Isabelle
2004 06 15, 01:48
mamytes nezinau ar tokia tema jau buvo..jei buvo tai nukreipkit mane....... nezinau ar cia sutapimas ......ar cia kas....mano vaikas jau kelios dienas viduriuoja......sakyciau cia skiepu pasekmes....bet nemanau........gali buti ir nuo karscio.......gali buti ir nuo dantu dygimo.....nors dar neauga.......viernu zodziu priezasciu gali buti daug......bet juk reikia kazkaip sustabdyti ta viduraivima..... ka tokiu atveju daryti......yra specialus misineliai nuo viduriavimo...bet juos galima naudoti tik nuo sesiu menesiu.....mano guzui tik keturi  .........kaip jus kovojote su viduriavimu......? is anksto aciu uz patarimus.....
LorStina
2004 06 15, 02:19
mums ir kazkas su viduriukais atsitiko  gal irgi dantys o kokie misineliai yra nuo viduriavimo?
Isabelle
2004 06 15, 05:34
SIMILAC ISOMIL DF is the first and only infant formula created for the dietary management of diarrhea in infants older than 6 months and toddlers
taip pat yra ir PEDIALYTE....bet jis viduriu nesutvarko......tik atstato skyscius prarastus viduriuojant......
MES TOKIAIS ATVEJAIS GERIAME KMYNŲ ARBATĖLĘ
*melissa*
2004 06 16, 09:42
| QUOTE (Jolanta1975 @ 2004 06 15, 21:10) | MES TOKIAIS ATVEJAIS GERIAME KMYNŲ ARBATĖLĘ |
o mes gefillus bakterijas po 1 kapsule 2 kartus per para ir veikia
Mes Yogurth'o bakterijas gerem - 1 ryte ir 1 vakare - lux padejo  , dabar kartais profilaktiskai pageriam, tai ir kakoja daugiau ir lengviau
Isabelle
2004 06 17, 23:17
amerikoje kudikiams negalima duoti jokiu geruju bakteriju.....taip kaip ir arbatu..... o viduriai mano maziui buvo atsilaisvine nuo perdozavimo vitaminu.......misiniliai turi daug vitaminu....dar papildomai daviau......aisku daktaras liepe duoti vitaminus tik ziemos metu.....o as buvau pamirsus  ...tai velniu biski gavau nuo daktaro nebeduodu vitaminu ir viduriai susitvarke
Mus nuo viduriavimo gerai padedavo morku arbata: sutarkuoji morka paverdi gerokai ir duoti ta skysti isgerti maziukui. Gerdavo labai noriai (truputi saldokas jis) o ir padejo puikiai. Tada maziui buvo tik 2-3 menesiai, o viduriavo jis man koki men. Darem ismatu tyrimus, kraujo, bet taip ir nieko nerado. Pazystama gydytoja (is Lietuvos) man patare duoti toki gerima, beja jos nuomone tas viduriavimas buvo nuo skiepu.... O kai pasakiau savo vaiko pediatrui kuo sustabdziau viduriavima, tai tik pakraipe peciais, sako, jei padejo, tai ir gerai.
Mums kai gulėjom ligoninėj davė Smectos gerti ir Linex bakterijų.Vaikui buvo tik 1,5 savaitės, tai jau nebeprisimenu ar greit padėjo.
Maniškė dvi savaites viduriavo, ir tyrimus pasidarėm (kažkokia bakterija buvo...), gėrem tas gerasias bakterijas 10 dienų, bet galų gale tik antibiotikai padėjo... Dabar jau mėnuo praėjo, bet man vis tiek atrodo, kad ji viduriuoja... Dar girdėjau, kad užplikyta ramunėlių arbata laisvina,o virinta kietina, bet maniškė nepripažysta ramunėlių arbatos (matyt iš manęs paveldėjo)... Papildyta @ [mergetime]1087810056[/mergetime] O nuo kokių vitaminų perdozavimo? Aš maitinu krūtimi, bet duodu Vitamino D, bet kai pagalvoju atrodo viskas tada ir prasidėjo  ... Pati geriu vitaminus maitinančioms... Kaip dabar žinoti...
| QUOTE (INKOGNITO @ 2004 06 21, 11:25) | O nuo kokių vitaminų perdozavimo? Aš maitinu krūtimi, bet duodu Vitamino D, bet kai pagalvoju atrodo viskas tada ir prasidėjo ... Pati geriu vitaminus maitinančioms... Kaip dabar žinoti... |
Mano pipiras taip pat (mano manymu) viduriuoja. Atrodo, kad viduriukai sustreikavo po skiepu. Maitinu pati, ir gydytojos nurodymu kasdien duodu pora lasu vitamino D (kartais ilasa ir trys). Negi vaikis tikrai galejo suviduriuot nuo vitaminu? Kaip issiaiskint ar tai tikrai gali but vitaminu perdozavimas? Kokiu tyrimu reikalaut, nes mano gydytojai, ka bepasakyciau - viskas normalu?
