Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kompiuterio problemos - 16
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
DuoDuo
Kad jau ana uzbaigiau, tai naujas startas... smile.gif
15 tema
terminatorius
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 17, 18:26)
Kad jau ana uzbaigiau, tai naujas startas... smile.gif
*

o as irgi pridesiu biggrin.gif
tai ju yra pilna visur, draugas 4 metus naudojos kol neatsikrauste kiti gyventojai biggrin.gif
po to geri draugai uzsenyje irgi naudojos tiek kiek norejo biggrin.gif kol neparsikrauste wink.gif
tai gi daugiabutyje gyvenant neapsimoka uz brangu interneta moketi biggrin.gif nes vistiek nors viena atrasi, kad galesi naudotis dykai biggrin.gif
terminatorius
ir dar pridesiu biggrin.gif
va tokie veikejai/veikejos kurie palieka routeri be slaptazodzio tesiog nejaucia kokiu nemalonumu gali tureti biggrin.gif
mazystamos draugai jau pajuto malonuma smile.gif
stresas, nerimas ir baime, kas bus toliau, kai ateme kompiuteri ekspertizei 3 savaitem biggrin.gif
DuoDuo
QUOTE(terminatorius @ 2011 04 17, 20:06)
ir dar pridesiu biggrin.gif
va tokie veikejai/veikejos kurie palieka routeri be slaptazodzio tesiog nejaucia kokiu nemalonumu gali tureti biggrin.gif
mazystamos draugai jau pajuto malonuma smile.gif
stresas, nerimas ir baime, kas bus toliau, kai ateme kompiuteri ekspertizei 3 savaitem biggrin.gif
*

blink.gif ogo...cia jau rimta...
terminatorius
svarbu, kad viskas gerai baiges, bet malonumas nekoks unsure.gif verysad.gif blink.gif
Lexa
Jau kuriau kita tema, ogi ziuriu aplenkete mane smile.gif

Toliau apie wi-fi.
Routeris Thompson TG585 v7, o kitoje puseje skaiciu bardakas.
Wep, Wpa, Pin kodai, kuris man reikalingas? ax.gif
DuoDuo
QUOTE(Lexa @ 2011 04 17, 20:20)
Jau kuriau kita tema, ogi ziuriu aplenkete mane smile.gif

Toliau apie wi-fi.
Routeris Thompson TG585 v7, o kitoje puseje skaiciu bardakas.
Wep, Wpa, Pin kodai, kuris man reikalingas?  ax.gif
*

O jus nezinote su kokiu jungiates prie interneto? Ta pati reiketu suvesti ir telefone, pasirinkus savo tinkla. Wep arba Wpa... Bandykit ir suzinosit, kuris is ju, jeigu patys nekonfiguravot ir nekeitet kitu.
terminatorius
jei neklystu wpa smile.gif
Lexa
QUOTE(terminatorius @ 2011 04 17, 19:28)
jei neklystu wpa smile.gif
*

Atrodo, pavyko prisijungt, aciu 4u.gif
salutvera
Gal žinote ar gmail'e galima atkurti ištrintus laiškus? Ir jei galima, tai kaip? g.gif
terminatorius
QUOTE(salutvera @ 2011 04 17, 20:25)
Gal žinote ar gmail'e galima atkurti ištrintus laiškus? Ir jei galima, tai kaip? g.gif
*

jeigu is siuksliadezes issitryne, tada niekaip wink.gif
salutvera
QUOTE(terminatorius @ 2011 04 17, 21:34)
jeigu is siuksliadezes issitryne, tada niekaip wink.gif
*

O kaip tą šiukšlių dėžę rasti? blush2.gif
terminatorius
QUOTE(salutvera @ 2011 04 17, 20:48)
O kaip tą šiukšlių dėžę rasti? blush2.gif
*

pvz pas mane 3 daugiau ir pasirenki siuksliadeze
Drugeliss
Sveiki gal galite padeti, pas mane pasibaige antivirusine, ir nezinau kokia atsisiusti ir is kur?
beje torentuose neesu ir linkomanijoj ir nebezinau ka daryti
Aciu uz bet koki patarima 4u.gif
DuoDuo
QUOTE(Drugeliss @ 2011 04 19, 10:23)
Sveiki gal galite padeti, pas mane pasibaige antivirusine, ir nezinau kokia atsisiusti ir is kur?
*

