Sveiki, mus tik menesiukas. Valgom mamytes pieneli, (nevalgau bet ko) bet jau antra diena kaip viduriuojam. Kai gadinam ora irgi skystimukas lasa. Uzpakaliukas jau baisiai raudonas. Ka patarsit? Beje arbatyciu tai nemeeeegstam.
QUOTE(astagri @ 2010 03 28, 21:36) Sveiki, mus tik menesiukas. Valgom mamytes pieneli, (nevalgau bet ko) bet jau antra diena kaip viduriuojam. Kai gadinam ora irgi skystimukas lasa. Uzpakaliukas jau baisiai raudonas. Ka patarsit? Beje arbatyciu tai nemeeeegstam. Laba, mums irgi beveik menesiukas, nuo pat pradziu mazyle viduriuoja ir viduriukai su granulem.. Ir smecta geriam ir bifolac ir sab simplexa, bet pagerejimo nelabai matosi. Tokius vaistus mums skyre santariskiu neonatologai. Penktadieni eisim pAs savo gydytoja, ziuresim ka pasakys. QUOTE(Agniska @ 2010 03 11, 23:16) Tokiem maziukam ir galima ir reikia mano vaiko istorija tokia: savaite viduriavo... per para tik viena, du kartus, bet labai negraziai-kvapas puvesio, spalva pieno, konsistencija-kokteilio pieno... QUOTE(Julija P. 23 @ 2010 03 14, 09:25) Na vakar mes pagerem misinuka ir nakti vel prasidejo viduriavimas, visa nakti verkem - nemegojom QUOTE(katckyte @ 2010 03 14, 14:05) o mūsų viduriavimo priežastis pasirodė laktozės netoleravimas
Mes irgi vkr buvom pas gydytoja. Sakiau, kad vaikas jau 2 sav. skystai, bet ne dažnai, t.y. 3-4k per dieną tuštinasi. Tai patarė nebeduot jokių vaisių, daržovių, gal nuo jų? Bet man jau neramu. GAL reikėtų nors kokių gerųjų bakterijų. Kakučio spalva gelsva-rusva, bet skystokai. Snd jau 3 k. tuštinosi. Jam jau metukai
Sveikos mamytes,
noreciau daugiau suzinoti apie zarnyno infekcija. Kokia ligos eiga? kiek laiko trunka? koks gydymas? ar lieka kokios pasekmes? QUOTE(Linulee @ 2010 06 18, 13:43) Sveikos mamytes, noreciau daugiau suzinoti apie zarnyno infekcija. Kokia ligos eiga? kiek laiko trunka? koks gydymas? ar lieka kokios pasekmes? viduriuoja vaikiukas keleta kartu per diena (nuo 4-5 ir daugiau). Mes kazkokia infekcija buvom pasigave. tai sukilo temp. tai numusi ir vel pakyla. buna irzlus, piktokas, nesinori vaikui valgyt. reikia ziureti, jei temp, kad gertu skysciu ir slapintusi jei suviduriavo ir temp. - skambink gydytojai QUOTE(bjolla @ 2010 06 18, 13:16) buvom pas gyd.,tai kazka panasaus itarineja,bet bijau,kad nenugydytu,be jokiu tyrimu nustatineja liga,tai idomu paciai suzinot ir surinkt daugiau info
O kokias bakterijas geriausia duot?
QUOTE(jurda @ 2010 06 18, 11:24) Mes irgi vkr buvom pas gydytoja. Sakiau, kad vaikas jau 2 sav. skystai, bet ne dažnai, t.y. 3-4k per dieną tuštinasi. Tai patarė nebeduot jokių vaisių, daržovių, gal nuo jų? Bet man jau neramu. GAL reikėtų nors kokių gerųjų bakterijų. Kakučio spalva gelsva-rusva, bet skystokai. Snd jau 3 k. tuštinosi. Jam jau metukai QUOTE(jurda @ 2010 06 20, 20:15) kai mūsų rimčiau viduriavo (jau anksčiau rašiau), tai skyrė Enderolo. Jis sakė duoti gal 2 savaites.