Isabelle
2004 06 22, 07:05
as duodu vitaminu kompleksa.... maitinant sojos misineliu reikia duoti papildomu vitaminu......nebeduodu vitaminu viduriai susitvarke....bet gal cia tik sutapimas......as vistiek linkus manyti kad viduriai sustreikavo del skiepu......
Nu  , ir vėl mano mažė viduriuoja, ir vėl iš vystyklų surūgusio pienelio kvapas dingo (juk taip normalus maitinamo krūtimi leliuko kakutis "kvepia"  ), negi ir vėl pasėlį nešti, antibiotikų antrą kartą nenorėčiau duoti, o tas gerąsias bakterijas ir taip 20 dienų gėrė... Gal iš tiesų pabandyti tą morkų arbatą  , ar kas nors dar esat bandę ir per kiek laiko praėjo? Gal bandyti Aliejinį vitaminą D keisti į vandeninį, bet skaičiau, kad vienai su aliejiniu buvo užkietėję...
Kai maniske suviduriuoja mes vartojam semper misinuka sutrikusiam virskinimui Vadinasi LEMOLAC kaina apie 20 lt yra tik maximoj ir kaune topolija maciau jis rugstoko skonio bet maniske geria dar prie to yohurt bakterijos ir smegtuke viduriukai susitvarko greitai ir liux dar kartais duodu kmynu arbatikes dar zinau kad yra morku gerimas atrodo hipp ORS 200 lik toks gyd sake kad tinka bet as jo nepirkau viskas panaudojus ka cia surasiau liux susitvarko  o tas gerimukas tinka kai mazasis skysciu daug netenka .Gal padejom
*mamyte*
2004 06 27, 16:05
Sveikos mamytes. As irgi turejau bedos su vaiko viduriukais  .Mazylis pradejo viduriuoti nuo antibiotiku .Nakti kartais tekdavo pakeisti po penkis pampersus , tai buvau irgi labai issigandus.Juk uzsienyje gydytojai sako , kad nereikia jokiu vaistu - savaime praeis.Tai as turejau ''Gefillus" ir "Linex" ir pati gydziau .Nezinau ar vaistai padejo ar savaime praejo ...po 3 savaiciu .Na o kuo daugiau padeti mazyliui , kai jam 4men. sunku ir patarti , nes maniskis valge tik mano pienuka , o arbateles jam jokiu budu neisiulytum  .Vyresniems tai padeda "Smectos" milteliai , keptas obuolys , morku sriuba (jei valgys) na ir patikimas gydytojas , kuris ir tevelius nuramina , kad nepanikuotu...Sekmes
Mamytės, gal kam teko susidurti ir galite papasakoti, ka galetų reikšti mažylės ismatose siekt tiek kraujo (mazylei 1mėn., kraujuko labai mazai (vos įžiūrimas), yra ne kiekviena kartą tuštinantis). Iki šiol jokių problemų neturėjome, maitinu pati.Gydytojai jau nunešiau išmatų mėginuką, o dabar su skausmu laukiu atsakymo. Gal kam taip buvo?