Nemoka yra pvz AVIRA
Tik, jeigu instaliuosite nauja, nepmirskit isinstaliuoti senaja...kad nebutu po to bedu smile.gif
maiklas
QUOTE(Drugeliss @ 2011 04 19, 10:23)
*

tai naudokitės atviro tipo trackeriais, pvz >> http://isohunt.com/torrents/antivirus?iht=...s1=1&iho1=d

P.S. torentuose ir negalite būti, nes tai tik mažas failiukas. Be to, torrentai ir torrent.lt YRA NE TAS PATS! tongue.gif biggrin.gif
DuoDuo
QUOTE(maiklas @ 2011 04 19, 13:33)
P.S. torentuose ir negalite būti, nes tai tik mažas failiukas. Be to, torrentai ir torrent.lt YRA NE TAS PATS!  tongue.gif  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif is kur tiek kantrybes.....
4xmama
Gal kas žinote kaip nustatyti, kad kompiuteris neįsimintų slaptažodžių. Pvz: gmail atidarant suvedant vartotojo vardą iškart įmeta slaptažodį. tas pats kitose interneto svetainėse.
DuoDuo
QUOTE(4xmama @ 2011 04 22, 08:30)
Gal kas žinote kaip nustatyti, kad kompiuteris neįsimintų slaptažodžių. Pvz: gmail atidarant suvedant vartotojo vardą iškart įmeta slaptažodį. tas pats kitose interneto svetainėse.
*

Kokia narsykle?
Jei Mozilla: Priemones > Nuostatos... > Saugumas (nuimkit varnele nuo "Isimti svetainiu slaptazodzius")
4xmama
naršyklė: internet explorer
DuoDuo
QUOTE(4xmama @ 2011 04 22, 11:02)
naršyklė: internet explorer
*

Internet Options > Content > Auto Complete > Settings > Nuimkit varna nuo User names and passwords...
4xmama
Ačiū, DuoDuo-susitvarkiau 4u.gif
Smilgelė*
Sveikos. Nebežinau ką daryti. Seniau taip nebuvo.
Kolonėlės ūžia nuolat. Kol groja muzika, tol negirdžiu. Bet tik išjungiu ir girdisi ūžimas, kuo daugiau garsinu, tuo labiau ūžia ir pasidaro nepakeliamas garsas.

Kaip manot - čia kolonėlių ar kompiuterio problema?
Ką daryti?
Smilgelė*
kolonėlės ūžia nuolat. kai muzika groja nesigirdi, bet kai išsijungia girdisi. kai pagarsinu kolonelių garsą, tas ūžimas tampa nebepakelimas ( tiesa sakant jau net ūžimu negalima pavadint) ką daryti? čia kompiuterio ar kolonėlių problema?
terminatorius
QUOTE(Smilgelė* @ 2011 04 22, 11:22)
kolonėlės ūžia nuolat. kai muzika groja nesigirdi, bet kai išsijungia girdisi. kai pagarsinu kolonelių garsą, tas ūžimas tampa nebepakelimas ( tiesa sakant jau net ūžimu negalima pavadint) ką daryti? čia kompiuterio ar kolonėlių problema?
*

o mikrofono neturit ?
buna tokiu atveju kai mikrofonas buna ijungtas, jis buna netoli kompiuterio o koloneles tesiog pagarsina kompiuterio uzima ...
gal cia kitas atvejis nzn ....
Smilgelė*
ačiū. padėjo smile.gif
jurda
Sveiki, gal galit kas pagelbėt? Ant kompiuterio ekrano neina uždėt jokios užsklandos? Kaip išspręst šią problemą? Ačiū
terminatorius
QUOTE(jurda @ 2011 04 23, 19:54)
Sveiki, gal galit kas pagelbėt? Ant kompiuterio ekrano neina uždėt jokios užsklandos? Kaip išspręst šią problemą? Ačiū
*

o kaip darot ?

