Balanda
2011 04 18, 11:47
retisa7
2011 04 18, 12:15
Sveiki visi. SU TORTADIENIU, K&K  Svajonių išsipildymo, planų įgyvendinimo, sveikatos abiem su augintiniu Balanda- ačiū už naują temukę  Poniukės nerealios Smagus žygio reportažėlis  . Versija- monekenė. "Fitnesais" užsiiminėjat- formos superinės  . RAFES'uose būsim. Smagu bus susimatyt Savaitgalį buvom žiemos konkūrų čempionato finalų stebėti. Super praleidom laiką.
NaktinisDrugys
2011 04 18, 12:20
Laba, Balanda, labai švelni ir pavasariška temukė, ačiū K&K, sveikinimai dideliausi! Miegojau praeitoj temoj, tai tikiuosi šioj bus daugiau ką papasakot, orai nuostabūs tai ir "arklinėjimųsi" kur kas daugiau
rogrinta
2011 04 18, 12:36
Pagaliau, laukiau laukiau temos kad jubiliatės pasveikint Kelti,Pumpuriuk, su gimtadieniais  Kad jūsų augintiams ir jums nieko netrūktų O žygis žygis mergičkų koks pavydėtinas,ajajai  Smagios foto
chartija
2011 04 18, 12:55
Pegase, niekad neatkreipiau demesio normaliai i ju sukuosenas, bet pasamonej vadinasi uzsifiksavo, uz tai ir kilo tokios asocijacijos. Kelti, Pumpuryte, su tortadieniais! Geru ir ramiu augintiniu.
retisa7
2011 04 18, 13:00
QUOTE(chartija @ 2011 04 18, 14:55) Kelti, Pumpuryte, su tortadieniais! O- pasirodo net dvi jubiliatės. Papildau sveikinimus.
Srengiames, poto berniukai neziures i monekene Prisidedu prie sveikinimu K&K bei Pumpurytei, kad sie metai butu ramus, be traumu ir kupini dziugiu akimirku
rutkele:)
2011 04 18, 14:05
Aš ir čia dar pasveikinsiu  Geriausių metų Jums merginos Kelti ir Pumpuriuk
NaktinisDrugys
2011 04 18, 14:15
Pardon, nepastebėjau Pumpuryte, sveikinu
Balanda
2011 04 18, 14:23
Su gimtadieniais,Pumpuryte ir K&K  QUOTE(Shyna @ 2011 04 17, 08:26) Balanda - tavo poniukės turbūt liks ilgiausiai su pūkuotu kailiu. Žiūriu visi jau daugmaž išsišėrę, o jos tai kaip meškiukai taip meškiukai
Žvaigždelė tai dabar taip normaliai šeriasi,o jau Širdelė  Toks vaizdas,kad visi iš karto plaukai nusinėrė - paimu, ir saujoj taip ir lieka visas kuokštas,kiek tik suėmiau. Jeigu užsiimčiau,tai galėčiau visus plaukus nupešiot.Bet manau,kad nėra gerai toks staigus kailio pokytis,kai iš meškutės vos ne plika liktų,o lauke dar vėjai vėsoki  Tai tolygiai su šukom pašukuoju vis. QUOTE(Akro @ 2011 04 17, 13:32) O mano ryzoji nevalgo skanestu arkliams, morku, buroku ir visokiu kitu darzoviu tsakant  Pripazista tik obuolius... taviškė tai nors kilminga panelė,gali sau leist kaprizintis,na bet maniškis taigi kaimo japas  Maniškis obuolius ėda,jei rečiau gauna ir ne po daug ir dar jei skanūs  O rudenį kai levadoj nuo obels prikrito tokių nelabai skanių obuolių,tai mačiau,kad kai kurie prakąsti - paragavęs ir palikęs. QUOTE(laina12 @ 2011 04 17, 19:53) o mes siandien labai puikia diena apturejom... zygelis iki lokeneliu piliakalnio ir toliau uz jo, pavyko... radom daug graziu vietu, papiknikavom...
