Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apsaugos vaikams važiuojantiems dviračiu
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
aiste.samse
Sveikos mamos,

Ieškojau panašios temos, bet neradau, jei netyčia praleidau nepykite už pasikartojimą smile.gif
Atėjo pavasaris, jau mano 4 metų dviratininkas nori važinėtis lauke, net tik koridoriuje biggrin.gif . Nupirkome šalmą, bet galvojame, kad reiktų ir kelių, ir alkūnių, ir riešų apsaugėlių...o gal užtenka tik šalmo?... unsure.gif Gal mudu su vyru per daug paniškai saugome savo dviratininką unsure.gif. Ieškojome parduotuvėse, nieko panašaus nėra, tik riedutininkams. Pasvarstėme, kad šios per daug kietos dviartininkui...taigi pasidalinkite patirtimi smile.gif

Ką naudojate? (O gal visai nieko) Gal kokios firmos? Kur perkate? ir t.t.
Kolekcionierė
mes irgi ieškom tokių pačių dalykų, bet kol aks nesėkmingai, man reikia vaikui ir šalmo ir apsaugų ant kelių, nes vaikas dažnai "mėgsta" griuti
personazai
[quote=Kolekcionierė,2011 04 25, 12:31]
mes irgi ieškom tokių pačių dalykų, bet kol aks nesėkmingai, man reikia vaikui ir šalmo ir apsaugų ant kelių, nes vaikas dažnai "mėgsta" griuti
*

[/quote
visa interneta apieskojau, o maziesiems dviratininkams isskyrus salmus neradau kitokiu apsaugu g.gif
Betty Boops
Sveikos,
LT sudetinga, ypac su mazu vaiku poreikiais. Mes parsisiuntem is UK pirktus e-bay. thumbup.gif
laimingiausiamama
Mes vyresnėliai esame nupirkę šalmą, alkūnių, kelių apsaugas, o visai neseniai iš senelio gavo dovanų ir pirštines pakietintu delnu.. Jau mokomės važiuoti didesniu dviračiu...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.