Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: trumposios žarnos sindromas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
gita26
Sveiki turiu tokia beda . Mano vaikelis gime su trumposios žarnos sindromu ieskau kokios nors informacijos apie sia liga, gal kas susidure su sia liga, gal turite kokiu patarimu.

Trumpai aprasysiu savo atveji.

Mano mažyliui gimdoj bunant žarnytese susisuko mazgas taigi kai gime jam plonosios žarnos liko tik 40 cm., o likusi dalis tiesiog neišsivyste. Storoji žarna yra bet ji labai plonyte. Taigi dabar mum lieka laukti kad likusi zarnyte pastores, o plonoji prades veikti.

Gal kas buvo panasioje situacijoje prasau pasidalinti patirtimi ir patarimais

gitana.strakauskiene@gmail.com galite rasyti cia

Aciu visiems
.
Orhideja:)
QUOTE(gita26 @ 2011 04 20, 22:04)
Sveiki turiu tokia beda . Mano vaikelis gime su trumposios žarnos sindromu ieskau kokios nors informacijos apie sia liga, gal kas susidure su sia liga, gal turite kokiu patarimu.

Trumpai aprasysiu savo atveji.

Mano mažyliui gimdoj bunant žarnytese susisuko mazgas taigi kai gime jam plonosios žarnos liko tik 40 cm., o likusi dalis tiesiog neišsivyste. Storoji žarna yra bet ji labai plonyte. Taigi dabar mum lieka laukti kad likusi zarnyte pastores, o plonoji prades veikti.

Gal kas buvo panasioje situacijoje prasau pasidalinti patirtimi ir patarimais

gitana.strakauskiene@gmail.com galite rasyti cia

Aciu visiems
.
*

Turejom ir mes su zarnynu bedu,o kokie pozymiai sios ligos? Ta prasme nesitustina atpilineja,ir t.t ar operacijos neprireike?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.