QUOTE(laimosiuke @ 2011 04 17, 20:05) pajojam dar ten bei sen, tai ir po berzynelius ir po mazaji jonavos zvyro karjera pajojom, keliose vietose nujojus taip fainai tarp visu misko gelyciu buvo, o jau kvapu ivairove, ir vaizdu grozis..
Nu žinokit koks didelis didelis ,bet baltas pavyyyydas jums
Inferno
2011 04 18, 16:05
Laba diena, pirmiausia tai Kelti ir Pumpuryte su morkadieniais!!! Aš po biški su Naktigonės pagalba mokausi ir stiprėju fiziškai, jau ilgesnius jojimus atlaikau, ir mažiau grybauju (aišku dar mokytis ir mokytis). Paskutinį kart kai jojom bandėm arklius prie eismo pratint, Bopo šaunuolis gražiai elgės o vat Fėjai sunkiau sekės su mašinom bendraut, o ypač su fūrom, tryzniavo kaip reikalas, pradžioj bandė i šonus straksėt arba nešt, bet neleidau, tai tada sugalvojo dar geriau, prieš pravažiuojant fūrai pritūpdaco ir sustingdavo  žodžiu linksma man buvo, bet vėliau biški apsiprato ir normaliai palei gatvę ėjo. Tiesa Kelti a tai kodėl į žygį nebevarai? Merginos jūsų žygelis labai fainas matau buvo
smelio pilys
2011 04 18, 16:25
oras fantastinis! tik nesenai kirtom su arkliaias Prienu tilta, dabar jojam Zverinciaus misku ir bandysim pasiekt Birstona
delaine
2011 04 18, 16:35
Sveikinimai gimtadienio proga Kelti ir Pumpurytei Gerų žirgų, sveikatos ir kantrybės
Inferno
2011 04 18, 16:35
QUOTE(naktigone @ 2011 04 18, 17:25) oras fantastinis! tik nesenai kirtom su arkliaias Prienu tilta, dabar jojam Zverinciaus misku ir bandysim pasiekt Birstona  o geras  kaip per tiltą persikelt sekės, kaip arkliai reagavo?
Balanda
2011 04 18, 18:02
QUOTE(naktigone @ 2011 04 18, 17:25) oras fantastinis! tik nesenai kirtom su arkliaias Prienu tilta, dabar jojam Zverinciaus misku ir bandysim pasiekt Birstona  va tai nieko sau Nu o mano Gelis šiandien šauniai išlaikė išbandymą: sugalvojau,kad reikia pievose kurmiarausius išlygint,tai prikabinau seną radiatorių (nu nelengvas,vos pavelku aš jį) ir kibom į darbą  Labai sąžiningai dirbo arkliukas,su pailsėjimais apie valandą užtrukom ir neturiu aš jam jokių priekaištų  Dar jeigu iš pradžių šnairavo į vėžes ant kelio,galvojo eit per jas ar ne,tai kiek padirbęs jau nekreipdamas į nieką dėmesio ėjo visur,kur tik reikėjo. Na nedaug to darbo iš tiesų buvo,bet va gavosi puikus užsiėmimas.Geliui - nauja patirtis,man - geros emocijos,kai viskas sekėsi. Dar pro pat kaimynas su traktorium pravažiavo,tai irgi ramiai reagavo - šiek tiek pašnairavo,bet ėjo tiesiai pirmyn. O va šiek tiek prieš tai buvau išvedus toliau į pievas pavaikyt,tai užsiturbinęs truputį vienu momentu buvo - jau ėmiau galvot,kad gali rimtai pasinešt ir neišlaikysiu. Bet reagavo į stabdymą,vis pavykdavo apramint. Oras tikrai fantastiškas,jau žaliuoja laukai,kvapas gaivus  Ir Gelis matosi,kad pavasarį pajutęs - galva iškelta,dairosi,orą uodžia
Aciu mielosios uz sveikinimus Balanda sakykkas ten sveikinimo atviruteje i pavadzius isikabines Kelti ar Pumpuryte Pumpuriuk, dar ir cia sveikinimai mano dvyne Inferno kad ir kaip liudna bet sitas laikas mane uzgriuvo dideliais rupesciais (apie kuriuos nenoriu viesintis) ir darbais. Kita vertus nspeju paruosti Kalio zygiui ir saves, na as pati kaip ir uzsiturbinusi smeli bevezdama bet deja ne tie raumneys uzsikacialino kurie butini jojimui  O su zygiui neparuostu Kaliu tikrai nenoriu eiti ir dar tioki atstuma, man jo nugaros ir kojyciu gaila
Pumpuryte
2011 04 18, 20:23
Ačiū merginai už sveikinimus  (vyrukai prapuolę  ) Sveikinimai ir tau sesut Balanda, šaunuolis tavo "mažulis"
Dideliausi sveikinimai Kelti ir Pumpuriukui! P.s. Ne tik,kad ta pacia diena gimusios, ale ir juodus zirgus isigyjusios
chartija
2011 04 18, 21:26
Pasirodom savo plaukuosena:  Foto Lauros K.