Superine naturali, pigi ir greit veikianti priemone, stabdanti viduriavima: Azuolo zieve. Parduodama musu vaistinese. Tik instrukcijoje nieko nera apie viduriavima. O cia va pasiskaitymui, kad tikrai tinka nuo viduriavimo:
http://www.adventus.info/medicine/flora/documents/117-1.php vertimas: http://translate.google.lt/translate?hl=lt...1.php%26hl%3Dlt Uzplikyti kaip arbata. Gavau patarimu nuo isbandziusiu zmoniu, isbandziau ir ant saves. Veikia. Tinka ir roto viruso atveju.
Molis nuo viduriavimo (tuo paciu ir detoksikacijos priemone):
vertimas http://translate.googleusercontent.com/tra...helpC9h5YGsp1jw originalas http://www.evenbetternow.com/EBN_Kids-Clea...oxification.php
Maniškis viduriuoja po 9-10 kartų per dieną. Nuvykom pas gydytoją-išrašė tik gerųjų bakterijų BIFOLAC. Mat, maniškis daug geria skysčių, nėra vangus ir nevemia. Kitu atveju guldytų į ligoninę ir statytų lašalinę.
Bet man vis tiek baisiai neramu. Vaikas tik pasituština ir viduriuoja. Einam vakare pas pediatrę. QUOTE(Singė @ 2010 07 07, 11:31) Maniškis viduriuoja po 9-10 kartų per dieną. Nuvykom pas gydytoją-išrašė tik gerųjų bakterijų BIFOLAC. Mat, maniškis daug geria skysčių, nėra vangus ir nevemia. Kitu atveju guldytų į ligoninę ir statytų lašalinę. Bet man vis tiek baisiai neramu. Vaikas tik pasituština ir viduriuoja. Einam vakare pas pediatrę. Kiek laiko jau tesiasi?
ka daryti, jei viduriuoja leliukas, kuris gauna tik MP?
QUOTE(Fregata @ 2010 08 06, 15:40) o ar kreipetes i daktaru s? ir koks tas viduriavimas kaip tyrele ar skystai? jei skistai tai nedelsdama kreipkites i daktara. Papildyta: Sveikos mamytes, noreciau ir as papasakoti savo liudna istorija. Viskas prasidejo liepos 2d. ryte suvalgem jogurta. galiojo dar sav. danktelis neispustas. laikytas saldytuve. tada po poros val. sunelis pakakoja su gleives. as pas daktarus. man smektos, bekteriju. vaikas zvalus valgo, sako gal nuo dantu( tik zinokit jei gleives nuo dantu nebuna, ir tokiam daktarui galit pasiulit pasikelt kvalifikacija). dar melyniu, melyniu arbatos. taip mes kas antra diena vaikstom pas daktare ir ji nieko neitaria. nieko blogo praeis. kai as jei atsibodau tada nusiunte pas kita. ta ir nieko neitaria blogo, bet paskiria pries uzdegiminius. kadangi gleives rodo uzdegima. geria mes vaistukus viskas kaip ir neblogai. tada po keliu dvienu kai baigem gerti. vel gleives. as vel pas daktarus. ir vel ta pati istorija smekta, geros bakterijos. tada dar po 5d. vaikui sukyla tem. iki 38 ir kakot pradeda gleives su krauju. tada mus pas chirurgus i klinikas. cia geriauses dalykas ka padare dakratai. klinikose npasiziurejo zarnytes kaip ir tvarkoje, tada i 2ligonine i infekcini. mus paguldo. paima paseli ir laukiam rezultatu, nuo ko gydit ir isivaizduoja. tada paskiria vaistu kurie uzmusa beveik visas bakterijas. vartojam kaip ie pagerejo. dar gerem vaistus nuo kraujavimo ir padejo. sulaukiam atsakymu, nieko nerado. isleido toliau gyditis namie. jau 5d. namuose kakis tvarkos, bet pakilo pemperatura kaip ir persalimas. Gal yra mamyciu kuriu vaikams taip buvo? pasidalinkit patirtimi, nes jau nebezinau kur kreiptis. daktarai nelabai padeda, nukreipia tikslingai. ACIU QUOTE(Vytauciuke @ 2010 08 06, 19:46) sulaukiam atsakymu, nieko nerado. isleido toliau gyditis namie. jau 5d. namuose kakis tvarkos, bet pakilo pemperatura kaip ir persalimas. Yra dar ir toks variantas kai nieko neranda: apsinuodijimas metalais. Aliuminijus nuo skiepu arba sunkieji metalai is aplinkos. QUOTE(Sviesioji @ 2010 08 06, 20:15) Yra dar ir toks variantas kai nieko neranda: apsinuodijimas metalais. Aliuminijus nuo skiepu arba sunkieji metalai is aplinkos. o ka daryt tokiu atveju jei asinuodijimas nuo skiepo? mano mazylis jau antra savaite viduriuoja,kakoja po 10 kartu skystai,vienu metu visiskai vandenukas buvo,dabar tiesiog ziauriai skysta kose QUOTE(Vytauciuke @ 2010 08 06, 20:46) o ar kreipetes i daktaru s? ir koks tas viduriavimas kaip tyrele ar skystai? jei skistai tai nedelsdama kreipkites i daktara. visiskai skystai... Siaip mums dabar dygsta dantukai, sakau gal cia del to... Nu dar kokia dienele stebesiu ir jei nieks nesikeis, reiks kreiptis, tik vat kur kreiptis, kai savaitgalis ant nosies?