skubu nuraminti, nes man taip pat labai reiekjo palaikymo maniskis su gleivemis ir kraujuku (aisku laaaaabai retai) kakojo iki 7men, kol pradejau primaitinti kosemis. tyrimai buvo geri, maitinu pati iki siol. todel patariu nestresuoti, o laukti atsakymu ir jeigu viskas gerai, tai tavo mazylis augs drutas ir sveikas. siaip daug skaiciau apie tuos gleivetus kakus, tai buna, kad vaikas alergiskas mamos pienui. dar buna, kad kraujo hemoglobinas zemas, tai reiskia kraujagysliu sieneles silpnos, plonesnes ir todel pasirodo kruvinu gleiviu. bet speliojimai lieka speliojimais, reikia butinai pasidaryti tyrimus. tik laikykites ir nesirkit. sekmes
| QUOTE (ragnez @ 2004 11 11, 23:46) | | QUOTE (swiss @ 2004 11 11, 17:29) | Mamytės, gal kam teko susidurti ir galite papasakoti, ka galetų reikšti mažylės ismatose siekt tiek kraujo (mazylei 1mėn., kraujuko labai mazai (vos įžiūrimas), yra ne kiekviena kartą tuštinantis). Iki šiol jokių problemų neturėjome, maitinu pati.Gydytojai jau nunešiau išmatų mėginuką, o dabar su skausmu laukiu atsakymo. Gal kam taip buvo? |
asmenishkai susidurti su tokia problema neteko, bet skaichiau, kad taip gali buti ir del to, kad maitinant krutimi pazheidzhiami speneliai, vaikuchiui kartu su pienu patenka truputis kraujo... ypach tai budinga pradzhioje, kol dar vargas su naturaliu maitinimu. kai pazheisti speneliai uzhgyja, viskas susitvarko.
dar tokie dalykai gali buti del alergijos, bet paprastai ish pradzhiu prasideda viduriavimas.
|
sorry, dabar pergalvojau, ka skaichiau - ten vis tik buvo apie kraujuka, kai vaikutis atpila... ir tam atpilta pienuke buna kraujuko, nes mamos speneliai pazheisti...
Coca - cola
2005 03 29, 16:36
oi kiek as atiduociau, kad mano vaikas suviduriuotu....
pokemonas
2005 08 19, 13:13
Jau beveik savaitę mano vaikis kakoja 6-7 kartus per dieną ir gana skystai. Baigiam suvalgyti Linex dėželę, geriam mišinuką be laktozės, smektą ir kažkaip nesusitvarko. Na nėra taip, kad skystai varytų, bet vistiek kažkaip per dažnai. Ką darote tokiais atvejais?
 duodu kysieliaus , bananu ir (dar smegta ir visas gerasias bakterijas jei galvoju kad viduriuoja ) kmynu arbateles maniske irgi tustinasi 6- 7 k i sav ir dazniau bet ne skystai gerai daug virtu morku jos sutraukai visokius (brudus) is zarnyno ir maziau pieno produktu sekmes
pokemonas
2005 08 19, 15:10
QUOTE(tulpe @ 2005 08 19, 14:34)  duodu kysieliaus , bananu ir (dar smegta ir visas gerasias bakterijas jei galvoju kad viduriuoja ) kmynu arbateles maniske irgi tustinasi 6- 7 k i sav ir dazniau bet ne skystai gerai daug virtu morku jos sutraukai visokius (brudus) is zarnyno ir maziau pieno produktu sekmes  Ačiū. O kaip verdi kisielių ir morkų košę? Jeigu gerai supratau - pas jus 6-7 kartai per savaitę. O pas per mus dieną
Bananai, ryžiai, džiuvėsiai, vanduo, arbata, jokių sulčių, vaisių... Mums viduriavimas prasidėjo kai mišinuką pakeitėm karvės pienu prieš savaitę, girdžiau smectą-nepadėjo, tai gydytoja išrašė kažkokių bakterijų, skirtų prie viduriavimo, be to nešim kakutį analizei. Nors mes į dieną tik 1-2kartus tedarom, bet "vandeniu", dar ir virškinimas sutriko, tai gavom papildomų vaistukų dozę. O kokios jūsų priežastys ar numanot?
pokemonas
2005 08 29, 13:01
QUOTE(Agnė @ 2005 08 27, 09:36) Bananai, ryžiai, džiuvėsiai, vanduo, arbata, jokių sulčių, vaisių... Mums viduriavimas prasidėjo kai mišinuką pakeitėm karvės pienu prieš savaitę, girdžiau smectą-nepadėjo, tai gydytoja išrašė kažkokių bakterijų, skirtų prie viduriavimo, be to nešim kakutį analizei. Nors mes į dieną tik 1-2kartus tedarom, bet "vandeniu", dar ir virškinimas sutriko, tai gavom papildomų vaistukų dozę. O kokios jūsų priežastys ar numanot? Jau aiškios - buvom agurko cielais gabalais pririję...