smelio pilys
2011 04 18, 22:05
QUOTE(Inferno @ 2011 04 18, 17:35) o geras  kaip per tiltą persikelt sekės, kaip arkliai reagavo?  per tiltą į priekį persivedėm, o atgal jojom  buvo tikrai ekstremalu  dar prieš tai pasiskambinau policijai, nes tiltas ilgokas, nežinojau, kaip reaguos arkliai, tai galvojau, kad tikrai viską teisingai daryčiau, ar geriau vestis pėsčiųjų taku, ar važiuojamąja dalimi, tai varėm kartu su mašinom. Fėja fūros šiek tiek išsigando vidury tilto, nes saulė spigino į akis, o aš su ja priekyje jojau. bet tik pasuko užpakalį į šoną, ir kai jau pamatė, kad ne baubas ten, tai nusiramino KK ir Pumpuriuką su gimtadieniu sveikinu
smelio pilys
2011 04 18, 23:49
Na ką.. Pasiekėm šiandien Birštoną su žirgais  pirmyn atgal visa kelionė gavosi 38km  jojom 6 valandas. čia kartu su pailsėjimais, pavalgymais ir tt  prieš tai galvojau, kad žygis iki karjerų buvo ilgokas.. o pasirodo, ten tik 15km gavosi.. Taigi, pasiekėme Prienus :  Persikėlus per Prienų tiltą jojom link Žvėrinčiaus miško. Žmonės pasistatę namus prie pat pušyno, labai gražioj vietoj gyvena   Miške:   Nesimato, bet čia tokie aukšti šlaitai palei Nemuną.. nuotraukos viršuj "baltuoja" Nemuno vanduo, o palei pat pakrantę tokie upokšniai labai gražiai žiūrisi   Iš viršaus Nemunui:   Birštone leidom arkliukam pailsėti, ir atidarėm braidžiojimo sezoną    Fėjukui iš pradžių buvo nedrąsu lipti į vandenį, bet vėliau ir ji sušlapo kojas   grįžinėjant namo sustojome Prienuose Norfos aikštelėj, "prisiparkavome" arkliukus  ) po ilgos kelionės reikėjo atsigert ir užvalgyt. Užtat sočioms lipt ant arklių buvo kur kas sunkiau na, ir dienos pabaigoje visą kelionę apvainikavo vienas nuostabiausių vaizdų - kylantis mėnulis.. kol jis dar arti žemės - ryškiai oranžinis ir didelis didelis.. deja, telefonas jo niekaip neužfiksavo, kad būtų verta įkelti foto. keisčiausia, kad visai nepavargau. (o kurgi - juk visą darbą darė žirgai....) bet diena tikrai nuostabi  ir kuo toliau, tuo labiau linkstu į ištvermę  reikės keist balnus..
