Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saulutės atėjimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Murauskė
Jau senai skaitydama visas šias istorijas svajojau kada nors parašyti savąją.Tos dienos reikėjo laukti penkis metus. Vieniems-tai nedidelis laiko tarpas,mums-tai ko gero,visa amžinybė, kuri buvo pilna ašarų,nusivylimo,bet kartu tikėjimo ir vilties.
Manau mūsų laimingos pabaigos istoriją visgi reikėtų pradėti pasakoti nuo pat pradžių smile.gif
Susituokėm iš meilės ir apie vaikus kažkaip iš karto negalvojom,nors nieko specialiai nedarėm,kad jų nebūtų ir,praėjus gal pusmečiui, aš pradėjau galvoti,kad reikia susimąstyti apie tai,kad jau tiek laiko, o kažkaip pastoti,ypač nesisaugojant,neina.Aišku,pirmieji vizitai buvo pas paprastą ginekologę,kuri man pasiūlė METUS ( norinčiai pastoti moteriai) gerti KT doh.gif doh.gif Na,nepaklausiau aš jos. Nuvykau į KMUK pas vieną ginę iš kurios naudos irgi nebuvo daug.Taip klajojau,kol atradua internete SM portalą, o kartu atradau ir savo nuostabiąją gydytoją Sąlygienę wub.gif, pas kurią nuo pat pirmo dienos jaučiausi saugi,esanti labai profesionaliose ir patikimse rankose.Aišku,prasidėjo tyrimų maratonas-kaip ir viskas gerai,problemų nei pas mane,nei pas vyrą nėra-reikia tik dirbti lotuliukas.gif Sekė 11 ciklo stimuliacijų.Per vieną iš jų buvau pastojus,bet deja...5 savaitę nustojo vystytis...Daug ašarų,sunkus laikas,bet po pusmečio vėl pradėjom tuos žygius vardan to išsvajotojo tikslo.Taigi,sekė 3 nesėkmingos IUI procedūros,po kurių jau visai išsekę su vyru nutarėm daryti ilgą pertrauką-reikėjo pailsėti morališkai ir finansiškai.Ir ką-po nepilnų metų nutariam,kad jau laikas vėl.Galvoje jau sukasi mintys apie IVF,kurias išsakau savo mieliausiai gydytojai.Aišku,išklauso jinai mane,bet sako,kad pirmiausia apžiūrim,kaip viskas ten pas mane.Taigi,gydytoja žiūri ir juokiasi,sako-esi nėščia.Aš dar labiau juoktis ėmiau-nesąmonę sakau lotuliukas.gif Pasirodo,iš tikro taip buvo.Tiesiog natūraliai,bet 9 savaitė vėl viskas baigėsi...Nekartaosiu,kaip jaučiausi,bet galiu pridurti,kad visai dingo noras bendrauti sudraugais,kurie turi vaikų,kalbėti su kažkuom apie vaikus ir t.t.
Po šios nesėkmės sekė krūva tyrimų,kurie taip ir neatskleidė priežasčių,kodėl taip nutinka.
Vėl ilga pertrauka,per kurią net nebekalbam su vyru,kada vėl kibsim į darbus.Tačiau parėjus skausmui,virš paėmus tam didžiuliam norui turėti vaikelį,mes vėl pas gydytoją su nusiteikimu,kad gana švaistyti laiką-darom IVF-vis didesni šansai.Gydytoja atkalba,mane įalbėdama 4 IUI.Sutinkam.
Taip prasideda stimuliacija su milžiniškom dozėm vaistų,vizitais po 2 kartus į savaitę ir 2010.01.19 atliekama IUI procedūra.Nežinau,kaip tai paaiškinti,bet po jos jaučiausi tokia rami,tokia kitokia nei visada.Aišku,nebelabai tikėjau,kad pasiseks,bet kai mm neatėjo po 11 dienų po IUI,jau ėmiau tyliai džiaugtis,kad tubūt JAU wub.gif Net vyrui nesakiau,kad dariausi gal kokius 6 NT,kurie po truputį ryškėjo.Kiekvieną kartą verkiau kaip vaikas ir kartu meldžiausi,kad šis kartas būtų kitoks.Jis ir buvo kitoks.HCG gražiai didėjo,ekrane mažiukas (-ė) augo, o aš jaučiausi puikiai.Kaifavau nuo nėštumo,nes man tai buvo nepakartojama,kai didėja pilvas,kai kažkas ima tyliai krebždėti viduje wub.gif Net dabar verkiu vis tai prisiminus.
Apie 20 savaitė pamatėm,kad gims mergytė wub.gif Mano džiaugsmui tada nebuvo ribų,kažkaip visada slapčia tikėjausi pirmos dukrytės.
Nėštumui įpusėjus,gydytoja jau pradėjo kalbėti apie gimdymą,ką rinksiuos-natūralų,ar CP.Minčių buvo visokių,ilgai dvejojau ir kaitaliojau sprendimą,kol galiausiai,pasvėrus visu už ir prieš,pasakiau-planinis CP.
Taigi,pats mani gimdymas nebuvo niekuo ypatingas.2010.10.07 ryte 10 val.jau važiuojam susitikti su savo mažyte.Jausmas keistas.Dabar dar esu 2 in1, o greit jau būsiu mama wub.gif Iš jaudulio pradėjau verkt,nors dabar nebelabai suprantu,kodėl.Matyt,hormonai daro savo lotuliukas.gif Taigi,spinalinė narkozė,uždengia pilvą,ateina gydytojai,kažką ten daro, o man taip ima darytis bloga,kad jaučiu kaip trūkinėja sąmonė,kažkur tolia gridžiu anesteziologės žodžius,kad tik kvėpuočiai ir kaip per miglą išgirstu ganėtinai garsų savo mažytės verksmą wub.gif Vat dabar galvoju,viskas,jau turbūt išgyvensiu ir tuoj tuoj turėsiu ant rankų savo išsvajotąjį stebuklą.Prinešė man dukrytė prie galvos,leido pabučiuot.Aš tik verkiau,bet ir mažoji darė tą patį, o gydytojai kartojo,kad turiu labai sveiką ir stiprią dukrytė.Pagal Agbar skalę buvo įvertinta 10.
Mergytę kad atvežtų paprašėm tada,kada jau ėmiau jausti kojas,nebenorėjom ilgiau nei minutės būti be jos.
Kaip gimė vardas?Labai paprastai.Nors turėjo su vyru n variantų,bet kai dukrytės gimimo dieną už lango saulė tiesiog plieskė,nebeliko abejonių-bus Saulė wub.gif
Tokia jinai ir yra,tikra saulutė,kuri kiekvieną dieną vis labaiu šildo mūsų širdis.
Mums jau daugiau nei 6 mėnesiai ir aš tyliai pagalvoju apie antrą wub.gif Bet čia jau bus taip,kaip Dievulis duos wub.gif wub.gif
Štai tokia mūsų istoriją su be galo laiminga pabaiga wub.gif
Sella
Labai graži istorija wub.gif Labai džiaugiuosi dėl jūsų stebuklėlio. wub.gif
Murauskė
QUOTE(Sella @ 2011 04 15, 14:51)
Labai graži istorija  wub.gif  Labai džiaugiuosi dėl jūsų stebuklėlio. wub.gif
*

