imbirim
2006 02 27, 13:10
gal turit patirties tokiuose reikaluose....nes kol gyvenau pas tevus tai is septinto auksto jos nesokdavo bet dabar gyvenu ketvirtame aukste ir drauge paprase jos kate priimti kokiem metam....tai ir galvoju kuo cia vasara langa uzklijavus kad neissoktu....nes jos i lauka sake neleidzia...bijau kad pas mane pati neissoktu jojio leidimo nesiklausus  QUOTE(gravel @ 2006 02 27, 15:15) Pardavinėja Senukuose tokį tinklelį. Jei langai mediniai (tie seno sukirpimo  ), tai galima juo apkalti. Ir gražu (nesimato jo beveik) ir praktiška  ir pats (-i) pasidaryti gali  o jei plastikiniai gal kaip nors priklijuoti?  QUOTE(gravel @ 2006 02 28, 17:42) O tai tu langus pradarytus laikai? Juk plastikiniai viršuje gali tik atsidaryti. Tai joks katinas nelips taip. Manau, kad tu nesuk sau galvelės  Geriau nepalik langų atidarytų  va tame ir esme kad a stai gal ir nepalikciau bet zinau kad maniskis tikrai neistvers nakti be atidaryto lango....  nu reiks kazka daryt...juk manau ne man vienai tokia problema iskilo, kiti kazkaip issprendzia...
Yra plastikiniams langams spec. tinkleliai nuo vabzdžių. Aišku, tai kainuoja daugiau nei paprastas tinkliukas. Bet ir patiems apsauga nuo uodų, ir katė neišskris pro langą, ir nereiks patiems mąstyti, kaip pritvirtinti.  QUOTE(Ismene @ 2006 03 01, 12:44) As pati gyvenu 7 aukste. Turiu jau trecia kate. Deja, mano dvi pirmosios kates visiskai neturejo aukscio baimes. Koks ju likimas buvo matyt jau aisku...  Dabar istiklinto balkono langus aptverem tinkleliu. Tai katyte gali tupet, grozetis, bet lipti jau niekaip nesigaus. Uztat turim dar viena balkona, kuris yra neistiklintas. Atejus siltam sezonui noresis pravert duris. Ir dabar galvoju del to pasiulymo idet tinkeli, skirta nuo uodu ir t.t. Ar ju buna dideliu dydziu? Ir ar katei sumascius ant jo palaipiot kaip ant uzuolaidu, tinkelis atlaikys jos svori?  Tiksliau dėl tų tinklelių reiktų pasidomėti rimtesnėse plastikinių langų gamintojų firmose, ne visos teikia tokią paslaugą. Žinau tik tiek, kad vieni būna nesivarstantys (įdeda visam laikui), kiti atsidarantys (susisuka kaip roletai). Tai į balkoną reiktų tų atsidarančių, nors jie ir brangesni. Kažkaip pas mus nėra poreikio plačiai atidaryti langų, užtenka to viršaus kaip plastikiniai atsidarinėja. O jei einam į balkoną (katinas, žinoma, kartu), tai ganom jį akių neatitraukdami.
Dėja, tie atsidarantus neatlaikys katės noro išeiti  Pas mane toks įdėtas. Jis net uodo įkyraus labai nesulaikytų  Jie ten tokie - truputuką stipriau palieti ir susisuka į viršų  QUOTE(imbirim) o kiek mazdaug jie kainuoja? Gana brangiai... Kad aš atsiminčiau... Langus dėjausi jau prieš kokius 4 metelius. Tai vienam padariau tą uodų tinklelį. Gal 100 su virš... Niu nežinau. Reiktų pasiskambinti į ten, kur langus daro ir paklaust
Azazella
2006 05 03, 10:20
O kaip tie tinkleliai prie lango tvirtinasi, paciam galima susitvarkyti, ar reikia meistru pagalbos?
