Kristule05
2011 04 23, 19:49
59 tema58 tema57 tema56 tema55 tema54 tema53 tema52 tema51 tema50 tema49 tema48 tema36-47 temos1-35 temosĮ PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti - papuoštus, manau ,paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.
Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą, iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kiekvienam naujokui, ir ne tik, būtų aišku ir suprantama. Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema. Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tūkstantinis beze/grietinėle puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos. Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.
Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau. Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus
TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲ ČIA Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais
Kristule05
2011 04 23, 20:01
Sveikinimai visoms auksarankėms su Šv.Velykomis  saulės,šilumos,gerumo,vilties Jums visoms
Vaidosee
2011 04 23, 20:09
Ačiū už naują temukę Norėčiau pasveikinti visas kapėjėles su Šv.Velykomis  O čia mūsų Velykinis zuikutis,idėja pėmiau iš sos temos,ačiū už nuorodą,bet nesitikėjau,kad bus taip sunku,galva zuikio ,vis norėjo kristi atbula,tai medinius pagaliukus ir palikau joje  Viduje grietinėlė ir desertinė varškytė,karameliniai biskvitai,ai dar tos ausys,pirma pabijojau,kad į šaldytuvą ,tai netilps,paskui,tik pagalvojau,kad galėjau daryti normalias ir jau ant stalo uždėti,bet kaip saviems,tai sueis ir nereikėjo masės darytis,baltos dengimo turėjau pakankamai.(Žolytė iš grietinėlės,daugiau niekada iš jos nedarysiu)  Labiausiai įstrigo dukrytės komentaras,ji ateina ir sako man,mama ,rytoj valgysim zuikį,sakau,taip,rytoj,per Velykas,o ji taip susimastė,sako,tai zuikis labai bijo
labai grazus ir mielas zuikis
viilmute
2011 04 23, 20:42
Atnesu dideli marguti  valgomas kaip jus vadinat seimyna sake nedeti linoliaumu  tai paprastai tuostas grietinele,bet ji man blogai issiplake jauciu
IwonaBogd
2011 04 23, 20:55
Linksmu Sventu Velyku!!! Labai grazus visu tortukai O cia mano tortukas. Ruosiausi puost mase, galvojau koki gyvuneli bandyt nulipdyt, bet taip ir ruosdamasi likau be zelatinos.  Tai reikejo kazkaip suktis. Karameliniai biskvitai, karamelinis kremas, graikiski riesutai.
aš visai nei ruošiausi, nei norėjau, bet priversta buvau greitai kažką pasidaryti prie rytinės kavos, tai toks jovalėlis ir gavosi, viskas be pavadinimo Papildyta:Vaidosee, kiškis pasiduoda
Saulės zuikučių, gražių margučių, pavasarinio vėjo ir lietaus niekadėjo, ryto rasos, pavasarinės aušros ir šventinės nuotaikos geros. Su Šv. Velykom,mielosios!!!Tiek daug kepejeliu su tiek nuostabiu kurineliu,kad nebespeju eit is vienu namuciu i kitus  Tad skubu inest ir savo indeli-gavau proga ir as atsigriebti-   Cia gal ne i Velykine tema,bet kartais gimtadieniai sutampa su kitom sventem..
k.lapelyte
2011 04 23, 22:59
su sventom velykom jus ir stipriu marguciu as kelis atnesiu beze,pastilazas  nelabai man dar iseina zmgiukus daryti pastilazas,aisingas  prasidejo krikstynu sezonas!!! krikstynu,pastilazas  krikstynu,pastilazas,aisingas  krikstynu,pastilazas
*Keila*
2011 04 24, 06:24
Visas visas su Sv. Velykom! Stebinkit ir dziuginkit toliau kiekvieno sirdi meno kuriniaisAciu uz pagyras mano tortui, tik turiu dilema kaip nusivezti, nes niekur netelpa i jokia deze Naitai - mama kazka panasaus is indu turi tokio stiliaus, tai tortas kaip sakant labai i tema
Atejo ne tik grazi pavasario svente, bet kartu isauso ir nuostabiai sauleta diena! Graziu marguciu ir dar grazesniu ismargintu tortu!! Zozefina, pastilazas, kiausiniu viduje "bulvytes"  Kad ir kaip norejosi kuo lygiau nulipdyti kiausinius - nuotraukos vistiek parodo defektus.. Sokoladinis/Zozefina, pastilazas, bulvyciu mase.
Kristule05
2011 04 24, 08:31
labas rytas Su Velykomis! Linguoja pirmieji žiedai. Su Velykomis! Dainuoja parskridę paukščiai. Su Velykomis! Sveikina iš aukštai pavasario saulės spinduliai.