Keletas istoriju is musu patirties.
Mano sunui buvo 2.5 menesio ir jis pradejo viduriuoti. Isviduriavo lygiai menesi. Kakodavo tiek kartu per diena, kiek valgydavo. Po 12-13 mazdaug. Kadangi sisiodavo ir temperaturos nebuvo, tai jokiu ypatingu priemoniu nerekomendavo apart geruju bakteriju. Kai dare tyrimus, tai rado ir siek tiek kraujuko. Kai baige viduriuoti, visvien kakyje rado liaukocitu. Zodziu, kas tai buvo niekas nezino. Tiesiog menesi paviduriavo ir viskas. Tiesa paskui jam issivyste alergija, bet ar viduriavimas buvo alergijos priezastis ar pasekme, taip ir liko neaisku. Jeigu jusu vaikas viduriuoja su temperatura, tai kitokie reikaliukai. Vadinasi yra bakterine arba virusine infekcija. O gal ir tokia, ir tokia. Zinot, gi dabar vasara, gamta uztersta virusais, bakterijom, grybeliais. Ypac vanduo, o kai nelyja ir smelis. Kur vaikai nuolat zaidzia. Mes pvz. visa vasara vaigstam su enterovirusu, kuris gyvena zarnyne. Jis gali pasireiksti ir viduriavimu, bet nesakau, kad jums gali buti tas pats vurusas. Musu mergaite gavo antibijotiku (manau juos gereme visiskai be reikalo), o tas dar labiau susilpnino imuniteta ir termperatura kartojosi tris kartus. Ir dabar drebu kad nepasikratotu. Jeigu daret kakio paseli ir nieko nerado, tai tiesiog galima nurasyti viska virusams, nuo kuriu vaistu nera. Tiesiog gerkit gerasias bakterijas, stiprinkit vaiko imuniteta ir laukit, kada pagaliau viskas pasibaigs. Mano sūneliui (metukai jam) buvo savaitę laiko stiprus viduriavimas-t.y.10-13 kartų per dieną. Praktiškai, tik suvalgo ką nors, iš karto ir pilnas pampersas. Ir dar tarp valgių viduriavo. Skysčius gėrė, temp.neturėjo, apetitą turėjo. Mums paskyrė BISEPTOL sirpo ir jis labai labai padėjo. Jau 3-čioj dienoj pilnai susitvarkė kakutis. Paskui suradau viduriavimo priežastį-maniškis visai negali valgyt žalio agurko, pomidoro, šviežio obuolio. Sėkmės. Labai iškankina tas viduriavimas.... QUOTE(Sviesioji @ 2010 08 06, 20:15) Yra dar ir toks variantas kai nieko neranda: apsinuodijimas metalais. Aliuminijus nuo skiepu arba sunkieji metalai is aplinkos. Vaika piepos 1d. paskiepijo, o liepos 2d. prasidejo. bet daktarai neige kad gali but nuo skiepo. Papildyta: QUOTE(Fregata @ 2010 08 06, 21:40) visiskai skystai... Siaip mums dabar dygsta dantukai, sakau gal cia del to... Nu dar kokia dienele stebesiu ir jei nieks nesikeis, reiks kreiptis, tik vat kur kreiptis, kai savaitgalis ant nosies? pasiskambinkit i savo miesto primamaji ir paprasykit kad sujungtu su vaiku skyrium, ir pasikalbekit su daktaru gal lieps jums atvaziuot. ar patar ka gerti smekta, daug skysciu. mano vaikas visa laika kiek serga ant jo niekas nepasakytu kad jam kas negerai, laksto gzalus, bet kazkas pilve gyvena blogo. nenoriu jusu prigasdinti, bet geriau nedelskite. pati ramiau jausites kai zinosit kokia situacija. QUOTE(Isabelle @ 2004 06 22, 09:05) as duodu vitaminu kompleksa.... maitinant sojos misineliu reikia duoti papildomu vitaminu......nebeduodu vitaminu viduriai susitvarke....bet gal cia tik sutapimas......as vistiek linkus manyti kad viduriai sustreikavo del skiepu...... Papildyta: QUOTE(Singė @ 2010 07 07, 15:36) Mano 4 men.lelius viduriavo zaliai ir net putotai.Tai tesesi kokias 2sav.Musu masaziste patare isvirti avizines koses kleisteriuka ir sumaisyti su savo pieneliu 2:1 santykiu.Valge mano lelius noriai ir jau kita dienele eme tvarkytis .Viduriukai dar buvo zali,bet jau formavosi,o dabar ketvirta diena,kai juos verdu ir mums viskas susitvarke.Siandien nesem paseli daryti,tai net neturejom ka sakyti,nes is isvaizdos viskas ok.