Undzinka
2007 03 27, 21:04
Sveiki:) Va atradau dominancia tema:) Mes parsivezam katyte ir sprendziam problema del langu.Gyvenam 2 aukste. Domejomes tais tinkleliais.Firma "Barena" gamina plast.langus,zaliuzes ir tuos tinklelius.1kv.metro kaina apie 300lt.Daro tuos tinklelius stacionarius (jie pigesni),juos deda prie visokiu langu,bet jie nenuimami.Ir daro tipo zaliuziu-nereikia juos susuki i virsu,reikia nuleidi.Bet kad jie butu tvirti tie tinkleliai,tai man neatrodo. Mat mes parsivezam meino meskena,tai manau,kad jei ji isibeges,tai tas tinklelis leks gabalais:) Dar yra "Lauresta",ten kaina dar didesne apie 380lt jei teisingai pamenu. As tas firmas radau "Ermitaze".Manau,kad yra ir kitu,kurios gamina ta tinkleli. Na i google ivedus "tinklelis nuo uodu" ismeta ivairias firmas.
Elemire
2007 03 27, 22:21
QUOTE(Undzinka @ 2007 03 27, 21:04) Sveiki:) Va atradau dominancia tema:) Mes parsivezam katyte ir sprendziam problema del langu.Gyvenam 2 aukste. Domejomes tais tinkleliais.Firma "Barena" gamina plast.langus,zaliuzes ir tuos tinklelius.1kv.metro kaina apie 300lt.Daro tuos tinklelius stacionarius (jie pigesni),juos deda prie visokiu langu,bet jie nenuimami.Ir daro tipo zaliuziu-nereikia juos susuki i virsu,reikia nuleidi.Bet kad jie butu tvirti tie tinkleliai,tai man neatrodo. Mat mes parsivezam meino meskena,tai manau,kad jei ji isibeges,tai tas tinklelis leks gabalais:) Dar yra "Lauresta",ten kaina dar didesne apie 380lt jei teisingai pamenu. As tas firmas radau "Ermitaze".Manau,kad yra ir kitu,kurios gamina ta tinkleli. Na i google ivedus "tinklelis nuo uodu" ismeta ivairias firmas. Tai galima ir pačiam pasidaryt kokią racionalizaciją, kad ir paimt kokios užuolaidos dieninės tvirtesnės, paprašyt vyro kad sukaltų rėmelį atitinkamo dydžio ir bus tinklelis nuo uodų. O pritvirtint tai irgi kokiais priklijuojamais kabliukais. Būna ten visokiausių tų lentelių prie apdailos prekių kad ir kokiuose senukuose, aš pati tokį daiktą kažkada buvau susikonstravus, tik vyras tai ko gero gražiau padarytų.
kristij
2007 03 28, 06:47
pas mane stumdomi langai. ar tinka tokiems langams tie tinkleliai? man tai jie nepatvariai atrodo. uodus gal ir sulaiko, bet katina, tai kazin. gerai sake undzinka, kai isibeges katinas, tai ir isleks kartu su tinkleliu. gaudyk paskui ji.
QUOTE(gravel @ 2006 02 28, 16:42) O tai tu langus pradarytus laikai? Juk plastikiniai viršuje gali tik atsidaryti. Tai joks katinas nelips taip. Manau, kad tu nesuk sau galvelės  Geriau nepalik langų atidarytų  As zinau viena atveji kaip katinas pasikore ...langai buvo plastikiniai ir atidarytas virsus .Mano kate irgi soka kaip tik atidarau langus ...tai iseinant geriau uzdarau ir nerizikuoju ,tuo labiau kaip zinau toki atsitikima.O tinkleliai tikrai ne katinu sulaikymui .Pas mane yra ant lango toks ..principas kaip roletu,kaip reikia sutrauki t.y pakeli i virsu .Nuo uodu tikrai labai geras dalykas ,bet reikia pirkti tuos brangesnius .
Gwettul
2007 07 04, 15:09
Tinklelis nuo uodu turetu labai tikti
Princesė Rėja
2007 07 04, 16:57
Mano kate labai mego miegoti ant isoriniu palangiu... kol iskrito. Is penkto auksto.  Dekui Dievui nieko nenutiko. Uztat dabar prie lango net buldozeriu nenustumsi  . Bijo varkse. O siaip mes atdaru langu nelaikom. Kai reikia kambari isvedint tai katuke perkeliam i kita kambari arba sedim prie lango praviro ir priziurim.  Nors tinklelius nuo uodu turim  nezinau ar jie padetu, bet gal geriau negu nieko.