rogrinta
2011 04 19, 07:25
Eina sau  jėgelė
martyinka
2011 04 19, 08:33
ziuriu vos tik oras pagrazejo ir visi i zygius pasileido  grazios foto is zygiu
Pumpuryte
2011 04 19, 08:54
Labas rytas  na jei transportas nepaves tai turėsime svečiuosna Avš su aisteK  Skaičiuos mano Pončittos šonkaulius QUOTE(Akro @ 2011 04 18, 20:55) P.s. Ne tik,kad ta pacia diena gimusios, ale ir juodus zirgus isigyjusios  taigis dvyyyynės QUOTE(chartija @ 2011 04 18, 21:26) Pasirodom savo plaukuosena: Mažai matosi, bet kas matosi- man labai patinka QUOTE(naktigone @ 2011 04 18, 23:49) Na ką.. Pasiekėm šiandien Birštoną su žirgais ...na, ir dienos pabaigoje visą kelionę apvainikavo vienas nuostabiausių vaizdų - kylantis mėnulis.. ...bet diena tikrai nuostabi  .. Baltas baltas pavydas ir svajonė kad kažkada ir aš taip galėsiu  Šaunuolės merginos. Aš kartais pagalvoju na vis tik ne visas jaunimas sugedęs O kas kartu jojo?
QUOTE(Pumpuryte @ 2011 04 18, 21:23) Ačiū merginai už sveikinimus  (vyrukai prapuolę  ) Upss... Tik pabandyk kokią dieną neprisijungti ir iš karto "bardakai"/visokie šventimai prasideda.  Tai su praėjusiais gimtadieniais, jubiliatės.  Tikiuosi, šiandien galvas labai neskauda..
Pumpuryte
2011 04 19, 09:44
QUOTE(Pumpuryte @ 2011 04 19, 08:54) ..tai turėsime svečiuosna Avš su aisteK sorry, vynas garuoja
Tep tep, Avš važiuoja  Jei dar kas nenutiks pakeliui, tfu tfu tfu.... Gana jau, kad abiejų mūsų su AisteK mašinos nusprogo kelionės išvakarėse  Laikykit, kavenskos, kumščius
Inferno
2011 04 19, 12:25
Laba diena, aš su skelbimu  Parduodu Catepillar firmos darbinius batus. Batai yra verstos natūralios odos, šviesiai žydros spalvos, nepraleidžia vandens, priekis bato yra metalinis, patogūs, gerai užfiksuoja koja, tik bėda man truputį spaudžia puikiai tinka joti, ir darbui arklidėse, kelis kart užsidėti. Dydis 39 -40 Foto bus vėliau. Arba keičiau į kitus jojimo ar panašius batus. Kaina 100lt    
chartija
2011 04 19, 13:44
QUOTE(naktigone @ 2011 04 19, 00:49) Na ką.. Pasiekėm šiandien Birštoną su žirgais Nu ir saunuoles merginos, zavu. QUOTE(Pumpuryte @ 2011 04 19, 09:54) Mažai matosi, bet kas matosi- man labai patinka Jo, mazokokai matosi. Geriausia apziuret naturoj.  Siaip kumele dabar nepalyginamai tvarkingiau atrodo, nei su tuo bardaku ant galvos.
Labas, kelti, pumpuryte, su praėjusiais  Linkiu arklingų metų. na o man ragai. noriu joti. negaliu. toks oras. noriu į mišką, o sėdžiu ir graužiu makroekonomikos knygą
Vergine
2011 04 19, 14:28
Sveikos, merginos  Tikiuosi nesupyksit, kad pasiskelbsiu čia Ieškau pirkti jojimo kelnių (norėtųsi nelabai brangiai  ), kaip ir nėra svarbu ar su odiniais įsiuvais ar su medžiaginiais. Mano ūgis kažkur 1.72 cm., nešioju S-M dydžio drabužius, bet pagrinde M  . Geriau, kad parašytumėte į AŽ. Dar ieškau trumpų batų, geriausiai juodų 39-40 dydžio. Ir aulų ne zomšinių, nežinau kaip jie žymisi pagal dydžius, bet gal M?