Nieko sau, tai ką, agurkas tokį poveikį daro
mamiene
2006 02 24, 13:23
sunus paskutines dvi paras viduriuoja ir vemia,nedaznai bet vis tiek baisu.temperaturos neturi,smagus.ar butina kreiptis i gydytoja,patarkit gal kam panasisi yra buve,kaip gydytis?
jausminta
2006 02 24, 13:51
manau,kad reiktu kreiptis i seimos gyd,na del viso pikto,kad vaikui nebutu dehidracija.sekmes
Baltike
2006 02 24, 14:11
Iš vaistukų Smecta. Vaikams patariama praskiesti 3/4 stiklinės vandens ir pamaišant sugirdyti tirpalą per parą. Girdyti nedideliai gurkšniukais, jei išvemia, tai net po arbatinį šaukštelį kas kelias minutes. Sustabdžius vėmimą neskubėti duoti tiršto maisto, apie parą tik girdyti iki soties. Geriausia mineraliniu vandeniu, gliukoze saldintomis arbatomis. Yra specialūs atstatomieji tirpalai Gastrolit, Rehidron, bet juos mažai kas iš vaikų geria (sūrūs siaubingai). Pradėjus maitinti bent kelias paras (gerai net savaitę ar dvi) prieš valgį pagirdyti gerųjų bakterijų (Gefilus, Linex, Joghurt).
Aš savo vaikams taip ir enterovirusus (rota taip pat), ir maisto netoleravimo reakcijas išgydydavau. Nei karto ligoninėje neatsidurėme. Bet jei per 2-3 paras vėmimas ir viduriavimas nesiliaus kreipkis į medikus. Gali būti ir bakterinė žarnyno infekcija, kuriai gydyti antibiotikų prireiks.
mes irgi bandeme isigydyti namuose, bet ... dabar jau guli mazyte ligonineje ir laselinemis bando atstatyti skysciu pusiausvyra, tad pasiulymas visada ziureti i vaika, nes, kad nera temperaturos dar nereiskia, kad nera viruso, jei vaikas darosi vangus ir apatiskas, vaziuokit
mamiene
2006 03 02, 18:41
dekui uz atsakymus,jau pasveikkom.kaip netiketai prasidejo,taip ir praejo netiketai
QUOTE(Capka @ 2006 03 01, 21:13) mes irgi bandeme isigydyti namuose, bet ... dabar jau guli mazyte ligonineje ir laselinemis bando atstatyti skysciu pusiausvyra, tad pasiulymas visada ziureti i vaika, nes, kad nera temperaturos dar nereiskia, kad nera viruso, jei vaikas darosi vangus ir apatiskas, vaziuokit As irgi uz tai kad kreiptis i gydytoja, maniskis buvo 2 metu kai per dvi dienas kelis kart veme, truputi viduriavo, temperaturos nebuvo, o trecios dienos ryta staiga pasidare vangus, sako noriu miego, nors buvo tik atsikeles, taip is kart griebem ji ant ranku ir atsidurem reanimacijoj  Manau reikejo vaiko neleist i lauka, nors buvo vasara, o jis palakste, mazai gere, o dar viduriavo ir taip neteko daug skysciu, nusilpo. Papildyta:QUOTE(mamiene @ 2006 03 02, 19:41) dekui uz atsakymus,jau pasveikkom.kaip netiketai prasidejo,taip ir praejo netiketai  Gerai kad gerai baigesi,as tai buciau nelaukus ir nuvezus i infekcine ar klinikas parodyt, bet aisku tokia maza but is kart pagulde, sulasine lasaliniu ir paleide namo.
vat ir aš ieškau info, mano vaikas jau savaitę, labai mažai valgo, paviduoriuoja, na nepamadinčiau to viduriavimu, bet vistiek matau kad kažkas ne taip, dėkui dievui nevemia, bet dažnai pučia pilvuką ir kas mane labiausiai neramina vaikas vangus.Šiandien keliausim pas gydytoją, pasiskaičius jūsų patarimus darosi baisu, kad į ligoninę nepaguldytų
Dabar girdejau, kad labai siaučia roto virusas. Ir maniškis prieš kelias savaites tik baigė juo sirgti. Bet iš medikų ir šiaip iš pažįstamų girdėjau, kad kažkaip tas virusas labai jau paplitęs šiuo metu. Taip, kad geriau nebijokit ir kvieskitės gydytoją į namus. Baisiai graudu kai mažieji serga.