Pas mus langai mediniai, tai nuejau i JYSK, nusipirkau uzuolaida-tinkleli, sukrapiau ir su smeigtukais prismaigiau prie lango remo. Jei butu noras, katinas tikrai pro ji pralystu. Viena karta bande, bet subariau, ismeigiau toje vietoje dar viena smeigtuka ir ramu. Nors ir neveislinis, bet labai jau protinkas mano katinas
kakadudelta
2007 09 19, 14:32
QUOTE(Ismene @ 2006 03 06, 11:46) kaip tik siandien man buvo panasi situacija. Maniske dar visai jaunute, dar nezino ka morcius reiskia.. Bet katiniskas smalsumas daro savo... Siandien jau bande sokti ant lango, praviro tik virsaus. Buvau salia, tai spejau sugriebti. Net neisivaizduoju ka cia reiketu padaryt. Juk viso buto langus, balkonus neaptversi tinkleliu...  o as nespejau....  , kai pasigedome kates jau buvo velu , iskrito is 5 auksto .... langai plastikiniai ir niekada nepalieku , balkonas irgi stiklintas , tiesiog ....vaikas atidare i balkona duris, jau buvo vakaras musiu gal ir negaude , bet matyt koks paukstukas skrido, kad musu katinas paskui . Nakti ieskojome,ryte vos prasvitus braidziau po zolynus , kai apkabinejau visa rajona skelbimais , dar karta ejau tas pacias vietas ziureti ir radau!  aciu Dievui gyvas, bet galiniu koju nejudina, siuo metu jam daro nuotrauka Jeruzales vet .klinikoje ,viltis mirsta paskutine! Jis pats tai ir sukiojasi ir vartosi, ir stotis bando, bet galine viena kojyte visai neklauso , viena siek tiek remia .....  Ir nepabegsi nuo likimo ir visada zinojau , kad taip gali nutikti , saugojau , ir balkone laikiau atverstus langus , bet .... visada buna bet ....Musu katino svoris 5.200 , tai matyt nepavyko graziai nusileisti , drauges kate ie sesto auksto issoka , pati ir jai nieko ....bet ji turbut dvigubai lengvesne .
Adatėlė
2008 02 05, 11:19
Sweikutes pas mane irgi buvo tokia problema, ypac kai gyvenuo nuosavame name o kates nenoriu leisti i lauka del erkiu.Tai as nuejau i medziagu parduotuve, ten paprasiau tiulio,toks tinklelis (daznai ji siuna vestuvinem suknelem), man atkirpo kiek issimatavau ir sumokejau mazai apie 20lt, o prismaigsciau su smeigtukais. Dar nebuvo kad iseitu su visu tiuliu, nors kabinu jau dvi vasaras, buna kad su naguciais praplesia, bet su siulu uzsiunu. Papildyta:QUOTE(pienių jūra @ 2007 10 08, 12:20) Sveikos.
Norėjau paklaust dėl to tinklelio. Čia apie tokį eina kalba? Ir ar šitą galima tiesiog prie medinio rėmo prikalt, pats tinklelis nepradės irt?
As tai ne kalu bet su smeigtukais prisegu. Del irimo galiu patarti tai, kai kali prie lango remo ar prismeigi su smeigtukais, reik apie 5-10 cm palikti tinklelio is krastu. ir kuo tankiau smeigsi su smeigtukais tuo mazesne tikimybe kad nuo svorio kates prades daug irti
kakadudelta
2008 02 12, 21:44
QUOTE(jugaga @ 2007 09 19, 15:36)  laikykitės   netycia radau jusu palaikyme...Dieve tai buvo taip senai ! Mano kacas apie tai jau pamirso, eina toliau sienom, ir manau , kad jis nepasimoke, nes ir toliau jis pamates varnas oka ant lango  . O mus operavo Kaune prof. Vaitkus, nerealiai jis pasidarbavo , esame begalo jam dekingi. kaip tik siandien Aleksejuno klinikoje ji sutikome, taip gera matyti zmogu, kuris grazino mums dziaugsma . Dabar apie nelaime primena tik nugaroje neatauge plaukai ! galite paziureti
Rituuukas
2009 03 01, 13:31
Smagu kai katukas pasitaiko ramus ir nekelia problemų  mano draugės katytė pirmame aukšte balkone mėgsta sėdėti prie atviro lango ir nėra to buvę kad iššoktų, gal tai turi įtakos jog yra sterilizuota? O va kaimynų katinas tai turėklais mėgsta aplankyti savo kaimynus, jei praviras balkonas tai parėjęs iš darbo gali rasti svetimą škacą karaliaujantį O esu girdėjusi ir liūdnų faktų, vieni šeimininkai išeidami paliko plastikinį langą pravirą į viršų kad prasivedentų butas... ir kagi grįžę rado mirtinai prisispaudusį katuką ... taigi kiekviena žinome savo augintinio būdą ir turime atsižvelgti į tai. SĖKMĖS
QUOTE(Rituuukas @ 2009 03 01, 13:31) gal tai turi įtakos jog yra sterilizuota?