Ačiū wub.gif
razina8
Graži istorija wub.gif
cuoliukė
grazu:)
Lietuva
Mieloji, džiaugiamės kartu su tavimi. Sveikinimai irgi nuo Saulytės ir jos tėvelių wub.gif
mūsų istorijos tokios panašios wub.gif
oplia5
Džiaugiuosi už laimingą Jūsų šeimą. Tegul ir ketvirtasis šeimos narys pasibeldžia netrukus 4u.gif
Murauskė
QUOTE(Lietuva @ 2011 04 15, 16:40)
Mieloji, džiaugiamės kartu su tavimi. Sveikinimai irgi nuo Saulytės ir jos tėvelių  wub.gif
mūsų istorijos tokios panašios  wub.gif
*

Ačiū wub.gif
Papildyta:
QUOTE(oplia5 @ 2011 04 15, 17:09)
Džiaugiuosi už laimingą Jūsų šeimą. Tegul ir ketvirtasis šeimos narys pasibeldžia netrukus  4u.gif
*

wub.gif
Mes irgi tikimės,kad nereikės ilgai laukti smile.gif
liolia79
Didziausi sveikinimai 4u.gif Saunuole mamyte 4u.gif Kuo didziausios sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
rutcka
Sveikinimai didžiausi susilaukus savo Saulytės wub.gif Net susigraudinau beskaitydama ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.