veikejas
2006 04 06, 13:56
Sveiki, Išradom, kad SMECTĄ duodant vaikas ramesnis kažkiek. Nešika aišku visą dieną  ) Neramu aišku.. bet galiausiai prašika. Džiugu tai, kad jis ramus neviduriuodamas. Tad klausimas: ar nieko tokio jei tai duodame kiekvieną dieną. Taip pat kiekvieną dieną duodame bakterijų. Ir dar kiekvieną dieną duodame Espumizano. Vienu žodžiu kiekvieną dieną mūsų rėksnys gauna virškinimo sistemos eksploatacinių medžiagų
na nuo viduriavimo pirmas vaistas jau nuo seno,yra ryziu nuoviras,ir tikrai padeda.o maziuka tikrai nenorejau ''serti'' vaistais.jei vaikuciui pucia pilva,paguldyt ant pilvo ir greit susikaupusios dujos iseina reiketu daktaro paklaust ar taip maitinti vaistukais nieko blogo.
Eveneirka
2006 04 06, 15:24
Nesuprantu-kam vaiką šerti vaistais???????????? Nejaugi kitų būdų nėra kaip apraminti pilvuką-apart vaistų  Žinoma nesakau-jei vaikas viduriuja.Bet ir tai -[jei ilgai viduriuoja] negrūskit savo nuožiūra vaistų,o keliaukit pas gydytoja.
vaivora
2006 04 06, 19:48
As irgi palaikau ta nuomone, kad veikiuko nereikia be reikalo maitinti visais vaistais is eiles Juk yra ir kitu budu gydyti viduriavima. O nepagalvojot apie tai, kad vaikiukui kazkas netinka is jo valgiarascio Gal kuris nors patiekalas kelia viduriavima. O nuo duodamu bakteriju tikrai turetu susitvarkyti viduriukai
veikejas
2006 04 06, 19:57
Pilnai palaikau Jus, kad vaistai negerai. Bet Jūs nežinote ant kiek beviltiškas atvejis buvo tas pilvas. Lengva pasakyti, paguldyk ant pilvo, masažuok, nevalgyk raugintų kopūstų ir t.t.
Visa tai išbandyta ir niekas nepadėjo.
Tad mano klausimas buvo labiau teorinis - ar įrodyta, kad SMECTA kenkia sveikatai.
Eveneirka
2006 04 06, 21:00
QUOTE(veikejas @ 2006 04 06, 20:57) Tad mano klausimas buvo labiau teorinis - ar įrodyta, kad SMECTA kenkia sveikatai. Kas per daug -tas nesveik.O ypač vaistai ir dar tokiam mažam kūdikiui.
Labai norėčiau sužinoti, kas tas 'viduriavimas'? Jei vaikas maitinamas krūtimi, tai jis per parą gali tuštintis tiek kartų, kiek valgo. Ir viduriai maitinamų krūtimi vaikų gali būti visai skysti, netgi su vandens ratu aplinkui. Todėl labai neaišku, kas darosi jūsų vaikui, kiek jam amžiaus, ką jis valgo ir pan. Nepateikus faktų, gauti atsakymą į klausimą nėra ko tikėtis.
QUOTE(veikejas @ 2006 04 10, 13:33) SMECTA: ne vaistai, o kažkokia Š rišanti medžiaga. Ji žarnyne neabsorbuojama į kraują ar pan. Tad pasakymas, kad visi vaistai - kenkia - nepagrįstas. Papildyta:Mes viduriavimą suprantame taip: - Š gelsvas skystis - Tas skystis - arba tiesiog tirštesnis skystis arba gleivių pavidalu (kiek man teko girdėti - gleivės yra viduriavimo požymis). - Pastebimi balti maži nesuvirškintų riebalų gumuliukai. Smecta - tai tas pats, kas mūsų augimo laikais buvo prancūziškas angliukas (jei atsimeni tokios juodos tabletės), tik sintetinė (angliukas buvo natūralus). Žarnyne jis beveik nesirezorbuoja. Neutralizuoja, suriša kenksmingas į žarnyną patekusias medžiagas. Kadangi 2 mėnesių kinderiukas tokių medžiagų savo žarnyne neturi, tai Smecta, galvočiau, kaži ar čia reikalinga. Ją labiau tinka gerti apsinuodijus, ir jos prireiks tada, kai Jūsų zuikiui bus kokie 5 metai ir jis prisišlamš čipsų. O gal Jūsų mažius paprasčiausiai persivalgo? Arba gaunamas maistelis per riebus? Pilvo pūtimas, visokie viduriavimai yra labai dažna BERNIUKŲ bėda, bet labai nenusiminkit. Po pusmečio tas problemas būsit visiškai pamiršę, nes jas nustelbs dantų dygimo "džiaugsmai" ir visokie "bandžiau stotis - nugriuvau - susimušiau nosytę - rėkiu kiek galiu - vistiek bandau..." Sėkmės jums
Mes taip pat gėrėm Smectą bet nepadėjo, o padėjo Enterolis
prasom pasakykit naujai iskeptai mamytei  ,jei 1 menesio maziukas suviduriuoja,ka reikia daryt?ar kreiptis i gydytoja?ar paprasciausiai palaukt,maista,kuri valgau labiau priziuret.maitinu pati,bet paraude aplink uzpakaliuka ir zali snargliai pasirode ismatose...  pasidalinkit prasau savo patirtim.