Smilgelė*>>> ner uz ka wink.gif
Amiala
Gal galite kas patarti:
Mozilos naršyklėje , kažkokiu būdu panaikinau juosta, kur galiu įsivesti puslapio nuorodą. Dabar tik atidaro vieną pakutinį psl ir viskas, o kitais negaliu naudotis, nes neturiu kur įvesti adreso. Bandžiau savo jėgomis atsistatyti, bet nepavyko. blush2.gif
Firefox
QUOTE(Amiala @ 2011 04 26, 08:35)
Gal galite kas patarti:
Mozilos naršyklėje , kažkokiu būdu panaikinau juosta, kur galiu įsivesti puslapio nuorodą. Dabar tik atidaro vieną pakutinį psl ir viskas, o kitais negaliu naudotis, nes neturiu kur įvesti adreso. Bandžiau savo jėgomis atsistatyti, bet nepavyko. blush2.gif
*

user posted image
Amiala
QUOTE(Firefox @ 2011 04 26, 09:32)
user posted image
*

Kad man nerodo ir tos juostos kur failai, rodymas
Firefox
QUOTE(Amiala @ 2011 04 26, 09:45)
Kad man nerodo ir tos juostos kur failai, rodymas
*

Spausk F10
Amiala
QUOTE(Firefox @ 2011 04 26, 12:09)
Spausk F10
*

Ačiū už pagalbą, išėjo
Malena
Itariu virusa pasigavau. Neatidaro jokiu video. Kad ir to paties youtue puslapi uzkrauna, o pacio video iraso ne, rodo tik juoda langa jokiu Play ar kitu zenklu.
Narsykle Internet Explorer. Help 4u.gif
Mėlyna♥
Sveiki, reikia pagalbos unsure.gif

Paprastai visuose kompuose ištrinti failai atsiranda šiukšliadėžėj g.gif o pas mane jie tiesiog dingsta, šiukšliadėžė visada tuščia unsure.gif ir va ištryniau, tai ko nereikėjo unsure.gif kur man ieškot unsure.gif kaip išknisti šiukšliadėžę? unsure.gif
Evelinčiksa
Laba dieną
Gal kas asakytu kas darosi jei tik šiandien prasidejo neapkrautam pc not responding . Kame esme.

Ir kai parsinešėm pc tai išpakavus jis suinstaliuotas ir tik paprašė ar jungtis automatiškai prie neto , dejau varnele ,kad taip. Ir kas kart jis pats prisijungia. Tai ar negali kas kitas šalia esantis taip pat? O gal yra kaip pažiureti ar prie tavo neto jungiasi kas nors dar g.gif

Ir kaip pasidaryti pagrindine lt kalba , pastoviai perjunginet reikia. Pradžiai tiek biggrin.gif
Lidijam
QUOTE(Malena @ 2011 04 26, 15:46)
Itariu virusa pasigavau. Neatidaro jokiu video. Kad ir to paties youtue puslapi uzkrauna, o pacio video iraso ne, rodo tik juoda langa jokiu Play ar kitu zenklu.
Narsykle Internet Explorer. Help 4u.gif
*

Bandyk kitą naršyklę atsisiūsti arba flash player smile.gif
Malena
QUOTE(Lidijam @ 2011 04 26, 20:54)
Bandyk kitą naršyklę atsisiūsti arba flash player smile.gif
*

Aciu, jau bandziau, nepadejo. Pasirodo virusas pas mane.
terminatorius
QUOTE(Malena @ 2011 04 26, 20:59)
Aciu, jau bandziau, nepadejo. Pasirodo virusas pas mane.
*

seip tai neteko tokio viruso dar matyti ... smile.gif o turit kita narsykle kompe ?
jei tas pats tada gal.. ir turit virusa bet seip jau as sakyciau pas mus nustatyta nustatymuose neleisti playerio

tools>>>internet options >>>advanced>> restore defaults ir ok
isjungiat ijungiat ir vel bandot
DuoDuo
QUOTE(Evelinčiksa @ 2011 04 26, 16:07)
Laba dieną
1. Gal kas asakytu kas darosi jei tik šiandien prasidejo neapkrautam pc not responding . Kame esme.

2. Ir kai parsinešėm pc tai išpakavus jis suinstaliuotas ir tik paprašė ar jungtis automatiškai prie neto , dejau varnele ,kad taip. Ir kas kart jis pats prisijungia. Tai ar negali kas kitas šalia esantis taip pat? O gal yra kaip pažiureti ar prie tavo neto jungiasi kas nors dar  g.gif

Ir kaip pasidaryti pagrindine lt kalba , pastoviai perjunginet reikia. Pradžiai tiek  biggrin.gif
*

1. Gal kazkas tikriausiai blogai susinstaliuota...

2. Gali, jeigu jus jungetes be slaptazodzio ir nesat jo uzsideje savo internetui (routeriui).
O gal prisijunget prie kaimynu, kurie neuzsideje slaptazodzio? biggrin.gif

