kur vyras jas paslėpė... jaučiu penktadienį ištiks infarktas... nes su antibais negali žmogus badaut - skrandį suėstų...
stripulis
taip, cameron sveikinimai,
sau pačiai irgi, paprastai prisiduodavau naktį, bet šįsyk tegu bus vakaras. tie patys 59 bigsmile.gif Gal radau savo svorį ir dabar dzin, ėdu ar neėdu, jis stovės vietoj, jei nesportuosiu? o sportuojant GAL pakris? jei gausis, tai bandysiu sportuot trissyk per savaitę...
Deganti
Na po įsigijimo tų nelemtų elektroškių, kai parodė man 78,2 kg., pagaliau šiandien ryte parodė 76,8 kg, na tai be didelių labai pastangų kažkaip po bički juda, aišku stengiuos neprisiėst ir valgyt neriebiai, beveik nevalgau duonos ir bulvių, duonos nes ėda rėmuo, na stengsimės toliau 4u.gif
Dagma
Prisiduodu ir aš pioneer.gif tie patys 64 kg kaip ir prieš savaite ax.gif svarbu nepriaugam, tai jau į gera thumbup.gif neaišku kaip per šventes bus, plius visa kita savaite būsiu pas tėvus kaime su panom, tai nežinau kaip čia su ta dieta bus g.gif na bent jau po 18 val nevalgyt tikrai jau nėra sunku, priprato organizmas thumbup.gif
Arvena
77.6 BUVO RYTE thumbup.gif irgi kažkiek pakrito blush2.gif
Gal kokį 700 gramų blush2.gif blush2.gif
Liutukeee
biggrin.gif Laba!Nesirodot nei viena? lotuliukas.gif Turbut priaugtu kg nesinori rodyti. :lotuliukas:Prisismaliziavot per Velykas. biggrin.gif As tai neturiu svarstykliu cia-tai sedziu rami. biggrin.gif
Deganti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 04 26, 19:35)
biggrin.gif Laba!Nesirodot nei viena? lotuliukas.gif Turbut priaugtu kg nesinori rodyti. :lotuliukas:Prisismaliziavot per Velykas. biggrin.gif As tai neturiu svarstykliu cia-tai sedziu rami. biggrin.gif
*

Aštao grįžau su tais pačiais kaip ir išvažiavau, sldumynų nevalgiau visiškai ir šiaip susilaikiau 4u.gif
stripulis
QUOTE(Liutukeee @ 2011 04 26, 20:35)
*

Ėdžiau labai daug, sveriu 59,5 atrodo. Nieko, ryt poryt dvi trešos iš eilės, penktadienį-sekmadienį klaikios velėnos kasimo darbai, migom pakris viskas, kas užėsta bigsmile.gif
aslin
Pas mane tie patys 56 kg, nors apimtys sumažėjo 1 cm visur. Aišku ir saldumynų per Velykas prisikirtau, tik vakarais nevalgiau. Na, žiūrėsiu toliau, gal kaip nors pamesiu dar kokį kilogramą.
Arvena
verysad.gif verysad.gif aš vėl priaugau,,,,,,,, verysad.gif

nu nžinau nežinau - neturiu laiko visai....ne pasiteisinimas, bet žinau kodėl...
Liutukeee
Pas mane irgi pliusas,grizau po savaites namo ir pasisveriau siryt.52,8kg
Daug dirbau,dienomis labai mazai valgiau,o grizus vakare namo turbut perdaug valgiau. blush2.gif
Deganti
Arvena nenusimink, man buvo šokas, kai kg vėl kilt pradėjo, bet na kažkaip, šiandien ryte rodo 76,1 kg, kuo aš labai patenkinta, net užrašus atsiverčiau, kovo 29 d. buvo 78,2, tai manau galima užskaityt minus du kg. Stengiamės toliau, o dar išvykoj susimačiau su kolege iš vienos savo veiklos, taip gražiai moteris sukūdus, net pavydu, sakė atsisakė duonos, bulvių, makaronų, jei iškvosiu daugiau pasidalinsiu, bet va pvz. įkvėpia.
Lobis
QUOTE(Liutukeee @ 2011 05 02, 23:51)
Pas mane irgi pliusas,grizau po savaites namo ir pasisveriau siryt.52,8kg
Daug dirbau,dienomis labai mazai valgiau,o grizus vakare namo turbut perdaug valgiau. blush2.gif
*