Dovanele
2006 04 24, 15:34
Siūlau iškart tartis su gydytoja, todėl, kad leliukas gali viduriuoti dėl pačių įvairiausių priežasčių; o tokie mažiukai leliukai, jei dažnai tuštinasi, labai greitai netenka skysčių, t.y. įvyksta dehidratacija ir jūs jau rimtos būklės galite patekti į ligoninę.
frezija
2006 04 24, 19:04
QUOTE(Angel* @ 2006 04 24, 12:56) prasom pasakykit naujai iskeptai mamytei  ,jei 1 menesio maziukas suviduriuoja,ka reikia daryt?ar kreiptis i gydytoja?ar paprasciausiai palaukt,maista,kuri valgau labiau priziuret.maitinu pati,bet paraude aplink uzpakaliuka ir zali snargliai pasirode ismatose...  pasidalinkit prasau savo patirtim.  Be abejo, su gyd. bent jau susiskambink. O svarbus yra sie dalykai: 1. ar kudikis ir toliau noriai zinda? 2. kokia mazylio nuotaika? 3. ar karsciuoja? 4. "suviduriavo" - tai cia kiek kartu ir per kuri laiko tarpa? Jeigu kudikis noriai zinda - kruti pasiulyk kuo dazniau. Kadangi maitini pati - greiciausiai tai reakcija i kazkoki tavo suvalgyta maista. Svarbiausia stebek mazyli, jo nuotaika. Jeigu jis elgiasi kaip iprastai - manau, kad nepanikuok (na, nebent jis pasitustina kokiu 15-20 kartu per para  ). Tai jokiu budu nereiskia, kad neturi susisiekti su gydytoju. Sekmes.
Tokiu atveju as butinai susisiekciau su gydytoja. Oviduriuoti gali del daugelio priezasciu. Mano vyresnelis kai buvo kokiu 3men. tai pat labai viduriavo, tai jam nustate, kad yra kazkokia bakterija isimetus, bet mes greitai issigydem. Gydytoja sake, kad laiku kreipiausi, tai gydymas trumpas buvo.
xvikutex
2006 04 30, 16:03
O man gydytoja sake kad žalios išmatos normalu. Nesuprantu kada viduriuoja. Kaip žinoti? Dukrytė nuo pat gimimo tuštinosi skystai, tai maniau kad taip turi buti.
QUOTE(xvikutex @ 2006 04 30, 18:03) O man gydytoja sake kad žalios išmatos normalu. Nesuprantu kada viduriuoja. Kaip žinoti? Dukrytė nuo pat gimimo tuštinosi skystai, tai maniau kad taip turi buti. Jei valgo MP tai daro skystai. O zalia spalva ismatu reiskia, kad kazka netinkamo valgai. gleives ismatose gali rodyti, kad nesuvirskina skarndukas riebaliuku..ir t.t. geriausia pasitart su gydytoja, tegu kaprologini tyrima padaro bet jei tikrai viduriuoja, reikia duoti geruju bakteriju, kad susinormalizuotu (mumsirgi taip buvo, tiesiog ispurksdavo), bet dabar viskas gerai
gabyte00
2006 05 05, 16:21
mano mazulis siandie suviduriavo,net prakaitas ispyle kleckuti,visas paraudonavo  ,ziuresim,jei nesusitvarkys leksim pas daktaru.
Pabandyk duoti ryziu koses, bent jau maniskiui padeda.
|
|