3. Control panel> Region and Language > Keyboards and Languages > Change keybords... > General> Default input language (pakeiskit is english i lithuanian)
Mėlyna♥
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2011 04 26, 15:53)
Sveiki, reikia pagalbos  unsure.gif

Paprastai visuose kompuose ištrinti failai atsiranda šiukšliadėžėj  g.gif  o pas mane jie tiesiog dingsta, šiukšliadėžė visada tuščia  unsure.gif  ir va ištryniau, tai ko nereikėjo  unsure.gif  kur man ieškot  unsure.gif  kaip išknisti šiukšliadėžę?  unsure.gif
*

tai čia, kaip supratau, misija neįmanoma unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
DuoDuo
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2011 04 28, 08:38)
tai čia, kaip supratau, misija neįmanoma  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
*

Atsidarykit siuksliadeze. Spaudziat desini peles > Properties > Nuimkite varnele nuo Don't move files to Recycle bin. > Apply.
O del dingusiu failu...yra ivairiu Recovery programeliu, tik nezinau kiek jos veiksmingos. Kazkada viena teko naudoti, bet ne visus duomenis rado ir atstate. Na bet pameginti galima smile.gif Tik jos dazniausiai buna mokamos wink.gif
aura.
nežinau ar čia ar kur kita tema yra ax.gif
Kompui laptopui Asus metai bet spalį jau kietą diską keitė ir panašu kad vėl tas pats darosi, neįsijunginėja iš kokio 10 karto įsijungia. meta visokias lentutes...
klausymas ar galiu reikalaut naujo kompo?
Omrum
ne problema ir ne kompiuterio , bet gal kas padesit susirasti man SIMS3 i telefona...buciau dekinga...nemokamai zinoma rolleyes.gif
terminatorius
QUOTE(aura. @ 2011 04 28, 14:18)
nežinau ar čia ar kur kita tema yra  ax.gif
Kompui laptopui Asus metai bet spalį jau kietą diską keitė ir panašu kad vėl tas pats darosi, neįsijunginėja iš kokio 10 karto įsijungia. meta visokias lentutes...
klausymas ar galiu reikalaut naujo kompo?
*

zinoma
Mėlyna♥
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 28, 10:19)
Atsidarykit siuksliadeze. Spaudziat desini peles > Properties > Nuimkite varnele nuo Don't move files to Recycle bin. > Apply.
O del dingusiu failu...yra ivairiu Recovery programeliu, tik nezinau kiek jos veiksmingos. Kazkada viena teko naudoti, bet ne visus duomenis rado ir atstate. Na bet pameginti galima smile.gif Tik jos dazniausiai buna mokamos wink.gif
*

Ačiū 4u.gif
Omrum
QUOTE(A... @ 2011 04 28, 17:35)
ne problema ir ne kompiuterio , bet gal kas padesit susirasti man SIMS3 i telefona...buciau dekinga...nemokamai zinoma  rolleyes.gif
*

jau radau.
Evelinčiksa
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 27, 23:00)
1. Gal kazkas tikriausiai blogai susinstaliuota...

2. Gali, jeigu jus jungetes be slaptazodzio ir nesat jo uzsideje savo internetui (routeriui).
O gal prisijunget prie kaimynu, kurie neuzsideje slaptazodzio?  biggrin.gif

3. Control panel> Region and Language > Keyboards and Languages > Change keybords... > General> Default input language (pakeiskit is english i lithuanian)
*

Labai dekui , bandysiu eit žiuret. Kiek žinau manasis routeris turi slaptažodžius , reiks plačiau pasidomet . O kaimynu neto negalejau . ir rodo kad prie d link kad prisijungiau , kaip ir anas pc . Reiks pabandyt išjungti routeri ir pažiureti kaip sureaguos , gal g.gif ?
maja-as
Sveiki. Padekitn patarimais.

Problema ira tam : kad as karta nuo kartu negaliu pasileist internet.zaidimu. Praso instalijot Fles g.gif no pas mane fles ira, ir atsinauja automaticiske. Kam problema ?
Zaidziu odnokl.ru pas mane windovs 7.

ACIU.
Omrum
kas nors padekit surasti MSN mesenger telefonui nokia 3603i nu niekaip negaliu asti , visi parsiusti neveikia .. buciau dekinga
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.