52 kg - tai geras - kur gi cia preaugi matai??? Cia gi paaugliu svoris ax.gif
O as tai per visas sventes dar biski priaugau blush2.gif bet ir valgau kaip zverys blush2.gif
luaraa
jau tikrai as ir labai nusidejus esu blush2.gif priaugau ir dar nemazai taip tai dar save taip grauziu ir nezinau nuo ko vel pradet laikytis. verysad.gif
Arvena
lab ryt

na šyrytinės svarstyklės nudžiugino blush2.gif 77,4 - reiškia nu nors 200 gr bet į minusą per pusantros sav blush2.gif thumbup.gif
aslin
Man irgi ima mažėti, šiandien 55,9 kg t.y. -100 g, nedaug, bet vis ne į pliusą.
Liutukeee
QUOTE(Deganti @ 2011 05 03, 09:03)
Arvena nenusimink, man buvo šokas, kai kg vėl kilt pradėjo, bet na kažkaip, šiandien ryte rodo 76,1 kg, kuo aš labai patenkinta, net užrašus atsiverčiau, kovo 29 d. buvo 78,2, tai manau galima užskaityt minus du kg. Stengiamės toliau, o dar išvykoj susimačiau su kolege iš vienos savo veiklos, taip gražiai moteris sukūdus, net pavydu, sakė atsisakė duonos, bulvių, makaronų, jei iškvosiu daugiau pasidalinsiu, bet va pvz. įkvėpia.
*

thumbup.gif

QUOTE(Lobis @ 2011 05 03, 09:12)
52 kg - tai geras - kur gi cia preaugi matai??? Cia gi paaugliu svoris ax.gif
O as tai per visas sventes dar biski priaugau blush2.gif  bet ir valgau kaip zverys blush2.gif
*

Eina sau,blogai parasiau.62kg,o ne 52kg. doh.gif blush2.gif
stripulis
Labas, kai svoris vis stovėjo, tai pasitikrinau, o gal galiu ėst viską, po daug ir nesveikai, negaliu - +1 kg pasidarė, penktadienį buvo 60. Dabar taip prabėgom atrodo, kad vėl 59...
Tai turiu tikslą iki vasaros vidurio numest iki 57 (gal išeis su trim trešom per sav.), kad jei kada sugalvočiau daugiau paėst, ataugtų 1-2 kg, bet tai dar būtų ne tragedija (visai man tie 59 prie širdies).
Bus matyt, kaip eisis.

Įtariu, nusipirkus elektronines paaiškėtų, kad iš tiesų tai sveriu kokius 65 dabar, bet ai, man jaukiau įsivaizduot, kad 59 lotuliukas.gif Svarbu kad kažkas nukrito nuo kažkiek...
Liutukeee
Oi,ne ten zinute irasiau. doh.gif
cameron
Aš šiandien 69,1 kg bigsmile.gif Krenta lėtai, bet užtikrintai wub.gif Šįvakar bandysiu vėl plonuosius džinsus pasimatuot, žiūrėsiu, iki kiek lendu dabar laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2011 05 03, 09:03)
Stengiamės toliau, o dar išvykoj susimačiau su kolege iš vienos savo veiklos, taip gražiai moteris sukūdus, net pavydu, sakė atsisakė duonos, bulvių, makaronų, jei iškvosiu daugiau pasidalinsiu, bet va pvz. įkvėpia.
*

Nėra geresnės motyvacijos už gyvą pavyzdį drinks_cheers.gif
stripulis
Penktadienis. 59 bigsmile.gif

Bandau mažint ėdimo apsukas, kai nukrito vienas mėnesį ėdęs nervas, tai pradėjau ėst kaip baltas žmogus - to byš daug. Matyt, šią savaitę tos apsukos apmažėjo (o gal sportas padėjo).

Bet pilvas didelis kaip prieš svorio metimą. Matyt man reik susitaikyt, kad nėštumo iliuzija mane amžiais persekios, jei tik labai stipriai nesportuosiu wacko.gif

Užtat laimei pagurklis neataugo. Nu nors kas nors gero lotuliukas.gif

Kaip jūsų reikalai prisidavimo dieną? smile.gif
cameron
QUOTE(stripulis @ 2011 05 06, 02:43)
Kaip jūsų reikalai prisidavimo dieną? smile.gif
*

Nilabai schmoll.gif 69,5 kg - per porą dienų priaugau 300g. Tikiuosi, tik laikinai.
Deganti
Ryte buvo lygiai 76, tad judu toliau, kol kas tikslas bus iki 70, o paskui matysim, pamečiau jau 2,2 kg. Nieko nesimato, ale nors jau svarstyklės negąsdina kai matai, kad artėji link 80. Valgau praktiškai viską, nes sunku, kai gamini pastoviai susilaikyt, bet būna susilaikau, vakarienei jei chebrai pvz. spaggeti su mėsa, tai aš tik mėsos ir sau susimaišau bliūda salotų, laukiu jau tų tikrūjų daržovių, tada bus lengviau išmest bulbes iš raciono
aslin
Labas

pas mane 55,5 kg, minus 500g per savaitę. Dabar turbūt vėl sustos kuriam laikui, bet nieko tokio, lėtai nukritęs svoris rečiau atauga. Tik va lašinukai nuo pilvo aptirpo, o oda tokia ištempta nukarusi liko, įdomu ji susitrauks kada, ar taip jau ir bus, na baaaisiai didžiulis pilvūzas mano su vaiku buvo, tai išsitempė smarkiai.