Laba diena mamytes, mano dukrytei 9 menesiai, jau kokias 3 dienas viduriuoja, nespeju keist sauskelniu, temperaturos nera, valgo normaliai,siek tiek irzli, kaip manot ar gali buti nuo dantuku ? nors nera nei dantenos patinusios tik seilejasi ir i burna viska kisa. ar jau kreiptis i gyditojus?
QUOTE(srose @ 2010 09 25, 16:30) Laba diena mamytes, mano dukrytei 9 menesiai, jau kokias 3 dienas viduriuoja, nespeju keist sauskelniu, temperaturos nera, valgo normaliai,siek tiek irzli, kaip manot ar gali buti nuo dantuku ? nors nera nei dantenos patinusios tik seilejasi ir i burna viska kisa. ar jau kreiptis i gyditojus? pas mus buvo tokia situacija, kai buvome 6 men. Po 4 dienu viduriavimo kreipemes i gydytojus, nors dukryte buvo visiskai zvali. Sake nuo dantu buti negali Taip viduriavom apie 2-3 savaites. Tame tarpe vel buvom apsilankyt pas gydytojus, ale nieko papildomai nerado, jokio papildomo gydymo neskyre. Taip kaip nezinia is kur prasidejo tas viduriavimas, taip ir baigesi... QUOTE(Fregata @ 2010 09 25, 13:34) pas mus buvo tokia situacija, kai buvome 6 men. Po 4 dienu viduriavimo kreipemes i gydytojus, nors dukryte buvo visiskai zvali. Sake nuo dantu buti negali Taip viduriavom apie 2-3 savaites. Tame tarpe vel buvom apsilankyt pas gydytojus, ale nieko papildomai nerado, jokio papildomo gydymo neskyre. Taip kaip nezinia is kur prasidejo tas viduriavimas, taip ir baigesi...
Azuolo zieves nuoviras
sveikos
o ar galima duoti smekta 1,5 men kudikiui? kaip ja skiesti?
Kazin ar Smecta pades tokiam mazam leliui,sunku bus sugyrdyti.Gal gerasias zarnyno bakterijas paciai panaudoti butu pravartu.Juk persiduot turetu ir leliui.Ir labai ziureti maista.
Manau geruju bakteriju reikia duoti, visuomet jeigu maziukas viduriuodavo Erceflora kapsulyte suberdavau i gerima ir sugerdavome, ir tikrai labai greitai atstatydavo zarnyna,bei sutvarkydavo viduriavima.
Mano puses metuku dukryte suviduriavo, bet taip, kaip dar nesu maciusi, visai vandenukas bega su keliais zalsvais grudeliais
Patarkite prasau, kaip elgtis, nezinau ar ir toliau duoti kieto maisto, ar tik MP?
Gal pati pabandyk ryziu kosyte isvirti.
QUOTE(emely @ 2010 12 21, 17:41) Mano puses metuku dukryte suviduriavo, bet taip, kaip dar nesu maciusi, visai vandenukas bega su keliais zalsvais grudeliais Patarkite prasau, kaip elgtis, nezinau ar ir toliau duoti kieto maisto, ar tik MP? Puses metu vaikuti geriau nuvezti ir parodyti gydytojui,to labiau kad vandens atsisako.