retisa7
2011 04 19, 14:51
Sveiki visi. QUOTE(naktigone @ 2011 04 19, 01:49) Na ką.. Pasiekėm šiandien Birštoną su žirgais Ohoho- tai va kieno žirgų kanopos trypia Birštono grindinį ir tvenkinukuose žuvis baido  Neužsifiksavo, būčiau su duona ir druska atlėkus pasitikt  O jei rimtai- visai liuks sugalvojot O aš šiandien savo plieniniu žirgu aplankiau du žirgynus- "Augustinų dvarą" Ukmergės raj. ir Pajesio žirgyną. Susirinkau tyrimukams mėginukų ir šiaip labai linksmai pasibuvau. Labai svetingai priėmė kolegos  Ačiū dideliausias . Super oras, gražūs žirgeliai, malonus bendravimas- fantastiškai praleistas laikas. Ryt planuose Dievogala. Pasistengsiu nepamiršt fotoaparato- jei geras oras "papleškinsiu" kumelę- jau seniai besirodėm
smelio pilys
2011 04 19, 15:48
QUOTE(martyinka @ 2011 04 19, 09:33) ziuriu vos tik oras pagrazejo ir visi i zygius pasileido  grazios foto is zygiu  aha  kažkada žygiais vadinau nujotus 10km, tai žiemą vasarą tiek laisvai pasiekdavom, o dabar net juokas ima iš tokių atstumų  ) QUOTE(Pumpuryte @ 2011 04 19, 09:54) Baltas baltas pavydas ir svajonė kad kažkada ir aš taip galėsiu  Šaunuolės merginos. Aš kartais pagalvoju na vis tik ne visas jaunimas sugedęs O kas kartu jojo? na, tai tik ramaus arklio, drąsos ir kompanijos tereikia  jojo kartu mano mokinukė  QUOTE(Avis @ 2011 04 19, 11:23) Tep tep, Avš važiuoja  Jei dar kas nenutiks pakeliui, tfu tfu tfu.... Gana jau, kad abiejų mūsų su AisteK mašinos nusprogo kelionės išvakarėse  Laikykit, kavenskos, kumščius  nu ot kokios :/ kodėl nežinojau, kad atvarot?  Bopaškė jau formoj, būtų buvę liuks jį paniurkyt  nu sekantį kartą tai gaudysiu Papildyta:QUOTE(chartija @ 2011 04 19, 14:44) Siaip kumele dabar nepalyginamai tvarkingiau atrodo, nei su tuo bardaku ant galvos.  o man labai patiko jos karčiukai  QUOTE(retisa7 @ 2011 04 19, 15:51) Sveiki visi. Ohoho- tai va kieno žirgų kanopos trypia Birštono grindinį ir tvenkinukuose žuvis baido  Neužsifiksavo, būčiau su duona ir druska atlėkus pasitikt  O jei rimtai- visai liuks sugalvojot aplankiau du žirgynus- "Augustinų dvarą" Ukmergės raj. o birštine buvai?  nu man ten taaaaip gražu! ir kai pagalvoji, tik 17km nuo namų, tai juokas  aišku, kai ratukus dar prasuki, tai tai susidaro dar kilometražas. ot, gaila nežinojau, kad augustinuos buvai, bučiau prašymą turėjus, na, bet nieko
retisa7
2011 04 19, 15:56
QUOTE(naktigone @ 2011 04 19, 17:48) o birštine buvai?  Aš Birštone gyvenu
smelio pilys
2011 04 19, 16:14
QUOTE(retisa7 @ 2011 04 19, 16:56) Aš Birštone gyvenu  kaip super  dabar Birštoną ne tik praskrendu su parasparniu, bet ir prajoju  o nežinojau, kad kažkas iš pažįstamų gyvena
retisa7
2011 04 19, 16:26
QUOTE(naktigone @ 2011 04 19, 18:14) kaip super  dabar Birštoną ne tik praskrendu su parasparniu, bet ir prajoju  o nežinojau, kad kažkas iš pažįstamų gyvena  Na va- kai sekantį žygį organizuosit į Birštoną , tai parašyk AŽ ar sms- su termosu kavikės pasitiksiu. Pasikviesčiau į svečius, bet va kiemas žirgams parkuoti nepritaikytas- nėra kur pririšti
Jau ir nauja temukė  Gražu, kvepia dar šaltu pavasariu Va ką reiškia nebesėdimas darbas prie kompo. Išvis nebėr laiko ilgiau pasėdėt ir paskaitinėt čia, nes būni nusikalęs ir nori greičiau į lovą Mūsiškiai tik dabar pajautė tikrąjį pavasarį, ypač Expresso... Iš normalaus žirgelio patapo tikru maištaujančiu paaugliu QUOTE(naktigone @ 2011 04 19, 00:49) Na ką.. Pasiekėm šiandien Birštoną su žirgais Jau įsivaizduoju, kaip smagu ir gera turėjo būti...  O gal kažkur yra taisyklės pasiskaityti, kaip kur su žirgais galima joti mieste? Ir ar apskritai galima Ir jei įjoju į kažkieno teritoriją, tai turėčiau gauti leidimą?