Aš irgi laukiu šviežių savų salotėlių, ridikėlių, svogūnėlių. Kadangi aš daugiausia žolėdė, tai man aktualu. Saldainių tai daugiau kaip mėnesį burnoj neturėjau ir visai nesinori. Dabar ledais save palepinu. Bulvių nemėgstu, tai retai kada suvalgau.
Arvena
Nu kokios šaunuolės wub.gif wub.gif

Nu ir aš "išgimdžiau" ant svarstyklių kažkokį minusėlį - 77,1 mažiausiai rodė ir 5 kartų lotuliukas.gif lotuliukas.gif (jaučiu svartyklėms jau galas). Tai ale -300 gramų..... Nu va kaip lėtai veikai vien tik nevalgymas vakarais, bet sistemos nesilaikymas blush2.gif
Dagma
aš ir prisiduodu, +1 kg po švenčių doh.gif viso 65 kg unsure.gif gerai kad švenčių daugiau dabar nenusimato ax.gif bet nenusimenu, kita savaite gal bus geriau bigsmile.gif
Sveikinu visas kam po truputį krenta, o kas priaugot - nenusiminkim 4u.gif
stripulis
Nu va, ir aš priaugau, ir taip nemielkai - nuo 59 iki 61,5 per savaitę wacko.gif

Iš visų jėgų tikiuosi, jog tatai yra raumenys, nes jei ne, tai... Tokiais tempais per tris savaites grįšiu į 65, normaliai...

Grįžtam vadinasi į neėdimo fazę, kažko atrodo, kad norėdama turėt tuos 59 - turėsiu tikrąja to žodžio prasme badaut.

Nė nebežinau, ar noriu... Na, dar iki birželio pasiardysiu su dietom. Kad bent kokį mėn. jei ką su maudymuku plius minus gražiai atrodyt...

Bet šiaip...
Deganti
Aš nevilty kiekvieną dieną, labai sunku gaminti ir nevalgyti, nes jei padarau ką dietiško, tai chebra po valandos jau šaldytuvą darinėja. Nors šiandian aš džiazugsme, svarstyklės ryte rodė 75,1 kg.
Liutukeee
Laba!Ryte 62,0kg buvo.Nieko nebus su tuo mano svoriu kol nebus didelio fizinio kruvio. blush2.gif Va MB jeigu isvaziuos-tai viena liksiu,tada gal ir numesiu. smile.gif
aslin
Pas mane irgi tie patys 55.5, bet kad "mano dienos" prasidėjo, tai visad tada daugiau sveriu, kitą savaitę tikiuosi pamažint. Fizinis krūvis aišku labai gerai, bet aš neprisiversiu, na nuo mažens nemėgstu aš siaubingai sporto, mokykloj man tragedija buvo. Tai tiek kiek su mažium pravaikštom tiek ir pasportuojam.
aslin
Na, ką prisiduodu - 54,9 kg per 2 savaites -600g. Iš viso pamečiau 4 kg. Neperdaugiausiai, bet rūbai palaisvėjo. Dabar per mėnesį nukrenta apie 1 kg, Kuo toliau tuo lėčiau svoris krenta, truputėlį daugiau saldumynų valgau, gal dėl to. Bet kartais norisi kokiu saldainiuku sau nuotaiką pakelti, tai ir nesuku galvos.
Deganti
O aš geram pliuse, nes valgiau viską, net šokolado, kurio gal pusmetį buvau neragavus, buvo labai blogai su sveikata, jau diedas rėkt pradėjo, kad gal tai nuo to, kad beveik nevalgau, bet jau šviesiau, tad bandysiu atgal į doros kelią grįžt.
stripulis
QUOTE(Deganti @ 2011 05 22, 18:32)
O aš geram pliuse, nes valgiau viską, net šokolado, kurio gal pusmetį buvau neragavus, buvo labai blogai su sveikata, jau diedas rėkt pradėjo, kad gal tai nuo to, kad beveik nevalgau, bet jau šviesiau, tad bandysiu atgal į doros kelią grįžt.
*

gali jaučiu sveikata pareit nuo neėdimo...
aš irgi geram pliuse - +2,5 kg. ėdžiau. faktas. užtat jėgų kažkaip daugiau viskam atsiradę. neturiu supratimo, tęst tą "pseudo doros kelią", ar pereit į kokią temą "čia storėja gruodinukės" g.gif bigsmile.gif
Arvena
lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha - aš irgi pliuse - čia gal tema - čia tai storėja tai lieknėja gruodinukės doh.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.