O kaip gerai kad iskeliai sia tema  as kazkaip tokios tarp visu neuztikau Tikrai neturi itakos tai ar sterelizuota ar ne  Mano katinas dar nekastrutas(morciu dar nebuvo), bet kai tik langas praviras i virsu jis tuojau pat prisistato ir bando issokt, tai vieno jo nepaliekam tam kambari, nes karta tik sekundei nusisukau, o jis pasinaudojas tuo soko ir istrigo, tai gerai kad sale buvau ir istrukiau. O mes gyvenam 5 aukste. Idomu kokie dabar atsirade tinkleliai ant langu, vis gi laiko praejo  idomu tvirti ar ne.. Reikes ir mums isigyt tokiu ant langu, nes pavasaris atejo, o ir vasara ne uz kalnu.
Rituuukas
2009 03 01, 18:29
Jo, tiesiogine šio žodžio prasme iškapsčiau  smalsavau, kokių iš viso temų yra apie katukus, pačiame sąrašo gale radau visai aktualių bet primirštų temelių o dabar tinkleliai, hm  net nežinau, turbūt ne daug kuo skiriasi neg prieš metus kad buvo  bet kas išliko tai išliko, aukšta kaina  tie spec tinkleliai nuo uodų, kur tvirtinasi prie plastikinių langų labai brangūs priklauso nuo išmatavimų, apie 200-300 lt  QUOTE(*zemuoge*) manau reikes gal is "senuku" koki tvirta tinkleli nusipirkt.. bet tik kaip reiks pritvirtint..  Vat čia jau tamstos gabumai turi suveikti  jei langas medinis tai kaip ir nėra klausimų kaip pritvirtinti, yra keletą variantų, prikalti prisekti o pria plastiko.....  gal kaip nors mandrai priklijuoti su mandra juostele....  bet jei katinas judrus ir turi noro, tai lengvai iveiktų visus tuos priklijavimus... žodž sudėtinga patart
Is kur jus tas kainas tokias lupat  mes pries 4 metus ar penkis pirkom plastikiniams langams pritvirtinama tinkleli, kur su remu ir ziema gali isiimti. Tai kvadratinis metras 80 lt kainavo, rasot tas kainas kazkokias is lempos  . Tai va ramiai laikau langus atidarytus, 8 aukstas. Katinas 7 kg ispradziu bande nagais, kazka ten daryti gavo velniu, dabr tik tupi salia ir ziuri ir plaukus vedinasi. Jie ne medziaginiai, ten toks nezinau net guminis beveik
simply_milda
2010 08 18, 21:57
Sveikutės, galiu ir aš pasidalinti patirtimi. Gyvenam 4-am aukšte, pernai vasarą mūsų gražuolė irgi iš ketvirto aukšto išskrido, ačiū diev sėkmingai. Balkone langai įstiklinti prieš kelis metus, paskambinau meistrui, sakau čia su tokiu durnu klausimu, gal galima vieną rėma su sietu. O anas sako, ne jūs pirma ir ne paskutinė. Padarė už 100 Lt, vieną dalį su tinkeliu, ir oro daugiau įeina ir saugu, o jau katei kaip patiko. Tikriausiai nesupyksit, patersiu eterį fotke, kokybė tik ne kokia, nes vakare darėm, kai jau rėmas buvo vietoj. jei nori, meistro tel. galiu duoti.