laimosiuke
2011 04 19, 20:34
Vergine
2011 04 19, 20:35
Aš dar jus patrukdysiu Senai bečiupinėjau jojimo kelnes, nelabai pamenu siūvimo. Gal galite parašyti savo nuomonę ar galima/įmanoma jas susiaurinti?
delaine
2011 04 19, 20:36
AisteK kad užsimaskavus  bet šiandien vėjas nemažas ir šaltas  matau smagiai pasibuvot, laukiam toliau foto
laimosiuke
2011 04 19, 20:41
QUOTE(delaine @ 2011 04 19, 20:36) AisteK kad užsimaskavus  bet šiandien vėjas nemažas ir šaltas  matau smagiai pasibuvot, laukiam toliau foto  na daugiau foto ir nebus, nes pas pumpuriuka nefotkinom.. vergine nzn manau geriau jau tinkamu paieskoti, nei siaurinimais uzsiimt..
rogrinta
2011 04 19, 20:41
Gražios foto, Žaibas kad nutamsėjęs Ne į temą biski,bet Delaine pasikeisk atavarą, akis užkliuvo nes kažkaip nebesiderina
laimosiuke
2011 04 19, 20:43
QUOTE(rogrinta @ 2011 04 19, 20:41) Gražios foto, Žaibas kad nutamsėjęs Ne į temą biski,bet Delaine pasikeisk atavarą, akis užkliuvo nes kažkaip nebesiderina  aga sokoladavas pasidare..
Vergine
2011 04 19, 20:46
QUOTE(laimosiuke @ 2011 04 19, 21:41) vergine nzn manau geriau jau tinkamu paieskoti, nei siaurinimais uzsiimt..
Nu bet sunkoka rasti savo dydžio  ypač padevėtas... nes arba labai žemiems žmonėms radau arba turbūt dvejais dydžiais per dideles, o pasimatuoti nesigauna, nes būtinai iš kitų miestų
smelio pilys
2011 04 19, 20:49
QUOTE(Indii @ 2011 04 19, 21:29) Jau įsivaizduoju, kaip smagu ir gera turėjo būti...  O gal kažkur yra taisyklės pasiskaityti, kaip kur su žirgais galima joti mieste? Ir ar apskritai galima Ir jei įjoju į kažkieno teritoriją, tai turėčiau gauti leidimą?  raitelis yra vairuotojas, tad jot reikia važiuojamąja dalimi, dešine puse. posūkiai rankų ženklais kaip ir pas dviratininkus ir kt, kai neveikia lemputės posūkių. šiaip yra KET surašyta viskas dėl jojimo. mieste būna ženklai, kad negalima joti kai kur, tai tada tenka ieškot aplinkelių. Prienų pačioj pagrindinėj gatvėj irgi negalima, bet šalia eina kita, tad viską galima pasiekti  ką turi omeny dėl teritorijos?  šiaip tas pats, kas su mašina viskas. nes arklys transporto priemonė irgi  QUOTE(delaine @ 2011 04 19, 21:36) AisteK kad užsimaskavus  va va, ir aš taip norėjau sakyt, kad slapstosi  )