Sveikinu su gražiausia pavasario švente! Ramybės,meilės,šilumos ir vilties Jums ir Jūsų namams mielosios
Nu va ir as atnesu savo Velykini Mascapones vysnynis  pastilazas, aisingas
Na ir dar vienas, paprastukas, naminukas  Tortas aguoninis- riesutinis ir jam man pasirode kad butu labai skanu jai su grietinele puostas, tai taip ir padariau. Aguoninis-riesutinis, grietinele, pastilazas
julioske
2011 04 24, 17:27
sveikos, iškepiau 4 tortus Vėlykoms, deja man tempai buvo padidinti, todel nufotografuoti laiko turėjau tik vieną snikersas, šlapia beze, masytė 2kg  taip patsveikinu vu šventėm ir siūlau tėtės iš rusijos atvežto Tūlos meduolio, ta sritis nuo seno garsėja nuostabaus skonio meduoliais
sveikos merginos  visas su SV .VELYKOM mano paprastuciai medutis prie kavos 2.200gr  dar vienas prie kavos-rafaelo,su nubegusia beze 2.400  ir vakarykstis darbas-SEIMAI-visi valge-zandai plyso,kooooks skonis,nelabai kas ir beliko morenginis,kuris dziuvo turbut 4 val  o.cia pjuvis  pas mane jis bus kepamas tik ipatingomis progomis grazus merginos jusu tortai Papildyta:NEPAMINEJAU,KAD BISKVITAI BUVO TIKRAI LABAI STORI,turbut kokiu 4 cm,nes MB sako,kas cia bus per velniava  paskui tas storis kazkur dingo  juos sulaisciau "damu likeriu"  kuris labai pritiko
k.lapelyte
2011 04 24, 18:19
keno. 4cm buvo pries dedant i orkaite,ar jau iskepti tokio aukscio buvo?
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 24, 19:19) keno. 4cm buvo pries dedant i orkaite,ar jau iskepti tokio aukscio buvo? zinok,nematavau,koks storis buvo,bet kepiau rafaelo biskvitus 26 normoj dalinau per puse,ir iskepti jie man tikrai buvo auksti,nes dar suabejojau ar viena deti perpjovus per puse,ar abu  surizikavau-ir neapsirikau,nes,jei buciau viena dejusi,butu labai daug to morengo  nu,bet jau skonis-taj pasakiskas
k.lapelyte
2011 04 24, 18:25
QUOTE(keno @ 2011 04 24, 19:23) zinok,nematavau,koks storis buvo,bet kepiau rafaelo biskvitus 26 normoj dalinau per puse,ir iskepti jie man tikrai buvo auksti,nes dar suabejojau ar viena deti perpjovus per puse,ar abu  surizikavau-ir neapsirikau,nes,jei buciau viena dejusi,butu labai daug to morengo  nu,bet jau skonis-taj pasakiskas  kur yra tas receptas. sugundei
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 24, 19:25) kur yra tas receptas. sugundei  man dar sunku su tom paieskom  visada ilgai vartau,kol ka nors surandu-nenoriu jums visoms labai ikyreti,cia buvo cypciaus "saldukas",bet as kepiau pagal Rimami nurodymus viena biskvita(morengini)is 3 baltymu ir 150gr cukraus,o ju reikejo 2
Tepaluota
2011 04 24, 19:15
QUOTE(julioske @ 2011 04 24, 18:27) taip patsveikinu vu šventėm ir siūlau tėtės iš rusijos atvežto Tūlos meduolio, ta sritis nuo seno garsėja nuostabaus skonio meduoliais Ošventamarytejuozapaibrungusnetapsiseilėjaukokioskanumošitasmeduolis...  Nepykit, bet galit pasiimt visus gražiuosius ir gardžiuosius tortus, aš valgysiu šitą
julioske
2011 04 24, 20:49
QUOTE(Tepaluota @ 2011 04 24, 20:15) Ošventamarytejuozapaibrungusnetapsiseilėjaukokioskanumošitasmeduolis...  Nepykit, bet galit pasiimt visus gražiuosius ir gardžiuosius tortus, aš valgysiu šitą  a ne per daug?  tas meduolis kepalo dydžio
daluze77
2011 04 24, 20:59
 kiek graziu torciuku mergaites pridejusios,pasirodysiu ir as savo velykini zuiki.Juodasis miskas ,svoris 3.700
zibute77
2011 04 24, 21:32
per kur jus dar keliate nuotraukas be radikal.ru, pasirodyciau ir as su savo velykiniu namu kiausiu