QUOTE(simply_milda @ 2010 08 18, 22:57) Sveikutės, galiu ir aš pasidalinti patirtimi. Gyvenam 4-am aukšte, pernai vasarą mūsų gražuolė irgi iš ketvirto aukšto išskrido, ačiū diev sėkmingai. Balkone langai įstiklinti prieš kelis metus, paskambinau meistrui, sakau čia su tokiu durnu klausimu, gal galima vieną rėma su sietu. O anas sako, ne jūs pirma ir ne paskutinė. Padarė už 100 Lt, vieną dalį su tinkeliu, ir oro daugiau įeina ir saugu, o jau katei kaip patiko. Tikriausiai nesupyksit, patersiu eterį fotke, kokybė tik ne kokia, nes vakare darėm, kai jau rėmas buvo vietoj. jei nori, meistro tel. galiu duoti.
Mes panasu vaizda turim uz 13 lt+vyro ranku darbas.
Jūržolė
2010 08 19, 08:19
QUOTE(pienių jūra @ 2007 10 08, 12:20) Sveikos. Norėjau paklaust dėl to tinklelio. Čia apie tokį eina kalba?  Atrodo gan tankus. Ar neužtamsina kambario? Ir ar šitą galima tiesiog prie medinio rėmo prikalt, pats tinklelis nepradės irt? Mes tokį įsidėjom ir visai gerai, kadangi turim brituką, tai jis nalabai ir domisi kas yra už lango - jei negalima, tai negalima. O tvirtinasi jis labai patogiai - su lipduku prie lango prisilipdo tokia šiuškšti juostelė ir prie jos prilimpa tinkliukas. Man patiko, reikės pažiūrėti gal dabar bus išpardavimai, tai paimsiu ir ant kitų langų. Ir visai netamsina kambario, nors gana tankus. Mes tai jį dar dėjom, kad ir kokių širšių nepriskristų kambarin, nes pagavus katinukui gali blogai baigtis.
archerycats
2010 08 19, 08:25
QUOTE(Jūržolė @ 2010 08 19, 09:19) Mes tokį įsidėjom ir visai gerai, kadangi turim brituką, tai jis nalabai ir domisi kas yra už lango - jei negalima, tai negalima. O tvirtinasi jis labai patogiai - su lipduku prie lango prisilipdo tokia šiuškšti juostelė ir prie jos prilimpa tinkliukas. Man patiko, reikės pažiūrėti gal dabar bus išpardavimai, tai paimsiu ir ant kitų langų. Ir visai netamsina kambario, nors gana tankus. Mes tai jį dar dėjom, kad ir kokių širšių nepriskristų kambarin, nes pagavus katinukui gali blogai baigtis. mes irgi tokį įsidėjom. Tinkleliu lipti nebandė nė viena o langas visada atviras, grynas oras be širšių ir rizikos nuslysti nuo palangės
QUOTE(Jūržolė @ 2010 08 19, 09:19) Mes tokį įsidėjom ir visai gerai, kadangi turim brituką, tai jis nalabai ir domisi kas yra už lango - jei negalima, tai negalima. O tvirtinasi jis labai patogiai - su lipduku prie lango prisilipdo tokia šiuškšti juostelė ir prie jos prilimpa tinkliukas. Man patiko, reikės pažiūrėti gal dabar bus išpardavimai, tai paimsiu ir ant kitų langų. Ir visai netamsina kambario, nors gana tankus. Mes tai jį dar dėjom, kad ir kokių širšių nepriskristų kambarin, nes pagavus katinukui gali blogai baigtis. mes su siuo dalyku sugadinom lango rema, kai reikejo nulupti, visi klijai liko ant remo, kuo tik nebandziau valyti  dabar ant visu langu susidejom specialius tinkliukus plastikiniams langams
Jūržolė
2010 08 19, 09:19
QUOTE(jurg@ @ 2010 08 19, 09:16) mes su siuo dalyku sugadinom lango rema, kai reikejo nulupti, visi klijai liko ant remo, kuo tik nebandziau valyti  dabar ant visu langu susidejom specialius tinkliukus plastikiniams langams  Mums kažkaip visai gerai, nes kai reikėjo tai perklijavom juostelę į kitą vietą ir jokios žymės neliko, mūsų langai mediniai. Tik reikėtų iš karto tinkamoj vietoj klijuoti, nes perklijavus tą pačią juostelę, kampai nelabai gerai laiko.