QUOTE(Vergine @ 2011 04 19, 14:28) Sveikos, merginos  Tikiuosi nesupyksit, kad pasiskelbsiu čia Ieškau pirkti jojimo kelnių (norėtųsi nelabai brangiai  ), kaip ir nėra svarbu ar su odiniais įsiuvais ar su medžiaginiais. Mano ūgis kažkur 1.72 cm., nešioju S-M dydžio drabužius, bet pagrinde M  . Geriau, kad parašytumėte į AŽ. Dar ieškau trumpų batų, geriausiai juodų 39-40 dydžio. Ir aulų ne zomšinių, nežinau kaip jie žymisi pagal dydžius, bet gal M? Jei nesulauksi pasiūlymų čia, sūlau perverst skelbimus: http://www.naktigone.lt/forum/viewforum.php?f=43http://www.jojimas.puslapiai.lt/viewforum....51ba8ad117e4ec9Tikrai kažką rasi ten, skelbimų ten milijooooonai. Aulai paprastai žymisi raidėm, bet, kaip ir su rūbais, dydis dydžiui nelygu - geriau matuok blauzdą per plačiausią vietą ir pridėk vieną-du cm. Susiaurint įmanoma per išorinę siūlę, bet jų modeliai tokie, kad net ir visiškus šakaliukus aptempia, tai abejoju, ar prirektų  Na, nebent vietoj savo M nusipirksi kokį XXL  Ačiū Pumpuriukui, Laimosiukei ir Lainai už priėmimą  Lainą burbančią pakankinom  Laimosiukui bandžiau šiek tiek šokimo sėdėseną pakoreguot, tik Žaibą teko nuolat ragint, tai buvo sunkiau kiek sutelkt dėmesį Laimosiukui į rankas/kojas/etc. Paskui nulėkėm iki Pumpuriuko, susipažinom su Poka, kuri paliko labai kantrios ir "prie chebros" kumelės įspūdį  Kiek mes ją minkėm, čiupinėjom ir šiaip stovėjom ilgiausiai vienoj vietoj - Poka pareigingai stovėjo šalia. Kitą arklį jau senai būtų užknisę  Fainoj vietoj jie ten įsikūrę - labiausiai užpavydėjau gerų, stambių pjuvenų - Vilniuj tokių su žiburiu nerasi  Gaila, Poka kažkur buvo koją užsigavus, tai nepakankinom nei jos, nei Pumpuriuko, bet užtat smagiai papliotkinom
smelio pilys
2011 04 19, 20:52
QUOTE(rogrinta @ 2011 04 19, 21:41) Ne į temą biski,bet Delaine pasikeisk atavarą, akis užkliuvo nes kažkaip nebesiderina  man irgi laikas  seniai jau sniegas nebebaltuoja ;D
QUOTE(Vergine @ 2011 04 19, 20:46) Nu bet sunkoka rasti savo dydžio  ypač padevėtas... nes arba labai žemiems žmonėms radau arba turbūt dvejais dydžiais per dideles, o pasimatuoti nesigauna, nes būtinai iš kitų miestų  Nu jau nu jau, matyt, kažkur ne ten ieškai  Tavo S/M dydis - pats einamiausias, dauguma kelnių tokios  Pažiūrėk tas nuorodas, kur įmečiau. Naktigone, nu nežinau, kaip pražioplinai - mes skypej rašėm jau nuo anos savaitės, kad važiuosim, dar ir vakar vakare kalbėjom
rogrinta
2011 04 19, 20:59
QUOTE(naktigone @ 2011 04 19, 22:52) man irgi laikas  seniai jau sniegas nebebaltuoja ;D Jo jo, bet tavo kažkaip nekrito į akis, o Delaines tik atsiverčiau aną psl. ir wuoba vaizdelis pusnyse, net nupurtė  Čia šiaip foto
|
|