QUOTE(zibute77 @ 2011 04 24, 22:32) per kur jus dar keliate nuotraukas be radikal.ru, pasirodyciau ir as su savo velykiniu namu kiausiu  as visada beveik keliu per http://imageshack.us/Maniskis velykoms, bet nevelykinnis  2.3 kg Ivairus. Puostas MMG
zibute77
2011 04 25, 01:26
bandau ikelti ir as savo velykini, snikers tortas, kuri dariau pirma karta, pabarstukai ir pastilazines gelytes bei boruzeles. [URL=http://img862.imageshack.us/i/d Papildyta:QUOTE(zibute77 @ 2011 04 25, 00:11) bandau ikelti ir as savo velykini, snikers tortas, kuri dariau pirma karta, pabarstukai ir pastilazines gelytes bei boruzeles. [URL=http://img862.imageshack.us/i/d [URL=http://img862.imageshack.us Papildyta:QUOTE(zibute77 @ 2011 04 25, 00:19) bandau ikelti ir as savo velykini, snikers tortas, kuri dariau pirma karta, pabarstukai ir pastilazines gelytes bei boruzeles. [URL=http://img862.imageshack.us/i/d Papildyta:[URL=http://img862.imageshack.us http://img862.imageshack.us/img862/4397/ds...1280x768.th.jpgPapildyta:zodziu gadinu tik forumo vieta, labai atsiprasau, nezinau ka blogai darau, kad man nerodo tiesiogei nuotraukos. reiks bandyti kelti per per kitur. Papildyta:http://img862.imageshack.us/i/dscn63701280x768.jpg/
*Keila*
2011 04 25, 08:01
QUOTE(zibute77 @ 2011 04 25, 01:26) bandau ikelti ir as savo velykini, snikers tortas, kuri dariau pirma karta, pabarstukai ir pastilazines gelytes bei boruzeles.
Jei tu nieko pries, as ikelsiu tavo foto
Dianocka
2011 04 25, 08:47
Sveikos merginos, Su atejusiomis sventemis jus visas!!! tiek daug sventiniu torciuku prikepet, visoms po balioneli ta proga iskeptas mano velykinis torciukas:)
IwonaBogd
2011 04 25, 09:36
QUOTE(Dianocka @ 2011 04 25, 09:47) Koks grozis  Kiti irgi labai grazus  , zuikiai puikiai
kokie grazus velykiniai zuikuciai Na Dianocka kaip visada
*monikute*
2011 04 25, 11:06
strazduks
2011 04 25, 11:09
Labai gražūs jūsų visų tortukai . Kai pažiūriu , atrodo ir aš galėčiau tokį padaryti, bet vos pradedu lipdyti... na nesigauna man tokios simpatiškos figurėlės. Nežinau, gal mano pasilažas per minkštas, labai smulkių detalių nepavyksta padaryti, linksta, o jei kiek padžiovinu, tai tada sunkiai viena su kita sulimpa. lipdau vandeliu. ir dar klausimėlis, kaip tvirtinat didesnes figurėles prie torto? Vakar nulipdžiau didesnį žmogeliuką, bet susimąsčiau ar jis gerai laikysis ant saldainių masės, jei priklijuosiu cukraus pudros, baltimo mase.  Papildyta:Ant torto norėsiu pavaizduoti miško sodinimą
@adrij@
2011 04 25, 11:48
Laba diena visoms , tortai tokie šilti , Velykiniai  , šaunuolės visos . Dianočka , tavo kaip visada , SUPER , miela akiai ir širdžiai
niurkadanyla
2011 04 25, 13:02
Laba diena visoms ir as parodisiu savo torciuka,pas mane buvo ir mazites gimtad ir velykos  Vidus dariau cipcukes Medaus torta.nerealiai skanus
pasta222
2011 04 25, 15:53
Sveikos mergaites, Su Šv. Velykom! na turbut visos margos tapom  aš tai tikrai visu gražus tortukai Dinockos niekaip negaliu atidaryti tortuka  visada rodo Opsss bet turbut labai gražus su zukiais atitenpiu ir aš pora velykiniu medutis, MMG  Tiramisiu, MMG
daluze77
2011 04 25, 19:16
[quote=Dianocka,2011 04 25, 06:47] Sveikos merginos, Su atejusiomis sventemis jus visas!!! tiek daug sventiniu torciuku prikepet, visoms po balioneli ta proga iskeptas mano velykinis torciukas:) labai noreciau ji pamatyti,bet man jo nerodo
sypseneleee
2011 04 25, 20:36