Jau praejo dukrytei, tik ta viena karta ir pakrove taip keistai... Nieko nedaviau isskyrus MP ir kita diena sauskelniu turinys jau vel buvo kaip iprasta. Matyt avietes netiko.
Aciu uz patarimus
Labas, pries savaite suviduriavom. Atsidurem ligoninej. Gavom lasine lyg ir pradejo taisytis. Kakojom gleivemis. tyrimai nieko nerodo, grizus namo situacija nesikeicia. Jau astuonios dienos, kaip kakojam gleivemis po 4-7 kartus per diena. Gerem jau ir biseptolio, geriam bakterijas. gydytojas dar karta paeme kakuti tyrimui. Gal kuriai taip buvo? ka daret? Mums 5 menesiai, nieko dar nevalgom kaip tik mano pienuka. Skaudziausia buvo, kad vaikas turejo susipazinti su saukstuku tik tam kad gautu vaistu
QUOTE(BOZZENA @ 2010 12 28, 21:55) Labas, pries savaite suviduriavom. Atsidurem ligoninej. Gavom lasine lyg ir pradejo taisytis. Kakojom gleivemis. tyrimai nieko nerodo, grizus namo situacija nesikeicia. Jau astuonios dienos, kaip kakojam gleivemis po 4-7 kartus per diena. Gerem jau ir biseptolio, geriam bakterijas. gydytojas dar karta paeme kakuti tyrimui. Gal kuriai taip buvo? ka daret? Mums 5 menesiai, nieko dar nevalgom kaip tik mano pienuka. Skaudziausia buvo, kad vaikas turejo susipazinti su saukstuku tik tam kad gautu vaistu Mums panasiai buvo,tik i ligonine nesigulem,laseliniu irgi negavom,bet viduriavo daug.As jau rasiau,kad padejo pacios virta avizine kosyte,pertrinta pro sieteli ir skysta.Uzteko 2 sauksteliu,kad skrandukas uzsipildytu ir turetu ka virskinti.Mano pienelio pilnai uzteko,bet organizmas susitvarke gavus truputi kosytes. QUOTE(BOZZENA @ 2010 12 28, 21:55) Labas, pries savaite suviduriavom. Atsidurem ligoninej. Gavom lasine lyg ir pradejo taisytis. Kakojom gleivemis. tyrimai nieko nerodo, grizus namo situacija nesikeicia. Jau astuonios dienos, kaip kakojam gleivemis po 4-7 kartus per diena. Gerem jau ir biseptolio, geriam bakterijas. gydytojas dar karta paeme kakuti tyrimui. Gal kuriai taip buvo? ka daret? Mums 5 menesiai, nieko dar nevalgom kaip tik mano pienuka. Skaudziausia buvo, kad vaikas turejo susipazinti su saukstuku tik tam kad gautu vaistu Mums buvo panašiai, bet be ligoninės ir lašelinių. Padėjo tik Biseptol sirupas.
Jau bus menuo, kaip viduriuojam gleivemis. Biseptolis, bekterijos, colinox ir tt - zymaus pagerejimo nemaciau. Kakutis pakol kas tvarkosi nuo morku
Sveikos mamytes,vis seku sia tema ir laukiu pasisakymu del viduriavimo po skiepu.Mums po difterijos-kokliuso-stabliges vakcinos lyg butu sutapimas,pradejom irgi viduriuoti,2sav.Beje skiepintis pradejom nuo 7men.Vaistuku jokiu tikrai nedaviau.Pakomentuosiu apie avizas,jos nesuskystina labiau nei jau viduriuojama :4u: Patariu mamytem,is ekologisku parduotuviu nusipirkti kosyciu jos buna ir be pieno,cukru.Nuo 1-2 saukstuku nieko bloga neatsitiks.