QUOTE(Jūržolė @ 2010 08 19, 08:19) Mes tokį įsidėjom ir visai gerai, kadangi turim brituką, tai jis nalabai ir domisi kas yra už lango - jei negalima, tai negalima. oooo, o mano brituškinas kaip tik šį tinkliuką ir atsikrapštė nuo juostelės ir laukan išspruko... laimei aukštas 1, o jei būtų aukščiau...  tai dabar idėja namuose šiuo tinkliuku nuo katino iškritimo saugotis, bent jau man, atkrito. Reikia kokių tvirtesnių priemonių
alexejka
2010 11 16, 16:14
QUOTE(V_0622 @ 2010 08 19, 12:03) oooo, o mano brituškinas kaip tik šį tinkliuką ir atsikrapštė nuo juostelės ir laukan išspruko... laimei aukštas 1, o jei būtų aukščiau...  tai dabar idėja namuose šiuo tinkliuku nuo katino iškritimo saugotis, bent jau man, atkrito. Reikia kokių tvirtesnių priemonių  jo tas tinklelis ir musiskei gudruolei ne motais:) prakrapsto, nebijo nei bausmiu nei ka:) mums reik metalinio tinklo ir ant visu langu  nes net "fortke" su metalinem grotelem prakprastyta:) tai pakele netgi trejeta cm: D
* Bagira *
2011 01 03, 10:40
Gal kas nors žinote ar Lietuvoje galima užsakyti medinį langą su specialiu tinklu tam kad katinas negalėtų iškristi pro langą? Žinau, kas Rusijoje tokie tinkliukai yra: http://www.euromoskitka.ru/about.php?id=8Tinkliukas vadinasi "Антикошка" arba "Pet screen"
simply_milda
2011 01 03, 11:18
QUOTE(* Bagira * @ 2011 01 03, 11:40) Gal kas nors žinote ar Lietuvoje galima užsakyti medinį langą su specialiu tinklu tam kad katinas negalėtų iškristi pro langą? Žinau, kas Rusijoje tokie tinkliukai yra: http://www.euromoskitka.ru/about.php?id=8Tinkliukas vadinasi "Антикошка" arba "Pet screen" Sveiki, mums padarė balkono vieną dalį su tinklu, kad vasarą galėtumėm atidaryti langa ir nereiktų saugoti, kad neiškristų. Meistras dirba Kaune, bet gal užsakymus priimtų ir kitiems miestams.
QUOTE(* Bagira * @ 2011 01 03, 11:40) Gal kas nors žinote ar Lietuvoje galima užsakyti medinį langą su specialiu tinklu tam kad katinas negalėtų iškristi pro langą? Žinau, kas Rusijoje tokie tinkliukai yra: http://www.euromoskitka.ru/about.php?id=8Tinkliukas vadinasi "Антикошка" arba "Pet screen" jus pasiklausinekit langus gaminanciose firmose
* Bagira *
2011 01 03, 11:40
Skambinau į vieną rimtą firmą, sakė, kad tokių dalykų jie nedaro  Sakė, kad pirmą kartą gyvenime girdi tokį klausimą
Azazella
2011 01 03, 11:51
Va toki varianta gal galima meginti My Webpage
QUOTE(* Bagira * @ 2011 01 03, 11:40) Skambinau į vieną rimtą firmą, sakė, kad tokių dalykų jie nedaro  Sakė, kad pirmą kartą gyvenime girdi tokį klausimą  na as taip pat dabar pirma karta isgirdau apie toki spec. tinkla butent katems. Siaip deda tinkleli ta nuo uodu. Bet kai uzsisakinejom langus i balkona, tai tiesiog taremes ka galetu pasiulyti tokiam atvejui, tai vadybininke pasiule tartis su paciu meistru, jis butu kazka patares, bet mes apsigalvojom Taip kad siulyciau tiesiog klaust ne butent tinklo katems, bet kad ka patartu tokiam atvejui
mes vasara pirkom tinkla nuo uodu. ju buna ivairausiu, pirkom siaip pigiausia varianta, bet jis prisitvirtina tikai gerai, tai maniskiam iskrist ten be sansu. kazin, ar yra toks dalykas kaip tinklas nuo katinu
QUOTE(1rma @ 2011 01 03, 13:58) mes vasara pirkom tinkla nuo uodu. ju buna ivairausiu, pirkom siaip pigiausia varianta, bet jis prisitvirtina tikai gerai, tai maniskiam iskrist ten be sansu. kazin, ar yra toks dalykas kaip tinklas nuo katinu  pas mus ir nuo uodu, ir mano kates ramios, nelipa ant jo, vat idomu kaip laikytu, kai katinai pradetu nagais per ta tinkliuka ''eiti''?