Kokie visu nuostabus torciukai,labai,labai... ikeliu ir as savo pirmuosisu 2 bandymus savo gyvenime  o cia pjuvis...  o cia mano velykinas tiesiog seimynelei  Atsiprasau uz nelabai kokybiskas mano nuotraukas DSar karteli su sv.Velykom visas
sandrulyte1975
2011 04 25, 20:38
SU ŠV. VELYKOM VISAS!!!!!!!! Linkiu mokancioms dar tobuleti,o nemokancioms-MOKINTIS IR TOBULETI!!!! (cia as apie tortus  ) Daug graziu torciuku prikepet,saunuoles visos.Deja dianockos nematau paveiksliuko  Jau isivaizduoju koks ten grozis
Griaustinė
2011 04 25, 20:40
Atnesu saviskius, kai kurie kepti seniai, bet jau neturiu jiems visai laiko... Ir dar vistu atvariau, kad tuos mano "urodus" sulestu
niurkadanyla
2011 04 25, 21:27
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 25, 21:38) SU ŠV. VELYKOM VISAS!!!!!!!! Linkiu mokancioms dar tobuleti,o nemokancioms-MOKINTIS IR TOBULETI!!!! (cia as apie tortus  ) Daug graziu torciuku prikepet,saunuoles visos.Deja dianockos nematau paveiksliuko  Jau isivaizduoju koks ten grozis  Jau dianockos tai visada superiniai torciukas
VitMetil
2011 04 26, 07:20
sveikos su praejusiom sventem. atnesu ir as velykini  snikersas, slape beze, pastilazas
Dianocka
2011 04 26, 08:09
Dekui merginos, matau kad kelios is jusu nematote torciuko, tai bandau pakartoti, gal dabar matysis:) pasta222 labai grazus ir kruopstus darbeliai Vitmetil labai mielas torciukas na kad netusciom tai dar imesiu kelis:) Snieguole, viduje snickersas ir MMG...  Virsutinis aukstas juodas miskas, apatinis medaus ir MMG....
sandrulyte1975
2011 04 26, 10:15
dianocka--kaip visada nuostabu,o tas velykinis tai  as vakar jau neiskentusi facebuke pasiziurejau  Po tokiu grozybiu net savo geda ir beparodyti kam nors Pasta-faini labai torciukai Vitmetil-laabai grazus,o ir zuikutis koks mielas  As si karta su maziukais torciukais darbavausi.Pasigailejau,kad priemiau uzsakyma:turejo buti 10 torciuku iki 0,5kg,su uzrasu ir su svyturiu,fonas ju logotipo irgi melynas.I 500gr neisitekau,svoris ju kiekvieno apie 660gr. vysninis mascarpones,MMG,decorgelis.
rutyte11
2011 04 26, 10:23
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 26, 11:15) dianocka--kaip visada nuostabu,o tas velykinis tai  as vakar jau neiskentusi facebuke pasiziurejau  Po tokiu grozybiu net savo geda ir beparodyti kam nors Pasta-faini labai torciukai Vitmetil-laabai grazus,o ir zuikutis koks mielas  As si karta su maziukais torciukais darbavausi.Pasigailejau,kad priemiau uzsakyma:turejo buti 10 torciuku iki 0,5kg,su uzrasu ir su svyturiu,fonas ju logotipo irgi melynas.I 500gr neisitekau,svoris ju kiekvieno apie 660gr. vysninis mascarpones,MMG,decorgelis. OHO kaip pasidarbavai
*monikute*
2011 04 26, 10:45
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 26, 11:15) As si karta su maziukais torciukais darbavausi.Pasigailejau,kad priemiau uzsakyma:turejo buti 10 torciuku iki 0,5kg,su uzrasu ir su svyturiu,fonas ju logotipo irgi melynas.I 500gr neisitekau,svoris ju kiekvieno apie 660gr. vysninis mascarpones,MMG,decorgelis. nu medalis tau už tokį darbą  aš tai tikrai nebūčiau dariusi  eina sau kiek knisalynės  geriau vieną 6 kg tortą padaryt nei 10 torčiukų po 600 gramų
rutyte11
2011 04 26, 10:55
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 26, 11:45) Sutinku ir as
Griaustinė
2011 04 26, 13:48
Bet kokio šaldytuvo tiems torčiukams reikėtų  ? Išprotėčiau turbūt tokią užduotį gavusi
su praejusia svente mergaites  tiek graziu tortu prikepet,kad net akys raibsta nuo groziu  saunuoles  linkiu taip ir toliau... atnesu savo darbelius velykinius...rikotos tortai,saldainiu mase 
|
|