QUOTE(BOZZENA @ 2011 01 14, 18:51) Jau bus menuo, kaip viduriuojam gleivemis. Biseptolis, bekterijos, colinox ir tt - zymaus pagerejimo nemaciau. Kakutis pakol kas tvarkosi nuo morku pabandykit vadinama ryziu klijuka isvirti. Mes irgi buvom suviduriave, kai buvo 5,5 men. 3 savaites kankinomes, tada tik MP tevalgem, tai pradejau anksciau primaitinima nuo ryziu kosytes... Gal siek tiek padejo.. Papildyta: QUOTE(Vaistazole @ 2011 01 14, 20:38) Sveikos mamytes,vis seku sia tema ir laukiu pasisakymu del viduriavimo po skiepu.Mums po difterijos-kokliuso-stabliges vakcinos lyg butu sutapimas,pradejom irgi viduriuoti,2sav.Beje skiepintis pradejom nuo 7men.Vaistuku jokiu tikrai nedaviau.Pakomentuosiu apie avizas,jos nesuskystina labiau nei jau viduriuojama UOj, cia gal nuo organizmo priklauso, bet mums avizos visiskai paleidzia vidurius
Del avizu ir kitu grudu ,visko gali buti,nevisiems tinka .Pritariu,reik zinoti savo vaikelio subtilumus.
Labas visoms,
mano mergyte jau 5 metu, o su viduriavimu taip pat dar turi problemu. Labai keista, nes viduriuoja (saudo kaip ji sako) ji dazniausiai tik darzelyje ir tik karta per diena ar net kas antra-trecia diena. Namie "saudo" gana retai, bet tas tesiasi jau gal puse metu. Gydytoja liepia paimti megini, bet kaip ji paimsi darzelyje? Juk neprasysi krapstyti vaiko kakucio darzelio aukletojos
Aš irgi čia ieškau patarimų...
Vaikinukui jau beveik dveji metukai- nei kuo serga, nei kokius vaistukus geria, maistas taip pat tas pats.. Bet jau daugiau nei savaitė pasikeitė kakutis.. Nesakau, kad tragiškas viduriavimas (mūsų pediatrė aiškina, jog viduriavimu reikia vadinti tik tada, kai per dieną kokius 8-10 kartų skysta tuštinasi) Mūsų bernužėlis skystai, su gleivėmis kakoja 5-6 kartus per dieną.. Neramina ir tai, kad jau kelios dienos tai daro ir naktį, ko iki šiol jau pusantrų metų nėra buvę.. Baisiausia, kad kakoja į kelnytes, tai užpakaliukas žiauriai nušutęs, tiesiog atviros žaizdelės Girdom ir Smecta, ir gerąsias bakterijas.. Niekas nesikeičia,,, Vienintelę turim galimą priežastį- paskutinių krūminių dantukų formavimasis,, Bet ar gali būti toks viduriavimas ir tiek laiko dėl dantukų? Juolab kad dygstant kitiems dantukams nieko panašaus nebuvo,,, QUOTE(BOZZENA @ 2010 12 28, 21:55) Labas, pries savaite suviduriavom. Atsidurem ligoninej. Gavom lasine lyg ir pradejo taisytis. Kakojom gleivemis. tyrimai nieko nerodo, grizus namo situacija nesikeicia. Jau astuonios dienos, kaip kakojam gleivemis po 4-7 kartus per diena. Gerem jau ir biseptolio, geriam bakterijas. gydytojas dar karta paeme kakuti tyrimui. Gal kuriai taip buvo? ka daret? Mums 5 menesiai, nieko dar nevalgom kaip tik mano pienuka. Skaudziausia buvo, kad vaikas turejo susipazinti su saukstuku tik tam kad gautu vaistu mano mazajam taip buvo,visa menesi,pasirodo vaikui pinlige buvo zarnyne,tai valge tepala Daktarin ir susitvarke.
Sveikos. Turėjom ir mes viduriavimą. Bet mums buvo ir temperatūra pradžioje. Gėrėme antibiotikus. Tada ir prasidėjo viduriavimas. Liepė gerti gerąsias bakterijas. Tiesa, nepasakiau kad mano trys merginos viduriavo. Tada daviau gerųjų bakterijų. Nuo jų maniškės iki ausų apsiš.... Teko nebeduoti jų. Ir viduriavimas savaime praėjo.
Dabar vėl viduriuojame. Nieko kol kas neduodu. Tik kmynų arbatytę geriam ir pieną labai skiedžiu vandeniu.
mes iš dalies jau pasveikom..
nors rašiau, kad niekuo mažius neserga, bet dabar, praėjus savaitei po tų nemalonių dienų, darosi aišku, kad buvo prikibęs kažkoks viduriavimo virusas... Mat mažiui ta bėdelė jau praėjo, tačiau prasidėjo dičkei |