QUOTE(jurg@ @ 2011 01 03, 14:05) pas mus ir nuo uodu, ir mano kates ramios, nelipa ant jo, vat idomu kaip laikytu, kai katinai pradetu nagais per ta tinkliuka ''eiti''?  tikrai laikytu  nes jis labai tvirtai prisispaudzia, tai isstumt su visu remu be sansu mano akimis ziurint. aisku, dar ir nuo katino priklauso, jei sunkiasvoris koks, gal pats tinklelis neatlaikytu ir nuo remo atplystu? as ji pirkdama mintyse pirmeciau, kad maniskiai surengs samoksla ir abu ant jo lips (5 kg + 4.5 kg), tai jis man atrodo tvirtas ir patikimas. aisku, katinams ant jo giliai dzin ir ne karto nebande nei i ji nagus galastis, nei dar kazkaip ji nukrapstyti.  per karscius su malonumu guledavo prie atlapoto lango ir tiek.
* Bagira *
2011 01 04, 12:16
Toks tinklas tikrai yra įveskit į google "Антикошка" arba "Pet screen" tik vat Lietuvoje nematau tokio dalyko. Dėl tinklo nuo uodų klausiau vadybininkų sakė kas katinas suplėšys  ne iš karto bet po 2-3 mėnėsių...
Nuokata
2011 01 06, 19:49
Mes praeitais metais va čia pirkom tinklelį nuo vabzdžių  Daug kur ieškojom, skambinėjom, bet tik čia radom prieinama kaina  Jis dedasi ant plastikinio lango iš išorinės pusės, o užsifiksuoja iš vidaus. Turiu 2 katinus, tai visą vasarą langas atidarytas buvo, o mano gražuoliai ant palangės pratupėjo  Žiemą nuėmiau jį, balkone dabar, jei ką domina, galėsiu nufotografuot. Labai tvirtas aliuminio rėmas. Ir kainavo apie 60 Lt. http://www.tikslangai.lt/tinkleliai/index.php
Kristepala
2011 01 09, 09:30
Sveikutes. Cia sprendziama problema, kaip apsaugoti katutkus, kad per langa neissoktu, o ka daryti su neisstiklintu balkonu  Gyvenam 4 a, vasara kai bunam namie visada paliekam pravira balkona, aisku ir katukas eina pasisildyti ant saulutes, bet kai pamatau ji ant tureklo persisverusi, man kojas rankas pakerta (lb bijau auskcio), tai vis subaru ir po to bijau leisti i balkona be prieziuros iki kito uzsokimo ant tureklo. Galvojam, kad vistiek nenusaugosim nuo uzsokimo, tai gal storesnius tureklus uzdeti Bet man taip baisiai atrodo, kai jis persisveres i apacia ziuri, toks jausmas, kad tuoj nusoks Buciau dekinga uz bet kokia informacija
QUOTE(Kristepala @ 2011 01 09, 09:30) Sveikutes. Cia sprendziama problema, kaip apsaugoti katutkus, kad per langa neissoktu, o ka daryti su neisstiklintu balkonu
esu macius kai ant neistiklinto balkono uzdeda tinkla. Aisku reikia kad kas tvirtai pritvirtintu. O ju yra visokiu senukuse. Toks variantas geriausias, kai balkonas vidinis, ta prasme kai is abieju balkono pusiu sienos, nes jeigu balkonas issikises, tai jau nezinau...gal ir imanoma...
Kristepala
2011 01 09, 12:50
QUOTE(*zemuoge* @ 2011 01 09, 12:55) esu macius kai ant neistiklinto balkono uzdeda tinkla. Aisku reikia kad kas tvirtai pritvirtintu. O ju yra visokiu senukuse. Toks variantas geriausias, kai balkonas vidinis, ta prasme kai is abieju balkono pusiu sienos, nes jeigu balkonas issikises, tai jau nezinau...gal ir imanoma... Tame ir beda, kad musu paskutinis 4 aukstas, nera jokio stogelio virs galvos, o sonuose stataus nuolydzio sienos, todel tinklo kabinimas atkrenta. Nzn, sakau, gal pakeisti turekla i platesni ir vasara ant jo uzdeti geles su tais pailgais vazonais... niu tik tokia mintis lenda i galva Gal dar kas nors turite kokiu minciu. Dekoju
QUOTE(Kristepala @ 2011 01 09, 12:50) Tame ir beda, kad musu paskutinis 4 aukstas, nera jokio stogelio virs galvos, o sonuose stataus nuolydzio sienos, todel tinklo kabinimas atkrenta. Nzn, sakau, gal pakeisti turekla i platesni ir vasara ant jo uzdeti geles su tais pailgais vazonais... niu tik tokia mintis lenda i galva Gal dar kas nors turite kokiu minciu. Dekoju   Kažin ar nebus šitoj situacijoj vienintelė išeitis - stiklint balkoną
Vikuute
2011 07 03, 18:08
sweikutes keliu tema i virsu  kadangi ir as gyvenu 4 tame aukste ( paskutinis aukstas ir balkonas issikises: teks ji istiklinti .  virtuves langas is dvieju daliu tai atversta viena dalis ir apdeta vazonais kices nedomina krapstytis laukant . o balkono durys jau siaubo filmas tik ir taikosi pasprukti
Linute***
2011 09 07, 08:28
Planuojame keisti langus į plastikinius, dabar stovi seni mediniai su savadarbiais plonais bet tvirtais tinklais (pirkti senukuose), kuriais katyte puikiai laipioja... Gal kas patarsit arba firmą kuri gamina plastikinius langus kurie sutiktų pritvirtinti pakankamai tvirtą tinklą, arba meistrą kuris įstačius plastikinius langus galėtų įdėti tinklą? Labai reikia
Mindija
2011 09 07, 09:35
QUOTE(Linute*** @ 2011 09 07, 09:28) Planuojame keisti langus į plastikinius, dabar stovi seni mediniai su savadarbiais plonais bet tvirtais tinklais (pirkti senukuose), kuriais katyte puikiai laipioja... Gal kas patarsit arba firmą kuri gamina plastikinius langus kurie sutiktų pritvirtinti pakankamai tvirtą tinklą, arba meistrą kuris įstačius plastikinius langus galėtų įdėti tinklą? Labai reikia  O tinkleliai nuo uodų ne geresnė išeitis?  Vienu šūviu du zuikius nušausit  Tik gal tvirtesnių kabliukų reiks, bet manau tikrai susitarsit su gamintoju
Pujolis
2011 09 07, 11:53
QUOTE(Linute*** @ 2011 09 07, 10:28) Planuojame keisti langus į plastikinius, dabar stovi seni mediniai su savadarbiais plonais bet tvirtais tinklais (pirkti senukuose), kuriais katyte puikiai laipioja... Gal kas patarsit arba firmą kuri gamina plastikinius langus kurie sutiktų pritvirtinti pakankamai tvirtą tinklą, arba meistrą kuris įstačius plastikinius langus galėtų įdėti tinklą? Labai reikia  Kadangi pas mane bute jau buvo sudeti nauji mediniai langai, tai as uzsisakiau tinkliukus atskirai is www.tinkliukas.lt,metalizuotus stiklo pluosto. Tvirti, vienas katinas net laipioja tuo tinkliuku, kabo su nagais pasikabines ir nieko, atlaiko  Aisku, jie gal dvigubai brangesni, negu paprasti tinkliukai nuo uodu.Siaip Megrame gali kartu su langais pristatyt ir tinkliukus, bet jie tuos tinkliukus ne patys gamina, bet uzsakineja irgi is www.tinkliukas.lt Tie tinkliukai su remeliais, lb grazus, juos galima isimt, isvalyt...
Pujolis
2011 09 07, 13:01
Atsiprasau, ne taip parasiau tu tinkleliu gamintoju adresa. Turi buti www.tinklelis.com
Linute***
2011 09 08, 17:07
Dekoju bandysiu kreiptis ir ieskoti pakankamai tvirto tinklelio
|
|